עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by moldovani man,

כמעט כל השירים מכל האלבומים באיפון מקרטעים, כאילו פתאום השיר חוזר 2 שניות אחורה ואז אחרי שניה קדימה. זה קרה אולי לעוד מישהו? האיפון חדש קיבלתי מאורנג' לפני שבוע. מה כדי לעשות?

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. האפליקציה, שנמצאת בפיתוח מזה מספר שנים, מנסה להביא את הדואר האלקטרוני אל המאה ה-21 לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%92%d7%95%d7%92%d7%9c-%d7%9e%d7%a9%d7%99%d7%a7%d7%94-%d7%90%d7%aa-%d7%90%d7%a4%d7%9c%d7%99%d7%a7%d7%a6%d7%99%d7%99%d7%aa-%d7%94-inbox-%d7%91%d7%93%d7%a8%d7%9a-%d7%9c%d7%9e%d7%94%d7%a4%d7%9b%d7%94/

3. אהלן, אני נמצא עכשיו בלוס אנג'לס ועוד כמה ימים עובר לניו-יורק ואז חוזר לארץ ב18 לספטמבר, אני צריך לקנות שני טלפונים - אחד לי ואחד לחברה שלי, היא נעולה כבר על אייפון, אבל לגביו אני אשאל שאלות עוד רגע. עכשיו, אני רוצה לקנות סמארטפון חזק שישרוד שנתיים+ של עדכונים וגרסאות תוכנה חדשות, אני מתעניין בONE X ובS3 ועוקב אחרי המחירים שלהם באמאזון ואיביי כבר בערך חודש והמחירים דיי יציבים על משהו כמו 540-530$ לONE X חדש ו580$ לS3 חדש, משומשים עולים קצת פחות. אבל כאן יש כמה הסתייגויות - כי המחיר לגרסאות המקומיות של המכשירים בד"כ זולות בכמה עשרות דולרים(הI-747/T-999 בS3 והגרסא של AT&T לONE X) ממה שאני הבנתי הגרסאות הללו זולות יותר כיוון שהמעבד בהן הוא כפול ליבה עקב השימוש בLTE כאן ב…

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. היי.. הכותרת אומרת דיי הכל... מה שאני צריך לדעת זה איזו תוכנה מקטינה את הרזולוציה שתתאים לפלאפון (איזו רזולוציה בכלל המסך שלו?) ראיתי בפלאפון של חבר שיש לו divxplayer, והוא מפעיל סרטים בצורה חלקה.. בתנאי שהם הוקטנו מראש. הבעיה שאני לא יודע איך עושים זאת. מעבר לזה , לא הכי קשור אבל יש תוכנה שמצרפת את הכתוביות לסרט שאני אוכל לראות את הסרט עם הכתוביות? תודה!

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. האם זה אפשרי ואם כן איך? ברשותי מחשב כף יד ASUS 696, החיבור בשני הצדדים הוא מיניUSB האם ישנו כבל מתאים?

• 5 תגובות
    • 939 צפיות
  6. עם חצי טרה-בייט של אחסון, הרבה סטייל ובעיקר טעינת SuperVOOC מהפכנית - גרסת ה-Lamborghini של ה-Find X עשויה להיות סמארטפון החלומות לכל מי שיהיו מוכנים להשקיע (והרבה) לכתבה

7. Started by rogbi,

כל פעם אני מתחבר ומקבל אותו IP, איך אפשר לשנות?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by daniel0089,

שלום, הציעו לי היום חבילה מאוד משתלמת והצעיו לי כמה מכשירים (אני צריך את הדעה שלכם עוד היום כי המבצע הוא עד מחר!) הינה המכשירים: 1) מוטורולה מיילסטון 2) סמסונג 5630 מג'יק טאץ' 3) נוקיה N86 4) סוני אריקסון W995 אם למישהו יש את אחד מהמכשירים אשמח אם הוא יתן רשימה קצרה של היתרונות וחסרונות. מה שהכי חשוב לי בטלפון זה: נגן מוזיקה איכותי ומהיר, תוכנות ומשחקים שאפשר להוריד למכשיר, מצלמה, גלישה באינטרנט נוחה(לפי הסדר). בינתיים אני הכי בכיוון של המוטורולה מיילסטון (אשמח לשמוע את דעתכם עליו) אבל קצת חושש כי בכל זאת זה מוטורולה... תודה רבה לכם, דניאל.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. תהנו. זה פשוט נכון. הכל.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. שלום. האם יש אפשרות להשתמש בGPS עם מכשיר סמסונג F480? אני יודע שאין לו GPS מובנה אבל יש לי את המכשיר, לא זוכר באיזו חנות קניתי אותו אבל הוא הגיע עם גרסאת תוכנה של רשת פאלפון ויש שם קישור לGPS שלהם. הקישור לא עובד כי אני משתמש בו עם סים של אורנג. האם יש מקלט שאפשר להשתמש בו או שרות של אורנג שמאפשר זאת?

11. היי, אני מחפש טלפון לחברה שלי,עיקר השימוש זה אינטרנט ומשחקים, אוכל למתוח את התקציב ל 2000 אבל מעדיף שלא. עריכה: מה אתם אומרים לגבי הSamsung I9001 Galaxy S Plus, יש לי את הS 1 הרגיל והוא בסדר גמור אז פה יש מעבד קצת יותר חזק...

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. אהלן. הסיפור הוא כזה. הנייד שלי(אנדרואיד) מחובר דרך הaux למערכת ברכב. אני רוצה לשלוט דרך איזשהו שלט בלוטוס על העברת השירים בלי לגעת בפלאפון. קיים דבר כזה? תודה.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. אני מעוניין לרכוש את האייפוד החדש. אני רק לא מוצא שום חנות חוץ משל אפל, והם רוצים שישלמו להם עם כרטיס של ארה"ב שאין לי. כבר התפשרתי על להשתמש בMUSTOP למשלוח אפילו. כל מחיר עד ה500$ כולל מיסים מתקבל. אני פשוט רוצה לקנות אותו לפני שמתחיל לי הקד"צ ב18 ואני רוצה לקבל אותו כמה שיותר מוקדם.

14. לאחרונה אבא שלי התחיל להתעניין בנגנים כי יוצא לו לנסוע הרבה. ואני יודע שאם אני לא אקנה לו משהו נורמלי אז הוא יקנה את הנגן הזול הראשון שיראה ויהיה אסון... אני חיפשתי נגן של עד 300 ש"ח עם כמה נתונים ולא ממש הצלחתי למצוא, לדוגמה: טעינה מ-USB, רדיו פנימי ושהוא לא דורש להתקין תוכנה משלו בשביל להעביר את הקבצי המוזיקה... נחמד גם אם הוא מגיע עם מסך שאפשר יהיה להציג בו תמונות או אפילו סרטוני Mp4 אשמח גם לקבל שמות של נגנים מהם כדאי להתרחק... עריכה: קיבולת של 512-1024 מגבייט, קצב העברה לא כל כך חשוב

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by Bender Rodriguez,

מעוניין לקנות נגן איכותי שיענה לי על הדרישות - תקציב של 1000 ש"ח, אפשר לחרוג בקצת - יחסית קטן, מיועד לריצות - מאוד חשוב שיהיה מסוגל למחוק שירים ללא חיבור למחשב, שאני אוכל למחוק שירים בדרך (כדי להוריד לשים עליו אלבומים שלמים ולמחוק מה שאני לא אוהב) - שיהיה לו Shuffle אכותי, כמו זה של האייפוד שמרכיב לך פלייליסט שלם רנדומלי ולא חוזר על אותו שיר פעמיים לפני שהוא השמיע לך את כל השאר (נשמע טפשי אבל חשוב) - איכות סאונד טובה מאוד - רק מוזיקה, אין צורך ביכולות ניגון סרטים בכלל - בלי גימיקים כמו שעון, רדיו, מיקרופון הבנתי ש-I7 וה-D2 הם טובים מאוד, אשמח לדעות תודה רבה על העזרה

• 5 תגובות
    • 752 צפיות
  16. החומרה הבסיסית לא תפיל אף אחד מהכיסא, אך סוללה בקיבולת נאה ומחיר נמוך במיוחד הופכים את ה-Leagoo Lead 7 למכשיר שעשוי לעניין אתכם לכתבה: http://hwzone.co.il/סמארטפון-סביר-עם-סוללה-גדולה-ב-325-שקלים-י/

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. Started by malcolmx9,

אני צריך MP3 פשוט רק לחדר כושר, כך שאני מחפש מכשיר מחברה טובה במחיר זול. המכשיר שציינתי בכותרת עולה רק 100 שקלים, השאלה היא אם הוא מכשיר טוב או אחד שעושה בעיות? בנוסף אני קונה לו את האוזניות CX-300 של סנהייזר.

• 5 תגובות
    • 971 צפיות
  18. חיפשתי וחיפשת ולא מצאתי שום חנות בארץ שמוכרת אקססורים ל Zen Vision:M.. מישהו מכיר אולי חנות בארץ שמוכרת שלט חוטי/מטען/נרתיק (ולא מעור) לנגן הנ"ל ? תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by iib,

שבוע שעבר יצא סוף סוף Cowon D2 עם 16 גיגה-בייט פנימי. http://www.engadget.com/2008/05/09/cowons-d2-pmp-now-available-in-16gb-form/ בצירוף מקרים מפתיע, שבוע שעבר מת ה x5l שלי אחרי שנתיים וחצי של שירות נאמן. ה- D2 מסתמן כמחליף ודאי, גם בעקבות העובדה שהפורט rockbox שלו יצא לדרך ומתקדם יפה. נקווה שהגרסה תגיע לארץ במהרה.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. ברשותכם , ראיתי שמשהו מפורום IANDROID פרסם : http://iandroid.co.il/forum/topic93478.html פשוט ווואו ! הדגם המשודרג 269$ 10.1 אינץ IPS HD + גורילה גלאס 2 2 GB RAM 32GB HARD-DISK סוללה 8000 MAH GPS מובנה http://www.ramos-sale.com/ramos-w30-quad-core-tablet-pc-with-gps-bluetooth-fm-2gb-ram.html

• 5 תגובות
    • 2.2k צפיות
  21. קניתי מכשיר חדש של XIAMOI 5A ובהגדרות הראשונות הוא מבקש להתחבר לרשת אלחוטית כדי להוריד עידכונים הבעיה שאין לי רשת אלחוטית. כולם עם סגורים עם סיסמאות איך מגדירים אותו שימשוך את העדכונים דרך הרשת של הקו הסלולרי ?

22. חברים שלום יש לי פלפון מסוג SONY ERICSON T650 המכשיר נפל לי לאסלה אין לי ביטוח איפה אני יכול לתקנו בצורה זולה וטובה בחברת סלקום העלות כמו חדש באזור השרון - ת"א אשמח למידע :s05:

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  23. אני חושב לרכוש סמארטפון שמבוסס על מערכת זאת מפני שאני לא יכול לסבול יותר את אנדרואיד וגם לא את ios . האם ב wp 8.1 ,ניתן להגביל באופן פרטני את ההרשאות של כל אפליקציה שאני מתקין ? האם ניתן לבטל בתוך מערכת ההפעלה התקנים שונים שיכולים לשמש למעקב זדוני נגד המשתמש , כמו המיקרופון והמצלמה המובנים ? האם ניתן לחסום בפני האפליקציות את הגישה לכרטיס הזיכרון החיצוני , לתמונות ולתיקיות מסויימות ? האם ניתן במערכת הפעלה זאת להריץ אפליקציות באופן וירטואלי לחלוטין כמו sandbox או כמו vmware / virtual pc , וכך לנטרל לחלוטין את הגישה הישירה שלהם לחומרה של הסמארטפון ? האם ניתן לחבר עכבר ולהשתמש בו באופן מלא , קרי קליק ימני וקליק שמאלי ? (בדקתי באנדרואיד ועכבר חוטי אומנם עובד , אולם רק הקליק…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. אני מחפש נגן mp3 חדש אחרי שהx5l נפטר . חשוב לי במיוחד: 1. אורך חיים של הבטריה 2. איכות שמע (מן הסתם... ;D) 3.חסין זעזועים. רצוי שיוכל להציג תמונות וסרטים אבל לא חובה (זה לא השימוש העיקרי שלו) חשבתי על האייפוד קלאסיק או על המיקרוסופט זון - איך הם? ראיתי גם לפני משהו כמו שנה את הZen Vision-M של קריאטיב, שהציג איכות טובה אבל לא כל כך אהבתי את הממשק שלו. האם כדאי בכלל לקנות x5l חדש?! עריכה: שכחתי לציין שחשובה גם איכות האוזניות - אם האיכות של אלה שבאה עם המכשיר ממש חרא ואני אצטרך להחליף אשמח אם תציינו

• 5 תגובות
    • 960 צפיות
  25. יש לי מכשיר GPS שקניתי בארה"ב אני יכול לפרמט את התוכנה ולהשים אחת משלי ?

• 5 תגובות
    • 923 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.