גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,773 דיונים בפורום זה
-
http://www.amazon.com/Toshiba-Encore-WT8PE-B264-8-Inch-Tablet/dp/B00R2HRYXU/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1423334658&sr=8-1&keywords=toshiba+encore+2+write+8בגודל
-
- 3 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
היי, שמעתי שאם הפלאפון נמצא תחת טעינה הרבה אחרי שהסוללה המתלאה, הסוללה נפגעת כתוצאה מכך וחיי הסוללה מקצרים משמעותית עקב כך. יש אמת בדבר?
-
- 1 תגובה
- 798 צפיות
-
-
היי, יש לי ויכוח עם חבר שלא מאמין לי שחברות הסלולר לפעמים חוסמות תכונות מסויימות במכשיר הסלולארי. אני מתכוון לחסימה למשל של בלוטוס, או חסימה להפוך שיר MP3 לצילצול... או לקבל בבלוטוס רק גודל מסויים של קובץ. מבקש את עזרתכם אם יש לכם מידע כולשהו על הנושא. תודה.
-
- 0 תגובות
- 607 צפיות
-
-
המשפחה שלי לקוחות עיסקיים בפלאפון כרגע יש לי את ה-LG שוקולד (לא מרוצה ממש) כבר כמעט שנתיים. אין מצב שאנחנו עוברים חברה ואני מת להחליף את הפלאפון כבר. אז האם "פלאפון" אכן עוברים ל-GSM? כי אני שמעתי שכן וזה אמור להיות בקרוב! אם מישהו יודע תאריך אז תגידו. והאם אחרי שהם יעברו ל-GSM הם יביאו את כל המכשירים של Nokia למיניהם? תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני לא בטוח שזה בדיוק הפורום המתאים, אבל זה נראה יותר קשור מכל פורום אחר... לענייננו - בהליך הרישום כ-Android developer בגוגל נדרשים להכניס כתובת של אתר אינטרנט, אפילו אם מדובר על חשבון שהוא להפצה בלבד ולא למכירה. במקרה של מכירה, בישראל חייבים לעבוד עם AdSense - למיטב הבנתי זה כבר בכלל מצריך אתר אמיתי עם תוכן כדי 'להתקבל' לשרות. יש לי משחק כמעט מוכן ונראה לי טפשי שאני צריך להקים אתר שלם ולשלם על הוסטינג וכו' בשביל שאני אוכל לשים אותו במרקט :-\ מישהו פה התנסה עם זה? האם יש דרך למכור או אפילו רק להפיץ בלי שיהיה לי אתר אמיתי...? יש שאלה בעניין הזה גם ב-iandroid, ללא תשובה, אז בבקשה לא להפנות אותי לשם...
-
- 2 תגובות
- 5.6k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות טאבלט 7 אינץ' זול יחסית ובימים האחרונים התחלתי לחפש ולקרוא על הטאבלטים הסיניים למיניהם. הצרה היא שאני לא כל כך רוצה לוותר על BT ו-GPS. עכשיו, אם נוציא מהמשוואה את יצרני ה-NONAME אז רוב הטאבלטים הזולים מתפשרים על כל מיני דברים כדי שיהיה זול (מלבד איכות ההרכבה והחומרים). למשל ברובם יש מצלמה עלובה, אין GPS, אין BLUETOOTH ואין רשת סלולארית. אלו עם מעבד וזיכרון סבירים נמכרים במחירים של 120$-150$. הטובים יותר כמו ainol fire/flame או freelander מכילים כבר את הדברים החסרים אבל נמכרים במחירים שכבר נושקים ל-180$. במחיר הזה אני כבר מוסיף בקושי 20$ ויכול לקנות nexus 7... אז בעצם נראה לי שטאבלט סיני טוב עולה בערך כמו טאבלט מערבי וטאבלט סיני זול חסר הרבה פונקציות. ה…
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות טלפון אלחוטי ואני מפחד מגניבת השיחות כי בטלפון PANASONIC הישן שלי גנבו לי שיחות וגם אז אמרו שהוא מייצר הרבה קודים ואין סיכוי שיעלו עליו, האם DECT יכול להבטיח שלא יעלו לי על הקו? ???
-
- 0 תגובות
- 920 צפיות
-
-
אני מסתכל על כל מיני דגמים ולמרות שזה לא קבוע אני רואה שהרבה טלפונים יותר קטנים יש להם יותר קרינה מאשר לטלפונים דומים נגיד ביכולות פחות או יותר, אבל גדולים יותר. זה הגיוני או שזה סתם מקרי במכשירים שראיתי?
-
- 12 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום וצהריים טובים! יש לי כבר חצי שנה סמסונג ספיקה מרשת פלאפון עם אנדרואיד 1.5 הייתי רוצה לעדכן את המע ההפעלה בגרסה 2.1 או 2.2 בעברית האם אפשרי לעשות זאת לבד?,ואם כן,מה אני צריך? תודה רבה ליאור
-
- 7 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום אני חדש בפורום ואני על סף רכישה של בלאקברי . רציתי לדעת האם יש מכשיר בלאקברי מגע עם WI-FI ?? לא חייב בארץ . ואם לא היכן ניתן לרכוש מכשירי בלאקברי במחירים שפויים.??? תודה
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
האם סדרת הפאבלט המצליחה של סמסונג נוט תימשך? אשמח לדעת פרטים.. כי לאחרונה אני מחפש לדעת האם יהיה נוט 6 ולא מצאתי שום מידע על כך.
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
קניתי לפני הרבה זמן נגן archos 404 ואני חייב לציין שהוא עדיין מחזיק מעמד והוא במצב טוב...אבל זמנו הגיע וכעת אני מחפש מכשיר חדש. עשיתי חיפוש נרחב באינטרנט- אני לא רוצה איפוד טאצ' כי אפל היא החברה הכי מניאקית שאולי קיימת בשוק (למרות שמבחינה טכנית הIPOD TOUCH הוא מכשיר מושלם) אז חשבתי לקנות את המכשיר הarchos 43 החדש עם מערכת אנדרואיד...מכשיר שיש בו כל מה שאני רוצה (זול, wifi וכו') רק שאין לו מסך מולטי טאצ'..שממש מבאס אותי. אז החלטתי לכתוב כאן בפורום לשאול אם מישהו מכיר איזה מכשיר אחר כמו archos 43 רק עם מולטי טאצ'...או אם יוצא עוד מעט בזמן הקרוב? קראתי איפשהו שiriver מתכוונת לזאת עם נגן מבוסס אנדרואיד שיכול גם לנגן קבצי mkv שאני ממש אוהב...מה עם זה? אני מדגיש שאני רוצה דווק…
-
- 16 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
לפני כמה חודשים דיברו פה שעומד לצאת בספטמבר (עוד חודשיים) גם אייפוד חדש (TOUCH דור שלישי) וגם IPHONE חדש ואז פתאום במפתיע יצא ה3GS שזה בעצם לא איפון חדש אלא שיפור קל לאיפון הנוכחי אז האם אפל באמת הולכים להציג בספטמבר איפון חדש לגמרי?
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לפי מה שאני רואה, כל הCLONES הסינים הם טלפונים פשוטים ביותר עם מצלמה, דואל סים, ומסך מגע.. אין בהם יותר שום דבר חוץ מזה. השאלה שלי מה הוא הCLONE המוצלח ביותר ? (כזה שמכיל GPS+WIFI ) (כן גם לי יש דוד בסין) תודה רבה !
-
- 0 תגובות
- 830 צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש SGS PRO בגלל המקלדת - מישהו מכיר במקרה חנות שמוכרת אותו עם מקלדת בעברית ?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני חושב עכשיו על קנייה של נגן MP3 בארה"ב , אבל נושא אחד הטריד אותי - מכיוון שאני מעדיף לצרוך את המוזיקה שלי בצורה חוקית, אני מחפשג שירות הרשמה (Subscrition Service) כלשהו שעובד בארץ. ניסיתי להרשם לZune החדש , וקיבלתי הודעה שזה לא תומך במדינה שלי. האם יש שירות כלשהו שעובד בארץ? אם כן - איזה נגנים תומכים בו? האם יש תוכניות לשירות כזה עם מוזיקה עברית? תודה.
-
- 0 תגובות
- 650 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת אם מישהו שמע\מכיר גרסת וואסטאפ שעובדת על ווינדוס? גוגל לא תורם הפעם. תודה מראש, Zinger777.
-
- 18 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
אהבתי מאוד את כל המערכת כעיקרון, ומלבד להתקין אותה (מה שאני לא אעשה גם אם אפשר) על המיילסטון שלי, יש דרך להוריד איזה לאצ'ר כזה או אחר שמדמה את המראה והשימושיות של הבאדה?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת אם קיימת אפיקציה שמזהה מספר חסוי בשיחה נכנסת.
-
- 11 תגובות
- 6k צפיות
- 1 follower
-
-
כרגע הדרך היחידה שראיתי זה לעשות גיבוי ואז זה יותר קובץ יעודי של נוקיה. האם יש דרך לשמור את ההודעות בפורמט קריא?
-
- 3 תגובות
- 841 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 846 צפיות
-
-
הבעיה היא שלמרות שאני בוחר כל פעם את הרשת שלי כשאני בדירה, עדיין מידי פעם אני מגלה שהאייפון העדיף להתחבר משום מה לאחת מרשתות השכנים שלא דורשות סיסמא ... תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. האם יש אפשרות להשתמש בGPS עם מכשיר סמסונג F480? אני יודע שאין לו GPS מובנה אבל יש לי את המכשיר, לא זוכר באיזו חנות קניתי אותו אבל הוא הגיע עם גרסאת תוכנה של רשת פאלפון ויש שם קישור לGPS שלהם. הקישור לא עובד כי אני משתמש בו עם סים של אורנג. האם יש מקלט שאפשר להשתמש בו או שרות של אורנג שמאפשר זאת?
-
- 5 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום. רציתי לשאול האם אפשר להוריד התקנת אפלקציה נגיד של waze או סופר פארם למחשב ומשם להעביר את זה למכשיר ולהתקין עם קובץ התקנה?
-
- 11 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
מישהו יודע אם יש אפשרות להכניס קליפ ווידיאו ל " I RIVER H10"? שמעתי שיש יזה תוכנה שמכניסים לנגן וזה אפשרי, יש למישהו מושג על זה?
-
- 3 תגובות
- 917 צפיות
-