עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. מחפש לקנות טאבלט ראשון לאישה מבוגרת מסך 10 500 שח בערך שימושים סרטים ואינטרנט קונה בארץ תודה רבה אביאל

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  2. Started by Ido.K,

אז מה אפשר להגיד נורא קטן וקל לנשיאה,איכות סאונד מדהימה ומדויקת, מסך איכותי במיוחד,ומחיר הגון. בלי יותר מדי דיבורים קצת תמונות. [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by AVISHAI12,

יש לי SONY ERICSON K610I הוא של אורנג ויש לי כרטיס של סלקום היתי רוצה לדעת איך לפרוץ את הפלאפון לסלקום

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. שנתיים אחרי שנפרד מגוגל, אנדי רובין עומד בראש חברה חדשה שמתיימרת לקפוץ היישר אל המים העמוקים של עולם האנדרואיד לכתבה

5. אחרי חצי שנה של הצבעות קהילתיות וטיזינג, מכשיר ה-Hawkeye הייחודי של ZTE נוחת בקיקסטארטר ונתקל בכתף קרה מצידו של העולם לכתבה

6. Started by asvg,

שלום יש לאמא שלי נוקיה 208 חדש ,יש בעיה שאת הצלצול שהטלפון מצלצל היא לא שומעת , למרות שכיוונתי אותו לעוצמת צלצול מירבית , מה אפשר לעשות במקרה כזה ?? תודה רבה לעונים

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  7. Started by IL200,

אז ככה, הטאבלט עולה בסביבות 85~90$ השאלה היא מאיזה חנות עדיף? (באתר אינול נגמר המלאי). מבינהם www.dx.com www.mcbub.com www.merimobiles.com www.pandawill.com www.priceangels.com והאם משלמים מכס מע"מ תודה

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  8. Started by CodeNinja,

עשיתי באנדרואיד איזה כפתור שכל פעם כשלוחצים עליו שומעים צליל קצר כזה... הבעיה, שאם אני לוחץ כמה פעמים.... בשלב מסויים כבר אני מפסיק לשמוע את הצליל.... כאילו הפקודה הפסיקה לעבוד. השתמשתי בMediaPlayer וכך הקוד נראה: private void bipSound() { // TODO Auto-generated method stub ourSong = MediaPlayer.create(Game1.this, R.raw.bip); ourSong.start(); } מה אתם אומרים? תודה, שחר

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by yonash53,

היי חברים, לצערי נשבר לי הexpiria arc s הישן. אני חייב לבחור מכשיר חדש. מצד אחד יש את הגלאקסי, עמוס הפיצ'רים עם בטרייה יותר חזקה. וגם יש לו מצלמה של 13mp. בקשר למצלמה האם לדעתכם המצלמה של הone עולה על זאת של הs4? יצא לי לראות את שניהם ולהאזין למוזיקה משניהם. תאמת שההבדל לא היה גדול לטובת הhtc. השאלה האם אני יראה את ההבדל גם באוזניות? (אני משתמש ב"ספוטיפיי פרימיום" ככה שאיכות הסאונד תמיד טובה) אני משתמש בkliptch s4 ו ath m50. כמו כן, ראיתי שסמסונג נועלת מכשירים. במקרה ואקנה את הגלאקסי מeline, האם הוא יהיה בסדר? אם למישהו יש בעיות שמאוד מציקות עם אחד מהמכשירים אשמח לשמוע. אני חושב שבשניהם אני אחליף את הרום בעתיד לcm. לא כל כך בא בחשבון לחכות לנקסוס 5 לצערי, כי יקח לו עוד זמ…

10. שלום, ברצוני לרכוש מכשיר חדש, הייתי נעול על הGS4 ועד שהחלטתי לקנות ראיתי שהG2 עולה אותו הדבר, כמובן שבדקתי את כל היתרונות והחסרונות שלו לעומת הGS4. עכשיו לגבי גלקסי 4 (19505) מכשיר שיצא במרצ שנה שעברה, הבנתי שקיימת איזשהי בעיה עם העדכונים ועם נעילה איזורית כלשהי - ניסיתי לחפש באינטרנט ולהבין מה זה אומר ואיך זה ישפיע עלי, לא מצאתי תשובה ברורה - אז אני שואל כאן. בשורה תחתונה, המכשיר הקודם שלי היה iphone 4 עד שלאחרונה נגנב, ועכשיו אני עם GS1 של חבר (מכשיר די צולע, אבל זה נושא אחר), אחרי התנסות במערכת ההפעלה הזאת החלטתי שהמכשיר הבא שלי יריץ אנדרויד - מטעמי גיוון. מישהו שניסה את שני המכשירים יכול לתת לי חוות דעת? אני יודע שS4 מכשיר מעולה אבל מה הסיפור של הנעילות והעדכונים, ול…

11. Started by 2Fluffy4U,

שלום, אני מעוניין לקנות נגן מוזיקה כמתנה לאימי. התקציב שלי לא גבוה במיוחד - ככה שאני כנראה לא אלך על מוצר של אפל. רציתי לשאול איזה נגן, מומלץ במיוחד? הדרישות: קטן / נייד, נוח לשימוש (הן בהכנסת שירים למכשיר והן בנוחות של שמיעת ובחירת שיר ספציפי מתוך רבים בקלות מירבית). איכות שמיעה מן הסתם - לא צריך להיות אודיופיל, אבל שלא יהיו תלונות על איכות או ווליום.. ראיתי את ה - sansa clip, האם הוא מומלץ? http://www.zap.co.il/models.aspx?sog=c-mp3player&db1303915=1303916 תודה!

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  12. יש לי מכשיר של מוטורולה הC380 המסריח הזה שהוא "חינם" לחיילים מהיום שקיבלתי אותו אני מת להחליף אותו למשהו מתקדם יותר עם מצלמה וכמות זיכרון נורמלית לשמיעת שירים או העברת מידע המכשירים שאני מתלבט בינהם הם הX820 הדקיק והמעוצב, הK800I עם המצלמה האיכותית (שניהם עולים 35 ש"ח ל36 חודשים) או הK610I הפשוט יותר שעולה 20 ש"ח ל36 חודשים חשוב לי שלמכשיר יהיה ממשק נוח, שיהיה עמיד, שיהיה עם כמות זיכרון מכובדת (לפחות לכמה שירים וכמה עשרות תמונות) ואם אפשר אז אפשרות להרחבה (שמעתי שלסמסונג אין בכלל אפשרות ושלK800 זה כרטיס נורא יקר שאין בכלל בארץ) מה אתם אומרים? מה אתם ממליצים? האם שווה בכלל לשלם 35 ש"ח עבור הX820 או הK800 או שעדיף לשלם 20 ש"ח בחודש על הK600?

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by Kolshamen,

האם יש משדר רדיו בE72? המכשיר מתחבר לבד לאינטרנט 3G מישהו ניתקל בזה. יודע איך לתקן?

14. שלום לחברי הפורום, ביצעתי כעת חיפוש באתר זאפ עבור טאבלטים עם גירסה 6 או 7. מצאתי תוצאה *אחת* בלבד וזה הפתיע אותי (פרטים בהמשך לגבי תוצאת החיפוש). לפי ויקיפדיה, אנדואיד 6 שוחררה באוקטובר 2015, כלומר לפני למעלה משנה, ואנדרואיד 7 שוחררה באוגוסט 2 מישהו יודע מה הסיבה לכך ? אמנם אנו מדברים על השוק הישראלי, אבל בכל זאת שנה זה הרבה זמן! פרט לכך, גם הדגם שמצאתי הוא עם מסך של ''7, ואני מעוניין עם מסך של ''10 לפחות. ברצוני להוסיף שאינני מעוניין לקנות בחו"ל דרך אמזון או בכל צורה אחרת מהרבה סיבות (אחריות, מכס וכו) הדגם שמצאתי הוא Asus google Nexus 7: http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=856135 עוד אוסיף פרט אחרון: חיפוש של A…

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. לפי מה שהבנתי זו רשת פלסטינית. איזור ת"א. (שי, אל תרצח אותי אם זה לא מתאים, פשוט תעביר לכללי). ;D

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. Started by yed.k77,

מנסיון גרוע בפעם ה3 של ללכת לחנות ולקנות מה שהמוכר אומר שקורא כתוביות בעברית אני פונה לאנשים פה להמליץ לי על אחד שאולי כבר יש לכם האחרון שקניתי היה pioneer dv2032 אני מחפש dvd קורא כתוביות(שמנותקות מהקובץ של הסרט פורמט srt לרוב) עם חיבור usb שקורא גם כן כתוביות בעברית כדי שאני אוכל להעביר סרטים וסדרות מהמחשב לטלווזיה בלי כאב ראש מיותר. תקציב עד 300 ש"ח

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. Started by geigera,

שלום רב בקיץ האחרון קניתי נקסוס 4. כעבור כמה חודשים הוא התחיל לעשות לי בעיות. כבר כמה פעמים הייתי בחנות וכל מה שהם עשו לו לא עזר. יכול להיות שאכלתי אותה ומכרו לי מחודש (כמו שהזהירו אותי כמה אנשים לפני זה). אני מתכוון לקנות מכשיר חדש. מה שאני צריך זה ממש לא הרבה: אמינות לאורך זמן, סוללה ארוכת זמן, gps טוב (כמובן, הכל יחסי למכשירים אחרים וברמה סבירה. לא מחפש את הרמה הגבוהה ביותר בפרמטרים האלה). רצוי קרינה לא גבוהה. לא רוצה להשקיע הרבה - עד 1500 (או קצת יותר). היו פעם מכשירים טובים - g2, htc one x - שעכשיו הם כבר בתקציב שלי. השאלה היא האם עוד אפשר לקנות אותם בלי להסתכן שמוכרים לי מחודש, כי הם כבר ישנים (עלק, רק 3 שנים). יש גם מוטו ג'י ששמעתי שהוא טוב, רק הקרינה הגבוהה מפריעה…

18. Started by psybrain,

יש חנות בשם דים פון שמוכרת מכשירים ואני רוצה לקנות נוט 2 ורציתי לדעת אם אני קונה מחנות אמינה עם שירות טוב בקיצור אמא ואבא .. רציתי לשאול איך החנות הזאת למי שרכש שם ויודע ? ואם יש לכם חנות מומלצת באיזור חיפה אשמח לדעת. תודה

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. Started by Sango,

אהלן יש לי שאלה בקשר למחזור חיוב בגולן טלקון, שלחתי להם את המייל עם השאלה הזאת: "אם אני מצרף קו חדש לחבילה של 99ש"ח נגיד בתאריך 15.11, כמה אני אשלם על התאריכים 15.11 ועד ה 25.11?" התשובה שקבלתי: במידה ומספרך ינוייד ביום 15 לחודש, עד יום 25 השימוש יהיה ללא עלות. החיוב הראשון יהיה ב- 25 באותו חודש בו הופעל הכרטיס, פרט לכרטיס הסים שמחוייב מיידית בעת ההזמנה על סך 39 שקלים. השאלה שלי באופן הגיוני אני כן אמור לשלם על השימוש בין ה 15 ל 25, אבל אני לא ממש מבין את התשובה שלהם ("השימוש יהיה ללא עלות") אפשר לקבל הסבר? תודה ושבת שלום!

20. המאפיין המעניין ביותר של מערכת ההפעלה המקוונת מבית גוגל מקבל זריקת מרץ משמעותית לכתבה

21. שלום חברים.... האם באייפון 4 קיימת האפשרות לצלם ולהעלות את התמונה שצולמה ישירות לפייסבוק??? תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. Started by d0s,

שלום, אני מעוניין לקנות GPS לרכב , ואני צריך את עזרתכם בנושא - מקווה שזה המקום הנכון. אני מחפש GPS שיהיה קל לשימוש ( ממשק משתמש ברור ) , מחיר סביר ( אין צורך ב GPS הכי חדשני, אלא אחד שיבצע את העבודה ) ואמין . תודה , גיא.

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. אבא שלי ( בן 79 ) קנה עכשיו סמרטפון ראשון. סוני אריקסון אקספריה ריי בין היתר כי הוא רצה מכשיר קטן עם מצלמה סבירה ותוכנת ניווט ( במקום מצלמה רגילה ומכשיר גי פי אס ישנים שיש לו). כרגע הוא ברשת פלאפון עם מכשיר ישן ( בן 5 שנים לערך )וחשבון חודשי ממוצע של כ 150 שקלים. הוא מדבר דקות בחודש ! אמרתי לו שיברח כבר מחברה שעושקת אותו שנים אבל הוא חושש שאם יעבור ומשהו יהיה לו תקין לא יהיה לו עם מי לדבר כי לגולן אין תמיכה והוא קרא שיש בעיות בהגדרות לחיבור לאינטרנט של מכשירים כמו שקנה ( והוא וגם אני לא ממש מתמצאים )ולכן הוא מוכן לשלם מעט יותר ולקבל מענה ושרות אנושי. מה דעתכם, יש דברים בגו?

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by filmnoir,

גרסאת ה16GB בכ485 דולר וגרסאת ה32GB בכ580 דולר. כמה המכשיר באמת שווה את זה? נראה מסך מצוין, ומעבד חזק ובכל זאת לא מצאתי בנצ'מארקים עליו.

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.