גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,774 דיונים בפורום זה
-
מוסר מינידיסק ישן של סוני, דגם MZ-R37. כולל אוזניות+שלט, ללא חיבור לחשמל (אבד). פעם אחרונה שבדקתי (לפני כמה שנים) היה במצב תקין. יש גם מלא קלטות משומשות וחדשות (אפשר לקחת רק את הקלטות אם רוצים). אני נמצא באיזור רמת גן. חינם חינם, כל הקודם זוכה! תמונה:
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה גיליתי הרבה זמן פנוי בלילות שאני מעביר בצבא, וחשבתי מדוע לא אקנה לעצמי גם נגן DVD כמו שראיתי שלרבים אחרים יש. הסתובבתי קצת בחנויות, הסתכלתי באינטרנט, אך לא הגעתי להחלטה. ראשית אינני יודע אם אני יותר רוצה נגן DVD נייד (קורא דיסקים) או נגן מבוסס דיסק קשיח. אין לי כרגע תקציב, אבל מה שחשוב זה שהמסך לא יהיה קטן מידי. מצד אחד אני מאוד מתלהב מהARCHOS למיניהם.. ומצד שני גם הנגן של PIXXEL נראה נחמד. מישהו יכול לתת לי איזשהן המלצות? תודה! (:
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
האם מישהו התקין כבר? ראיתי כמה דיווחים על כך שזה מעלים את המקלדת בעברית (ולך תדע מה עוד זה דופק)...
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום חברים, אשמח לעזרתכם. מחליף לחברתי את הטלפון, lg g2 ומחפש משהו עד כ 2000 שח. חשוב שתהיה תוכנה "אפוייה", מצלמה טובה וסוללה טובה.*עריכה* פחות חשוב אבל גם אשמח לרמקול טוב. כנראה אקנה באילת... תודה רבה על עזרתכם
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
חברת TCL מחליטה לשדרג את מותג ה-Alcatel שלה באמצעות סמארטפון שכולל מספר שיא של חיישני צילום לכתבה
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
- 3 followers
-
-
שלום, לפני יומיים קיבלתי טאבלט מחברה לא מוכרת ( s.k. elec ), שנקנה לפני 3 שנים וכנראה לא היה כלל בשימוש. ניסיתי להדליק אותו, הוא נדלק אבל מייד כבה עקב סוללה ריקה. ולא הצלחתי להטעין אותו. האם למישהו יש מושג מה הבעיה ומהן עלויות התיקון תודה אביב
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני חדש בפורום וצריך עזרה. אני רוצה לקנות את הגלקסי 4 מיני ונתקלתי בשני דגמים: Samsung Galaxy S4 mini LTE I9195 8GB Samsung Galaxy S4 mini i9190 8GB איזה מהם עדיף? ולמה ה LTE זול ב 10 שקלים מהדגם הרגיל בזאפ? תודה מראש לכל העוזרים!
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום למנהל הפורום רציתי לדעת איך הסמארטפון הזה zopo 980 בכלל והאים הוא משתלם ביחס לחברות האחרות אשמח להתיחסותך
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה. מחר בצהריים אני אמור לקבל את אחד משני המכשירים הנ"ל לפי בחירתי, ברשת הכתומה וללא עלות כספית כלשהי. לשם כך ניסיתי לקרוא ביקורות ברשת על שני המכשירים הנ"ל. אציין קודם לכן שה- N95 מהסדרה השניה (ה- 8GB) הוא לא מכשיר שמוצע לי כיוון שאינו נמכר באורנג' כלל, ולכן אינו מהווה אופציה. ההשוואה מתייחסת אך ורק ל- N95 שמגיע עם כרטיס חיצוני של 4GB כחלק מהערכה כנגד N96 בגרסתו הרגילה של ה- 16GB פנימיים. ההשוואות שקראתי דרך הסקירות אינן חד משמעיות בהחלטה שלהן. השימוש שלי בטלפון הוא פשוט למדי: שיחות נכנסות, שיחות יוצאות, SMS פה ושם ואולי איזה משחק (לא שיש לי זמן בשביל משחקים, אבל אני אוהב את האופציה כשהיא זמינה). בגלל שאין לי מצלמה דיגיטלית, מצאתי את זו של הטלפון (6288) לנוחה …
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, בקרוב אני יחגוג לאייפון 4 אס, 4 וחצי שנים. לרגל החגיגות, אני מחפש פלאפון חדש לרכוש, הבעיה היא שלפני האייפון 4S היה לי במשך 4 שנים את האייפון של הדור הראשון. השאלה שלי, אם אני מעוניין להפסיק לרכוש אייפונים כמו שעשיתי עד עכשיו איזה פלאפון אפשר להמליץ לי? כי חוץ מאייפונים לא יודע כל כך על פלאפונים אחרים... תודה, על העזרה
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם! האמת שאני כבר די מבולבל, יש יותר מידי אפשרויות ואני לא יודע מאיפה להתחיל.. אני אנסה לכתוב מהם הדברים החשובים שאני מחפש ומקווה שמישהו יוכל לעזור להתאים לי סמארטפון חדש. אז ככה: כרגע אני משתמש באייפון 4 שהיה סבבה לי לגמרי לפני שהתחיל להיתקע, אבל ממש לא מפריע לי לעבור גם לאנדרואיד. אני מחפש מכשיר לא גדול, בערך בגודל של אייפון 4, אפשר קצת יותר גדול אבל לא להגיע למימדים של G3 לדוגמה. אני משתמש די בסיסי, לא רואה סרטים/סדרות ולא משחק במשחקים.. לאומת זאת- הרבה באינטרנט וחשוב לי שהמכשיר יהיה מהיר, בעל סוללה חזקה,לא גדול ושלא אצטרך להחליף אותו בזמן הקרוב. תודה רבה מראש!
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ברשות הילדה שלי אנדרואיד סיני . במצב צילום הטלפון מאפשר רק צילום קידמי , מפני שההגדרה של הפיכת הצילום למצב אחורי פשוט נעלמה ,האם יש אפשרות לתקן זאת בדרך כל שהיא ?
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום ב3 השנים האחרונות אני משתמש במכשיר של סוני Z610I פחות או יותר אני מרוצה (אין לי יותר מידי דרישות מהסלולרי). עכשיו אני עובר לרשת פלאפון ומחפש המלצה למכשיר צדפה (העדפה אישית של נוחות והרגל עוד מיימי הסטארטק העתיקים למי שמכיר חחח) שתומך ברשת. דרישות: חשוב שלא יהיה מכשיר איטי שלוקח זמן להגיב לכל פעולה. שיהיה כמה שיותר "חכם" (מין הסתם שלא מחפש IPHONE) עדיפות לפלאש בשביל שיתפקד כפנס. עדיפות אם תיהיה אפשרות לנעול את ההודעות. יהיה נחמד אם אפשר יהיה לסדר את המקשים של הקיצורי דרך. תמיכה בGPS גם יהיה נחמד. ואם כבר הם מכריחים אותנו לקחת חבילת גלישה אז אם תיהיה אפשרות גלישה נורמלית באתרים מה טוב. בטוח שאני יכול לחשוב על עוד איזה דרישה או שתיים מהמכשיר אחרי הכל הולך לקנות משהו חדש…
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
שבת שלום חברי הפורום. אני מתלבט אם לקנות את הS7 בחנות הרשמית של Samsung בקניון עיר ימים שבנתניה, האם יש אפשרות להנחה כספית אם במידה ומדובר בסוג של טרייד-אין, יש לי כרגע Samsung Note 3. דעתכם בנושא בבקשה.
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
- 2 followers
-
-
היי, אני מחפש SGS3 וראיתי שיש גירסאות שונות Sprint AT&T T-Mobile ... לא הבנתי מזה אומר. רק באתרים של חו"ל זה מוזכר ובארץ בכלל לא ראיתי הזכרה לזה. אפשר הסבר מזה ואם אני קונה מחו"ל איך זה משפיע עליי ? מזה אלו ? http://www.bestbuy.com/site/searchpage.jsp?_dyncharset=ISO-8859-1&id=pcat17071&type=page&ks=960&st=5606621%2C+5606803%2C+5715837_&sc=Global&cp=1&sp=-bestsellingsort+skuid&qp=crootcategoryid%23%23-1%23%23-1~~q353630363632312c20353630363830332c20353731353833375f~~ncabcat0800000%23%231%23%233&list=y&usc=All+Categories&nrp=15&iht=n יש שם 3 גירסאות של S3 במחיר מוזר ... יש לכם הסבר ?
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ברשותי נגן iaudio x5l ואני דרך לחבר את הנגן לרכב (אני בכוונה לא רוצה להגיד חברה ודגם אבל אני יכול להבטיח לכם שזה מודל 2007) תודה מראש
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
איך לאפשר פקודות קוליות שהמסך נעול (עם קוד)?
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן. כבר 3 שנים אני משתמש בנוקיה 3120 והחלטתי שהגיע הזמן להחליפו במשהו קצת יותר מודרני. הדרישות שלי מהמכשיר החדש: -מקשים נוחים -מסך טוב (כמובן עדיף כמה שיותר גדול) -סוללה חזקה (כזאת שתחזיק יותר מיום) -ספיקר חזק (ורמקול סביר לניגון mp3) -עמידות (שלא יתפרק ל-20 חתיכות מנפילה מחצי מטר) -צילום באיכות טובה יחסית אני נוטה יותר לכיוון המכשירים של Sony Ericsson ושמתי עין על הדגמים הבאים: G705, W595, W760 ועוד שני דגמים שאני לא בטוח אם הגיעו לארץ-W715, W705 למישהו יש נסיון עם אחד הדגמים/יכול להמליץ על דגמים אחרים שעונים על הדרישות? (ממש לא חייב רק של SE) תודה מראש
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן, מהיום הראשון שקבילתי את הפלאפון (גרסה מקורית של פלאפון, היום אני עם הרום של פיילוט) כל אנשי הקשר מופיעים לי עם '\1' בסוף. זה ממש מציק ויכול גם לדפוק לי את החיפוש אנשי קשר. אשמח לעזרה, מקווה שלא אצטרך לערוך אחד אחד... תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
תמיד שיוצא מכשר הדגל אני שומע שבחים על המכשירים של סאמסונג, אך לאחר כמה חודשים אנשים טוענים שהמכשיר מתחיל להיתקע. אני אישית סובל מזה עם הגלקסי s3 שגם בזמנו היה נחשב לאחד המכשירים המתקדמים בשוק. השאלה שלי זה האם זה קיים גם ב6. עוד שאלה, האם יש פתרון לחי הסוללה הגרועים ב6, ל G4 למשל יש פתרון של סוללה נוספת, כך שגם אם אני אהיה בטיול יום שלם ואצלם הרבה, תמיד הסוללה נוספת תגבה אותי. לכן אני מתלבט בין ה6 ל g4, הכיוון שלי היה יותר ל6 ומה שמונע אותי זה החשש לתקיעות וחיי סוללה. לגבי דגמים אחרים אני לא חושב, כי מצלמה אצלי זה בראש ובראשונה, ואני יודע שלא חסר מכשירים עם מצלמה טובה, אבל אף אחד לא יכל להתחרות ב G4 וה s6.
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
http://tech.walla.co.il/?w=/4/1818998
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שאלה לכל בעלי מכשירי HTC. רכשתי HTC Desire Eye. אחלה מכשיר עם מסך בהיר מאוד, אבל הצבעים במסך מאוד דהויים ולא מציאותיים. בסמסונג שהיה לי הייתה אפשרות לשנות פרופילים של צבעים - Standard, Dynamic וכו, אבל ב-HTC אני לא מוצא אפשרות כזאת. אתמול צילמתי תמונה של קיר ירוק ועל המסך רואים קיר אפור. הצבעים ממש לא מציאותיים. יש דרך לפתור את זה?
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי אני עומד לפני קניה של סמארטפון ראשון. הנוכחי שלי זה סמסונג משנת 2004.. רמת ההבנה שלי בכל הקשור לעולם הזה (של הסמארטפונים) היא אפסית. בהתחלה התנאי הראשון שלי היה מכשיר קטן כי אני הולך המון ברגל ולא רציתי שיורגש בכיס. כשהבנתי שכל מכשירי העילית הם גדולים החלטתי להתפשר בעניין בתקווה שזה לא יציק לי יותר מידי. אני מניח שאהיה משתמש ממוצע שכזה , שיחות, אסאמאסים MMSים, קצת אינטרנט, מצלמה (חובב צילום אז רוצה מצלמה טובה ), שום דבר דרמטי. אני לא הטיפוס שמשדרג אחרי שנה-שנתיים, אני צריך מכשיר שיחזיק לי קצת יותר. אני גם לא מתכוון לשנות הגדרות, רומים, שאר עניינים. לא מבין בזה ולא הכי מעניין אותי להבין. רוצה מכשיר חזק שעובד חלק, לקבל אותו, להדליק, להשתמש בכיף בלי עניינים וכאבי ראש.…
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני מתכוון להשתמש במכשיר בתור eReader, אז האיכות מסך היא גורם מכריע. התרשמתי מאוד מהאיכות מסך שמציג ה Ipad לעומת הטאבלטים האחרים , ולכן אני שוקל לקנות אותו (4/ Ipad air). אם אתם מכירים טאבלט שיכול להתחרות בו, אשמח לשמוע. שאלה לגבי ה IOS: אני מתכוון להעביר תיקיות שלמות מהמחשב לטאבלט ולקרוא את הקבצים בדיוק כפי שהייתי קורא במחשב. למשל ללחוץ על קובץ PDF ולבחור תוכנה מסוימת להריץ אותה. כנ"ל לגבי וידאו וכל קבצי התוכן הנפוצים שקיימים. האם יש אפשרות כזאת מבלי להסתבך עם root? ב android למשל אני עושה את זה בקלות עם astro file manager. תודה
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-