עבור לתוכן

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. הזמנתי מסין מכשיר מדגם W200 של חברת THL לאחר המלצת חברי הפורום לפני מעט יותר מחודש אתמול קיבלתי מכתב מהמכס שאומר שהחבילה שלי נתפסה ועלי לבוא לשחרר אותה מהמכס מבירור קצר הבנתי שאני אצטרך לשלם 77% משווי ההזמנה (189$) שזה יוצא 145$ (מעט יותר מ500 ש"ח) כך שסה"כ אצטרך לשלם 1160 ש"ח בערך על המכשיר החדש (התשלום לסיני ששולם כבר והתשלום למכס שלא שולם עדיין) השאלה שלי היא, האם יש בכלל סיבה לבטל את העסקה ולבקש את הכסף חזרה מהמוכר? האם יש מכשיר בארץ שהוא טוב כמו הW200 ועולה 1200 ש"ח או פחות? אני כבר לא אזמין מכשיר סיני נוסף מחו"ל (זמן המשלוח + הסיכון להיתפס הפכו את זה ללא כדאי) האם יש סיבה לקנות מכשיר אחר בארץ? (או את אותו המכשיר במחיר נמוך משמעותית)

• 6 תגובות
    • 2.7k צפיות
  2. שלום אני מחפש טאבלט בגודל מסך 10 או 10.1 אינץ' בעל מערכת הפעלה של אנדרואיד. חשוב לי שיהיה גם חריץ הרחבה לכרטיס מיקרו SD. תקציב - עד 1500 ש"ח שימושים עיקריים - גלישה, צפייה בסרטים (mkv), ומשחקים קלים. רצוי שהמסך יהיה קריא גם מחוץ לבית, אבל לא בהכרח תחת שמש ישירה. ראיתי את האסוס MeMo Pad ME102A, אבל לא התלהבתי יותר מדי. יש מכשירים יותר מוצלחים בתקציב הזה? אודה על עזרתכם

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  3. אני מנסה לשדרג את ה-I9500 ל-FIRMWARE הרוסי שמסתובב ברשת... אני מריץ ODIN 3.09 במצב רגיל הוא מזהה את המכשיר אני עובר למצב Download והוא לא מזהה אותו. הוצאתי את הבטריה ופתאום הוא כן מזהה אותו. (הבטרייה לא מקורית) האם משהו מכיר מצב כזה ? האם להסתכן ולעשות התקנה על המתח של המחשב ?

4. Started by fergos,

אחרי חיפוש אחר סמרטפון זול, הבנתי שחו"ל היא האופציה ההגיונית, ויש לי מישהו מארה"ב שיכול להביא לי את גרסת ה-8GB ב-179 דולר. מה דעתכם? במחיר כזה, יש לו מתחרים?

• 26 תגובות
    • 4k צפיות
  5. Started by ronitws,

כרטיס SD אבל איזה SD בדיוק ממולץ.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by axon,

מישהו נתקל בתופעה ? לחברים שלי יש אפשרות לבחור עברית כשפת תצוגה , אבל אצלי זה לא מופיע. ישנם הרבה שפות אחרות אבל לא עברית.. עדכנתי לגרסת קיקט חדשה והופיעו עוד שפות אך עדיין ללא עברית ניסיתי להתקין more loacle אבל הוא דרש גישת רוט לשנות שפה שלא הייתה ברשימה המקורית שלו. האם ישנה דרך לשנות שפה מבלי לעשות רוט למכשיר ? המכשיר נרכש דרך אמזון בארה"ב דגם MOTO G 16 GB .

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. האם יש לטלפון מעגל שמבקר את הזרם, או שהוא פשוט מוציא מהמטען את המקסימום שהוא יכול? תודה.

• 4 תגובות
    • 4.9k צפיות
  8. מחפש מכשיר פשוט, עדיפות לנוקיה (WP8) בתקציב של 1000 ש"ח עם אפשרות לחריגה קטנה. כמובן שאני לא מחפש משהו בשמיים, מכשיר פשוט שיעשה את העבודה ואפשר להגיד עליו שהוא "עובד מעולה מהקופסא".

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  9. Started by BigTools,

שלומות וברכות לבאי הפורום. ראשית, הקדמה קצרה. 2008 - שוק הסלולר תקוע. נוקיה N95 מופעל ע"י כור גרעיני קטן ועוד מיטב המכשירים אשר מציגים שיפור של 0.1" למסך או\ו עוד חיישן כזה או אחר. N96 חוד החנית לא מציג שום דבר חדש, N97 מציג מקלדת מלא בעלות משכתא מלא ונכשל. הקלדת אותו בודדת בהודעה דרשה כ-3 לחיצות. לא יאומן איך שרדנו את זה. ימי חורף קרירים. תמונות פוקסלות של מכשיר נטול כפתורים דלפו לרשת, אז עוד אתר נענע היה בשיאו. ביום סגרירי כלשהו הוא הוצג האייפון הראשון. הופיע ושינה את כללי המשחק. בארץ הקודש כמובן שמעו על הפלא הטכנולוגי באיחור כרגיל, אך היו בודדים שרכשו מחו"ל ושלחו אותם ארצה. עקב מגבלות טכנולוגיות כאלו ואחרות, האייפון שלהם שימש כמחזיק ניירות מהודר ותו לא. אך ראשוני הא…

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. Started by evy,

יש לי ברכב מטען כלשהו (לא זוכר מאיפה מה מי מו) שטענתי איתו שבוע שעבר בנסיעה לאנשהו, והווייז הוריד לי את הסוללה למרות ההטענה, כך ש-או שהמטען לא מתאים או שהווייז זולל סוללה בקצב לא נורמלי. יום חמישי אני נוסע לצפון מהמרכז ואני צריך די בדחיפות מטען לפלאפון שישמור לי על הסוללה טעונה. תודה

11. Started by proevo4ever,

היי , אני רוצה להביא IPAD + 3G משומש מ EBAY 2 שאלות א. איך אני אוודא שהוא תומך בסימים מקומיים? ב. האם משלמים מכס ?

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  12. שלום לכולם, אני רוצה להפוך ל Google Developer על מנת להיות מסוגל לפרסם אפליקציות במארקט (כמו כן גם במרקט של Google Chrome Extensions). הבנתי שיש באפשרותי שתי אופציות: 1. להפוך את החשבון הפרטי שלי לחשבון מפתח 2. לפתוח חשבון חדש מה נהוג לעשות? אני לא ממש רוצה להפוך את החשבון הפרטי שלי לחשבון מפתח (בשביל למנוע מצבים שהחשבון יחסם או עוד כל מיני דברים), מצד שני אני לא חברה, אין כרטיס אשראי של חברה ואני לא יודע מה התנאים מבחינת גוגל לפתיחת חשבון עם אותם פרטי אשראי (האשראי כבר מקושר לחשבון האישי שלי). מה עושים במצב כזה? ושאלה נוספת, אני מעוניין למכור אפליקציות במארקט וגם לפרסם אפליקציות עם פרסומות. במצב האידיאלי שבו ההכנסה שלי ממכירות ופירסום יגיעו לסכום שחייב במס\מיסים במדינת …

• 0 תגובות
    • 2.6k צפיות
  13. Started by xxgalxx,

שלום לכולם התחדשתי במכשיר LG G2 16GB חדש חדש. הגירסה שקיבלתי איתה זה 4.4.2 אני מניח שהיא הכי חדשה אני לא כל כך מבין כי עברתי מי אייפון 5. עכשיו הבעיה שיש לי הרבה ניתוקים ולא תמיד קליטה מלאה בבית בWIFI שלי.(לעומת זאת שמכשירים אחרים בבית לדוגמא אייפון 5 אין ניתוקים והקליטה מלאה) היום היה לי מקרה שהתנתק לי הWIFI מהמכשיר ואני מסתכל באייפון 5 אחר שיש קליטה מלאה והכל עובד ואצלי הוא התנתק ומתחבר (בלי קליטה מלאה) הבעיה היא במכשיר(וויאיפי עצמו) ניסיתי הכל לנתק את המודם , לעשות ריסט וזה לא בעיה במודם או באינטרנט בבית שלי יש 2 קומות בקומה למטה המודם HOT BOX ובקומה למעלה יש נתב של EDIMAX שהוא קולט אינטרנט מהמודם למטה ומעביר אותו למעלה. עכשיו כשעולים למעלה הויאיפי במכשיר עושה סוג…

14. Started by qwerty1987,

ברשותי NEXUS 4 שאף אפשרות ב- cell bradcast settings אינה מסומנת. עם זאת, בתרגילים האחרונים של פיקוד העורף, קיבלתי הודעות מציקות (כאילו שאפשר היה לא לשמוע את אחת מארבעת האזעקות אחת אחרי השנייה...), בליווי לינקים למילוי סקרים. איך חוסמים את זה? תודה.

• 0 תגובות
    • 4.7k צפיות
  15. שלום אני מעוניין לקנות סמארטפון זול יחסית עד 1000 שקל, ואני מחפש משהו אמין וטוב יחסית למחיר הזה. אני יודע שקיימים בשוק טלפונים חדשים שעולים ככה (וואווי וכאלה), אפילו עם טאץ', אבל הייתי מעוניין לשמוע המלצות בנושא.. חשוב שיהיה ממשק בעברית ונוח לשימוש גם למישהו מבוגר שפחות מתעסק עם כל הדברים שיש לטלפון להציע (אבל עדיין מחפש להפעיל אפליקציות מסויימות כמו ווייז וכו'). המלצות יתקבלו בברכה תודה רבה

• 1 תגובה
    • 909 צפיות
  16. שלום חברי פורום, אני לא מצליח להשתמש באפליקציה עשיתי למכשיר ROOT וכשאני מנסה להתקין אני מקבל Updating environment ... fail מישהו יודע דרך לטפל בזה?

• 0 תגובות
    • 2.2k צפיות
  17. Started by pxst17,

יש לי G2, אבל יש סיבה לזה שהמחיר שלו נמוך מדי לדעתי? באיזור ה-2000 ש"ח ב-ZAP ל-16GB... למה זה כזה נמוך? למרות שזה ממש משתלם.

18. Started by אוהב מחשבים,

שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש אוזניית bluetooth הבקשה שלי היא אם אפשר לקבל רשימת חברות שמוכרים וידועים כטובים במכירת אוזניית bluetooth אודה לכל מי שיכול לעזור לי. בתודה, אהב מחשבים.

19. הגישה שלה למידע שלי (בייחוד IDENTITY) ? כמו שאני מכבה את הGPS. תודה.

• 6 תגובות
    • 2.8k צפיות
  20. Started by pxst17,

גלקסי 4 או LG G2? ובמה בדיוק? איזה מכשיר עדיף והאם זה הבדל משמעותי? וזה נכון שהסוללה ב- MOTO G עדיפה על זו של ה-G2?

21. Started by huber,

שלום חברים. רכשתי לביתי הקטנה מכשיר אנדרואיד, הראשון שלה, ומכיוון שהיא בגיל בו שיקול הדעת עדיין לא כשל בגיר, אני מעוניין לדעת בדיוק מה עובר דרך הפלאפון. לכן אני זקוק לכמה ישומים (או אם יש אחד שמשלב את כל הצרכים) שידווח לי בכל רגע נתון היכן נמצא המכשיר ובנוסף יקליט כל שיחה יוצאת/נכנסית. המלצות?

22. Started by l_messi,

שלום לכולם אני מעוניין לקנות סמארטפון חדש (כרגע אין לי כלום) ורציתי לדעת איזה הכי כדאי לקנות אני מתלבט האם כדאי לי לחכות לגלאקסי 5 או לקנות כבר עכשיו את הLG2 או את הHTC ONE או משהו אחר? חשוב לי שיהיה טוב בביצועים , מהיר , שהמצלמה שלו איכותית ושלא נתקע או משהו כזה וסוללה טובה אמרו לי שלא כדאי גלאקסי כי יש להם הרבה בעיות בתקיעות ושהוא נהרס מהר הייתי בכמה חנוית והרוב המליצו לי על הLG2 אבל השאלה היא אם כדאי לחכות לגלאקסי 5 או שלא כדאי יש לי חבר שקנה HTC ONE והוא מאד מרוצה אבל הבנתי שאין לו מצלמה איכותיתי כל כך לעומת האחרים מה אתהנ אומרים עליו? קיצר אחרי המגילה הזו מה אתה ממליצים? נ.ב לא מעוניין באייפון לא ממש משנה לי המחיר העיקר שיהיה טוב תודה מראש

• 18 תגובות
    • 3k צפיות
  23. היי, אתן קצת רקע: שנה שעברה עברתי את הטיול אחרי הצבא עם הgalaxy s1, ולמרות שאת רוב התמונות צילמתי עם מצלמה, יצא לי לצלם קצת גם עם הגלקסי. מכיוון שהיו לי עליו רק מעט תמונות לא גיביתי אותו ישר כשחזרתי וחודש אח"כ, אחרי חודשים שהוא עבר בחו"ל בערך כל מז"א אוויר אפשרי, המסך של הגלקסי החליט למות כציוני בשיבה טובה על אדמת ארצנו. הבעיה - הפלאפון היה על הגדרה של "טעינה בלבד בחיבור USB" וכאשר אני מחבר אותו למחשב הוא לא מזוהה (כי הוא נטען בלבד..), ולכן אני לא יכול לקחת ממנו את הקבצים (אלו שנמצאים על הפלא' כמובן, לא על כרטיס זיכרון). על הפלאפון היה מותקן אנרואיד 2.1 רגיל (סטוק) ללא רוט ורומים שונים וכו'. והשאלה - האם אתם מכירים איזו תוכנה שעוקפת את הגדרת הטעינה בלבד ותזהה את …

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by yaelkam,

הי, מעוניינת לקנות סמארטפון לאחי הקטן- הוא כרגע בצבא ולכן זקוק למכשיר עמיד יחסית, ובנוסף רצוי גם מכשיר לא יקר מאוד- כדי שלא יתבאס יותר מדי אם משהו יקרה לו- ישבר, יאבד וכדו'. מכאן הדרישות העיקריות- עמיד יחסית ועד 1500 ש"ח (לא חייבים לנצל את כל התקציב) הדרישות לפי סדר החשיבות (ברור לי שעל משהו יהיה צריך להתפשר...): 1- מכשיר עמיד, לא חייב להיות ממש נגד מים וכו' אבל רצוי איכות בניה טובה ככל האפשר שלא יתפרק בנפילה הראשונה... 2- חיי סוללה טובים- לא תמיד יהיה לאח שלי שקע זמין להטענה, אולי עדיף סוללה נשלפת שאפשר לקנות עוד אחת ספייר 3- מהיר ונוח לשימוש בגלישה בעיקר, לא ישמש כל כך למשחקים 4- סאונד טוב- אח שלי אוהב מאוד להקשיב למוזיקה 5- אחסון של 16 ג'יגה לפחות או אפשרות לכרטיס ה…

• 9 תגובות
    • 4.9k צפיות
  25. Started by shaks,

אז ככה: היה לי פעם אייפון (S4) שנגנב ועכשיו יש לי גלקסי S3 (כבר מעל שנה) שנפל ונשבר, ואת האמת שאני נוטה לחשוב להחליף חזרה לIPHONE (5S) ולא בא לי לשלם על התיקון מכמה סיבות. 1.אל אף שלא משנה כמה התעסקתי עם הגלקסי (החלפת מספר רומיםם, רוט, טוויקים למיניהם) חווית המשתמש שלי לדעתי הייתה פחותה, אין מה לעשות המכשיר בחיים לא רץ חלק ועשה את הכל ללא תקלות כמו שהאייפון היה עושה. 2.נכון אנדרואיד הינה מערכת פתוחה ובמסתכם ניתן לעשות איתה יותר פעולות מאשר IOS אבל הפערים כבר לדעתי כמעט ואינם קיימים ומה שהאייפון עושה הוא עושה יותר טוב (יציבות, מהירות, עבודה חלקה ונטולת באגים). 3.כן אנדאוריד ניתנת להתאמה אישית אבל אני במילא מעדיף את הממשק מינימליסטי ולא עמוס בפרטים ולכן זהו אינו פקטור מבחינ…

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים