עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by kokoki,

שלום, לאחר שהמכשיר הקודם מתחיל לדשדש, אני מעוניין להחליפו. התקציב הוא עד 1500 ש"ח עדיף ללא חריגה. אין לי עניין דווקא בחברה מסוימת, אבל עדיף שיהיה מהדגמים החדשים. הקנייה תיעשה באזור ת"א. תודה רבה.

• 9 תגובות
    • 2.5k צפיות
  2. Started by redead,

מי שלא מכיר הם הוסיפו אפשרות ללוחות אם החדשים לטעינה מהירה יותר ב40 אחוז של מוצרי אפל.. http://www.gigabyte.com/microsite/185/on-off-charge.htm השאלה שלי היא איך אני יודע אחרי שהתקנתי את זה האם זה באמת עובד???

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  3. שלום, יש ברשותי מכשיר samsung galaxy siii שנקנה בחו"ל. קצת הפתיע אותי שבניגוד לאייפון שגם אותו קניתי בחו"ל, אין אופציה מובנית לעברית. אז הורדתי אפליקציה שנקראת anySoftKeyboard, ואני יכול לכתוב בעברית, אבל כשאני שולח SMS-ים הצד השני מקבל סימני שאלה במקום אותיות. קראתי שצריך לשנות את הinput mode לאוטומטי, אבל אז אין בכלל עברית... איך אני מוסיף עברית? ושאלה נוספת לא קשורה: יש לי גם סמסונג גלקסי טאב 10.1 3G, גם הוא מחו"ל. איך אני מעדכן אותו לice cream sandwich עם העדכון רשמי,ללא שימוש ברומים?

• 13 תגובות
    • 23.6k צפיות
  4. Started by aradgonen,

שלום! אני מחפש לקנות טאבלט 10" אבל התקציב שלי נמוך רק 1350 ש''ח. אני מעדיף שיהיה בו את האנדרואיד 4, חשבתי על arnova 9 g3 8gb או ARCHOS 101 G9 TURBO 16GB אבל הם טובים סתם לבדיקה יותר מהאייפד 2? (פשוט אני מכיר את המכשיר) אולי יש אחרים? אבל מעדיף לקנות בבאג כי יש לי שם גיפטקארד... אז תודה לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 788 צפיות
  5. מפרט חומרתי של מכשיר חדש מבית היצרנית הסינית עלה למאגר GFXBench, ויכול להצביע על מתחרה נדיר עבור ה-Xperia Z5 Compact סביר להניח שיותר ויותר צרכנים מתרגלים לרעיון ולקונספט של מכשיר חכם עם מסך בגודל של 5 או 5.5 אינץ' ככל שעובר הזמן, אך עם זאת כנראה שיש עדיין צרכנים שמעדיפים מימדים קצת יותר קומפקטיים ו'נוסטלגיים' – וראייה לכך הוא קיומם של סמארטפונים כמו ה-Xperia Z5 Compact, אשר מציע מימדים הגיוניים לשימוש ביד אחת מבלי להתפשר על חומרה ברמה של ספינת דגל. לסוני אין הרבה מתחרים ישירים בנישה הייחודית הזו, אבל אם להתבסס על הנתונים החדשים שצצו במאגר של מבחני הביצועים הגראפי GFXBench – מי שמתכננת לשנות את המצב היא לא אחרת מאשר OnePlus, שרק לאחרונה השיקה את ה-OnePlus X הקומ…

• 0 תגובות
    • 551 צפיות
  6. Started by moshe212,

מה אתם אומרים? מה יותר טוב?

7. Started by YTZ,

אני מחפש לקנות טאבלט עד 1500 ש"ח עם אחריות, מה שאומר שככל הנראה אצטרך לקנות מהארץ. הדרישות גמישות, גודל מסך לא כזה רלוונטי: 7-10", אך מפרט שיריץ אנדרואיד חלק, אם כי משחקים זה פחות חשוב. תודה לעוזרים

• 13 תגובות
    • 2.2k צפיות
  8. Started by DaTHE,

שלום, בטווח מחירים של עד 2600+- ש"ח..... על איזה פלאפון הייתם הולכים?? והאם הסוללה היא עד כדי כך נטחנת ב HTC? אם מישהו יכול לעשות השוואה בינהם בדברים החשובים, אני אשמח. (*אני קראתי גם ביוטיוב, אבל לא יודע אם להסתמך...) תודה!

• 16 תגובות
    • 3.3k צפיות
  9. באמאזון גרמניה החליטו לציין את ההשקה של מכשירי ה-iPhone נטולי מחבר האודיו המסורתי עם מבצעים מעניינים על מגוון רחב של אוזניות לכתבה

• 2 תגובות
    • 639 צפיות
  10. Started by yuvalm2,

גאד'גט שאני רואה שמפרסמים די הרבה לאחרונה. למישהו יש ניסיון עם דגם כלשהו של המוצר הזה? המוצר הזול ביותר שמצאתי ב-Ebay היה ב-35$, ונראה חיצונית מוצלח. למישהו יש ניסיון עם מוצרים כאלה, ויכול להמליץ, או להתייחס לנקודות חשובות בבחירת המוצר?

• 1 תגובה
    • 961 צפיות
  11. Started by Kitt0s,

אז ככה.. עשיתי את הטעות וקניתי בבאג.. המכשיר קצת התקלקל ונגמרה לי האחריות.. ובאג השמוקים רוצים 400 שקל בשביל תיקון פשוט.. אז אני מחפש מעבדה באזור השרון/תל-אביב שתתקן לי את הנגן במחיר סביר.. מישהו מכיר ?

• 0 תגובות
    • 751 צפיות
  12. Started by krabby,

..

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. אממ, ברצוני לקנות חבילת DATA לגלישה באינטרנט, ללא תלות ברשת האלחוטית.. ורציתי לשאול כמה מומלץ לי לקחת אם רוב העבודה שלי דרך המכשיר היא אתרי חדשות וכאלה.. ומדי פעם הורדת אפליקציות לפלאפון שמשקלם לא עולה על 2.5MB בתודה מראש, דור.

• 0 תגובות
    • 906 צפיות
  14. Started by m1ke,

טוב אז הבחור הצרפתי התותח supercurio ממשיך לקיים את ההבטחות שלו. הפעם הוא הוציא האק לקרנל המאפשר אופטימיזציה לסאונד של הגאלאקסי: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=806195 כרגע קיימים 2 אפשרויות בלבד, העלאת הגבר האוזניות (זהירות, זה _מאוד_ עוצמתי במקסימום) ותיקון הבאסים לרדיו. בהמשך הוא גם מתכוון לתקן את בעיית הקלטת הסאונד בוידאו (דיסטורשן). לצרוב את הקרנל ולהוריד את התוכנה שלו מהמארקט, ואם אהבתי גם תתרמו כמה שקלים.

• 5 תגובות
    • 2.5k צפיות
  15. קיבלתי בחינם. שווה משהו? יש לי של מוטורולה HS805 עם סוללה AAA והיא מחזיקה המון אבל היא כבדה. וה I-TECH Arrow II קלה אבל איך היא?

• 2 תגובות
    • 949 צפיות
  16. Started by Mike4Gaming,

אהלן חברים ! אני מוכר את הטאבלט שלי ASUS TF101 במצב מעולה , נקנה בשנת 2012 מגיע אם 16GB זיכרון אם אפשרות הרחבה לעוד 32GB נוספים בצבע ברונזה ללא שריטה אחת , מסך 10.1" אינץ' ברזולציה 1280X800 עובד מעולה ללא תקיעות מחיר : 700 ש"ח מס' פלא' - 0526701369

• 3 תגובות
    • 997 צפיות
  17. Started by ModChiP,

איזה רום הכי מבושל לLG P500H? חייב שתהיה לו עברית מלאה. ואיך אני מתקין אותו בצורה הכי נכונה? המכשיר נקנה מפלאפון. אגב, כמה שנים אחריות יש למכשירים האלו?

• 8 תגובות
    • 2.8k צפיות
  18. בקרוב אני הולך לחברה שלי פלאפון לשאול אם אפשר לחבר לי פלאפון לחברה עכשיו אני רוצה לדעת כדאי שהם לא ידפקו אותי בטח יש להם איזה חוק שאומר שהם לא חייבים להודיע לי על חוקים מסויימים של משרד התקשורת ודברים שידפקו אותי בקטע הזה עוד לא קניתי את המכשיר השאלה אם אני קונה בחנות פרטית מה בדיוק מגיע לי ברשת אם אני מחבר? זה כמו מישהו שקנה מהחנות של הרשת את הטלפון? מה זה חוק הזיקה? כי קראתי על זה אבל לא בדיוק הבנתי מה זה אז אם מישהו יכול להסביר לי בדיוק מה זה בצורה מובנת תודה רבה (המכשיר הוא SGS רווח של 1600 שקל אם קונים בחנות פרטית ולא בפלאפון)

• 1 תגובה
    • 982 צפיות
  19. Started by r.b.y,

בוקר טוב מחפש כבל לחיבור הנוקיה לטלויזיה באיכות HD

• 0 תגובות
    • 811 צפיות
  20. Started by guyst21,

אם אני מעוניין עכשיו להחליף תרום מהקורי של אוראנג לרום אחר מה עם כל התוכנות והמשחקים שהורדתי ?

• 1 תגובה
    • 776 צפיות
  21. היי במיוחד בשביל ( אבל כמובן לא רק ) מילפורד ! https://tech.walla.co.il/item/3107942 כל מי שהפראמטר הזה חשוב לו.

• 0 תגובות
    • 778 צפיות
  22. שלום רכשתי דרך אי-ביי מכשיר סמסונג ויברנט T959 שנעול על רשת t-mobile איך משחררים את הנעילה ואיך מעדכנים שייתמוך בעברית? תודה

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. עם אפליקציה צבעונית וגראפיקה תלת מימדית, מיני-משחקונים וכמובן אפשרויות לתשלום בכסף אמיתי - חיית המחמד הדיגיטלית הנוסטלגית של שנות התשעים מקווה לעשות קאמבק לכתבה

24. Started by kdani,

שלום לכולם, האם משהו יודע מה ההבדלים בין שני הדגמים (אני מדבר על משמעות ההבדלים, לא הפרטים הטכניים - זה נמצא ברשת) השוואה בין שני המכשירים/ מי מהמכשירים יותר חזק ? ויותר חשוב - למי הבטריה תחזיק יותר זמן עבור אותה פעילות ?

• 9 תגובות
    • 5.3k צפיות
  25. Started by avi2014,

חשוב לי במכשיר אוזניות טובות(שנכנסות לאוזניים..) איכות סאונד טובה ממשק פשוט ואם אפשר אז גם עיצוב

• 4 תגובות
    • 904 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.