גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,774 דיונים בפורום זה
-
על ידי הITUS בסכרון העדתכן לי האפוד 4 שלי לגרסה 4.3 מי שהוא יכול לעזור לי כי אין פריצה לגרסה מה אני אמור לעשות
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היום צילמתי וידאו ברזולוציה 1080P וכן ב 4K והצילום רועד בצורה נוראית והסאונד נשמע על הפנים, פשוט אי אפשר לראות בכייף את מה שצילמתי. לפי מה שקראתי זה בעיה ידועה ב LG G4, השאלה אם מישהו שמע אולי אם LG הולכים לסדר את זה ? לגבי הרעידות אני יודע שיש איזה פתרון קטן לבטל את ה-OIS אבל אני מעדיף שלא לגעת בזה.
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
יממה בלבד לאחר ההכרזה על ה-Droid Turbo 2 המרשים והבלעדי, אנחנו מקבלים גם את ה-Moto X Force שיהיה התאום הבינלאומי שלו, אשר ככל הנראה יגיע גם אל ארץ הקודש לכתבה: http://hwzone.co.il/בשורות-טובות-הסמארטפון-המוביל-החדש-של/
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בעיקרון, הבנתי שגם אם אני קונה פלאפון של חברה מסוימת (כאילו, שנעול לחברה מסוימת) - אפשרי לפרוץ אותו (ע"י Rooting). http://www.phonearena.com/news/How-to-unlock-a-Samsung-Galaxy-S-II-for-use-with-any-GSM-carrier_id19025 האם זה אומר שכל פלאפון שאני אקנה בחו"ל - יתאים לעבודה פה בארץ? וכל הקטע הזה של ה GSM וה-CDMA, הרי כל הגלאקסי עובדים גם עם GSM, לא? וזה מה שצריך פה בארץ?בקיצור, לפני שאני קונה משקולת נייר בחו"ל - האם יש משהו שממנו אני צריך להיזהר כשאני רוצה לקנות גלאקסי 2 בחו"ל? אשמח למידע מהמומחים בתחום, ולמי שיעשה לי קצת סדר בנושא הזה של ה GSM והCDMA. דבר שני - מה אתם אומרים על החנות הזאת - http://depthdeals.com/productinfo.asp?id=1578 ? מחירים די זולים, אבל אני קצת מפחד…
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני צריך לבחור סמארטפון כלשהו מבין החמישייה הבאה: Xiaomi Mi 4c 32GB Xiaomi Redmi 3 Pro 32GB LG K10 K430Y LG Nexus 5X 32GB Samsung Galaxy S5 neo SM-G903F חשוב לי הדברים הרגילים - ביצועים, זמן חיים של הסוללה, איכות המצלמה, איכות המסך וכו'. הבעיה היא שאני לא יודע איך להשוות בין הדברים האלה. מצאתי כמה אתרים עם בנצ'מארקים לסמארטפונים אבל זה שהסמסונג קיבל ציון 8412 במבחן הביצועים שלהם וה-LG K10 קיבל 7120 לא אומר לי הרבה. יש לכם עיצות איך להעריך איזה סמארטפון טוב יותר מהאחרים באיזה היבטים? הם כולם באותה רמת מחיר חוץ מה-K10 שעולה כמה מאות שקלים פחות מהאחרים.
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
אני מחפש נגן אודיו/וידאו עד 2000 שח פלוס מינוס עם 30-40 ג'יגה. ניסיתי להזמין את האייריבר H340 משלושה חנויות שהופיעו בזאפ ולצערי הרב לשלושתם נגמר המלאי. אני עכשיו על סף הזמנה של I AUDIO X5L, לדעתם כדאי ללכת עליו או שיש משהו עדיף במחיר שציינתי? זה דיי דחוף, אח שלי עוד מעט טס לחו"ל והוא רוצה את המכשיר כמה שיותר מהר בבית....הוא כמעט הזמין IPOD 30 VIDEO במכירה קבוצתית עריכה: אח שלי היה ממש לחוץ על הזמנה וחבל שהאתר לא עבד באותו זמן ולא זכינו לתגובות מהמבינים בעניין. אז הזמנו את זה בסופו של דבר, מקווה שהמכשיר טוב. http://eline.co.il/index.php?sid=104〈=he&act=ecommerce&cat=1397&id=2237 אפשר למחוק או לנעול כי אף תגובה לא תועיל כבר.
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי טבלט HP Touchpad 32G עם מערכת הפעלה HP Web OS 3.05 Model HSTNH-130C. ברצוני להפוך אותו למערכת אנדרויד. קיימת הגנה שלא נותנת למחוק את המערכת הפעלה הקיימת. מה אני צריך לעשות לשינוי המערכת ?
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
לחבר טוב שלי יש iPOD Video Classic בנפח 80GB והנגן מזייף לאחרונה (לא מזוהה באייטונס בכל גרסא קיימת) אז ניסיתי לפרמט אותו כשהוא במצב של דיסק קשיח אבל משום מה כשאני מנסה לפרמט דרך הווינדווס (קליק ימני על האייפוד דרך המחשב שלי, פורמט, סטארט) כלום לא קורה, כאילו שלא לחצתי על פעולת הפרמוט בכלל. ניסיתי להיכנס לאייפוד ולנסות למחוק את כל התיקיות בצורה ידנית (קליק ימני ומחיקה) אבל אז אני נתקל בהודעת שגיאה שאומרת שאי אפשר לבצע את הפעולה. מישהו יודע איך ניתן בכל זאת למחוק את הקבצים המוגנים האלה או לפרמט את האייפוד בצורה כלשהי?
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, חבר קנה בהמלצתי נקסוס 5X אני והוא שנינו מנויים ב-012 מובייל, החבילה של שנינו בתוקף. אצלו הפינג תמיד גבוה מאוד (100-2500) ומהירות 0.01-0.05 מגה ביט!! בעוד אצלי באותו מקום ובאותו זמן אני מקבל 40-90 מגה (אייפון 6s פלוס) השאלה היא האם הבעיה במנוי או במכשיר שלו? הבעיה הזאת לא תמיד קורית, לדוגמה ניסיתי להחליף סימים ופתאום הכל היה בסדר, וגם שהחזרתי אותם הכל היה בסדר, אבל במקומות אחרים (ההחלפה נעשתה בבית שלי) יש לו את אותה בעיה. הוא ממש מיואש הועבר לתמיכה טכנית:
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות תRAZR (הNEXUS יקר מדי כרגע) ולמרות שהמחיר שלו בסלקום סביר (3500 שקל לעומת 5K של הGS2), הוא עדיין נמכר ב2800 בחנויות כרגע והמחיר צונח על בסיס יומי. כל האינטרנט מלא בסיפורים על קומבינות של חנויות/חנויות שמבטלות לך תאחריות אם אתה מעדכן לבד (ICS..). מישהו מכיר חנות אמינה מניסיון של כמה אנשים ולא של "קניתי לפני חצי שנה והיה סבבה"? תודה מראש ושבוע טוב :]
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום. אשמח להמלצה לטאבלט + מקלדת לצורך לימודי (רק וורד) חשוב מקלדת קומפקטית ונוחה לא מרעישה. יכול להזמין מחול. גודל מסך 10.1 בערך תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, ראיתי את המכשיר ב BUG לפני כמה ימים, והוא נראה ממש טוב, בעיקר ביחס למחיר! מה אתם אומרים עליו? מצאתי עליו רק איזה 2 ביקורות ושתיהן אומרות אותו דבר - מסך סביר, ווליום סביר ברמקול, שמיעה מצויינת באוזניות, GPS חרא, סוללה סבירה. מבחינתי זה מצוין, שכן אני לא משתמש לא ב GPS ולא במצלמה. מה שכן, חבר אמר לי שהם נוטים להתקלקל ודברים כאלה, זה נכון? מי שהיה לו ניסיון יד ראשונה עם המכשיר הזה או אחד המכשירים האחרים של החברה - אשמח לקצת INPUT. תודה, אבי. ** התכוונתי לכתוב בכותרת Ban-G, טעות שלי
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני צריך אוזניות טובות בשביל מחשב כף יד, חיבור 2.5 מ"מ.. אשמח לקבל הצעות =] תודה
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שבוע טוב, יש לי כרגע גלקסי 3 וחבר שנמצא בארה"ב וחוזר בעוד חודש. חשבתי לנצל את המצב כדי לעבור ל- G2. יש פה אנשים שהתנסו בגלקסי 3 ויוכלו להגיד לי מה ההתרשמות שלהם מהההבדלים? למי שהיה גלקסי 3 יותר שיש לו מלא לאגים שזה בלתי נסבל, כל מיני שיהוקים, ריסטרטים וכו'.. יש בעיית לאגים ב- G2? קראתי סיקורים מהללים מהתקופה שהוא יצא שכולם נראו לי קצת בהתלהבות של מכשיר כך שארצה לשמוע דעות עדכניות לזמן הזה אחרי שהמכשיר צבר קצת אבק. בעיקרון אני רוצה שהמכשיר יהיה זריז (טראומה מהגלקסי 3), עם סוללה סבבה ושיבוא מוכן עם כל זה כבר ברום סטוק כי אין לי כח להתעסק יותר עם רומים למיניהם. מקריאה פה ראיתי שיש בעיה של דיליי במצלמה וראיתי קצת תלונות ב- KK כמו סוללה שנגמרת מהר יותר, ראיתי אנשים שמ…
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
-
אחרי כל הרעש שהיה סביב הZONE -זה הפרטים שעודכנו לאחרונה אני לא יודע מה איתכם אבל מבחינת מיפרט אני לא רואה פה משהו באמת חדש או משמעותי אולי יהיה מחיר טוב וזה גם בספק אבל על מה כל הרעש?
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אפשר גם המלצה, בתקציב של 250-300 שקל, אוזניות כפתור שמתאימות לאייפון (רצוי מאוד עם דיבורית).. תודה מראש.
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, אני צריך נגן mp3 בנפח 2GB מינימום שיכול לעבוד גם כ Disk on Key בכמה שפחות כסף. הוא צריך להתאים לריצות.. חשבתי על זה: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=372567 יש לו איזה נרתיק שמתאים לריצות? (כזה ששמים על הזרוע). איך האוזניות שלו? יש משהו עדיף בתקציב הזה? תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
עם CM11 . היו לי בעיות של התחברות ל-WIFI אז ניסיתי להחליף מודם עם ODIN המודם הוחלף וגם מספר פעמים אבל עכשיו יש לי בעיה קשה שהוא לא מצליח לחייג לפלאפון וגם מראה מסך שחור בזמן החיוג. עשיתי כמה פעמים מחיקה והתקנתי מחדש אבל הבעיה לא עוברת. אם מישהו יכול לעזור..
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש אפליקציה לשליטה במחשב כמדיה סנטר. אני אסביר בדיוק למה אני מתכוון: יש לי TV בחדר, שמחוברת למחשב האישי שלי (שגם הוא בחדר) ב HDMI. אני בסכ"ה רוצה דרך האנדרואיד שלי לשלוט במחשב, אבל לא בסגנון שליטה מלאה מרחוק (RDP\Splashtop וכו') אלא בצורה מסודרת שיותר מובנת למסך 4.7" של הנקסוס שלי. כל הדרישות שלי הן בסכ"ה יוטיוב (עם אפשרות להגדלה למסך מלא) וסייר קבצים שאני יכול לפתוח איתו את הסדרות שלי ושהן יפתחו ב VLC במסך הראשי של המחשב מישהו מכיר ?
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי דיבורית BT של מוטורולה ישנה איזו אפשרות לחבר אותה למחשב ולהשתמש בה כדיבורית לסקייפ למשל ?
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
אני רוצה שתהיה לי טלוויזיה בחדר ושהממיר יהיה מחובר למסך של המחשב שמעתי שצריך כרטיס טלוויזיה וממיר בשביל זה רציתי לדעת בדיוק מה אני צריך בשביל לעשות את זה שמעתי שיש גם אופצייה להתקין טלוויזיה על המחשב עצמו, אני אשמח לשמוע פרטים תודה מראש לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם. תמו ימיו של ה iphone 4 שלי ואני מחפש להחליף מכשיר. ההתלבטות היא בין G3/S6/Iphone 6. אשמח לקבל המלצות. מספר שאלות: 1. למי המצלמה הטובה ביותר? 2. אצל מי הסוללה החזקה ביותר? 3. מבחינת ביצועים -אני עובד עם אפליקציה שמסתנכרת עם המשרד ודורשת משאבים - מי הכי עוצמתי? 4. בכללי מה אתם הייתם ממליצים לי ולמה? גילוי נאות - לא התנסיתי באנדרואיד - אלא רק שמעתי על זה דברים. תודה!
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, כרגע יש לי שיומי רדמי 4 פרו, אני מחפש מכשיר חדש עם אותם הממדים, ואני לא מוצא משהו מתאים. כבר לא מייצרים מכשירים בגודל הזה?
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
- 2 followers
-