גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,774 דיונים בפורום זה
-
ברשותי מכשיר Nokia 3120c, ובו כ.זיכרון עם נפח 1GB. אני רוצה להרחיב את הנפח. מה הנפח המקסימלי שאני יכול לשים במכשיר ואיזה סוג MicroSD? הרגיל או MicroSDHC? לפי חיפוש מהיר, חלק אומרים שהמכשיר תומך עד 8GB (לא ידוע סוג זיכרון), וחלק אומרים שעד 4GB (ויש אומרים שהוא תומך ב-SDHC וחלק אומרים שלא). אז לפני שאני אקנה סתם ככה כרטיס, תעזרו לי. תודה לעוזרים!
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הסמארטפונים החדשים מבית Xiaomi זכו להשקה זריזה במיוחד כולל כאן בישראל - במחירים שקרובים מאוד לאלו הרשמיים המומלצים עבור מדינות אירופהלכתבה
-
- 5 תגובות
- 728 צפיות
- 4 followers
-
-
שלום יש לי טבלט galaxy tab 1 verizon, sch-1800 יש אפשרות לעשות לו עברית? ומקלדת עברית? ובכלל לאיזה גירסה אפשר לשדרג אותו הכי שאפשר והכי מהירה? זה על 2.3.5 והוא אומר שזה הכי מעודכן
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
האם אפשר למצוא עדכונים לתוכנת הניווט IGO8 באינטרנט?? זתומרת כדי להתקין את זה על הכרטיס SD של הGPS??? זתומרת עדכונים שישפרו קודם כל את מפות הארץ ודבר שני את כל העניין של התלת מימד שיהיה יותר מגניב תודה חג שמח
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש טאבלט, שאני מתכנן להסתובב איתו בערך 6 חודשים בחו"ל. הדרישות שלי הם כאלו: 1. שיהיה כמה שיותר קל, ולכן אני מחפש משהו באזור ה 7", ועדיף "חזק" יחסית(לא מכשיר פלסטיק שנשבר בקלות בכל אופן) 2. שתהיה אפשרות נוחה לחבר מקלדת(גם כן קלה), ואוכל להריץ AIDE(באנדרויד) או windows 8(למרות שלא ראיתי כמעט דגמים של 7"), אפל לא בא בחשבון. 3. אפשרות לראות סרטים, ולגלוש באינטרנט(לא משהו מיוחד, לא צריך משחקים וכו). 4. מכיוון שהרבה מהזמן לא תהיה לי גישה לאינטרנט, אז עדיף מכשיר עם מעל 16gb או שיש לו חריץ הרחבה. 5. עדיפות למכשיר עם GPS, אם נכנס בתקציב. התקציב - עד 200$, אין לי בעיה לקנות גם יד-שניה. כרגע המועמד היחיד שחשבתי עליו זה הnexus 7, האם למישהו יש עוד הצעות? (אפל לא בא בחשבון…
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
למעט המחיר והגודל. היתרונות של SGS2 רבים וברורים. השאלה אם הם שווים לי את תוספת הגודל/מחיר* פלוס שאר חסרונות (אם קיימים). *לא מדבר מספיק בשביל החזר. השאלה במיוחד לבעלי נסיון אישי עם שני המכשירים. תודה
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האם אני משלם על הנגן מעם ומיסים? איך אפשר להיתחמק מתשלום? מאיזה אתר כדאי לי לקנות? תודה!
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן אני צריך לקנות נגן MP3 דיי פשוט למוזיקה שיש לו רדיו FM ואפשרויות של הקלטה עם טיימר בתחנות רדיו מראש, וגם טייפ מנהלים לא חייב וידאו ותמונות ובנוסף לגבי נגן Q5W מישהו פה ממליץ עליו? יש לו בעיות כלשהן של תמיכה בתוכנות,עברית,פורמטי סרטים(כמו MKV)ועוד?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מעונין לקנות gps בתקציב של 1000 ש"ח התיעצתי עם כמה מחברי ורק יצאתי מבולבל.האחד הציע לי לקנות gps רגיל השני אמר שעדיף לקנות כבר מחשב כף יד משולב gps . איזו מהאופציה עדיפה ואם אפשר גם קישור לקניית המכשיר. תודה לכל העוזרים.
-
- 5 תגובות
- 842 צפיות
-
-
הפאלפון שלי נהרס אז כרגע אני בלי פלאפון ואני צריך כמה שיותר מהר לקנות מכשיר האופציות הן: galaxy mini lg optimus one galaxy y sony ericsson xperia x10 mini pro השימושים העיקרים שלי בפלאפון זה הרבה גלישה באינטרנט מוזיקה רצוי שיהיה רמקול סביר ואני מוריד יחסית הרבה דברים מהמרקט אז שלא יתחיל להשתגע אחרי כמה אפליקציות בודדות או שתהיה אפשרות להעביר דברים שהורדתי לכרטיס זיכרון. אשמח אם תענו בהקדם כי אני כרגע בלי פלאפון ואני רוצה לקנות מכשיר כמה שיותר מהר תודה
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מחפש לקנות מכשיר זול (עד 900 ש"ח) מהיר אמין (לצרכים בסיסיים) - חשבתי על L.G optimus one p-500 אך אני לא מוצא אותו בשוק הצעות נוספות? מכירים חנות שמוכרת את המכשיר באיזור רחובות? תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
גרסאת ה16GB בכ485 דולר וגרסאת ה32GB בכ580 דולר. כמה המכשיר באמת שווה את זה? נראה מסך מצוין, ומעבד חזק ובכל זאת לא מצאתי בנצ'מארקים עליו.
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ברשותי מכשיר Nokia 6233, ברצוני לקנות כרטיס זכרון מסוג Micro SD 2G, משמעות כלשהן, שמעתי שהמכשיר יעבוד לאט גם כשאר הכרטיס ריק לגמרה. האם זה נכון? האם כשהוא מלא\חצי הוא יעבוד לאט בצורה משמעותית? תודה מראש לעונים.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ניתן לקנות מכשירים סינים רק דרך הזמנה מאתר סיני או בדרכים אחרות, כמו דרך חנות כלשהיא בישראל? ואילו חברות לא מפורסמות מייצרות מכשירים ברמה טובה יחסית(רמה של סמסונג,סוני ושאר המוכרות), האם הם בעיקר חברות סיניות או שיש אחרות? תודה .
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אהלן חברים יקרים! הפלאפון שלי הלך לעולמו וקיבלתי מחבר את האומניה הישן של אחותו.. אבל הוא נעול בקוד ואין לה שמץ מה הוא.. אני תקוע בפלי מכשיר ולא מצליח למצוא לו עדכון גירסא אשמח אם תוכלו ליעץ לי בפתרון.. אני לא בסלקום והיא כבר גם לא(עברה לגולן) אז אין מצב לגשת לחברה.. תודה רבה מודה לעונים ולעוזרים!!
-
- 5 תגובות
- 908 צפיות
-
-
אני מחפש נגן טוב... אני עוד 3 ימים בארה"ב... לא חייבים לנצל את כל התקציב, אפשר גם קצת פחות. יש לי אוזניות CX300 שינצלו את הנגן... אני מחפש נפח 4GB מינימום. אופציות שאני מעדיף שיהיה: הרחבת זיכרון, תמיכה בניגון מתיקיות. (לא חובה, אבל אם יש תציינו) אם אפשר להביא לינק מחנות בארה"ב (מציאותית לא באינטרנט), כדי שאני יוכל לקנות שם. זה די דחוף, אשמח לעזרה מהירה. תודה לעוזרים מראש
-
- 5 תגובות
- 860 צפיות
-
-
שלום. אני כרגע בהוט מובייל, האינטרנט סבבה רק בשבועיים הראשונים ואז ניהיה איטי כבר לפני שאני מגיע ל3 גיגה. אחרי 3 גיגה זה כבר לא אינטרנט .. זה מזכיר לי את תקופת ה 56k באינטרנט הביתי.. כמו כן, כמעט אף פעם אין לי קליטה מלאה, תמיד זה 2 קווים בממוצע... ואני נמצא רוב הזמן בת"א, נתניה, ואזור גוש דן בכללי.. ראיתי יש אצל 012 חבילה ב 69 שקל במשך שנה שלמה, האם כדאי לעבור אליהם? אני קורא הרבה חוות דעת סוטרות, ואשמח לשמוע דעות נוספות. אגב, אולי קיימת חבילה משתלמת לחיילים אצל אחת החברות, ואני לא מודע להן.. תודה.
-
- 5 תגובות
- 4.6k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, הדרישות הם: *קל לנשיאה *לא תופס הרבה נפח *שומעים שירים באיכות גבוהה *עיצוב נחמד תודה לעוזרים.[br]פורסם בתאריך: 15.12.2007 בשעה 22:41:36 קניתי את הנגן של Sandisk sansa c240, עכשיו על צג הנגן אני רואה את המילים בג'יבריש או משהו כזה..... מישהו יודע איך אני משנה את זה לאנגלית?
-
- 5 תגובות
- 902 צפיות
-
-
היי,התחדשתי לא מזמן במכשיר חדש, 6120C. אני מאוד מרוצה מהפלאפון,במיוחד מאפשרות להתקין בו כל מיני שטויות (סימביאן). המכשיר נקנה בארצות הברית,לכן לא תומך בעברית,וגם על המקשים אין אותיות בעברית אבל אם זה אני עוד מסתדר. אתמול הלכתי לחנות פלאפונים בסוקולוב(חולון)ואמרו לי שם שהתקנת שפה עולה בסביבות 100ש"ח והוסיף בגלל שהמכשיר חדש יחסית יהיה יותר קשה למצוא שפה עברית ולכן יש מצב שהמחיר יקפוץ ל150 ש''ח. אמרתי שאני אבדוק את זה בבית ואני אחזור מחר,הרצתי חיפוש בגוגל ומצאתי אפשרות לצרוב שפה עברית מהמחשב בלי לשלם אפילו שקל. האם כדי לצרוב את זה לבד? זה מסוכן? אם כן במה זה יכול לפגוע? ואיך צורבים את שפת ארצינו היפה למכשיר? המכשיר בגרסת : 03.83 תודה רבה לכל מי שמגיב ועוזר לי
-
- 5 תגובות
- 854 צפיות
-
-
מצאתי במגירה Motorola Razr, מהישנים, אפילו בלי sim, שהיה משויך בזמנו לפלאפון. יש מה לעשות איתו או לסל וחסל?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מעדיף שיהיה של חברה מוכרת כגון energizer או משהו בסגנון, לא משהו עלום שם מ dx. כנראה גם יקנה במהלך הטיול בארה"ב ככה שאין בעיה עם זמינות.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי אני יכול לקנות או את xperia play או את galaxy ace אחד משני אלה אני רוצה אז אל תציעו לי פלאפונים אחרים ואני ממש אוהב משחקים עכשיו איזה אחד מהם כדי ויחזיק יותר זמן
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, יש לי רדיו חדש ברכב עם חיבור לMP3 ולאייפוד. אני מחפש נגן לא יקר, אמין. חשוב לי שיהיו בו תיקיות ושיהיה קל ונוח לשימוש אשמח להמלצות
-
- 5 תגובות
- 770 צפיות
-
-
אחרי הZTE V970 הקודם לקחתי לבדיקה הפעם את הAMOI N828 מבוסס מרובע ליבות MTK6589 http://goo.gl/bhoV2
-
- 5 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
כי אם אין אני יודע מה הבעיה הבעיה היא בחיבור בפין יש לי הרבה כאלה האם אני יחליף את הפין האיכות תירד?? כי ניסיתי אם אוזניות אחרות ושמעים זוועה[אוזניות ב2 שקל..] ד"א איך האוזניות של הX5 אני יכול להשיג כאלו בזול? ואיזה אוזניות אלו?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-