גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,774 דיונים בפורום זה
-
כן אני מודע לאשכול השני שפתחתי, אך אני מעוניין לדעת איזה נגן אפשר למצוא עד 150 ש"ח? רצוי שיהיה נפח כמה שיותר גדול, אם יש אפשרות להרחבה מה טוב. תמיכה בקבצים ותיקיות בעברית. תודה.
-
- 3 תגובות
- 735 צפיות
-
-
אני הולך לקנות מכשיר בשבועיים הקרובים ואני מניח שזה יהיה אחד מהמכשירים שרשמתי בכותרת. יש לי S2 שנתיים וחצי והוא עובד ללא דופי (אני מביא אותו לאבא שלי), כך שיש לי נטייה להמשיך עם סמסונג. בנוסף אני מעדיף לקנות את הפלאפון בארץ, בעיקר בשביל אחריות נוחה. מחירים: הS4 עולה באזור ה2550, G2 באזור ה 2650 (ל16 gb). ואני מניח שהנקסוס יהיה אולי כמה מאות פחות. שמתי לב שיש בפורום נטייה להיות נגד S4 ויותר לכיוון G2 , אני אשמח ליותר פירוט מדוע. אני לא משתמש באפליקציות כבדות ולא ממש משחק, כך שהבדלים קטנים במעבד פחות רלוונטים לי. ואגב, נראה לי כדאי לשנות את התמונה של הפורום למשהו שלא מריץ IOS...
-
- 259 תגובות
- 41.5k צפיות
- 1 follower
-
-
תגידו בN95 יהיה אפשר להפעיל את GPS בלי לשלם לחברת הסלולר?
-
- 7 תגובות
- 969 צפיות
-
-
האם הנגן נמכר בדיוטי פרי בארצנו? ואם כן אז מה המחיר? האם החנות הזו אמינה לקניית הנגן? http://www.isramarket.com/product.aspx?p_id=7446 כי קראתי שהמחיר באתר הרשמי הוא החל מ1999 ש"ח http://www.idigital.co.il/ipodtouch/index.html
-
- 0 תגובות
- 791 צפיות
-
-
אני כבר שנים רוצה טלפון חדש, אבל אני מניח שקמצנות מסויימת עצרה מבעדי (אז חייל, היום סטודנט). חקרתי במכל מיני אתרים באינטרנט, השוויתי מחירים, הסתכלתי על קטעי וידאו על הממשקים השונים ברחבי יוטיוב, ואני לא יודע מה להחליט... בכל מקרה, התכונות שאני מחפש עושות לי רושם שהולך להיות לי יקר, אבל אני רוצה להגביל את עצמי עד 2800ש"ח, וכבר עכשיו אני אומר שלא חובה צג-מגע, למרות שזו בהחלט תוספת נחמדה (במידה והיא עובדת טוב ולא מקרטעת, כמו בחלק מהסרטונים שראיתי). התכונות לפי סדר החשיבות: נגן MP3 (לא משנה אם זה בא עם 8 ג'יגה או שאפשר להוסיף, העיקר שזה יתמוך במספיק מקום למוסיקה) חיבור WIFI לגלישה באינטרנט (זה גם מקל על החיבור למחשב שלי) משחקים (ופה אני מניח שיש יתרון לנוקיה ולמערכת ההפעלה של…
-
- 2 תגובות
- 725 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה הורדתי את אפליקציית הTapatalk שמתאימה לפורום שלנו ובהתחלה מאוד התלהבתי ממנה. יש בה הרבה מאוד פיצ'רים שמקלים על הקריאה והניווט בפורום. אך שמתי לב לשני בעיות שמאוד מפריעות לי: אין אפשרות לראות תגובות חדשות להודעות שלי, אלה רק לכלל ההודעות בפורום. וכאשר מוסיפים פורום לfavorits אז האתר שולח אוטומטית מייל. פספסתי משהו? יש אפשרות לסדר את זה? אם לא, אז באיזה אפליקצייה אתם משתמשים על מנת לגלוש באתר?
-
- 1 תגובה
- 991 צפיות
-
-
צפוי לצאת בשישי בפברואר באירופה! תיראו איזה מדהים הוא כל כך קטן: לא מצאתי נתונים טכניים!
-
- 21 תגובות
- 2k צפיות
-
-
האם כאשר אני מחבר נגן מסוג ZVM או ZVW של קריאטיב לטלויזיה ומפעיל סרט שנמצא על הנגן אני יראה את הסרט ברזולוציה ואיכות גבוהה כמו DVD לדוגמא או שאראה ברזולוציה נמוכה ובאיכות ירודה? תודה רבה
-
- 9 תגובות
- 882 צפיות
-
-
דרוש טבלט פשוט לשימוש ביתי של גלישה באינטרנט בעיקר וסרטים מדי פעם, ולשימוש בניווט (לא חייב לכלול GPS, כל עוד יש BT מובנה) מצאתי מספר אופציות סיניות ואשמח לדעתכם - http://www.aliexpress.com/item/Onda-V819i-Intel-3735E-Quad-Core-1GB-16GB-Android-4-2-Tablet-PC-with-Bluetooth/1815313783.html http://www.aliexpress.com/item/Homecare-Fly-One-note-7-Nvidia-Tegra-4-Quad-core-1-8GHz-Android-4-2-Tablet/1576423806.html אופציה נוספת ויקרה קצת יותר - חיפוש nexus7 מחודש מארה"ב. דעות?
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כרגע קיבלתי 3 הודעות בסמארטפון G2 אני בחברת גולן טלקום Setting Message: Golan_Data APN / Browser) Setting Message: Golan_Web APN / Browser) ו Setting Message: Golan_MMS APN/MMS Tap to Install זה משהו שאני אמור להתקין? מה זה אומר בדיוק? תודה
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין בקניית מכשיר PMP בארה"ב. וראיתי את ה- Archos ודיי התלהבתי ממנו וגם המחיר זול כ-170 דולר. העיניין הוא ש-4GB לא מספיק לכלום, השאלה היא אם כדאי לקנות אותו ולהוסיף כרטיס זיכרון של8\16GB? איזה כרטיס SD הכי זול כדאי לקנות שלא יאט את המכשיר? או שבכל מקרה זה יגרום לאיטיות\בעיות, וכדאי מראש ללכת על גירסה עם HD? תודה רבה!!!
-
- 5 תגובות
- 920 צפיות
-
-
שלום לכולם, נאמר לי שמחר יוצא באירופה הGalaxy Nexus החדש, טלפון ששמתי עליו עין כבר כמה זמן. רציתי לדעת, ידוע לכם אם הוא מתאים לרשת הישראלית? ואם לא, מהם הנתונים שאותם אני צריך לוודא שקיימים בטלפון כדי שהוא אכן יעבוד? בנוסף, המכס מקפידים על מס גם על טלפונים פחות ידועים (לנקסוס החדש אין כמעט בכלל חשיפה בארץ)? האם יש סיכוי סביר שהוא לא ייתפס (אני יודע שהם שמים עין במיוחד על אייפונים)? כדי לנצל את חוק ניתוק הזיקה עם טלפון שרכשתי מחו"ל (אתר כמו EBAY וכד'), אילו טפסים אני צריך להציג? מספיק הinvoice שיגיע עם החבילה? ומהם הקאצ'ים שאני צריך להזהר מהם בעסק הזה מול חברות הסלולר? תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 890 צפיות
-
-
מסך גדול עם קצב רענון של 120 הרץ, סוללה עצומה, הגנות מתקדמות בפני פגעי הטבע - ושבב Helio G99 בינוני ומטה שאחראי על החגיגהלכתבה
-
- 0 תגובות
- 315 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אני צריך את עצתכם בבחירת טאבלט. יש לי את האפשרות שחבר יביא לי אותו מארה"ב. האפשרויות הם: 1. נקסוס 10 32 ג'יגה. עולה כרגע באמאזון 460$ 2. גלקסי טאב S מסך 10.5 16 ג'יגה. עולה כרגע באמאזון 490$ 3. סוני אקספריה Z2 עם 16 ג'יגה. עולה 505$ 4. אייפד איר 9.7 עם 32 גי'גה. עולה כרגע 535$ מה אתם אומרים?
-
- 11 תגובות
- 2.6k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי אפליקציה המרכזת חובות של אנשים כלפי חנות. כל האנשים שמורים בטבלת SQLite עם שם שם משפחה חברה וסכום. כל איש הוא אובייקט מסוג Person המכיל את הפרטים כמו בטבלה. רציתי להוסיף לכל איש גם "Changelog" מסויים מסוג ArrayList<int> ששומר את השינויים של כל איש בנפרד. הבעיה היא איך אני שומר את כל הנתונים של כל האנשים בנפרד אחרי שהאפליקציה נסגרת.... אם אני לא מובן כלכך אני יסביר שוב. תודה
-
- 1 תגובה
- 2.5k צפיות
-
-
אני רוצה משהו שאני כמעט ולא ארגיש בכיס. מימדים קטנים, דק ככל האפשר. לצערי חייב Waze, אחרת הייתי מוצא איזה flip phone. בנוסף צריך שהטלפון יוכל לשמש כ- wifi hotspot עדיפות שנייה היא איכות המצלמה (כי בחיים תמיד יש סיטואציות שאנחנו רוצים לתעד), ועדיפות שלישית זמן סוללה. יש הצעות? לא מוגבל למשהו שיש בארץ (יש קשרים בארה"ב) תודה וחג שמח!
-
- 8 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום, אני ממש מתעניין לגבי המכשיר החדש של אריקסון. מישהו יודע על חנות מומלצת, מחיר ?? וכמובן תאריך הגעה
-
- 4 תגובות
- 871 צפיות
-
-
-
משהו משתלם נגן לאימונים לא צריך יותר מידי זכרון GB בהחלט יספיק לי
-
- 2 תגובות
- 743 צפיות
-
-
קניתי אייריבר H10 6GB, וקצת הסתבכתי איתו.. יש לי כמה שאלות: קודם כל, איך יודעים שאכן קיבלתי את הגרסא האירופאית? דבר שני, התקנתי את האייריבר פלוס, וכשאני מחברת את הנגן, המחשב מזהה אותו ככונן וניתן לגשת לתיקיות. כשאני מנסה להעלות קבצים לתיקיות ישירות מהמחשב (לא ע"י התוכנה), הם נראים כנמצאים שם, אבל אני לא מצליחה להפעיל אותם מהנגן. רק כשאני מעלה את השירים דרך התוכנה אני מצליחה לראות אותם בנגן. למה זה קורה? ??? תודה למי שיעזור :-*
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לפי מה שכתוב בוויקיפדיה הנקסוס 4 תומך ב-LTE חומרתית, אבל התוכנה שלו לא מאפשרת את זה. מישהו יודע מה כרוך באיפשור של LTE במכשיר כזה?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
http://www.a4c.com/product/samsung-galaxy-tectiles-programmable-nfc-tags-5-pack.html למה למשל?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
שבוע טוב, אני מתלבט בין שני הטאבלטים הנ"ל, שניהם בערך באותו טווח מחיר. ההבדלים העיקריים מבחיניתי הם בסוג המסך, הסוללה והזיכרון. למישהו יש המלצה או ניסיון עם אחד מהם? השימושים העיקריים הם לימודים, אינטרנט וסרטים. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
טוב אז ככה למי שלא מבין המודו זה סלולרי קטנטן ופשוט שיכול להיכנס ל"חליפות" שמוסיפות לו דברים לדוגמה-מצלמה\GPS\וכו פה יש כתבה על המודו http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3506616,00.html עכשיו לדעתי האישית זה היה יכול להיות מוצר גדול לפני כמה שנים אבל היום שיש מצלמה\MP3\GPS\מסכי מגע וכו בסלולריים אני חושב שהמודו בכלל לא נחוץ לשוק ובגלל זה לדעתי המודו יהיה פשלה ענקית של מוצר שיצא מאוחר מידי ואין בו צורך לרוב הלקוחות
-
- 2 תגובות
- 653 צפיות
-