עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. (מדובר על גלקסי S1) אני כנראה יוצא נוב אחושרמוטה פה אבל אני חייב לשאול - האם כל כבל מיקרו USB יעבוד עם הגלקסי? כלומר אפילו כבל רנדומלי, ולא אחד ש"יועד" לשימוש עם סמארטפון? והאם אותו כבל רנדומלי יוכל להטעין לי את הגלקסי כרגיל אם אני מחבר אותו למטען USB לקיר? כלומר בעוצמה/מהירות מלאה? אני זוכר שהיה איזה עניין עם האייפון, שמטען USB רגיל לקיר גרם להטענה שלו להתארך פי 2-3, ומטען USB שיועד לאייפון עבד יותר טוב. תודה

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. אני מחפש טלפון דור 3 משומש לזמן קצר (עד שיצא הגלאקסי S2) וחושב לקנות מ-ebay. האם צפויה בעיה בהפעלת טלפון פתוח (unlocked) מארה"ב בישראל? מישהו יודע מתי לעזאזל מגיע כבר ה-S2 הזה? תודה

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. שלום חברים. יש לי זרוק בבית מתאם מתח ל USB שקיבלתי עם עכבר Logitech Performance Mouse MX. מכיוון שיש לי ים כבלים של USB ל MICRO USB, שקלתי להשתמש בו כמטען ספייר למשרד. השאלה היא האם כל מתאמי המתח ל USB זהים? אם לא, האם יש מצב לגרום נזק לסמארטפון? למי שרוצה לדעת על מה מדובר, זה המתאם: http://www.logitech.com/en-gb/promotions/4872 (תחפשו בדף Performance Mouse MX).

4. רכשתי 6120C לפני יומיים ואני מניח שהוא מריץ סימביאן 9.2 S60 3rd Edition כמערכת הפעלה. מצאתי דפדפן של אופרה לגירסת סימביאן זו באתר ישראלי מוכר, האם אני יכול להתקין אותה על ה6120? האם מישהו יודע אם אופרה טוב יותר מהדפדפן שמגיע כברירת מחדל(יותר לכיוון המחדל)?האם זה WAP או סוג אחר של גלישה סלולארית? או דפדפן אמיתי כמו של מחשב שולחני? שבת שלום.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  5. אהלן חברים, יש לי את ה Sansa e240 והגעתי למקסימום הקיבולת שלו. אז לפני שאני קונה לו כרטיס הרחבה (מסוג Micro SD 2GB) רציתי לדעת אם הוספה של כרטיס כזה מאיטה את המכשיר (או פוגעת בו בצורה כלשהי) ? תודה מראש !

• 1 תגובה
    • 645 צפיות
  6. אהלן. מצטער אם אני בפורום הלא נכון (תעבירו בבקשה אם צריך ^^). יש לי חבילת גלישה בשתי חברות שונות, אוראנג' ופלאפון. לאחרונה ביטלתי את קו הטלפון בבית והתחלתי לטחון את הנטבוק (פלאפון) ואת הסלולרי (אוראנג') בחיבור. בהתחלה הכל היה Nice and Dandy, בלי התנתקויות או משהו מיוחד. אחראי בערך חודשיים, החיבור נהיה דיי מחורבן, וכשאני מביא פינגים לשרתים רנדומליים, אני מקבל Request timed out כל כמה עשרות בקשות. ידוע שבמדינתנו חברות התקשורת הן, בשפה כמה שפחות בוטה, זונות, וככל הנראה התקיעות באו בעקבות שימוש מוגזם (אך במסגרת) בחבילות הגלישה. התקשרתי לשתי החברות, ובשתיהן הנציגים טענו שהבעיה היא ככל הנראה בכרטיס הסים. כשביקשתי הסבר טכני לאיך בדיוק הסים קשור לבעיות בחיבור, התשובה גם-כן הייתה …

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. Started by ellell,

שלום רב האם כרטיסי סים של מכשיר אורנג' אפשרי להעבירו למכשיר של סלקום, ולהפך?

• 38 תגובות
    • 2.5k צפיות
  8. שלום, חברה שלי רכשה מכשיר מסוג Nokia N76 ברשת Orange, וגם כרטיס זכרון MicroSD/ Transflash בנפח של 2GB (הכרטיס נרכש לא באותה חנות אשר בה נקנה הסוללרי). אחרי הקניה חברה שלי דיברה עם נציגי השירות של Orange והם טענו שכדאי להחליף את כרטיס הזכרון מ 2GB ל 1GB כך שהמכשיר יעבור טוב יותר ומהר יותר עם 1GB זכרון. האם זה נכון שהמכשיר יעבור טוב יותר עם 1GB מאשר עם 2GB ? לי אישית זה נשמע קצת מוזר. תודה.

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. יש את הטלפון ה"סוף הדרך"! הבא של נוקייה http://www.gsmarena.com/nokia_n95_8gb-2088.php ויש את זה http://www.gsmarena.com/nokia_6121_classic-2011.php ב 6121 קלאסיק בחרו לציין גם 3.6 Mbps למה ? אני הרי יודע שה N95 הוא דור 3.5 ובמהירות גלישה של 3.6 גם כן מה אתם אומרים ? האינטרנט והמהירות מאוד חשובים לי וה n95 8gb הוא הסלולארי הקלאסי עבורי כי יש לו גן WIFI נורא יבאס אותי אם הגלישה היא במהירות נמוכה THX

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. http://www.softwarearchiblog.com/2012/12/making-money-with-apps.html הערות / מחשבות יתקבלו בשמחה ליאור

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. Started by Animor,

אהלן, צפיתי וקראתי לאחרונה ביקורות על ה-HTC one X החדש, אשר טוענות שהשימוש בדפדפן שלו בעייתי: "גליצ'ים", פעולה ותצוגה לא חלקה בעת גלילה, קפיצות ב-zoom וכו'. האם זה נכון? אם כן, האם זה משהו שצפוי להסתדר עם עדכון תוכנה עתידי? תודה.

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. חיפשתי ולא מצאתי את התשובה. אני יודע שלמכשירי SANSA של SANDISK אין תמיכה בתיקיות ולכן רציתי מכשיר אחר זול ואיכותי, ואמרו לי שכדאי את ה-T30. כמו כן אם מישהו רוצה לכתוב מה יתרונות / חסרונות שלו אני אשמח תודה

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. האם לSANSA CLIP יש תמיכה בעברית ככה שרואים אותיות עבריות והשמות לא הפוכים ? חשבתי לקנות בינתיים SANSA CLIP שעולה פחות מחצי מSANSA FUZE וקטן יותר, אבל האם יש לו תמיכה מלאה בעברית ? לפי מה שהבנתי לFUZE יש.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by אוריפ,

שלום! האם למכשיר V3 ברשת פלאפון יש אפשרות לקבל EMAILים ולענות עליהם? תודה!

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. תודה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. ראיתי שתי סקירות על המסך של האייפון החדש, והמסקנה של שתיהן הוא שהוא מעולה. עכשיו מישהו יודע אם האייפוד טאצ' יקבל אותו דגם בדיוק של מסך, או דגם נחות כמו שהוא קיבל בדגמים הקודמים שלו (לא מבחינת רזולוציה, אלא מבחינת ניגודיות, צבע, דיוק וכד')?

• 0 תגובות
    • 824 צפיות
  17. כותרת. זה השיקול היחיד שלי לאחד קריאת ביקורות עליו האם לקנות אותו או לא [32 ג"ב]. לפי הבנתי יש לו צ'יפ דאק של אולפסון איכותי מאוד, דבר שהעלה דרסטית את איכות השמע בטאץ' - מה שהופך אותו למאוד אטרקטיבי. [לפי אנשים רבים כולל האד-פי איכות הסאונד של הטאץ' החדש משתווה ל-סנסה קליפ|קואון די-2|סדרת אס של סוני|סוני איי-829 ועוד רבים נחשבים אחרים].

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. Started by onetwo,

אהלן, יש כאן http://lcdeal.co.il/items/214558-LG-G2-32GB-D802-%D7%99%D7%91%D7%95%D7%90%D7%9F-%D7%A8%D7%A9%D7%9E%D7%99-%D7%90%D7%9C-%D7%92-%D7%99 lg g2 ב1595 בלי אחריות יבואן רשמי, ו1845 עם האחריות של היבואן הרשמי. איזה אפשרות עדיפה?

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  19. Started by Kukishin,

יש כאלה ברשת שמתלהבים ויש שמחכים לעדכון בגלל באגים. מה כדאי?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. יש לי ביום רביעי הזה יום הולדת והחלטתי לבקש טלפון חדש אחרי שנתיים עם טלפון מעפאן וישן החשיבה נמצאת כבר הרבה זמן אני ואמא שלי חשבנו על להחליף לי את המכשיר מלפני הרבה זמן לא מהיום אבל לא עשינו את זה אז אני מעדיף שזה יקרה ביום הולדת שלי זה מסתדר יותר טוב עכשיו אני בהיתלבטות האם לקחת את הSGS שיש בחברת "פלאפון" או לחכות שיגיע לארץ הSGS 2 ועוד מכשירים שאולי ינצחו אותו גם השאלה כמה זמן זה יקח והאם הם יגיעו לארץ ישירות לחברות או אך ורק לחנויות הפרטיות כי אני חייב לקנות מפלאפון ולא מחנות פרטית(אני יודע מבאס :'( ) מה אתם ממליצים לי לעשות? האם אני יכול לשנות את האחריות שלי אצלהם כשאני קונה את המכשיר שזה יכסה החלפת רום לשל PILOX?(פשוט אמרו לי שהוא הכי טוב היום ברומים בעברית ואני ה…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. כי אני לא מבין

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. האם למישהוא יש ניסיון עם החנות telephonica (חנות וירטואלית)? זו חנות סלולרים המחירים זולים שם בצורה מוזרה מאוד.

• 19 תגובות
    • 4k צפיות
  23. Started by AsD[eyal],

אני מיתכוון ללבנים שבצורת "ipodmin" דקים כאלו מסריחים כאלה

• 1 תגובה
    • 947 צפיות
  24. יש לי סלולר סמסונג - בסמסונג יש הקלטות שיחות מובנה שמקליט כל שיחת סלולר באיכות גבוהה כך שכל מספר שנכנסים אליו ניתן לראות שיחות , זמנים ולשמוע הקלטות האם דבר כזה קיים גם ב-OPPO או XIAOMI ? האם זה עובד ללא תקלות ? ללא התקנת תוכנות צד שלישי .

• 0 תגובות
    • 454 צפיות
  25. Started by ackohen,

שלום, אני היום מקבל את המוטורולה ATRIX שהזמנתי ועשיתי כבר מחקר קצת לגבי איך להתאים אותו לישראל.. בעיקרון אני מבין שצריך לבצע שני דברים - 1. unlock, ככה שאפשר יהיה להשתמש בסים מקומי. 2. ROOT - כדי שיהיה אפשר להתאים אותו באופן חופשי יותר. מחיפושים באינטרנט אני כרגע מבין שבנוגע לאנלוקים - זה מתבצע רק באמצעות הכנסת קוד שצריך לשלם לחברות/אתרים כלשהם כדי שיאתרו מהו הקוד המתאים לפתיחת המכשיר הספציפי ברשת מסוימת. שאלתי היא - האם באמת זה אמין? האם כדאי באמת לשלם לאתר כזה ולקבל ממנו קוד לאנלוק? לגבי ה - ROOT ראיתי שצריך להוריד תוכנה מסוימת ודרייברים ויש טוטוריאלים דיי פשוטים לאיך לעשות את זה, גם פה אני תוהה מנסיון אנשים - האם זה פרקטי באופן פרטי? הסיבה שאני שואל היא כי זה נר…

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.