עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by pc34,

תגידו איך הlg prada 3 ?שווה לgalaxy s2 ? ועוד שאלה יש איזה רום לנצ'ר או משהו כזה שמשנה את העיצוב המשעמם של הממשק?

• 0 תגובות
    • 804 צפיות
  2. Started by dm44,

תמליצו לי על נגנים אבל בעיקר אני מתלבט בין הנאנו הקליקס הZEN V והSANSA אני חשבתי בעיקר על הZEN V בגלל האיכות שמע (קריאייטיב) והמחיר הזול בנוסף אני חשבתי להזמין מהאינטרנט (אמזון) כי הדולר ירד והמישלוח לא צריך לעלות יותר מידי ואם מישהו יודע כמה עולה המשלוח שיגיד תודה

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. כאשר המכשיר במצב המתנה ומנסים להפעיל מחדש לא מתעורר. המסך נשאר שחור. אין שום אפשרות להפעיל מחדש אלא רק אם מוציאים את הסוללה. התופעה בעיקר ב XPERIA T . XPERIA V ואפילו קורה ב XPERIA Z . האם מישהו נתקל בתופעה ויודע פרטים על הבאג הזה? לינק: http://www.xperiablog.net/2013/01/24/so ... -death-bug

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. Started by shteren,

נתקלתי בזה עכשיו באליאקספרסס, 90 דולר זה מחיר ממש זול לא בדיוק ברור לי העסק, אולי זה שקר? בכל מקרה חיקוי לחיקוי זה בטח לא נשמע לי סביר, מה אתם אומרים? לקנות? http://www.aliexpress.com/item/N9500-MTK6589-S4-phone-Android-4-2-Smart-Phone-5-0-IPS-Screen-1280-x-720/844573118.html

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  5. שצופים בסרטים מהמחשב על מסך הטלויזיה. משהו שיאפשר PASUE/PLAY דברים כאלה פשוטים לא יותר מידיי..

• 14 תגובות
    • 4.8k צפיות
  6. המדליף המפורסם ביותר ברשת מציע תמונות של צמד מוצרי הדגל מבית סמסונג כבר עכשיו לכתבה

7. פליז עזרה. הנייד תקוע... התמונות מגובות בגוגל, אבל אני לא רוצה למחוק את כולן מהנייד... תודה.

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. היכונו לקבל עוד מכשיר ביניים שמאמץ את המגרעת השנויה במחלוקת לכתבה

9. Started by shibie,

אהלן חברה, רציתי לשאול אם יושק בישראל נגן iaudio i7 עם 8 גיגה... כי בינתיים ראיתי בישראל רק של 4 גיגה.. ובאתר הרשמי רשום שיש של 4 או של 8.. תודה לכל העוזרים

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. אני רוצה לדעת איך אני יכול לסדר- להכניס ולמחוק קבצים מהכרטיס זיכרון(flash) ב-v3x (אם יש איזו תוכנה) תודה

• 3 תגובות
    • 654 צפיות
  11. Started by haviv822,

באג, כן BUG מוכרת אותו ב 515 ש"ח. גם אני לא האמנתי כשחיפשתי את הנגן בזאפ. באג ממקומת שם ראשונה במחיר הנ"ל. ;D http://zap.co.il/model.asp?model_id=410905

• 43 תגובות
    • 4.4k צפיות
  12. Started by GasPipe,

ה-IAudio שלי (שעד עכשיו עשה עבודה מצוינת) התחיל להציק לי בזמן האחרון. המגעים בכניסה של האוזניות רופפים כך שכדי לשמוע רגיל צריך להכניס חלק מהאוזניות. לפעמים זה הולך בקלות ולפעמים לא. בהליכה/ריצה המצב רע. איפה אפשר לתקן את זה?

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by Little_AKA_Or,

שלום D; בזמן הקרוב אמורים להגיע אליי בערך 500 שקל ובעוד חודשיים וחצי יש לי יומולדת 16 שגם אז יכנסו קצת מזומנים לכיס. לפני כשנה וחצי קיבלתי מהעבודה של אמא שלי נגן ריו FORGE. הנגן הגיע עם 256 מגה מובנים וכרטיס זכרון של קינגסטון של 256 מגה. הנגן היה ממש טוב התחלה ומרגע שהוא הגיע לידיים של אחי הקטן הוא נהרס ונהרס.. בהתחלה אחי הקטן דפק את האוזניות. באחת שמעו ואחת לא. אבל מה זה אוזניות? קנינו חדשות. הריו התחיל ליפול לו, הוא שכח בטריה בתוכו ומזל שמצאתי את זה בזמן לפני שהוא נהרס לגמרי, הוא עשה בעיות בחיבור של הסוללה ומידי פעם הוא פשוט לא הגיב בכלל ולא נדלק.. המון בעיות וכרגע הנגן במצב של עובד, אבל עם ווליום חלש מאוד ואיכות ירודה מאוד.. כמו שאמרתי אמורים להגיע אליי כספים בזמן הקר…

• 29 תגובות
    • 2.4k צפיות
  14. Started by liordavid,

שלום לכולם... מעוניין לרכוש מכשיר GPS... עדיפות ליד שניה/מחודש (ניתן גם חדש) מה מומלץ/הכי זול * מצאתי חדש - 1250 שקל - http://www.eline.co.il/lhe/aecommerce/c63/9132.php

• 2 תגובות
    • 731 צפיות
  15. Started by Ido.G,

אז כידוע, הערב אפל הכריזו על שני מכשירים "מהפכניים", כרגיל. הראשון הוא האייפון 5C. ה C הוא עבור Color. השני, כמיטב המסורת והמקוריות הידועה של אפל - האייפון 5S. שניהם, כמובן, יגיעו עם iOS7 ,שמיישרת קו עם Android 4.0 בערך, עליה כבר דיברנו בעבר. נתחיל מהאייפון 5S: יגיע עם מעבד A7 שיתמוך ב 64 ביט. אמור להיות מהיר פי 40 ומשהו מהאייפון 1 (וואו...). המעבד הגרפי יהיה מהיר פי 52 מזה של האייפון 1. סביר להניח שכמיטב המסורת, הביצועים שלו יהיו מעולים (יש לזכור כמובן שהמסך של האייפון הוא אפילו לא 720p). יגיע יחד עם מעבד M7, אשר יקבל מידע מהחיישנים השונים במכשיר ויעבד אותו. אמור להביא אפשרויות חדשות לשליטה על משחקים. לא ברור לי מה זה אומר, אבל האמת שזה נשמע מעניין. קורא טביעות אצבע ש…

16. Started by ASAFBS2,

שלום,אתמול קניתי IRIVER E100 ועל פי שזכור לי כשראיתי את הסרט המובנה הצבעים היו בסדר עכשיו אני בא לראות עוד פפעם והצבעים הכהים התחרבשו (לא הכל רק בצבעים הכהים) האם יש דרך לתן את זה דרך הנגן??? חייב עזרה מהר למה יש לי עוד מעט טיול עד הבוקר ואני רוצה לראות סרטים בדרך! ועוד שאלה למי שיש את הנגן האם באמצע של המסך טפריט יש לכם מין שורה טיפה מפוקסלת כי אני חושד שהביאו לי נגן עם בעיה בצבעים

• 0 תגובות
    • 690 צפיות
  17. הכירו את ה-Galaxy A60 וה-Galaxy A40s אשר הוצגו עבור השוק הסיני, עם סוללות גדולות כמיטב המסורת המודרנית של החברה לכתבה

18. חברי הפורום שלום קודם כל - אני לא בטוח שזה הפורום המתאים לדיון הזה, אבל באותה מידה הדיון לא מתאים לפורום התמיכה הטכנית, כי לא מדובר פה בבעיה שיש לפתור. אם זה לא הפורום המתאים, אבקש מהמנהלים להעביר את הדיון למקום המתאים. אתמול קניתי את ה Nexus 4 של LG (גירסת ה 16GB), ומסתבר שהמטען שהגיע איתו בקופסא, שהייתה סגורה עם מדבקות (של היבואן - רמפל), הוא בכלל של Samsung. מצ"ב תמונות: שימו לב שעל המטען יש גם כיתוב כנראה ברוסית (האותיות נקראות לי קיריליות, ולכן סביר להניח שזה רוסית) ובעוד שפה (בנוסף לאנגלית), ובנוסף כתוב על המטען שהוא יוצר בסין. אני יודע שבארץ בד"כ היבואן מחליף את המטען בכדי לעמוד בתקנים המקומיים (בעיקר בכדי שיהיה אפשר לחבר אותו לשקעים בארץ), אבל השאלה היא הא…

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by Yoram Lev,

איזה סלולארי יותר מומלץ: samsung a50 או samsung a7 ? או שכדאי מכשיר אחר ? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  20. Started by below_z,

אני מחפש אוזניית Bluetooth אם שמע איכותי ויכולת השמעת רדיו (אני חושב שזה נקרא A2DP) אני מודע למחירים בארץ ולא מצפה למצוא משהו טוב (אשמח לטעות) לכן מעניינים אותי דגמים שאפשר לקנות ב EBAY, AMAZON, דיל אקסטרים אני חושב שראתי דגמים מתאימים באזור ה 40$.

• 3 תגובות
    • 786 צפיות
  21. ליבות עיבוד חדישות, ליבה גראפית מעודכנת, זכרונות LPDDR5, מודם 5G עם מהירויות שיא ועוד מצפים לנו בסמארטפונים הבאים מבית היצרנית הקוריאנית לכתבה

22. Started by (G),

מטרת הת'רד לשתף את מסך הבית של מכשיר האנדרויד שברשותך. SGS2

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. שלום לכולם קניתי את המכשיר הזה של חברת פלאפון http://www.gearlive.com/blogimages/treo700wx.jpg אני מחפש מירנדה או איסיקיו שעובדים טוב על מחשבי כף יד כי הפלא הוא קודם כל POCKET-PC עשיתי חיפוש בגוגל הוא מצא לי ICQ BETA שלא עובד כמו שצריך לא רואים בו מי מחובר ויש בו בעיות חפשתי מירנדה זה מצא לי כמה אתרים ברוסית שאני לא ממש מבין מה רשום שם...ואם אפשר מי שיכול להביא לי קישורים לתוכנות מעניינות או משחקים ...תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by d_v,

היי אני לא מבין בין IPOD ל IRIVER או לכל חברה אחרת שין לי מושג לגביה. אני צריך נגן בנפח של 30-40 GP, שיהיה לי נוח להעביר קבצים אליו וממנו, כי הוא ישמש גם כ HD נייד (להעברת קבצים גדולים מאוד...) בלי יותר מדי ממשקים , שיהיה P&P, נוח, לא גדול מידי (למרות שהגודל באמת לא קובע במקרה הזה), איכותי, ואם אפשר שיראה טוב... אני מקווה שפירטתי מספיק... זקוק לתשובה ממצה ודחופה (אחי בארה"ב רוצה לקנות לי והוא עכשיו בחיפושים...)

25. שמעו , כרגע יש לי פלאפון ממש אבל ממש פשוט , יש לי את הפלאפון הכי פשוט של נוקיה ואני שונא אותוווו אני מרגיש אותו יותר מידי בכיס והוא גדול כבד ומגושם. אני לא צריך דברים יותר מידי מיוחדים, רק שיהיה קל מומלץ קטן ושאני ישים אותו בכיס אני לא ארגיש בעיקר במסיבות, כמובן שאם MP3 וחיבור למחשב ניכנסים בתקציב אז אחלה אבל לא חייב... תודה !!!

• 6 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.