עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by AmitDanan,

אני מנסה לאפס את המכשיר אבל הוא מבקש ממני סיסמה למורות שאף פעם לא עשיתי סיסמה למכשיר ניסיתי 1234 זה לא ממש עזר הסיסמה צריכה להיות בין 4 ל 8 ספרות האם יש סיסמה ברירת מחדל שעשו באורנג, כיום אני לקוח של סלקום אבל ממשיך לשלם על המכשיר כל חודש.

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. Started by Liorking,

בלי קשר להודעה הקודמת, אני זקוק להמלצה למכשיר סמרטפון חדש. דרישה ראשונה שלי היא שאני אוכל להקליט את כל השיחות הנכנסות והיוצאות מהמכשיר באופן אוטומטי. היום יש לי Galaxy S2 וזה היה מסובך יחסית (הייתי צריך root, ואז להתקין תוכנה שתקליט, ומדי פעם היא הפסיקה לעבוד, וכל מיני דברים משונים קרו), אני משער שזה בגלל שהחוק ב-12 ממדינות ארצות הברית דורש מודעות של שני צידי השיחה להקלטתה. (בעוד שבחוק בישראל מספיק צד אחד, ועל אף שכך גם ב-38 הנותרות בארה"ב) חוץ מזה, אני אשמח למערכת עם הרבה אחסון לא נדיף. (זה נקרא HD בסלולרי?)

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. Started by VL,

אוקיי אז ככה , יש לי נגן MP4 אחותי הביאה לי ככה בדיוק נראה הנגן: http://www.menstech.com/UserFiles/Image/August%20mid/082906diablotek2.JPG רק שהוא של חברת ATIVA הדגם שלו זה HM-1093 הבנתי שהנגן אמור להטען בזמן החיבור USB בן המחשב לנגן , הוא מראה לי כאילו זה טוען את הבטריה אבל לאחר שהוצאתי את ה-MP מהטענה באתי לפתוח אותו והוא אומר לי "אין סוללה" ונסגר... מישהו התנסה בו פעם ? מישהו יודע מה הבעיה ?

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. שלום, ברצוני לרכוש מכשיר חדש, הייתי נעול על הGS4 ועד שהחלטתי לקנות ראיתי שהG2 עולה אותו הדבר, כמובן שבדקתי את כל היתרונות והחסרונות שלו לעומת הGS4. עכשיו לגבי גלקסי 4 (19505) מכשיר שיצא במרצ שנה שעברה, הבנתי שקיימת איזשהי בעיה עם העדכונים ועם נעילה איזורית כלשהי - ניסיתי לחפש באינטרנט ולהבין מה זה אומר ואיך זה ישפיע עלי, לא מצאתי תשובה ברורה - אז אני שואל כאן. בשורה תחתונה, המכשיר הקודם שלי היה iphone 4 עד שלאחרונה נגנב, ועכשיו אני עם GS1 של חבר (מכשיר די צולע, אבל זה נושא אחר), אחרי התנסות במערכת ההפעלה הזאת החלטתי שהמכשיר הבא שלי יריץ אנדרויד - מטעמי גיוון. מישהו שניסה את שני המכשירים יכול לתת לי חוות דעת? אני יודע שS4 מכשיר מעולה אבל מה הסיפור של הנעילות והעדכונים, ול…

5. על פי הדיווחים, סמסונג שמה בצד את כל מה שהיא למדה עם סדרת הגלקסי הפופולארית שלה עד עכשיו ותתכנן מאפס את מכשיר הדגל הבא שלה, ה-Galaxy S6 לכתבה: http://hwzone.co.il/project-zero-%d7%a1%d7%9e%d7%a1%d7%95%d7%a0%d7%92-%d7%9e%d7%9e%d7%a6%d7%99%d7%90%d7%94-%d7%9e%d7%97%d7%93%d7%a9-%d7%90%d7%aa-%d7%94%d7%92%d7%9c%d7%a7%d7%a1%d7%99/

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. Started by ALÞHA,

http://www.androidcentral.com/nexus-one-update-android-221

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. כרגע יש לי את הנגן המצוין בכותרת, הטענתי אותו דרך USB עד למלא, ושמתי אותו לבדיקת סוללה, שמתי PLAY LIST מתקייה אחת שינגן ברצף, הוא בקושי מצליח להגיע לי ל-11 שעות נגינה, ואני אומר שאני לא נוגע במכשיר על ווליום 17, ברגע שאני משחק אותי יותר הוא יורד מ-10 שעות ואפילו למטה... שמתי לב שכמעט כל שיר שהוא טוען ההארדיסק עובד (כאילו אין באפר מידע), למישהו יש את הבעייה או יכול לעזור בתיקון ? אני חייב לציין גם שתוספת הבאס כשהיא מופעלת נשמעת זוועות, והבאס נשקע צורמני ונוראי בכל אוזניות או רמקולים... עידכון, האם כדי להגיע לזמן הסוללה הנקוב יש צורך בכיבוי ה-LCD ? (העברה למצב HOLD)

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. Started by yonathanxp,

שלום לכולם, קניתי בתאילנד נוקיה 5300 מקורי (גם פתחתי אותו לעברית בארץ) ויש לי בעיית קליטה. יש לי SIM ביג טאק של אורנג'. תודה לעוזרים!!

9. ניסיתי כבר אבל זה מחק לי את כל האפליקציות כבר שחיברתי למחשב ניסיתי עם קופי טראנס מנג'ר אבל הוא לא מלא... מה אני עושה? לבטל אפשור באייטונס או להוריד משהו מהסידה? לא אכפת לי להשתמש בתוכנה אחרת ולא באייטונס... תודה לעוזרים...

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. באליאקספרס מציעים תוכנת אנטיוירוס נוד32 גי' 6-7 ב3$ ולשלשה מחשבים ב-5$ כולל משלוח לישראל חינם... מה זה??? מישהו התנסה בזה? http://www.aliexpress.com/item/NOD-32-Anti-virus-ESET-NOD32-Antivirus-7-0-6-0-5-2-1year-365days-3PC/1335875913.html

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. Started by Kukishin,

חשוב לה מצלמה, וואטסאפ ושמע טוב. לא משתמשת באפליקציות כבדות כלל. תודה לעוזרים האדיבים

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. טוב, אז הורדתי כמה משחקים לפלאפון שלי (סמסונג E-250 ברזולוציה 128x160) ויש לי אותם בקבצי RAR וכשאני מוציא כל משחק מה-RAR אז יש לי איזה 30 קבצים (dml, ott, mf, class ועוד כמה תמונות קטנטנות משמשחק), עכשיו, אני צריך (ככה הבנתי) לייצר קובץ JAR שבתוכו יהיו כל הקבצים הנ"ל ואז להעביר לפלאפון ואז זה אני לא יודע לעשות (להעביר לפלאפון אני יודע), מישהו יכול לעזור בבקשה? תודה רבה.

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. אתמול קניתי סמסונג גלקסי מאורנג', אני רוצה להתקין רום אחר מהרום של המפעילה כי יש שם מלא שטויות שאני בחיים לא ישתמש בהם, אז ככה רציתי לשאול אם אני מתקין עליו לדוגמה את ה LITE ROM, האם אני אוכל להתקין אחרי ההתקנת הרום אפליקציות כמו GPS של אורנג' שקיבלתי חינם ואפליקציה בשם MY ORANGE שאני יכול לעקוב דרכה אחרי החשבון שלי? אם כן איך, אפשרי להוריד אותם דרך המרקט או איך זה עובד? האם ברום הזה ישנה תמיכה בעברית? לא אכפת לי ממשק שיהיה באנגלית, אבל האם לדוגמה אני אוכל לכתוב ולקרוא סמסים בעברית, ולראות את שמות אנשי הקשר שלי בעברית? ושאלה אחרונה אם אני כבר עשיתי רוט לפלאפון זה לא מפריע להתקין רום על הפלאפון? והבנתי שגם בלייט רום בא רוט מובנה, האם זה באמת ככה?

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. Started by Snake_Eater,

סוני חשפה היום את מה שיוצג בתערוכת IFA 2014 בברלין: הטאבלט הכי דק, שעון חכם ושני סמארטפונים חדשים לכתבה: http://hwzone.co.il/ifa-2014-%d7%9b%d7%9c-%d7%94%d7%94%d7%9b%d7%a8%d7%96%d7%95%d7%aa-%d7%a9%d7%9c-%d7%a1%d7%95%d7%a0%d7%99/

15. היי חברה, מחפש סמארטפון עם מצלמה סבבה עם בטריה חזקה שניתנת להחלפה ועם אפשרות לתוספת זיכרון. עד עכשיו השתמשתי בקסיומי מי3 ופתאום הוא הפסיק לעבוד ולכן אני מחפש משהו חדש גם למקרה שאצליח לתקן. הסכום שאני מוכן להשקיע הוא עד 1500 ש"ח אם יש משהו מעולה בפחות אז מעולה גם. הרמה שאני מחפש זה משהו בסגנון של mi3 אבל עם בטריה ניתנת להחלפה ועם פחות באגים בתוכנה.

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. מצגת מודלפת רשמית למראה מספקת לנו את כל המידע שלו אנחנו זקוקים אודות מכשיר הדגל החדש והמפלצתי של היצרנית הסינית לכתבה

17. אחים שלי אני ובן דוד רוצים לקנות נגן הוא טס עוד יומיים לארה"ב ואנחנו מתלבטים נורא מה עדיף , מה יותר כדי , מה יותר משתלם לנו ולא יודעים מה לעשות.. ההתלבטות היא בין נגן CREATIVE ZEN VISION M 30G לבין COWON D2 4G המכיר של הקריאייטיב בחול' נע בין 170 דולר ל250 (בין 850 שקל ל1050 ובארץ הוא עולה 1450 הכי זול) המכשיר של קואון / איי אודיו עולה בחול אולי 900 שקל ובארץ הוא עולה 1030 ... אז ככה שאנחנו לא יודעים וממש מתלבטים.. כי הZVM ענק אבל ממש איכותי והאיי אודיו יותר קטן ובא אם זיכרון פלאש.. (שלדעתנו לפחות זה יתרון..) אבל הוא עולה כמעט אותו מכיר + צריך לקנות לו אביזרים נלווים ישר איך שקונים אותו.. אז תעזרו בקשה דעתכם חשובה לנו מאוד.. תודה מראש.. נ.ב אם מישהו טס לא…

• 17 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. אני רוצה להגביל את האינטרנט באייפון כמו באנדרואיד, בישביל לא לעבור את החבילה חיפסתי באייפון ולא מצאתי שם, אני ישמח לעזרה. (:

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. Started by jayz0r,

N95 http://ces2007.video-blog.eu/popup/NokiaN95-flv.html אני מקווה שאני מחדש לכם... N93i + N76 http://ces2007.video-blog.eu/popup/NokiaN93i-N76-flv.html

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. Started by IL200,

אז ככה, הטאבלט עולה בסביבות 85~90$ השאלה היא מאיזה חנות עדיף? (באתר אינול נגמר המלאי). מבינהם www.dx.com www.mcbub.com www.merimobiles.com www.pandawill.com www.priceangels.com והאם משלמים מכס מע"מ תודה

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  21. Started by auditor,

שלום לחברי הפורום, אני טס בקרוב לחו"ל ומעוניין לקנות את ה6 EDGE בצבע ירוק ולא רוצה להסתפק בצבעים בארץ. השאלה שלי זה לגבי העברית. האם ה6 EDGE שיקנה בחו"ל יתמוך בעברית או שצריך יהיה לעשות צריבה. כמוכן מה לגבי הנעילה, בעבר למשל הטלפונים היו נעולים לאיזורים אירופה אסיה וכו'. מה קורה עם גרסת ה6? תודה

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. Started by Amit BL,

אני צריך שמות של אפליקציות שהם רדיו fm ונגן מוזיקה שתומך בעברית, זה לאדם שאינו יודע אנגלית ודיי חסר גישה לטלפונים

23. Started by benor,

השאלה בכותרת. הדרישה היחידה היא מילון אנגלי - עברי. ה- Quicktionary יקר מדי בשבילי. האם יש תחליף? תודה. http://www.zap.co.il/models.aspx?sog=e-translator&keyword=quicktionary&orderby=price

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. Started by CyberBot,

מה יותר? לגבי המחיר השגתי מחיר טוב לשניהם(2.5K) רק מתלבט ביניהם

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. Started by jiddisch,

יש לי כרגע אייפד 3. אני שוקל למכור את האייפד ולקנות במקומו טאבלט חדש עם מערכת הפעלה windows8 (הבנתי שיש דבר כזה) הסיבה, כדי שתהיה לי מערכת הפעלה פתוחה בדומה למחשב הרגיל שלי, ושתהיה לי אפשרות להפעיל את התוכנות שאני רגיל אליהם (אופיס, פוטושופ, משחקים וכו' וכו' כמו מחשב רגיל) השאלה שלי היא, אם זה באמת יתפקד כמו מחשב רגיל לכל דבר והאם שווה לי לעשות את השדרוג. אם כן, אשמח לקבל המלצות איזה מכשיר לקנות (אין כל כך בעיה של כסף) תודה!

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים