גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,771 דיונים בפורום זה
-
שלום, יש ברשותי מכשיר סמסונג גלקסי s3 חדש. העברתי זמנית את כרטיס הסים שלי מהנייד הקודם (נוקיה ישן) לסמסונג החדש אחרי שקצצו לי אותו כדי שיתאים למיקרו סים של הסמסונג (לא לדאוג כבר יש לי מיקרו סים חדש) סיבת ההעברה היא כדי להעביר את אנשי הקשר שהיו לי על הסים למכשיר החדש. ניסיתי את האופציה של "יבוא נתונים מכרטיס סים" בסמסונג. אך ללא הועיל. כשניסיתי לבצע את הפעולה לא ראיתי אף איש קשר על כרטיס הסים האם מישהו מכיר דרך אחרת יעילה יותר לעשות זאת. תודה, שבת שלום
-
- 0 תגובות
- 886 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 437 צפיות
-
-
שלום אני מחפש טלוויזיה 32 אינץ, שתהיה איכותית עד 1500 שקל. חשוב שתתמוך בLED . ויהיה כמה שיותר טכנולוגיה.. אני ישתמש בטלוזיה כמסך למחשב גם. חשוב שיהיה לפחות 3 יציאות HDMI . (אין לי בעיה לחרוג מהמחיר ב300 שקל) שאלה נוספת מה זה hd ready? והאם זה יותר טוב מFULL HD? מה יותר כדאי? תודה מה אתם אומרים על זאת: http://www.wallashops.co.il/a/ap.aspx?pi=YZUA32F5300
-
- 2 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום, עדכנתי את ה-s3 שלי לאנדרואיד 4.3 של סמסונג בהתאם לכתבה שעלתה פה באתר. עדכנתי הכל בהצלחה. ראיתי בעדכון הכתבה שאומרים שיש באגים בגרסה זו. אני חווה לאגים ומידי פעם התוכנה קצת איטית. אלו חלק מהבאגים שיש בתוכנה או בעיה אחרת בטלפון? אשמח לעזרה
-
- 4 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
ערכתי את הכותרת לתיאור יותר רלוונטי למצב הקיים פירוט בהודעה 2
-
- 28 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
חברת תקשורת בינלאומית היושבת בשרון מחפשת אנשי תקשורת "חולי גאדג'טים" אשר מעוניינים\ות לבצע הסבה למשרת בדיקות. מעוניינים באנשים בעלי אהבה אמיתית לטכנולוגיה וחדשנות, סקרנות טבעית בכל מה שקשור לאפליקציות, ורצון לחקור וללמוד אפליקציות חדשות. אשמח לקבל קו"ח ל-Adarg@sqlink.com
-
- 1 תגובה
- 908 צפיות
-
-
אני מחפש לקנות טלווזיה 40-42, לא smartTV לא קריטי תלת מימד. הטלויזיה תהיה רוב הזמן מחוברת למחשב ותשמש להקרנת סדרות.סרטים. יש דגמים מומלצים?
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
http://www.dira4u.com/home-theater/813-%D7%9E%D7%A7%D7%A8%D7%A8%D7%99-%D7%99%D7%95%D7%A7%D7%A8%D7%94-%D7%97%D7%9B%D7%9E%D7%99%D7%9D-%D7%9E%D7%A0%D7%99%D7%95-%D7%96%D7%99%D7%9C%D7%A0%D7%93-%D7%A4%D7%99%D7%A9%D7%A8-%D7%A4%D7%99%D7%99%D7%A7%D7%9C או שתגידו לי שזה משהו שכבר קיים הרבה שנים ושאני קצת סתום... מישהו מכיר את הטכנולוגיה הזו במקררים ומה המשמעות שלה מלבד חיסכון באנרגיה? (במזגנים למשל זה גם מקרר בצורה יותר יעילה, שומר על טמפרטורה קבועה ואנאעארף מה עוד...)
-
- 0 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
אהלן! אמי קנתה לא מזמן נקסוס 4 וכמובן התקינה עליו וויז. בהתחלה הכל עבד כמו שצריך, אבל אחרי פעם או פעמיים שהיא השתמשה באפליקציה פתאום היא הפסיקה "לדבר" - ההנחיות הקוליות לא נשמעות. חוץ מזה הכל עובד כמו שצריך - האפליקציה מזהה את המיקום ונותנת מסלול כמו שצריך, אבל זה בעייתי להסתכל כל פעם על המסך כדי לראות לאן צריך לנסוע. חשבתי שמשהו השתנה בהגדרות שלה וניסיתי לסדר את זה, אבל כשאני נכנס להגדרות סאונד הווליום מוגדר על הכי גבוה ומסומן שהוא כן ייתן הנחייה קולית. ניסיתי להסיר ולהתקין מחדש - בהתחלה זה עבד אבל שוב אחרי שימוש אחד או שניים חזרה אותה בעיה ועכשיו לא עוזר גם להתקין מחדש. מישהו יודע איך אפשר לסדר את זה? תודה!
-
- 7 תגובות
- 20.2k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי חבר שיש לו מכשיר נוקיה 300 והתקלקל לו המסך מגע, המסך עדיין פועל רק המגע לא מגיב. השאלה היא האם כדאי להשקיע בתיקון של הדבר הזה? האם אני יכול לתקן את זה בעצמי או שזה חייב מעבדה? האם זה אומר שהמסך הלך או שאפשר לתקן בלי להחליף מסך?
-
- 0 תגובות
- 976 צפיות
-
-
שלום הסיפור הוא כזה, אני מכיר מישהו שמגיע לארץ ב-3 בדצמבר ואני מעוניין לקנות את ה-MOTO G ולשלוח אותו לכתובת שלו באנגליה עד לתאריך הנ"ל. קראתי שה-MOTO G הושק כבר בשבוע שעבר אבל לא הצלחתי מקום נורמלי שאפשר לקנות אותו, ב-amazon UK טוענים שהמכשיר יהיה זמין אצלם רק בתחילת דצמבר, ב-phones4u כל המחירים שם כוללים חבילות סלולר באנגליה, ואילו ב-motorola עצמה לא הצלחתי למצוא איזושהי אפשרות של קנייה של המכשיר דרכם. אני ישמח אם יש פה מישהו שמתמצא קצת בנושא ויוכל לעזור לי בעניין. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי מכשיר Galaxy S2, עם תקלות לא ברורות כלשהן, שגורמות לו להתרסט ולהיתקע לפעמים (פעם-פעמיים ביום), וקונקטור USB עם מגעים בעייתיים. (לטעינה - אני פשוט קניתי עוד כמה סוללות, טוען אותן ישירות עם מטען כזה, ומחליף ביניהן. והעברת קבצים אני עושה עם Wifi) שווה לי לנסות לתקן אותו? מישהו ירצה לקנות דבר כזה יד שנייה?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
הי אני מחפשת טאבלט: מטרה: צפיה בסרטים, גלישה באינטרנט ומשחקים קלים גודל: בין 9 ל 11אינץ חיבורים: חיבור micro usb וכרטיס הרחבה חובה, נחמד חיבור וmini hdmi (ושלא ביטלו usb hosting בfirmware) מצלמה אחורית: נחמד לא חובה, אין צורך במצלמה קדמית חיבור wifi טוב, אין צורך ב3G מערכת הפעלה: אנדרויד בטריה: בעיקר לשימוש ביתי אך שלא יסתיים מהר ושהמכשיר לא יתחמם אין טווח מחיר כי אני רוצה לקנות משהו טוב אבל לא היקר ביותר, אשמח להצעות בכל טווחי המחירים אשמח גם להצעה איפה לקנות. תודה
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
תקציב עד 600 ש"ח. מתלבט בין שני דגמים שנראים לי הכי טובים במחיר הזה, אשמח לעזרה באיזה מהם לבחור, ואם יש טובים יותר במחיר הזה כמובן שאשמח לשמוע גם כן. הדגמים שאני מתלבט ביניהם הם ONDA V975S ו YOANDAO N90 SRK. לינקים לשניהם: http://www.pandawill.com/onda-v975s-quad-core-a31s-tablet-pc-97-inch-android-42-1gb-ram-16gb-4k-video-silver-p80328.html http://www.pandawill.com/onda-v975s-quad-core-a31s-tablet-pc-97-inch-android-42-1gb-ram-16gb-4k-video-silver-p80328.html תודה מראש לעונים.
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מאז שהתקנתי Cyanogenmod, מדי פעם, באקראי, אני מקבל SMS מאורנג' (ספקית הסלולרי שלי) שתוכנו - orange time. Incorrect service code: IΞΩJDJT Please check the service spelling. For a list of service codes, send H to 999. לפעמים אני מקבל כמה הודעות כאלה באותה השעה, ולפעמים עוברים ימים ושבועות בין הודעה להודעה. יש לכם מושג מה יכולה להיות הבעיה? (זה נשמע לי כמו תוכנת ריגול שמנסה לפנות לשירותים סלולריים לא סטנדרטיים כלשהם או משהו דומה)
-
- 2 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
יש לי סאסמסונג מיני גלאקסי (לא יודע אם 1 או 2) ואני רוצה לחבר אותו למחשב כדי לעשות סדר בתיקיות מתוך המחשב. אני מחבר את הכבל USB, (ניסיתי כבר כמה כבלים) ושום דבר! התקנתי Kies וגם לא עוזר. מה עושים? זה ממש חשוב!
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, אח לי מגיע מארה"ב לישראל והוא ביקש שאני יבחר משהו שהוא יביא משמה עם זה טאבלט או מחשב נייד, משום מה אח שלי שכנע אותי לזרום על העניין של טאבלט והציע לי את ASUS Transformer Book T100. יש אופציות אחרות בשוק שהם יותר טובים בתקציב של הטאבלט הנוכחי או שקצת רחוקים ממנו שמציעים דברים יותר טובים, זאת אומרת: יעילות, מהיר, קל (יחסית), קל לשימוש, שישמש לי כמו "מחשב רגיל".
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום,רציתי לקנות לחברה שלי ליומהולדת מסגרת דיגיטלית שהיא תוכל לשים שם תמונות שלנו ושל המשפחה שלה. יש המון סוגים ומפרטים של מסגרות ורציתי להתייעץ איזה מסגרת הכי טובה והכי משתלמת התקציב שלי נע בין 250-350 ואני מחפש אחת שהרזולוציה והמסך שלה טובים והתמונות יראו טוב אפשר עם רמקולים ורצוי עם usb ושיש לה גם מקום איחסון גדול יחסית אשמח אם תוכלו לעזור לי תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
ביום רביעי שעבר קבלתי את ה-Nexus 5 בנפח 16G שהזמנתי ישירות מהחנות של גוגל ממש ביום ההכרזה. העלות הסופית - 1,975 שקל לפי הפירוט הבא: מכשיר - $384.12 - לפי שער 3.53 שקל ל-$ יוצא - 1,356 שקל עלות שילוח + ביטוח של MUSTOP (אני כבר עובד איתם שנים רבות) - 118 שקל מיסים + שחרור מהמכס - 501 שקל.
-
- 31 תגובות
- 5.4k צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן, בדקתי בחנויות מסויימות את האופציה לרכוש את ה LG G2 ,וכל חנות מבלבלת תמוח עם האחריות שהיא מקנה לרוכש יחד עם הטלפון. יש כל מני סוגי אחריות שאינני מבין גדול ואשמח אם תעזרו לי להבדיל ביניהם: 1.אחריות על יבואן רשמי. 2.אחריות של יבואן מורשה. 3.אחריות. ( החנות מפרסמת פשוט שיש שנה אחריות\שנתיים אחריות). שווה להוסיף כסף ולקנות יחד עם אחריות יותר "טובה"? שווה להוסיף כסף כדי לקבל שנתיים אחריות? או שזה לא משנה והכל חרטא?
-
- 19 תגובות
- 2.6k צפיות
- 1 follower
-
-
האם זה הסוף ליבוא מקביל ? http://www.androidpolice.com/2013/09/26/samsung-has-begun-sim-locking-its-phones-across-the-world-to-home-regions-putting-the-squeeze-on-phone-importers/
-
- 128 תגובות
- 20.6k צפיות
- 1 follower
-
-
לאחר זמן מה עם הHTC ONE, אני מעלה כמה דברים שמאוד מציקים ועדיין לא מצאתי פתרונות, או שיש פתרונות צולעים. אשמח להצעות לשיפור שאולי אני לא מודע אליהם (הכל חוץ מROOT כמובן). - אין עוד אופציה להדליק את המסך חוץ מהכפתור היחיד למעלה זה די סיוט. בזה הG2 לקח בסיבוב. ואין דרך יעילה לפתור את זה. לעשות את הכפתור ווליום דורש ROOT, ואפלקציות של מגע אן GESTURES סתם מסבכות את העניינים. באסה. (המשך יבוא)
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן חברים, קניתי היום את ה מכשיר עם 16 ג'יגה כשבפועל יש 10.28 ג'יגה פנוי השאלה שלי היא כזו, האם הזיכרון הנייד הזה יתאים לו? http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll...m=121171068045 ואם לא מישהו יכול להמליץ לי על משהו? חשבתי בכלל לקנות זיכרון נייח כזה http://www.ebay.com/itm/120GB-Extern...item460d32a7c7 האם נראה לכם שהוא יתאים לי למכשיר? כמובן שאני יקנה גם קבל חיבור שמתאים. תודה לעוזרים
-
- 51 תגובות
- 11.2k צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן, יצא לי לקרוא איפשהו ( אני לא זוכר איפה) שהנקסוס 5 שנמכר באירופה לא מתאים לרשת בארץ. האם יש אמת בדבר או שזה אמור לעבוד בצורה תקינה ? תודה, עמית
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הי, כפי שאתם בוודאי מנחשים רכשתי את הONE, והוא אחלה, הכל סבבה. אבל משום מה הסים שלי לא מצליח לאפשר ל3G של אורנג' להתחבר, או לפחות זו הבעיה שנראית לעין כרגע. כבר דיברתי עם נציגת אורנג' שאמרה לי איך להגדיר APN חדש, הכל הוקלד כראוי, מכשיר כובה והודלק, סים הוצא והוכנס, ועדיין אין 3G. יש למישהו עוד רעיון לפני שאלך למרכז שירות כמו כלב? תודה.
-
- 50 תגובות
- 7.3k צפיות
- 1 follower
-