גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,797 דיונים בפורום זה
-
ערב טוב לכולם. אתמול נהרס לי הנגן MP3 האהוב עלי מכל (והיחיד) שלי, ה SANSA E140. הוא היה בן בערך 5 שנים אז אני מניח שכנראה הגיע הזמן.. בכל אופן, אני לא צריך נגן מתקדם שעועשה כל מיני דברים מיוחדים.. אני פשוט צריך משהו שיוכל לנגן MP3. דבר שמאוד אהבתי בנגן הקודם שלי, וכבר לא נראה לי שקיים עוד זה שהוא השתמש בסוללות AAA סטנדרטיות. זה מאוד מאוד נוח כשפתאום בנסיעה נגמרת לך הסוללה ואתה פשוט מחליף עם אחת אחרת שיש לך בתיק.(כמובן שאני משתמש בנטענות) ואחרי שאתה רואה שהם די מתות, אתה פשוט יכול לקנות עוד ב 20 שח והזמן סוללה הוא שוב כמו חדש, בניגוד לנגנים עם סוללה מובנית שההחלפה שלה אם בכלל אפשרית, מורכבת ויקרה. אני יודע שיש נגנים סינים זולים ב 50 שח אבל אני רוצה שלנגן תהיה איכות שמע נור…
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
בעל מקצוע מתנייד - נמאס לך לסחוב מחשבים ניידים במשקלים עצומים? הסדרה החדשה של HP באה לעשות סדר עם עיצוב ומשקל מפתיעים עבור עולם תחנות העבודה לכתבה
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי נוקיה N85 ואין לי כבל TV OUT(בגלל שלא קניתי חדש אלא החליפו לי דגם כי המכשיר הקודם שלי היה דפוק וזה והיית יצריך לשלם אקססוריז ואני קמצן אז לא קניתי כבל TV OUT + זה נראה לי סתם מגניב לפעמיים שלוש ולא יותר ולכן לא שווה את כל הכסף שלו וזה עולה המון) בכל מקרה רציתי לשאול שאלה כזאת אם אני אקח כבל PL של שלושה חלקים ואפצל אותו ל3 RCA זה יעבוד או שיש עוד משהו באמצע? כי כשאני מחבר אוזניות במצב TV OUT זה עובד יופי השאלה זה לגבי ווידאו אם שמו עוד משהו באמצע? למרותנ שנראה לי זה רק פיצול כל העסק... מישהו ניסה פעם?
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
זה היה מצחיק כשהכנסנו אותם לבלנדר... אבל זה?! אני כמעט בוכה פה! תרבות בזבזנית!!!
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך טלפון שישמש אותי בעיקר לעבודה. כלומר קבלה ושליחה נוחה של מיילים,אינטרנט ודברים כאלה. אין לי הגבלת תקציב אבל זה חייב להיות דרך סלקום. מה מומלץ? איך הHTC החדש? תודה רבה.
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי בלקברי 8800 - יש משהו מעניין להתקין על המכשיר?
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
ברשותי גלאקסט טאב s הדור הראשון של 8.4 ואני רוצה לקנות לו מגך מסך. זה לא כ''כ הפורום המתאים אבל האינטרנט מלא במגנים ואני מחפש המלצה מהמומחים על משהו טוב ואיכותי.. תקציב עד 100 שח אם עדיפות רבה לכמה שפחות. מבריק. תודה...
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הרבה אנשים מתלוננים שהמעבדים האלה לא עושים את העבודה כמו שצריך עם GPS ואני ממש צריך כזה שפועל טוב. האם יש מכשירים סינים ברמה של ZOPO ו UMI שלא סובלים מהבעיה הזו - בערך בתקציב של עד 1000?
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי! מישהו יודע איפה אני יכול להשיג את המוצר הנל? למישהו יש ניסיון עם המוצר?
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי חברה, אני פעיל מאד בפורום כרטיסי מסך ומפרטי מחשב, ושם לפני שפותחים דיון מחויבים למלות טופס, אני לא יודע איך זה כאן ואין לי את הטופס אז אני ארשום מה שאני צריך. אני מתכנן בשבוע הקרוב לקנות IPAD MINI, יש לי התלבטות האם לקנות 32GB או 16GB ??????? השימושים יהיה למשחקים (15-20) ולצפיית סרטים (גם 15 סרטים בערך) . אני יודע שמערכת ההפעלה של ה- IPAD MINI כמו בכל מכשירי Apple לוקח זיכרון, האם 16 GB מספיק לדרישות שלי? או שעדיף 32GB? אני אשמח שמי שעונה לי יפרט ויסביר לי עד לעומק העניין, כי זה לא קצת כסף ואני רוצה באמת להבין מה יותר כדי. תודה רבה רבה רבה לכל העוזרים!!! (נ.ב אני קונה את האייפד מיני עקב נסיעה של חודש ל…
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, אני גר בעוטף עזה בקיבוץ חולית. קניתי גלקסי 3 ורציתי לדעת לאיזה חברה יש קליטה טובה יותר באזור מגוריי. תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
בקרוב נוסע ללונדון מעוניין לקנות SIM מקומי לתקופה עם חבילת DATA נורמלית יש חיה כזאת?
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
האם אי פעם תהיתם איך אפל מצליחה לדווח על רווחים כל כך עצומים בדוחות הפיננסיים שלה? התשובה קשורה להכנסות החברה ממכשירי האייפון שלה, העומדות על כמעט פי שלושה מיצרנית מכשירי האנדרואיד הממוצעת לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%a1%d7%95%d7%93-%d7%94%d7%94%d7%a6%d7%9c%d7%97%d7%94-%d7%9e%d7%97%d7%99%d7%a8-%d7%94%d7%90%d7%99%d7%99%d7%a4%d7%95%d7%9f-%d7%94%d7%9e%d7%9e%d7%95%d7%a6%d7%a2-%d7%92%d7%91%d7%95%d7%94-%d7%a4%d7%99/
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
טווח המחירים הוא בערך עד 3000 ש"ח עם שאיפה לכמה שפחות, בין אם ביד שניה כחדש ובין אם בקניה בחו"ל. (לא כולל מיסים וירקות) אני מאד מחבב את הiPhone, אבל נראה שלכל אחד יש משהו רע להגיד עליו, ואמא שלי טוענת שבתור טלפון הוא ממש לא משהו. אז איך האלטרנטיבות בהשוואה? ומה יש באותו טווח? HD2? HERO? NEXUS? בלקברי?
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני טס עוד שבועיים לארה"ב ואני רוצה שתביא לי HTC ONE X משם אני הולך לבקר שם קרובי משפחה אז ככה שאפשר לקנות במשלוח השאלה שלי היא איפה הכי זול יש שמה התקציב הוא עד 500$ תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
לדוגמה: http://support.apple.com/kb/HT4066 לא יודע אם היא רצה על האייפון אבל אם היה משהו דומה לאנדרואיד הייתי שמח מאוד. תודה!
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום. אני טסה לארה"ב ומזמינה לעצמי סמסונג גלקסי ס3 (דרך האינטרנט). אבא שלי מעוניין בסמארטפון גם. מה שחשוב לו: מצלמה טובה, ממשק הפעלה נוח ופשוט, התאמה לאפליקציות של בנק, חנייה וכו'. מבחינת מחיר- התקציב עד 700 דולר. אשמח לשמוע המלצות שלכם- האם לקנות לו אייפון? או אולי כדאי ללכת על סמארטפון של HTC? או מוטורולה? או משהו אחר שאני לא מכירה? תודה!
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מחיר טוב http://www.clove.co.uk/sony-xperia-z צריך אישור ממשרד התקשורת להכניס אותו לארץ ? מדובר על יחידה ...
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
חיפשתי ופשוט לא מצאתי שום סמארטפון שמתאים לי, כולם גדולים מדי וזה לא שאני בררן, אני מוכן להתפשר אבל פשוט לא מוצא. לפני 3-4 שנים היה לי הרבה יותר קל והיה מבחר, אבל היום זה נראה לא אפשרי. כרגע אני תקוע עם s4 mini כחלופי אחרי שה. P9 שלי שבק חיים.
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום לכולם, רכשתי לא מזמן גלקסי נקסוס (מודל GSM)- וזה בעצם הסמארטפון הראשון שלי איי פעם. שדרגתי היום לחבילת גלישה באורנג'. הפעלתי את אופציית Mobile Data, וזה לא מתחבר לשום דבר. מישהו יודע איך גורמים לטלפון להתחבר לאינטרנט הסלולרי? לפני יומיים הטלפון שלי בטעות השתמש באינטרנט הסלולרי, וקיבלתי SMS מאורנג' שאומר שחייבו אותי. נטרלתי את אופציית Mobile Data וזה הפסיק. עכשיו כשרכשתי חבילה מתאימה והפעלתי את האופצייה מחדש, כלום לא קורה. אני מפספס משהו? אני ממש חדש בכל הנוגע לסמארטפונים.. תודה
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
לפני כמה זמן כתבתי כאן בפורום שאני מתלבט בין שני מכשירים ובסוף החלטתי להמשיך עם הxperia z5 שלי (אז הוא גסס והיום בבוקר הוא מת). אני מעוניין לרכוש פלאפון חדש והתקציב שלי הוא בערך 2000-2500 (רצוי בחנות שאפשר לשלם בה עד 36 תשלומים) איזה מכשיר הייתם ממליצים? בינתיים חשבתי ללכת על oneplus 6T
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
קניתי אתמול את הg3 32 gb 3ram ואחרי שהתקנתי את כל האפליקציות נשאר לי ראם פנוי 900 מגה... איך אני מפנה אותו ודואג שהוא ישאר ריק כל הזמן (התוכנות לא יחזרו שוב אוטומטית)
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם אני שוקל לקנות קינדל כדי לקרוא ספרי לימוד במדעים ששמורים כקבצי פי.די.אף. השאלה שלי היא האם קינדל 3 בגרסא הקטנה (6 אינץ) יכול להציג קבצי פי.די.אף עם נוסחאות והאם הוא מציג אותם בצורה קריאה? אם יש מישהו שיש לו קינדל ויכול לענות לי על זה ואולי גם לצרף תמונות זה יהיה מאוד נחמד תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני רוצה להזמין לאשתי היום rte blade / orange san francisco מצאתי כמה מוכרים באיביי בסביבות ה220$, אבל המכרז נסגר עוד שבוע, שלושה שבועות וחודש בהתאמה, ויום ההולדת שלה הוא בסוף חודש נובמבר. אתם מכירים חנויות שאפשר להזמין מהן סלולאריים לארץ במחירים שפויים? (עם paypal עדיף, ואם יש קישורים, יותר טוב)
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי חברים, לצערי נשבר לי הexpiria arc s הישן. אני חייב לבחור מכשיר חדש. מצד אחד יש את הגלאקסי, עמוס הפיצ'רים עם בטרייה יותר חזקה. וגם יש לו מצלמה של 13mp. בקשר למצלמה האם לדעתכם המצלמה של הone עולה על זאת של הs4? יצא לי לראות את שניהם ולהאזין למוזיקה משניהם. תאמת שההבדל לא היה גדול לטובת הhtc. השאלה האם אני יראה את ההבדל גם באוזניות? (אני משתמש ב"ספוטיפיי פרימיום" ככה שאיכות הסאונד תמיד טובה) אני משתמש בkliptch s4 ו ath m50. כמו כן, ראיתי שסמסונג נועלת מכשירים. במקרה ואקנה את הגלאקסי מeline, האם הוא יהיה בסדר? אם למישהו יש בעיות שמאוד מציקות עם אחד מהמכשירים אשמח לשמוע. אני חושב שבשניהם אני אחליף את הרום בעתיד לcm. לא כל כך בא בחשבון לחכות לנקסוס 5 לצערי, כי יקח לו עוד זמ…
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-