גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,797 דיונים בפורום זה
-
על פי הדיווחים, סמסונג שמה בצד את כל מה שהיא למדה עם סדרת הגלקסי הפופולארית שלה עד עכשיו ותתכנן מאפס את מכשיר הדגל הבא שלה, ה-Galaxy S6 לכתבה: http://hwzone.co.il/project-zero-%d7%a1%d7%9e%d7%a1%d7%95%d7%a0%d7%92-%d7%9e%d7%9e%d7%a6%d7%99%d7%90%d7%94-%d7%9e%d7%97%d7%93%d7%a9-%d7%90%d7%aa-%d7%94%d7%92%d7%9c%d7%a7%d7%a1%d7%99/
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי בתאילנד נוקיה 5300 מקורי (גם פתחתי אותו לעברית בארץ) ויש לי בעיית קליטה. יש לי SIM ביג טאק של אורנג'. תודה לעוזרים!!
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מה יותר? לגבי המחיר השגתי מחיר טוב לשניהם(2.5K) רק מתלבט ביניהם
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי כרגע אייפד 3. אני שוקל למכור את האייפד ולקנות במקומו טאבלט חדש עם מערכת הפעלה windows8 (הבנתי שיש דבר כזה) הסיבה, כדי שתהיה לי מערכת הפעלה פתוחה בדומה למחשב הרגיל שלי, ושתהיה לי אפשרות להפעיל את התוכנות שאני רגיל אליהם (אופיס, פוטושופ, משחקים וכו' וכו' כמו מחשב רגיל) השאלה שלי היא, אם זה באמת יתפקד כמו מחשב רגיל לכל דבר והאם שווה לי לעשות את השדרוג. אם כן, אשמח לקבל המלצות איזה מכשיר לקנות (אין כל כך בעיה של כסף) תודה!
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי בלקברי 8800 - יש משהו מעניין להתקין על המכשיר?
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
בלי קשר להודעה הקודמת, אני זקוק להמלצה למכשיר סמרטפון חדש. דרישה ראשונה שלי היא שאני אוכל להקליט את כל השיחות הנכנסות והיוצאות מהמכשיר באופן אוטומטי. היום יש לי Galaxy S2 וזה היה מסובך יחסית (הייתי צריך root, ואז להתקין תוכנה שתקליט, ומדי פעם היא הפסיקה לעבוד, וכל מיני דברים משונים קרו), אני משער שזה בגלל שהחוק ב-12 ממדינות ארצות הברית דורש מודעות של שני צידי השיחה להקלטתה. (בעוד שבחוק בישראל מספיק צד אחד, ועל אף שכך גם ב-38 הנותרות בארה"ב) חוץ מזה, אני אשמח למערכת עם הרבה אחסון לא נדיף. (זה נקרא HD בסלולרי?)
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם! הזמנתי את המכשיר מוטורולה DEFY סוף סוף! אין לי מושג בכל מערכות באנדרואיד למיניהן, יש למישהו הסברים / מדריכים לפריצות / התקנות וכ'ו? אשמח לשמוע!
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי חברה, מחפש סמארטפון עם מצלמה סבבה עם בטריה חזקה שניתנת להחלפה ועם אפשרות לתוספת זיכרון. עד עכשיו השתמשתי בקסיומי מי3 ופתאום הוא הפסיק לעבוד ולכן אני מחפש משהו חדש גם למקרה שאצליח לתקן. הסכום שאני מוכן להשקיע הוא עד 1500 ש"ח אם יש משהו מעולה בפחות אז מעולה גם. הרמה שאני מחפש זה משהו בסגנון של mi3 אבל עם בטריה ניתנת להחלפה ועם פחות באגים בתוכנה.
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, בימים אלו אני שוקל לקנות את ה Z500 של Samsung באורנג', עשיתי חיפושון קטן פה על "Z500" ומצאתי רק טופיק אחד ובו אזכרה קצרה שלא זכתה להתייחסות של אף אחד. חבר'ה, אני מת לדעת, מה אני מפספס??? אז כן, לא נוהגים לדבר על פלאפונים ישנים, אבל עשיתי חיפוש על כל הפורום, וראיתי גם טופיקים של שנה שעברה וכולם פשוט מתעלמים כליל מהפלאפון הזה. אז הפלאפון משנת 2005 ולכן הוא כזה זול, אבל מה פשר ההתעלמות??? פיספסתי איזה כתבה ענקית שקוטלת אותו? יש לו איזה באג מפורסם? בוא נעשה השוואה כללית ככה עם פלאפון שהוא גם יחסית זול ונותן תמורה טובה ה SE K610 לסמסונג יש מסך "1.8 עם רזולוציה סטנדרטית 176 220 עם 262K צבעים מסך חיצוני 64K מצלמה מגה פיקסל 64 פולי וצילצולי אמפי3 נגן אמפי3 50 מ…
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%a9%d7%99%d7%97%d7%95%d7%aa-%d7%a7%d7%95%d7%9c%d7%99%d7%95%d7%aa-%d7%91-whatsapp-%d7%9e%d7%a2%d7%9b%d7%a9%d7%99%d7%95-%d7%92%d7%9d-%d7%91%d7%90%d7%a0%d7%93%d7%a8%d7%95%d7%90%d7%99%d7%93/
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אז ככה, הטאבלט עולה בסביבות 85~90$ השאלה היא מאיזה חנות עדיף? (באתר אינול נגמר המלאי). מבינהם www.dx.com www.mcbub.com www.merimobiles.com www.pandawill.com www.priceangels.com והאם משלמים מכס מע"מ תודה
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
אוקיי אז ככה , יש לי נגן MP4 אחותי הביאה לי ככה בדיוק נראה הנגן: http://www.menstech.com/UserFiles/Image/August%20mid/082906diablotek2.JPG רק שהוא של חברת ATIVA הדגם שלו זה HM-1093 הבנתי שהנגן אמור להטען בזמן החיבור USB בן המחשב לנגן , הוא מראה לי כאילו זה טוען את הבטריה אבל לאחר שהוצאתי את ה-MP מהטענה באתי לפתוח אותו והוא אומר לי "אין סוללה" ונסגר... מישהו התנסה בו פעם ? מישהו יודע מה הבעיה ?
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי חברים... שמעתי על הרבה מכשירי טעינה אלחוטיים בעבר אבל פה לא הבנתי אם זה רגיל ופשוט טוענים את זה וזה מספיק לטעון את המכשיר פעם פעמיים או שזה עובד אחרת?
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני רוצה להגביל את האינטרנט באייפון כמו באנדרואיד, בישביל לא לעבור את החבילה חיפסתי באייפון ולא מצאתי שם, אני ישמח לעזרה. (:
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, המכשיר מיועד לחברה שלי 1. יש בסלקום מבצע של 179 ש"ח לחודש הכוללים: מכשיר (כל מכשיר לפי מה שהבנתי), 1200 דקות ו-1200 SMS לכל היעדים, לא כולל חבילת גלישה. עובדת של סלקום אמרה לה שהמבצע נגמר היום. איך המבצע הזה משתלם? היא לא מדברת 1200 דקות אבל כעת היא משלמת 149 ש"ח לאורנג' על 400 דקות והיא עוברת את ה400 דקות האלו. 2. לפי הרשת המכשיר הכי משתלם כרגע הוא סמסונג גאלקסי (אייפון לא בא בחשבון) יש משהו אחר ששווה להסתכל עליו בסלקום? 3. נשארו לה 3 חודשי התחייבות באורנג', קנס היציאה יהיה 8% מחשבונית ממוצעת כפול 3, האם יש אפשרות שסלקום יספגו את הקנס הזה? 4. האם יכול להיות מצב שיעלו לה את התעריף במשך ההתחייבות? תודה לעונים
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי לדעת מה השיטה הפשוטה ביותר להעביר סרט מהמחשב לאייפד. אם הבנתי נכון הקבצים חייבים להיות עם סיומת MP4 1. מה השיטה הפשוטה ביותר להמיר את הסרט ל-MP4? 2. אחרי שהמרתי את הקובץ, איך אני מעביר אותו לאייפד? תודה מראש לכולם.
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מחפש טאבלט שיאפשר לי גם לערוך טקסטים באופיס, או PDF. עדיפות למערכת הפעלה חלונות 7.. או אנדרואיד. יש המלצות? כמובן שמומלץ כמה שיותר דק בעובי וזמן סוללה מכובד ושלא ישקול כמו פיל אסייתי
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אסוס ממשיכה להרחיב את היצע הטאבלטים שלה עם זוג מכשירי ZenPad, שמנסים להחזיר לחיים את השיק והסטייל של קטגוריית המכשירים הזו לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%98%d7%90%d7%91%d7%9c%d7%98-%d7%a2%d7%9d-%d7%a9%d7%99%d7%a9%d7%94-%d7%a8%d7%9e%d7%a7%d7%95%d7%9c%d7%99%d7%9d-%d7%9b%d7%91%d7%a8-%d7%a8%d7%90%d7%99%d7%aa%d7%9d/
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי אתחיל במחמאה, הפורום הזה הוא בין היחידים שמטפל במכשירים של איינול בצורה מפורטת ואיכותית, בעקבות קריאת הרבה פוסטים כאן, רכשתי עבור אישתי את הSPARK 16G AINOL שעל פניו נראה רכישה מוצלחת ואיכותית. רציתי לספר שהמכשיר הגיע לאחר כ3 שבועות דרך סינגפור, ארוז היטב והכל חיצונית תקין. כמו כן קיבלתי את שאר ההזמנה (כבל נוסף וקייס מקלדת) . ביצעתי את הקניה דרך פנדהוויל בעקבות תגובה של אחד החברים כאןץ ואכן טיפלו בי יפה בשאלות טרום משלוח. כשהדלקתי את המכשיר ראיתי את הגוונים המעולים ואכן התמונה נראית ממש מוצלחת , הממשק באנגלית ולא ראיתי שהותקנו תוכנות סיניות למעט דף בית סיני כלשהו. נראה מעולה. לצערי תקלה אחת יש, המסך נראה כאילו בצד אחד הוא חשוך לעומת הצד האחר. כאילו שהתאורה האחורית לא…
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום, אני טס בקרוב לחו"ל ומעוניין לקנות את ה6 EDGE בצבע ירוק ולא רוצה להסתפק בצבעים בארץ. השאלה שלי זה לגבי העברית. האם ה6 EDGE שיקנה בחו"ל יתמוך בעברית או שצריך יהיה לעשות צריבה. כמוכן מה לגבי הנעילה, בעבר למשל הטלפונים היו נעולים לאיזורים אירופה אסיה וכו'. מה קורה עם גרסת ה6? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
השאלה בכותרת. הדרישה היחידה היא מילון אנגלי - עברי. ה- Quicktionary יקר מדי בשבילי. האם יש תחליף? תודה. http://www.zap.co.il/models.aspx?sog=e-translator&keyword=quicktionary&orderby=price
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
דרישות מהמכשיר לפי סדר חשיבות: 1. סוללה כמה שיותר חזקה 2. זול כמה שאפשר 3. שיוכל להריץ אנדרואיד במהירות סבירה - אני משתמש כמעט אך ורק בוייז ווטסאפ, לעיתים גם ב gameboid - אני כמעט ולא משתמש בדפדפן 4. עוצמת שמע סבירה (בעבר הרחוק היה לי nokia 3500 ובקושי שמעו בו, הייתי צריך להפעיל את הרמקול כמעט כל פעם) 5. מסך לא גדול מידי (היה לי גלאקסי S2, אני מעדיף מסך קטן יותר עם זמן סוללה ארוך יותר) 6. רמת קרינה נמוכה 7. קל משקל אשמח לקבל 2-3 המלצות ואקרא עליהם ביקורות. בתודה מראש לעוזרים, ערן
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
צמיד ה-Microsoft Band שהוצג בסוף השנה שעברה החל להימכר בארצו של הדוד סם בהנחה של 25 אחוזים מן המחיר המקורי לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/הצמיד-החכם-של-מיקרוסופט-מקבל-קיצוץ-במח/
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי טאבלט של לנובו מדגם tab3 7 plus מותקנת עליו מעה"פ בגרסת מרשמלו אני רוצה לחבר אותו למסך חיצוני והבנתי שלא ניתן להשתמש בכבל למטרה הזו, נותרה לי האפשרות לשדר את המסך לפני שאקנה רכיב כמו chromecast אני רוצה לוודא שאכן השידור יעבוד למישהו יש ניסיון במקרה? תודה מראש אסף
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, התחדשתי בסמארטון הראשון שלי (= אין לי מושג מה עושים איתו) הבנתי שהיה אמור לצאת עדכון למערכת הפעלה, אבל אין לי מושג איך לבדוק את זה או איך לעדכן. בנוסף, אם יש לי בעיה להתחבר לגול ןטלקום (הכנסתי סים, הפעלתי אותו באתר, ומשום מה המכשיר לא מוצא רשת- לפי מה שאני מבין, הסים עדין לא מופעל), אז אם מישהו יכול לעזור לי גם עם זה אני אשמח. תודה מראש לעוזרים!
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-