עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. הי , אני רוצה לקנות נגן, ותהיתי מה לדעתכם הנגן הכי מתאים לפרופיל שלי : שימושים- בעיקר מוזיקה , אבל גם ווידאו , אני רוצה לראות קצת סרטוני CBT (Computer Based Training), אז המסך חייב להיות מספיק גדול כדי לצפות בהם בצורה נורמלית. חשוב לי גם איכות סאונד טובה , אבל אני משער שבמסגרת של 250$ לכל הנגנים יש איכות טובה. בינתיים , הזון 80 ג'יגה עושה רושם של מתמודד ממש טוב וגם הביקורות משבחות , הדבר היחיד שמטריד אותי - הוא שאם אי פעם יהיה שירות רישום למוזיקה שעובד בארץ (בסגנון Rhaphsody או Zune Marketplace) - סביר להניח שהוא יקום על ידי הד-ארצי או NMC והוא יהיה מבוסס על Playforsure , הזון לא תומך בPFS , אז זה די דפוק , מצד שני , יש סיכוי שבכל מקרה , לא יהיה בארץ שירות Music Subscript…

• 0 תגובות
    • 623 צפיות
  2. לא פריצה, וזה לא המקום שלי. חשוב לציין. מי שקנה מכשיר GoPhone יש אפשרות חוץ מלמכור לחלקים!! יש בירושלים מקום שמצאתי אחרי הרבה חיפושים והוא משיג קודים ***מקוריים*** מAT&T. לפרטים נא לפנות בפרטי או בפייסבוק Ygarr MK. מביא את זה כשירות לציבור.

• 7 תגובות
    • 2.1k צפיות
  3. שלום לכולם.., אני חדש כאן.. אני מעוניין לקנות נגן מוזיקה, וידאו ותמונות.. עכשיו ראיתי שני דברים בבאג שדי מצאו חן בעיני.. 1. Ipod Touch 8GB הדור השני 2. מבוסס זיכרון פנימי iAudio/Cowon O2 16GB עכשיו שניהם עולים 1,199 ¤. - המחיר שאותו אני מוכן להוציא.., לא אגורה יותר. עכשיו השאלה שלי מה יותר טוב ומה יותר איכותי או נוח לשימוש, אני לא מדבר על יופי!!.. בעיקרון בשניהם מסך מגע, באייפוד הזיכרון יותר נמוך ומסך יותר קטן.., אבל יש בו אינטרנט ומשחקים (-שאני לא יודע מה האיכות שלהם ועד כמה הם יהיו בשימוש). בקיצור על מה אתם ממליצים מבין השתיים, או שאם אתם מכירים משהו יותר טוב באותה סביבת מחירים גם עם מסך מגע. אז על מה אתם ממליצים, מה אתם הייתם קונים?.. תודה לעוזרים..

• 3 תגובות
    • 717 צפיות
  4. Started by geigera,

שלום רב יש לי את המכשיר חצי שנה אם הגרסה האחרונה של האנדרואיד (נדמה לי לוליפופ). מדי פעם כשאני מדליק אותו הוא נתקע בשלב העלייה (עם העיגולים שרצים לכל הכיוונים) ורק כשהסוללה נגמרת אפשר לטעון אותו ולהדליק מחדש. בדרך כלל זה קורה כשאני מנסה להדליק עם סוללה חלשה. הפעם זה קרה עם סוללה חצי מלאה, ואני לא בטוח אם זה קרה באמצע שהיה דלוק או שהוא נכבה. בקיצור, שעות שהוא תקוע וזה יכול לקחת עוד ימים. יש משהו לעשות לפני שאני מבזבז זמן והולך לחנות (זה עוד באחריות)? אם לא, מה לבקש מהחנות? תודה רבה

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. שלום. יש לי את הפלאפון SONY ERICSON K610... ולא מזמן איבדתי את האוזניות שלי :\ והשתמשתי בפלאפון כנגן (קניתי גם כרטיס 2 ג'יגה) לצערי אני לא טיפוס של רמקולים אז לכן אני מחפש אוזניות... אני יודע שאפשר להשיג באורנג' מתאם לאוזניות רגילות או לקנות עוד אוזניות כמו שהיו לי אבל השאלה שלי היא: אפשר לקנות מתאם BLUETOOTH ואזניות שתומכות בזה ולשמוע מוזיקה בצורה אלחוטית?אם כן אז כמה זה יעלה?(שימו לב שאני לא רוצה להוציא יותר מ200 שקל על זה אם זה בתקציב של 300 שקל אז זה לא רלוונטי..) אם אפשר לקנות את זה בפחות מ200 שקל אז מאיפו ? (בבקשה חנות שקרובה לנתניה) ועוד שאלה אחת שטיפה מחוץ לנושא... הכבל של הUSB שלי טיפה דפוק ולא ממש מצאתי באורנג' מתאם BLUETOOTH למחשב תוכלו לשלוח לי לינק למקום שיה…

• 5 תגובות
    • 903 צפיות
  6. Started by [YH],

שלום לכולם, אני מעוניין להחליף סמארטפון וזקוק למעט ייעוץ ממביני עניין. אחרי הרבה קריאה באינטרנט הצלחתי לסנן שני מכשירים שאני לא מצליח להכריע ביניהם, אלו השניים: Samsung galaxy s6 edge Sony xperia z3+ ההתלבטויות שלי נעוצות בכמה מוקדים... 1) קודם כל הכי חשוב לי שתהיה מצלמה ברמה. יוצא לי לטייל הרבה בעולם ואין לי מצלמה אחרת מלבד הסמארטפון... לפי מה שהבנתי עד עכשיו לאדג׳ יש את המצלמה הכי טובה כרגע... אבל לאקספרייה יש יותר מגה פקסלים, מה גם עד כמה שזכור לי סוני על כל כובעייה היא גם יצרנית מצלמות... בטוח הנסיון שלהם בתחום תורם משהו לא? 2) אני משתמש בסמארטפון המון בתור נגן מוזיקה, האווירה שיש באקספרייה עם ה"walkman" נשמעת מעניינת אם כי אין לי מושג מה זה אומר והאם שווה בכלל לקחת …

7. היי. אני מנסה להגיע ל API KEY שלי ולא מצליח. בכל פעם אני מקבל הודעה: 'keytool' is not recognized as an internal or external command,operable program or batch file. מישהו יכול לעזור לי בבקשה? תודה!

• 1 תגובה
    • 946 צפיות
  8. Started by SkeletonBoy,

שלום אנשים, המכשיר של חברה שלי כבר מקרטע (גלקסי 2) ואני מעוניין לקנות לה מכשיר חדש במתנה. התקציב הוא עד 1500 ש"ח. הדרישות הן שהמכשיר יהיה בעל סוללה עם אורך חיים טוב ורצוי שהמכשיר לא יהיה גדול מדי פיזית (יש לה ידיים קטנות והג'י 3 ודומיו לא נוחים לה). אני אשמח להמלצות למכשיר אנדרויד טוב שיכול להתאים. תודה רבה אנשים.

• 17 תגובות
    • 3.2k צפיות
  9. Started by D.r Bit,

שלום רציתי לברר עליו קצת יותר פרטים בבקשה אנשים רק מי שיש לו את המכשיר או מי שמכיר אותו ממש מקורב ילדים אנא ממכם על תגיבו עם אתם לא בטוחים במאה אחוז לגבי מה שאתם כותבים ! אני רוצה לדעת מה היתרונות והחסרונות שלו והעם יש לו מתחרים התקציב הוא 2000 שקל לא חשובה לי העברית ותוכנת ניווט מידי אני מוכן לקנות אותו בלי תוכנות כלל ! עם זה יצא לי זול יותר ! עכשיו שמעתי שהמכשיר נכנס למין פריז' של שינה כזה וצריך לעשות לו ריסט זה נכון ?

• 1 תגובה
    • 652 צפיות
  10. שלום, אני מעוניין לרכוש את המכשיר אבל אין לי מושג אם הוא יעבוד בישראל. מישהו יודע אולי?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by ag43,

אני מחפש סמארטפון לאחי. שימושים עיקריים הם שמיעת מוזיקה וWAZE. היות שיש לו נטייה לרצוח את הפלאפונים שלו חשבתי על MOTOROLA DEFY PLUS. כמה שאלות: 1. יש למוטורולה תוכניות להוציא לו ICS? 2. יש חנות שמוכרת גרסה תואמת להוט מובייל (עם תדרי 850/2100 בדור שלישי) ובתשלומים במחיר נורמלי? 3. יש חנות שתשדרג לICS ותשאיר את האחריות? 4. או שאולי יש מכשיר עדיף במחיר הזה? תודה.

• 13 תגובות
    • 2k צפיות
  12. בתמימותי חיברתי את המכשיר להתקן ה USB שלו למחשב, לאחר שניות מספר המכשיר מודיע לי "לא ניתן להפעיל מצב העברת נתונים. כרטיס הזיכרון נמצא בשימוש של יישום שליחה הודעות, שנה תחילה את הזיכרון שנבחר בהגדרות שליחת הודעות" מה לעזאזל אני צריך לעשות ? מישהו מכיר את הבעיה הזאת ?

• 0 תגובות
    • 681 צפיות
  13. Started by CroCoDile,

התקנתי על מכשיר הגלקסי 2 שלי את הרום הנפלא הזה (גרסה 9-20120620 NIGHTLY). לצערי, חבילת אפליקציות הגוגל שהורדתי יחד עם הרום לא כוללת את גוגל maps. במרקט אני לא יכול למצוא את האפליקציה בכלל, במחשב אני יכול למצוא אבל לא להוריד ולהתקין. אז מה עושים?

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by fayev0,

^אפשרי?

• 1 תגובה
    • 840 צפיות
  15. שלום חברים... אני מחפש מכשיר קומפקטי, עד היום לא היה לי סמארטפון אז כל סמארטפון מבחינתי הוא קפיצת מדרגה. עדיפות לאנדרואיד. סקר שוק קטן שעשיתי הביא אותי למכשיר xpiria ray שנראה לי מאוד קומפקטי וסביר מבחינת המחיר. אשמח לשמוע את דעתכם או הצעות נספות. במידה ואמור לצאת מכשיר יותר מתאים בתקופה הקרובה אני גמיש ויכול לחכות. בנוסף הבנתי שבקרוב אמור לעבור חוק בקשר למכסי ייבוא על פלאפונים, אמור להשפיע על מחירי המכשירים שנמכרים כיום? או רק על מכשירים שייובאו אחרי הצעת החוק? תודה רבה מראש!

• 0 תגובות
    • 724 צפיות
  16. האפשרי, במידה ויש לי דונגל סטנדרטי? (האוזניה המדוברת היא פלאנטרוניקס ויג'ר 510)

• 4 תגובות
    • 791 צפיות
  17. Started by Pr0Xy,

אין צורך במילים- תסתכלו בעצמכם. גם לא השוואה נורמלית וגם נתונים שגויים. בושה לידיעות אחרונות. בואו פשוט נשווה סלולרי 4 אינץ' מ2008 ונסגור עניין.

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by YogiBear,

חלק ממלחמת הטאבלטים בשוק, נתכלתי בטאבלט הבא- http://www.chinabuye.com/runn-783a-cheapest-4gb-all-winner-a13-1-2ghz-ddr3-512mb-7inch-capacity-touch-screen-android-4-0-camera-1080p-mid-tablet-pc-black אז, אומנם אין מסך IPS ושלל דברים של הטאבלטים היוקרתיים יותר כמו ליבה כפולה וזיכרון 1GB, אך תדר הליבה נראה סביר, זכרון RAM גם כן, והנתונים מאוד חביבים. הטאבלט מיועד להיות כמתנה לאימי שקצת גולשת באינטרנט, בודקת מיילים ופייסבוק ומשחקים. אולי גם תשתמש בו קצת לסרטים וסדרות, או לחבר אותו ל-TV. צריכה להיות בעיה? סיבה למה לא ללכת עליו? יש לציין שאותו הדגם "NO NAME" הנ"ל נמכר באתרים אחרים סביב ה-70 דולר, וכאן הוא במחיר מצוין. יצא לי להזמין מהם בעבר והמשלוח לוקח שבועיים בערך. המחיר…

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. אני רוצה להזמין לי את הגלקסי S3, אני כרגע בניו יורק. יש את AMAZON, אבל מקריאת ביקורות שם הבנתי שמאוד בעייתי להזמין משם טלפונים סלולריים כי אם מקבלים את הדבר הלא נכון אחרי זה מסתבכים עם להחזיר וכל זה - עד אז אני כבר אחזור לארץ. למישהו יש המלצה? מוכר מומלץ או משהו בסגנון? תודה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. לאור הת'רד המקביל: נתקלתי ב-C902 עם מצלמת 5MP ויכולת GeoTagging שהוכרז כמצלמפון הטוב ביותר כיום (במחיר שפוי) ובאחיו הזול והקליל - ה-T700, שניהם בסביבות 1300 ש"ח. מה דעת המומחים כאן, בדגש על איכות הצילום? כל השאר לא מאוד מעניין אותי (ראו בת'רד המקורי למה). יש לו יכולת וידאו כלשהיא? תודה מראש.

• 35 תגובות
    • 3.3k צפיות
  21. האם יש בחינם? מצאתי מלא תוכנות לסלולרי של ניווט והם ממש טובות וניתן לקנות אותם בזול(לפעמים בזול מאוד מאוד מאוד...). אבל הבעיה היא שאין לחברות האלו מפות של ישראל. היחידים שיש להם מפות הם סלקום ואורנג'. הם מביאים את המפות מחברת TELCOM או משהו כזה. העניין הוא שאני לא יודע איך התוכנות שלהם לעומת תוכנות עולמיות. בקיצור, יש פתרונות, ניסיון למישהו, הצעות לעיניין? ד.א. יש לי מכשיר סימביאני.

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by asaorgad,

אני צריך אמפי3 עם 1GB עם איכות שמע טובה מאוד וזמן סוללה טוב גם עד 650 ש"ח אבל הכי חשוב לי האיכות...

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by simonsix,

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3986765,00.html נראה לכם האייפון 4 היה שורד?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  24. טלוויזיות של היצרנית הקוריאנית יגיעו עם יכולות הזרמה מובנות עבור פלטפורמת הגיימינג הגדולה ביותר בשוק המחשבים האישיים לכתבה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. אני רוצה לקנות בטריה לאיפון. מחיפוש מהיר שעשיתי ב EBAY טווח המחירים הוא בין 15 ל 200 שקל. כמובן שכולם מבטיחים שהבטריה שלהם מקורית. אז כמה באמת אמורה לעלות בטריה כזאת ואיך אני יודע שאני מקבל בטריה איכותית. האם יש חנות באינטרנט או בארץ שאפשר לסמוך עליה ודעת שאני מקבל בטריה איכותית שתחזיק ליותר מטעינה אחת ולא תשרוף לי את המכשיר

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.