עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by yaelkam,

אני רוצה לקנות כרטיס זיכרון לגלקסי S4 שלי. איך שני הכרטיסים האלה, והאם המעט יקר יותר (הראשון) באמת יעבוד בצורה מהירה יותר? חיפוש קצר ברשת לגבי כרטיסי זיכרון העלה בעיות עם כרטיסי זיכרון שונים, ביניהם של סן דיסק, על מכשירי גלקסי, האם יש כרטיס שידוע שעובד טוב יותר? אם למישהו יש דגם מומלץ, אשמח לשמוע ותודה [h=1] 45MB/sec‏ Transcend 32[/h] [h=1]Transcend 32[/h]

• 0 תגובות
    • 906 צפיות
  2. Started by 1nstall,

כמו שכולם ציפו, היום נערכת תערכות CES 2007. נוקיה כבר מכריזה על שלושה מכשירים חדשים מסדרת N. N76...N93I...N800 לכתבה המלאה-לחצו כאן תהנו.

• 27 תגובות
    • 2.2k צפיות
  3. Started by muam,

שלום, אני רוצה לקנות נגן מוזיקה נייד וקטן. אני לא רוצה שיתמוך בוידאו או במשחקים, רק מוזיקה, ושיהיה נוח להפעלה. יש לי אוזניות ככה שלא צריך אוזניות עם זה. התקציב הוא בערך 500-600 שקל. ראיתי שהחברות המובילות הן Apple עם ה-IPod ו-SanDisk עם Sansa. על מה אתם ממליצים ? תודה, נועם

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by do_k,

שלום אני מחפש נגן MP3 ודי מתלבט. הידע שלי בתחום, מאוד בסיסי ואודה אם תענו על כמה שאלות בעניין. נדמה לי שנגן בנפח 4 ג'יגה יספיק... חבר ממליץ על נגן שמאפשר החלפת סוללות, כלומר עם גישה לסוללה. האם זה כל כך חשוב? והייתי מעדיף נגן עם יכולות תיוג . לא הצלחתי למצוא בחיפושים, סינון לפי סוג הסוללה.. תודה מראש על עזרה והבהרות

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by noambarzilie,

אני מחזיק ב3 קווים.כרגע נמצא באורנג' והקליטה מצוינת אך המחירים מוגזמים. מסיבה זו החלטתי לעבור לאחת החברות המציעות חבילות ללא הגבלה במחירים נמוכים יותר. אזור השימוש הוא יקנעם והסביבה. המכשירים שבהחזקתי הם: Blackberry 9700 Ipone 5 LG G2 החלטתי ש"יו פון" היא החברה שמתאימה בשל היותה מבוססת על תשתיות אורנג' ובשל המחיר המצוין לחבילות: "ללא הגבלה 1GB" ו"ללא הגבלה 5GB" האם יש לכם המלצה אשר תצא לי זולה יותר לשלושת הקווים כאשר 1 משתמש בחבילת 1GB והשנייים הנותרים ב5GB? תודה לכל מי שמגיב.

6. Started by benor,

השאלה בכותרת. הדרישה היחידה היא מילון אנגלי - עברי. ה- Quicktionary יקר מדי בשבילי. האם יש תחליף? תודה. http://www.zap.co.il/models.aspx?sog=e-translator&keyword=quicktionary&orderby=price

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. Started by Isomi,

שלום, אני מחפש המלצה על טלפון חכם שאפשר לקנות גם בדיוטי פרי במחיר של עד 2000 ש"ח (530 $) אני חושב שהמקום היחיד בדיוטי פרי שקונים בו טלפונים הוא בא.ל.מ, אני צודק? (אם אני טועה אנא תקנו אותי) בכל אופן אלה הטלפונים שיש שם: http://www.alm.co.il/dutyfree/Category.aspx?cid=1&vmenu=5 אבל כמובן שאם לדעתכם יש אופציות עדיפות בארץ אני כמובן אשמח לשמוע תודה

• 11 תגובות
    • 4.1k צפיות
  8. שלום! שמעתי שיש דיבורית אישית בלוטוס שמתאימה ישר ל2 מכשירים ניידים תמליצו בבקשה על מוצר איכותי... תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 788 צפיות
  9. לא מצליח להעלות קבצים למחשב. המחשב מתעלם מהמכשיר מדובר ב SONY ICD 110

• 2 תגובות
    • 763 צפיות
  10. אהלן חברים, אני מחפש לקנות פלאפון פשוט לאבא שלי, לא הצלחתי למצוא נוסחה מנצחת למה בדיוק הוא רוצה כך שנראה לי הכי נכון זה פשוט ללכת לחנות, לראות כמה דגמים להבין את הכיוון שמתאים לו ופשוט ללכת על זה. הבעיה היא שאני לא כל כך יודע איפה יש חנויות שמוכרות סלולראיים, או חנויות מומלצות לפחות, לא כאלה עם מחירים מופקעים. אני מחפש באזור המרכז: תל אביב, הרצליה, רמת גן, כפר סבא משהו באזור הזה אם יש חנות ממש מומלצת קצת יותר רחוק זה גם בסדר, אבל לא יותר מזה. המון המון תודה!

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  11. Started by Yaniv8,

שלום,אני רכשתי את שני הטלפונים הנ"ל נתחיל מe1200 טלפון פשוט נהדר למי שרק רוצה לשיחות ולהודעות פשוטות,ושיהיה פשוט בכללי,ברמקול שומעים עוצמתי וברור,הסוללה מחזיקה שבוע וחצי(ללא הגזמה) מתי שבקושי משתמשים,המכשיר לא מכיל תכנים מעניינים,אלא מצוייד בכל הדברים הפשוטים כגון מחשבון,מצב פנס,שעון עצר,יומן ואפילו משחק סודוקו מעניין. המקשים נוחים ונחמדים המכשיר קל וקומפקטי,נהדר ועולה בערך 120 שקל כל מי שיש לו מכשירי מגע מתקדמים צריך אחד כזה מתי שהוא רוצה סתם ללכת להליכה פשוטה או משהו. ושלא תחשבו שהוא זול,הוא איכותי מאוד. #הטלפון מגיע עם כבל הטענה והוראות אבל ללא אוזניות,אני קניתי אוזניות לזה והוא עובד מצויין איתם סמסונג E3300 טלפון מדהים בדומה לE1200 רק שהוא עם מאפיינים משו…

• 4 תגובות
    • 2.8k צפיות
  12. Started by ofer1928,

התקציב הוא 1800 ש"ח. רוצה נגן שבעיקר המוזיקה תהיה טובה, ושעל הדרך יהיה גם וידאו ותמונות (שיהיה העיקר איכות סבירה) האם כדאי פשוט לקנות ipod video 30 gb של apple? ?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by mc_elad,

ראיתי פלאפונים של החברה אבל אין לי מושג מה באמת הם שווים.. חיפשתי באתרי השוואה ואני לא מוצא אותם.. השמח לעזרה בנושא

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. Started by Kurt,

אצלו השעה עכשיו 3:05 כשאני עושה ריסטרט למכשיר, מופיעה השעה הנכונה לכמה דקות ואז חוזר אחורה. לא פרוץ 5.1

• 0 תגובות
    • 892 צפיות
  15. Started by gtabak_37,

יש לי iriver h10 5GB ואני רוצה להתנסות עם רוקבוקס עליו יש למישהו מדריך בעברית או לפחות מדריך פשוט מאוד באנגלית ואם אפשר גם הוראות חזרה למערכת הפעלה הרגילה של הנגן תודה רבה לכל העוזרים

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by Boris_yo,

אני צריך עדשות בין היתר מאקרו לנקסוס 4 סמארטפון אבל יש מספר אופציות ואני לא יודע מה יותר טוב: 1. 4 ב-1 2. 3 ב-1 בראשון מדביקים טבעת שתחזיק עדשה ובשני שמים קליפס. מה יותר טוב? אני רואה שקליפס למרות נוח ולא מצריך הורדה של כיסוי, ייתכן מרווח קצר בין תושבת של קליפס לעדשה כי בראשון עדשה תהיה צמודה?

• 0 תגובות
    • 2.1k צפיות
  17. Started by LevAizik,

נמאס. נמאס שהחברות מגדילות את המסך על חשבון המקלדת. נמאס שדוחפים לסלולרים עוד ועוד מעבדים שטוחנים את הסוללה. נמאס לראות תפריטים על גבי תפריטים עם מיליון ואחת פונקציות שאף משתמש פשוט לא צריך. נמאס מהמחיר המופקע. נמאס מספקיות הסלולר שדורשות ממני לשלם בחודש על חבילת אינטרנט שאני בכלל לא צריך. נמאס שדווקא לא מוכרים יותר מכשירים דור 2.5 דווקא כדי לסחוט ממני 40 שקלים בחודש. בצבא היה לי מכשיר של נוקיה דגם 3100. מכשיר מעולה. פשוט, זול ואיכותי. הטענתי אותו פעם בשבוע, מקלדת נוחה, רמקול חזק, איכות שמע מעולה והכי חשוב עמיד ברמה מטורפת. המכשיר נפל מעמדת שמירה על הכביש והדבר היחיד שנשבר זה פאנל מתחלף שעולה 20 שקלים בתחנה מרכזית בבאר שבע. 3100 שירת אותי בנאמנות ארבע שנים עד שקיבלתי מבצ…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  18. איך לעזעזל עורכים כאן את הכותרת מחדש ?

• 10 תגובות
    • 11.1k צפיות
  19. Started by skyd,

שלום, מקריאה פה בפורום, ומהשוואה בין שני הדגמים, נראה שב-G2: - אין הרחבת זכרון (לא קריטי לי) - המכשיר מעט קטן יותר (אין תלונות) - אין וידאו 4K (שלא מעניין אותי) אבל צילום HD הוא 60fps לעומת 30fps ב-G3. - המעבד מעט חלש יותר, אבל נראה שזה מתבטא בחיי סוללה ארוכים יותר משמעותית. כל ההבדלים לא נראים לי חשובים, לכן רציתי לשאול האם אני מפספס משהו כמו רשת דור3 מול דור4 (שלא מצאתי בהבדלים) או סיבה אחרת שבגללה לא כדאי לקנות את ה-G2, ודווקא ה-G3 עדיף בהרבה? תודה. - - - תגובה אוחדה: - - - טוב.. קראתי עוד קצת ומצאתי שכבר עשו פה השוואה ביניהם. ה-G3 אכן זולל יותר סוללה ויש בעיית בהירות, אבל נראה לי שבשביל שאני לא אצטער שקניתי מכשיר מדור ישן יותר וגם בגלל שקראתי שהווליום ב-G2 לא טוב וה…

• 2 תגובות
    • 2.7k צפיות
  20. Started by Rockstatement10,

http://www.ebay.com/itm/Original-EU-Wal ... 2598a9c192 זה עולה ממש זול.. בארץ המתאם הזה עולה 95 שקל באייבורי. לדעתכם זה מטען מקורי כמו שמגיע בקופסה של הגלקסי? עם 2A

• 16 תגובות
    • 2.3k צפיות
  21. קצת פרטים על הרום המקורי והמכשיר: http://i.imgur.com/wjzYH.jpg (טאבלט מהעבודה, כך הגיע במקור מסלקום) 1. root והתקנת CWM עשיתי עם ה update.zip וההוראות שכאן: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1657758 עבד יופי 2. הורדה של nightly CM9 ל P4 מכאן: http://get.cm/?device=p4 3. הורדה של gapps מכאן: http://goo.im/gapps 4 לפני שטוענים את הרום החדש צריך למחוק שורה קטנה החוצה מאיזה סקריפט בדיקת תאימות בזיפ של CM9 איפשהו באמצע הסרטון כאן הוא מראה את זה: אגב גם אני כמו ההוא מהסרטון לא מחקתי את השורה הזו והתקנת הרום נתקעה לי עם השגיאה המדוברת באמצע נאלצתי לעשות ריקוברי לרום המקורי שלי (שוחזר עם הדאטא והכל, כאילו לא עשיתי שום דבר למכשיר), להעביר שוב למכש…

• 10 תגובות
    • 6k צפיות
  22. Started by Danits1,

יש במשפחתי כ-15 מכשירים, חלק מהם נקנו מחברות הסלולר הוותיקות. הבעיה היא שנוצר מצב מונע תחרות, המכשירים נעולים לחברות אחרות. ידוע כי אפשר להתקשר לחברה הוותיקה ושיפתחו (על פי חוק!) את המכשיר לכל הרשתות (להלן: סים פרי) אבל יש כמה בעיות קטנות: 1. יש אנשים מבוגרים שלא יודעים בדבר המכשיר הנעול בידיהם, וכך לא יכולים לשפר את התנאים שלהם בפשטות. 2. יש המון אנשים שקיבלו מכשיר שעובד על רשת סלקום לדוגמא, אבל הוא נתקבל ממישהו שכבר נייד את עצמו לחברה אחרת, כך שהוא כבר לא לקוח בחברה הישנה בכדי לפתוח. 3.זמני ההמתנה בלתי נסבלים, של 40 דקות, מונעים מאנשים להתקשר. בקיצור יש המון חסמים! שלחתי מכתב למשרד התקשורת בכדי ליצור שקיפות בקודים של המכשירים, מה עוד שמדובר לרוב במכשירים דור 2, שמחיר ה…

• 2 תגובות
    • 991 צפיות
  23. הSGS2 שלי נורא אוהב את הסוללה החלופית של אנקר שקניתי לו. מישהו יודע אם יש סיכון בעדכון הקושחה כשהסוללה החלופית בשימוש? אני זוכר בערך מימי נוקיה העליזים שעדכון עם סוללה חלופית היה גורם לנזק או לא עובר כראוי... יש ממש לחשש? תודה רבה, בז'נגלו

• 3 תגובות
    • 893 צפיות
  24. Started by zozoo,

עד 1000-1500 שח , מתאים גם לניווט - איכותי וחזק עמיד בתנאי שטח לא למשחקים עדיפות תומך בסים.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by taotao,

שלום לכולם, אז אחרי הרבה בדיקות וכו אני מעלה את הסטטוס בשילוב של רום OMEGA וקרנל של Phenomenal 1.0 Normal אשמח לדעת "תוצאות" של אנשים כאן עם הרום השונים והסטוק כמובן..

• 15 תגובות
    • 2.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.