גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,797 דיונים בפורום זה
-
גם אם יש לכם פחות מ-100 דולר להשקיע במכשיר חכם חדש, ליצרנית הסינית יש משהו שיקרוץ לכם לכתבה
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
תודה על הברכות שכנראה יבואו. בכל אופן, שאלה לי אליכם, יש לי כמה אפליקציות מותקנות בישן שלי, המיילסטון, איך אני יכול להעביר את ה"זכרונות" שם ל-N1. ולדוגמא, יש לי אפליקציה שסופרת את שעות העבודה שלי, איך אני יכול להעביר את ההיסטוריה שם לאותה אפליקציה רק ב-N1?
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
צריך המלצות על מכשיר GPS/כף היד MIO C520. תודה.
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום חבר שלי הביא לי את האיפוד הזה החדש הקטן הזה בצבע כתום ואו הביא לי רק אותו בלי כלום . אז השאלה שלי זה איך או נטען דרך מחשב או דרך שקע בקיר ? ואם דרך מחשב אז מאיפה אפשר לקנות בשבילו את החיבור הזה למחשב ואני ראיתי חיבור רק של חברת אפל שעולה 200 שקל . אז אולי מישהו יודע איפה אפשר לקנות לא מקורי או משהו תודה לעוזרים
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מבין שה- Desire הוא גרסה חדשה ומשוכללת יותר אך גם קצת יותר גדול. מבקש חוות דעת ממי שיש לו נסיון ב- Legend לגבי מהירות עבודה (גם לאחר זמן), שטל התצוגה/רזולוציה קטנים יותר וזמן סוללה מי מבין השניים כדאי יותר ?
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני צריך אוזניות טובות בשביל מחשב כף יד, חיבור 2.5 מ"מ.. אשמח לקבל הצעות =] תודה
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לפני שנה הגיע אליי איזה חיקוי של אייפד.. (קיבלתי סתם ממשפחה ) הוא היה חדש אבל מסתבר שהוא לא עובד.. (סיני..) מאז נזרק לארון עכשיו אמרתי ננסה לטפל בו אין לי מושג מה התקלה הוא בכלל לא נדלק חח איך אפשר לזהות את התקלה קודם כל?
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות את הנגן הנ"ל מארצות הברית שבוע הבא. http://reviews.cnet.com/portable-video-players-pvps/archos-5-60gb/4505-6499_7-33226902.html האם גם בקנייה מחול הנגן מגיע עם אפשרות לתפריטים בעברית מובנים\צורך להתקין? עד כמה עניין המקודדים שעולים כסף h.264 + mpeg4 +mpeg2 חשוב, האם הרבה סרטים פועלים בתקן זה? האם למישהו יש נסיון כללי עם המכשיר?
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אז חפשתי קצת ומצאתי את זה http://www.ebay.com/itm/Case-Mate-Tough-Case-Samsung-Galaxy-S-II-2-Black-/280701341775?pt=AU_MobilePhoneAccessories&hash=item415b1a904f לאיפון הכיסוי הכי טוב הוא Switcheasy רציתי לדעת מה אשמור לי על הגלאקסי שלי הכי טוב...
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
אחי רוצה להעיף כבר את ה5610 הבעייתי שלו (בעיות מסך) ולהביא פלאפון אחר. מחר אני אכנס לחנויות בבאר שבע בתחנה המרכזית לראות כמה הם רוצים על התיקון שלו ואם שווה בכלל לתקן אותו. הוא מחפש מכשיר עם מצלמה מעולה, והוא מעדיף סוני אריקסון. יש לו הצעה ל50 ש"ח בחודש * 36 חודשים לF480 / 5800 / N95. ואם הוא מדבר מעל 100 ש"ח זמן אוויר החזר של 30 ש"ח. זה באורנג'. אם אתה מכירים מסלול עדיף - אשמח לשמוע עליו. ואשמח לשמוע המלצה למכשיר במבצע/מסלול. כרגע יש לו טוקמן. ככה שהוא יחשב לקוח חדש.
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי חברים, אשמח להמלצה על סמארטפון עד 1,500 ש"ח. אני מחפש את הסמארטפון המאוזן מבחינת המחיר כמובן אך גם חשוב הנושאים הברורים הבאים : ביצועים - CPU, GPU וזיכרון ראם עמידות גרסת אנדרואיד גודל מסך 3.5" לפחות זה פחות או יותר, חשבתי מאוד לכיוון של ה Xperia GO אבל הרוב לא מכירים או ממליצים על הסמסונג אבל ההבדל במחיר בולט וה GO אפילו עמיד במיוחד עם תקן IP67 (מים ואבק).
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום רציתי לשמוע חוות דעת על המכשיר Novogo S800: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=815701 אני יכול להביא אותו ב 570 (כולל iGO MORE 7) מה דעתכם על המכשיר ביחס למחיר, האם הוא מספק את הסחורה? אם לא אשמח לשמוע על מכשירים מומלצים אחרים בטווח מחירים זה תודה מראש לכל המשיבים
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש לקנות את המכשיר LG G3, נכנסתי לאתר של אייבורי וראיתי שתי גירסאות של המכשיר עם הבדל מאוד משמעותי בסכום, ראיתי שהיותר מגיע עם FOTA ואילו הזול מביניהם לא. כולל FOTA: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=13405 ללא FOTA: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=13563 האם בכלל הגיוני שימכר טלפון מהיבואן הרשמי ללא FOTA? מה הקאץ' כאן? אשמח להסבר, תודה רבה!
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום אני מעוניין לנסות לתקן את ה-i-mate שיש לי שעושה בעיות, (נקרא גם Qtek 2020, או XDA II) הבעיה היא לא במסך שלו, אלא בלוח עצמו.. למישהו כאן יש מכשיר ישן כזה שלא בשימוש, או מכיר מישהו כזה? תודה רבה card
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הסמארטפון המודרני הראשון שכולל חיפוי מזכוכית ספיר מגיע אל השוק, עם תג מחיר שמוצא לעצמו מקום נוח בין שני דגמי הדגל מבית סמסונג לכתבה
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
ההורים שלי טסים במוצש לתאילנד ואני רוצה שיביאו לי משם אייפון. לאיפה אני צריך לשלוח אותם ?
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ערב טוב, בשעה טובה וברוכה שם קץ לחייו הS3 שלי. במשך תקופה ארוכה הוא איים בשליחת ידו בנפשו, ובסופו של דבר, אכן שלח. בכל מקרה, אני מחפש טלפון חדש, עד 2000 ש"ח +-. סיני, עיראקי, או אירופאי, כל עוד הוא לא מרגל אחריי (בשאיפה), אני אקנה אותו בברכה. העדפות: 1. אני לא מת על מסכים מאוד גדולים - 4.7 - 5.5 - אני חושב שסביר. 2. בטריה שניתנת להחלפה - חשובה לי מאוד. 3. מסך מגע איכותי (בעיקר עקב בעיה רפואית כלשהי). 4. מצלמה צריכה להיות נורמלית, אבל בהחלט לא מחפש עילוי. 5. אלא אם הפלאפון לא כולל לפחות 32GB זיכרון מובנה, רצוי מאוד שיהיה מקום לכרטיס הרחבה. 6. זמן סוללה - הנתון הכי חשוב אצלי. 7. GPS - מעדיף טלפון עם GPS שמוצא לווינים מהר, וממעט לאבד קשר. (הבנתי שיש בעיה עם מעבדים מסויימים, …
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות את הגלקסי נוט 2 אבל אני מתלבט בין היבואן הרשמי לחנות פרטית כי אני חצוי, מצד אחד ביבואן הרשמי יש תמיכה מלאה בעברית כולל כתיבה עם העט מצד שני הוא עולה הרבה יותר יקר מחנות פרטית(כ500 ש"ח הפרש ממוצע) השאלה שלי האם בעתיד( חודשיים, שלוש) ייצא עידכון תוכנה של סמסונג שיתמוך בעברית מלא גם מחנויות פרטיות או שתמיכה מלאה בעברית כולל עט יהיה רק דרך היבואן הרשמי תודה מראש,
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום. אשמח להמלצה לטאבלט + מקלדת לצורך לימודי (רק וורד) חשוב מקלדת קומפקטית ונוחה לא מרעישה. יכול להזמין מחול. גודל מסך 10.1 בערך תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום רב, אני עומד לקבל פלאפון של נוקיה חינם, ואני בוחר את הפלאפון. איזה פלאפון מומלץ? N97 המליצו לי עליו אבל גם אמרו לי שהסוללה שלו ממש חלשה. תודה לעוזרים
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מכשיר טלפון Samsung Galaxy Ace GT-s5830 גירסת אנדרואיד 2.3.4 קניתי את המכשיר מחברת סלולר ומכך יש לי המון תוכנות לא רצויות ובלתי ניתנות למחיקה ואיטיות מעצבנת, עכשיו אני רוצה לדעת איך אני יכול לפרמט ולהתקין אנדרואיד הכי חדש למכשיר וכמובן שיהי עברית במקלדת. תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
אפשר גם המלצה, בתקציב של 250-300 שקל, אוזניות כפתור שמתאימות לאייפון (רצוי מאוד עם דיבורית).. תודה מראש.
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, אני צריך נגן mp3 בנפח 2GB מינימום שיכול לעבוד גם כ Disk on Key בכמה שפחות כסף. הוא צריך להתאים לריצות.. חשבתי על זה: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=372567 יש לו איזה נרתיק שמתאים לריצות? (כזה ששמים על הזרוע). איך האוזניות שלו? יש משהו עדיף בתקציב הזה? תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
האם נגיע למצב שנתחיל להתווכח בין הסמסונגים האייפונים והWPנים... מה יותר טוב....? לדעתי לWP יש עוד סיכוי מאוד טוב לכבוש את השוק, אבל לא בעזרת נוקיה......נוקיה נפלה חזק מדי, למרות המכשיר שעושה רושם מעולה.
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-