עבור לתוכן

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by Demagh,

האם האפשרות היחידה תהיה להזמין עם כובת מארה"ב עם אחת מחברות השילוח? מישהו מכיר חנות \ אתר שמוכרים בישראל? תודות!

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  2. אני מעוניין לקנות טאבלט באזור 1000-1300 ש"ח בעיקר לשימוש של גלישה באינטרנט סרטים ומשחקים פשוטים לילדים. ולכן פחות חשוב לי מעבד חזק ואני מחפש יותר מסך איכותי, מכיוון שיש לי 600 ש"ח זיכוי בבאג עדיף מאוד שזה יהיה משם ולא מאתרים סיניים למינהם. ראיתי באתר את הטבלט הזה http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=14043 שעל פניו נראה איכותי ביותר עם מסך רטינה ואפילו נראה לי ש archos זו חברה אמיתית ולא מותג מדבקה ( אני לא בטוח בעיניין) , בכל מקרה אני אשמח לשמוע המלצות אם מישהו מכיר את הטבלט או את הפירמה הזו או המלצות לטבלט אחר באיזור המחיר הזה - עדיף בבאג.

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  3. Started by redead,

אם נשים שניה את הנקסוס בצד , לנב בעצם סמסונג כולכך מובילה במכירת אנדרואידים? למה הסוני החדש או הLG החדש לא עדיפים על S4 ושוברים אותו ?

• 43 תגובות
    • 7.7k צפיות
  4. היי, אני מעוניין לרכוש סמארטפון מתנה לאימא שלי. היא לא מסתדרת כל כך עם טכנולוגיה אז רצוי שיהיה ידידותי למשתמש. הדרישות היחידות הן משקל נמוך וקרינה סלולארית נמוכה. כל השאר פחות חשוב התקציב הוא עד 500 ש"ח. כרגע חשבתי על המוטורולה דיפיי מיני http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=835023 מה דעתכם?

5. Started by HairyAss,

אני רואה מלא המלצות על הTHL W100 והוא נראה נחמד מאוד. יש פה מישהו שקנה אותו והוא משתמש בו? אשמח להמלצות/סייגים. בנוסף, יש גרסאות שונות של המכשיר? מה לשים לב לפני הקניה? ואיפה הכי מומלץ לקנות? תודה

• 2 תגובות
    • 995 צפיות
  6. קניתי אתמול נקסוס 4 ואני רוצה לדעת אם כדאי להתקין עליו אנדרואיד 4.3 ואם כן למה הוא עדיף על ה4.2.2 ואיך מתקינים אותו?

7. Started by HairyAss,

http://www.android.com/kitkat/

8. אהלן אני מעוניין לקנות את הנקסוס 4 מהפליי סטור ולשלוח אותו לכתובת בארה"C, אבל כל פעם שאני מנסה האתר חוסם אותי בטענה שאיני יכול להזמין אותו מהארץ... יש למישהו פיתרון? - - - תגובה אוחדה: - - - הסתדרתי מצאתי מדריך. הוא שייך לאתר אחר אז אני לא יודע אם אני יכול לפרסם אותו....

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by barry,

היי, אני רוצה להזמין את הנקסוס 4 16G ממהחנות לכתובת ב ניגרזי , חברה שלי בטיול באמריקה ובן דוד שלה גר שם, הבעיה כשאני מזמין הכול טוב ויפה עובד אני מכניס כתובת מתוך ה GOOGLE WALLET ואז הוא בקש אישור עם פרטי כתובת לחשבונית גם פה הכנסתי את אותם פרטים אבל הוא רוצה מספר מתאים לניו גרזי , כמה זה משמעותי? אני לא רוצה שהתקשרו ויצקו להם הבנתי שאם אין אף אחד בבית הם משאירים פתק על הדלת , אני יכול להכניס סתם תספר? תודה.

• 0 תגובות
    • 866 צפיות
  10. שלום לכולם. יש לי Samsung Galaxy S3 I9300 בן שנה בערך. בחודש האחרון התחילו לי כל מיני ריצודים מוזרים על המסך של המכשיר וזמן הסוללה שלי נהיה מגוכח. אין שום נזק פיזי למכשיר או לסוללה. אם לפני חודשיים הסוללה החזיקה לי יום שלם, עכשיו היא מגיע ל20% אחרי כמה שעות בודדות (בכיוון ה 2-4 שעות). סוג השימוש שלי לא השתנה אותו הדבר בשנה האחרונה. לפי חיפוש באינטרנט הריצודים וזמן הסוללנה נובע בגלל תוכנת ריגול כלשהיא. התקנתי את האפליקציה "CLUEFUL" וזה מראה לי שהכל בסדר. איך אני אוכל לבדוק שבאמת הכל בסדר ? במכשיר יש בעיקרון אפליקציות רגילות ושום דבר מיוחד. יש מקום שיכולים לבדוק לי ציתות או הקלטות או גנבת מידע מהסמרטפון ? אשמח לעזרה תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 978 צפיות
  11. Started by Kukishin,

בשביל אישתי, שימושים ביסיסיים מייל, אינטרנט, וייז ומצלמה.

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by IDan2013,

שלום! רציתי לדעת אם קיים רום שהוא הכי פשוט שיש, בלי כל הפיצ'רים חסרי תועלת, בלי כל האפליקציות אבל ממש בלי הכל. ממשק פשוט גם למשתמש "מהדור של פעם", מקלדת עם אותיות גדולות, ופשוט הכל יותר גדול וברור. שהרום יהיה בעברית. המטרה שלי היא להפוך לאמא שלי את השימוש בסמארטפון ליותר קל ופשוט. תודה מראש! נ.ב הגירסא היא I9100 הרגיל.

• 5 תגובות
    • 4.9k צפיות
  13. Started by its me,

שלום אני מחפש סמארטפון מבוסס אנדרואיד באיזור ה-1000₪ לגלישה באינטרנט קודם כל, ולצפייה בוידיאו ולמשחקים. הכי חשוב שכמות הזיכרון והמעבד יאפשרו גלישה חלקה בלי יותר מדי בעיות. תיתכן גם אפשרות לקנייה בארה"ב במקרה שההבדל במחיר מאוד משמעותי.

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. ראיתי בYAD 2 מחירי רצפה galexy s4/3 ב 1400/300 שקל http://www.yad2.co.il/Yad2/Yad2.php?AreaID=&SalesCatID=5&SalesSubCatID=29&ManufacturID=1549&ManufacturID_model=0&fromPrice=&untilPrice=&Info=&ImgOnly=1 זה נראה איכותי לפחות כמו הרגיל ההבדלים מאוד גדולים ? או שזה רק נראה נוח וזול

• 1 תגובה
    • 864 צפיות
  15. די זהו, נשברתי. חצי מצריכת האינטרנט שלי ביוטיוב בנייד היא של פרסומות (wtf). ניסיתי כבר כמה אפליקציות adblock אבל הכל ללא הצלחה. יש למישהו המלצה? נ.ב. אני עם אנדרואיד עם רוט.

• 2 תגובות
    • 2.3k צפיות
  16. Started by oz25,

האם יש אפליקציה לאנדרואיד(נקסוס 4) שנותנת לי את האפשרות לעשות צילום וידאו רגיל מבלי להצטרך לסובב את התמונה בגלל שהיא הפוכה ? או כל דרך אחרת שתגרום לי לקבל וידאו במצב נורמלי.

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. Started by yaloner,

שלום לכולם, מה המחיר הכי זול שאפשר לקנות note 2 חדש בארץ? ראיתי 2400, מישהו נתקל בזול יותר?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by moping,

שלום! יש לי טאבלט KAYA 7 אינצ' שהמערכת לא עולה היא תקועה על המילה אנדרואיד. האמת שהטאבלט חזר מתיקון ואמרו שהתקינו לו מערכת הפעלה עד שאחי הקטן דאג לקלקלו שוב. העסק של השליחה והחזרה ארך חודש ימים וזה המון זמן האם ניתנת אפשרות להתגבר על הבעייה בלי לשלוח אותו שוב? המון תודה!!!

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by dreamlogic,

אני חושב על לקנות מכיר ראיתי שהוא יחסית כבר זול1800 אחרי שהמכשיר שלי נהרס הגיע הזמן לעבור לסמאטרפון מה אתם אומרים על המכשיר בעיקרון הכי חשוב לי זה לשמוע מוזיקה ואולי קצת לגלוש לא משהו מטורף הסוללה תחזיק לי יחסית הרבה? ואם לא איזה אלטרנטיבות אתם ממליצים במחיר הזה תודה רבה.

20. Started by EFSenable,

שלום רב, ה-GALAXY TAB 2 לא עובד. כשאני פותח אותו, אני רואה את הלוגו בלבן של סמסונג, אבל זה הכל. חיכיתי חצי שעה, רוקנתי את הסוללה וכו' אבל עדיין הוא לא עולה. מה יכולה להיות הבעיה ואיזה מעבדה באיזור כפ"ס/רעננה אתם ממליצים ? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 977 צפיות
  21. Started by shiya,

האם אני צריך לקנות מחברת הסלולר כרטיס סים שמתאים דווקא לdata‏?‏ או שאם אני ישים את הכרטיס סים הרגיל שיש לי בפלאפון (או יצור שכפול) זה גם יגלוש טוב? אני לא צריך מהירות גבוהה מדי. רק משהו בסיסי ברמה של אימייל וכו'. בתודה מראש!

• 2 תגובות
    • 7.7k צפיות
  22. http://www.calcalist.co.il/internet/articles/0,7340,L-3611369,00.html?dcRef=ynet וואו... כמה מהעובדים המשפיעים ביותר בחברה כנראה שכבר לא יעבדו שם יותר. זה לא ש-HTC במצב טוב כל-כ להרשות לעצמה את זה... אתם חושבים שהם ישרדו את השנה הקרובה? בנוסף, אני די בטוח שהולך להיות שינוי קל בעיצוב המוצרים הבאים, עקב האירועים הללו. מה אתם אומרים?

23. Started by Avi952,

הבעיה הזו קורה כשאני נעזר באפליקציות כבדות (משחקים) אבל הוא מטעין רגיל כשהוא ללא לחץ. יש לי מטען של ראש וכבל USB בדקתי בחיבור לחשמל ובמחשב ובשניהם זה קרה. תודה מראש לכל מי שיעזור

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by omer151515,
    • 0 תגובות
    • 376 צפיות
  25. Started by alex542,

יש מצב בבקשה לתרגום או הסבר כולשהו איך להתקין את 2 ההורדות הראשונות באתר : http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2195680 תודה

• 0 תגובות
    • 2.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים