עבור לתוכן

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. ה-S3 שלי מת בדרך לא שגרתית, אני רק יכול לומר לכם לשים לב טוב טוב שהסמארטפון עמוק בכיס לפני שנכנסים לרכב. אני צריך לקנות מכשיר חדש בימים הקרובים (איך אפשר לחיות בלי), אני צריך חוות דעת על שני המכשירים, כאשר מה שחסר לי בנקסוס 4 (בלי קשר לעובדה שהוא מכשיר מצוין), זה מה שסמסונג מספקת ואני מדבר על הממשק. יש מספר דברים שחשובים לי: יכולת לעבוד על שני אפליקציות במקביל (חלוקת המסך בקיצור). ב-S3 יכולתי לערוך את הדפים, ולהזיז אותם, לקבוע דף בית מביניהם וכו... וגם חשוב, זאת פונקציה שגיליתי כשימושית מאוד, כנראה שתחלקו עלי, אבל המצב בו המסך נשאר דולק כל עוד מסתכלים על המכשיר. אהבתי מאוד את הגלריה שהייתה בו. יכולת להרחיב זיכרון. אין לי יכולת לקנות מארצות הברית (כמו שקניתי את ה-S3) ל…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by SinMaker,

היי, אני כרגע בשלבי התלבטות לגבי איזה מכשיר לקנות. המועמדים הם Galaxy S4 ו-Nexus 4. אני מניח שלא אקנה אותם בארץ, אלא בחו"ל (עדיין לא יודע באיזו מדינה). האם יש מועמדים נוספים שכדאי לשקול? מבין השניים הללו ה-Galaxy עולה כפול, אך הוא בעל מסך איכותי יותר ובעל אפשרות כרטיס הרחבה (אלו שני היתרונות העיקריים שהצלחתי לחשוב עליהם). האם לדעתכם הוא שווה את ההפרש במחיר?

• 2 תגובות
    • 741 צפיות
  3. Started by iz,

1. אם אני קונה S4 עם אחריות לשנתיים ע"י היבואן הרשמי האם במקרה של תקלה אני יכול לגשת לחנות של סמסונג או רק לחברה שממנה קניתי את המכשיר ? 2. האם בכל המכשירים של היבואן הרשמי יש עדכוני FOTA ? כי בחלק מהאתרים זה מוזכר ובחלק לא לדוגמא : https://mobile.rami-levy.co.il/Model.aspx/96 מוזכר http://ksp.co.il/?select=.272..573.&list=1&sort=3&glist=0&uin=19044&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 לא מוזכר

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  4. אני מחפש אתר שמראה מבצעים ותוכנות בתשלום שהפכו לחינמיות בגוגל PLAY .

• 1 תגובה
    • 2.1k צפיות
  5. Started by Tim_N,

אהלן אני מחפש לקנות סמארטפון חדש (כרגע אני עם N95 עתיק). פזלתי לכיוון ה-SGS3 או ה-NEXUS 4 אך במחשבה שנייה וכנה אין לי ממש צורך בהם (האירו את עיניי אם כן). אני מחפש מכשיר ש: יפעיל WHATSAPP סרטון יוטיוב מעת לעת כשמשעמם, בצורה חלקה קריאת טקסט מרובה באינטרנט מערכת תזכורות והערות יעילה (יעזור בלימודים) יפעיל WAZE או כל תכנה בסגנון בצורה טובה מסך שלא יהיה בומבסטי בגודלו במקובל היום. מפריע לי מאוד נושא הסוללות כיום אך אני מאמין שעם ניתוק הקישוריות בעת שאין צורך, המנעות מהתקנת והפעלת יישומים מיותרים והורדת בהירות המסך למינימום שמספיק לי, אוכל להאריך את חיי הסוללה לרמה סבירה. משיטוט זריז ברחבי הרשת נדמה לי כי הגלקסי S2 יכול להתאים לי. אני מתחבר לאפשרות הרחבת הזיכרון והחלפת\הוצאת…

• 16 תגובות
    • 2.2k צפיות
  6. למי שאין כח לקרוא הכל שידלג את הסוגריים >>> (נפל לי הגלקס s3 לבריכה בהתחלה לצערי הדלקתי אותו,אחרי זה אמרו לי שלא טוב להדליק אז הפרדתי את הסוללה ושמתי את המכשיר באורז למשך יומיים. עד לפני כן מצב המכשיר החמיר ואפילו לא נדלק,לאחר יומיים בתוך אורז לשימחתי המכשיר נדלק ופעל כאילו לא קרה כלום,4 ימים המכשיר היה תקין ופתאום חטפתי אותה ובגדול,התצוגה נעלמה לגמרי והמכשיר עובד כרגיל ואז הבנתי את המלכודת. הלכתי לחברה ואמרו לי שמבחנתם אי אפשר לסדר כי יש בעית קורזיה רצינית והמסך נהרס,אז שלחתי לעוד מעבדה בעלות של 90 ש"ח חנות i labאם כל הביקורות הטובות עליהם באינטנרנט לא אהבתי את השירות שלהם וממש לא סמכתי עליהם וקיבלתי גם כן תשובה שלילית,אז שלחתי לעוד מעבדה והתנאתי שאני לא משלם כל…

• 4 תגובות
    • 784 צפיות
  7. Started by CyberBot,

עד 1000 שקל חריגה 13000 שימושים:צילום(לא ברמה מקצועית כן?) ואינטרנט היא חדשה בעולם הטאץ' והאנדרויד חשבתי על הZTE BLADe די מספיק לא?

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. שלום, יש לי גלקסי אס2 עם אנדרויד 4.1.2. החיפוש של גוגל לא מוצא יישומים שמותקנים על המכשיר. למשל, מותקן לי Moovit, אני מחפש Moovit וכלום -- אין תוצאות תחת "טלפון" או תחת "יישומים". וידאתי שבהגדרות החיפוש מסומנים כל האינדקסים. מה הסיפור?

• 1 תגובה
    • 811 צפיות
  9. שלום, אני אומנם קידדתי כמה אפליקציות אבל די חדש בנושא החלפת גרסאות רום (למרות שיש לי הבנה במערכות הפעלה מהאוניברסיטה) ודווקא בגלל שאני קצת מבין מה הולך ברקע אני יותר ויותר חושש מבריק... יש לי s2 rooted, לא נעול על ספק סלולרי, גרסה 2.3.5, baseband version שהיא I9100XXKI4, קרנל 2.6.35.7 מספרים ובסוף root@dell, ו- build בשם gingerbread.XWKI8. הבעיה שאני לא ביצעתי את הצריבה הראשונית על המכשיר ואשמח לדעת אם מזה מישהו יכול להגיד מה יש לי? (סטוק או פרטי). אני רוצה לשדרג ל- CM הכי מעודכן יציב שיש למכשיר. שוב, על סמך מה שיש לי כרגע, אפשר הכוונה למה צריך לעשות מיוחד מעבר לגיבוי, לשים את הזיפ בזכרון, לכבות, להיכנס ל- CWM למחוק ולאז למצוא את הזיפ בזכרון ולהתקין. קיצר מעבר להוראות הרג…

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. שלום יש לי אייפון 4G שיש לי בעיית מיקרופון בזמן דיבור בשיחה, אך שאני מקליט אז אין בעיה, אפילו החלפתי את המיקרופון בחדש וזה עדיין לא פתר לי את הבעיה. עשיתי RESTORE והבעיה עדיין נשארה, יש למישהו מושג מה עוד אני יכול לעשות בשביל לפתור אותה? ואני מדגיש זה קורא רק בשיחות.

• 1 תגובה
    • 701 צפיות
  11. Started by SerenB,

כבר זמן מה אני שוקל לקנות סטרימר, הבעיה שאין לי מושג איך להשוות בין הכמות העצומה של דגמים. אני כן יודע שיש מספר דברים שאני בהחלט רוצה לראות בדגם שאקנה לבסוף - - כניסת USB 3.0 לצורך הזרמת מדיה מכונן חיצוני - כניסת רשת (אני לא מאמין שהזרמת סרט Blu-Ray באלחוט תעבוד בלי קטיעות) - תמיכה בפורמט mkv. מאחר וקיימים ברשותי המווון סרטים באיכות גבוהה בפורמט זה אשמח לקבל הצעות, כמובן מנומקות, ועוד יותר אשמח להסברים בנושא כדי שאוכל לקבל החלטה מושכלת. נ.ב. הקניה, לכשתתבצע, אינה חייבת להיות בארץ. טווח ההשקעה שאני צופה יהיה לא יותר מ-500 ש"ח.

• 14 תגובות
    • 2.1k צפיות
  12. Started by iakovl,

במקום להחיות את הנושא הישן... פותח חדש סוללות ANKER סבב 14- יוני 2013 סבב 13 נחת ולכן אני פותח את 14 (שהאמת רץ כבר בצורה לא רשמית אם אתם מעונינים כנסו ומלאו את הפרטים פה: https://docs.google.com/spreadsheet/viewform?formkey=dHJLS25nRGRJek55WVN5OENCMVBTQXc6MA אחרי סבבים:1 , 2 , 3 , 4 , 5 , 6 , 7, 8 ,9, 10,11,12 פרטים על הסוללה : הדיון הרשמי של ANKER בפורום I9100 : http://iandroid.co.il/forum/topic67703.html מחיר- לפי סבבים קודמים המחיר לסוללות עומד על 60~70 שח אבל תלוי בסוללה הפרטנית, יכול להיות יותר יכול להיות פחות (וכמו תמיד מדינת ישראל יכולה להפתיעה) משלוח - הסוללות ישלחו בדואר רשום (10 ש"ח) לא שולח גוביינא תשלום - יש 3 אפשרויות: 1) פנים מול פנים 2)הפקדה לבנק …

• 15 תגובות
    • 2.8k צפיות
  13. Started by yaelkam,

הי, אני מתנצלת מראש אם מדובר בשאלות מפגרות, אני חדשה בסצנת הסמארטפונים ולא מצאתי את כל התשובות שחיפשתי בגוגל: 1. go launcher ex נחשבת טובה? 2. האם אמורה להיות בעיה עם העברית או שאם אני פשוט מורידה את go launcher ex (או משהו אחר שתמליצו לי) זה אמור להיות בסדר? 3. אני רוצה להתקין את זה אך ורק כדי לשנות את מראה הממשק- בשביל הכיף ואיך שזה נראה, אין משהו שבאמת מפריע לי בממשק ואני רוצה לשנות. האם זה מכביד מאוד על הטלפון/ מאט אותו באופן משמעותי/ זולל המון בטריה? 4. במידה וזה לא מוצא חן בעיני- אפשר למחוק כמו כל אפליקציה רגילה או שזה יותר מסובך? ובנוסף באופן כללי- האם התקנה והסרה של אפליקציות מזיקה לטלפון (האם יש כל מיני רכיבים של התוכנה שנשארים במכשיר גם אחרי ההסרה ומטרידים…

14. Started by Henry55,

http://reviews.cnet.com/operating-systems/google-android-4-3/4505-3671_7-35760688.html http://news.cnet.com/8301-1023_3-57595290-93/google-nexus-devices-are-first-to-get-android-4.3/ נראה שהדברים היותר חשובים הם Open GL ES 3.0 ופחות בזבוז של הסוללה. הבנתי שמכשירי הנקסוס קיבלו את העדכון אתמול...

• 30 תגובות
    • 3.8k צפיות
  15. Started by Amit BL,

אמא שלי משתמשת ברדיו ואנחנו פשוט לא מצליחים למצוא APK, הרום שלה הוא CM10.1 נקי, אם צריך להחליף רום אני אבצע זאת אבל מעדיף שלא. תודה. נ.ב זה גאלאקסי S2

16. אהלן חבר'ה, בשבועות האחרונים עבדתי בזמני הפנוי על עוד אפליקציה מקורית. בעזרת הAirDraw תוכלו לצייר באוויר איזו מילה שתבחרו ע"י נפנוף המכשיר שלכם באוויר. התוצאה נראית כמו בתמונה שלמעלה ^. כמובן שעל מסכי AMOLED זה יראה יותר טוב, מכיוון שזמן התגובה שלהם הרבה יותר מהירה. בנוסף לכך אשמח לשמוע תגובות והצעות שיפור שעולות לכם. ניתן להוריד בחינם בגוגל פליי: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ValkA.airdraw

• 1 תגובה
    • 659 צפיות
  17. היי, אתמול בלילה קיבלתי עידכון (מסיבה מסויימת הוא תקף רק עד היום בלילה, כלומר ל 24 שעות). אני קצת חושש להתקין אותו כי שמעתי על כל מיני בעיות החל מבעיות עם עיברית (הממשק שלי בכלל באנגלית, זה משנה משהוא?) עד התחממות יתר ועד למצב הטלפון בכלל לא נדלק. האם יש כאן מישהוא שעידכן כבר ויכול להגיד האם יש לו בעיות? תודה רבה מראש!

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  18. אבא שלי צריך טאבלט או מחשב ממש נייד (עד 1.8K או 11.8 אינץ'') מהיר (לא אטום) וזול. שימושים: צפייה בהקלטות שכבר שודרו בערוצים השונים ובצפייה ישירה באינטרנט באיכות וידאו סבירה, שליחת קורות חיים בפורמט DOC/DOCX לאתרים, לא בשביל משחקים, העלאת תמונות לאתרים, שימוש באינטרנט סלולרי, שימוש באינטרנט קווי, שימוש ביריד תעסוקה וירטואלי, - - - תגובה אוחדה: - - - ה"לא" מתייחס רק למשחקים

• 0 תגובות
    • 983 צפיות
  19. Started by harap,

היי, נפל לי הטלפון לאסלה. שתי הכפתורים למטה הפסיקו לעבוד. יש אפליקציה ששמה את הכפתורים האלה על המסך? בברכה,

• 3 תגובות
    • 810 צפיות
  20. Started by almog barel,

אני מעונין לקנות את הטבלאט הראשון שלי במקור ראציתי פתרון לציור אבל לא באה לי טאבלט של wecom בגלל שאני רוצה לראות מה שאני עושה תוך כדי עבודה אם העט אני גם רוצה משהוא שאפשר לעבוד אליו לsculpting ול 3d (אולי דרך השתלתות מרחוק אל המחשב) אז כרגע אני חושב אל nexus 7 אבל אני לא ממוכה גדול לטבלטים, ואני אשמח לעצה בקשר לאיכות הדיוק, אמידות, סוגי עטים, שטח עבודה וכ'ו נ.ב אם אני כבר קונה טאבלט אני מעדיף שזה יהיה אחד אכותי שיהיה טוב גם למשחקים וגלישה באינטרנט נ.ב.ב אני מעדיף לשמור אל תקציב של 2000 ש'ח בערך (לא אכפת לי אם זה android או win 8 אבל אני פחות אוהב את אפל) תודה מראש

21. הי, הגלקסי S2 שלי מת. או יותר נכון בשלבי גסיסה מתקדמים. כשאני מדליק אותו הוא מתחיל לעלות אבל נתקע על מסך ה Hello הכתום של אורנג' האם יש דרך להציל את הנתונים שלא גיביתי - מספרי טלפון, מסרונים וכו'? אני מצליח להגיע למסך Android System Recovery כאמור ה ROM הוא רשמי של אורנג'

• 0 תגובות
    • 605 צפיות
  22. שלום אני עם אנדרואיד 4.2.1, ויש משהו ממש לא נוח שאני לא מצליח לפתור: אני מדבר עם בן אדם בטלפון, ואז כשהשיחה מסתיימת, אני מרחיק את הטלפון מהאוזן, ורוצה ללחוץ End, אבל המסך שחור לגמרי, בגלל ה-Proximity Sensor, אז אין לי את האפשרות ללחוץ End. ואני צריך לחכות 2-3 שניות, עד שהמסך חוזר לעבוד שוב, ורק אז אפשר ללחוץ End. מאד מאד לא נוח! מישהו יודע איך מבטלים את ה-Proximty Sensor? תודה רבה card

23. Started by Alexkmr,

גנבו לחברה שלי את האיפון 5 בעבודה. אין שם מצלמות, וגם לא היה מותקן לה אפליקציה נגד גניבות. יש מה לעשות במקרים כאלה? הטלפון לא נרכש בחברת סלולר, יש עדיין אפשרות לחסום את הIMIE?

• 3 תגובות
    • 751 צפיות
  24. Started by Illectronic,

היי, קראתי בדיוק על ה-chromecast של גוגל ורציתי לדעת אם מישהו מכיר משהו דומה שבנוסף יוכל לשדר ממחשב סרטים באיכויות גבוהות. כלומר חוץ מחיבור טאבלטים/טלפונים שאני אוכל לצפות בטלויזיה בתכנים מ-2-3 מחשבים.

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  25. Started by MasterDK,

אחרי שהבנתי כמה דברים יש לי בטלפון, וכמה קשה יהיה לשחזר, לחסום ולעדכן שירותים שונים במקרה ואני מאבד את המכשיר, התחלתי לדאוג. ניחא פייסבוק ווטסאפ, אבל שירותים כמו google wallet או paypal או amazon שמכילים את פרטי האשראי, מיילים שמגיעים מהבנק (ולחלק מהאנשים אפילו אפליקציה לצפייה בחשבון הבנק). בקיצור, סיוט אחד גדול אם הטלפון נאבד או נגנב. התחלתי לחפש כל מיני אפליקציות שמאפשרות אם לא לאתר את המכשיר אז לפחות מחיקה מלאה של כל התוכן. יש הרבה, וזה כבר מעודד. אבל נתחיל לסנן: עדיפות לממשק WEB עדיפות למעקב אחרי המכשיר עדיפות לנעילה מלאה של המכשיר עדיפות למכשירים בלי רוט (כרגע אין לי רוט, ואין לי תוכניות להתקין רוט. אבל אופציה זו נשקלת במקרה ויהיה צורך) חובה לתפעול דרך SMS, גם עם כר…

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים