גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,773 דיונים בפורום זה
-
כותרת... ועוד שאלה.. למישהו יש מדריך איך מעבירים שירים מהמחשב לאייפוד? עכשיו תיראו מה הבעיה בעצם.. גנבו לדודה שלי את המחשב והיא רוצה להוסיף שירים לאייפוד ועד כמה שאני יודע מתי שמעבירים ממחשב אחר אז כל השירים באייפוד נמחקים.. בגלל זה שאלתי אם אפשר קודם להעביר למחשב ואז עוד פעם לאייפוד.. האם יש אפשרות שהשירים לא ימחקו כאשר אני מעביר ממחשב אחר? תודה..
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היי.. אני מתכן לקנות אייפון ולפרוץ אותו כדי לאפשר התקנת תוכנות צד שלישי.. השאלה עם תהיה אפשרות להריץ עליו IGO8 חוקי שקניתי ל-GPS אחר שברשותי? הכל כמובן בצירוף מתאם GPS לאייפון תודה על העזרה
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
-
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
עד היום לא היה לי צורך ב-smartphone, והנוקיה 6100 הספיק לי. כעת אני צריך לרכוש מכשיר שיוכל גם לקרוא מסמכים (kindle, microsoft reader, pdf, epub). אם אני קונה אחד מהמכשירים שבמצורף בחו"ל, האם תהיה לי בעיה בשימוש בעברית? תודה, רון.
-
- 0 תגובות
- 847 צפיות
-
-
אם נאמר על GALAXY s10e שנקנה באירופה ש עובד רק על סים קארד אירופאי האם יהיה בעיה עם סים קארד ישראלי בארץ ? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
אני רוצה לעדכן את הגרסה שכרגע 4.1.2 ליותר חדש,מצאתי כמה ברשת אבל הבנתי שהם לא רישמיים וכל העניין הזה של הצריבת רום קצת מסובך לי,בכל אופן אם זה האפשרות היחדיה אני אצטרך בסופו של דבר לעשות את זה,בחיים לא עדכנתי גרסה וחסרלי הרבה מושגים בכלל איך מעדכנים. האם ידוע למישהו על גרסה מלאה שחדשה יותר משלי(לא חייב את ההכי חדשה) עם התקנה פשוטה ותמיכה בעברית ללא שום בעיות? אשמח ללינק.
-
- 3 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
לסבא שלי יש מיו P350 והוא משתמש בו בעיקר לנווט אך עוצמת הקול לא מספיק חזקה האם ישנה דרך כלשהי לחבר את המחשב כף יד כך שהסאונד ישמע מהרמקולים שברכב? האם יש דיבורית (כמו לסלולארים...) המתאימה ל-מיו P350? אם לא, אשמח לשמוע הצעות נוספות. אני יודע שיש תושבות מולטימדיה עם רמקולים להגברת הקול אך מאחר ויש לו כבר תושבת לרכב אני מחפש אלטרנטיבות אחרות... הערה: חשוב לו לשמוע רדיו בו-זמנית (כך שמשדר FM לדוגמה לא רלוונטי במקרה הזה) תודה, yosside
-
- 3 תגובות
- 728 צפיות
-
-
אני מדבר על זה: חיפשתי ולא מצאתי אפשרות כזו בהגדרות. אני משתמש בגירסה האחרונה תחת אנדרויד 5.1.1. תודה!
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
האם יש דרך להגביר קול שה- GPS עובד ב-LG הסאונד חלש יחסת
-
- 0 תגובות
- 806 צפיות
-
-
היי, קניתי HTC Cruise (כולם להגיד לי להתחדש!) אני משתמש ב-SIM דור שלישי מהעבודה שלי. מקום העבודה שלי לא רוצה לשלם על חיבורי אינטרנט סלולרים והם סיכמו עם אורנג' שהוא יהיה חסום בחשבונות הטלפון שלנו. האם יש דרך להגיד למכשיר לא לנסות להתחבר לאינטרנט דרך הסלולרי? כי בינתיים זו ברירת המחדל שלו גם כשיש WIFI באיזור. ואז הוא כל הזמן מראה הודעות שגיאה שהוא לא מצליח להתחבר לרשת. בנוסף זה יכול להיות שימושי בחו"ל כדי לוודא שלא יתחבר שם אפילו בטעות כי עלויות האינטרנט הסלולרי הן עצומות בחו"ל. תודה רבה מראש
-
- 0 תגובות
- 653 צפיות
-
-
היי, אשמח לתגובות. מכשיר נקסוס 5. אופיר
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
בשימוש בסקייפ זה לא ממש מספיק, לדעתי הרמקול עצמו חזק יותר, תודה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כן, בעקבות העניין הזה עם החמאס וצה"ל, סיקרן אותי, האם יש דרך פשוטה ולא יקרה לבדוק האם במקרה, מתישהו, איכשהו, מישהו השתיל לי איזה מן משהו כזה? לא שאני רואה סיבה, אבל זה העסיק אותי אז החלטתי לשאול
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום! לאחרונה התחלתי להשתעשע ברעיון של קניית iPhone/iPod Touch למעשה, אין לי כלל צורך בiPhone אבל אני מתעניין ביכולות שלו מעבר ליכולות של הiPod Touch. כמובן שאני לא מתייחס פה לעניין שiPhone הוא גם טלפון, אלא יכולות אחרות. למיטב ידיעתי המכשירים זהים מבחינת היכולת שלהם. לשניהם אותה החומרה בדיוק מלבד הטלפון שבאחד יש ובשני אין. אשמח אם תוכלו לחדד לי את הנקודה הנ"ל. תודה רבה
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, לא מזמן קניתי S8, יחד עם מגן זכוכית שלאט לאט נפרד ממנו ואפשר לאבק להכנס בינו לבין המסך. לכן כרגע אני מחפש לקנות אחד חדש, ומשום שיש לי את הפריבילגיה לקחת את הזמן ולהחליט מה הכי מתאים, התחלתי לחפש להזמין אחד באינטרנט. ב-ebay בקלות מצאתי מגנים מאוד זולים בין 5-20 שקלים, אבל מנגד, מדישדוש באינטרנט מצאתי גם כאלה שיקרים באופן מחריד, כמו פה: https://www.digitaltrends.com/mobile/best-galaxy-s8-screen-protectors/ השאלה היא, האם יש הצדקה להפרש המוגזם? האם הם יגנו משמעותית טוב יותר על המסך, או שבעת הנפילה הם סתם ישברו ורק מה שצריך זה להחליף אותם לעיתים תכופות יותר? ועל הדרך, האם יכול להווצר נזק למסך בשלב השכבת אבקת שיש לי כרגע בין המסך למגן?…
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
בעקרון אני רוצה לעבור לרמי לי אך אני צריך להגיע לנקודת השירות ולקנות פלאפון חדש (יש לי 6288 של נוקיה שלא פועל טוב) הבעיה שאין לי כל כך זמן כרגע. יש לסלקום חבילות דומות? והאם הן במעמד של איש מכירה או שזה רק במעמד של "אני מתנתק" וקשרי לקוחות?
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מזה זמן רב אני מחפש את הגאדגט האולטמטיבי שמשלב את היכולות של מחשב כף יד (מסך גדול ,אבל לא גדול מדי+הרצת מערכת הפעלה כמו windows 2005 pocketpc שניתן למצוא לה עשרות אלפי תוכנות חינם ברשת +wi-fi לצורך גלישה ב-hotspots על מנת לעשות שיחות ב-skype) יחד עם היכולות של pmp כמו a2 או av500 (כלומר יכולות של הקלטת וידיאו איכותית ל-mpeg4+דיסק קשיח של 30 גיגה+הקלטת אודיו בעזרת מיקרופון חיצוני +רדיו+ניגון איכותי של סירטי divx,xvid עם קידוד קול ac3 שהורדו מהרשת). ברור לי שאין מצב שאני אמצא את כל התכונות הללו במכשיר אחד קטן ונייד,אבל אם אתם מכירים משהו שמתקרב לזה אנא תרשמו את שמו כאן . חשבתי גם על מחשב נייד ultra-portable אבל כל מה שראיתי היה או גדול מדי או בעל זמן סוללה קצר מדי.
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם זה ממש קריטי אם מהירות הכרטיס מיקרו אסדי הוא קלאס 4 - 6 - 8 - או 10? במה יורגש ההבדל? אשמח להתעדכן ולעמוד על ההבדלים, ועל הכדאיות להשקיע בכרטיס מהיר יותר, ועד כמה זה באמת חשוב. שאלתי היא בנוגע לאייפונים למיניהם.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
במסגרת החיפוש לטאבלט אני בודק האם יש טאבלטים עם מסך מאט שנוח לעבוד איתו גם בחוץ בסביבה מוארת
-
- 5 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
משיקולים כלכליים אני שוקל לעבור מאורנג' לאחת המפעילות החדשות. למשל אלו. http://hwzone.co.il/tech/news/138201 הבעיה שלי היא שאני פשוט מאוהב ב-5110 שלי. יש לו כפתורים פיסיים גדולים ואין לו מצלמה או מסך צבעוני או גלישה או כל מיני דברים שאני ממש לא רוצה בטלפון. שיחות ו-SMS-ים מספיקים לי לחלוטין. לגלוש אני אוהב בבית - על מסך גדול - וכשאני רוצה לצלם יש לי DSLR עם כמה עצמיות. אבל מה, נראה לי שלא תהיה לי ברירה ואהיה חייב לצעוד קדימה אם ארצה להצטרף למפעילות החדשות. אז כדי לעשות את המעבר כמה שפחות כואב עבורי אני רוצה לחצנים פיסיים גדולים ככל האפשר. עם מסכי מגע אני לא מסתדר (עם סלייד אני מסתדר אבל ההקשות מוציאות אותי מדעתי) וטלפוני הבלקברי נראים לי כמו עינוי סיני מתוחכם. אז האם יש …
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אז כמו שכתוב בכותרת: האם יש יותר מתקדם מה-V3x בסדרת V3?..
-
- 26 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
האם הסלולרי פולט יותר הספק כשהו מחובר למטען? תודה לעונים.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המכשיר הוא סמסונג גלקסי אס 2. תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-