עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by Pl4y3r,

אני מחפש נגן MP3 שיש בו הרבה מקום 10-30G נגן שיש בו אפשרות סקרולינג יש בו מסך אפשרות שאפל משו כמו I-RIVER בבקשו תנו הצעות

• 17 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. Started by Spook,

שלום, קניתי מכשיר HTC Cruise אתמול. כל פעם שאני מחבר אותו למחשב לסנכרון הוא עובר לשעה אחת אחורה. המחשב שלי מראה את השעה הנכונה ומסומן בו גם תיאום לשעון קיץ. נכון שמחר בערב זה כבר לא יהיה אקטואלי. אבל עוד חצי שנה שוב יגיע שעון קיץ ואני אתקל באותה הבעיה. אז האם יש למישהו פתרון? תודה

3. החיישן החדש והמשוכלל מבית סמסונג נכנס לראשונה גם למכשיר חכם מתוצרתה לכתבה

4. Started by Orenium,

האם אתם מכירים משהו מומלץ ל-SGS2 שלי? (סה"כ אני מרוצה מאד מהסוללה, אבל בקרוב טיול וצריך להיערך בהתאם). תודה מראש לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 939 צפיות
  5. דגם ה-Mate X המשוכלל הופך רשמי בשוק הסיני, עם מפרט ומחיר סופיים ורשמיים לכתבה

6. Started by Roger That,

שלום חברים ראו נושא. מבקש המלצה למודם סלולרי USB עבור רשת פלאפון, אבל אחד שיתאים גם לרשתות האחרות, כדוגמת סלקום. חיפשתי בזאפ, ומצאתי מבחר גדול http://www.zap.co.il/models.aspx?sog=c-modem&keyword=%ee%e5%e3%ed+%f1%ec%e5%ec%f8%e9 אשמח להמלצות. נ.ב. נראה לי שזה הפורום המתאים לנושא זה. אם טעיתי, בבקשה להעביר.

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. שלום וברכה,משום מה חלק מהאפליקציות הישראליות אני לא רואה במרקט.למשל את "Ynet" אני רואה אך את "וואלה" אני לא רואה, זאת אומרת מן הסתם אני לא יכול להתקין.גם משום מה Google Maps אני לא רואה... יש לי מוטורולה DEFY ו-CM7.

• 0 תגובות
    • 706 צפיות
  8. Started by OR2OOO,

יצא עדכון למכשירי הנקסוס לגרסה 4.4.2, הנה פרוט על השינויים: http://www.phonearena.com/news/New-Android-4.4.2-update-starts-rolling-over-the-air-for-Nexus-devices_id50181

• 2 תגובות
    • 3.1k צפיות
  9. Started by 11moshiko11,

שלום לכולם! רציתי לדעת אם אפשר להעתיק לסימביאן קוד משלט כלשהו. הכוונה היא לכוון את השלט אותו רוצים להעתיק לכיוון האינפרא של הפלאפון, ללחוץ על הכפתור הרצוי בשלט, ולהעתיק את הקוד שלו לפלאפון לשימוש, לגיבוי. מדובר בשלט לשער חשמלי או סתם שלט שלט שהכנתי בעצמי. תודה רבה ושבת שלום! מושיקו

10. היי, אשמח לתגובות. מכשיר נקסוס 5. אופיר

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. שלום לכולם, אני זקוק למכשיר עם יכולת ניווט טובה לשימוש יומיומי, אם כי לא אינטנסיבי במיוחד (נסיעות מזדמנות למקומות לא מוכרים). ההתלבטוות הן כאמור: 1. מכשיר ניווט עצמאי - האופציה הכי זולה ופשוטה לתפעול 2. מחשב כף יד - יתרונות: בנוף ליכולות ניווט דומות יש אופציות לתוכנות רבות. . חסרונות: לעיתים יקר יותר ממכשיר עצמאי, לא בטוח שממש חשובות לי יכולות נוספות, למעט אפשרות לשמוע קבצי מוזיקה. 3. לשדרג את הפלאפון (כנראה ברשת אורנג') למכשיר עם מקלט GPS מובנה, חשבתי על ה- 6210 החדש של נוקיה. יתרון: לא דורש מכשיר נוסף, אופציה להנחה במסלול. חסרון: לא ידוע לי עניין תאימות תוכנות המפות השונות למכשיר שכזה, וכמובן מגבלות פיזיות של גודל המסך. רציתי לדעת מה דעתם האופציה העדיפה, וכמו כן ל…

12. תוכנה חדשה שתעזור לכם לעשות סדר בקניות בסופר, עם צ'קליסט של מה נאסף ומה לא, עם ממשק נעים לעין ונוחה לשימוש. התוכנה ניתנת להורדה מהמארקט, אם תוכלו לתת משוב והצעות לשיפור, יהיה ממש נחמד. תודה !

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. nokia 6233 ו samsung p310 http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone2=1682&idPhone1=1387 1. בהודעות ראיתי שלנוקיה יש אפשרות שליחת הודעות שנקראת "Instant Messaging" ובסמסונג אין. מה זאת האפשרות הזאת? 2. בנוגע למצלמה, לנוקיה יש מצלמה שבצילום וידאו כתוב vga, ובסמסונג כתוב cif. מה ההבדל ביניהם ומה יותר טוב? 3. כמו כן מה אלו הטכנולוגיות edge ו hscsd והאם הן נתמכות בארץ.

• 0 תגובות
    • 785 צפיות
  14. Started by adirc,

שלום רב לכולם, ראיתי שיש כבר מספר מכשירים שמגיעים עם הגנה למים בתקן IP(עם מספר כלשהו). גלקסי 5, אקספריה Z2 וכו'... אשמח מאוד למידע בנגוע לזה, האם יש הבדל משמעותי בתקנים? האם אפשר ממש להכנס ולשחות עם המכשיר? להצטלם איתו מתחת למים וכו'? תודה רבה! זה ככל הנראה יהיה שיקול משמעותי עבורי לקראת הרכישה הבאה.

• 3 תגובות
    • 978 צפיות
  15. ערב טוב, אשמח לעזרה בהמלצות לפאלפון וטאבלט מומלצים התקציב לפלאפון הוא עד 1500 ש"ח השימוש המיועד הוא בעיקר לשיחות, וואטצאפ, גלישה, מוסיקה וצילום תמונות... התקציב לטאבלט הוא עד 1000ש"ח והשימוש המיועד גלישה, צפייה בסרטים (נטפליקס/יוטיוב וכד'), כתיבה (ואם יש אופציה גם לרישום/ציור עם עט גראפי זה בהחלט בונוס). תודה מראש על העזרה

• 0 תגובות
    • 609 צפיות
  16. Started by Zaks Sharon,

אהלן חברה, לפני כחודש היה לי נגן ZEN VISION M 30GB, ממנו הייתי מאוד מרוצה - עד שגנבו לי אותו במוצב (בטח אחד החימושניקים הערסים האלה...)... בקיצור אני חוזר בראשון לצבא ואני צריך דחוף לקנות נגן טוב. - עד 1000 ש"ח (אפשר לחרוג במעט). - איכות סאונד מעולה. - רצוי מאוד תמיכה בעברית (תנו אפשרות לנגנים עם תמיכה וגם בלי תמיכה, אני כבר אבחר). - רק מוזיקה, בלי וידאו. - ממשק פשוט ונוח. - רדיו, מיקרופון, שעון מעורר - אני לא משתמש בגימיקים האלה, אז לא צריך לקחת אותם בחשבון. תודה!

• 8 תגובות
    • 949 צפיות
  17. Started by gmike,

שלום! יש לי מכשיר ניווט שמריץ win ce 5 ואני רוצה להוסיף לו פונטים בעברית. הבעייה שאין תיקיית font ב windows וגם כשהוספתי פונטים עבריים לתוך התיקייה, זה לא עזר. איך אני יכול לדעת אם המערכת הפעלה "פתוחה" או "סגורה" ואיך אפשר לפתוח אותה?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by saharbz,

יש לי G2 אשר נקנה באיליין עם סים של פלאפון. לפי אתר פלאפון, אני צריך לעדכן את אפליקציית LTECONFIGS ולאחר מכן ברשתות לבחור GSM/WCMD/LTE אוטומטי. הבעיה שנתקלתי בה היא שלא ניתנת לי אפשרות לעדכן את האפליקציית LTECONFIGS דרך עדכוני אפליקציה במכשיר ולכן בתפריט רשתות אין את האופציה שכוללת LTE. האם יש פתרון לבעיה או שצריך להתקבל בעצם עדכון גרסה מפלאפון ורק אחרי זה ה-LTE יעבוד? כמו כן, לא נגעתי ברום ולא שיניתי כלום במערכת ההפעלה, הכל מקורי ולפני כחודשיים שלושה עדכנתי גרסת אנדרואיד ל- 4.4.2 תודה.

19. Started by galedri,

שלום לפני יומיים קניתי את המכשיר והוא קצת איטי זאתאומרת כשאני ניכס להודעות או לתיקייה כלשהי לוקח לו 2-3 שניות עד שהוא ניכנס וזה ואמרו לי שאני צריך לעדכן גירסא ולהוריד אותה מהאתר של נוקיה אז הורדתי אותה אתמול ועכשיו אני לא יודע איך מתקינים אותה בתוך הפלאפון אז אפשר מדריך כלשהו? תודה לעוזרים..

• 2 תגובות
    • 751 צפיות
  20. Started by jackhammer,

שלום לכולם יש לי GPS של חברת MIO מדגם S568 בתוכנה של המכשיר יש אפשרות להכניס סרטוני וידאו לתוך כרטיס הזכרון (וגם לזכרון של המכשיר) מה שאני לא מבין זה איך אני מנגן אותם? כי יש בתפריט רק לנגן מוזיקה מישהו יודע?

• 5 תגובות
    • 2k צפיות
  21. Started by Googleness,

אני די מתלבט בין ה HTC Sensation XE ל HTC EVO 3d שניהם נראים לי מצוינים ומבחינת מפרט אני מרוצה משניהם אבל אני מתלבט. הצילום תלת מימד שווה משהו? על מה אתם ממליצים? ומישהו מכיר חנות מומלצת באיזור חיפה והקריות? תודה

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. שלום, אני מחפש tablet שיעלה בסביבות ה-200$ בארה"ב או מחיר דומה בארץ. אני רוצה לחבר לtablet מכשיר מדידה ב-usb באופן קבוע אבל, אני לא יכול ללהסתדר עם tablet בעל יציאת usb אחת שתשמש גם לחיבור המכשיר וגם לטעינה (כי אני לא רוצה שיהיה צורך לנתק אותו מהחשמל). מערכת ההפעלה צריכה להיות Windows 8/8.1 ולא RT כי זה מה שהמכשיר תומך בו (וב7 ו-XP אבל אני מניח שזה לא רלוונטי לאף tablet ^^ ). גודל המסך צריך להיות 7-8 אינץ' ולא גדול מזה. אם תהיה לו אופציה ל-SIM מה טוב, אבל זה ממש לא חובה. אין לי דרישות מיוחדות אחרות. אשמח לקבל עצות לגבי מכשירים מתאימים.

23. היצרנית הסינית מאשרת כי חתמה על הסכם שיעניק לנו מכשירים חכמים מסחריים ראשונים אשר יבוססו על הגירסה הניידת של הפצת הלינוקס האהודה לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%97%d7%95%d7%91%d7%91%d7%99-%d7%9c%d7%99%d7%a0%d7%95%d7%a7%d7%a1-%d7%94%d7%99%d7%9b%d7%95%d7%a0%d7%95-%d7%90%d7%95%d7%91%d7%95%d7%a0%d7%98%d7%95-%d7%91%d7%a1%d7%9e%d7%90%d7%a8%d7%98%d7%a4%d7%95/

• 1 תגובה
    • 845 צפיות
  24. Started by cleric,

http://www.dragonkicks.com/product_info.php?products_id=7473 אני חייב לציין שזה אחד הזיופים היותר טובים שראיתי: http://www.youtube.com/watch?v=59kFfubw2Vk

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/allwinner-%d7%9e%d7%a6%d7%99%d7%92%d7%94-%d7%a9%d7%91%d7%91-%d7%9e%d7%a8%d7%95%d7%91%d7%a2-%d7%9c%d7%99%d7%91%d7%95%d7%aa-%d7%9c%d7%98%d7%90%d7%91%d7%9c%d7%98-%d7%95%d7%9c%d7%98%d7%9c%d7%95%d7%95/

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.