גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,774 דיונים בפורום זה
-
ההמלצה היא עבור חבר, הייתי מעוניין לקבל המלצה על נגן MP4 הכי משתלם שאפשר לקבל בסביבות הסכום הזה. אין העדפות מיוחדות. תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 619 צפיות
-
-
כמה שאלות על רכישה של אייפון 6 פלוס בארץ. האם יש בעיה לרכוש את אייפון 6 פלוס עם 64 גיגה בארץ? כלומר היתה בעיה בזיכרון של גירסת 128 ואפל היו אמורים להחליף את המכשירים, אבל יכול להיות שבארץ עדיין מוכרים את המכשירים עם הזכרון התקול? בנוסף, איפה כדאי לקנות? ומה בדבר אפשרות לקנות אייפון 6 פלוס בעזרת תושב אילת?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מכשיר הנוקיה יותר זול ועם מצלמה של 12 מגה פיקסל לעומת המוטורולה מכשיר חדש יותר עם מערכת הפעלה אנדרואיד.
-
- 17 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום. אני מעוניין לרכוש מכשיר סלולארי חדש. אני מעוניין שהמצלמה שלו תהיה איכותית, רמקול עוצמתי ואיכותי, עיצוב כמובן תמיד נותן "נקודות נוספות". מערכת הפעלה /סגורה פתוחה- לא כ"כ משנה אך עדיפות למערכת פתוחה. התקציב כמו שהינכם רואים בכותרת הוא 4000 שקלים, כמובן בקניה מחנות פרטית. אשמח לקבל המלצות ולינקים לקניה. Aviko
-
- 7 תגובות
- 948 צפיות
-
-
יאללה להגיב.. סתם מעניין אותי מה אתם חושבים..
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
הרבה אנשים אומרים שה N86 הוא הטכנולוגיה של אתמול, והיום יש מכשירים טובים יותר של נוקיה במחירים זהים ואולי טיפה יותר גבוהים אבל טובים הרבה יותר. למשל בספיקר, תאורה, מוזיקה ומהירות, המקשים קטנים. האם כדאי לקנות היום N86 בתור פלאפון שיהיה הכל "כמו מחשב" ויכול להיות שאנשים פשוט סתם מגזימים? תודה.
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אוקי אז רציתי לדעת את דעתכם בנוגע לספינת הדגל (למתקשים - המכשיר שמייצג את החברה משמעות הדבר המכשיר הכי טוב שנוצר ע"י החברה. אני לא ממש מכיר פלאפונים מהמידע הדל שיש לי: בNOKIA - N97 בSE - C905 כמובן שיש עוד חברות כמו LG, SAMSUNG וכו'. אשמח לדעת לגבי כל החברות
-
- 22 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום חברים , אני מתכוון לקנות את ה - NOTE 3 דגם N9005 השאלה שלי היא , האם באמת מוכרים את הדגם הזה בארץ כחדש , או שכולם מוכרים אותו כמכשיר " מחודש " או " מוחדש " ? כי אני זוכר שיש גם איזה קטע של נעילה איזורית שמצריכה לפרוץ את המכשיר ולהתע סק איתו כדי להתאים אותו ל-SIM ישראלי ... אז מעניין אותי לדעת אם " מתע ס קים " עם הפלאפון לפני שמוכרים אותו באריזה חדשה נ.ב - ה סתכלתי באתרים של חנויות פרטיות מוכרות ( שמחזיקות כמה סניפים ומוגדרות כידועות ואמינות ) וראיתי שהרוב לא מציינים אם הדגם הזה חדש או " מחודש / מוחדש " האם נראה למישהו שמבין בעניין הזה , שרשת של חנויות פרטיות תמכור מכשיר " מחודש / מוחדש " כמכשיר חדש ? תודה מראש לכל העונים , ואני יודע שקצת חפרתי : ) , אבל …
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לכם המלצות למכשירים טובים על 1000 שקל ? עדיף נוקיה... אבל לא מחייב... ואני רוצה להשתמש במכשיר ברשת אורנג' בארץ... בתודה מראש. עריכה : אין לי צורץ בMP3 במכשיר וגם מצלמה לא חייב אבל מעדיף שיהיה...
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן ח'ברה. בעוד שבועיים אני טס לאנגליה, אני מעוניין כבר לרכוש סמארטפון, הS2 שלי שבק חיים ודיי מיצה את עצמו. התקציב לא מהווה שיקול מבחינתי, לא שהוא בלתי מוגבל ואני בכיף מוציא 3.5 אלף על פלאפון, אלא שאין לי בעיה להשקיע סכום ולקבל תמורה כי אני מאמין שאתקע עם הפלאפון הזה לפחות ל4 שנים (אהיה סטודנט עני בקרוב..) מה שחשוב לי זה שאוכל לצפות בסרטים, ז"א איכות מסך טובה, (מאמין שבכל הסמארטפונים אקבל את זה, אחרי הכל היה לי פלאפון ישן עד כה) מצלמה טובה (קדמית ואחורית) - פה למיטב הבנתי הM9 כשל מאחר וה"התמקדות" שלו לוקה בחסר. וסוללה כמובן, שתחזיק מעמד לפחות יום עבודה שלם (אין לי בעיה לקום בבוקר עם 100% ולהטעין בערב שוב, לא קריטי מבחינתי.) לפי הביקורות באינטרנט הS6 מעולה ולוקח בהרבה ב…
-
- 25 תגובות
- 5k צפיות
- 1 follower
-
-
אוקיי אז ככה אני מאוד אוהב את HTC ומאוד שונא את סמסונג משום מה. הייתי די סגור על הדזייר אבל עכשיו יצא הגלאקסי שהוא משהו אחר מצד אחד הנדסת אנוש של HTC והממשק SENSE שלה אמורים להיות מעולים מצד שני במכשיר מגע שרובו מסך אז היתרון של הגלאקסי אולי גדול בעיקר שמערכת ההפעלה היא זהה והיא הלב. אז בהנחה שלשנייהם יש פרויו 2.2 ושנייהם נקנים בחו"ל 1. על מה הייתם הולכים ולמה 2. מה היתרונות והחסרונות של כל אחד תודה מראש
-
- 24 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
אך אני יודע ומה אני צריך לבקש 5.5 ..זה הגירסא החדשה? לא יודע כל כך ..
-
- 5 תגובות
- 846 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת האם כדאי לשדרג לE71 ברשת פלאפון. אני מקווה שזה הפורום המתאים. תודה
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, יש לי זיכוי של 170 ש"ח ברשת באג שמצאתי והוא עדיין תקף. אז חשבתי לעצמי ואני מתלבט מה עדיף לי לקנות. או לקנות זיכרון נייד הנה http://www.bug.co.il/fpage.asp?orderby=1&c=212&t=14 אז ככה, יש לי כבל VGA כרגע, מפרט מחשב בצד. אז רציתי לדעת אם יהיה הבדל כלשהו בתצוגה אם אני אחליף לכבל DVI? אם כן, אז אני כנראה אקנה כבל DVI ובסכום שנשאר זיכרון נייד, או שאני אשקיע את כל התקציב ואקנה זיכרון נייד של 8 GB. אז מה עדיף? ומה עדיף בין הזכרונות שבלינק? תודה מראש לעוזרים
-
- 19 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הי, אחרי שישבתי שבעה על ה-iPhone שלי, שמת בטרם עת, אני זקוקה למכשיר חדש. רכישת ה-iPhone 6 עכשיו נראית כעסקה לא כדאית, לאור העובדה שה-iPone 6s יוכרז בעוד כחודש וישווק בארץ, ככל הנראה, בעוד כחצי שנה (או פחות) באותו מחיר. באופן כללי, אני לא חובבת Android, ולא בטוחה שאצליח להתמודד איתו במשך חצי שנה כמכשיר זמני (יש לי טאבלט של Samsung, ואני כמעט שלא משתמשת בו). מה דעתכם? חשובה לי *מאוד* מהירות התגובה. אם לחצתי על אפליקציה, היא צריכה להיפתח מיד. כמו כן, הסוללה צריכה להיות עמידה. מעבר לשיחות, הודעות וגלישה, אני משתמשת כבדה בדוא"ל, במוזיקה (מי לא?) ב-Waze. אין הרבה ברירות לגבי הממשק, אבל אני מעדיפה, למשל, את הממשק של LG G3 על פני Samsung (ואת הממשק של iOS על פני שניהם )…
-
- 8 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
ב 26 לחודש, בשעות הבוקר עברתי להוטמובייל - האינטרנט עובד יופי, קליטה לא רעה.. מרוצה בסה"כ אמרו לי שתוך 3 שעות, עד הצהריים, הניוד יעבור ואקבל את המספר הישן שלי. צהריים יום שלישי - לא קרה. התקשרתי, אמרו לי יש עומס, זה יקרה בערב. ערב יום שלישי - לא קרה. התקשרתי, אמרו לי יש תקלה במערכות שלהם, מחר בבוקר זה יקרה. בוקר יום רביעי - לא קרה. התקשרתי, אמרו לי שיעבירו את הבדיקה ועד הצהריים יהיה ניוד. צהריים יום רביעי - לא קרה. התקשרתי, אמרו לי שיש בעיה עם אורנג, שאני צריך לסדר את זה מולם. נסעתי לאורנג, אין שום בעיה מצידם. ערב יום רביעי - התקשרתי אמרו לי שטעות שלהם, באמת אין שום בעיה עם אורנג. מחר בבוקר זה יקרה. בוקר יום חמישי - לא קרה, התקשרתי, אמרו לי שנציגה של הניוד תחזור אלי בדקות…
-
- 14 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי, אני מחפש המלצה לטאבלט, גודל מסך 9-10",תקציב עד 500$, בעיקר לסרטים אז איכות מסך וזמן סוללה בעדיפות עליונה. מעדיף אנדרואיד בגלל קלות העברת הקבצים ותמיכה ב mkv, אבל לא פוסל אייפד. יכול לרכוש בארה"ב. תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם! ברשותי טאבלט של ACER(לט בטוח בדגם אבל זה אמור להיות דיי פשוט ולא מתקדם במיוחד) - אם יש דרך לבדוק את דגם הטאבלט זה יהיה נחמד. בעקרון,אני רוצה להבין את כל באפשרויות והפונקציות בטאבלט הנ"ל ובעקרון להוציא את המיטב ממנו! אשמח לעזרה ותודה מראש. ;D
-
- 4 תגובות
- 736 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתלבט בין האייפוד וידיאו 30GB לZVM. הZVM נראה בעיניי גדול מידי ומאסיבי, ושמעתי שיש לו מלא בעיות תקיעה ואיטיות. האייפוד נראה יותר טוב ממנו, קטן ממנו, ולפחות אין בו תקיעות, למרות שיש בו פחות פיצ'רים. אז מה לקחת אתם ממליצים? נטיתי יותר לZVM אבל כשגיליתי שיש לו תקיעות ומלא בעיות אז חזרתי בחזרה לאייפוד... מה אתם אומרים?
-
- 62 תגובות
- 6.2k צפיות
-
-
שלום לכם, חיפשתי על העניין הזה, אבל לא מצאתי דיונים משמעותיים. מה ההבדל בין הייצור האסייתי לבין הייצור האירופאי? האם כלל ישנו הבדל כלשהו? אני לא מבין, למשל - מדוע עלי להוסיף בין 149 ל-199 ש"ח בשביל ייצור אירופאי? מה אני מקבל על-כך? כלומר, האם זה רק העובדה ה-"ידועה", שהייצור הסיני הוא לא איכותי, בעוד שהאירופאי הוא כן? אין משהו משמעותי יותר מכך? תודה.
-
- 2 תגובות
- 793 צפיות
-
-
יש לי את המכשיר ( Cowon iaudio q5w) והבנתי שיש לו GPS מובנה. יש אפשרות להשתמש בו בארץ ( אם כן, מאיפה אפשר להוריד מפות) תודה
-
- 1 תגובה
- 695 צפיות
-
-
אני מעונינת לקנות את ה asus a696, ויש לי כמה שאלות על האביזרים הנילווים. החנויות מוכרות חבילה של זיכרון +נרתיק + מגן מסך רציתי לשאול האם המכשיר מגיע עם מגן מסך, או שכדאי לקנות מגן מסיליקון או משהו כזה שבחבילה ? מה באמת צריך ?? הבנתי שיש נרתיק שמגיע עם המכשיר אבל פשוט (לפי הסקירה http://www.pocketpcfreak.com/archive/00006735.htm). יש נרתיק עור, יש נרתיק אלומיניום, מה ההבדל ואיך זה נראה בכלל ? האם יש נרתיק ספציפי לכל דגם, לכל חברה, או שזה אוניברסלי ? תודה
-
- 5 תגובות
- 844 צפיות
-
-
אבא שלי נתקל במודעה בעיתון על טאבלט חרטא כלשהו ב444 ש"ח ושאל אותי אם אני מעוניין.. חיפשתי קצת וגם אם הנתונים הטכנים נראים אולי בסדר אני מניח שהוא על הפנים (אין שם של חברה אפילו..). יש טאבלט זול כלשהו שאפשר לרכוש בארץ במחיר הזה +-? אין באמת שימוש לטאבלט, סתם שיהיה מכשיר נייד כלשהו לבית/לאוטו מעבר לסמארטפון (מסך גדול יותר).
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום אני די חסר ניסיון בעולם הסמארטפונים (היה לי אחד מהעבודה במשך חודשיים וזהו). השאלה שלי היא: אם אני מביא סמארטפון מחו"ל, האם יש דרך להוסיף לו תמיכה בעברית ? שפת הממשק לא משנה לי, אבל חשוב שניתן יהיה,למשל, לכתוב SMS בעברית. האם זה אפשרי ? (אין לי בעיה "להתעסק" בקרביים של המכשיר). תודה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. אתמול הלוויתי לחבר שלי את הסטרימר והוא הריץ אותו על הטלוויזיה שלו על 720p, אצלי בבית הסטרימר רץ על 1080P, היום שהחזרתי אותו לאחר הצום, הסטרימר נדלק ולאחר המסך הראשוני הטלוויזיה מאבדת את האות. מישהו אולי יודע כיצד ניתן לאפס את הסטרימר במצב הזה?.
-
- 0 תגובות
- 765 צפיות
-