גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,771 דיונים בפורום זה
-
שלום, יש לי התלבטות. יש לי כרגע נגן של סנסה קליפ הרגיל-8 ג'יגה שמשרת אותי נאמנות כבר שנה פלוס. עד עכשיו היו לי נגנים כמו I7 D2 שדיי נהרסו לי מהר. בכל מקרה עכשיו יש את המוצר של אפל-אני לא בדיוק חובב אפל אבל דווקא הדבר החמוד הזה קורץ לי. וגם אפשר לקנות לו רצוע שאפשר לשים כמו שעון. בכל מקרה מה דעתכם עליו? שווה את המחיר? 880 ב KSP בערך.. סאונד ? אפשר להשתמש בתוכנת צד שלישי ולא ב ITUNS? אגב הוא מיועד בעיקר לריצות תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אין אחריות על הפלאפון יותר, ובחנויות פרטיות קיבלתי הצעות מחיר גבוהות מאוד לתיקון, 500-550 שקל, אמרו לי שנשבר לי גם המסך וגם המגע, וזה 300 על המסך ועוד 250 על תיקון מגע, אבל חשבתי שזה הולך ביחד לא? סתם מנסים לדפוק אותי או שזה מחיר הגיוני? ואם זה באמת המחיר, ראיתי שאפשר לקנות NOKIA X6 חדש מ ELINE ב1250 שקל, אולי יותר משתלם במקום לתקן את הפלאפון הישן להשתדרג כבר ל X6?
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, נשבר לי המסך והפאנל של ה-C902 שלי, בארץ לא משתלם לתקן את המכשיר. האם משתלם להזמין חלקים למכשיר מחו"ל? במידה וכן, האם יש חנות מהימנה שניתן לסמוך עליה? במידה ולא שווה להשקיע בתיקון המכשיר, אני מעוניין להשקיע בסביבות ה1500 +- במכשיר חדש, האמת שדיי התרשמתי לטובה מה-W995 של סוני אריקסון.. אני לא כ"כ בקיא במכשירים היום, תוכלו להמליץ לי על מכשירים טובים +- בתקציב? (האם תהיה ירידה במחיר של הW995 בתחילת 2011?) קראתי גם שיוצא בתחילת 2011 ה-M9/8 של Meizo שיכנס בתקציב, האם שווה לחכות עוד קצת לM9/8? (או לפלא' אחר) תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הספירה האחרונה של AndroLib מראה שיש במרקט כבר 200,000 אפליקצית. לשם השוואה- בתחילת השנה היו במרקט רק 16,000 אפליקציות. באייפון יש כ- 300,000 אפליקציות ואצל מייקרוסופט יש 5,000 אפליקציות בלבד. מכירות האנרואיד כבר עקפו את מכירות האייפון ולכן סביר להניח שבקרוב באנרואיד יהיו יותר אפליקציות. מספר האפליקציות באנדרואיד כפול מהערכות החוקרים לפני שנה! (מקור). מקור
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
על מה אתם ממליצים מהשניים ? אני גם ישמח לשמוע על הצעות של פלאפונים אחרים בטווח המחירים של הפלאפונים הקודמים ..
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן חברים, ההתלבטות היא בין htc desire z לבין ה-samsung galaxy s. מה אתם אומרים/יודעים/חושבים? תודה!
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם , כמו שאתם שמים לב אני די עצבני מכל העניין הבנתי שכאן כל המומחים לענייני פלאפונים אז באתי להתייעץ... רכשתי מכשיר Samsung Galaxy S I9000 מרשת פלאפון לפני כשבועיים ... בהתחלה המכשיר עבד מדהים הכל היה מעולה , אבל עם הזמן התחילו הבעיות ... מה שקורה זה שיש כל מיני תקיעות בסיטואציות מוזרות : כשאני מוציא שיחה , מנסה לקבל שיחה , פעם אחת גם קרה שהמכשיר ממש נתקע והייתי חייב להוציא את הסוללה !! לפעמים בסיטואציות שאני ממש חייב להתקשר דחוף !!! זה ממש מתסכל כי לפי הביקורות שקראתי באינטרנט המכשיר הוא מאוד נחשב , אבל הבנתי שיש מצב שרשת פלאפון פשוט דפקו אותו :s05: כל הצעה תתקבל בברכה תודה רבה רבה !! יש הצעות ? מה לעשות ?!?!?!?!
-
- 6 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
אני מבין שכדי שלא יופיע השם הפרטי שלי בחנות אני צריך להרשם לתכנית חברות. נרשמתי בהתחלה כפרופיל פרטי ועכשיו אני מתכתב עם אפל כדי לשנות את זה. הם ביקשו הוכחה שאני חברה. רצו שאשלח "Please email a Copy of Certificate of Registration with the company's registry and an English translation of the document." שלחתי להם אישור מרואה החשבון שלי עם שם העסק שלי, זה לא מספיק להם אבל הם לא מסבירים לי מה צריך לשלוח. אשמח לסיוע.
-
- 6 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
אני מוריד משחקים מ appmarket וכל המשחקים שצריכים עדכון לאחר הורדה מהאינטרנט או wifi לא מתחילים להוריד אפילו מה עושים?
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני מעוניין לשים 2000 ומשהו על מכשיר?
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני קונה בעוד מספר ימים אחד מהשנים מאירופה (אירו) ורציתי לשאול מה כדאי יותר בשבילי? בתאכלס לא אהבתי את הרעיון של ה טלפון iphone ויש לי פלאפון טוב אז אני לא ישתמש בכלל באופציית הטלפון וה sim ב iphone, (אני מדבר על הדור השני) זתומרת שאני צריך את כל מה שיש באייפון רק בלי אופציית הטלפון, עכשיו ההתלבטות היא מה עדיף מבחינת העיצוב הכובד איכות התמונה והסאונד, פיצ'רים שיש באייפון שאין בטאץ, מהירות גלישה וכו.. בהתחלה הייתי סגור על הטאץ כי מטרת הקניה היא שירים סרטים אינטרנט WIFI ומשחקים וגם ככה ה טאץ עולה פחות מהאייפון אז הטאץ הוא אידיאלי בשבילי. אבל ביעדר אופציית הפריצה ב 2G של הטאץ, פלוס מצלמה, תמיכה רחבה יותר, ומחיר כמעט זהה (לא?) גרמו לי לשנות את דעתי ולהתלבט בין שני המכשי…
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
נגן בתקציב של 700-800 שקל. נפח זיכרון בסביבות ה-8-16GB שלא יהיה גדול או כבד מידי לריצות. אם יש מסך שאפשר לראות בו סרטים מידי פעם זה יהיה סבבה, אבל זה קצת סותר את זה שאני מחפש נגן לריצות. עם איכות סאונד טובה מאוד (כמובן). בהתחלה התעניינתי ב-iRiver E-100 אבל לאחר שקראתי תגובות של אנשים הבנתי שזה לא נגן מדהים, חיפשתי קצת בפורום והבנתי שה-COWON D2 נגן טוב, מה אתם חושבים על 2 נגנים אלו? יש למישהו עוד המלצות? תודה
-
- 6 תגובות
- 698 צפיות
-
-
אחרי הדלקה של הD2 שלי יצא לי הדבר הבא: כמו שאומרים... נדפקתי קשות לאור העובדה שקניתי אותו מבאג ב27/03/07 מבקש עזרה מכל בעלי D2 לבן 4G... מי שיכול לעזור לי שיפנה אלי בבקשה
-
- 6 תגובות
- 841 צפיות
-
-
שלום רב, לצערי הלכה לי המע' סטריאו של הרכב, ואני שוקל בכובד ראש לקנות רדיו דיסק DVD או רדיו דיסק רגיל לרכב. ראיתי בזאפ את הדגם הזה: DALCO SE 9450 שמחירו 1540 שח. לינק: http://www.hanizoz.co.il/newStore/store/viewItem.asp?idProduct=10446 ורדיו דיסק של סוני מדגם: MEXBT2500 לינק: http://zap.co.il/model.aspx?modelid=580558 מה מומלץ ??? מה אתם ממליצים משני הסוגים ? (עד 2000 שח'). תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שימוש יומיומי האוזניות שלי הם MX500 של סנהייזר פרמטרים: *איכות שמע מצויינת עם האוזניות *יכולת לנגן קליפים *עדיף שיהיה תמיכה בעיברית (שמות של השירים) *אורך חיי סוללה ארוך (עדיפות) *שיהיה דק יחסית תודה ראש *ערתי על תראדים בפורום אך לא מצאתי תשובה ספציפית למה שאני מחפש אשמח לתגובות ועזרה בנושא אלכס.
-
- 6 תגובות
- 846 צפיות
-
-
איזה אוזניות BLUETUTH זולות יש שתומכות בעבודה עם יותר ממכשיר אחד?
-
- 6 תגובות
- 889 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת עם ה n95 8gb אין בו תקלות עם הסוללה טובה ? עם המצלמה ? עם שומעים טוב?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כלומר אם אני שם עליו שירים עם שמות בעברית אני אראה ג'יבריש?
-
- 6 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
מה צריך לבדוק לפני רכישה של מכשיר iPhone יד שנייה ? - לא יצא לי לנווט הרבה זמן בתפריטים של המכשיר בשביל לבדוק, אז מישהו פה יודע איפה אני יכול לבדוק מה הגירסא שלו ? - מאיזה גירסאות צריך להזהר, איזה מהן תומכות 3G ואיזה לא ? - איזה מאפינים נוספים של המכשיר יש לבדוק, וכיצד לעשות זאת ? * פיקסלים שרופים ? * רמקולים ? * מצלמה ? אשמח למנוע טיפים מאנשים שיצא להם לראות דבר או שניים כדי להמנע מקומבינה . . תודה
-
- 6 תגובות
- 966 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות מכשיר PDA. חשוב לי שהמכשיר יתמוך ב-GPS, Bluetooth, WiFi והכי חשוב ב-igo8 כך שאוכל להוסיף מפות. האם מישהו יכול להמליץ על מכשיר? או אפילו להפנות אותי לבנצ'מארק עדכני בנושא? תודה
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אוקי אני רוצה לקנות מקלט Gps כדי שאוכל לחבר אותו לipaq שלי בתקשורת בלוטות'. צמצמתי את האפשרויות לשניים של חברת Globalsat המוכרת והטובה. מסתבר שהbt-388 אומנם ישן אך פופולארי ועולה יותר והדגם החדש Bt359s שהוא באשכרה עובד על כח סולארי! וגיליתי גם שבאנגליה המחירים של החבר'ה האלה הם חצי מחיר מהארץ. קרוב משפחה יהיה שם עוד שבועיים אז נוכל לקנות שם! הbt-388 עולה 370 ש"ח והbt359s עולה 270 ש"ח קיצר מי אתם ממליצים? מי יותר טוב? ולמה הbt388 הישן עולה יותר מהדגם החדש והסולארי?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היום לראשונה הגיעו אלינו לחברה N71 של נוקיה ברשת פלאפון הבנתי שאילו 100 הטלפונים הראשונים שחולקו האמת התמיכה עדיין לא יודעים להגדיר דבר וחצי דבר בטלפון אבל זה כנראה עניין של זמן
-
- 6 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
Palm Pre הסלולרי חדש מבית Palm, המכיל בתוכו כמות עצומה של טכנולוגיות שהיינו רוצים לראות בסלולרי שלנו ונראה שהוא הולך לשבור את השוק ולתת תחרות קשה ל- iPhone ול- N97 הקרב ובא. זה מה שקורה לחברות שתופסות תחת כמו אפל עם ה- iPhone ,שלו חסרות פונקציות שקיימות שנים! יש למכשיר מולטי טאץ' זהה לזה של ה- iPhone, מערכת הפעלה חדישה ומדהימה, הטענה ללא כבלים וכמעט כל פיצ'ר שתרצו בסלולרי המושלם שלכם. סוף סוף מכשיר בלי חסרונות בוטים כל כך שאני ישמח לשלם עליו ולא ארגיש שעקצו אותי! כל הפרטים סרטונים ותמונות פה Palm Pre מכשיר מטורף!!!! מקווה שאהבתם, אני ממש התלהבתי מהמכשיר. אנשים תגיבו בבקשה.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחפש פלאפון למוזיקה שיהיה יפה מגניב וטוב למוזיקה... חשוב מאוד שיהיה כניסה של PL 3.5 לא משנה חברה.. תקציב יכול להיות לא קטן תלוי אם המכשיר כדאי... אה... וגם מאוד חשוב שיהיה עברית...
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ראיתי מדריך באתר(לא יודע אם מותר להזכיר את שמו....) אשר מראה כיצד ניתן להחליף או להאריך את אנטנת ה GPS למכשיר N95. כמובן שזה מסיר אחריות וכו'. האיש אומר שהGPS לאחר המוד שהוא עשה, קולט אפילו בתוך הכיסים,בתוך הרכב, בתוך מאפרת הרכב ובבית. בקיצור, זה שיפור עצבני ביותר לאיכות הקליטה של אנטנת ה GPS. לשימושכך (אם אתם מעיזים!): 1. מסירים את האנטנה המקורית, וגם את 3 הפינים שמחברים אותה ללוח. (אני בטוח שתמצאו היכן נמצאת האנטנה לפי התמונות). 2. מלחימים לשם חוט דיי עבה(הבחור אומר 3" אני חושב שכדאי יותר דק ויותר ארוך). 3. לאחר המוד הזה, מקבלים FIX ללווינים תוך 5-10 שניות! וזה בתוך הבית ביום מעונן! 4.בבדיקה שהבחור עשה, יש קליטה של 50% מתחת ל 2 גגות, ו4 קירות. שזה מעולה! …
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-