גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,771 דיונים בפורום זה
-
יש לי iPod classic 120gb וכשניסיתי היום לסנכרן אותו (לא פעם ראשונה) עם האייטונס הוא הביא לי שגיאה. ניסיתי לעשות restore והוא לא מצליח, אני גם לא מצליח לפרמט תמכשיר דרך המחשב ובנוסף ניסיתי את כל מה שאפל מציעים. עוד 24 שעות אני טס ל5 חודשים למרכז אמריקה והמחשבה שאני טס בלי המוסיקה גורמת לי לרצות להתאבד.. אז לפני שאני קופץ מהחלון, אשמח לעזרה
-
- 5 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
הי, הדרישות שלי הם שתהיה הגנה נגד נפילות ומכות כולל מכסה מגן למסך אשר ננעל בעת סגירה כדי שלא יפתח בתוך הכיס הגדול של מכנסי עבודה דגמח, ו- S-VIEW, מוצר איכותי! מכל החיפושים שעשיתי עד כה מצאתי כמה אופציות: 1- http://www.spigen.com/brands/samsung/galaxy/galaxy-s4/galaxy-s4-case-slim-armor-view.html 2- http://www.ebay.co.uk/itm/Flip-S-VIEW-PU-Leather-TPU-Case-Cover-For-SAMSUNG-GALAXY-S4-i9500-Sleep-Wake-/251384297756?pt=UK_MobilePhones_MobilePhonesCasesPouches&var=&hash=item3a87abf91c 3-http://www.ebay.com/itm/Flip-Leather-Case-Cover-With-Stand-For-Samsung-Galaxy-S4-S-IV-i9500-CUSFA-/281206355461?pt=US_Cell_Phone_PDA_Cases&var=&hash=item4179347605 מספר 1…
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות טלויזיה בערך 40-42 אינצ' LED FULL HD . שתיהיה איכותית בעיקר לחיבור מחשב לראות סרטים וסוני פלסטיישן 4. השאלה האם כדאי לקנות טלוזיה חכמה זה יהיה שימושי? או שעדיף להביא רגילה? אגב אם אתם מכירים טלוזיה טובה ומומלצת בתקציב של 2500 אשמח לקבל עצות . תודה
-
- 5 תגובות
- 5.3k צפיות
-
-
מה אתם אומרים? הכי חשוב לי זה זמן סוללה. הנבתי שאם נשווה ביניהם - זה די זהה. אז מה עדיף?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
אם אני רוצה להוסיף לו מקלדת ועכבר, הצמד הזה תומך? http://www.sitcomnet.co.il/items/216857#BigBuyNow
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
טוב, נעלם המטען ועל מנת שאני יוכל להשתמש בטלפון אני צריך לקנות חדש. רציתי לדעת איזה מטען כדאי לקנות? חשבתי לקנות ב-Ebay אבל קראתי לפני כמה ימים, ששימוש במטען פשוט הוא מסוכן למכשיר ולנו (סכנה להתלקחות). מה לעשות?
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
http://www.cwc.co.il/product/%D7%98%D7%90%D7%91%D7%9C%D7%98-neon-7?aff=Zap http://www.e-buy.co.il/pl_product~momo93~5033~0.htm http://store.dailysale.co.il/%D7%A4%D7%A8%D7%99%D7%98/%D7%98%D7%90%D7%91%D7%9C%D7%98_%D7%A7%D7%A8%D7%90%D7%95%D7%9F_7_%D7%93%D7%92%D7%9D_CR7A10RK את הטאבלט השני ,אפשר ב20 שקל להגדיל למעבד של 1.5.
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי! מישהו יודע איפה אני יכול להשיג את המוצר הנל? למישהו יש ניסיון עם המוצר?
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
כרגע קיבלתי 3 הודעות בסמארטפון G2 אני בחברת גולן טלקום Setting Message: Golan_Data APN / Browser) Setting Message: Golan_Web APN / Browser) ו Setting Message: Golan_MMS APN/MMS Tap to Install זה משהו שאני אמור להתקין? מה זה אומר בדיוק? תודה
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
אהלן חברים, אני רוצה לקנות את ה G3 (הגיע הזמן להשתדרג) ואני לא יודע איפה כדאי לקנות. יש לי אופצייה לקנות אותו בחברה שאני עובד בה ב 2500 ש"ח בארצות הברית באתר של B&H ראיתי אותו ב 580$ (2000 ש"ח) (אמא שלי טסה לשם אז אני אעשה משלוח לכתובת ששם היא תשהה) אחי טס לסביליה (ספרד) ואני לא מצליח למצוא באינטרנט מחירים של המכשיר, רציתי לדעת אם מישהו יודע מחירים של המכשיר הנ"ל בספרד? ואני טס לסין עוד 3 שבועות וגם לא מצאתי מחירים של המכשיר בסין (מלבד מכשירים שהם חיקויים- שאת זה אני לא מחפש), גם כאן רציתי לדעת אם מישהו יודע מחירים ואם אפשר שישתף לינק או משהו. **חשוב- שהמכשיר יהיה 32GB
-
- 5 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום. חבר טוב שלי רוצה לקנות סמארטפון חדש. בהתחלה הוא התייעץ איתי בקשר לגלאקסי S 5. הוא חיכה שיצא גלאקסי S5 פרמיום משהו כזה, אבל לא יצא כרגע. יש לו עכשיו גלאקסי S 2, והוא כבר לא יכול להמשיך לעבוד איתו מכל מיני סיבות. הוא ממהר לקנות פלאפון חדש, והוא כרגע בהתלבטות, בין גלאקסי 5 ל G 3. כרגע אין בארץ סמסונג 32 ג'יגה וזה מפריע לו. הוא ראה ש LG G3 יש 3 ג'יגה ראם, זה יתרון בשבילו. לדעתי, ואמרתי לו, שאני לא חושב שיש משהו שמנצל כרגע 3 ג'יגה ראם. אני אשאל את השאלות שהוא מעוניין לשאול- מה לדעתכם יותר עדיף? SAMSUNG S 5 או LG G 3 איך הסוללה של גלאקסי 5 ושל אל ג'י ג'י 3? איך הביצועים? אשמח לעזרה תודה.
-
- 5 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שלום, ברשותי סמסונג גלקסי אס 5 שקניתי באיביי. דגם המכשיר אינו זהה לדגם שנמכר בארץ (G-900F), אלא נקרא G-900I. אני מנוי של אורנג' לכן לאחרונה ניסיתי להירשם לרשת דור 4 (LTE), אך ללא הצלחה. עושה רושם שגרסת התוכנה על המכשיר שלי לא תומכת ב-LTE, זאת אני מסיק כיוון שבמסך בחירת "Network mode" לא מופיעה האפשרות LTE - מופיע רק WCDMA/GSM. גרסת התוכנה על המכשיר שלי היא 4.4.2. גרסת ה-baseband היא G900IZTU1ANE2. גרסת ה-Kerenel היא 3.4.0-1630870 גרסת ה-build היא KOT49H.G900IZTU1ANE3. פניתי בכל זאת למוקד התמיכה של סקיילקס, שם אמרו לי שייתכן שנדרש עדכון תכנה המיועד לפתוח את המכשיר לתדר זה. ניסיתי לעדכן את התוכנה באמצעות FOTA, אך עושה רושם שגרסת התוכנה במכשיר הינה עדכנית. טכנאי של אורנג' גם…
-
- 5 תגובות
- 5k צפיות
-
-
שלום, בטלפון network mode , לא קיימת האפשרות לבחור LTE. LG D802 שקניתי מחו"ל עם ROM D80220C , גרסת תוכנה D80220C-466-92 - ע"פ מה שביררתי זו גרסה טיוואנית . אני מחובר ל 012MOBILE . מצאתי בפורומים דרך תפריט נסתר להפעיל את ה LTE , והצלחתי להתחבר ל 4G - מופיע סימן ה 4G . אבל עדיין הוא לא מופיע בתפריט יש רק את 3 האפשריות ללא LTE , אחרי הפעלה מחדש לטלפון שוב צריך להכנס לתפריט כדי להתחבר . האם ישנו פתרון אחר ?
-
- 5 תגובות
- 2.3k צפיות
- 1 follower
-
-
והאם 012 מקבלת מהיריות של אורנג' או שהם מגבילים את זה? תודה.
-
- 5 תגובות
- 3.9k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, שבוע הבא אני עתיד לטוס לסינגפור/הונגקונג ואני מעוניין לרכוש שם סלולרי או שתיים האם יש חנות מומלצת שניתן לרכוש דרכה? איזה תדרים עובדים בארץ? עקרונית מה שחשוב לי בטלפון זה שהוא יהיה מהיר (למשל אני לא אוהב את הרום של סמסונג עם כל הדברים המיותרים עליו, סתם כבד) והכי חשוב GPS מעולה. טווח המחירים הוא 1000 ש"ח +- לטלפון הראשון ו1300 ש"ח +- לטלפון השני. האם יש סיכוי להשיג שם XIAOMI MI3 ואת הONE PLUS ONE?
-
- 5 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות טאבלט 7 אינצ שייתמוך בגירסה הכי חדשה של אנדרויד(בלי להתקין רומים או רוט). אני רוצה את הטאבלט בשביל לפתח משחקים עליו ולכן אני רוצה את מערכת ההפעלה החדשה ביותר. יש לי פלאפון אנדרויד(NOTE 1) אבל הוא לא תומך מעבר לICS וכשהתקנתי עליו ROM של גירסה חדשה יותר נהיו לי תקלות עם המסך. השינמוך פתר את הבעיות עם המסל בNOTE 1 אבל אז יש לי פחות אפשרויות בתור מפתח. מצאתי את הטאבלט הזה: http://www.gomobile.co.il/asus-google-nexus-7-2013-16gb-wi-fi-only האם הוא תומך במערכת ההפעלה החדשה ביותר של אנדרויד? (מה גם שיוצא עכשיו ANDROID L או משהוא כזה?)
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מחפש טלפון קטן זול וחזק ויש לי אפשרות לקנות בארה"ב בשבועיים הקרובים. ראיתי שה-Droid Mini מקביל מבחינת חומרה לנקסוס 4 פחות או יותר. בגודל הוא 121 מ"מ עם מסך 4.3 שזה מבחינתי גודל אידיאלי. ראיתי שמוכרים גרסת unlocked בכ-$200. השאלה היא האם הטלפון הזה יעבוד בארץ עם סים ישראלי? אני שואל כי אני רואה שזה טלפון שיוצר בלעדית עבור Verizon. האם למישהו יש נסיון עם הטלפון הזה? האם לדעתכם ישנם מכשירים נוספים שכדאי לקנות בארה"ב שהם גם חזקים, גם קטנים (פיסית, לא רק מסך) וגם יעלו פחות מ-1000 ש"ח?
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
בואו נדבר תאכלס, מי לעזאזל צריך מכשיר דגל? כולם יודעים כמה ה g3 מדהים, כמה הm8 הוא הדבר הכי קרוב לapple בעולם האנדרואיד וכמה סדרת הגלקסי מתחילה לאבד את זה... אבל למה בעצם המכשירים האלה בכלל נכנסים למשוואה של המשתמש הממוצע שרוצה סמארטפון טוב בעולם שבו קיימים מכשירים כמו הנקסוס 5 והmoto g? במחיר שהוא שליש או אף חצי מזה של מכשירי הדגל! כשבוחנים "מדעית" אז אותו הנקסוס או המוטו g לא מצליח לספק את הסחורה, אין להם מצלמה של 20 מגה פיקסל, אין מסך qhd, המעבד הוא לא מהסדרה האחרונה שיצא באותו שבוע וחסרים פיצ'רים ממש מגניבים שקודם כל מגיעים רק למכשירי דגל. אבל מי ביום יום משתמש בכל זה? אני התברכתי במכרים מכל הסוגים. ערסים, חנונים, שמרנים, fan boys, you name it! ובפועל אף אחד לא משתמש…
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
אני מתלבט מה לקנות בחו"ל צריך לקבל החלטה עד יום שני תקציב 300-350$ (חבל להשקיע יותר) תודה !
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום רב אשתי קנתה גלקסי 2 פלוס ב ksp. המכשיר היה אצלה חודש וקרס פתאום. בסלדון פירמטו אותו בלי לשאול אותה (הם טענו שהם לא חייבים לשאול, למרות שאם היו אומרים לה היא היתה מוכנה לשלם בשביל גיבוי). הם לא מוכנים להחליף לה למכשיר חדש למרות שדי ברור שזה הולך לקרות עוד בעתיד. גם בחנות מתנערים לגמרי. אומרים לה שכל פעם שזה יקרה שתלך לסלדון ויתקנו לה (כמובן, יפרמטו לה קודם וכל התכנים יילכו). מצחיק מאד... בסלדון טענו שהיה עומס של תכנים. זה ממש מצחיק. היא בקושי שמה שם דברים. כמעט לא היו אפליקציות, רק מעט תמונות - כמעט מצב התחלתי. אמרו לה שם משהו על גרסה שצריך לעדכן בשביל תכנים רבים. לא ברור. כאמור, זה ממש לא רלבנטי לטלפון שלה. היא ניסתה בסמסונג ישראל ולא הצליחה למצוא איך פונים אליהם.…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברים. מחפש כיוון לטאבלט- בעיקר לסרטים וסדרות ברכבת. חשוב שתהיה לו סוללה די חזקה ותהיה לו אפשרות להרחב הזיכרון, לא איכפת לי גם להזמין מחו"ל או יד 2. אשמח לעזרה - - - תגובה אוחדה: - - - *לא חייב 3G
-
- 5 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
החלטתי באופן סופי למכור את האייפון 5 שלי ולעבור למחנה האנדרואיד בעיקר מכיוון שהאייפון לא משרת את המטרות שלי ומגביל אותי. בגלל שאני נוסע הרבה ומשתמש הרבה באינטרנט החלטתי שאני רוצה לרכוש מכשיר גדול שנע בין ה5 אינץ' ל5.5 אינץ' ומעדיף את האפשרות להחליף את הסוללה מה שמגדיל את הטווח שימוש שלי בדרכים וכשאני יוצא. חקרתי אודות המכשירים השונים ולמעשה אני יודע את כל הפרטים ה'יפים' של המכשירים הללו, אבל אף אחד לא כותב על החסרונות של המכשירים אז חשוב לי לשמוע מכם חוות דעת על המכשירים הבאים: LG G3 - ידוע על בעיית התחממות ואיפוסים, הבנתי שהבעיה נפתרה על ידי עדכון המערכת. (מהנושא שעידן פרסם) LG G2 HTC ONE M8 Galaxy 5s - אומנם אטום למים, אך גורע מהביצועים של הרמקול, חיסרון גדול מבחינתי. א…
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, מחפש המלצות לטאבלט לסבתא, שיהיה הכי פשוט שאפשר. המטרה שלו היא בעיקר צפייה בתמונות, כך שהביצועים לא חשובים. חשוב שיהיה מסך גדול (רצוי 10") ויחסית איכותי וסוללה שלא תיגמר מהר. תקציב עד 800 ש"ח (אם אפשר פחות - יותר טוב). שאלה נוספת, האם ניתן במערכות מבוססות אנדרואיד להפוך את הממשק להיות בשפה שאינה אנגלית? תודה!
-
- 5 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
לאחר שהציגה לנו את האפשרות לראשונה בכנס ה-Google I/O שהתקיים מוקדם יותר השנה, מטמיעה גוגל \"מתג השבתה\" להוצאת מכשיר משימוש (בעת הצורך) בגירסה החדשה של מערכת האנדרואיד לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%a2%d7%9d-%d7%90%d7%a0%d7%93%d7%a8%d7%95%d7%90%d7%99%d7%93-5-0-%d7%92%d7%95%d7%92%d7%9c-%d7%99%d7%9b%d7%95%d7%9c%d7%94-%d7%9c%d7%94%d7%a8%d7%95%d7%92-%d7%9b%d7%9c-%d7%a1%d7%9e%d7%90%d7%a8/
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-