עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by omri_ro,

האם קיימת חיה כזאת? אני מדגיש לא סמארו פון וללא יכולת סללולרית כלשהיא עם תכונות וביצועים דומים פחות או יותר לIPOD TOUCH.

• 0 תגובות
    • 947 צפיות
  2. היי חברים ההורים שלי כרגע בחופשה בסין וחשבתי שזה יהיה הזדמנות טובה לתת להם שם של טאבלט שיקנו לי אם הם כבר שם... מחפש טאבלט יחסית זול אבל שמציע תמורה גבוהה למרות המחיר. אשמח להצעות של דגמים

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  3. Started by FeedMe,

שלום! ה-H10 היקר שלי חזר מתיקון לא מזמן... עם נסיון הסנכרון הראשון שמתי לב למשהו מוזר: כתוב במפורש שיש רק 445 מגה פנויים על המכשיר מתוך 5 גיגה. בכניסה למכשיר עצמו וגם דרך FILE BROUSER מצויין בפירוש שאין קבצים על המכשיר. רעיונות?

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. שמעו, לזה לא ציפיתי מחברה כמו אורנג http://www.orange.co.il/he-il/cellular/sf-lp/why-orange/ פשוט ביזיון

• 20 תגובות
    • 3.8k צפיות
  5. מכשיר ה-MV1 של חברה צעירה אותה יצר אחד מבכירי אפל בעבר מציע 16GB של אחסון, 2GB של זכרון RAM ומערכת מבוסס CyanogenOS במחיר מינימלי בהחלט לכתבה

• 1 תגובה
    • 669 צפיות
  6. GALAXY S5 SM G900F הגדלת נפח איחסון פנימי בשימוש SD על אנדרואיד 6.0.1 שלום לכולם. במדריך הזה אני אדריך אתכם איך להגדיל את נפח האיכון הפנימי של מכשיר ה GALAXY S5 SM G900F. דגם ה S5 מגיע בשני נפחים, 16GB או 32GB ואם יש לכם 16GB אז אתם מכירים את הנושא שנפח האיכסון מתמלא ואתם נדרשים להסיר תוכנות ולפנות מקום. באנדרואיד 6.0.0, הייתה אפשרות לפרמט את כרטיס ה מיקרו SD בתור "אכסון פנימי", וכל המערכת הייתה מזהה שיש לכם יותר נפח אכסון. אולם באנדרואיד 6.0.1 , סמסונג בטלה את האופציה הזו. _ (לדעתי זה הכל קשור לכסף, למה לי לרכוש מכשיר 32GB אם אני יכול להגדיל את 16GB?) אני אישית ניסיתי לחפש את מערכת 6.0.0 למערך הישראלי שלנו אבל לא מצאתי כי לא קיים. כמה הערות לפני שנתחיל: * …

• 0 תגובות
    • 2.2k צפיות
  7. מה יש לכם / הייתם מדעדיפים שיהיה לכם ?

• 6 תגובות
    • 887 צפיות
  8. Started by tmpusr,

רק עכשיו נודע לי שאם אתם ניגשים לרכוש דרך לינק של Ainol affiliate לרכישה ב-AINOLSTORE אתם מקבלים הנחה של כ~5% שמקזזת כמעט לחלוטין את תוספת המחיר למשלוח דרך סינגפור (רק כך אפשר לשלוח טאבלטים לארץ, מגיע יחסית מהר). אני כבר קיבלתי מהם שני משלוחים ומאוד מרוצה. על הדרך, גם ה-affiliate עצמו מקבל הנחה לרכישות עתידיות בערך של כ~2% מהרכישה על כל רכישה שנעשית דרך הלינק שהוא נותן. זה אמנם סכומים זעומים אבל עדיין חביב והעיקר שכולם מרוויחים. מי שמעוניין בלינקים לרכישה מ-AINOLSTORE עם הנחה דרך ה-affilliate account מוזמן לגשת: AINOL FIRE - כבר לא במלאי וכנראה לא יחזור... http://www.ainolstore.com/ainol-novo-7-fire-flame-dual-core-1280-800-ips-dual-webcam-tablets-pcs.html?acc=6ea9ab1baa0…

• 134 תגובות
    • 31.9k צפיות
  9. פרטים ראשונים נחשפים אודות סמארטפון ה-Redmi Pro 2, שמסתמן כשינוי ושיפור משמעותיים לעומת קודמו לכתבה

10. חשובה לי מאוד איכות הסאונד, עמידות, שירות החברה, קטן ושקל להעביר אליו שירים ואפשר אולי להשתמש בו כגיבוי... מה שכנראה מפיל את האיפודים למיניהם... מה דעתכם על הZEN 32 החדש (מבוסס זיכרון פלאש) ? מה דעתכם על קריאייטיב בכללי ? יש עוד רעיונות ? (תקציב לא ממש מהווה בעיה) יש נגנים יותר גדולים בנפחם שיכולים להתאים ? והאם יש חניות מומלצות בארץ ? מקווה לעזרה. תודה

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. Started by alergic,

אני מתכוון לקנות SANSA E 250 ומצאתי את המחירים האלה בזאפ: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=410905 אבל אני רוצה לשאול אם יש מחיר יותר קטן ואני צריך אספקה מהירה אפילו שיגיע היום -מחר בבקשה לעזור אני לחוץ בזמן

12. http://www.haaretz.co.il/captain/spages/890394.html http://news.walla.co.il/?w=/124/1148943

• 3 תגובות
    • 950 צפיות
  13. בדומה לאינטל, נראה כי גם גוגל בחרה את יום ליקוי החמה המדובר בארצות הברית בכדי להשיק מוצר חדש בולט לכתבה

14. Started by davidz85,

היי, אני מעוניין להחליף בקרוב את הנוקיה 6280 שלי ברשת אורנג'. בעיקרון חקרתי כבר כמה ימים על הN95, הבנתי שיש גירסה חדשה שלו שנקראת N95 8GB, אבל ביררתי ואין אותו כרגע באורנג' וכנראה גם לא יהיה בזמן הקרוב. דיברתי עם נציג שירות לקוחות של אורנג' בקשר להאם יש מכשיר יותר מתקדם מN95, והבנתי שכרגע בקבוצה שלו יש את המכשיר החדש של SAMSUNG שהוא מן גירסה של IPHONE משוכלל. השאלה שלי היא האם כדאי ללכת על הN95 שיש לו קבלות כבר יותר משנה, או להמר על הסמסונג שמבחינת טכנולוגיה אולי קצת עולה על הN95... המלצות הארות והערות יתקבלו בברכה.

• 44 תגובות
    • 6.7k צפיות
  15. Started by yonatan.mendelson,

המתחרה הסינית הגדולה אמנם לא חשפה מכשירי דגל חדשים כפי שעשתה סמסונג - אך כן מצאה לנכון לגחך קצת על חשבונה בטוויטר לכתבה

16. שלום לכולם, שאלה הזויה אני יודע, אבל יש באפשרותי לקבל אייפון S4 חדש דנדש בחינם (לא יודע כמה נפח), וההצעה הזאת בדיוק באה לי בזמן שחשבתי לקנות גלקסי 3 (או 4, אין לי מושג מה ההבדל ביניהם בכלל), מה דעתכם? אגב עוד משהו שמאוד חשוב לי ולא גרם לי לקפוץ על האייפון זה נושא הקרינה שהוא פולט, הבנתי שכמות הקרינה באייפון היא בשמיים לעומת מה שהגלקסי פולט, האם זה נכון? ההבדלים באמת כאלה משמעותיים?

• 0 תגובות
    • 539 צפיות
  17. Started by yonatan.mendelson,

האם המותג האהוב מתחילת המילניום עומד לחזור לחיינו פעם נוספת, הפעם בתור סדרה של מכשירים חכמים מבוססי אנדרואיד? תיעוד בארגוני התקינה מצביע על כך שזה יקרה בקרוב מאוד לכתבה

18. Started by Myrath,

היי, מחפש מכשיר סלולרי זול לאמא שלי. דרישות: 1. אנדרואיד... 2. ידידותי למשתמש 3. עמיד וחזק ביחס למחיר 4. כמובן תכונות בסיסיות שיש בכל אנדרואיד - יוטיוב, וכו' - שייפעלו בצורה סבירה. 5. מסך בגודל סטנדרטי עדיף. תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  19. שלום , עשיתי הרגע עדכון תוכנה בפלאפון של אמא שלי באמצעות התוכנה של נוקיה , העדכון הסתיים בהצלחה רק שעכשיו כל הפלאפון באנגלית ואין בכלל עברית , אין אפילו מקלדת בעברית. אני חייב דחוף להחחזיר את העברית , איך אני יכול לעשות את זה? איך אפשר לעשות ROLLBACK או למצוא את הגרסא הכי עדכנית שהיא עם עברית? בבקשה אנשים זה ממש דחוף , אמא שלי תהרוג אותי

• 6 תגובות
    • 3.1k צפיות
  20. Started by OverBooking,

זה מכשיר ישן יחסית, נפח האיחסון של המכשיר הוא 32MB + כרטיס זיכרון בגודל 512MB . האמת? קטן מאוד ודיי עלוב מכיוון שכל התוכנות החדשות שוקלות מעל ג'יגה. האם בכל זאת יש תוכנת ניווט קלה ועדכנית? חברים, אני אשמח לקבל תגובות כמו - תזרוק אותו לים. זה בכל אופן לא מכשיר ששייך לי.

• 1 תגובה
    • 777 צפיות
  21. Started by bafty,

יש לי כיום iphone 4 שהיה מצויין במשך 3 שנים עד שיצאה הגרסה החדשה של ios פה נגמר הסיפור עם האייפון 4 ורציתי לקנות פלאפון חדש! ממה שראיתי באינטרנט מאוד ממליצים על הLG G2 וטוענים שהוא עדיף על s3 חשוב לי לדעת שזה נכון וחשוב לציין שא י לא מבין באנדרואיד ומאוד הסתדרתי עם IOS הוא פשוט וידידותי אבל ההפרש בין האייפון 5s לשאר המכשירים הוא 1500 שקל

22. Started by דנדן,

שלום לכולם אני מחפש תוכנת GPS למחשב, אשר המפות יהיו על המחשב, ולא יורדו מהאינטרנט בזמן אמת. יש המלצות?

• 0 תגובות
    • 907 צפיות
  23. היצרנית הקוריאנית הציגה את סמארטפון ה-Galaxy A90 5G עבור השוק המקומי שלה - עם שבב Snapdragon 855 עוצמתי וקישוריות סלולר מדור חדש כתוספת לכתבה

24. Started by rotman,

שלום לכולם , אני רוצה לקנות מחשב כף יד חדש , הדגם שהמליצו לי עליו הוא האסוס A639 , רציתי שתגידו לי אם זה המכשיר הכי טוב בשוק כרגע בטווח המחירים הזה. ושנית , האם מישהו יודע איפה הכי משתלם לי לקנות אותו... (אולי מישהו מכיר חנות טובה שלא מפורסמת בזאפ)... תודה רבה ויום נעים!

• 2 תגובות
    • 887 צפיות
  25. אני מעוניין לדעת באיזה חנות פרטית יש את המעבדה הכי טובה ושירות אמין ? המעבדה מאוד חשוב לדעתי והיא ברוב המקרים לא מקבלת כמעט יחס כי ברגע שסמארטפון שבדרך כלל גם יקר מתקלקל מצפים שהוא יתוקן ויוחזר למצבו הקודם במהירות הגבוהה ביותר אם זה לא קורה זאת בעיה רצינית . השאלה מופנת בעיקר לאנשים שהתקלקל להם מכשיר סמארטפון והם תיקנו בחנות פרטית או מעבדה פרטית עצמאית והיו מרוצים מהשירות אם אפשר גם לכתוב על החוויה יהי מעולה.

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.