גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,794 דיונים בפורום זה
-
בעקבות התגלית שפורסמה כאן באתר (ובאתרים אחרים) (למי שלא ראה- http://hwzone.co.il/news/134953) שלפיה מכשירים מבית אפל מקליטים ושומרים מיקומים מדוייקים של המשתמש, הוול סטריט ג'ורנל חשפו כי אפל לא לבד, גם גוגל רוצה להיות האח הגדול.
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי מסד נתונים גדול רציתי לדעת אם יש אפליקציה לאייפון או לאנדרואיד שאני אוכל דרך המחשב להכניס נתונים ואוכל ונווט בין הנתונים? משהו שיציג נתונים כמו אקסס מישהו מכיר?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי כולם, אני האמת כבר 4-5 שעות מסתובב בכל מני מדריכים ולא יודע מה לעשות כי השתגע לי התחת מכל אחד מהמדריכים שלא אומרים באופן מלא וחד משמעי מה צריך לעשות ולמה לשים לב... בכל אופן אסביר מה אצלי ואבקש את העזרה שלכם כדי להבין איך בדיוק אני עושה את העדכון מג'ינג'ר ברד לICS החדש. יש לי טלפון גלקסי S2 מחנות פרטית (V-mobile) עם הגרסא של ג'ינג'ר ברד. התוכנה הזו אינה מתעדכנת דרך הkies וזה כנראה כי הטלפון מלכתחילה התקבל פרוץ. השאלה היא איך עכשיו אני יכול לעדכן אותו בלי שהוא יעשה לי בעיות עם שיחות לחברות וכו' (נראה לי זה נראה APN). הCSC של טלפון שלי הוא i9000OXXKI2 הגרסא עליו כרגע PDA היא I900XWKI8 1) ממה שראיתי OXX זה בכלל טלפונים מהBaltic region ואם אני אעשה עליו עדכון גרסא …
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי. אני שוקל כרגע לעבור לגולן מסלקום. לפי מה שהבנתי, לגולן יש רשת משלהם שפועלת על דור שלישי בלבד, כמו כן משתמשים ברשת של סלקום במידה ואין קליטה של הרשת של גולן, שתומכת בדור שני ושלישי. שתי שאלות : 1.בתראד ריכוז מידע בנעוץ מצוין שנדידה על גבי רשת סלקום משתמשת בתדר 850\2100. לעומת זאת בכתבה בפורסמה ב HWZONE כתוב שנדידה על גבי רשת סלקום משתמשת בתדר של 2100 בלבד. מכיוון שהמכשיר שלי לא תומך בתדר 850, אשמח להבהרה בנוגע לעניין הזה. (והאם גם הרשת העצמאית של גולן משתמשת בתדר הזה). 2. נניח שאני מחובר לרשת העצמאית של גולן, והחלפתי ל 2G כדי לחסוך בסוללה. האם הוא יעבור לי אוטומתית לרשת סלקום? ואם אני מחליף בחזרה ל 3G, האם יעבור אוטומתית לרשת של גולן אם קיימת באזור? תודה.
-
- 5 תגובות
- 4k צפיות
-
-
תקציב- 1000 ש"ח. אפשר לחרוג קצת אם ממש שווה. דרישות עיקריות- מעדיף מכשיר קומפקטי, אך לא יותר מדי - 4 אינצ' זה די והותר. מצלמה טובה מסך חד עם צפיפות פיקסלים גבוהה מעבד וזכרון - מחפש מכשיר שיתקתק, לא כזה שאצטרך לחכות 2 שניות בכל מעבר תפריט. סוללה חזקה - הכי חשוב! לא אכפת לי שיהיה מכשיר סיני כל עוד הוא מתפקד כמו שצריך, אפשר להלביש עליו כיסוי חיצוני והוא עונה על הדרישות. ניתן להזמין מחו"ל, אבל לגבי זה, יש שאלה - כשמזמינים מכשיר סיני מאחד האתרים, צריך לשלם עליו מסים מסויימים?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב, זה שמאז שמוטורולה הוציאה לשוק את הדבר הכחול הזה שצה"ל מחלק לאנשי הקבע שלו, צריך היה לסגור את החברה ולהשליך את המפתח לים - את זה כולם יודעים (יחד עם המפתח של חברת מירס ביחד, אליו צריך לקשור איזה סלע של שני טון כדי לוודא שהוא לא, בטעות, יצוף חזרה). קשה אפילו להתחיל לרשום את הבאגים והזוועות שהחברה הזו ייצרה במכשירי הטלפון שלה. אבל היום נתקלתי בבאג שהוא באמת - אם כל הבאגים. פשוט בושה לאינטיליגנציה. קיבלתי שיחת טלפון ממישהו מאוד לא צפוי ולא יכולתי לענות. מרשים מאוד שבכלל היתה קליטה והצלחתי לראות בדיעבד ממי הגיעה השיחה בשיחות שלא נענו, אבל זה ... ניחא. בעודי מקשיב להודעה שהוא השאיר לי - אני מגלה שההודעה היא בכלל מאבא שלי ולא מאותו אדם. מוזר.... לקח לי כמה שניות לנתח את ה…
-
- 5 תגובות
- 890 צפיות
-
-
שלום לכולם! האם יש אפשרות לקנות סוללה חזקה יותר לN82? תודה מראש!
-
- 5 תגובות
- 731 צפיות
-
-
שלום, אני מתלבט בנוגע לרכישת נגן. האם כדאי לי לקנות אייפוד 4 8 או 32 GB או נגן של ZUNE. מדובר על הנגן הזה: http://www.amazon.com/Zune-Video-MP3-Player-Black/dp/B002JPITXY/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1291054101&sr=8-1 את הZUNE ראיתי וממש אהבתי ואשמח אם מישהו יוכל לפרט לי יותר במדויק פיצ'רים ותכונות שלו בהשוואה לאייפוד 4 כי לא יצא לי יותר מדי לחקור אותו. בנוסף גם את האייפוד החדש לא יצא לי לראות ואשמח לדעת איזה שיפורים יש מגרסאות קודמות.
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי, אני רוצה לשתף אתכם בהתלבטות שנובעת מחוסר בקיאות בהבדלים ויכולות של שפות. קיים תהליך של פיתוח שרוצים להתחיל אותו כבר עכשיו ואני לא בטוח שאני יודע לאיזה כיוון ללכת. הרעיון הוא לפתח אפליקציה סלולרית לעסקים בעלת יכולות מסויימים שתעבוד מול מסדי נתונים. האם אפליקציות של בנקים כמו "ארנק אלקטרוני" כפי שקוראים לו מבוסס על פיתוח של שפה אחת מסויימת או שלכל מכשיר יש את הפיתוח הספציפי שלו. אכן השאלה עדיין לא ממוקדת אבל בהחלט זו השאלה הראשונה תודה למתייחסים
-
- 5 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
לי נראה שיש להם מכשיר שהם מחברים לכניסה והוא מודד התנגדות וכך הוא יודע אם מחוברת טלוויזיה לקצה. (כבלים אנלוגיים) השאלה היא האם מישהו מכיר גאדגט כזה? האם זה קיים בשוק? והם יש לכם רעיון לדרך אחרת בה הם יודעים שגונבים להם? כשהתקשרתי לברר הם אמרו שיש להם אבל הם לא מגלים איך.... אז אולי מישהו מכם יודע....
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מדבר על חריץ הרחבה, האם ניתן להכניס כרטיס 4GB ? או שהנגן מוגבל עד 2GB ?
-
- 5 תגובות
- 841 צפיות
-
-
ה-20 בפברואר יעניק לנו לא רק מגוון דגמים יוקרתיים של סמסונג - אלא גם חשיפה רשמית של מכשיר ה-Mi 9 המבטיח לכתבה
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
אוףף... הנגן היה בסדר, קמתי בבוקר חיברתי לUsb, עכשיו, הנגן מחובר ונטען דרך המחשב (מופיעה האנימציע שהסוללה נטענת), אבל למעלה במקום שיהיה כתוב בנגן עצמו "מחובר", רשום "מנותק"... ואני לא יכול להעביר שירים או כל מידע שאני רוצה ל Sansa שלי. אני לא יודע מה לעשות, התמיכה של סאנדיסק בישראל תיפתח רק יום שני הקרוב. אם למישהו יש רעיון איך לפתור את הבעיה שירשום פה בבקשה, ד"א: פירמוט של הנגן לא עזר בדבר תודה, Aviko
-
- 5 תגובות
- 972 צפיות
-
-
יש לי כמה שאלות.. אם אני מתקין ROCKBOX מתבטלת האחריות? אני אוכל לחזור לתוכנה הרגילה של SANDISK? איך מתבצעת התקנה של ROCKBOX? ומה השינויים שROCKBOX נותן?
-
- 5 תגובות
- 864 צפיות
-
-
שלום. אני מעוניין לקנות E-Book ונתקלתי בכל מיני דגמים ברשת כגון: Kindle וBookware. מישהו נתקל בהם או מכיר סוגים אחרים? אם כן אני אשמח לשמוע חוות דעת לפני שאני יקנה. תודה. לינק ל Kindle http://www.tgspot.co.il/gadgets/amazon-kindle-dx/ לינק לBookware http://www.tgspot.co.il/gadgets/bookware-hebrew-ebook/
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יצרנית הטלפונים HTC עוברת למסכי Super LCD חוסכים והולכים אחורה או אולי בלעדיות של סמסונג?! AMOLED עדיין זו המילה האחרונה. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3925774,00.html כמו שציינתי בעבר, קיים הבדל בין ה-AMOLED של מכשירי סמסונג ל-AMOLED של מכשירי HTC http://www.unwiredview.com/2010/02/14/display-wars-samsung-wave-super-amoled-vs-google-nexus-one-nokia-x6-samsung-s8000/
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שמתי לב שאורנג' התחילו למכור את הME.. זה באמת עם הפאנל השחור והסקסי הזה? לדעתכם אפשר יהיה לקנות מהם?
-
- 5 תגובות
- 860 צפיות
-
-
איזה טלפון עדיף? או שבכלל יש המלצות לטלפונים אחרים ברשת סלקום, אבל לא סימסיאן חוץ מ6120 בעיקר למוזיקה, רצוי סוללה חזקה כמה שניתן וספיקר/רמקול חזק ואיכותי. תודה מראש ערן
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש למישהו נסיון? נאמר לי שזה הפלאפון הכי טוב ברשת פלאפון - זה נכון? אבל אין בלוטות להעברה, והמצלמה היא רק 1.3 נתונים מקובלים לדעכם? יש חוויות שימוש למישהו? תודה.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
יש לי Nokia 6230 עם פאנל שנהב ולוח מקשים בצבע כסף. מי מכם שמכיר את השילוב הזה בוודאי יודע שהוא פשוט זוועתי, התאורה הכחלחלה-לבנה מתמזגת עם הצבע של המקשים ובקושי רואים משהו. כנ"ל לגבי המסך והפאנל. במקרה נתקלתי בטלפון דומה עם פאנל שחור ולוח מקשים שחור, אני חייב לציין שרואים פשוט נהדר. לצערי, אורנג' לא מוכרים פאנלים ולוחות מקשים, לדבריהם. אז חיפשתי בזאפ ומצאתי חנות שמוכרת לוח מקשים שחור בעברית ואנגלית ב-39ש"ח (47ש"ח כולל משלוח). הלוח מיועד ל-6230i אבל מתאים לדבריהם גם ל-6230. פאנל בצבע אחר מצאתי ב-30ש"ח עם משלוח חינם בכמה וכמה חנויות. בסה"כ מדובר על הוצאה של כ-80ש"ח, כשבאורנג' אמרו לי שלא תהיה בעיה לבוא אליהם ולהחליף לי את הפאנל והלוח, אם אני אתקשה, ללא עלות וללא פגיעה באחריו…
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי, קניתי SGS2 חדש ואת המכשיר הישן אני רוצה לתת להורים. הבעיה שה SIM שלהם הוא של פלאפון והמכשיר הישן שלי הוא של אורנג', והוא לא מזהה את ה SIM... האם יש דרך לפתוח את המכשיר הישן (NOKIA 5800) לקבל את ה SIM של פלאפון ?
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
-
-
ניסיתי להוריד ולהתקין את האפליקציה SHAZAM (הגרסה החינמית) וקיבלתי הודעה שהחשבון שלי מאפשר רק קניות בחנות הישראלית. איך אפשר לפתוח חשבון בינלאומי? [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש מכשיר לאמא, דברים שחשובים לה -מסך כמה שיותר איכותי -מסך עד 4 אינצ' -מערכת הפעלה 4.0 -מצלמה איכותית -שידע להתמודד על משחקי האנגרי בירדס למינהם. כמובן שכל הדברים הם יחסיים לתקציב. מהחיפושים שעשיתי, מצאתי את ה -Sony Xperia Ray. מכשיר עם אנדוראיד 4.0, מצלמה 8 מגה פיקסל, מסך איכותי מאוד וגם המיפרט נחמד ואמור להספיק לדרישות שהצבתי. שאלתי אליכם היא: האם יש משהו יותר איכותי במסגרת התקציב? תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אלהן. יש אפשרות לשנות מטבע בGOOGLE PLAY? כרגע אני על NIS ומעוניין לעבור לUSD.
-
- 5 תגובות
- 809 צפיות
-