עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. אני זוכר שפעם חב' פלאפון, נעלה את הפלאפונים שהיא מכרה, ככה שלא היה אפשר להתקין דברים מהמחשב. מה המצב כיום? (אני מתכוון בעיקר לפלאפונים החדשים בgsm)

• 0 תגובות
    • 760 צפיות
  2. אני מעוניין להזמין את הפלאפון מאמזון אבל בכל מקום אני קורא שהמסך נסדק באופן שרירותי אחת הסיבות שאני מעוניין בו זה בגלל הגודל שלו שרוב הזמן יהיה בכיס מה שבעייתי בפלאפונים החדשים עם המסכים 5.5 אינץ האם לרדת ממנו ולחפש מכשיר אחר או שכבר תיקנו את הבעיה? תודה.

• 17 תגובות
    • 3.4k צפיות
  3. הערה:יש לי צורך בהקלטה של וידיאו ואני לא מצאתי שום נגן אחר שמאפשר לי גם לקבל איכות הקלטה טובה ( מבחינתי a2 הוא לא אופצייה עקב איכות הקלטה גרועה ) http://www.archos.co.il/sg_product~404~13~0.htm http://web.zap.co.il/model.asp?model_id=470281 מצפה לתגובות ולהצעות לנגנים אלטרנטיביים אחרים.

• 10 תגובות
    • 933 צפיות
  4. Started by itai_1813,

האם הנגן של SanDisc ה- Sansa E280 תומך בפלאש או שיש עדכון למכשיר כדי שהוא יתמוך? אם כן אז אבקש לקבל יותר פירוט לגבי הדרך להפעלת הקבצים. תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 698 צפיות
  5. Started by Koko Ben Hamin,

תראו,זה כמו זיוף כזה של חברת IKO לאייפוד TOUCH. http://www.ttl.co.il/Product.asp?Pid=656&Cat2Cat1ID=18&Cat2ID=88&aff=Zap〈=he# שווה ? ונראה לכם אפשר להתקין עליו תוכנות כמו במקורי ?

• 1 תגובה
    • 733 צפיות
  6. Started by marlboro,

רשום בקודק, בנגנים תומכים ישמע יותר טוב

• 1 תגובה
    • 658 צפיות
  7. Started by taimor,

לא יודע, שמעתי שיש לו בעיות עם הMP3 ובעיות בעברת נתונים ממחשב שזה ממש איטי ? האם זה נכון ? כעיקרון אני צריך פלאפון טוב ומומלץ שיהיה עם MP3 וזיכרון לא יזיק. חשבתי על הV3C אבל יש לו כולה 40 מגה, אני מעדיף כבר את הSK 7400 שיש לו 65 ושומעים בו לא רע בכלל. על מה אתם ממליצים ?

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. איך זה עובד, משלמים 50 שקל ואפשר לעדכן כי כל הזמן קופצים לי הסרטים באיפוד אז אני רוצה לעשות את כל העידכונים בפעם אחת כבר והאם זה בטוח ולא מסוכן כי קניתי את המכשיר בחול (חנות אפל)

• 4 תגובות
    • 734 צפיות
  9. האם הפלאפון הזה יעבוד בברשת פלאפון? http://www.ebay.com/itm/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=290648818025 והאם זה אפשרי לבצע ניתוק זיקה...? תודה

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. שלום חברים, ההבנה שלי בפלאפונים שואפת לאפס מוחלט. ברשותי שני סלולרים אותם אני רוצה לנייד להוט מובייל. האם אצטרך להחליף את שני המכשירים/ אחד מהם או כלל לא כדי שיתאימו לדרישות של הוט שזה GSM דור 3 ומעלה תודה מראש

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. שלום, האם התקנה והסרה של אפליקציות עושה בלאגן באנדרואיד כמו במחשב (שאם מתקינים יותר מדי דברים המחשב מתחיל להיות יותר איטי / הרג'יסטרי מתחיל להתבלגן, נוצרים בעיות וכו') או שאין שום בעיה ואפשר להתקין להסיר חופשי אפליקציות וזה לא יפגע בשום אופן באנדרואיד? תודה!

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  12. אם אני מתקין הרבה מודים זה מכביד על הטלפון או שזה לא אמור להשפיע ...?

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. נאמר לי באחת החנויות שברגע שהתקנתי רום לא מקורי אז האחריות לא תקפה. רציתי לדעת אם זה הפיך, כלומר אם ניתן להחזיר את המצב לקדמותו בלי שידעו ששיניתי משהו. האם עצם התקנת רום אחר עלולה לגרום לבעיות? אם כן, איזה סוג של בעיות? האם יש אפשרות להתקין ל-S4 את הרום המקורי והנקי של אנדרואיד הזהה לגרסה שיש ב- S4 Google Edition? תודה רבה!

• 21 תגובות
    • 4.4k צפיות
  14. Started by almog1620,

לפני כמה ימים אמא שלי קבלה הודעה מאחד ממכריה בה כתוב שוואטצפ עומדת לעלות כסף אלא אם כן, נשלח את ההודעה ל10 אנשים. זה אמיתי? האם זה וירוס???

15. שלום לכם. אכן כן, עוד שאלה פילוסופית, בה בדר"כ אף אחד לא יודע מהי באמת התשובה האמיתית..ומי בכלל יודע אם יש אחת כזו? ;D אז, ככה. ההגיון שלי אומר- שאין טעם להוציא את הסמארטפון מההטענה שלו, גם לאחר שהיא מגיעה ל 100%, מפני שלכל סוללה יש LIFE \ RECHARGE CYCLES ...ובעצם בכל פעם שאני מגיע ל 0% ומטעין מחדש ל 100% - אני מאבד עוד Cycle כזה מתוך ה..מי יודע כמה? 800 הטענות שיש למכשיר, נגיד. אם אני משאיר את המכשיר תמיד מחובר למחשב [גם ככה אני עובד מול המחשב כל היום, אז הטלפון איתי], אז הטלפון גם נשאר טעון וגם לא "משגעים" ת'בטריה סתם עם ריקונה ומילואה מחדש. הבעיה היא שאני חושש שבגלל שהבטריה נשארת כל הזמן ב 100% טעינה [ומי יודע אם בכלל המכשיר מפסיק להטעין אותה ב 100%..אולי הוא מ…

• 87 תגובות
    • 9.5k צפיות
  16. סוני אריקסון W595 אפשר לשמור מספר מוגבל של שיחות ביומן שיחות(מראה שיחות נכנסות/יוצאות/שלא נענו. האם זה אפשרי להגדיל את המספר הזה? כי SMSים אפשר לשמור כ 500 תודה רבה!

• 4 תגובות
    • 924 צפיות
  17. עד כמה זה מאובטח? הם הרי שומרים את הפרטים של האשראי אצלהם, לא? ואם יפרצו לשרתים שלהם, עלולים למשוך את המידע הזה, נכון? יש אפשרות לבצע רכישה חד פעמית? זאת אומרת, אחרי הרכישה למחוק את הפרטים של האשראי שלי מגוגל פליי? האם יש קבלה על רכישה כזו או אחרת? זה מתחבר לג'ימייל שלי? יהיה אפשר לראות אחרי זה את הפרטים של האשראי דרך הג'ימייל? אני רוצה לרכוש אפליקציה, אבל אני קצת חושש מזה. תודה.

• 2 תגובות
    • 2.6k צפיות
  18. הראשון עם טעינת Quick Charge 4.0 Plus מהירה ביותר, עם 8 ג'יגה-בייט של זכרון דינאמי ועם תמיכה מצד לא אחר מכריסטיאנו רונאלדו - כדאי מאוד שתכירו את ה-Nubia Z17 החדש לכתבה

19. כרגע אני עם ה-6230 שלי ועד אתמול לא היו לי בעיות איתו, אבל פתאום כמה חברים אמרו שיש לי מכשיר מאוד ישן (הם עם כל ה-V3X וה-K800 שלהם). פתאום, באמת שמתי לב שהגיע זמנו של המכשיר ובעוד כ-6 חודשים אני מסיים לשלם עליו (69 ש"ח לחודש בסלקום ). השאלה היא, האם עכשיו זה זמן טוב לקנות מכשיר חדש בכ-2000 ש"ח או שכדאי לחכות למכשירים חדשים ומעניינים? אם כן, על מה אתם ממליצים? חשוב לי נגן MP3 איכותי, ממשק ידידותי ומהיר (N73 = איטי להחריד!), מצלמה מספקת וכמובן סוללה חזקה. E65? W800?1 בעוד כ-3 חודשים אני מתגייס, אז אולי עדיף לקנות אחרי הגיוס?

• 1 תגובה
    • 914 צפיות
  20. ראיתי שיש כאלו שמפרסמים שהם פורצים טלפונים לכל הרשתות. האם זה חוקי?

• 32 תגובות
    • 4k צפיות
  21. אהלן. המכשיר שלי בן כחצי שנה, ואני לא עובר יום בלי שהסוללה אצלי תגמר. אני מטעין אותו בשעות הצהריים, לקראת הערב הסוללה מתרוקנת מהר מאוד ובוקר למחרת המכשיר כבוי בלי סוללה בכלל. בדקתי את מספר הסוללה שלי והיא לא מופיעה תחת סוללה בעייתית (למי שזוכר, היו סוללות בעייתיות בGalaxy S4) האם ללכת לנסות להחליף סוללה תחת "אחריות" או שזה מיותר ואין טעם לבזבז זמן? אם כן, כמה סוללה חדשה תעלה לי בEBAY? וממי לקנות? תודה!

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by RamiHa,

אפליקציות חינמיות באות עם פרסומות וכך הן עושות את הכסף וממשיכות להתקיים לפי המתכונת הזו. האם אתם תומכים במפתחים ע"י אי השימוש בחוסם הפרסומות או שפרסומות מפריעות לכם ואתם חוסמים?

• 2 תגובות
    • 944 צפיות
  23. Started by Kukishin,

זה גורם לי לחשוש לקנות.

24. בדר"כ אומרים שרומים בשפה האנגלית הם מהירים יותר מהשפה העברית. האם זה נכון לגבי כל המכשירים?

• 2 תגובות
    • 2.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.