גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,771 דיונים בפורום זה
-
לפני שנה הגיע אליי איזה חיקוי של אייפד.. (קיבלתי סתם ממשפחה ) הוא היה חדש אבל מסתבר שהוא לא עובד.. (סיני..) מאז נזרק לארון עכשיו אמרתי ננסה לטפל בו אין לי מושג מה התקלה הוא בכלל לא נדלק חח איך אפשר לזהות את התקלה קודם כל?
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום יש לי טלפון galaxy s2 כבר שנתיים ולא היו לי בעיות אתו אבל לאחרונה התחילו להיות בעיות קשות. הבעיות: 1} בכל פעם שאני נכנס לאפליקציה (כל אפליקציה) אחרי 5-6 דקות המסך מתחיל לעב עב ואז הטלפון קורס וכשה אני מדליק אותו הוא כותב שיש לי 5% אפילו פחות סוללה. אבל תמיד לפני הקריסות תמיד הסוללה שלי מלאה או יותר מחצי ואני תמיד בלי בהירות גבוהה או כל דבר שזולל סוללה. 2} לאחרונה זה קרה. כשה ניסיתי לשלוח תמונה בוואצאפ או לצלם תמונה האפליקציה קורסת וגם כשה אני מנסה להיכנס למצלמה דרך האפליקציה זה אומר שזה נעצר באופן לא צפוי. וגם כנ"ל זה קורה כשה אני נכנס לגלריית תמונות. אז מה כדי לי לעשות לשלוח לתיקון לפרמט את הטלפון (אם יש דבר כזה) או לקנות טלפון חדש? תודה על העזרה מראש.
-
- 3 תגובות
- 931 צפיות
- 1 follower
-
-
מעוניין לקנות מכשיר חדש. כרגע מחזיק (i9100 (S2 והוא גמר את הקריירה. יש כמובן את ה-nexus 4 אבל המסך שלו דיי ירוד יחסית ל-S2 שהתרגלתי אליו וכמו כן הבנתי שהוא קצת שביר. מה אתם אומרים מה יש בשוק בסביבות ה-1500 אפשר קצת לחרוג שאפשר לקנות עכשיו בארץ. מעדיף משהו נפוץ שאפשר לקבל עדכונים עבורו מ-CM. i9300 ?? לא מיושן קצת?
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
איזו מצלמה עדיפה יותר בצילומי סטילס רגילים באור יום? תודה!
-
- 30 תגובות
- 5.2k צפיות
- 1 follower
-
-
היי חבר'ה, מישהו מכיר אפליקציה לשוק ההון נורמלית לנוט 3? אני מעוניין באפליקצייה שתראה את המדדים של כל ניירות הערך בבורסתנו הקטנה
-
- 0 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אני מנסה להקליט שיחות עם מספר תוכנות כולן נותנות את הקול של הצד השני ולא הצד שלי למה זה קורה אנדרואיד LG בעבר לא היו בעיות רק השבוע התחיל
-
- 0 תגובות
- 779 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש פלאפון חדש, כרגע אני עם אייפון 4, אבל הגיע הזמן להשתדרג. אני ילד ממוצע, אינסטגרם, וואטסאפ, טוויטר, פייסבוק, לכן אני מחפש פלאפון עם מצלמה קידמית ממש טובה (באייפון 4 היא כבר זוועה) אין לי בעיה לחכות למכשירים חדשים, שמעתי שיוצא גלקסי 5 בשתי גירסות שאחת היא טובה מהשנייה (לא זוכר איפה קראתי), ככה שאני מעדיף לחכות אבל כמובן מקשיב לכם הצעות? התקציב הוא משהו כמו 3,000 ככול הנראה, זה עסק קצת יקר בארץ D: תודה רבה מראש (:
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי טבלט 7 של אסוסרציתי לנהל דרכו אתר שאני מנהל. הבעיה רק שכאשר אני נכנס לניהול האתר המסך לא נותן לי את כל האפשרויות - משבצות להכנסת פרטים. האם יש מה לעשות? האם אצטרך כעת להחליף לטבלט אחר? לאיזה?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום שלום לכולם. אחרי הרבה זמן שלא הייתי כאן ( שם משתמש אחר). אז ככה, יש לי נקסוס 7 2013. ושכחתי את המטען רחוק ממני. אני זוכר שהoutpot שלו זה 5.2 וולט על 1.35 אמפר. עד כאן הקדמה, ועכשיו לשאלה. האם אני יכול להטעין אותו עם מטען שהoutpot שלו זה 5 וולט על 2 אמפר? או שזה יעשה נזק? תודה
-
- 0 תגובות
- 979 צפיות
-
-
אני מחפש לקנות טאבלט לאדם מבוגר בעל הבנה בסיסית במחשבים. צריך לשמש לסקייפ, פייסבוק, גלישה, תמונות מהנכדים... אולי קצת משחקים. ההתלבטות העיקרית היא בין אנדרואיד של סמסונג ואייפד. אני נוטה יותר לאייפד, נראה לי שיש לו הכי פחות פוטנציאל סיבוכים לאנשים לא טכנולוגיים, ועם מערכת הפעלה נוחה יותר מחלונות 8. אבל לא בטוח, אז אשמח לעזרה... בנוסף, אם מישהו התנסה בשני הסוגים, האם עדיף מסך מיני או רגיל? תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
היי חברה, אני מבקש מאד מאד שתעזרו לי כמה שיש מהר בבקשה זה דחוף עד מחר בבוקר. יש מצבע בוואלה שופס על IPAD MINI הינה: http://new.wallashops.co.il/%D7%9E%D...adminiwifi32GB (אותו דבר רק מפרט יותר ברור: http://ksp.co.il/?enter_zap=1&store=...m_campaign=zap ) עכשיו אני מתלבט מה לקנות ומה יותר עדיף ואם יש הבדל מאד גדול. מה יותר כדי? IPAD MINI 32GB כמו שיש בקישור למעלה? או IPAD MINI 32GB עם תצוגת RETINA שהוא עולה 2349 שקלים. (הבדל מדויק של 1000 שקלים) (קישור http://ksp.co.il/?enter_zap=1&store=...m_campaign=zap ) השימושים הם לצפייה בסרטי ילדים, משחקים. לא עבודות ומשהו כבד. חובה חובה חובה 32GB ! השאלה היא מה כדי? ואם בשביל הדגם עם התצוגת RETI…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי iPod classic 120gb וכשניסיתי היום לסנכרן אותו (לא פעם ראשונה) עם האייטונס הוא הביא לי שגיאה. ניסיתי לעשות restore והוא לא מצליח, אני גם לא מצליח לפרמט תמכשיר דרך המחשב ובנוסף ניסיתי את כל מה שאפל מציעים. עוד 24 שעות אני טס ל5 חודשים למרכז אמריקה והמחשבה שאני טס בלי המוסיקה גורמת לי לרצות להתאבד.. אז לפני שאני קופץ מהחלון, אשמח לעזרה
-
- 5 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
היי, ברצוני לקנות את המכשיר, אבל הבנתי שיש לו כמה גרסאות, לפי ויקיפדיה יש 4 גרסאות: The Galaxy S4 Mini is made available in: GSM & HSDPA (GT-I9190); LTE (GT-I9195), which supports NFC; Dual SIM (GT-I9192), with 16 GB of internal memory in some regions; TD-SCDMA (GT-I9198). מה עדיף ומה ההבדלים ? ובנוסף שאלה מאוד קריטית - הבנתי שבגרסא 4.3 הוסיפו את הטכנולוגיה TRIM שמסדרת ומשפרת את הביצועים של המכשיר בצורה מדהימה. הבנתי שבגרסאות הישנות של אנרויד, לא רק במכשירי המיני אלה בכולם, הבטריה נטחנת ממש מהר בגלל באג, עכשיו הבנתי שב 4.1.1 הבטריה הכי נטחנת, ב 4.2.2 טיפה שיפרו וב 4.3 הבנתי שהבעיה נפתרה. עכשיו, קראתי הרבה כתבות וידיעות וראיתי שהעדכון 4.3 אכן יצא דרך VERIZON ורשתו…
-
- 14 תגובות
- 6.7k צפיות
-
-
אני עומד בקרוב לעבור מאייפון לאנדרואיד (כנראה ל-LG G2) ואני לא יודע איך להעביר את אנשי הקשר כדי שאני לא אאבד אותם. ניסיתי להעביר לסים אבל אני לא מוצא את האפשרות הזאת באייפון. למישהו יש דרך נוספת לעשות זאת?
-
- 6 תגובות
- 4.9k צפיות
-
-
אני רוצה ללמוד פיתוח תכנות לאפליקציות, IPHONE/ANDROID, ומתלבט מאד האם התכנים בקורסים של ג'ון ברייס/הייפראקטיב/האקריו באמת הם אלו שיקנו לי את הידע הרלוונטי? כל מכללה יש לה תוכנית מאד ארוכה ומלא תכנים שאין לי מושג ברור ואמיתי האם הם רלוונטיים להכשרה הזו האם יש מכללה מומלצת יותר? האם מעסיקים יעדיפו מעבר לתעודת מכללה, תעודת מבחן של אורקל/אפל? כרגיל - תמיד ניתן ללמוד לבד...אבל בואו נמנע כרגע מההמלצה הזו, כיון שאני אדם שצריך מסגרת כדי להביא תפוקה. וגם אם נניח הייתי לומד לבד...מהם התכנים התכלס שעליי ללמוד? בכדי לפתח ולעצב אפליקציה ידידותית? תודה על כל פיסת מידע מראש
-
- 1 תגובה
- 5.8k צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי נקסוס 4 יד שניה שקניתי לפני חודש. עובד מצויין חוץ מהמטען שהחל מאתמול לא מטעין....לא יודע אם הבעיה היא במטען עצמו (אורגינלי של גוגל- המכשיר נקנה בגוגל פליי), או במתאם לשקע. הטלפון והכבל תקינים, כי דרך המחשב זה נטען. אז יש רעיון איפה לקנות מתאם טוב ומהיר שלא יהרוס לי את הטלפון? עדיפות לחנות בחיפה והקריות, כדי שלא אצטרך להמתין למשלוח. תודה לעונים ולמתעניינים!
-
- 0 תגובות
- 956 צפיות
-
-
[ ] שלום יש לי גלקסי 3 i9300, נהרסו לי האוזניות המקוריות שלו, והאוזניות לספורט של סוני הלכו להם לאיבוד [ ] אני מחפש אוזניות שבאות עם שלט שיש בו לפחות את הפונקציות שהיה בשלט המקורי של הגלקסי 3, בתקציב של 100$ אם זה מחול, ועד 300-350 שקל אם זה בארץ [ ] אם יש לכם דוגמא לאוזניות in ear, ודוגמא לאוזניות שמתאימות לספורט שיש להם תפיסה טובה על האוזן כמו שהיה בסוני תודה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כל המידע הרלוונטי בכותרת אני מניח. בKSP ובאג אני רואה רק אייפודים למיניהם... תהיתי אם יש אופציות טובות יותר באותו טווח מחירים. תודה מראש לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
רכשתי לאחרונה את המכשיר i9190 (סמסונג גלאקסי S4 מיני) וראיתי באתר GSM ARENA שהמכשיר קיבל שדרוג לגרסא 4.3 כפי שרשום באתר המוכר: http://www.gsmarena.com/samsung_i9190_galaxy_s4_mini-5375.php אבל כשאני נכנס דרך KIES המכשיר מציג לי הודעה כזאת: כפי שאתם רואים זאת נראית גרסא שונה אבל לאחר העדכון הזה [ביצעתי] הגרסא היא עדיין 4.2.2 ככה שאני לא מבין מה זה עשה...?! דרך FOTA (עדכון אוטומטי דרך הWIFI או האינטרנט של הפלאפון) מופיע לי גם הודעה שהמכשיר נמצא בגרסא הכי עדכנית. מישהו יודע מה הבעיה ולמה זה ??? הבנתי שהגרסא הנוכחית 4.2.2 בעייתית, באגים והבטריה נטחנת מאוד מהר, קניתי את המכשיר בעיקר כי ראיתי שלאחרונה יצא לו האופציה לשדרוג ל 4.3 שמסדרת את כל הבעיות האלו, אבל עכשיו אני ר…
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני לא אומר שערכתי מחקר מעמיק, אבל לפני כשנה כשהייתי לקוח של הוט באיזור חיפה הסוללה הייתה נגמרת לי יותר מהר מאשר כשהייתי לקוח של אורנג'. כמובן כשמדובר בסמארטפון והצורך להטעין אותו במקום פעם ביום פעמיים ביום לא נעים במיוחד. יחסתי תופע זו ל-Roaming של המכשיר לרשת של פלאפון, כי לדעתי המכשיר תמיד מנסה לעבור לרשת ה"בית" שלו (לפי ה-SIM) כאשר הוא ב-Roaming לכן הוא כל הזמן סורק רשתות וזה גומר מהר יותר על הסוללה. אני שוקל לעבור לגולן, אבל הפריסה שלהם בצפון כמעט ולא קיימת ואני מניח שרוב הזמן המכשיר יהיה ב-Roaming. אני יודע שהטענות שאני מעלה לא הכי דטרמיניסטיות/מגובות בעובדות של אופן פעולת פרוטוקול GSM... האם גם לכם זה קורה ?
-
- 4 תגובות
- 5.7k צפיות
-
-
שלום כולם... יש לי xperia GO st27a אני מרגיש שהמערכת של אנדרואיד כבדה עליו מעט לכן אני רוצה להתקין רום קליל שימהיר לי את הטלפון... אין לי מושג מה זה ROOT ואין לי מושג איך להחליף את הרום... האם יש כאן מישהו נחמד שיוכל להסביר לי? מצורף קישור שמצאתי על רומס ל מכשיר שלי... אבל אני לא יודע איפה להתחיל אפילו... http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2267712 תודה רבה לעוזרים!!!!
-
- 0 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
1.הבנתי שיש גירסאות שונות כמו free sim ו unlocked AT&T מה צריך להביא לארץ ? 2.והאם ההפרש במחיר(100דולר) עבור גירסאת ה 32G שווה בין iphone 5s ל iphone 5C חוץ מהפלסטיקה כי גם ככה קונים כיסוי איכותי . 3. ראיתי שה 5S נמכר ב 749דולר עבור 32G ב store.apple , ככה הוא עולה ברוב החנויות בארה"ב ? יותר או פחות ? אני צריך לדעת פחות או יותר בידיוק כדי לתת סכום כסף לאיש שמביא לי את המכשיר . 4. אם אני לוקח את ה 16G במקום ה 32G אני חוסך 100 דולר , שווה את ההפרש? אישית לא מתמש כבד של מוסיקה ומדיה אבל לא רוצה להתחיל כל שבוע להתעסק במחיקת דברים על מנת לפנות מקום לאפליקציות תמונות וכו . עיקר המדיה יהיה התמונות שאני מצלם ופה ושם סרטונים שאני מסריט. שני שאלות : בעצם מתוך ה 16 גיגה שי…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, שוקל לרכוש את הטאבלט הזה של DELL DELL XPS 10 http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=16659 רציתי לשמוע חוות דעת על טאבלטים של דל, וגם אולי במקרה מישהו יודע אם יש חנות באזור המרכז שיש את הטאבלט הזה לתצוגה? תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אפלקציה שפיתחתי: שעון נוכחות חכם פשוט ונוח לשימוש. הדפסת שעות העבודה לפי כניסה ויציאה. הדפסה ידנית והדפסה אוטומטית. חישוב השכר לפי שעה, חודש ושנה. כולל שעות נוספות,הפסקות ושבת. אפשרות להעביר את נתוני שעות העבודה למייל. הפרדה של חודשים וניהול נוח יותר. *האפליקציה מתעדכנת לפי השינויים בחוק. עם אפשרות להגדרה אישית לפי תנאי העבודה. אשמח להצעות לשיפורים וחוות דעת תורידו בחינם: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.bibas.workclock
-
- 0 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
אהלן! יש לי גלקסי 3 גירסא I9300XXELKC. אני רוצה להתקין CF-Auto-Root, הבנתי שהוא הכי נקי והכי פשוט. רציתי לדעת האם לגירסא של האנדרואיד שלי אני צריך גירסא מתאימה של CF או שזה בסדר להתקין את האחרונה. רציתי גם לדעת האם זה משנה באיזה גירסא של Odin אני משתמש או שגם פה אין חשיבות? תודה רבה, רגב.
-
- 1 תגובה
- 2.8k צפיות
-