גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,796 דיונים בפורום זה
-
מכשיר הדגל הבא של היצרנית הטאיוואנית אמור להיחשף רק באמצע החודש הבא, אך נראה כי ברשת כבר עכשיו יש די והותר חלקי פאזל שיעזרו לנו להבין האם מדובר כאן בהזדמנות לשנות את ההווה העגום, או בעוד אכזבה בלתי נמנעת אחרי שראינו (והתרשמנו לטובה) מה המיטב של המיטב שיש לסמסונג, LG, סוני, Xiaomi ואפל להציע לנו עבור המחצית הראשונה של שנת 2016, נראה כי נשארה רק צלע מרכזית חסרה אחת בשוק הסמארטפונים שטרם הניחה את הקלפים שלה על השולחן – HTC, שבימים אלו עלולה להפוך להיות מוכרת יותר תודות למיזמיה בתחום המציאות המדומה, ופחות בשל עסקי הסמארטפונים שלה שמדשדשים מבינוני לגרוע כבר מספר שנים. ההערכות הרווחות ברשת נכון לעכשיו, שמתבססות על מספר טיזרים והכרזות מבית היצרנית עצמה ועל מספר גדול עו…
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
אבא שלי טס עוד שלושה שבועות לסין ואני רוצה שהוא יביא לי פלאפון משם. חשוב לי שהפלפון יהיה קטן יחסית, יפה,דור 3+, מצלמה טובה - יתרון, נגן MP3- חובה, עדיף פלאפון שתיהיה אפשרות לצרוב אליו עברית, ממה שראיתי הכי מצאו חן בעיניי הN95 וה E65. אני עדיין לא בטוח כמה כסף אני יוכל להוציא על המכשיר.. מה המחיר שלהם בסין, איפה אני בודק את זה? המלצות נוספות יתקבלו בברכה.. תודה
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, אכן ה IPHONE לא יעלה 199$ בארץ אבל כנראה גם לא ימכר בשנים בקרובות באופן רשמי (כמו הדגם הנוכחי), כנראה ש IDIGITAL לא טובים יותר מידע. אני קורא לכולם לשלוח מיילים בשאלה איך הם מחליטים לא ליבא את ה IPHONE 3G בעת יציאתו לעולם, גם אם לא הם החליטו אולי מספיק לחץ יביא ליבוא רשמי מספר חודשים לאחר ההשקה הרשמית ולא שנים. פרטי קשר מהאתר של IDIGITAL: פקס : 03-9027788 מרכזיה: 03-9005353 מייל: feedback@idigital.co.il הגיע הזמן שהתודעה הצרכנית של הישראלי הממוצע קצת תשתפר, לעשות חרם אנחנו לא יודעים אבל אולי בלדרוש עוד מוצרים במחיר מופקע תהיה הצלחה. ;D
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
עדכון לאייס קרים מי שרוצה לעדכן ידנית: http://www.androidcentral.com/how-manually-update-your-gsm-nexus-s-ice-cream-sandwich בעיקרון זה עדכון ל-I9020T (הגרסה הנפוצה) ואנשים מ-XDA דיווחו שזה עובד על ה-9023 (הגרסה האירופאית), אני אבדוק את זה תכף על ה-9020A שלי ואעדכן אם זה עובד. עריכה: לא עובד על ה-9020A.. לא נורא, עניין של ימים עד שיהיו רומים מבושלים
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
המיקרופון בנוקיה 6120 שלי התחיל לזייף, לקחתי לספקית הסלולר שלי, והם רוצים 150 ש"ח על החלפה שלו. זה נשמע לי כמו מחיר מוגזם עבור פעולה פשוטה שכל אחד יכול לעשות לבד בבית, ולפי מה שידוע לי מחיר חלפים כאלו הוא שקלים בודדים. הבעיה היא שאין לי מושג היכן להשיג אותם. חיפשתי באיביי (אולי לא טוב מספיק) והעליתי חרס בידי. האם אולי אתם יודעים משהו? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
-
שלום, הבנתי שקליטת הרדיו הטובה ב-T10 מושגת ע"י כך שהאוזניות משמשות גם כאנטנה לקליטת הרדיו. יכול להיות שהשאלה שלי טיפשית, אבל האם זה משנה עם איזה אוזניות משתמשים? האם הכוונה היא לשימוש באוזניות שבאות עם הנגן בלבד, או שכל אוזניות שהן ישמשו כאנטנה?
-
- 22 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
צהריים טובים. אני בשלבי בחירה של סמארטפון בסביבות ה 2,000 ש"ח, וכרגע האופציה החביבה עליי היא ה HTC Sensation. ערכתי השוואת מחירים בין מספר חנויות, והרשימה התצטמצמה ל VMobile ול Android Store האלמונית יחסית. המחירים הם כאלו : Vmobile : 2048 Android Store : 2150 GoMobile : 2369 האופציה האחרונה היא חנות שעד לאחרונה הייתה הבחירה הראשונה שלי אך המחיר משום מה לא מתיישב עם חנויות האחרות, אני לא רואה שום הבדל שמצדיק את ההבדל מלבד כרטיס 8GB שמגיע עם המכשיר, אך השווי שלו רחוק מלכסות את ההפרש. Vmobile עושה רושם של חנות פופולארית בקרב גולשים ב Zap, והמחיר הנמוך ביותר בהחלט עוזר. ולבסוף, Android Store שמלבד המלצה אחת או שתיים כמעט ולא מצאתי מידע עליה. לסכם, השאלות שעולות : האם לידיעת…
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שבוע לאחר שהאייפון 6 יצא למכירה, משתמשים מדווחים על מכשירים שמתעקמים בכיס, ואפל לא יושבת בחיבוק ידיים בעניין לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%90%d7%aa%d7%9d-%d7%9c%d7%90-%d7%9e%d7%a9%d7%aa%d7%9e%d7%a9%d7%99%d7%9d-%d7%91%d7%95-%d7%a0%d7%9b%d7%95%d7%9f-%d7%94%d7%90%d7%99%d7%99%d7%a4%d7%95%d7%9f-6-%d7%9e%d7%aa%d7%a2%d7%a7%d7%9d-%d7%91/
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
טוב, אז הורדתי כמה משחקים לפלאפון שלי (סמסונג E-250 ברזולוציה 128x160) ויש לי אותם בקבצי RAR וכשאני מוציא כל משחק מה-RAR אז יש לי איזה 30 קבצים (dml, ott, mf, class ועוד כמה תמונות קטנטנות משמשחק), עכשיו, אני צריך (ככה הבנתי) לייצר קובץ JAR שבתוכו יהיו כל הקבצים הנ"ל ואז להעביר לפלאפון ואז זה אני לא יודע לעשות (להעביר לפלאפון אני יודע), מישהו יכול לעזור בבקשה? תודה רבה.
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אז ככה אחותי טסה לניו יורק שבוע הבא אני צריך המלצות לאיזה מכשיר להביא מכשירים מתקדמים אם אפשר בטווח של בין 300-400 דולר תביאו גם 300 וגם בין לבין לא רק 400 ואם אפשר חנויות שאתם מכירים שם, דבר אחרון שהפלאפון יהיה יחסית קל לצריבת עברית. תודה רבה..
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
אני מעונין לרכוש את המכשיר (מחפש מישהו שימכור לי.. , אבל לא זו הסיבה שפתחתי את הדיון). האם יש פה מישהו שיש לו את המכשיר ויכל לענות על כמה שאלות: 1) עברית צריך להתקין,זה חינם דרך האתר של maemo, איך היא? (למקלדת הכוונה) 2) איך הדפדפן? 3) המכשיר מהיר \ איטי \ נתקע? או בגדול, איך המכשיר?
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
נשמע לי נחמד מאוד, לפחות מבחינת סוללה ופשטות. יעבוד עם סים דור 3 של אורנג'? usim
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי עם הפלאפון אפליקציה של יוטוב שמאפשרת לי לצפות בפלאש אבל זה רק ליוטוב. ורציתי לדעת אם יש אפשרות לצפות בכללי באתרים אחרים בפלאש מלבד יוטוב. אם למישהו יש מושג איך עושים את זה
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש טאבלט טוב שישרת אותי נאמנה לצרכים שלי 1. רוב הצרכים שלי הם שימוש בתוכנות של טיסה (GPS, מפות, ועוד) 2. אני מעוניין בטאבלט "10 אני צריך מסך גדול 3. צפייה במסמכים גדולים כקטנים, מצגות, סרטונים וסרטים. 4. מערכת הפעלה אנדרואיד. 5. סוללה חזקה שתספיק לכמה שעות טובות של עבודה.. תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום חברים. הזמנתי כרגע נקסוס 5, אני זקוק להמלצה לכיסוי יעיל, רצוי כמה שפחות מאסיבי ובמחיר הולם. באתר של גוגל יש כיסויים שנראים איכותיים אבל העלות היא כ 50 דולר, נראה לי הזוי לשלם כ"כ על כיסוי. המלצות יתקבלו בשמחה.
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן, איך ה note 2 שלך? לגבי Galaxy Note II GT-N7100: את/ה מרוצה ממנו? ואיך המצלמה? את/ה מצליח לתפקד איתו ביד אחת? שוקל אם לקנות, כי מוצא חן בעיני שיש לו זיהוי כת"י.
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות טאבלט שהמטרה העיקרית שלו היא כתיבה בעט. התנסתי בכתיבה בטאבלט samsung ativ pc 500 החסרונות היו עט קטנה יחסית וכן שחלק מהכתיבה היתה פחות ברורה מכתיבה על דף . האם ידוע למישהו האם הפונקציות הנל טובות יותר במחשבים כגון המיקרוסופט סרפס פרו או ,asus vivo tabtf810 או בטאבלטים אחרים. אני מעונייל לקנות טאבלט במחיר של 4000שח ? האם קיימים טאבלטים PC אם מך גדול יותר שממלא אחר הפונקציות הללו. תודה צפריר
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
המתחרה הגדולה של סוני בעולם חיישני הצילום למכשירים חכמים מקווה לפרוץ קדימה עם צמד מוצרים חדשים בטכנולוגיה מרשימה לכתבה: http://hwzone.co.il/חיישני-המצלמות-החדשים-של-omnivision-יציעו-הרבה/
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
חברת ARM מספקת לנו מידע חדש בנושא המעבדים הגרפים החדשים של החברה, הצפויים לשפר את ביצועי הגאדג\'טים שלנו ברמה ניכרת בזמן ירידה בצריכת החשמל גם כן לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%94%d7%99%d7%9b%d7%a8%d7%95%d7%aa-%d7%a8%d7%90%d7%a9%d7%95%d7%a0%d7%94-%d7%a2%d7%9d-%d7%93%d7%95%d7%a8-%d7%94%d7%9c%d7%99%d7%91%d7%95%d7%aa-%d7%94%d7%92%d7%a8%d7%90%d7%a4%d7%99%d7%95%d7%aa-%d7%94/
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן! אני צריך לנגן MP3 עם הדרישות הבאות: 1. זיכרון של 4GB-6GB. אפשר יותר עם ההבדל במחיר הוא לא גדול מידי. 2. זמן נגינה ארוך ככל שניתן. 3. סוללה נטענת וניתנת להחלפה. 4. גול פיזי - לא מסיבי מידי. 5. איכות סאונד טובה (גם אוזניות טובות - אבל זה פחות קריטי). 6. רדיו (לא הכי קריטי אבל עדיין חשוב). 7. סינכרון פשוט עם המחשב. 8. עד 1500 ש"ח. תודה מראש!
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ה GPS המובנה ב N95ידוע בתור אחד מאוד רגיש לתנאים לא אופטימליים ושלוקח לו מלא זמן למצוא לויינים, נוקיה הוסיפו AGPS בשביל למנוע את הבעיות האלה אבל בהגדרות ברירת מחדל של אוראנג' לפחות זה לא עובד וצריך לשנות טיפה. צריך להכנס להגדרות --> כללי --> מיקום --> ולוודא שם שהכתובת של השרת היא supl.nokia.com (אצלי זה כן היה מוגדר מראש ככה) מעבר לזה חייבים לוודא שהנקודת גישה בשימוש היא נקודה של אינטרנט מלא ולא רק של WAP ולפחות אצלי זה לא היה מגדר ככה ולכן ה AGPS לא עבד. פתאום המכשיר קולט לווינים אפילו בתוך הבית שלי ולוקח לו פחות מ20 שניות למצוא אותם. הסבר קטן למי שלא יודע מה זה AGPS: Assited GPS זה בסך הכל מתקן GPS שבנוסף לקליטת לווינים הוא גם מתקשר עם שרת שעוזר לו לחשב איפה ה…
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
Sansa C150 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1364_1430&products_id=15066 Sansa M250 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1364_1430&products_id=13375 והאם באיזור ה-400 ש"ח יש נגן יותר משתלם מהשניים האלה? גנריים לא באים בחשבון.
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ככל הנראה העסקה נסגרה. גודל העסקה עומד על קצת פחו מ22 מליארד דולר. http://www.theverge.com/2014/10/6/6918297/facebook-now-officially-owns-whatsapp-22-billion נראה לי שימיהם של כל אלה שניסו להתחמק מפייסבוק ספורים....
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
אשמח אם מישהו יוכל להפנות אותי היכן ניתן למצוא. תודה!
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-