גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,797 דיונים בפורום זה
-
אני מתכנן עליו, (למחור את W800 להוסיף בשביל לקנות אותו) ויש לי כמה שאלות: איך המצלמה שלו לעומת ה W800? חוץ מסימביאן ן WIFI יש עוד היתרונות על W800? האם כדאי לקחת פלאפון אחר בגלל הסוללה שנזללת מהר? ואיך הוא בכללי? ושווה לקנות אותו ולא לקנת פלאפון לכמה שנים (תיכננתי על W800 אבל ביאס אותי הקטע של סימביאן) תודה
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
המדליף הפופולרי מכולם מאשר את קיומה של גירסה משופרת עבור הסמארטפון הפופולרי והמשתלם של חברת OnePlus, עם חומרה מעודכנת אך גם תג מחיר מוגדל לכתבה
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
- 3 followers
-
-
שלום לכולם, רכשתי לא מזמן גלקסי נקסוס (מודל GSM)- וזה בעצם הסמארטפון הראשון שלי איי פעם. שדרגתי היום לחבילת גלישה באורנג'. הפעלתי את אופציית Mobile Data, וזה לא מתחבר לשום דבר. מישהו יודע איך גורמים לטלפון להתחבר לאינטרנט הסלולרי? לפני יומיים הטלפון שלי בטעות השתמש באינטרנט הסלולרי, וקיבלתי SMS מאורנג' שאומר שחייבו אותי. נטרלתי את אופציית Mobile Data וזה הפסיק. עכשיו כשרכשתי חבילה מתאימה והפעלתי את האופצייה מחדש, כלום לא קורה. אני מפספס משהו? אני ממש חדש בכל הנוגע לסמארטפונים.. תודה
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם ושבוע טוב . בשעה טובה אבא שלי קנה מכשיר חדש - Xiaomi Redmi 6A עכשיו יש לי שאלה , איך אני מוודא אם המכשיר הוא מקורי או לא ? עשיתי את הבדיקה הזאת : בתמונה , וזה מה שיצא זה אומר משהו ? אשמח בבקשה לעזרה בעניין , תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
האם אי פעם תהיתם איך אפל מצליחה לדווח על רווחים כל כך עצומים בדוחות הפיננסיים שלה? התשובה קשורה להכנסות החברה ממכשירי האייפון שלה, העומדות על כמעט פי שלושה מיצרנית מכשירי האנדרואיד הממוצעת לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%a1%d7%95%d7%93-%d7%94%d7%94%d7%a6%d7%9c%d7%97%d7%94-%d7%9e%d7%97%d7%99%d7%a8-%d7%94%d7%90%d7%99%d7%99%d7%a4%d7%95%d7%9f-%d7%94%d7%9e%d7%9e%d7%95%d7%a6%d7%a2-%d7%92%d7%91%d7%95%d7%94-%d7%a4%d7%99/
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
בעל מקצוע מתנייד - נמאס לך לסחוב מחשבים ניידים במשקלים עצומים? הסדרה החדשה של HP באה לעשות סדר עם עיצוב ומשקל מפתיעים עבור עולם תחנות העבודה לכתבה
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום. אני טסה לארה"ב ומזמינה לעצמי סמסונג גלקסי ס3 (דרך האינטרנט). אבא שלי מעוניין בסמארטפון גם. מה שחשוב לו: מצלמה טובה, ממשק הפעלה נוח ופשוט, התאמה לאפליקציות של בנק, חנייה וכו'. מבחינת מחיר- התקציב עד 700 דולר. אשמח לשמוע המלצות שלכם- האם לקנות לו אייפון? או אולי כדאי ללכת על סמארטפון של HTC? או מוטורולה? או משהו אחר שאני לא מכירה? תודה!
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
קניתי אתמול את הg3 32 gb 3ram ואחרי שהתקנתי את כל האפליקציות נשאר לי ראם פנוי 900 מגה... איך אני מפנה אותו ודואג שהוא ישאר ריק כל הזמן (התוכנות לא יחזרו שוב אוטומטית)
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מחיר טוב http://www.clove.co.uk/sony-xperia-z צריך אישור ממשרד התקשורת להכניס אותו לארץ ? מדובר על יחידה ...
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
האם סדרת הפאבלט המצליחה של סמסונג נוט תימשך? אשמח לדעת פרטים.. כי לאחרונה אני מחפש לדעת האם יהיה נוט 6 ולא מצאתי שום מידע על כך.
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
ניסיתי כבר אבל זה מחק לי את כל האפליקציות כבר שחיברתי למחשב ניסיתי עם קופי טראנס מנג'ר אבל הוא לא מלא... מה אני עושה? לבטל אפשור באייטונס או להוריד משהו מהסידה? לא אכפת לי להשתמש בתוכנה אחרת ולא באייטונס... תודה לעוזרים...
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני רוצה להזמין לאשתי היום rte blade / orange san francisco מצאתי כמה מוכרים באיביי בסביבות ה220$, אבל המכרז נסגר עוד שבוע, שלושה שבועות וחודש בהתאמה, ויום ההולדת שלה הוא בסוף חודש נובמבר. אתם מכירים חנויות שאפשר להזמין מהן סלולאריים לארץ במחירים שפויים? (עם paypal עדיף, ואם יש קישורים, יותר טוב)
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי חברים, לצערי נשבר לי הexpiria arc s הישן. אני חייב לבחור מכשיר חדש. מצד אחד יש את הגלאקסי, עמוס הפיצ'רים עם בטרייה יותר חזקה. וגם יש לו מצלמה של 13mp. בקשר למצלמה האם לדעתכם המצלמה של הone עולה על זאת של הs4? יצא לי לראות את שניהם ולהאזין למוזיקה משניהם. תאמת שההבדל לא היה גדול לטובת הhtc. השאלה האם אני יראה את ההבדל גם באוזניות? (אני משתמש ב"ספוטיפיי פרימיום" ככה שאיכות הסאונד תמיד טובה) אני משתמש בkliptch s4 ו ath m50. כמו כן, ראיתי שסמסונג נועלת מכשירים. במקרה ואקנה את הגלאקסי מeline, האם הוא יהיה בסדר? אם למישהו יש בעיות שמאוד מציקות עם אחד מהמכשירים אשמח לשמוע. אני חושב שבשניהם אני אחליף את הרום בעתיד לcm. לא כל כך בא בחשבון לחכות לנקסוס 5 לצערי, כי יקח לו עוד זמ…
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
ברשותי גלאקסט טאב s הדור הראשון של 8.4 ואני רוצה לקנות לו מגך מסך. זה לא כ''כ הפורום המתאים אבל האינטרנט מלא במגנים ואני מחפש המלצה מהמומחים על משהו טוב ואיכותי.. תקציב עד 100 שח אם עדיפות רבה לכמה שפחות. מבריק. תודה...
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הרבה אנשים מתלוננים שהמעבדים האלה לא עושים את העבודה כמו שצריך עם GPS ואני ממש צריך כזה שפועל טוב. האם יש מכשירים סינים ברמה של ZOPO ו UMI שלא סובלים מהבעיה הזו - בערך בתקציב של עד 1000?
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
חיפשתי ופשוט לא מצאתי שום סמארטפון שמתאים לי, כולם גדולים מדי וזה לא שאני בררן, אני מוכן להתפשר אבל פשוט לא מוצא. לפני 3-4 שנים היה לי הרבה יותר קל והיה מבחר, אבל היום זה נראה לא אפשרי. כרגע אני תקוע עם s4 mini כחלופי אחרי שה. P9 שלי שבק חיים.
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
- 2 followers
-
-
לפני כמה זמן כתבתי כאן בפורום שאני מתלבט בין שני מכשירים ובסוף החלטתי להמשיך עם הxperia z5 שלי (אז הוא גסס והיום בבוקר הוא מת). אני מעוניין לרכוש פלאפון חדש והתקציב שלי הוא בערך 2000-2500 (רצוי בחנות שאפשר לשלם בה עד 36 תשלומים) איזה מכשיר הייתם ממליצים? בינתיים חשבתי ללכת על oneplus 6T
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אתמול קניתי סמסונג גלקסי מאורנג', אני רוצה להתקין רום אחר מהרום של המפעילה כי יש שם מלא שטויות שאני בחיים לא ישתמש בהם, אז ככה רציתי לשאול אם אני מתקין עליו לדוגמה את ה LITE ROM, האם אני אוכל להתקין אחרי ההתקנת הרום אפליקציות כמו GPS של אורנג' שקיבלתי חינם ואפליקציה בשם MY ORANGE שאני יכול לעקוב דרכה אחרי החשבון שלי? אם כן איך, אפשרי להוריד אותם דרך המרקט או איך זה עובד? האם ברום הזה ישנה תמיכה בעברית? לא אכפת לי ממשק שיהיה באנגלית, אבל האם לדוגמה אני אוכל לכתוב ולקרוא סמסים בעברית, ולראות את שמות אנשי הקשר שלי בעברית? ושאלה אחרונה אם אני כבר עשיתי רוט לפלאפון זה לא מפריע להתקין רום על הפלאפון? והבנתי שגם בלייט רום בא רוט מובנה, האם זה באמת ככה?
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
סוני חשפה היום את מה שיוצג בתערוכת IFA 2014 בברלין: הטאבלט הכי דק, שעון חכם ושני סמארטפונים חדשים לכתבה: http://hwzone.co.il/ifa-2014-%d7%9b%d7%9c-%d7%94%d7%94%d7%9b%d7%a8%d7%96%d7%95%d7%aa-%d7%a9%d7%9c-%d7%a1%d7%95%d7%a0%d7%99/
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
http://www.androidcentral.com/nexus-one-update-android-221
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אוקיי הביאו לי טאבלט סיני אנדרואיד (כנראה זיוף)עכשיו הוא הגיע ללא עברית במקלדת אז לאחר שהורדתי חבילה של עברית והתקנתי והכל בסדר גמור.הבטריה התרוקנה המכשיר כבה.חיברתי למטען אני מנסה להדליק, המכשיר אמנם נדלק ומופיע הרובוט הירוק של האנדרואיד אבל הוא עושה תנועות משונות לא כמו ההדלקה הרגילה.תנועה כזאת שהוא קופץ למעלה וחללית יורדת מלמעלה כאילו חוטפת אותו.. וכמובן המערכת הפעלה לא עולה וזה נתקע ככה.יש למישהו מושג מה הבעיה? לחצתי על הכפתור ריסט וכלום לא קורה
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
חשוב לה מצלמה, וואטסאפ ושמע טוב. לא משתמשת באפליקציות כבדות כלל. תודה לעוזרים האדיבים
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, ברצוני לרכוש מכשיר חדש, הייתי נעול על הGS4 ועד שהחלטתי לקנות ראיתי שהG2 עולה אותו הדבר, כמובן שבדקתי את כל היתרונות והחסרונות שלו לעומת הGS4. עכשיו לגבי גלקסי 4 (19505) מכשיר שיצא במרצ שנה שעברה, הבנתי שקיימת איזשהי בעיה עם העדכונים ועם נעילה איזורית כלשהי - ניסיתי לחפש באינטרנט ולהבין מה זה אומר ואיך זה ישפיע עלי, לא מצאתי תשובה ברורה - אז אני שואל כאן. בשורה תחתונה, המכשיר הקודם שלי היה iphone 4 עד שלאחרונה נגנב, ועכשיו אני עם GS1 של חבר (מכשיר די צולע, אבל זה נושא אחר), אחרי התנסות במערכת ההפעלה הזאת החלטתי שהמכשיר הבא שלי יריץ אנדרויד - מטעמי גיוון. מישהו שניסה את שני המכשירים יכול לתת לי חוות דעת? אני יודע שS4 מכשיר מעולה אבל מה הסיפור של הנעילות והעדכונים, ול…
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
אני צריך שמות של אפליקציות שהם רדיו fm ונגן מוזיקה שתומך בעברית, זה לאדם שאינו יודע אנגלית ודיי חסר גישה לטלפונים
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם אני שוקל לקנות קינדל כדי לקרוא ספרי לימוד במדעים ששמורים כקבצי פי.די.אף. השאלה שלי היא האם קינדל 3 בגרסא הקטנה (6 אינץ) יכול להציג קבצי פי.די.אף עם נוסחאות והאם הוא מציג אותם בצורה קריאה? אם יש מישהו שיש לו קינדל ויכול לענות לי על זה ואולי גם לצרף תמונות זה יהיה מאוד נחמד תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-