עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. לאבי יש סוני אריקסון אקספריה איקס ריי. לאימי נייד ברשת פלאפון כאשר מחייגים מהנייד של אימי ( רשת פלאפון) לאבי (רשת גולן) מתקבלת הודעה "רשת תפוסה" וזהו, כלומר לא ניתן לבצע שיחה. הפוך אין בעיה מהנייד שלי לדוגמה, של אורנג' אין בעיה, כנ"ל מנייד של סלקום אבי התקשר לגולן ושלח מייל, הבטיחו לחזור ומאז כבר עברו יומיים אימי התקשרה לפלאפון, יבשו אותה על הקו עשרים דקות ובסוף התנתקה השיחה. כך פעמיים אני רואה ששרות זה לא הצד החזק של החברות הישנות והחדשות. מה יכולה להיות הבעיה? תודה

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by tal100,

אהלן חברים אחרי חריש רבה החלטתי כמעט סופית אני מזמין את האירו הראשון או השני השאלה שליה היא כזאת בחלק מהמקומות רשום שלאחד מהם יש GPS תוכלו לסדר לי את הראש ולהגיד לי למי מהם יש GPS ו BT ולמי אין? עוד שאלה קטנה הבנתי שהמטען צריך להיות 5 ואט או 12 ואט מה שאני מזמין עם הטאבלט לא מתאים להטעין אותו כאילו? הבנתי שלחלק היו בעיות תודה רבה.!

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. הסמארטפון החדש של סמסונג מתגלה לא רק כאחד שלא מפחד משום פגיעה חיצונית, אל גם כבעל חיי סוללה יוצאים מן הכלל לכתבה: http://hwzone.co.il/galaxy-s6-active-%d7%9e%d7%9c%d7%9a-%d7%97%d7%99%d7%99-%d7%94%d7%a1%d7%95%d7%9c%d7%9c%d7%94-%d7%94%d7%91%d7%9c%d7%aa%d7%99-%d7%9e%d7%a2%d7%95%d7%a8%d7%a2%d7%a8/

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. כל ההנחות לרגל הבלאק פריידי והסייבר מאנדיי השאירו אתכם איכשהו עם טעם של עוד? יש פתרון גם לזה לכתבה

5. Started by SpaZamm,

http://www.icell.co.il/article_53.html נראה מכשיר מדהים! מחכה להכרזה הרשמית... רק שלא יהיה ענק כמו ה-AV700.

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by CyberBot,

עד 1000 שקל חריגה 13000 שימושים:צילום(לא ברמה מקצועית כן?) ואינטרנט היא חדשה בעולם הטאץ' והאנדרויד חשבתי על הZTE BLADe די מספיק לא?

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. החומרה הבסיסית לא תפיל אף אחד מהכיסא, אך סוללה בקיבולת נאה ומחיר נמוך במיוחד הופכים את ה-Leagoo Lead 7 למכשיר שעשוי לעניין אתכם לכתבה: http://hwzone.co.il/סמארטפון-סביר-עם-סוללה-גדולה-ב-325-שקלים-י/

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by Dida,

אני ממש מצטערת! אני חושבת שזה לא המקום הנכון לשאול את השאלה הזאת ויש סיכוי גדול שכבר שאלו את השאלה הזאת איפהשהו אבל לא מצאתי תשובה.... היום בכל מקום שאני רוצה להוריד משחק או תוכנה או כל דבר כמעט אני לוחצת על קישור להורדה ואז יש דרישה להשלמת הצעות: "PLEASE COMPLETE A SIMPLE OFFER BELOW" ורשימה של הצעות של פרסומות שאני צריכה להזין שם את הפלאפון שלי וכדומה. האם יש דרך לעקוף את זה? מה עושים? איך ממשיכים עם ההורדה. אני לא מצליחה לבטל את זה.

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. http://www.ebay.com/sch/i.html?_from=R40&_trksid=p5197.m570.l1313&_nkw=Samsung+Galaxy+Note&_sacat=See-All-Categories חבר ואני מעוניינים להשתדרג קצת לכן החלטנו על ה GN ומכיוון שאני רואה שהמחיר בחו"ל הוא מצויין (בארץ 2800) ומכיוון שאביו עובד שגרירות (משמע לא נשלם מכס) אני שואל כאן כמה זה בעצם יעלה לי בסופו של דבר המוצר ? איך זה עובד מהבחינה של מכס+מע"מ ? ששוב ..מכס לא נשלם אז אפשר להוריד את זה כבר מעכשיו , האם עדיין ישתלם להזמין מEBAY ארצה ? תודה

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. ערב טוב לכולם, אני לא ממש מתמצא בכל הנושא של הסמארטפונים ואני מרגיש שאני קצת נאבד בתוך ההיצע העצום הקיים. מחפש לרכוש פלאפון במחיר סביר העונה לקריטריונים הבאים: א. מבוסס מערכת הפעלה אנדרואיד. ב. כרטיסי זיכרון פנימי עם נפח של בערך 8GB או לחילופין אפשרות להוסיף כרטיס SD חיצוני. ג. מצלמה - אם אפשר שיהיה פלאש (ניתן לוותר על אופציה זו). ד. תומך באפליקציות השונות (מניח שזה בא אוטומטית עם הדרישה שלי למערכת אנדרואיד) - השימוש שלי הוא בעיקרו ב waze, whatsup, facebook messenger וכו'. ה. רכיב GPS איכותי (כלומר לא מכשיר שידוע בבעיות קליטה שונות ומשונות). ו. רמקול ברמה סבירה (שיהיה אפשר לדוגמא לשוחח במהלך נסיעה). ז. יציאת usb -שניתן יהיה לחבר למחשב ולבצע גיבויים. ח. חובה תמ…

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. Started by KF,

רכשתי אתמול שתי מכשירי LG G2 D802.. בזמן שאני מחבר את האוזניות אז לא תמיד הן "מזוהות" ע"י המכשיר.. ועד שהן כבר פועלות אז מספיק שאני שם את המכשיר בכיס ואז הן מפסיקות לעבוד.. כלומר אין שמע. מספיקה תזוזה קטנה של החיבור בפלאפון ואז האוזניות יפסיקו להוציא צליל.. האוזניות תקינות לחלוטין,מה גם שניסיתי עוד כמה אוזניות.. וב-2 המכשירים הבעיה זהה ! מה לעזאזל קורה כאן ? גירסה 4.4.2

12. ^ תודה

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by MoRtZkInG,

לחברה שלי יש פלאפון ישן מדגם NOKIA 6070. רציתי לגבות לה את הנייד על המחשב. בדקתי באתר של נוקיה והטלפון תומך ב-Nokia PC Suite 7. התקנתי את התוכנה, אבל חיבור המכשיר למחשב עם כבל, מביא הודעה של "חומרה חומרה לא ידועה ל-USB, בלה בלה בלה". בירור באתר של נוקיה הראה שהכבל שלי (למכשיר 6280) הוא CA-53, ואילו את המכשיר שלה צריך לחבר עם כבל CA-48... לה אין כבל. יש פתרון מלבד לרכוש כבל מיושן שמתאים למכשיר שלה, והאם זה בכלל יפתור את הבעיה?

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  14. Started by shlomo.shlomo,

שלום, אני חדש בפורום וצריך עזרה. אני רוצה לקנות את הגלקסי 4 מיני ונתקלתי בשני דגמים: Samsung Galaxy S4 mini LTE I9195 8GB Samsung Galaxy S4 mini i9190 8GB איזה מהם עדיף? ולמה ה LTE זול ב 10 שקלים מהדגם הרגיל בזאפ? תודה מראש לכל העוזרים!

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. Started by landes98,

שלום, יש לי מכשיר sony xperia arc s שרץ בגרסאת 4.0.4 ics. המכשיר רץ מאוד לאט ואני לא מבין למה. שלחתי אותו לבדיקת מעבדה אבל אמרו שהכל תקין. לעומת זאת שאני משווה עם מישהו שיש לו את אותו מכשיר שלו רץ הרבה יותר מהר. כמו כן אני גם חווה הרבה ניתוקים באמצע שיחות. מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה? קניתי בפלאקום בירושלים. תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. במפיצת המשחקים האמריקאית החליטו לקחת סיכון ולהחזיר את המותג Command & Conquer לחיים עבור שוק המובייל - אך ספק אם הם חזו תגובה שלילית קיצונית עד כדי כך למיזם לכתבה

17. Started by Bose,

אני מחפש נגן אודיו/וידאו עד 2000 שח פלוס מינוס עם 30-40 ג'יגה. ניסיתי להזמין את האייריבר H340 משלושה חנויות שהופיעו בזאפ ולצערי הרב לשלושתם נגמר המלאי. אני עכשיו על סף הזמנה של I AUDIO X5L, לדעתם כדאי ללכת עליו או שיש משהו עדיף במחיר שציינתי? זה דיי דחוף, אח שלי עוד מעט טס לחו"ל והוא רוצה את המכשיר כמה שיותר מהר בבית....הוא כמעט הזמין IPOD 30 VIDEO במכירה קבוצתית עריכה: אח שלי היה ממש לחוץ על הזמנה וחבל שהאתר לא עבד באותו זמן ולא זכינו לתגובות מהמבינים בעניין. אז הזמנו את זה בסופו של דבר, מקווה שהמכשיר טוב. http://eline.co.il/index.php?sid=104〈=he&act=ecommerce&cat=1397&id=2237 אפשר למחוק או לנעול כי אף תגובה לא תועיל כבר.

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  18. Started by jorgito,

אהלן! רציתי לשאול אם למישהו יש לינק לאיזור יש השוואה עדכנית )לפחות מ-2017( בין הספריות עם התשתית הפיזית? אני כרגע בפרטנר (012) ומקבל 50 מגה הורדה, מציעים לי בעבודה קו אבל זה אומר שאצטרך להץניייד לפלאפון ורציתי לדעת איך הם משתווים מבחינת תשתיץ- מהירות ופריסה. אשמח לתגובות מלומדות ומבוססות מידע תודה!

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. Started by theking7,

שלום לכולם, לאחרונה גיליתי הרבה זמן פנוי בלילות שאני מעביר בצבא, וחשבתי מדוע לא אקנה לעצמי גם נגן DVD כמו שראיתי שלרבים אחרים יש. הסתובבתי קצת בחנויות, הסתכלתי באינטרנט, אך לא הגעתי להחלטה. ראשית אינני יודע אם אני יותר רוצה נגן DVD נייד (קורא דיסקים) או נגן מבוסס דיסק קשיח. אין לי כרגע תקציב, אבל מה שחשוב זה שהמסך לא יהיה קטן מידי. מצד אחד אני מאוד מתלהב מהARCHOS למיניהם.. ומצד שני גם הנגן של PIXXEL נראה נחמד. מישהו יכול לתת לי איזשהן המלצות? תודה! (:

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. שלום לכולם, לפני חודש גוגל פרסמה בGoogle Maps - שירות המפות שלה, מפה חדשה לישראל עם כל הרחובות בעברית. הבעיה היא שבתוכנת Google Maps Mobile אי אפשר לגשת למפה הזאת ואי אפשר לראות את המפה החדשה בגלל הסכמים של גוגל עם חברת מפה. יש לי פתרון שאיתו אפשר להוריד את המפות ישירות לפלאפון, אבל קחו בחשבון שבשביל הנחיות התוכנה חייבת אינטרנט. אני מדבר על פלאפונים שמריצים ג'אווה, במילים אחרות כל פלאפון כמעט. לא חייבים GPS מובנה, אפשר להשתמש בתוכנה רק כמפה. אז אם מישהו מעוניין, הנה מדריך שכתבתי: 0. תורידו ותתקינו את התוכנה GMaps מhttp://www.mgmaps.com/download.php 1. תכנסו ל http://www.mapcacher.com, תבחרו בSatellite בצד, תעשו זום לישראל ופשוט תלחצו על המפה בשביל ליצור מלבן שיכיל את המפ…

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  21. דיברתי עם ORANGE ואמרו שמגיע לי אחד משני הפלאפונים הבאים חינם: Samsung c130 או Motorola W220 מה עדיף? [אגב עכשיו אני עם NOKIA 3100, אז כול שדרוג הוא רק לטובה LOL].

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. Started by moshe212,

מה אתם אומרים? מה יותר טוב?

23. Started by bati6,

אני רואה מלא פלאפונים שכל פלאפון יש לו סוג אחר של מעבד ניהיה כבר מסחרה מהעניין הזה. איך אני יודע מה נחשב מעבד טוב ומה פחות טוב?

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. One S Galaxy S2 איזה מהם עדיף בהנחה שהמחיר זהה? לגלקסי אפשר להחליף סוללה לגדולה יותר, המסך במי טוב יותר? עד כמה באמת הקהילה מפותחת/תתפתח למכשירים? (גלקסי מפותחת כבר לגמרי השאלה היא מה עם ה-HTC) ומה אתם הייתם קונים בהנחה והמחיר הוא אותו מחיר?

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. העדכון האחרון שיצא ממש לפני פחות משעה פשוט הורס את חווית השימוש באפליקציה ובפורום אם לא בא לכם לסבול אנא מכם להכנס להגדרות -> iTuens & App Store ולבטל את הסימון מהורדה אוטומטית של עדכונים. עשו זאת לפני שיהיה מאוחר מידי והמכשיר שלכם יוריד אוטומטית את העדכון החדש. במידה וכבר עדכנתם את האפליקציה, יש פתרון כל עוד סנכרנתם את המכשיר עם המחשב אחרי שהתקנתם את tapatalk ולפני שהורדתם את העדכון החדש. יש למחוק את האפליקציה מהמכשיר, לחבר אותו למחשב, להפעיל את אייטיונס ולהכנס לעמוד הסנכרון. קודם כל אנחנו "נסנכרן" את הסטטוס של האפליקציות המותקנות למחשב, בלי השלב הזה אייטיונס תעתיק אפליקציות שכבר מחקתם מהמכשיר כי מבחינתה הן עדיין מותקנות - לחיצה על ALT ובחירה בתפריט file - devi…

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים