עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by yadinS,

שווה לקנות ? Archos 9 מה המחיר שלו? סיקור http://www.kombinator.co.il/view-rev..._9_pricing.jpg

• 5 תגובות
    • 932 צפיות
  2. שלום בסוף קניתי את הנגן SANSA E260 ועל ההתחלה העצבים מתחילים. למה לעזעזאל הוא לא מזהה לי אותו ישר כשאני מכניס אותו ככונן רגיל במחשב שלי?! מה הקטע שלו?! עכשיו אני מתקין את התוכנה ולוקח שנה בערך איך אני עושה בפשטות את זה? אני פשוט לא רואה אותו. ניסיתי כמה פונקציות כבר אין לי כוח להעביר מוזיקה והשאר דרך תוכנה מחורבנת תודה.

• 3 תגובות
    • 753 צפיות
  3. Started by yuri1992,

החלטתי לכתוב סקירה על מכשיר הטבלאט שרכשתי לא מזמן, איך הכל התחיל? גלשתי באתר וראיתי כתבה על מכשיר טבלאט שמריץ ICS ועולה פחות מ100 דולר, בהתחלה חשבתי בך עוד טבלאט סיני שבקושי יצליח להריץ מחשבון, וייהרס אחרי היום הראשון, חיפשתי עוד קצת באינטרנט וגליתי עוד ביקורות לא רעות על המכשיר, החלטתי שאני אקח את הסיכון ואזמין את המכשיר , בחרתי באתר http://pandawill.com/ - שנראה לי הכי רציני מבין האתרים שחיפשתי, הזמנתי את הטבלאט , והתחלתי לחכות שישלחו לי, אחרי כמעט 30 יום של ציפייה מתמשכת ובדיקה יומית של הדואר, החלטתי שאני מדבר עם שירות הלקוחות של האתר ובודק מה קורה עם המשלוח, אחרי ברור קצר מסתבר שהם שכחו לשלוח לי את הטבלאט ומהאנגלית הלא ברורה של אותו עובד בשירות לקוחות הבנתי שזה בגלל …

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by Lirux,

אני רוצה לקנות לי נגן שיעביר לי את הזמן בצבא\נסיעות.. אחד הדברים שהכי חשובים לי זה ניגון וידיאו כי בזמן שאני בצבא אני מפסיד הרבה סדרות שאני רואה באופן קבוע.. כדי שאני אוכל להשלים את הפערים אני רוצה נגן סרטים טוב.. חוץ מזה חשובה לי איכות הסאונד ופונקציית ניגון השירים בכלל. מה שחשבתי עליו בנתיים זה: Cowon o2 - נגן סרטים קומפקטי 4.3 אינצ' שמנגן כמעט כל פורמט וידיאו ואודיו ללא צורך בהמרה עם נפח של 32g וסוללה שמחזיקה ל8 שעות ניגון וידיאו. יתרונות: מנגן סרטים ללא צורך בהמרה, נייד לעומת הnetbook, אפשרות הרחבת זיכרון עם כרטיס sd. חסרונות: פחות ניתן ל"נשיאה בכיס" לעומת ה- s9 Cowon S9 - נגן מוזיקה מעולה עם מסך amoled 3.3 inch סוללה מטורפת של 55 שעות אודיו ו11 שעות וידיאו מגיע רק עם…

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by WarNet,

היי מי מכיר מעבדה אמינה לתיקון מסך של ה-HD2 שישימו לי מסך מקורי. נתתי לאחותי להשתמש ב-HD2 שלי,היא הרסה לו את המסך יש שבר במסך בפינה השמאלית העליונה שלא נראה לי שגרם לכך שהמסך לא מציג בצד ימין שלו. יש שבר באזור המסומן שגרם לכך. לחיצה על אותו אזור גורם לאור של המסך להשתגע ולהחמיר. הצבעים שמציג המסך דהוים משבעבר. דבר נוסף,המגע בחלק המושחר מתפקד כראוי. אני מפעיל אפליקציות שקיימות באזור המושחר וכו'. הוא נראה כך: יכול להיות זה החיבור של המסך... תודה.

• 0 תגובות
    • 875 צפיות
  6. נגני מוזיקה הם פאסה? לא עבור אפל, שמחדשת את האייפוד שלה והופכת אותו למעין תואם אייפון 6 עם תג מחיר מעניין לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/שובו-של-הנגן-האייפוד-החדש-הוא-המוצר-הכי/

• 12 תגובות
    • 2.9k צפיות
  7. אשמח לעזרתכם בנושא , כי בתוכנה של SONY אין אפשרות לגבות הודעות.

• 4 תגובות
    • 911 צפיות
  8. אפשר עזרה בבקשה? תודה

• 0 תגובות
    • 851 צפיות
  9. זה נורמאלי? אני עם קלאודי 3.3 וקרנל של דורי. יש מה לעשות? תודה לעוזרים ☺

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by yair_b,

קניתי מכשיר Sony Ericsson W760i מכשיר בעל gps מובנה. רציתי לדעת אם יש תוכנה שאפשר להפעיל את הgps בלי להתחבר דרך התוכנה של פלאפון. אני מכיר את ה free map אבל לא הצלחתי להפעיל אותה. אם משהוא מכיר תוכנה אחרת שיכולה לעבוד אצלי. ??? ??? ???

• 0 תגובות
    • 622 צפיות
  11. שביב מידע חדש אודות סמארטפון הדגל הבא של היצרנית היפנית מצביע על כך שהוא עשוי להציע לנו רזולוציית מסך חסרת תקדים לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/האם-סמארטפון-ה-xperia-z5-יגיע-עם-מסך-ברזולוציי/

12. הוכחה אפשרית נוספת לכך שהעתיד של החברה הקנדית הוא במערכת ההפעלה של גוגל צץ ברשת לכתבה: http://hwzone.co.il/העתיד-המבטיח-צפו-ב-blackberry-passport-מריץ-מערכת-אנדר/

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. מצלמה שמיישרת קו עם התחרות וקשיחות מבורכת. האם נקבל בשורות משמעותיות באירוע החשיפה הגדול של אפל בשבוע הבא? לכתבה: http://hwzone.co.il/לחדש-את-שש-כל-מה-שאנחנו-יודעים-אודות-הא/

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. שלום, הזמנתי סמארטפון מhandtec, והם שלחו לי את הצבע הלא נכון. פניתי אליהם וכמובן שהם הסכימו להחליף, הבעיה ששילמתי כבר מכס על המכשיר, ואני עלול להדרש לשלם מכס פעם נוספת על המכשיר השני. יש דרך להמנע מכך? תודה

• 3 תגובות
    • 946 צפיות
  15. שלום, אני מחפש את הכיסוי Speck Candyshell לאייפון 6/6s ולא מצליח למצוא כ"כ.. מישהו יודע איפה אני יכול להשיג את המגן הזה במחיר שפוי (לא יותר מ-150 שקל)? אשמח לשמוע על חנויות באיזורים אשקלון\אשדוד\ראשל"צ.... תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 663 צפיות
  16. Started by Zinger777,

שלום, לאבא שלי היה את הSGS2 עם רום סטוק ושיניתי לו לICS של CM. גיביתי לפני השינוי רום את הכל ע"י העתקה של כל מה שקיים על המכשיר לדסקטופ שלי + CWM. ניסיתי למצוא בגוגל פליי את התוכנה, אבל היא לא הייתה שם והרמה של תוכנות האופיס האחרות לא מגיעות לרמה שלה. איפה אפשר למצוא אותה או איך אפשר לשחזר אותה מהגיבויים? תודה מראש, Zinger777.

• 3 תגובות
    • 933 צפיות
  17. Started by fp581,

מחפש GPS בתקציב של 1000-1500 ש"ח הדברים החשובים הם: - קליטת לווינים מהירה - זמן תגובה מהיר - כולל אביזרים לרכב - ואם אפשר גם מטען לבית תודה מראש נ.ב יש אפשרות גם למחשב כף יד עם התוכנה ומקלט GPS

• 3 תגובות
    • 716 צפיות
  18. Started by rgb00,

הנושא נערך עקב המלצה על מכשיר אחר - תגובה #5 שלום, אני מתכוון לקנות את המכשיר בארץ או להזמין אותו מחו"ל. 1. שאלתי את handtec על תמיכה בתדר 850 בדור ה-3 במכשירים שהם מוכרים (אני בגולן טלקום שנודדת על סלקום) ונאמר לי - The HTC Sensation and Sensation XE both support 850 on 3G network. למרות שהתדר הזה לא הופיע בהרבה מפרטים שקראתי ובמפרט באתר, אני מניח שאפשר לסמוך על התשובה הזאת. בארץ אני עדיין מחפש דגם שעובד בתדר הזה. האם כדאי לשאול את handtec דברים נוספים לגבי המכשיר? אני מסתמך על מידע מאתרים שונים, ואם הם מוכרים דגם מסויים שתומך בתדר הזה, יכול להיות שאקבל מכשיר עם מפרט שונה. 2. מאחר וזה הסמארטפון הראשון שלי, נושא העדכונים לא מוכר לי. במידה והמכשיר מגיע עם אנדרואיד 2…

• 15 תגובות
    • 3.4k צפיות
  19. Started by glotis,

החלטתי לשדרג את ה-6230 למשהו מהדור החדש (יחסית), ונראה לי שה-6500s זאת הבחירה הכי טובה (לא אכפת לי מסימביאן). אז הוא מופיע באתר של אורנג', אבל משום מה הם אמרו לי שהם כבר לא משווקים אותו ולא ידוע להם מתי הוא יהיה זמין שוב.. אז כמה שאלות: אם אני קונה אותו תהיה לי בעיה להכניס את הכרטיס סים אליו בגלל שיש לי כרגע דור ישן יותר? האם אני יצטרך לשלם יותר לאורנג', כלומר הם יוכלו לזהות שיש לי מכשיר דור 3 ויאלצו אותי לשדרג לחבילה עם דור 3? מאיפה כדאי לקנות אותו? חנות באינטרנט? אפשר לסמוך על אתרים או חנויות שמוכרות מכשירים? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 747 צפיות
  20. Started by JekylHyde,

מישהו עבר אליהם? איך האיכות? ניתוקים? קליטה? מכירים מפעיל אחר שנותן ב30 ש"ח לחודש 1GB אינטרנט וSMS ושיחות ללא הגבלה? תודה

• 5 תגובות
    • 2.4k צפיות
  21. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3962443,00.html אני אישית חושב שגם במקרה הזה נוקיה איחרה את הרכבת. המעבד לא מהשורה הראשונה, מערכת ההפעלה מחדשת מעט מאוד מהסימביאן ה"רגילה" המוכרת לנו ואין פה שום דבר שאמור לרגש או לגרום לי לרצות אותו בטרוף. אז נכון שיש מצלמה מעולה של 12Mp אבל זה אמור להגיע כבונוס לרוב המשתמשים - לא כגולת הכותרת (לטעמי לפחות) של הסמארטפון. מה דעתכם?

22. Started by zglazer,

שלום לכולם לאחר שרכשתי טאבלט סיני וראיתי שהשד לא נורא כל כך קניתי Cube U30GT תועלת מול מחיר עכשיו אני מעוניין לרכוש סמארטפון סיני כאשר השם החם שבא מאתר זה הוא ה Xiaomi-X2 יש לי מספר שאלות עקרוניות טרם הרכישה 1- איך אני אוכל לדעת שזה לא זיוף רצות שמועות שכבר מזייפים את הדגם הזה 2- כפי שבררתי דרך האתר שבלינק הבא המכשיר אינו תומך בעברית מה עושים??? האם תהיה תמיכה עתידית מישהוא יודע?? 3- מה יהיה העלויות לייבוא כזה 369$ עלות המכשיר נא עזרתכם http://www.fastcardtech.com/goods-7502-Xiaomi-X2aaa-Quad-Core-15GHz-43inch-IPS-Screen-2G-Ram-16GB- Rom-Support-GSM-3GWCDMA-8MP-Camera-720p-90ftps-Record.html

• 6 תגובות
    • 3.1k צפיות
  23. בעיקרון אני רוצה נגן של 4 ג'יגה, אין צורך שיציג וידאו, רק לשמוע מוזיקה. יש מיליוני נגנים כאלה כל מיני מחירים. אז איך בוחרים את הנגן הכי מתאים?

• 1 תגובה
    • 649 צפיות
  24. Started by The Winter King,

הלכו לי לעולמם שני מכשירי iaudio X5L, כ"א אחרי שנה (לא כולל העצבים שעלו עלי). לפני שאני הולך לקנות חדש, מסקרן אותי לדעת מה ממוצע הזמן שנגן מהסוג והנפח הזה או יותר (לא בהכרח אותה חברה) מחזיק מעמד בשימוש למוסיקה נטו.

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  25. מתוך http://news.pocket.co.il/content/viewnews.pl?id=EFVpApyApkoumYfANH&tmpl=pkt7&style=pkt7 הכל 'טוב ויפה' , ברור שראוי שנתקדם וניישר קו טכנולוגי עם שאר העולם, אבל... למה לעזא*ל אורנג' חושבים שהם יכולים לקחת קרדיט? בכתבה אחרת ובזו- הם נשמעים כאילו הם הם אלו שהמציאו את הטכנולוגיה או לפחות את מדבקות הNFC... ואני כבר התרגשתי מהכותרת וחשבתי שמא המציאו מדבקות שניתן לתייג לכל מכשיר שאין לו את הטכנולוגיה מובנית... אולי אני קטנוני, אבל ממש מרגיז הניסוח הדבילי שלהם... זה כמו שאני אומר שאני יואל משיק אזניית בלוטות [אקנה כמה מסין ואדביק עליהן את שמי] ואני מוביל את החדשנות הטכנולוגית ובלה בלה... לא יודע, אותי זה מרגיז שהם מדברים כאילו גילו את אמריקה טוב, רטנתי יות…

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.