עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by giladk123,

טוב, אז אחרי בערך 3 שנים עם הגלקסי 2 שלי, הגיע הזמן להחליף. בהתחלה חשבתי על משהו סולידי כמו הדור השני של ה- MOTO G, ההורים שלי טסים לארה"ב ב24 לחודש ואני אוכל לקנות דרכם את הטלפון ב700 שקל שזה בהחלט שווה... אבל אני עכשיו מתחיל לפזול גם לנקסוס 5\G2 - פשוט כי אם כבר לשדרג אז שיהיה להרבה זמן(כמו עם הגלקסי 2), ואני מפחד שה - MOTO G יהפוך ללא רלוונטי עוד מעט. העניין הוא, שלפחות לפי מחירי אמזון(אני מניח שאין הרבה מקומות זולים מהם משמעותית בארה"ב), הפרש הבין מחירם של שני המכשירים הללו בארץ ובארה"ב הוא בערך 400 ש"ח - ואני לא יודע אם חיסכון כזה שווה את הLTE + אחריות(כן כן, אני יודע שהאחריות בארץ על הפנים, יצא לי לחוות את זה על בשרי, אבל זה עדיין משהו..). בכל מקרה, הדרישות שלי…

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by royzx6r,

שלום, אני מעוניין לרכוש טאבלט - 10.1 אינטש בכ-200$-300$. המחירים הזולים של הטאבלטים מסין די מפתים. מה לגבי עברית וגוגל פליי? האם הם מבחינת איכות הטאבלטים מסין הם כמו הסמסונג ואסוס? אשמח להמלצות. תודה רבה!

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by TaMiRn2,

הנגן SANSA שלי לא נדלק... הוא היה מחובר למחשב ואז כשניתקו אותו (לא יודע בקשר להוצאת חורה באופן בטוח....) הוא הפסיק לפעול... גם לא כשמחברים אותו למחשב... המחשב בכלל לא מזהה אותו.... לא עדכנתי חומרה אפילו....הדגם הוא e270 נראה לי עם FM ו6GB... אני אשמח לעזרה מהירה כי אני דיי צריך אותו מחר.... תודה...

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. מצטער על הכותרת הלא מובנת (אני ישמח אם איזה מנהל ישנה למשהו יותר טוב) אני זוכר היה פעם מכשיר שיכולתה להתקשר למישהו ולפני שהוא עונה לפלאפון היה אפשר לשמוע מה הוא אומר (כמה שניות, לפני שהוא קיבל את השיחה) מישהו יודע איזה מכשיר זה היה? איך זה עובד? יש מכשירים חדישים יותר שאפשר לעשות את זה דרכם?

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. Started by gal555,

הציעו לי אותו היום באורנג' ורציתי לשאול איך הוא ליפני שאני קונה http://www.orange.co.il/he-il/Catalog/devices/Pages/LG/LG_Optimus_One/

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. לצד הנקסוס 6, הדלפה חדשה של מכשיר ה-Droid Turbo מראה שמוטורולה לא עוצרת לרגע לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%9e%d7%95%d7%98%d7%95-%d7%a8%d7%a6%d7%97-%d7%9e%d7%9b%d7%a9%d7%99%d7%a8-%d7%97%d7%96%d7%a7-%d7%91%d7%9e%d7%99%d7%95%d7%97%d7%93-%d7%a9%d7%9c-%d7%9e%d7%95%d7%98%d7%95%d7%a8%d7%95%d7%9c%d7%94-%d7%a0/

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. אהלן, אז כמו שהכותרת אומרת, אני זקוק להמלצה למכשיר ללא שיקולי תקציב. אז תתפרעו מה חשוב לי: סוללה (כן הבנתי שכל הסמארטפונים על הפנים אבל אולי יש יוצא מן הכלל?), רמקול איכותי וחזק - ז"א כשאני שם שיחה על רמקול עוצמת השמע תיהיה גבוהה וברורה, מצלמה - שיהיה LAG כמה שיותר קטן.. מחפרן אותי הסיפור הזה, מודם WIFI מהיר, גלישה מהירה בGSM (שהחברה הסלולרית תהווה את הצוואר בקבוק), HOTSPOT, מרכב איכותי ועמיד (עד כמה שאפשר) נראה לי שזהו. בעקרון חשבתי על S2, גם כי הביקורות טובות והחברים שיש להם את זה כבר מאוד מרוצים ואני לא רואה אלטרנטיבה טובה יותר - גם לא בחודשים הקרובים. שקלתי SENSATION אבל הוא קצת יותר מגושם מהS2 והסוללה טיפה חלשה יותר מה גם הSENSE לא כל כך עושה לי את זה…

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by T-Flash,

שלום חברים יש לי את הנגן iAUDIO U3 שאפשר להפעיל בו קבצי וידיו. קבצי ההדגמה שהיו בנגן עובדים, אבל כשאני מוסיף קובץ משלי, הנגן פשוט לא רואה אותו. ניסיתי להכניס מסרטון של כמה שניות וברזולוציה נמוכה, עד לסרט באורך מלא ושום דבר לא עובד. מקווה שתעזרו לי, תודה

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by Nahum2,

הי חברים, קיבלתי אינספור המלצות טובות על החנות הזו. לפני שאני רוכש בה מכשיר במיטב כספי אני מבקש לשמוע אך ורק על בעיות שהחנות עשתה לכם.

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by Balaganim,

אין אחריות על הפלאפון יותר, ובחנויות פרטיות קיבלתי הצעות מחיר גבוהות מאוד לתיקון, 500-550 שקל, אמרו לי שנשבר לי גם המסך וגם המגע, וזה 300 על המסך ועוד 250 על תיקון מגע, אבל חשבתי שזה הולך ביחד לא? סתם מנסים לדפוק אותי או שזה מחיר הגיוני? ואם זה באמת המחיר, ראיתי שאפשר לקנות NOKIA X6 חדש מ ELINE ב1250 שקל, אולי יותר משתלם במקום לתקן את הפלאפון הישן להשתדרג כבר ל X6?

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. Started by its me,

שלום אני מחפש סמארטפון מבוסס אנדרואיד באיזור ה-1000₪ לגלישה באינטרנט קודם כל, ולצפייה בוידיאו ולמשחקים. הכי חשוב שכמות הזיכרון והמעבד יאפשרו גלישה חלקה בלי יותר מדי בעיות. תיתכן גם אפשרות לקנייה בארה"ב במקרה שההבדל במחיר מאוד משמעותי.

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. עדכון לאייס קרים מי שרוצה לעדכן ידנית: http://www.androidcentral.com/how-manually-update-your-gsm-nexus-s-ice-cream-sandwich בעיקרון זה עדכון ל-I9020T (הגרסה הנפוצה) ואנשים מ-XDA דיווחו שזה עובד על ה-9023 (הגרסה האירופאית), אני אבדוק את זה תכף על ה-9020A שלי ואעדכן אם זה עובד. עריכה: לא עובד על ה-9020A.. לא נורא, עניין של ימים עד שיהיו רומים מבושלים

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by card,

שלום יש לי טלפון עם אנדרואיד גרסא 4.2.1, ותוכנת ה-Calendar שמגיעה איתו, אי אפשר אפילו להגדיר אותה כבינונית, היא ממש חלשה. אני מחפש תוכנת ה-Calendar יותר טובה, ורציתי לשאול אם מישהו משתמש במשהו אחר.. תודה רבה card

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  14. Started by Eternal Thought,

שלום לכולם. אני די חדש בכל העסק הזה של קניית מכשירים סלולריים, ומקווה שתוכלו לעזור ולהסביר לי קצת. אני מעוניין לקנות גלקסי S (הישן) מחנות פרטית, ויש לי כמה תהיות: 1. האם כרטיס ה-sim הנוכחי שלי יעבוד בו בלי בעיות? בשביל זה צריך שהמכשיר יהיה sim-free או unlocked? ובכלל, מה ההבדל? 2. האם המכשיר נתמך בכל הרשתות הסלולריות או שהוא פועל על תדרים שלא נתמכים על ידי כל המפעילים? 3. יש המלצות על חנות פרטית בארץ שממנה כדאי לקנות, או סתם לחפש משהו אקראי בזאפ? האם האחריות שאקבל תהיה מהחנות או מסמסונג? האם צריך לשלם עליה עוד כסף? 4. אם אני קונה מחנות, הבנתי שהמכשיר בא עם אנדרואיד 2.1, ואפשר לשדרג לבד ל-2.2 (או אפילו 2.3?), ושהעברית נתמכת שם באופן מובנה כבר, אבל האם העברית מוצגת מימין לש…

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. הי! אני סטודנטית שלא ממש מבינה בכל הסמרטפונים וההבדלים ביניהם, מחפשת מכשיר די זול (פחות מ1000 ש"ח) - ראיתי שהיום אפשר לקנות סמרטפונים באותם מחירים של פלאפונים פשוטים ממש... אז למה לא?! עדיפות לאנדרואיד. תודה רבה

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. Started by Jackobf,

איזה מכשיר סיני שיש בארץ נותן את התמורה הטובה ביותר. ביחס למחיר

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. Sansa C150 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1364_1430&products_id=15066 Sansa M250 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1364_1430&products_id=13375 והאם באיזור ה-400 ש"ח יש נגן יותר משתלם מהשניים האלה? גנריים לא באים בחשבון.

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. אשמח אם מישהו יוכל להפנות אותי היכן ניתן למצוא. תודה!

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. שלום לכולם, אכן ה IPHONE לא יעלה 199$ בארץ אבל כנראה גם לא ימכר בשנים בקרובות באופן רשמי (כמו הדגם הנוכחי), כנראה ש IDIGITAL לא טובים יותר מידע. אני קורא לכולם לשלוח מיילים בשאלה איך הם מחליטים לא ליבא את ה IPHONE 3G בעת יציאתו לעולם, גם אם לא הם החליטו אולי מספיק לחץ יביא ליבוא רשמי מספר חודשים לאחר ההשקה הרשמית ולא שנים. פרטי קשר מהאתר של IDIGITAL: פקס : 03-9027788 מרכזיה: 03-9005353 מייל: feedback@idigital.co.il הגיע הזמן שהתודעה הצרכנית של הישראלי הממוצע קצת תשתפר, לעשות חרם אנחנו לא יודעים אבל אולי בלדרוש עוד מוצרים במחיר מופקע תהיה הצלחה. ;D

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. אין לפרסם מודעות מכירה/קניה במערכת הפורומים. בישביל זה יש TradeZone

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/htc-%d7%91%d7%a7%d7%95%d7%a9%d7%99-%d7%9e%d7%a6%d7%9c%d7%99%d7%97%d7%94-%d7%9c%d7%94%d7%97%d7%96%d7%99%d7%a7-%d7%90%d7%aa-%d7%94%d7%a8%d7%90%d7%a9-%d7%9e%d7%a2%d7%9c-%d7%94%d7%9e%d7%99%d7%9d/

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. מכשיר הדגל הבא של היצרנית הטאיוואנית אמור להיחשף רק באמצע החודש הבא, אך נראה כי ברשת כבר עכשיו יש די והותר חלקי פאזל שיעזרו לנו להבין האם מדובר כאן בהזדמנות לשנות את ההווה העגום, או בעוד אכזבה בלתי נמנעת אחרי שראינו (והתרשמנו לטובה) מה המיטב של המיטב שיש לסמסונג, LG, סוני, Xiaomi ואפל להציע לנו עבור המחצית הראשונה של שנת 2016, נראה כי נשארה רק צלע מרכזית חסרה אחת בשוק הסמארטפונים שטרם הניחה את הקלפים שלה על השולחן – HTC, שבימים אלו עלולה להפוך להיות מוכרת יותר תודות למיזמיה בתחום המציאות המדומה, ופחות בשל עסקי הסמארטפונים שלה שמדשדשים מבינוני לגרוע כבר מספר שנים. ההערכות הרווחות ברשת נכון לעכשיו, שמתבססות על מספר טיזרים והכרזות מבית היצרנית עצמה ועל מספר גדול עו…

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  23. אהלן פרסמתי פה בעבר, אבל לא קיבלתי תשובה קונקרטית חוץ מהצעה שקפצה לי מבחוץ בלי קשר וירדתי ממנה. מקווה שזה בסדר לפרסם שוב, כי הפרטים קצת השתנו, ואני מעדיף שלא יהיה בלבול. אני רוצה לקנות רק יד שניה. התקציב לא יכול לחרוג את ה-1000 ש"ח. זאת אומרת שהמחיר יד ראשונה של המכשיר יכול להגיע ל-1500 או קצת יותר, ככה שיד שניה הוא לא יחרוג מה-1000. דרישות: טאץ' עם מסך גדול+לא דק! - שיהיה עמיד עד כמה שאפשר לנפילות ומכות (או שיהיה אפשר לקנות לו כיסוי עמיד מאוד), חריץ הרחבה לכרטיס זכרון / זכרון מובנה של 4 ג'יגה, רמקול חזק - גם לשיחות וגם למוזיקה, סוללה חזקה (כמה שאפשר), גלישה נוחה (כמובן שיהיה גם Wi-Fi), מערכת הפעלה נוחה עם אפליקציות זמינות ככל האפשר (לא משחקים...לא שזה משנה), תפעול שוטף…

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by huber,

שלום חברים. הזמנתי כרגע נקסוס 5, אני זקוק להמלצה לכיסוי יעיל, רצוי כמה שפחות מאסיבי ובמחיר הולם. באתר של גוגל יש כיסויים שנראים איכותיים אבל העלות היא כ 50 דולר, נראה לי הזוי לשלם כ"כ על כיסוי. המלצות יתקבלו בשמחה.

25. Started by eladbu,

שלום לכולם אני מעוניין לשים מכשיר GPS באוטו על מ אתם ממליצים סביר להניך שזה יהיה השימוש היחיד שלי במכשיר. איפלו יש שניה הולךץ האם חלה עלי איזשהו תשלום על השימוש במכשיר?

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים