גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,773 דיונים בפורום זה
-
אנדרואיד 2.2 אמורה לתת לי אפשרות להעביר אפליקציות לכרטיס הזיכרון. הכ.זיכרון, כמובן, אינו מלא (האמת שהוא כמעט ריק לחלוטין) ונראה כאילו רק חלק קטן מהאפליקציות עבר/הועבר אוטומטית לכ.הזיכרון אבל כשאני רוצה להעביר ידנית אין לי אפשרות כזו בכלל, גם לא אם אני מוריד APP2SD וכיו"ב. מאחר ולמכשיר הזה זיכרון של כ-180MB היתי שמח כן להעביר את האפליקציות ל-SD ולאפשר יותר זיכרון טלפון פנוי. מישהו יכול לנסות לעזור או לשער מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 2.1k צפיות
-
-
לאחרונה קניתי טלפון סמסונג גלקסי J7 2016. בהרבה אתרים מופיע המפרט שלו ושהוא אמור לכלול תקשורת NFC, אבל אני לא מוצא אופציה לזה אצלי. יכול להיות שיש דגמים מ-2016 שחלקם כוללים NFC וחלק לא? מספר הדגם המדויק הוא SM-J710F. תודה לעונים
-
- 4 תגובות
- 7.4k צפיות
- 1 follower
-
-
נכון הכלב שבתמונה שלי ממש חמוד? (אני יודע שזה לא קשור אבל תענו בכל זאת...)
-
- 0 תגובות
- 802 צפיות
- 1 follower
-
-
היום פתחתי את העיתון, איתו הגיעה חוברת של באג ושם ראיתי שללקוחות גולן טלקום "מגיע" גלקסי S2 ב-72 ש"ח לחודש ל-36 תש'. מייד חיפשתי אותיות קטנות וכו' אבל עד כמה שזכור לי לא היו כאלו. אני מניח שאף אחד לא מכיר עוד פרטים מדויקים אבל יהיה מעניין לדעת האם מספיק מסלול של 9.90 בגולן כדי להנות מההטבה? מה קורה אחרי שמתנתקים מגולן, המחיר נשאר אותו דבר? בכל מקרה, החידוש בעניין הזה הוא מכשיר מרשת חנויות מוכרת וגדולה וכזה שמגיע עם אחריות היבואן הרשמי (וכתוצאה מכך גם עברית רשמית וכו'). גם אחרי ירידות המחירים בחניות הפרטיות בזאפ עדיין מדובר שם, כשמדברים על 36 תשלומים בכ-75 לחודש אך שם כאמור זה לא טלפון ביבוא סדיר, עם עברית מלאה ורשמית ופריסה נוחה ורחבה של חנויות למקרה של מימוש אחריות!
-
- 7 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
חברים, שאלה קצת מפגרת אבל שואל בשביל להרגיש בטוח, גלקסי S2 בתוך קייס פלסטיק חצוני וגומי פנימי (קייס דו שחבתי) - אם נפל חצי מטר יש חשש לנזק? נפל על הפינה ואז נשכב על הגב ולא על המסך... רעיונות? תודה רבה!
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חברים, לפני יומיים קניתי GALAXY S2 ב KSP (עלה לי 2380) והתחברתי איתו להוט מובייל. כבר ביממה הראשונה המכשיר שלי "נרדם" ונדלק מחדש כאשר הייתה לי סוללה לא גמורה. אמרתי לעצמי ננסה לשנות Rom אז עדכנתי Rom דרך מדריך ב XDA...שוב נכבה ונדלק כמה פעמים במהלך יממה (פעם אחת הייתי צריך ללחוץ על כפתור POWER בשביל ידלק שוב). נסיתי להחליף KERNEL בתוכנה ועדיין זה קרה שוב. נ.ב. לפני שעה עשיתי ניסוי נוסף - הוצאתי סוללה לשעתיים, לפני שהכנסתי חזרה הזזתי קצת את ה SIM רק ליתר בטחון והחזרתי סוללה, הפעלתי. בינתיים לא קרה אבל זאת לא אנדיקציה. רעיונות?
-
- 10 תגובות
- 9.9k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי גלקסי S2 PLUS בן שנה וחצי. לאחרונה הוא התחיל לעשות ריסטרט באופן עצמאי. עשיתי שחזור להגדרות יצרן - לא עזר הוצאתי כרטיס SD - לא עזר. אמרו לי שאולי זה הסוללה... מה יכול לגרום לזה? אשמח להמלצות למעבדה טובה, אמינה, וזריזה בירושלים. תודה!
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
קניתי גלקסי S2 פלוס חדש 8G , שמתי לב שהמכשיר החל ( אחריי התקופה של חצי שנה ) להראות מקסימום שטח איחסון של 4G , שחזרתי הגדרות יצרן ועדיין הוא מראה לי בהגדרות איחסון רק שטח איחסון של עד 4G . בחנות שקניתי הסבירו לי שאין בעייה בטלפון . אציין בתחילה הטלפון היה מראה כי גודל האיחסון של 8G . האם כך הוא הדבר ?
-
- 1 תגובה
- 878 צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני כחודש הטלפון שלי, סמסונג גלקסי S2 פלוס, התחיל לעשות בעיות שגם החזרה להגדרות יצרן לא פתרה. מעבדה התקינה לי מחדש אנדרואיד (4.2.2) וזה פתר את הבעיה. עכשיו הטלפון התחיל להיות איטי, וגם לפעמים הוא פשוט נתקע ואני צריך להוציא סוללה כדי לאתחל אותו. מה יכולה להיות הבעיה? תודה!
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני עומד בפני קניית גלקסי S3 באיבורי או ב KSP רציתי לדעת, האם אני אקבל את הנחת המעם למרות שאני לא תושב אילת? האם תהיה בעיה במימוש אחריות אחרי שאני אחזור לעיר שלי? האם השירות של איבורי השתפר ועדיף לקנות מהם מאשר מ KSP? האם הכבל מיקרו USB שאני מקבל- האם הוא פריק?- יש גם חיבור למחשב וגם חיבור לחשמל? דגשים מסוימים שאני צריך לתת עליהם את הדעת? תודה!
-
- 18 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
יש לי גלקסי S3 I9300. עשיתי לו רוט אך לא הצלחתי להכנס למוד super user. ביישום superSU אני מקבל הודעה Installation failed. ברום הוא המקורי שהגיע עם המכשיר (מכשיר של פלאפון) אודה לסיוע יצחק א.
-
- 10 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
אוקיי, משימוש קצר במכשיר (לא שאני קניתי), המסך באמת בגודל מתאים ולא נראה גדול מדי. חדות וצבעים מרשמים ביותר, יכולת צילום מרשימה גם כן . אבל.................... איך מכשיר שמתיימר להיות "ספינת הדגל" של סמסונג לא מצליח לתת לצרכן "חווית" גלישה כמו במכשירי האייפון? הדפדפם נפתח ובסוף רואים טוב, אבל כאשר גוללים את המסך יש סוג של תקיעות כאלה. הבעיה הזאת קיימת גם במכשירים בגרסת "נקסוס" או שזה שככה בכל מכשירי האנדרואיד. תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 822 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות סמארטפון חדש וההתלבטות שלי היא בין גלקסי S5 ל- G3. כרגע אני עם S1 והאמת שאני ממש אוהב את הממשק של סמסונג.. מצד אחד אני מפחד לקנות G3 ולהתאכזב מבחינת הממשק כי אף פעם לה היה לי מכשיר של חברה אחרת.. יצא לי כבר לראות את הS4 והוא אחלה מכשיר מבחינתי לכן חשבתי כבר על האופציה של הS5 (למרות שעכשיו יצא גלקסי אלפא אבל אין לי תקציב). מה ההבדלים בין הG3 לS5 מעבר לגודל המכשיר והמצלמה ? אגב אני חושב לקנות את ה16GB כי זה פחות 200 שקלים לערך.. אין לי צורך ב32GB.
-
- 73 תגובות
- 12.3k צפיות
-
-
יש לי גלקסי S5 ואני צריך לאפס אותו דחוף כי הוא נתקע ונגמר הזיכרון אבל מאוד חשוב לי האפליקציה My KNOX (איזור מאובטח להתקין בו אפליקציות) ובגלל שסמסונג הפסיקו את התמיכה בזה זה כבר לא נמצא בחניות האפליקציות. אשמח אם מישהו יודע איך להתקין את זה בכל זאת. תודה
-
- 0 תגובות
- 910 צפיות
-
-
היי, אני בקרוב טס לארצות הברית, אני היה במדינות הבאות: ניו יורק, אורלנדו, מיאמי ולאס וגאס. רציתי לדעת אם כדאי לקנות את המכשיר galaxy s6 edge 64GB בארה"ב מבחינת מחיר, וגם איפה כדאי לקנות. הבנתי שלא כולם בשיטת שידור של הארץ ולא כולם דור 4 וכו', ניסיתי קצת לבדוק על זה בעצמי והלכתי לאיבוד, הייתי שמח אם מישהו יכול קצת להכווין אותי לגבי איזה מכשיר צריך לקנות שיהיה פתוח ובשיטת שידור של הארץ וכו'.
-
- 5 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
שלום ראיתי שאתם ממליצים על הטלפון גלקסי S6. האם יש הבדל אם קונים אותו מיבואן ראשי או מיבוא מקביל?
-
- 12 תגובות
- 4.5k צפיות
- 2 followers
-
-
אני חושב על להשתתף ברכישה המוקדמת של אתרים אמריקאים בקנייה של הS8 אבל לפי ההגדרה של סמסונג שיצרה 2 דגמים שונים לצורך תאימות בתדרים האם תהיה בעיה להשתמש במכשיר בארץ?
-
- 0 תגובות
- 845 צפיות
- 1 follower
-
-
-
שלום, ראיתי Samsung Galaxy S5 או LG G2 16GB במחירים של 650-750 ש'ח - לא יד שנייה אלא חדשים מחנות. נראה לי שיש לא מעט פרמטרים בהם הטלפונים האלה עולים על טלפונים חדשים באותו מחיר כמו למשל מצלמה, ממשק משתמש ועוד. בהינתן שמצלמה חשובה לי ושאני משתמש בטלפון בנוסף בעיקר רק לדיבור, גלישה ווייז ו"עמוד ענן" , כדאי לקנות אותם למרות שזה מודל ישן? יש איזה סיכון? תודה רבה על העזרה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
- 2 followers
-
-
איזה מכשיר יותר טוב? האם יש מכשיר אחר שכדי לרכוש? לפי מה שהבנתי אלו המכשירים הכי משתלמים.
-
- 8 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
היי חברים.. לפני כמה דקות החלטתי שהציור סיסמא שלי לא מספיק מאבטח את הטלפון נכנסתי לאבטחה והחלטתי לשנות את ביטול הנעילה בעזרת קוד פין... הקשתי את קוד הפין הכל טוב ויפה.. כשאני מכניס לו את קוד הפין שהקשתי הוא אומר שהקוד שגוי.. למרות שיש וידוי של פעמיים בקוד.. הפלאפון לא משתחרר לי מה אני עושה, איך אני פותח את זה מבלי לאבד את כל החומר בטלפון? בבקשה עזרו לי :'(
-
- 17 תגובות
- 41.3k צפיות
-
-
שלום, יש לי גלקסי אס2 עם אנדרויד 4.1.2. החיפוש של גוגל לא מוצא יישומים שמותקנים על המכשיר. למשל, מותקן לי Moovit, אני מחפש Moovit וכלום -- אין תוצאות תחת "טלפון" או תחת "יישומים". וידאתי שבהגדרות החיפוש מסומנים כל האינדקסים. מה הסיפור?
-
- 1 תגובה
- 818 צפיות
-
-
שלום למומחים הילדים שיחקו עם הטלפון, סידרו נעילה עם קוד, שכחו את הקוד ניסו וניסו ובסוף הטלפון ננעל במענה של סלקום אמרו שחייבים להגיע למרכז שירות יש דרך אחרת לאיפוס? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
גלקסי טאב 3 זה המכשיר שיש לי הוא לא מקבל עידכון לקיט קאט . שזה מבאס המכשיר חדש והוא איטי אני הוספתי לו כרטיס זיכרון של 16 גיגה אך הכל נשמר על ה8 גיגה הפנימי מה ניתן להעביר על מנת שהוא יעבוד יותר חלק ? אין עליו משחקים או תמונות רק אפליקציות של מסמכים לא יודע מה ניתן לעשות
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
עדויות חדשות על כל שסמסונג מתכוונת לשחרר גרסה חדשה לפאבלט ה-Note 4 שמתוצרתה עם שבב ה-Snapdragon 810 המהולל מתחילות לצוץ, ואנחנו לא יכולים לחכות לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%92%d7%9c%d7%a7%d7%a1%d7%99-%d7%a0%d7%95%d7%98-4-%d7%a2%d7%9d-%d7%a9%d7%91%d7%91-snapdragon-810-%d7%91%d7%93%d7%a8%d7%9a-%d7%90%d7%9c%d7%99%d7%a0%d7%95/
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-