עבור לתוכן

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by LQDForce,

יש לי איפוד ואני יודע איך מכניסים שירים והכל עכשיו הבעיה שלי היא זאת: חילקתי לכמה קטגוריות (Playlist) ראפ,ישראלית,טראנס וכו',הכנסתי לשם שירים של כמה אומנים שונים למשל לראפ DMX EMINEM ועוד עכשיו מה שקרה זה שזה ממש מבולגן,זה הכניס את כל השירים ראיתי בכמה איפודים של חברים שאצלהם שלוחצים למשל ראפ יש עוד מיני קטגוריות (תת קטגוריה) של DMX EMINEM ועוד כאילו בתוך הפלי ליסט זה מחולק לתת קטגוריות. ראפ-->DMX---> השירים של DMX רק שלהם. איך עושים אתזה??? תודה מראש לעונים.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. לאחרונה אבא שלי התחיל להתעניין בנגנים כי יוצא לו לנסוע הרבה. ואני יודע שאם אני לא אקנה לו משהו נורמלי אז הוא יקנה את הנגן הזול הראשון שיראה ויהיה אסון... אני חיפשתי נגן של עד 300 ש"ח עם כמה נתונים ולא ממש הצלחתי למצוא, לדוגמה: טעינה מ-USB, רדיו פנימי ושהוא לא דורש להתקין תוכנה משלו בשביל להעביר את הקבצי המוזיקה... נחמד גם אם הוא מגיע עם מסך שאפשר יהיה להציג בו תמונות או אפילו סרטוני Mp4 אשמח גם לקבל שמות של נגנים מהם כדאי להתרחק... עריכה: קיבולת של 512-1024 מגבייט, קצב העברה לא כל כך חשוב

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by pit18,

שלום אני מעוניין לקנות מכשיר חדש של נוקיה שתומך בסימביאן והמכשיר היחיד שמצאתי הוא ה 6680 (שאני לא בטוח שעדיין נמכר ), אבל גם הסתכלתי על ה- 6280 וה 6233 .. אני מעוניין להתקין בטלפון שלי תוכנות ומשחקים (אני חייל) ולכן רציתי לדעת האם עליי ללכת על ה6680 שהוא קצת ישן אבל נראה לי שהוא הכי תומך בתוכנות חיצוניות בגלל הסימביאן או על אחד האחרים תודה מראש לעונים !

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. חשבתי על ה U3 או הסאנדיסק, אבל אני מעדיף אחד אחר כי ראיתי אותם ולא אהבתי ממש

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. נכון שיש פיתרונות שלכאורה עדיפים כמו ultra-mobile laptop או pocketpc לצורך גלישה ברשתות אלחוטיות, אבל המחיר המופקע , הגודל המסורבל אפילו של הדגמים הקטנים ביותר וזמן העבודה הקצר עד כדי גיחוך של המחשבים הניידים או העדר דיסק קשיח לצורך אחסנת מוסיקה ב- pocketpc פוסלים אותם מבחינתי על הסף. השאלה היא האם ה-604wifi יוכל גם להריץ את הגירסה ללינוקס של skype ? http://www.skype.com/download/skype/linux/ (אחרי הכל מערכת ההפעלה של ה-604wifi היא גירסא מסויימת של לינוקס ,שעד עכשיו לא הצלחתי לגלות מהי בידיוק ) אם מישהו כאן בפורום יודע על איזה מעבד רץ ה-604 wifi ומהי גירסת הלינוקס שלו ,אני אודה לו מאוד אם יפרסם זאת כאן.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by meni12321,

תגידו לי אתם...

• 5 תגובות
    • 959 צפיות
  7. בלילה שהלכתי לישון חיברתי את האוזניות לנגן שלי {u10} ושמתי לב שאם אני מפעיל שיר בנגן יש רעש ממש חלש ברקע ואפילו אם אני מנתק את השיר הרעש החלש נשאר {רק שהרעש מתחיל רק אחרי הפעלת שיר לאחר הדלקת הנגן זה רעש שקשה לשמוע אותו שיש אפילו קצת רעש } חיברתי אוזניות אחרות ובהם דוקא לא שמעתי כלום .נסתי גם לחבר את האוזניות לנגנים אחרים וכן שמעו רעשים אפילו יותר חזקים .הרעש הזה לא מפריע לי בכלל .אבל חשוב לי שזה לא בעיה באוזניות כי רק לפני שבוע קניתי אותם אז תקלה אפילו קטנה על ההתחלה לא שייך לותר . אבל השאלה שלי אם זה באמת בעיה של האוזניות או שככה זה האוזניות בגלל שהם בתוך האוזן מי שיש לו את האוזניות האלה ויוכל לבדוק בנגן שלו זה די יעזור לי{הרעש יותר חזק ברדיו שנכנסים ויוצאים}

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  8. כי אם אין אני יודע מה הבעיה הבעיה היא בחיבור בפין יש לי הרבה כאלה האם אני יחליף את הפין האיכות תירד?? כי ניסיתי אם אוזניות אחרות ושמעים זוועה[אוזניות ב2 שקל..] ד"א איך האוזניות של הX5 אני יכול להשיג כאלו בזול? ואיזה אוזניות אלו?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by raltal,

יש לי IRIVER H10 ושאני מכניס טקסטים מופיעים לי רק המספרים והניקודים בלי שום אות בעיברית אם מישהו יודע למה... :s05: תודה

• 5 תגובות
    • 869 צפיות
  10. Started by Zaks Sharon,

היי חברה, אני קונה עוד מעט נגן ZVM 60GB חדש, ורציתי לדעת מאיפה ניתן להזמין אותו מחו"ל במחיר הכי זול (כולל חנויות כולל אי-ביי כולל הכל)... תודה!

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. חשבתי על אלו: http://zap.co.il/model.asp?model_id=491790 זה 4 גיגה נראה לי מחיר מוזר http://zap.co.il/model.asp?model_id=410683 http://zap.co.il/model.asp?model_id=463553 תודה רבה על העזרה

• 5 תגובות
    • 941 צפיות
  12. האם אני משלם על הנגן מעם ומיסים? איך אפשר להיתחמק מתשלום? מאיזה אתר כדאי לי לקנות? תודה!

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  13. היי. כרגע אני עובד עם האוזניות סטוק שמקבלים עם האייפוד ואני רוצה לקנות משהו פשוט, לא יקר מדי אבל שיהיה יותר טוב מהאוזניות של אפל. רציתי לדעת אם ה - JVC HAF120 הוא יותר טוב מאפל ואם אני אכן ארגיש בשינוי. http://www.radio-electric.co.il/Product.asp?productid=369

• 5 תגובות
    • 884 צפיות
  14. Started by em28,

הוצע לי הנגן הבא: bross , דגם ma2181gb פיצ'רים עיקריים מאתר החברה: - מסך ענק "2 - נפח 1GB. - אפשרות הרחבה בעזרת כרטיס זיכרון SD 2 חיבורי אוזניות. - רמקול פנימי. - עברית מלאה. - אפשרות לקריוקי. - מציג שמות שירים. מה ששמתי לב בחנות : - סוללה פנימית. - עברית הפוכה - וידאו בפורמט AMV . מה זה ? - המסך באמת גדול מאד , אבל לא איכותי. - ללא אזניות ניתן לשמוע כמו בטרנזיסטור . - איכות שמע עם אזניות ממש גבוהה. כל הסיפור הזה ב-369 ש"ח. בחנות אמרו שניתן לקבל בנוסף כרטיס SD של 1GB בתוספת 49 ש"ח. מה אתם אומרים ? מה זה הנגן הזה :s05:? מישהו מכיר ? על פי הפיצ'רים נשמע כמו עסקה סבירה פלוס. עפ"י השם ? וואלה , לא יודע . ??? עוצו עיצה.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  15. אני רוצה להרחיב 1GB לפלאפון אבל באורנג' אני לא יקנה כי הם סתם יקרים מישו מכיר חנות שמוכרת את הכרטיס במחיר זול (באזור 120 ש"ח) נ.ב מה יותר טוב Transflas או microSD ? תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 867 צפיות
  16. Started by .nimiking.,

יש לי sandisk sansa e260 כבר חודש וחצי בערך והוא עובד בסדר שלשום הורדתי עדכונים ועברית לנגן מהאתר של sandisk. אחרי זה הנגן התחיל לעבוד ממש לאט מה אני צריך לעשות כדי שהוא יעבוד מהר יותר? תודה מראש לעוזרים

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by שרוני :],

בk610i איך אני יכולה להוסיף מסגרות לפלאפון[חוץ מהאלה שיש כבר..]? אם בכלל..

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by Aviko,

אוףף... הנגן היה בסדר, קמתי בבוקר חיברתי לUsb, עכשיו, הנגן מחובר ונטען דרך המחשב (מופיעה האנימציע שהסוללה נטענת), אבל למעלה במקום שיהיה כתוב בנגן עצמו "מחובר", רשום "מנותק"... ואני לא יכול להעביר שירים או כל מידע שאני רוצה ל Sansa שלי. אני לא יודע מה לעשות, התמיכה של סאנדיסק בישראל תיפתח רק יום שני הקרוב. אם למישהו יש רעיון איך לפתור את הבעיה שירשום פה בבקשה, ד"א: פירמוט של הנגן לא עזר בדבר תודה, Aviko

• 5 תגובות
    • 936 צפיות
  19. חיפשתי וחיפשת ולא מצאתי שום חנות בארץ שמוכרת אקססורים ל Zen Vision:M.. מישהו מכיר אולי חנות בארץ שמוכרת שלט חוטי/מטען/נרתיק (ולא מעור) לנגן הנ"ל ? תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. ולא כמו cnet ששמענו עליו שלא אמין .מי שמכיר השמח לקבל לינק למי שיש גם לא אמין שיביא עדיף מכלום

• 5 תגובות
    • 986 צפיות
  21. אני שליח באילת וחשבתי לקנות GPS. אני לא ממש יודע מה האופציות הנפוצות, מה החברות וכו', אבל אני יכול להגדיר מה אני רוצה שיהיה בו: 1. שיכנס לכיס (אבל לא כזה קריטי אם לא) 2. שיאפשר שמירה של כתובות במשהו כמו "מועדפים". נגיד שאני אוכל להכניס את השם "בית" והוא יסמן ישר את הבית שלי, ושיהיה אפשר לסדר אותם באופן אלפבתי. 3. שיהיה אפשר לכתוב בו כתובות בעברית (מן הסתם). ממש לא קריטי לי, ואני אפילו מעדיף ששאר המכשיר יהיה באנגלית. 4. שהסוללה תחזיק לי 14 שעות ברצף לפחות. (זה השעות עבודה שלי ביום. אני מתאר לעצמי שאני אצטרך ממש להשתמש בו אולי 4-5 שעות ביום, ובשאר הוא יהיה דלוק ללא שימוש) 5. אם אפשר, שהוא ידבר (ימינה שמאלה וכו'), אבל לא קריטי בכלל. 6. אפשר גיבוי לתוך המחשב. מה שלא חשוב לי ז…

• 5 תגובות
    • 922 צפיות
  22. Started by pure perfection,

מה קורה ?? תגידו ה htc incredible יגיע לארץ בכלל ?? כי אני מעוניין בו ואני לא יודע אם הוא יגיע לארץ או לא .. כי אני מתלבט בינו לבין ה DESIRE או לחכות ל N9 של נוקיה אבל הבעיה שאין עליו פרטים עדיין . תודה

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by kurpos2008,

אהלן כולם, יש לי רכב בלי BT אבל עם חיבור AUX. ממש מציק לי שאני צריך כל פעם להכנס לאוטו להתעסק עם החוטים ואז עוד להגידר לפלאפון להשתמש בזה כאוזניה. הייתי רוצה לשמוע אם יש לכם איזה מתאם שאתם מכירים, הכי קטן ונוח וכמובן שהקליטה שלו תיהיה טובה - כמובן שהוא יטען דרך USB. מצאתי כרגע: http://www.usbid.co.il/product707.aspx לא יודע עד כמה הוא טוב אם בכלל. אשמח לשמוע הצעות, גם לרעיונות איך אפשר לחבר BT לאוטו בלי לשלם 1000+ שקל בשביל איזה בונגלה שתלוי מעל הראש וכולל פיצ'רים שלא צריך בכלל.

• 5 תגובות
    • 885 צפיות
  24. שלום יש לי בלק ברי 9700 ואני רוצה לדעת איך שולחים ומקבלים אימייל דרך הג'ימייל באמצעות הבלק ברי שלי. תודה.

• 5 תגובות
    • 991 צפיות
  25. Started by Liran.D,

שלום רב, האם מוכרים מחשב כף יד עם WIFI בערך במחיר של עד 600 ש"ח? אם כן אפשר קישור. תודה לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים