גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,773 דיונים בפורום זה
-
מבחינת הביצועים וצריכת החשמל? נגיד לעומת מעבד 6 ליבות (2XA73+2XA53)? זה ההכרזה על המעבד: http://www.tgspot.co.il/mediatek-launches-helio-x30-p20-p25-chipsets/
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
כשגולן טלקום דיווחה לפני מספר ימים על 80,000 מינויים, הרבה מאוד גבות הורמו. בין השורות של הדיווחים היה ניתן לקרוא חוסר אמון במספר הזה ורמיזות על כך שהוא בפועל מפוברק. דוגמא לכך ניתן למצוא כאן - http://www.themarker.com/hitech/1.1748394 אני דווקא מאוד מאמין במספר הזה. ראשית, בסוף השבוע סייעתי לזוג חברים בהזמנת שני SIM-ים - מספרי ההזמנה היו סביב 84,000. מעבר לכך, ההכרזה של פלאפון היום שהם יוצאים בתוכנית לא מוגבלת בעלות של 99 שקלים (עם לא מעט כוכביות ושורות קטנות), מוכיחה עד כמה הלחץ בחברות הוותיקות גדול. אם גולן לא היה מצליח כל כך, לא היינו רואים את אורנג', סלקום ופלאפון מיישרות קו איתו. http://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1000766050
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום,אני מעוניין לעבור לחברת פלאפון וברשותי מכשיר w595 דיברתי עם נציג פלאפון והוא אמר לי שיש לי תמיכה מלאה בתדרים שלהם זה נכון? עפ"י הביקורת של המכשיר יש לי תמיכה רק ב 2100 האם הם מתעים אותי? קישור לנתוני במכשיר: http://www.gsminfo.co.il/sony_ericsson_w595-2469.html תודה. [table][tr][td] [/td][td] [/td][td] [/td][/tr][tr][td] [/td][td] [/td][/tr][/table] [table][tr][td] [/t][/t][table][tr][td] [/td][td] [/td][/tr][/table] [/td][/tr][/table]
-
- 9 תגובות
- 2k צפיות
-
-
^^^ אשמח לשמוע מבעלי המכשיר אם הוא מרוצה ואם לא למה? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 902 צפיות
-
-
מישהו בבקשה יכול לשלוח לי מדריך לפריצת אייפוד גרסה 5.0.1 ללא תקלות וסיבוכים. פשוט אני לא ממש מבין גדול בזה אז אני ישמח אם זה יהיה פשוט!
-
- 1 תגובה
- 685 צפיות
-
-
מצאתי במגירה Motorola Razr, מהישנים, אפילו בלי sim, שהיה משויך בזמנו לפלאפון. יש מה לעשות איתו או לסל וחסל?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחפש מכשיר חזק שייתן לי את הכל (בעיקר כמו הגלקסי 2 פחות כמו האייפון) אבל אם יש עם מסך יותר קטן.. יש חיה כזאת? כמו כן יש המלצה לחנות ספציפית לקנות ממנה? באזור המרכז (ראשון לציון, תל אביב) תודה רבה מראש לעוזרים..
-
- 5 תגובות
- 882 צפיות
-
-
שלום... השאלה בכותרת. אם כן, איפה אפשר להשיג ואיך מתקינים. תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 548 צפיות
-
-
האם יש איזה שדרוג או שלט שמוסיף רדיו לאיפוד ?
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
האם יש מגבלה בשימוש בטאבלט של אייפד אייר או אייפד אייר 2 כמכשיר ניווט offline? האם ישבהם את רכיב מקלט ה-GPS? לא ראיתי במפרטים
-
- 3 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
שלום. יש לי GALAXY S5 G900F והצורך שלי הוא להגדיל את הנפח הפנימי של הסלולאר. מערכת הפעלה 6.0.1 אז יש לנו INTERNAL שזה נפח פנימי ויש לנו EXTERNAL שזה נפח חיצוני של כרטיס ה SD. הצורך שלי הוא להעביר קבצי DATA + OBB על גבי כרטיס ה SD. אז נכון לרגע זה נתן להעביר אפליקציות אל הSD אבל רק את ההתקנה שלהן, את קבצי ה DATA וה OBB הגדולים לא ניתן להעביר. ראיתי שעם מעכרכת הפעלה 6.0.0 ניתן לפרמט את כרטיס ה SD בתור INTERNAL STORAGE וכך לתת לאפליקציות יותר שטח פעולה. אולם, במערכת הפעלה 6.0.1 , סמסונג ביטלו את האפשרות הזו. כמובן שאני ROOTED. ניסיתי כל מיני אפליקציות שעבדו בעבר כגון LINK2SD או APP2SD ואפילו את ROOT ESSENTIALS אבל אף אחת לא א…
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
- 1 follower
-
-
יש את המשחק הזה באיפון. לא מוצא לאנדרואיד מישהו מכיר משחק דומה מאותו הז'אנר?
-
- 1 תגובה
- 2.3k צפיות
-
-
שלום ההורים שלי רוצים לקנות טאבלט 10 אינץ' לטובת שימוש פשוט יחסית - לראות סרטים, קצת משחקים אולי גם לשמוע מוזיקה, בבית אולי לגלוש באינטרנט וכדומה. המטרה העיקרית היא לטובת נסיעה לחו"ל כך שאחה"צ יהיה להם פחות משעמם במקום שהם נמצאים בו (מזרח אירופה). אחרי בדיקה נראה שהם בחרו בחברת ASUS ולה יש 2 דגמים, האחד עם זיכרון של 1G והשני עם 2G, כאשר במספר חנויות אמרו שהפסיקו לייצר את הדגם של ה 2G. נשארו כמה יחידות של 2G באחד החנויות וההורים חוששים שאם יהיו בעיות - לא יהיו חלקי חילוף למכשיר. השאלה - האם לטאבלט ולשימושים שתיארתי מספיק 1G זיכרון או שרצוי/מומלץ לקחת את הדגם של ה 2G או לפנות לחברה אחרת שיש לה 2G ? האם הדגם 10 אינץ' של ASUS נחשב לטוב/אמין (המחיר בסביבות 1150 ש"ח לדגם של 1G)…
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מחפש אחד כזה בנרות.. יש לי את COWON G3 שלטעמי הוא נהדר, אך הנפח שלו מאוד מוגבל.. אני יודע שכיום כולם עוברים לטלפונים ניידים כתחליפי נגנים, אבל אני לא אוהב את הרעיון שלא לדבר על הקרינה המיותרת. אז אם מישהו/י מכיר/ה נגנים חדשים עם נפחים של 4 גיגה ומעלה, או תמיכה בכרטיסי זכרון - שמשתמשים בסוללות אצבע רגילות/נטענות, אשמח לדעת. תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לכל מי שראה מסע בין כוכבים , הם היו משתמשים במין PALMים גדולים כאלה, לקרוא את הדברים שלהם, עם הטכנולוגיה של היום, וכמות ספרי הPDF שקיימים, חייב להיות דבר כזה... אני מצאתי בעיקר בחו"ל כל מיני פטנטים , די יקרים... אין דבר כזה בארץ (זול אם אפשר).. זה מוזר שמחשב כף יד הכי פשוט יש לו 192MB או 32MB שיש היום DISKONKEY של 100 שקל של 1 ג'יגה... לא מחפש מערכת הפעלה רק משהו שתומך ב PDF..
-
- 3 תגובות
- 820 צפיות
-
-
כלומר, שאוכל להפעיל תוכנות של פוקטפיסי במחשב פיסי רגיל? (לא ידעתי איפה לשים את זה אז מנהלים להעביר לאן שצריך). תודה
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
מה לגבי סלולרי עם שני חריצי הרחבה microSD?
-
- 5 תגובות
- 722 צפיות
-
-
האם יש סלולת גיבוי שיכולה להטעין בטריה של מחשב נייד? כמו הסלולות גיבוי שמטעינים מכשירים סלולריים
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
היי אני מעוניין לדעת אם קיים עדכון גרסא לבלקברי CURVE 8520... ואם קיים ובמידה וזה חוקי(סלחו לי אם עברתי על חוק כלשהו) כיצד מעדכנים ואיפה אני יכול להוריד כזו גרסא. זה ממש חשוב לי. תודה רבה לכל העוזרים.
-
- 0 תגובות
- 958 צפיות
-
-
האם יש עדכון לגבי הטאבלטים מבוססי אנדרואיד שאסוס מוציאה השנה ? בעקבות כל ההתפתחויות והוצאה של מכשירים החדשים בשוק ?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אשמח להמלצות על עוד חברות, במיוחד כאלה שכבר השתמשתם במגינים שלהן.
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הי כולם לפני כמה זמן הייתי אצל קרובי משפחה, והיה להם מכשיר LG G3, ומייד מבחינים שם שהמסך שלו הוא מדהים. גם בהשוואה לטלפונים אחרים שיש להם מסך טוב מאד, הוא עדיין מתעלה עליהם בצורה ממש ברורה. (אני מציין את ה-G3 דווקא, כי זה הדגם שראיתי.. לא ראיתי עדיין את הדגמים החדשים יותר של LG, אבל אני מניח שרמת המסך גם שם זהה..) אני בד"כ מעדיף לקנות טלפון ישירות מסין, בגלל יחס עלות-תועלת ממש טוב, והשאלה היא האם יש סיכוי להזמין טלפון מסין עם מסך כמו שיש ב-LG G3? כמו כן, האם יש שם טכני כלשהו לסוג המסך שיש שם? בהרבה טלפונים יש מסך IPS, אבל זה נראה שה-IPS שב-G3 הוא משהו ממש מיוחד.. אז אולי אם יש לזה שם טכני, זה יעזור למצוא …
-
- 27 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אני מאד אשמח לקבל הזמנה אם למישהו יש. תודה לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 961 צפיות
-