עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by D-j-d,

שלום לכם שוב =] הפעם אני מחפש אוזניית BT שתוכל להתחבר למספר מכשירים. ברשותי שלושה מכשירי סלולר שאני מעוניין שהאוזניה תתחבר אל כולם כדי שאוכל לקבל שיחות מכל המכשירים לאוזניה אחת .. יש דבר שכזה או שאני מתאמץ לחינם? ואגב, יש מכשיר שיכול לקבל שתי כרטיסי SIM ? משהו לא סיני או חרטה? שאפשר להשיג פה בארץ אולי גם באנגלית... =] המון תודה למגיבים =]

• 2 תגובות
    • 773 צפיות
  2. Started by momo777,

היי, אני רוצה להזמין מהאינטרנט סוללה מקורית אבל נראה לי שיש מלא זיופים. למישהו יש קישור מתאים? בארץ המחיר לא יורד מ90 ש"ח.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. שלום לכולם,אני מעוניין לקנות נגן ורציתי לדעת מהם ההמלצות לכם. לא איכפת לי מאיפה לקנות ובאיזו צורה.. אז ככ אלה התנאים : -תקציב: כמה שפחות,אבל בערך 250.. העיקר שהיחס בין עלות לתועלת יהיה שווה את זה גם אם זה יגרום לחריגות מהתקציב. -מסך בסיסי ביותר על מנת לראות איזה שיר מתנגן. -מספיק 1G,2G יהיה מעולה. -איכות סאונד שתהיה כמה שיותר טובה. -עיצוב לא ממש חשוב,אבל אם הוא יהיה יפה זה גם טוב.. -אפשרות לחבר כל אוזניה. -משך סוללה שיהיה כמה שיותר ארוך. -תניכה בעברית כלל לא חשובה. -רדיו אם יש אז סבבה,אם לא אז ממש לא חשוב. פעם היה לי IPOD NANO 4GB שהייתי ממש מרוצה ממנו והוא היה מעולה,אבל הוא נשבר. גם רציתי לדעת אם יש כזה הבדל באיכות סאונד בין לדוגמא הIPOD שהיה לי לבין נגן ממ…

• 3 תגובות
    • 946 צפיות
  4. Started by YogiBear,

יצא דור חדש של אייפוד שאפל לעולם, ההשקה לא צפויה, מעט לא קשורה לחיים ולא הייתה ידועה אבל סה"כ אפל השיקו מכשיר חמוד ביותר שעל פיו מציין שם- "הנגן MP3 הקטן ביותר והראשון שמדבר אליך". אפל מייחדים את הנגן כנגן הראשון מסוגו שיודע לדבר אל המאזין וגם כן שהוא יותר קטן מקודמו. השאפל השלישי בסדרה- מעט פרטים עליו באתר אפל- http://www.apple.com/ipodshuffle/ סרטון הדרכה של השאפל מטעם אפל- http://www.youtube.com/watch?v=c63_ZEH6IMo אז מה אתם אומרים עליו, אפל שוב פעם המציאה את הגלגל מחדש עם האוזניות המיוחדות כמו עם האייפון והטאץ' סקרין או שבעצם זה כישלון חרוץ בגלל חוסר הכפתורים והאוזניות הבעייתיות? :

• 22 תגובות
    • 2.2k צפיות
  5. Started by okarmi,

שלום, אני מקווה שזה הפורום הנכון לדברים כאלה ואם לא אז סליחה. אני מחפש לקנות מכשיר DVD שהוא גם מקליט ואין לי מושג בנושא. יש איזה תכונות מיוחדות שכדאי לחפש? יש למישהו המלצות בנושא? תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 645 צפיות
  6. מקורות מדווחים על כך שמכשיר הדגל הבא מבית סמסונג יוצע גם בגירסה יוקרתית ויקרה במיוחד, עם ליבה גראפית אימתנית במיוחד לכתבה: http://hwzone.co.il/ה-galaxy-s7-יגיע-גם-בגירסת-פרימיום-עם-עוד-יותר-כ/

7. לפי מה שהבנתי - LG כבר התחילו להפיץ את עדכון המרשמלו בפולין ותמשיך הלאה לארצות אחרות. לא שחסר לי משהו בטלפון כרגע שאני חייב מרשמלו- אני סתם מעוניין לדעת איך אני יכול לגלות מול מי הטלפון שלי מתעדכן? קניתי אותו מחנות ביהוד והם לא ידעו לומר לי... הדגם שלי הוא H815

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by IG,

שלום לכולם, אני רוצה לקנות את המכשיר הזה- http://www.gsmarena.com/nokia_700-4021.php ויש לי כמה שאלות: 1. עברית. האים יש אפשרות להתקין עברית בסמביאן הזה? 2. למישהו יש חוות דעת מניסיון על המכשיר הזה? 3. יש הצעות למשהו יותר משתלם? אני לא מעוניין בסמארטפון- המכשיר הזה הוא מבחינתי חצי סמארטפון... הסוללה שלו אמורה להיות טובה מאוד ומערכת הפעלה נוחה. אני צריך מכשיר עם סוללה שמחזיקה הרבה זמן, מבנה נוח ואמין- לצבא... תקציב של 250$ גג. תודה לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 739 צפיות
  9. Started by danker,

תגידו לא נמאס להם כול הזמן לצעוק:,הנה האימייל עומד למות הנה זה מגיע!! http://www.nrg.co.il/online/16/ART2/155/571.html בהתחשב בזה שיש לfacebook חרא של אימייל ,אני בספק אם מישהוא יחליף את המייל שלו במייל של הפרופיל שלו! פשוט מגוכח!

• 1 תגובה
    • 723 צפיות
  10. Started by TaMiRn2,

לא כמו שאפשר להבין בפשטותו אלא הגרב הזאת שמלבישים על האיי פוד... איפה אפשר למצוא כזה בארץ? http://store.apple.com/1-800-MY-APPLE/WebObjects/AppleStore?productLearnMore=M9720G/B (זה לא בשביל אייפוד...)

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by Judas Iscariot,

אני מחפש אוזניית bluetooth בשביל נהיגה - עד עכשיו היו לי איזה 3 דגמים שכל אחד מהם עלה 50 ש"ח והם החזיקו מעמד בערך חצי שנה כל אחד... תהיתי האם כדאי להשקיע הפעם קצת יותר בשביל משהו שגם יחזיק מעמד קצת יותר... אין בעיה גם לרכוש מחו"ל. תודה מראש לעוזרים

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by LI,

שלום לכולם, אני מעוניינת לקנות סלולרי חדש ואשמח אם תמליצו ותייעצו לי, לא רק על מכשירים שתואמים את הדרישות שלי אלא גם אם לא התייחסתי לאספקטים חשובים (ואם אפשר אז גם מאיפה כדאי לקנות). דרישות הכרחיות: שגם אני וגם הצד השני נשמע אחד את השני באופן חזק, ברור וצלול מכשיר עמיד שלא נשבר בקלות WIFI Bluetooth מצלמה טובה, לא ברמה שתחליף את המצלמה הדיגיטלית, אבל מספיק טובה כך שאוכל להעלות תמונות למחשב והן יראו טוב ולא מגורענות היה טוב, אבל לא הכרחי: ממשק נח שאין צורך בהרבה שלבים כדי להגיע לכל מקום (תמיד אהבתי את קיצורי הדרך של נוקיה) מספיקה הטענה אחת ביום Smartphone לא חשוב בכלל: נגן MP3 מבנה המכשיר (סליידר וכו')- כל עוד הוא עמיד עד כמה התקציב שלי מציאותי, בשביל הדרישות הללו? תודה מ…

• 14 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. Started by drucula,

נראה שיש מה לצפות מהעדכון היום, במיוחד מהdual boot המובנה. מי אמר meego ולא קיבל? מישהו הצליח לעדכן את המכשיר? המכשיר שלי עם קושחה של UK עוד לא קיבל את העדכון OTA ואני לא רואה את הקושחה לUK ברשימת הקושחות.

• 0 תגובות
    • 960 צפיות
  14. אני מתחיל ללמוד תכנות ברמה גבוהה (בלהה בלההה) רציתי לדעת אם ברמה של הטאבלטים היום יש על מה לדבר (נגיד להשתמש בטאבלט שמריץ וינדוס 8 ב eclips) תודה על העזרה ואני מקוה שאני לא שואל שאלה יותר מדי מטומטמת :

• 9 תגובות
    • 2.9k צפיות
  15. Started by NI4NI,

שלום התחלתי להתעניין בקניית קורא ספרים אלקטרוני, אבל ממה שהבנתי אז רוב היצרנים קושרים אותי למקור מסויים שרק ממנו אני יכול להוריד ספרים (בתשלום כמובן). האם יש קורא ספרים אלקטרוני שאני פשוט יכול להעביר אליו קבצי PDF מהמחשב שלי (או להוריד ישירות מהרשת) בלי שאני אהיה חייב לקנות אותם ממקור כלשהוא ? למישהו יש ניסיון והמלצות בנושא ? תודה

• 8 תגובות
    • 2k צפיות
  16. Started by אריה7,

שלום, ברשותי mio p350 ורכשתי גם כרטיס sd wifi בשביל לגלוש. משום מה שאני מחבר את הכרטיס מבחר סוגי הרשתות שאני יכול להתחבר אליהם מצומצם. האם ישנם דרייברים חדשים או תכנה ל-WM5 שתפתור את זה? או לחילופין - איך אני יכול להתחבר ל-WPA2? או AES? אני נואש...... תודה,

• 0 תגובות
    • 985 צפיות
  17. Started by yonatan.mendelson,

השחקנית הסינית החליטה ללכת בעקבותיה של שיאומי וליצור 'סמארטפון בוטיק' משלה לכתבה

18. למישהו פה יצא להתקין פעם windows mobile מההתחלה עד הסוף? מצאתי איזה גרסה באתר של מייקרוסופט (מוביל 5) . אבל כל פעם בזמן ההתקנה הוא נותן לי הודעה שחסרים TOOLS להמשך ההתקנה. וזורק אותי לאיזה לינק שיש שם VISUAL STUDIO אז התקנתי גם את זה.. אבל עדיין הוא ממשיך לזרוק אותי ללינק? אז יש למישהו מושג מה עוד צריך? מה השלבים? גירסא אחרת שעובדת? אפילו מובייל 2003. ד"א מדובר במכשיר GPS שכרגע יש עליו windows CE 4.2 תודה על העזרה.

• 5 תגובות
    • 755 צפיות
  19. Started by Mike-,

שלום, אני רוצה לקנות לאבא שלי פלאפון חדש, היה לו נוקיה בצורת צדפה שנשבר וניראה לי שהגיע הזמן "לשדרג" אותו לסמארטפון. חשוב לי שיהיה לו קל להשתמש בטלפון, וכצפוי הראיה שלו לא משהו (בגלל זה אני מעדיף סמארטפון שאפשר להוריד אפליקציות ופונטים גדולים יותר וכו'). הוא בעיקר צריך יכולת לנגן מוסיקה, רדיו מובנה גם כן יתרון. חשוב גם שלמכשיר יהיה לפחות כפתור אחד פיזי שדרכו אפשר לענות על שיחות (ז"א בלי המסך מגע). אין לי ממש תקציב כרגע, אבל ראיתי מכשירים פשוטים של סמסונג בזאפ באזור ה400-500 ש"ח (galaxy pocket למיניהם), למישהו יש חוות דעת למכשירים האלה ? או למכשיר דומה בטווח המחירים הזה, עד אולי 700 ש"ח או 800 ש"ח.

• 11 תגובות
    • 2.2k צפיות
  20. Started by R9547655G,

שלום, לפני קצת פחות משנה קניתי את ה CREATIVE MuVo Sport שלי ודי נמאס לי ממנו. אני מחפש לקנות נגן למוסיקה-נטו, אני דיי סגור על ה קראטיב זן מיקרו. הסיבה שאני בחרתי דווקה אותו היא בגלל שיש לי איכות שמע גבהה (98DB). אם יש למישהו המלצה יותר טובה ? נגן משתלם יותר או איכותי יותר, אני אשמח לשמע הערות ו המלצות. תודה ו המשך ערב נעים.

• 0 תגובות
    • 658 צפיות
  21. ניתן להטעין טאבלט ברכב ע"י ממיר מצת ל USB , או שזה עלול להזיק?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  22. אז ככה, הורדתי מספר נגנים שונים - ללא הצלחה. ניסיתי להפעיל את השירים דרך הסייר קבצים - עובד בלי בעיות, אבל אתם יודעים ששם זה לא נוח ואי אפשר למזער. עשיתי ריסטרט לפלאפון, כלום, הנגנים לא מזהים שיש את השירים האלו. רעיונות?

23. נוקיה 2700 חדש ב405 שח כולל כרטיס זיכרון 1 ג'יגה או 2700 חדש (+מתנה מגן מסך) ב397 שח סוני אריקסון W380I חדש מתצוגה ב399 שח סוני אריקסון J108 חדש ב414 שח סוני אריקסון Z770 חדש ב450 שח סוני אריקסון Z555I חדש ב450 שח או נוקיה 5130 חדש עם כרטיס זיכרון 1 ג'יגה ב460 שח? (חריגה בקטנה) מטרת המכשיר היא למוזיקה , מצלמה מומלצ אבל לא חייב משהו רציני דור 3 לא חייב גם לגבי חיבור 3.5 מ"מ לא חייב כי במילא אם צריך יש מתאם מחיר מקסימלי 450 מה עדיף מבין המכשירים האלו? (כולם נראים טוב גם מבחינה חיצונית וגם מבחינת מאפיינים) , אשמח אם תכוונו אותי ותמליצו לי על משהו מסויים מבין המכשירים בעיקרון איזה הייתם מעדיפים באופן אישי? אשמח לתגובות

• 7 תגובות
    • 2.2k צפיות
  24. אני מתלבט מאוד בינו לבין הגלקסי S4.... שמעתי שהוא משווק חזק מאוד במזרח, המפרט שלו נראה איכותי מאוד. אשמח אם מישהו יוכל להגיד לי מה הוא חושב על המכשיר הזה והאם שווה לקחת את הסיכון בהזמנתו מאיביי... האם אפשר בכלל לקבל גירסה בעברית ?

• 4 תגובות
    • 738 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.