עבור לתוכן

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by saarxee,

במידה וצפיתי בסרטונים פורנוגרפיים במכשיר, האם זה הכניס לו וירוסים? (דרך הדפדפן)... אני שואל להתעניינות.

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. שלום לכולם , אני מחפש טאבלט 7" , לא צריך משהו ממש טוב מכיוון שזה לאחיינית שלי בת ה3 (וגם קצת להורים שלה). אין יותר מדיי דרישות חוץ מעברית מובנית , אנדרואיד 4.1 ומעלה . אבל מן הסתם בתקציב הזה אני רוצה לקבל כמה שיותר מבחינת מעבד וזכרון פנימי. יהיה נחמד גם אם זה יהיה טאבלט של חברה אמיתית (ולא סתם איזה מוצר white label) שמוציאה דרייברים ל ADB וגם אפילו עדכוני תוכנה , אבל לא חובה. אין חובה להגיע עד לתקציב הזה , כרגע אני חושב בכלל על משהו שהוא חצי מהתקציב : http://www.netoneto.co.il/Product.asp?Pid=mp7402&Cat2Cat1ID=21&Cat2ID=120&aff=Zap〈=he אז אשמח לקבל המלצות אחרות. תודה רבה על העזרה חברים.

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. Started by Mashan,

מחפש המלצות מאנשים שקנו אוזניות לנקסוס 4 שלהם מוכן להשקיע עד 400 שקל בערך

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by odedra,

אהלן חברה, רציתי לדעת שאני נכנס לדבר עם מישהו בצאט ורשום את השם משתמש שלו ואז on mobile מה זה אומר? האם זה אומר שהוא מחובר לפייסבוק או שזה רק אומר שהאפליקציה מותקנת לו על המכשיר?

5. Started by dans41,

אני מחפש תחנת עגינה לS3 שלי. חשבתי על ה Smart Dock Media Hub אבל אני לא יודע אם היא תעבוד כראוי על מכשיר עם רום מקוסטם. במידה והיא לא עובדת איך אפשר לחבר לתחנה גם MHL וגם OTG? רואים את התחנה עובדת כאן עם הS3 אבל יש לו סטוק חוץ מזה רציתי לדעת אם אני יכול לחבר לתחנה מעיין קופסאת מיתוג כדי שלא צטרך כל פעם להחליף את החיבורים של העכבר והמקלדת. תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 766 צפיות
  6. Started by osher_atiya,
    • 0 תגובות
    • 399 צפיות
  7. Started by nadavk14,

אהלן, יש לי אפלייקציה ( עדכוני הדרום) שמדווחת על אזעקות בזמן אמת. הבעיה התחילה מתי שכבר הורידו את האפלייקציה 50 אלף איש... חלק מהאנשים מקבלים את ההודעות אחרי דקה,2 דקות.. השאלה שלי היא פשוטה , מה אפשר לעשות כדי שכולם יקבלו את ההודעה בו זמנית ובזמן אמת ?

• 9 תגובות
    • 3.4k צפיות
  8. Started by benor,

מחפש המלצה לאחת כזו, 0 - 100 ש"ח אפשר לחרוג, העיקר שישמעו כמו שצריך.

• 1 תגובה
    • 2.3k צפיות
  9. Started by yuval48,

http://www.ebay.com/sch/i.html?LH_BIN=1&LH_ItemCondition=3&_from=R40&_sacat=0&_nkw=phone+car+holder+magnet&_sop=15 כל האלה עם המגנטים .. כמה זה בריא לטלפון? (אני רוצה לשים על הכיסוי ועל הרכב)

• 4 תגובות
    • 948 צפיות
  10. Started by EQliz24,

רכשתי לי את המכשיר (הוא עדיין לא הגיע). אני רואה שכרגע יש מחסור של אביזרים בשבילו בשוק. אני מחפש כיסוי, מגן מסך ומקלדת חשבתי על כיסוי בסגנון הזה http://www.amazon.com/MoKo-Google-New-Nexus-Case/dp/B00CKA1IYU/ref=wl_it_dp_o_pC_nS_nC?ie=UTF8&colid=3N30MXLLYGV75&coliid=I2SUO6486BDPSK הוא מאוד זול עכשיו אבל המשלוח עולה יותר ממנו, אם יש את אותו המגן באתר אחר במחיר זול עם משלוח אני אשמח לקישור. מקלדת: אני מעדיף מקלדת חיצונית אלחוטית מסיליקון בלי מקשי num ועם יש אם מקשי אנדרויד זאת תוספת מבורכת (חיפוש, חזור, בית ותפריט), אני מעדיף לרכוש את המקלדת בארץ כי לשים עברית ייקר את העסק (חוטית גם בסדר מבחינתי). במגני מסך אני לא כל כך מבין אבל חשוב לי שיראו כמה שפחות את השומן מהא…

11. שלום לכולם קרובת משפחה שלי מחפשת לקנות טאבלט עם מסך 10 אינצ'. התקציב שלה הוא כ1000 ש"ח (עם חריגה אפשרית של 200 ש"ח, במידה ואין ברירה). השימוש החשוב ביותר בטאבלט יהיה שיחות סקייפ, לכן חשובה מצלמה קדמית כמה שיותר איכותית. יתר השימושים הם יהיו ככל הנראה משרדיים\אינטרנט. לא צפויים משחקים ו\או סרטים, לכן איכות המסך מעט פחות חשובה. כמו כן, ,רוב השימוש יהיה בבית משרד או בקרבת מקור חשמל, כך שגם אורך חיי סוללה הוא קצת פחות חשוב. יש אפשרות לסים, כל עוד אין חריגה מהתקציב. תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  12. Started by omery000,

אני מחר מתכוון לקנות גלקסי 4 ואני צריך כרטיס זיכרון 16GB למוזיקה, תוכנות ותמונות.. נתקלתי בשני דגמים שעל פניו זהים במחיר אבל שונים בביצועים.. יש את הדגם הזה של sandisk שהוא מאוד פופולרי - http://ksp.co.il/?uin=19352 עולה 75 ש"ח ומהירות הקריאה שלו היא 30MB/sec והוא מגיע עם מתאם. ויש את הדגם הזה של transcend שהוא פחות פופולרי אבל מציג ביצועים טובים יותר - http://ksp.co.il/?uin=18011 עולה 70 ש"ח ומהירות הקריאה שלו היא 45MB/sec והוא גם מגיע עם מתאם. השאלה שלי איזה מבין השניים עדיף? הנפוץ והמוכר או הפחות מצוי אבל בעל ביצועים עדיפים? ד"א יש הבדל מורגש בין שני המהירויות? ואיך החנות go-mobile לקניית הפלאפון? תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  13. איך זה שכל חברות ה smartphones חוייבו ליצר אותו סוג מטען חוץ מ APPLE ? הכוונה לכניסת המטען מיקרו USB.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by Zeev86,

אהלן. אני רוצה לקנות מתאם לשלט PS3 או XBOX360 (לא משנה לי) שיחליף לי את השליטה של הtouchscreen במשחקים בGalaxy S4. יש את: http://www.amazon.com/MOGA-Mobile-Gaming-System-Android/dp/B0096L2SJ0/ref=pd_cp_cps_1/190-2613180-9942050 http://www.amazon.com/Gameklip-Controller-Mount-Samsung-Galaxy/dp/B00BK1RE0M האם יש עוד מתאמים? איזה הכי כדאי לקנות? תודה! עריכה: חשוב לי שהמתאם יתחבר עם USB

• 0 תגובות
    • 960 צפיות
  15. יש לי טבלט HP Touchpad 32G עם מערכת הפעלה HP Web OS 3.05 Model HSTNH-130C. ברצוני להפוך אותו למערכת אנדרויד. קיימת הגנה שלא נותנת למחוק את המערכת הפעלה הקיימת. מה אני צריך לעשות לשינוי המערכת ?

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  16. Started by marco789,

שלום למנהל הפורום רציתי לדעת איך הסמארטפון הזה zopo 980 בכלל והאים הוא משתלם ביחס לחברות האחרות אשמח להתיחסותך

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. חבר קנה את הגרסה הבין לאומית של המכשיר (i9500) בארצות הברית והוא רוצה להפוך אותו מאנגלית לעברית. שמתי לו את התוכנה (More Locale 2) שבעזרת הפכתי את ה-s3 שלי לעברית, אבל היא לא עובדת. אני צריך שתסבירו לי אם הדבר אפשרי ואם כן, אז איך. הוא מעדיף להמנע מהתקנת רומים.

• 14 תגובות
    • 12k צפיות
  18. Started by eladgold,

שלום לכולם רוצה להזמין את המכשיר מחו"ל האם כדי להשתמש בו בסלקום אצטרך התאמות פריצות או משהו ממין זה? או פשוט מגיע ואני מכניס את הסים וזהו? האם יש עברית? מצטער על הבורות מודה על העזרה פעם הייתי מהמבינים עם השיער נשר העניין והידע

• 5 תגובות
    • 2.2k צפיות
  19. Started by KiDi,

מישו יודע איך ניתן לעשות את זה? האם יש חבילות חינמיות \ בתשלום שמאפשרות לבצע שיחות? האם אני צריך שרת במיוחד בשביל זה או שאני משתמש בשרת אחר כלשהוא? איך זה עובד? תודה!

• 2 תגובות
    • 3.4k צפיות
  20. Started by chen6373,

שלום, כשאני משתמש ברשת wifi שאני קולט מהשכנים או בקניון וכו, אני עדיין מצליח להיכנס נגיד לגוגל או שההודעה שאני שולח מה-whatsup לא מגיעה ליעד. מה הסיבה?

• 1 תגובה
    • 3.7k צפיות
  21. Started by chen6373,

שלום, סוף סוף הגעתי לשנת 2013, קניתי סמרטפון פשוט סמסונג גלקסי מיני 2. ברצוני לדעת כמה דברים. עשיתי עסקה באורנג דרך העבודה ויש לי 500mb גלישה בחודש ורציתי לדעת האם זה מספיק?השימוש שלי הוא אולי שעה ביום של גלישה באתרים שימוש בwhatsup פייסבוק וייז פעם ב... שאלה נוספת: אם אני מחובר לאינטרנט ואני לא גולש באתרים אבל הפייסבוק תמיד פתוח וגם ה-whatsup וגם וויז וגם נגיד וואלה(מדבר על אפליקציות שכבר הורדתי ונמצאות על מסך המכשיר) האם אני מחוייב כאילו אני גולש ויורדים לי mb או שכאשר אני נכנס לאחד מאלה וגולש וכותב אז רק אז מחשבים את זה? תודה על שיתוף הפעולה

• 1 תגובה
    • 3.6k צפיות
  22. Started by Black_Citadel,

קיבלתי מכשיר חדש מארה"ב ואני מנסה להתקין מקלדת עברית, אך אין לי אופציה כזו (בניגוד לנקסוס 4, שם היה לי). יש דרך להתקין מקלדת ללא הורדה של אפליקצייה צד שלישי? בנוסף - איך קוראים לאפליקציה שגוגל הוציאה לפני שבועיים, זאת שעוקבת אחר הטלפון במידה ונגנב? תודה רבה

23. שלום, יש לי גלקסי S2 שנקנה בחנות בארץ לפני כשנתיים. במשך כמה חודשים הייתי עם רום ישראלי שמכונה BestBean. החלטתי לעבור ל-CM האחרון. מאחר שאין 10.2 רשמי הורדתי nightly מכאן: http://download.cyanogenmod.org/?type=nightly&device=i9100 העתקתי את הרום למכשיר, עשיתי בוט לריקברי, Wipe Data/Factory Reset, ואז Install zip (מ-internal sdcard), אבל אני מקבל: assert failed getprop("ro.product.device") == "galaxy2s") || והרבה ערכים אחרים, חלק תחת ro.product.device, וחלק תחת ro.build.product. בין השאר יש שם getprop("ro.product.device") == i19100 S2 זה i9100, לא? כל מקום שבדקתי במכשיר זה מה שהיה כתוב. זה הרום השלישי שאני מתקין ועד עכשיו בכל היה בסדר. מה לעשות? תודה * אם זה משנה, בריק…

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by amirx19,

שלום, מהו הטאבלט 9-10 אינץ' הכי זול שניתן לקנות בארץ עם מסך גורילה גלאס ?

25. Started by or2288,

תקציב: 1500 כולל חריגה מרחק בין בסלון לטלויזיה: 2.5 מטר בדיוק חנות: אינטרנט.. מטרות והערות: שיהיה HD ושיהיה חיבור שוקרא סרטים תמונות וגם כניסה לDVD ולגבי ממיר אז ישלנו עידן פלוס(לא הוט ולא יס) זמן צפייה ממושך: שעתיים שלוש גג גודל: 32 אינץ כי המרחק צפייה קטן (ראו למעלה 2.5 מטר) מיקום טל': בסלון וזהו כמו שראיתי אין טופס בקשה אז אני יצרתי בעצמי משהו בערך לזה.... תודה מראש לעוזרים

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים