עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. מישהו התנסה עם מגיני הזכוכית המחוסנת האלה? http://www.ebay.com/itm/Tempered-Glass-Explosion-proofScreen-Protector-Filmfor-Apple-iPhone-5-5S-5C-4-4S-/271499722993?pt=US_Cell_Phone_Screen_Protectors&var=&hash=item3f36a500f1 זה באמת מגן מפני שריטות ונפילות? או שזה סתם שטויות... וכמה זה באמת מוסיף לעובי? אני עם אייפון 5S אם מישהו יכול לשתף אני אשמח מאוד תודה מראש

• 8 תגובות
    • 3.2k צפיות
  2. מה עושים אנשים הנגן לא נדלק .. יש מסך לבן שאני מחבר אותו למחשב ..

3. הגיע לידי נגן פלאש מסוג NW-E013F של סוני, העברתי שירין אל הנגן Drag N Drop וכאשר אני מפעיל את הנגן הוא לא מזהה את השירים או את רשימות ההשמעה שהכנסתי ורושם No Data. איך אני מסנכרן את השירים בנגן?

• 0 תגובות
    • 647 צפיות
  4. שלום לכולם, החברה שלי רוצה לשדרג את הטלפונים הקיימים של העובדים בטלפונים חדשים מתכננים לרכוש את הטלפון הכי טוב שניתן עם מערכת הפעלה אנדרואיד (יהיו גם אייפונים אבל פה אין בעיה) אשמח לקבל המלצות איכותיות על טלפונים קיימים ועל כאלה שצפויים לצאת בקרוב (חודשים בודדים) אין מגבלת תקציב *המגבלה היחידה היא שניתן יהיה לקנות אותו מאורנג'/סלקום/פלאפון עדיף שיהיה בכולן שכן נקנה את המכשירים והחבילה ככל הנראה מאותו מקום (משיקולים כלכליים) בתודה מראש, איתמר

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. אני לא מצליח להעביר סרטים צריך להמיר אותם אולי ואם כן מאיזו תוכנה?

• 3 תגובות
    • 759 צפיות
    • 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. לאחר שנרגעו הרוחות מההשקה של האייפון, החברה תקיים אירוע בעוד כשבועיים להשקת אייפד חדש, אימק משודרג ומערכת ההפעלה Mac OS X Yosemite לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%90%d7%a4%d7%9c-%d7%aa%d7%a7%d7%99%d7%99%d7%9d-%d7%90%d7%99%d7%a8%d7%95%d7%a2-%d7%91-16-%d7%9c%d7%90%d7%95%d7%a7%d7%98%d7%95%d7%91%d7%a8-%d7%99%d7%aa%d7%9e%d7%a7%d7%93-%d7%91%d7%90%d7%99%d7%99/

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. האם זה ממש ללא הגבלה גם בהורדה כבדה?

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. חברה שלי יש לה מכשיר C5-00 וכשהיא עדכנה גרסה הממשק בעברית נעלם. הבנתי שאפשר לצרוב עברית על ידי תוכנה בשם NSS, אבל כל מה שאני לא עושה כולל התקנה על מחשב נקי לגמרי, ה NSS לא מוצא את הטלפון. התקנתי את ה NOKIA SUITE הכי עדכני, מזהה את הטלפון, אני סוגר אותו פותח את ה NSS, הוא לא מזהה את הטלפון. אני רוצה לראות אם הקוד של המכשיר מכוון לעברית, כדי לדעת אם אפשר לעדכן אותו או שהקוד לא מכוון בכלל לעברית ובגלל זה העברית נעלמה. מי שהתעסק בצריבות עברית בזמנו לנוקיה - אני אשמח מאוד לעזרה.

• 0 תגובות
    • 4.7k צפיות
  9. תפדלו מהר במורד ההר בכדי לעבור את המכשול הבא, השתמשו בנשקים הניסיוניים והחדשים ביותר בארסנל שלכם ומסרו בהצלחה את החרב של דוד קני לפני שהשליטה על המאפיה נאבדת - זאת ועוד במשחקים החדשים שלנו לאנדרואיד לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%9e%d7%a9%d7%97%d7%a7%d7%99%d7%9d-%d7%97%d7%93%d7%a9%d7%99%d7%9d-%d7%9c%d7%90%d7%a0%d7%93%d7%a8%d7%95%d7%90%d7%99%d7%93-%d7%a9%d7%91%d7%95%d7%a2-51/

10. לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/xiaomi-redmi-2-%d7%94%d7%95%d7%9b%d7%a8%d7%96-%d7%a8%d7%a9%d7%9e%d7%99%d7%aa-%d7%94%d7%9b%d7%99-%d7%9e%d7%a9%d7%aa%d7%9c%d7%9d-%d7%a9%d7%99%d7%a9-%d7%9e%d7%95%d7%93%d7%9c-2015/

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  11. Started by yoel12,

שלום בכוונתי לרכוש את טאבלט הSHIELD החדש (X1ׂׂׂׂׂׂׂׂׂׂׂ) אשמח לדעת כיצד משיגים את הראוטר שהם דורשים 802.11 a\g או 802.11n duel band

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. Started by NDR,

אהלן! רציתי לשאול עם איזה כרטיס כדאי להרחיב את ה-D2? הכוונה מבחינת מהירות, גודל, חברה וכו' (מהירות הכרטיס בכלל רלוונטית כשמדובר בנגן?) ועל אילו אוזניות אתם ממליצים? או שהD2 בא כבר עם אוזניות טובות? תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 814 צפיות
  13. Started by zuris,

שלום לכולם, אני מחפש טאבלט לקנייה, אבל נאבדתי בים הטאבלטים שבשוק... מישהו יכול להמליץ לי על טאבלט? אני מחפש טאבלט בו אוכל לפתוח מסמכים לקריאה pdf, מצגות, word ושאוכל לכתוב בתוך המסמך הערות שיהיו שמורות על המסמך (כתיבה נוחה עם עט אלקטרוני). אני רוצה בנוסף גלישה באינטרנט תומכת wifi לא מחייב 3G. חיי סוללה לפחות 6 שעות. אלו הדברים הכי קריטיים לי מכיוון ורוב השימוש בו יהיה עבור לימודים באוניברסיטה (ואני רוצה להשתמש בו כ"מחברת חכמה"..). תודה לכולם.

• 2 תגובות
    • 935 צפיות
  14. Started by rinatl,

מישהו מכיר את הדגם CUBOT S168 או DOOGEE LEO DG280? מישהו מכיר או יודע אם הם טובים? ואם הם פועלים בארץ?

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  15. Started by שניצל,

אבא שלי מחליף את המכשיר שלו, והוא צריך לבחור בין Nokia 6500 קלאסיק וסליידר. הבנתי שהסליידר טיפה יותר מתקדם, אבל הוא גם יותר כבד. מישהו מכיר את המכשירים ויכול להמליץ מה עדיף?

• 1 תגובה
    • 731 צפיות
  16. Started by Thant,

למי שלא ראה, יוצא מכשיר סטייל kindle ישראלי http://www.e-vrit.co.il/

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by hedva,

Olympus Digital Voice Recorder WS-321M. Olympus DS-2 Stereo Voice. זאת ביקורת מלפני 3 שנים. בארץ שניהם עולים כ 1000 ש"ח באתר של היבואן יש דגמים אחרים. השאלה היא האם יש בינהם הבדלים באכות ההקלטה?

• 0 תגובות
    • 797 צפיות
  18. Started by hen1235,

תומך עברית. חלוקה לתיקיות. נפח גדול - החל מ-5 ג'יגה. צפייה בסרטים + כתוביות (לא חובה, מקסימום אני יטמיע את הכתוביות בסרט). זמן סוללה יחסית ארוך (5-6 שעות של נגינה זה מספיק) אני אהיה עם הנגן בצבא ולא יהיה לי יותר מדי זמן להטעין אותו. אם הוא נטען מהמחשב אז בכלל לא תהיה אופציית הטענה בצבא. נגן שלא יהיה עדין ושביר. חשוב מאוד שהנגן לא יהיה בגודל של מקרר, נגן בינוני עם מסך בינוני שלא יתפוס הרבה מקום בכיס. מחיר בסביבות ה-500-600 ¤ אפשר לחרוג אם מדובר בנגן ממש איכותי שעונה על כל הדרישות. קחו בחשבון שאני לא ממש מכיר את העסק ולא יודע אם התקציב מתאים לדרישות, אפשר להעיר לי בנושא ואם אני אמצא לנכון אני אגדיל את התקציב. תודה רבה!

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by Chamuelm,

אז ככה, קניתי את הפלאפון לפני שבועיים והיה בו מלא זבל אז התחלתי למחוק דברים דרך מנהל היישומים. יש לציין שלפני זה הייתי מחובר לרשת הבייתית. לא שמתי לב כל כך מה אני מוחק ובטעות כנראה מחקתי משהו שקשור לWLAN כי בדיוק כשמחקתי הפלאפון התנתק מהאינטרנט... לא נלחצתי - חשבתי שעדכון גרסא יפתור את זה.. הוא לא. עדכנתי גרסא ופרצתי את המכשיר ועדיין לא עבד - עד שהתקנתי JoikuSpot Light (או שזה סתם היה צירוף מקרים) ומאז האינטרנט עבד.. עד אתמול. תכלס: המכשיר לא מוצא רשתות, מוצגת השגיאה הבאה: לא נמצאה רשת WLAN מה אפשר לעשות?? אודה מאוד למי שיעזור..

• 1 תגובה
    • 947 צפיות
  20. יותר מדי טוב מכדי להיות אמיתי? מכשיר הדגל של LG צץ באתר המכירות הבינלאומי מצוייד בתג מחיר תחרותי ביותר לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%94-lg-g4-%d7%a0%d7%95%d7%97%d7%aa-%d7%91%d7%90%d7%99%d7%91%d7%99%d7%99-%d7%91%d7%9e%d7%97%d7%99%d7%a8-%d7%a9%d7%9c-500-%d7%93%d7%95%d7%9c%d7%a8/

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. Started by redead,

מה עדיף? הנקסוס אמור מתישהו להמכר גם באחת מהרשתות הסלולריות?

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. שלום לכולם! הנוקיה הישן שלי כבר מפרכס, ולכן אני מתכנן לקנות את הסמארטפון הראשון שלי.. הדבר הכי בסיסי: חשוב לי שבשיחות ישמעו טוב.. מעבר לזה מן הסתם אשתמש בפלא' בעיקר לשיחות סמסים וגם וויז, ווצאפ וכדומה..ופה ושם קצת גלישה באינטרנט (מקווה שלא יותר מדיי).. רוצה שיעבוד טוב וחלק ובכללי שיהיה אמין ולא יעשה לי בעיות אחרי חודשיים.. הבנתי שG2 מומלץ, האם עומד בדרישות שהעליתי? מה עדיף G2 או נקסוס 5? ראיתי שהנקסוס קצת יקר יותר.. עוד שאלה של בור בנושא: האם בדר"כ כשקונים (מדובר על קניה בארץ) מגיע עם מגיני מסך כפי שצריך? או שיש דברים שצריך לקנות בנוסף? תודה רבה!!

23. Started by Danikk8,

שלום לכולם, אולי מי שהוא נתקל בסיטואציה, אני רוצה להזמין טלפון מאמזון של גרמניה לפריז, אבל האם אני יכול לקבל החזר מס בצרפת, על מה שהוא שקניתי בגרמניה, אני יודע שכל האירופה מקושרת, אבל האם גם בהחזרי מס ? תודה

• 0 תגובות
    • 843 צפיות
  24. לכתבה: http://hwzone.co.il/מהפכת-הסלולר-לאן-סלקום-רוכשת-את-גולן-טל/

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.