עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by T-Flash,

שלום חברים יש לי את הנגן iAUDIO U3 שאפשר להפעיל בו קבצי וידיו. קבצי ההדגמה שהיו בנגן עובדים, אבל כשאני מוסיף קובץ משלי, הנגן פשוט לא רואה אותו. ניסיתי להכניס מסרטון של כמה שניות וברזולוציה נמוכה, עד לסרט באורך מלא ושום דבר לא עובד. מקווה שתעזרו לי, תודה

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by marlboro,

אם כן, בטח המחיר שלו יהיה בשמים, חשבתי לקנות אותו במקום את ה D2 טוב, בתמונה ליד זו ששמתי רואים מפה עם רחובות, הוא יתמוך בתוכנות הניווט שיש בארץ?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by Pika007,

שלום כולם D: אחרי ציפיה דרוכה, היום סוף סוף קיבלתי את המכשיר! קטן ומהמם ביותר (בצבע שחור-ירוק) באנדל מכובד, וקופסה זעירה יחסית. (למי שתוהה איך אני יודע שזה הראשון- חרשתי שעות על גוגל, אם זה לא הראשון- זה לפחות הראשון המדווח) כרגע הוא בטעינה, עוד פרטים+תמונות בהמשך D:

• 49 תגובות
    • 5.1k צפיות
  4. Started by benor,

להלן התמונה: מה אפשר לעשות?

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by Sheik Yerbouti,

נא להכיר T-Mobile G1 או HTC Dream, המכשיר הסלולרי הראשון עם מערכת ההפעלה Android. [table] [tr] [td][/td] [td][/td] [/tr] [/table] למי שלא יודע/שמע ANDROID הם חברה שנרכשה ע"י גוגל לפני כמה שנים במטרה לפתח מ"ה מבוססת לינוקס לסלולרים. היוזמה התפתחה לתאגיד של חברות (תוכנה, חומרה ושירותים) הנקרא Open Handset Alliance. ערכת הפיתוח (SDK) שוחררה לחופשי (כמעט לגמרי) לפני יותר משנה חינם, ומפתחים יכולים לשחרר ישומים למערכת כבר עכשיו. פרטים טכניים (מעבד/שבבים/מסך) עדיין לא יצאו רשמית אבל התמונות מדברות בעד עצמן, מקלדת qwerty מלאה, מסך מגע רחב (קיבולי כנראה), מכשיר דור שלישי עם WIFI ן- BT, עם GPS ומצלמה 3MP, מד תאוצה שיכול לשמש כמצפן. אינטגרציה מלאה עם שירותי גוגל (ללא MS E…

6. Started by MODY69,

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3497113,00.html הפרטים מעורפלים מאד בכתבה. מישהו שמע על זה משהו מעבר למה שכתוב בכתבה?

• 0 תגובות
    • 731 צפיות
  7. שלום לכולם! יש לי מכשיר Galaxy S עם הרום של פלאפון והוא עובד די לאט וזה מעצבן. התקשרתי לכל מיני חנויות פרטיות שמוכרות את המכשיר הזה וכולן אמרו לי שהם צורבים רק רומים מקוריים של סמסונג ולא רומים של כל מיני אנשים. אז השאלה שלי, הרום המקורי של סמסונג יותר מהיר ? הוא יפתור לי את הבעיה של האיטיות במכשיר ? נ.ב אני מעדיף שחברה תצרוב לי את ה- ROM כדי שאם תהיה לי בעיה יהיה לי למי לפנות. ועוד שאלה, מה ההבדל בין הרום של Samsung לרום של pilotx ועוד אנשים כמוהו שעושים רומים ?

• 8 תגובות
    • 3.1k צפיות
  8. היורש של אחד מהדגמים המשתלמים ביותר בשוק עתיד לבחור בשבב מבית Mediatek ולספק תמיכה ברשתות מודרניות בתוספת לשיפור בביצועיםלכתבה

9. שבב ה-Snapdragon 750G החדש של קוואלקום זוכה למימוש מסחרי ראשון - ומבטיח עד מאודלכתבה

10. היצרנית הסינית מסתערת על השוק האמריקאי עם סמארטפון דגל מרשים, במחיר שיוכל להוות תחרות ל-OnePlus 2. האם נראה אותו גם במחוזותינו? זה כבר לא כל כך ברור לכתבה: http://hwzone.co.il/ה-axon-הוא-הסמארטפון-הטוב-ביותר-של-zte-אבל-לא-ב/

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. גם העברת זכויות הייצור לחברה חיצונית לא מונעת מהמותג העסקי הנודע לספק לנו הצעות עם המון פוטנציאל ועם בעיות גדולות שמונעות למצות אותו לכתבה

12. הטאבלט הנאה של היצרנית הסינית זמין לרכישה כעת במחיר נמוך יותר מבעבר לכתבה

• 3 תגובות
    • 682 צפיות
  13. Started by Godmoney,

כבר הרבה זמן אני מחפש נגן סרטים נייד על רמה. בזמן האחרון אני משדרג את הציוד בחיי והחלטתי שהגיע הזמן להעלות הילוך בעניין הקניה. התחלתי לחפש באינטרנט ושני הרציניים ביותר שמצאתי הם ה A2 וה AV500, כאשר אני נוטה לכיוון ה A2. מספר (רב של) שאלות: 1. cnet דווקא נותנים ל AV500 ציון גבוה יותר מה-A2. למישהו יש רעיון למה? על פני השטח הסקירה של ה-A2 משבחת יותר... 2. מישהו מכיר נגן כזה עם מסך גדול יותר - גודל המסך הוא פקטור גדול בחישוב הקניה שלי? 3. מה הסיכוי שאחד מהנגנים האלו יתמוך בפורמט PDF מתישהו? 4. מישהו מכיר אולי נגן אחר שלא חשבתי עליו כאפשרות? 5. מה עדיף? לקנות בארץ בבערך 800 שקל יותר ולהנות מתמיכה במקרה של קלקול, או לחסוך את הכסף, לקנות בחו"ל ולהסתכן בקלקול? 6. מישהו יודע על א…

• 18 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. Started by Holography,

יש לי אותו כבר כמה שנים טובות אך זאת הפעם הראשונה שיש לי צורך בניגון של קובצי FLAC, הקטעים פשוט אינם מופיעים בתיקייה, והיא מוצגת כריקה. בדקתי גם עם FLAC'ים ממקורות אחרים וגם אותם לא הצליח לקרוא כלל. גרסת ה-firmwire היא 2.02, אומנם עתיק אבל הוא אמור לדעת לקרוא FLAC מהקופסה, הלא כן?

• 2 תגובות
    • 790 צפיות
  15. משפחת הגיימינג של במובייל מתרחבת עם גרסה שעושה שימוש בשבב הכי עוצמתי של חברת Mediatek - שניתן יהיה להשיג גם כאן בארץ, בגרסה מוגבלת בהשראת באטמןלכתבה

16. רגע לפני שהנציגה הרשמית של שיאומי עושה מהלך נגדי משלה - היבואנית של המותג הסיני Realme מרחיבה את ההיצע שלה עם הופעה ראשונה של משפחת ה-5G היעילה מבית Mediatekלכתבה

17. Oppo מציגה מכשירים חכמים חדשים - כולל הראשון בעולם שעושה שימוש בשבב ה-Dimensity 9000 המבטיח של Mediatekלכתבה

18. מכשירי הדגל החדשים של LG ושל סמסונג, אשר מציעים נפח אחסון פנימי צנוע יחסית לצד חריצים לכרטיסי microSD שמסוגלים להרחיב אותו, לא יציעו תמיכה ביכולת החדשה והמעניינת שמהווה חלק ממערכת האנדרואיד מרשמלו עוד בשורה לא ממש משמחת לכל מי שהתאכזבו מנפח האחסון המובנה הצנום יחסית שאיתו הוכרזו הסמארטפונים החדשים והנוצצים של סמסונג ושל LG – לפי דיווח חדש, הסמארטפונים הללו לא יתמכו ביכולת להשתמש בנפח האחסון של כרטיסי microSD שחוברו למכשיר בתור נפח אחסון פנימי מלא, כזה שניתן להתקין עליו אפליקציות ולהריץ אותן ישירות מתוכו, כאילו היה חלק אינטגרלי מנפח האחסון המובנה. אופציה זו הוצגה רשמית בגירסת האנדרואיד מרשמלו העדכנית (שאיתה יושקו גם ה-G5 וגם ה-Galaxy S7 וה-Galaxy S7 Edge), אך נראה שבש…

19. המכשיר החכם המתקפל הראשון הוא זה שמוביל את המתקפה עבור היצרנית הקוריאנית לשנה הנוכחית לכתבה

20. סמסונג הציגה את פאבלט הדגל החדש שלה, שעבר מהפך בסגנון ה-Galaxy S6 ונראה טוב יותר מאי פעם, אך גם איבד כמה מאפיינים שעשויים לאכזב את מעריצי הסדרה המוקדמים. האם התוצר הסופי הוא צעד קדימה או שלא כל כך? כנסו ותשפטו בעצמכם לכתבה: http://hwzone.co.il/ה-galaxy-note-5-הוא-המכשיר-הכי-מתקדם-של-סמסונג-אבל/

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  21. הפאבלט של סמסונג מתקרב במהירות אל החנויות, אך העלות גבוהה יותר מאי פעם בעבר לכתבה

22. הפאבלט של סמסונג מתקרב במהירות אל החנויות, אך העלות גבוהה יותר מאי פעם בעבר לכתבה

23. הפאבלט של סמסונג מתקרב במהירות אל החנויות, אך העלות גבוהה יותר מאי פעם בעבר לכתבה

• 6 תגובות
    • 725 צפיות
  24. תגובה רשמית של חברת הענק מודיעה על הפסקת הייצור של הפאבלט אחרי רצף בלתי נגמר של תקלות בטיחותיות חמורות לכתבה

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. דיווחים עדכניים מאשרים כי סמסונג החליטה לחסל את סדרת הסמארטפונים המוגדלת שלה - תוך שהיא מאחדת את המאפיינים הייחודיים שלה אל תוך דגם ה-Ultra המוגדל הבא בסדרת ה-Galaxy S כתחליףלכתבה

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.