גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,771 דיונים בפורום זה
-
אתמול ניסיתי לעדכן את הרום לגלקסי 3 שלי לגרסא אחרונה הכמעט יציבה של CM. גירסה snapshoot M4. קיבלתי שגיאת status 7. בבדיקה ברשת מתברר שזה בגלל שהריקברי (המעודכן לגרסא האחרונה) "חושב" שהגרסה המותקנת לא מתאימה לגלקסי 3. ניסיתי להתקין גרסאות אחרות כמו snapshoot M3 או nightly האחרון, ובכולם קיבלתי את אותה שגיאה. הוצע למחוק את המודול הזה מהקוד של הגירסה. התחלתי לעשות את זה אבל קיבלתי רגליים קרות, מה אתם חושבים לקחת את הסיכון ולמחוק את הבדיקה הזאת? או לחילופין, אולי יש דרך אחרת להתגבר על הבעיה? תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 2.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום אני מחפש טאבלט בגודל 9-7 אינץ'. מה שאני רוצה ממנו זה הצגת קבצי וורד באופן ברור (לא קטן מדי), חיבור לווייז (חיבור טוב, בלי בעיות ותקלות) ודואר אלקטרוני. כל השאר - פחות חשוב. לא משהו משוכלל יותר מדי, שלא יהיה יקר (עד 1000-1200 שקל), אבל איכות טובה (כלומר, אמינות). על מה אתם ממליצים? תודה ארי
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הי, אני מחפש טבלט עם הדרישות הבאות: - andorid 4.3+ או windows 8\8.1 - לא סיני ומהארץ - מסך 8-10' רצוי FHD + IPS חיבור מיקרו SD (תמיכה ב OTG לא מספיקה). - חווית שימוש כמה שיותר "חלקה" רצוי -2 GB RAM שימושים: -גלישה באינטרנט, קריאת ספרים, סרטים. המלצות? ASUS MeMO Pad FHD 10 ME302C-1A052A ASUS Transformer Book T100TA-DK002H / H100TA-DK001H תודה
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מקווה שאני בפורום הנכון. מצאתי בחור מEBAY שמוכר את המכשירים הבאים במחירי גניבה (יחסית) חחח ודווקא יש לו 99% מתלבט בין: 1. ricomagic mk902 (יצא ממש לפני 3 חודשים) 269 ש"ח 2. NEO X7 (לא המיני) ומקבלים בנוסף MELE F10 Pro Air Mouse במחיר 289 ש"ח 3. ricomagic mk802iv ב170 שח מה אתם ממליצים לקחת? תודה
-
- 0 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אלהן, התחדשתי בS4 GT I9505 לפני כמה ימים, לא היה זמן ללמוד אותו וכבר הוא נתן אופציה לעדכנו ב FOTA. הכל עודכן בהצלחה לגרסה 4.4.2 I9505XXUFNB8, ורק דבר אחד לא עובד WiFi. אני רואה רשתות אחרות אבל לא יכול להתחבר אליהם. יש איזה פיתרון או שצריך עכשיו לחכות לעידכון נוסף שלהם? איך מוציאים גרסה בלי לבדוק לעזאזל....
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
לא מבין למה אני צריך מסך בסלולר 5/6 אינש עם 4K ? אני מבין צילום 4K דרך הגב לא רואה הבדל גם בין מסך 720P ל-1080P משהו רואה הבדל ?
-
- 0 תגובות
- 940 צפיות
-
-
הבנתי שהיום יוכרז המכשיר החדש והוא יהיה בטח באותה רמה של G2 או אפילו במעט חזק ממנו.. ה-G2 שלי מתחיל להתיישן או מה? יש טעם להתבאס? בכללי גם לא אהבתי את העיצוב של האס5..
-
- 111 תגובות
- 17.2k צפיות
- 1 follower
-
-
-
- 0 תגובות
- 362 צפיות
-
-
אני מניח שהשאלה נשאלה דיי הרבה, אבל לא מצאתי תשובה לצערי (וניסיתי לחפש לא מעט) אשמח אם תוכלו לעזור לי למצוא אפליקציה שניתן להקליט בה שיחות ללא שימוש ברמקול (איכות קול גרועה בצד הנכנס) אלא "ישירות מהקו". יש לי מכשיר נקסוס 5, בגרסה סטוק עם רוט. שאלה נוספת, יש חשיבות לרוט או שקיימת אפליקציה שעושה זאת גם בלי רוט?
-
- 11 תגובות
- 2k צפיות
-
-
האם קיים אפליקצייה לאייפון כמו בבילון שאני יסמן טקסט מתוך אתר ויופיע לי תרגום מאנגלית לעברית. ולא האפליקצייה tap-translate שם יש הגבלה על אורך הטקסט לתרגום. תודה.
-
- 1 תגובה
- 2.2k צפיות
-
-
התקנתי את התוכנה אשר נמצאת ב appstore - מדובר בתוכנה של טלויזית almanar אישרתי לתוכנה הודעות push המכשיר היה באי שימוש של כמה דקות - ואז הופיעה הודעה (שלא הספקתי לצלם אותה) ונפתח דפדפן ה safari עם ההודעה שצירפתי האם עלי לבצע משהו ?
-
- 1 תגובה
- 2.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני משתמש מזה כמה זמן ביישום לתיעוד שיחות, שלדעתי הוא בעל חשיבות ולכן הייתי רוצה לספר לכם עליו קצת. בעידן המודרני, שברובו זורם דרך הטלפונים הניידים שלנו, קיימת חשיבות רבה לתיעוד שיחות שנעשות דרך המכשירים שלנו. כמה פעמים דברתם עם שירות לקוחות, הם בטיחו לכם דבר אחד, ובפועל קיבלתם משהו אחר? למי לא קרה שהבוס מהעבודה אמר לכם משהו, ואחכ התכחש? אולי מישהו שוחח איתכם על נושא מסויים, שאם היה מתועד, היה עוזר לכם מאוד? (במחינה עסקית, משפטית וכו') פעם, לנסות ולהתקין יישום להקלטה של שיחות היה קשה, אך כיום זה פשוט מתמיד. קיימות מגוון רב של אפליקציות שיעשו זאת, אך קיימת אפליקציה אחת, שעליה אני רוצה להמליץ לכם. Call Recorder יישום זה יקליט לכם שיחות נכנסות ויוצאות אוטומ…
-
- 10 תגובות
- 14.7k צפיות
-
-
מחפש טאבלט טוב,מהיר ואמין ,שיהיה נוח לכתיבה (שמעתי שבסמסונג יש תוכנה שממירה כתב יד לכתב דפוס לא מכיר את התוכנה), מבחינת שימושים פחות משחקים יותר לכתיבה ארגון וכדומה.
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מבחינת המחיר לשתיהם זה מסתדר לי מבחינת תשלומים מה באמת יותר טוב? העניין שהכי מציק לי בG2 שהמקשים של החזור,בית זה על המסך ועניין של הסוללה לא נשלפת ואין הרחבה והS4 זה פשוט יש לי S3 והתרגלתי לממשק של TOUCHWIZ השאלה אם הG2 שווה את התרגלות מחדש לממשק וענין של ההרחבה או שהוא לא שווה את ההבדל
-
- 60 תגובות
- 11.5k צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן חברים, אני אנסה להבהיר קצת מה אני מחפש - אני צריך אפליקציה לקריאת קבצי PDF שיש בה את האפשרות לסמן מילים ע"י לחיצה כפולה או לחיצה ארוכה (כמו שיש באקרובט רידר למשל) אבל שלא עובדת במסך מלא, ויש גישה מיידית לתפריטי הגלילה של הפלאפון/טאבלט. מדובר ד"א במערכות הפעלה של אנדרואיד. אם מישהו מכיר אני אהיה אסיר תודה! :jump:
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ניסיתי להרשם לגוגל מיוזיק במיליון דרכים שונות (hola, media hint,hidemyip,hss,פרוקסי למיניהם וכו') וכל פעם שאני מתחבר למשתמש שלי זה עולה עלי שאני מחוץ לארה"ב (וראיתי במלא מדריכים שלכולם זה עובד -.-). חשבתי שהבעיה היא אמצעי זיהוי כלשהו במשתמש שלי שמגלה להם שאני מישראל אז שיניתי את הGoogle Wallet לכתובת אמריקאית ושניתי את המספר טלפון למספר אמריקאי כולל סמס אישור, ועדיין כלום. עזרה, מישהו?
-
- 9 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
אני מנוי כרגע בהוט מובייל עשיתי את החבילה של ה 69.90 לפני כשבועיים, לפני מספר ימים הוט יצאו במבצע ב 49.90 לאותה החבליה https://www.hotmobile.co.il/pages/default.aspx על פי מה שלי באחד החוקים האחרונים שהוציא משרד התקשורת החברות מחוייבות לתת את החבילות מבצע החדשות לכל הלקוחות ללא הפליה אם הוא חדש או ישן, מניסיון שהיה לי עם גולן טלקום (שהייתי מנוי שלהם לפני הוט) ברגע שהיה מבצע חדש אפשר היה לעבור אליו באתר האינטרנט שלהם בכמה קליקים. וכלן התקשרתי להוט מובייל לבקש לשנות חבילה, המוקדנית (הפרחה) טענה שלא קיים חוק כזה , ובנוסף טענה שהמבצע הוא בכלל לא נכון, ושהוא רק ללקוחות קיימים שמצרפים קו נוסף. אם הנושא אכן כזה מה שקורה באתר של הוטמובייל הוא הטעיה צרכנית חמורה שאפשר להגיש נגדה…
-
- 2 תגובות
- 5.4k צפיות
-
-
משחק טרוויה ממכר משהו..... http://www.gadgetisrael.com/2014/03/quizup.html
-
- 1 תגובה
- 2.3k צפיות
-
-
שלום . כרגע יש לי את הגלקסי S3 , יש לי אותו מהרגע שהוא ייצא בארץ . אחרי שהוא עבר איתי חלק השירות הצבאי וגם באזרחות הוא נפל די הרבה (אף פעם לא נשבר ולא היה בתיקון) המכשיר כבר כמה חודשים עושה מלא בעיות הרבה פעמים הוא נכבה ואז נכנס ללןפ בהדלקה ורק אחרי רבע שעה במקרה הטוב הוא נדלק. הוא נתקע כמה פעמים ביום לפעמים נעלמת לו הקליטה ובקושי שומעים משהו בשיחות, כל זה כלום לעומת הסוללה שבקושי מחזיקה חצי יום . החלפתי רומים וכל רום אותם הבעיות . בכל מקרה אני חושב על להחליף אותו . עכשיו חשבתי על הG2 של LG כי המסך גדול ולפי מה שראיתי יש לו סוללה חזקה . (נפח איחסון פחות חשוב לי) . יש לי בבית גם את הS4 (לא שלי) אבל אם אני יקנה למשל את הLG אני יוכל להחליף אותו ולהיות עם הS4 . וראיתי שיוצא ה…
-
- 0 תגובות
- 924 צפיות
- 1 follower
-
-
מחפש סמארטפון עם דגש על חיי סוללה טובים (כמה שיותר יותר טוב), מסוג אנדרויד. בגודל של 4.5 אינץ ויותר, הפלאפון ישמש בעיקר לגלישה באינטרנט.
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
-
שלום אני זקוק להמלצה לפלאפון חלופי זול לצבא ,לא צריך משהו מתוחכם מדי רק שיחות הודעות ,מה שחשוב בעיקר זה הסוללה שתחזיק לפחות יומיים שלוש,עדיפות לנוקיה . חשבתי על משהו בסגנון : http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=12597 תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
הזמנתי NOOK מאמזון והוא מגיע עם מערכת הפעלה מבוססת אנדרויד אך מנוונת (ה NOOK הוא בעצם ספר אלקטרוני). מצאתי מספר אפשרויות להחליף את מערכת הפעלה שלו לאנדרויד מלא אך אני לא מבין מה ההבדלים בן השתיים. - CM 10 Jelly Bean -Android 4.4 KitKat מה עדיף?
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום ברשותי מכשיר S3 MINI דגם N ואני מעוניין לעדכן לו את הרום או לשנותו. הרום המוצג הוא משום מה לדגם T או משהו בסגנון וכנראה משום כך הKEIS עושה בעיות. סך הכל הטלפון בסדר אך אני מאמין שעם עדכון הוא ירוץ טוב יותר. איך אני אוכל לעשות זאת ובכלל איך אני יכול לעשות לו רוט?? בעבר התעסקתי עם זה בטלפון I987 כך שאני פחות או יותר יודע על מה מדובר, אך לא מצאתי מדריך טוב לדברים האלה ואני גם מעדיף שיהיה לי סטוק רום ולא איזה פירטי אלא אם כן יש אזושהי המלצה. תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 2.2k צפיות
-