גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,774 דיונים בפורום זה
-
שלום לחברי הפורום יש ברשותי מכשיר סלולרי Samsung S8300 Ultra Touch , ורציתי לדעת האם אני יכול להתקין עליו איזו תוכנת נייוט (GPS) חינמית , אם כן אז איזו תוכנה ומאיפה אפשר להוריד אותה ועוד משהו , אם אני לא טועה אז במכשיר שלי יש GPS מובנה , האם זה איכשהו משפיע אשמח לעזרתכם בנושא , תודה
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש המלצה לסלולרי שיאפשר שימוש ב- skype דרך האינטרנט הסלולרי ו- Fring או דרך WiFi(עדיף). תודה!
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ביום שישי הקרוב ההורים שלי יהיו באילת, אני מעוניין לקנות שם את נקסוס 5. החנויות שמצאתי שמוכרות הן איבורי, קספ ובסט-מובייל. השאלה היא מה החנות האמינה ביותר? (בבסט מובייל יש את המחיר הנמוך ביותר). האם יש נושאים שחשוב לבדוק לפני הקנייה? גרסה? תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
קיבלתי הרגע (5:10 PM) הזמנה לקניית הטלפון oneplus one הסיני השאלה היא אם שווה לי בכלל וגם אין משלוח לארץ. אשמח לתגובה מהירה (פג תוקף ב 31.12.14 5PM)
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
התחדשתי בנגן החדש היום. מכוון שאני לא רוצה ללכלך אותו יותר מידי בטביעות אצבעות... האם יש מגן מסך למכשיר הזה? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לאחר שנאבד הקודם,קניתי חדש היום,פשוט תענוג
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן, אפליקציה שניה* שלקחתי בה חלק עלתה למרקט בשעה טובה! https://market.android.com/details?id=com.goodfriend.bubble http://www.facebook.com/pages/Bubble-application/191991520842559?sk=info#! http://www.yourmemoryinbubbles.com תמונות, שכחתי לשים משום מה: למה זה טוב? אתה יכול לרשום תזכורות - באבלים - לכל איש קשר. עד פה לא משהו מיוחד, אבל השוס הגדול (לדעתנו לפחות ): ברגע שמישהו עם באבלים מתקשר אליך, הבאבלים שלו מופיעים לך על המסך. הפואנטה היא שאתה יכול לרשום דברים קטנים שאתה צריך להגיד או להזכיר למישהו וברגע שהוא מתקשר ישר תראה את כל מה שרצית להגיד לו. יש עוד פיצ'רים נחמדים כמו צבעים לבאבל, אפשרות להתקשר ישירות מהאפליקציה ונוטיפיקציות שעוזרות עם הניהול... לדעתי …
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מה יותר? לגבי המחיר השגתי מחיר טוב לשניהם(2.5K) רק מתלבט ביניהם
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ברשותי גלאקסט טאב s הדור הראשון של 8.4 ואני רוצה לקנות לו מגך מסך. זה לא כ''כ הפורום המתאים אבל האינטרנט מלא במגנים ואני מחפש המלצה מהמומחים על משהו טוב ואיכותי.. תקציב עד 100 שח אם עדיפות רבה לכמה שפחות. מבריק. תודה...
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
http://www.androidcentral.com/nexus-one-update-android-221
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
התעייפתם מ-iOS ולא בא לכם אנדרואיד? הטאבלט של Jolla הפינית, מבית פליטי נוקיה, רוצה להיות התשובה בשבילכם בעלות התחלתית של כ-300 דולר לכתבה: http://hwzone.co.il/לא-כמו-כולם-הטאבלט-של-jolla-זמין-לרכישה-מוקד/
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
שלום. לאחי יש בר מצווה וההורים שלי רוצים לקנות לו אייפון. הבנו שפלאפון אין תיקונים על האיפון, אין אחריות. (לפי מה ששמעתי אין באמת מעבדות איפון בארץ) בנדם יחסית אמין מוכר אייפון חיקוי מיסין במחיר של 500 שקל. אמא שלי עובדת איתו ואסור להכניס מצלמות לעבודה אז זו הסיבה (לטענתו) שהוא מוכר. השאלה אם מישהו שמע על זיופים יפנים. אם גם ככה בפלאפון אין אחריות אז אולי עדיף ליקנות זיוף. למישהו יש ניסיון? תודה!
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מכרה שלי רוצה לרכוש את המכשיר, ובקרוב יהיה עדכון ל S3 LTE, של KitKat 4.4.2. השאלה, האם זה משנה אם קונים מיבואן מסוים, אם בכלל קיימים כמה יבואנים, והאם אקבל את העדכון כאשר יהיה זמין בישראל, מכל יבואן/חנות ממנה אקנה את המכשיר? האם בכלל יהיו עדכונים למכשיר זה פה בישראל, או אולי עדיף ללכת על ה S3 הרגיל עם גרסה מעט ישנה ושונה אך אולי יותר חלקה... עזרה ממישהו שמבין... תודה
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הכותרת אומרת הכל, מחפש את מכשיר האנדרואיד הזול בעולם. לא אכפת לי מה המפרט שלו וכמה הוא חזק, גדול, יפה, מהיר, נוצץ. לא אכפת לי ארץ הייצור שלו. מבחינתי שיהיה סיני, הודי, ברזילאי או תימני. הדבר היחיד שחשוב זה שיהיה בו רכיב GPS. אז מי טלפון האנדרואיד הזול בעולם?
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הרבה אנשים מתלוננים שהמעבדים האלה לא עושים את העבודה כמו שצריך עם GPS ואני ממש צריך כזה שפועל טוב. האם יש מכשירים סינים ברמה של ZOPO ו UMI שלא סובלים מהבעיה הזו - בערך בתקציב של עד 1000?
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
בלאקברי, החברה שעל חשבונה קם שוק הסמארטפונים, משיקה את הפספורט ורושמת 200 אלף הזמנות מוקדמות לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%a1%d7%9e%d7%90%d7%a8%d7%98%d7%a4%d7%95%d7%9f-%d7%97%d7%93%d7%a9-%d7%9e%d7%91%d7%9c%d7%90%d7%a7%d7%91%d7%a8%d7%99-%d7%9e%d7%97%d7%96%d7%99%d7%a8-%d7%90%d7%95%d7%aa%d7%94-%d7%9c%d7%9e%d7%99%d7%a8/
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שמי ליאור, אני מפתח mobile ל-iOS ו-Android, כרגע סיימתי פרוייקט ואני מחפש את הבא בתור. עבדתי עם HOT, Retalix, Score365 ועוד. אני פתוח לרעיונות(שותפות, תשלום או אחוזים) אפשר לפנות אלי במייל: lior@hlc-apps.co.il
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אירוע ההשקה הרשמי מבשר לנו על תחילת המכירה של שלישיית מוצרי הדגל מבית סמסונג - עם מלחמת מחירים שכבר נראית באופק לכתבה
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
- 2 followers
-
-
היי חברים... שמעתי על הרבה מכשירי טעינה אלחוטיים בעבר אבל פה לא הבנתי אם זה רגיל ופשוט טוענים את זה וזה מספיק לטעון את המכשיר פעם פעמיים או שזה עובד אחרת?
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
תמליצו לי על נגנים אבל בעיקר אני מתלבט בין הנאנו הקליקס הZEN V והSANSA אני חשבתי בעיקר על הZEN V בגלל האיכות שמע (קריאייטיב) והמחיר הזול בנוסף אני חשבתי להזמין מהאינטרנט (אמזון) כי הדולר ירד והמישלוח לא צריך לעלות יותר מידי ואם מישהו יודע כמה עולה המשלוח שיגיד תודה
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, התחדשתי בסמארטון הראשון שלי (= אין לי מושג מה עושים איתו) הבנתי שהיה אמור לצאת עדכון למערכת הפעלה, אבל אין לי מושג איך לבדוק את זה או איך לעדכן. בנוסף, אם יש לי בעיה להתחבר לגול ןטלקום (הכנסתי סים, הפעלתי אותו באתר, ומשום מה המכשיר לא מוצא רשת- לפי מה שאני מבין, הסים עדין לא מופעל), אז אם מישהו יכול לעזור לי גם עם זה אני אשמח. תודה מראש לעוזרים!
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי חברה, מחפש סמארטפון עם מצלמה סבבה עם בטריה חזקה שניתנת להחלפה ועם אפשרות לתוספת זיכרון. עד עכשיו השתמשתי בקסיומי מי3 ופתאום הוא הפסיק לעבוד ולכן אני מחפש משהו חדש גם למקרה שאצליח לתקן. הסכום שאני מוכן להשקיע הוא עד 1500 ש"ח אם יש משהו מעולה בפחות אז מעולה גם. הרמה שאני מחפש זה משהו בסגנון של mi3 אבל עם בטריה ניתנת להחלפה ועם פחות באגים בתוכנה.
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, אם אני קונה גלקסי נוט 2 מחנות פרטית אין תמיכה בעברית כשאני כותב בעט, תמיכה בכתב עיברי בעט ישנה רק במכשירים שקונים דרך היבואן הרשמי של סמסונג בארץ השאלה שלי האם בעתיד(חודשיים, שלושה)התמיכה הזאת תופץ לכולם או שיכול להיות מצב שזה ישאר ככה ולא יהיה תמיכה רשמית מסמסונג העולמית אלה רק ליבואן הרשמי אני מאוד מתלבט בין היבואן הרשמי לחנות פרטית בגלל התמיכה בעברית תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן חברה, אני מעוניין לקנות מאיביי מטען לאייפון 4 שיהיה לי לרכב. קראתי בפורומים שצרים מטען שהוא 1 אמפר (מיליאמפר אולי? אין לי שמץ), ויש לי שאלה: האם מטען כמו זה למשל : http://www.ebay.com/itm/Belkin-Dual-Car-Charger-with-Lightning-to-USB-Cable-for-Apple-iPhone-5-5S-iOS7-/191170925786?pt=US_Cell_Phone_PDA_Cables_Adapters&hash=item2c82acd4da שכתוב שהוא 10W ו 2.1 אמפר לכל יציאה, האם הוא יתאים גם? זה לא יהווה בעיה? מה יהיה ההבדל ? תודה מראש לעוזרים.
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני 3 ימים קניתי אייפון פרצתי, התקנתי עברית. לאחר 22 שעות אני נכנס לאינטרנט לבדוק את החשבון ואני רואה 110 שקל יותר ממה שהיה יום לפני. אחרי כמה ברורים הבנתי שהאינטרנט של האייפון (edge) עבד כל הזמן שהWIFI לא מחובר הזמן תיסיתי לכבות אותו ולא הצלחתי, אי אפשר להוריד את זה אלה באמצות תוכנה או דרך חברות הסלולריות. הקטע החשוב.... כל מי שקונה אייפון לבטל את האפשרות להיכנס לאינטרנט edge. אפשר דרך החברות הסלולריות או להוריד תוכנה (אני עשיתי את שניהם).
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-