עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by Motix,

שלום לכולם... אין תקציב כי אין לי מושג מה המחירים (לא מצאתי אחד שמתאים לדרישות) אשמח אם תעזרו לי למצוא טאבלט שיענה על הדרישות הבאות: 1. 10 אינץ 2. תמיכה בGPS 3. תמיכה ב3G 4. מערכת אנדרואיד 5. 8 ליבות 6. חברות מוכרות (סמסונג, אסוס וכו') בקיצור מכשיר כמו גלקסי 4 שיוצא עוד מעט רק בטאבלט. יש בכלל טאבלטים עם 8 ליבות או I7?

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by avrahams1,

היי, ראיתי את המכשיר ב BUG לפני כמה ימים, והוא נראה ממש טוב, בעיקר ביחס למחיר! מה אתם אומרים עליו? מצאתי עליו רק איזה 2 ביקורות ושתיהן אומרות אותו דבר - מסך סביר, ווליום סביר ברמקול, שמיעה מצויינת באוזניות, GPS חרא, סוללה סבירה. מבחינתי זה מצוין, שכן אני לא משתמש לא ב GPS ולא במצלמה. מה שכן, חבר אמר לי שהם נוטים להתקלקל ודברים כאלה, זה נכון? מי שהיה לו ניסיון יד ראשונה עם המכשיר הזה או אחד המכשירים האחרים של החברה - אשמח לקצת INPUT. תודה, אבי. ** התכוונתי לכתוב בכותרת Ban-G, טעות שלי

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. עם CM11 . היו לי בעיות של התחברות ל-WIFI אז ניסיתי להחליף מודם עם ODIN המודם הוחלף וגם מספר פעמים אבל עכשיו יש לי בעיה קשה שהוא לא מצליח לחייג לפלאפון וגם מראה מסך שחור בזמן החיוג. עשיתי כמה פעמים מחיקה והתקנתי מחדש אבל הבעיה לא עוברת. אם מישהו יכול לעזור..

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. היי לפעמים עולה הצורך (במיוחד בארץ היפה שלנו) להקליט שיחות טלפון כמו לדוגמא עם ספקי שירות טלפון/כבלים/אינטרנט מישהו יכול לכוון אותי איך ניתן לעשות זאת כך שגם אני אני מקבל שיחה וגם אם מוציא שיחה אוכל להקליט זאת במחשב בליחצת כפתור תודה

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  5. Started by taz24,

הי אני מחפש נייד עם מקום לשני סימים ומלצמה כמה שיותר אכותית, מעדיף שלא יהיה יקר מדי אני נוסע שבוע הבא לארהב לאזור יוסטון ככה שאשמח לקבל המלצה למכשיר שניתן למצוא באזור הזה

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. אני צריך אוזניות טובות בשביל מחשב כף יד, חיבור 2.5 מ"מ.. אשמח לקבל הצעות =] תודה

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by cold fire,

יכולים לקנות לי sony ericsson W200i בארה"ב ב130$ (עם כל הבאנדל) שזה 520 ש"ח יחד עם פתיחה לאורנג סביב 200 ש"ח, ס"כ יעלה לי 720 ש"ח, השימושים העיקריים שלי רק לדבר בפלאפון לשלוח הודעות ולא יותר(אני יודע שהמצלמה לא מי יודע מה אני גם ככה לא מתכוון להשתמש בה יותר מדי) מה דעתכם?

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. לחבר טוב שלי יש iPOD Video Classic בנפח 80GB והנגן מזייף לאחרונה (לא מזוהה באייטונס בכל גרסא קיימת) אז ניסיתי לפרמט אותו כשהוא במצב של דיסק קשיח אבל משום מה כשאני מנסה לפרמט דרך הווינדווס (קליק ימני על האייפוד דרך המחשב שלי, פורמט, סטארט) כלום לא קורה, כאילו שלא לחצתי על פעולת הפרמוט בכלל. ניסיתי להיכנס לאייפוד ולנסות למחוק את כל התיקיות בצורה ידנית (קליק ימני ומחיקה) אבל אז אני נתקל בהודעת שגיאה שאומרת שאי אפשר לבצע את הפעולה. מישהו יודע איך ניתן בכל זאת למחוק את הקבצים המוגנים האלה או לפרמט את האייפוד בצורה כלשהי?

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. שלום, אני מנסה לטעון כרטיס Micro SD לפלאפון Galaxy s8 שלי ועולה לי חלון שמבקש לעשות הצפנה לכרטיס. לא ביצעתי הצפנה אך הטלפון לא מזהה או לא מציג לי את התוכן של הכרטיס. מה ניתן לעשות על מנת לבטל את בקשת ההצפנה ושהכרטיס ייטען על המכשיר?

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. הסמארטפון המודרני הראשון שכולל חיפוי מזכוכית ספיר מגיע אל השוק, עם תג מחיר שמוצא לעצמו מקום נוח בין שני דגמי הדגל מבית סמסונג לכתבה

11. Started by Dor_15,

שלום כולם שבוע הבא בע״ה אני מגיע להונג קונג ומתכנן לקנות את האייפון 5s. רציתי לשאול איזה דגם אני צריך לקנות שיעבוד בארץ ויהיה מסוגל גם לעבוד בעתיד עם רשת דור 4 שתעבוד בארץ. אשמח גם אם מישהו שקנה שם ימליץ לי על חנות ספציפית בהונג קונג. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by yaelkam,

הי, אני מתנצלת מראש אם מדובר בשאלות מפגרות, אני חדשה בסצנת הסמארטפונים ולא מצאתי את כל התשובות שחיפשתי בגוגל: 1. go launcher ex נחשבת טובה? 2. האם אמורה להיות בעיה עם העברית או שאם אני פשוט מורידה את go launcher ex (או משהו אחר שתמליצו לי) זה אמור להיות בסדר? 3. אני רוצה להתקין את זה אך ורק כדי לשנות את מראה הממשק- בשביל הכיף ואיך שזה נראה, אין משהו שבאמת מפריע לי בממשק ואני רוצה לשנות. האם זה מכביד מאוד על הטלפון/ מאט אותו באופן משמעותי/ זולל המון בטריה? 4. במידה וזה לא מוצא חן בעיני- אפשר למחוק כמו כל אפליקציה רגילה או שזה יותר מסובך? ובנוסף באופן כללי- האם התקנה והסרה של אפליקציות מזיקה לטלפון (האם יש כל מיני רכיבים של התוכנה שנשארים במכשיר גם אחרי ההסרה ומטרידים…

13. לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%94-frogger-%d7%a9%d7%9c-%d7%94%d7%93%d7%95%d7%a8-%d7%94%d7%97%d7%93%d7%a9-%d7%96%d7%9e%d7%99%d7%9f-%d7%9e%d7%a2%d7%9b%d7%a9%d7%99%d7%95-%d7%92%d7%9d-%d7%91%d7%90%d7%a0%d7%93%d7%a8%d7%95%d7%90/

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. איזה מכשיר עדיף מבין שניהם ? יותר למוזיקה , מבחינת טווח מחירים שניהם דומים לנוקיה X2 יש פלאש למצלמה ויש דור 2 אל מול J108 שבלי פלאש אבל דור 3 , השאלה אם יש צורך בדור 3 במכשיר הזה ? הרי לאינטרנט הוא לא טוב ושיחות וידאו אי אפשר לבצע איתו. השאלה מבחינה פרקטית, איזה מכשיר פחות נתקע , יותר זורם , עם נגן מדיה יותר טוב לשניהם יש חיבור 3.5 PL, שניהם עם כרטיס זיכרון מיקרו SD בסופו של דבר מה עדיף מבין שניהם? מישהו יודע על באגים יותר או באגים פחות מבין שניהם ? ואיפה אפשר לקבל יותר הנאת שימוש? בשניהם יש חווית סוללה די ארוכה, לפחות בGSM כל אופן אודה לכם לתשובה

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by duki,

שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש פלאפון חדש לאור תקלות חוזרות ונשנות בפלאפון שלי. כנראה אני ארכוש את המכשיר lg g2. רציתי לשאול האם מישהו יכול להמליץ על חנות אמינה. מה דעתכם על הדיוטיפרי? (יכול להיות שהמכשיר לאחר מכס יוצא יותר יקר מלקנות בארץ?) חשוב לי מאוד שהמכשיר לא יהיה באחריות של שיא קום/ ח.י. אלקטרוניקה או איך שהם לא רוצים לקרוא לעצמם לאור ניסיון קודם מר איתם (הגשתי נגדם תביעה קטנה ואני ממתין שיגיע הזמן שלה). איך האחריות של רונלייט? עריכה: אני גם לא מעוניין לרכוש מבאג או מ-ksp.

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. אני מתלבט בין הArchos Av700 שיש לו מסך ענק וזה משמעותי! בנוסף יש את הסדרה החדשה של Archos ה 604 שהיא איכותית מאוד. והאחרון הוא ה A2 של COWON שנחשב לטוב מאוד. בהתחלה התלבטתי בין המסך 7" לבין האיכות של ה604, עכשיו נוסף גם הA2. כמה דברים יעזרו לי לבחור, בכמה הבדל האיכות בין הAV700 ל604 הוא גדול? רואים אותו בעיניים? ומה לגבי ההבדל בין ה604 לA2 שיעזור לי לבחור ביניהם? מה אתם ממליצים. תודה.

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by jacob300,

שלום מחפש המלצה לתוכנת GPS עבור Nokia 5800 XpressMusic מחובר לאוראנג' (אם למישהוא יש ניסיון עם Orange GPS ) תודה

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  18. מנסיון עבר לא כ"כ טוב, עם חנות ברמת גן, שכמעט ומכרה לי גרסת LGG2 שאינה נתמכת דור 4 בארץ, מבקש המלצתכם לחנות הוגנת ולא יקרה. גר ברחובות. יכול לקנות גם באזור תל אביב- רמת גן - גבעתיים. המטרה" לקנות מכשיר עם חלקים מקוריים (מטען 2A, סוללה), שנתמך דור 4G בארץ (גרסת חומרה D855), בפחות מ 2000 שח. תודה

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  19. חברי הפורום שלום קודם כל - אני לא בטוח שזה הפורום המתאים לדיון הזה, אבל באותה מידה הדיון לא מתאים לפורום התמיכה הטכנית, כי לא מדובר פה בבעיה שיש לפתור. אם זה לא הפורום המתאים, אבקש מהמנהלים להעביר את הדיון למקום המתאים. אתמול קניתי את ה Nexus 4 של LG (גירסת ה 16GB), ומסתבר שהמטען שהגיע איתו בקופסא, שהייתה סגורה עם מדבקות (של היבואן - רמפל), הוא בכלל של Samsung. מצ"ב תמונות: שימו לב שעל המטען יש גם כיתוב כנראה ברוסית (האותיות נקראות לי קיריליות, ולכן סביר להניח שזה רוסית) ובעוד שפה (בנוסף לאנגלית), ובנוסף כתוב על המטען שהוא יוצר בסין. אני יודע שבארץ בד"כ היבואן מחליף את המטען בכדי לעמוד בתקנים המקומיים (בעיקר בכדי שיהיה אפשר לחבר אותו לשקעים בארץ), אבל השאלה היא הא…

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by 2Fluffy4U,

אם אני קונה את המכשיר נקסוס S בחנות http://www.bestbuy.com/site/Google+-+Nexus+S+Mobile+Phone+-+Black+%28T-Mobile%29/1484107.p?id=1218262482328&skuId=1484107&contract_desc=REPLACE האם הוא יהיה שמיש בארץ? האם אצטרך "לפרוץ" אותו?.. תודה. כמו כן - ראיתי שאמור לצאת גלקסי S 2, מישהו יודע את תאריך ההשקה בארה"ב?

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. אהלן, שקלתי לקנות את האסוס טרנספורמר, אבל אני לא מוצא דגם שתומך בתקשורת סלולרית 3g. האם ייתכן שלא קיים כזה? במידה ואכן לא קיים, אני מחפש טאבלט אחר עם תחנת עגינה + תמיכה בתקשורת סלולרית, שהוא גם אמין ומומלץ. תודה

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by MatanFrenkel,

צריך לרוקן עד הסוף (עד שמתכבה לבד) ואז להטעין עד הסוף (מלא לחלוטין) כדי שהסוללה תיהיה ב"כושר"? האם זה שטות או שזה אמיתי? ולמה זה ככה? כמה זמן צריך לעשות את זה? תודה

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. יש לי נקסוס ONE ורכשנו עכשיו בורי 9040 המוכרת. המכשיר מזהה ומתחבר בלי בעיות, אבל לא ראיתי, גם לא בהגדרות אפשרות להגדרה של התחברות אוטומטית כשיש זיהוי. לעומת זאת בנוקיה הפשוט של אבא (2730) ראיתי שיש אפשרות כזו, איך בכל זאת אני יכול? האם יש אפליקציה שמאפשרת דבר כזה? אשמח לעזרה

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  24. החלטתי היום להתחיל לחקור מעל איזה ווליום זה מזיק.חקרתי ומצאתי שמי ששומע מעל 85 דציבלים זה פשוט הורס את האוזניים ולא מייד אלא לאחר 10 שנים בערך.ומה יהיה כשהתבגר יותר?!{כל מה שאני כותב זה לא מעצמי אלא ממחקרים שחיפשתי} האומנם ב 85 דציבלים אין לשמוע יותר מ 90 דקות .ב50 דציבלים אפשר לשמוע לזמן רב בלי חשש לנזק מהסוגים הנ"ל יש אוזניות שאחד הורס יותר מהשני את האוזניים וזה in ear מפני שהוא צמוד לעור התוף לכן גם הורס בהרבה יותר מאוזניות אחרות.הפחות שבהם זה הקשת שבריא יותר ההרס לא משנה באיזה מוזיקה רוק טראנס ברגע שהם על אותו ווליום כתוב באחד המחקרים שלא לשמוע יותר מ80% מהנגן.כנראה שזה יצא 85 דציבלים.הבעיה שבאייפוד יש 120 זאת אומרת 80 אחוז זה 106 . חיפשתי על נגנים כמה דציבלים כי רצית…

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by devilh,

אני מעוניין בטלפון אלחוטי איכותי ולא יקר מדי (עד 300) הדבר הכי הכי חשוב-לא משנה באיזה מצב-צריך איכות שמע גבוהה גם ממרחק של כ-20 מטר מתחנת העגינה(עכשיו אנחנו משתגעים פה בבית-אף אחד לא שומע אותנו גם כשאנחנו צמודים לאנטנה) תכונות נוספות שמעניינות אותי: ספר טלפונים,שיחה מזוהה,כמה צלצולים אפשריים,תאורה לצג,ווליום לצד,ניגודיות גבוהה לצג(שגם עם מעט אור יהיה ניתן לראות טוב) אני חשבתי בכיוון סדרת OMEGA 2000 של UNIDEN,אבל אני פתוח להצעות

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.