עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. באליאקספרס מציעים תוכנת אנטיוירוס נוד32 גי' 6-7 ב3$ ולשלשה מחשבים ב-5$ כולל משלוח לישראל חינם... מה זה??? מישהו התנסה בזה? http://www.aliexpress.com/item/NOD-32-Anti-virus-ESET-NOD32-Antivirus-7-0-6-0-5-2-1year-365days-3PC/1335875913.html

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. למרות האמור לעיל, לא הייתי רוצה משהו מיושן ומגושם כי בכל זאת הן צריכות להסתובב איתו. לכן חשבתי על ה-MODU שבמבצע עכשיו:

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by CyberBot,

מה יותר? לגבי המחיר השגתי מחיר טוב לשניהם(2.5K) רק מתלבט ביניהם

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by IG,

שלום לכולם, התחדשתי בסמארטון הראשון שלי (= אין לי מושג מה עושים איתו) הבנתי שהיה אמור לצאת עדכון למערכת הפעלה, אבל אין לי מושג איך לבדוק את זה או איך לעדכן. בנוסף, אם יש לי בעיה להתחבר לגול ןטלקום (הכנסתי סים, הפעלתי אותו באתר, ומשום מה המכשיר לא מוצא רשת- לפי מה שאני מבין, הסים עדין לא מופעל), אז אם מישהו יכול לעזור לי גם עם זה אני אשמח. תודה מראש לעוזרים!

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. היי חברים. לאחר מלא זמן שהיה לי טלפון עם נפח אכסון מוגבל ממש- עברתי ל OnePlus X שמאפשר הוספת כרטיס זכרון 128GB! אממה? פתאום, לאחר שהוספתי את הכרטיס לטלפון, אני קולט שגוגל פשוט לא רוצים שאנשים ישתמשו ב SD CARD לאכסון קבצים ולכן אי אפשר בשום אפליקציה לשנות זאת. לדוגמא: -רוצה לשמור תמונות+וידאו לתוך ה sd card? = לא יכול. -רוצה לשמור את כל המדיה שמועברת ב WhatsApp לתוך ה- sd card? = לא יכול. -רוצה שתיקיית ה Downloads תמוקם על ה sd card למקרה שאוריד איזה קובץ מכרום? = לא יכול. קיצר, לא יכול לעשות כלום. ואין שום פתרון. חרשתי את כל הרשת למציאת פתרון. כל מה שמצאתי זה שאנשים אומרים שאם עושים ROOT למכשיר אז ישנן אפליקציות שמסוגלות להתערב בתהליך ש…

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by m1ke,

http://www.engadget.com/2010/11/19/rage-hd-review-iphone/ תשמעו.. זה לא פחות ממדהים לדעתי. דברים כאלה באמת גורמים לי לרצות לרכוש איפון 4. אבל אז אני רואה שהמשחק יצא עוד שנה גם ל PS3 אז אולי בכלל שווה לקנות כבר קונסולה?

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. Started by mikichi,

שלום, אני מתכוון לקנת אוזניות עם מיקרופון ב-Ebay, האיכות היא לא כל כך חשובה לי, אני לא משחק יותר מדי. מה אתם אומרים על אלה? http://www.ebay.com/itm/NEW-SA-708-Sades-Gaming-Headset-Headphone-Microphone-Stereo-Earphones-with-MIC-/131077189231?pt=US_Computer_Headsets&var=&hash=item1e84cf2e6f מה אתם ממליצים? תקציב עד 100 ש"ח

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. היי חברה, מחפש סמארטפון עם מצלמה סבבה עם בטריה חזקה שניתנת להחלפה ועם אפשרות לתוספת זיכרון. עד עכשיו השתמשתי בקסיומי מי3 ופתאום הוא הפסיק לעבוד ולכן אני מחפש משהו חדש גם למקרה שאצליח לתקן. הסכום שאני מוכן להשקיע הוא עד 1500 ש"ח אם יש משהו מעולה בפחות אז מעולה גם. הרמה שאני מחפש זה משהו בסגנון של mi3 אבל עם בטריה ניתנת להחלפה ועם פחות באגים בתוכנה.

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. לאחר שלא נחלה הרבה הצלחה בתחום הטאבלטים, משיקה HP שלל מכשירים חדשים המריצים אנדרואיד וחלונות, מבינהם שניים בגדלים של 8\" ו-12\" המגיעים עם סטיילוס מיוחד במינו לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%9e%d7%a9%d7%94%d7%95-%d7%91%d7%a9%d7%91%d7%99%d7%9c-%d7%9b%d7%9c-%d7%90%d7%97%d7%93-hp-%d7%9e%d7%9b%d7%a8%d7%99%d7%96%d7%94-%d7%a2%d7%9c-%d7%a9%d7%9c%d7%9c-%d7%98%d7%90%d7%91%d7%9c%d7%98%d7%99/

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by yakir4u,

מחפש טאבלט עד 350$ אני חייב שיהיה בו 3G עם אופציה לשיחות סוללה כמה שיותר גדולה עדיפות למסך 7" אבל גם 10 לא מפריע לי חשוב שזה יהיה אנדרואיד

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. Started by spiidx117,

http://www.gadgety.co.il/12137/%D7%9E%D7%9B%D7%A9%D7%99%D7%A8-%D7%94-samsung-galaxy-s-ii-%D7%A2%D7%9D-%D7%9E%D7%A2%D7%91%D7%93-%D7%9B%D7%A4%D7%95%D7%9C-%D7%9C%D7%99%D7%91%D7%94-%D7%90%D7%A0%D7%93%D7%A8%D7%95%D7%90%D7%99%D7%93-2-3/ תכלס לא נראה כזה מלהיב, הגלאקסי שלי לא נופל בביצועים עם קצת מודינג. הדבר שאני הכי אהבתי בנתיים הוא שיש אנימציה ב AUTO ROTATION. אבל נחכה ונראה :

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  12. מכשיר האנדרואיד הבכיר של היצרנית הפינית בגלגול החדש שלה הופך סוף סוף לרכישה ששווה לשקול, גם עבור הישראלים לכתבה

13. Started by The Dom,

התחדשתי בנגן החדש היום. מכוון שאני לא רוצה ללכלך אותו יותר מידי בטביעות אצבעות... האם יש מגן מסך למכשיר הזה? תודה

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. ענקית הטכנולוגיה הסינית ZTE משיקה את הסמארטפון המתקדם ביותר שלה עד היום. האם הוא מתוחכם מספיק בכדי להתחרות בגדולות ביותר? לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%94%d7%9b%d7%99%d7%a8%d7%95-%d7%90%d7%aa-%d7%94-nubia-z9-%d7%94%d7%a1%d7%9e%d7%90%d7%a8%d7%98%d7%a4%d7%95%d7%9f-%d7%9c%d7%9c%d7%90-%d7%92%d7%91%d7%95%d7%9c%d7%95%d7%aa/

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. הכותרת אומרת הכל, מחפש את מכשיר האנדרואיד הזול בעולם. לא אכפת לי מה המפרט שלו וכמה הוא חזק, גדול, יפה, מהיר, נוצץ. לא אכפת לי ארץ הייצור שלו. מבחינתי שיהיה סיני, הודי, ברזילאי או תימני. הדבר היחיד שחשוב זה שיהיה בו רכיב GPS. אז מי טלפון האנדרואיד הזול בעולם?

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. Started by casio222,

אז ככה- אחרי שנתיים עם סוני אריקסון YARI, הגיע הזמן שגם אני אשדרג לסמארטפון חדש. כמובן שאני קונה באופן פרטי ולא מהחברה ואשתמש בחוק ניתוק זיקה. מה הדרישות שלי מהמכשיר? אני סטודנט, לכן אחד הדברים הכי חשובים שאני רוצה במכשיר הוא לקרוא PDFים באופן ברור וקריא. כמובן שחשוב שיהיה דפדפן איכותי, וגישה נוחה למיילים. בנוסף-סינכרון מלא בין Google Calendar ללוח שנה במכשיר (סה"כ דברים דיי סטנדרטים במכשירים של היום). אז מה ההתלבטות? שעד היום רציתי אייפון. אבל ההאכזבה מהאייפון 4S החדש, והמחיר היקר של המכשיר בארץ דיי מונעים ממני אפשרות לקנות אותו. (אין לי ממש אופציה להביא אחד מחו"ל, ונראה לי שלהזמין אחד מהאינטרנט- אם זה אייבי וכדומה, זה קצת סיכון מבחינתי). אבל, גיליתי את האנד…

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. שלום כולם יש לי מירס וננעל לי כתוב לי בחלונית קוד PIN חסום דגם המירס I90C בבקה עזרה איך אני פותח את החסימה תודה

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  18. Started by eran256,

שלום לכולם, לפני 3 ימים קניתי אייפון פרצתי, התקנתי עברית. לאחר 22 שעות אני נכנס לאינטרנט לבדוק את החשבון ואני רואה 110 שקל יותר ממה שהיה יום לפני. אחרי כמה ברורים הבנתי שהאינטרנט של האייפון (edge) עבד כל הזמן שהWIFI לא מחובר הזמן תיסיתי לכבות אותו ולא הצלחתי, אי אפשר להוריד את זה אלה באמצות תוכנה או דרך חברות הסלולריות. הקטע החשוב.... כל מי שקונה אייפון לבטל את האפשרות להיכנס לאינטרנט edge. אפשר דרך החברות הסלולריות או להוריד תוכנה (אני עשיתי את שניהם).

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. Started by Guymz,

אהלן חברה, אני מעוניין לקנות מאיביי מטען לאייפון 4 שיהיה לי לרכב. קראתי בפורומים שצרים מטען שהוא 1 אמפר (מיליאמפר אולי? אין לי שמץ), ויש לי שאלה: האם מטען כמו זה למשל : http://www.ebay.com/itm/Belkin-Dual-Car-Charger-with-Lightning-to-USB-Cable-for-Apple-iPhone-5-5S-iOS7-/191170925786?pt=US_Cell_Phone_PDA_Cables_Adapters&hash=item2c82acd4da שכתוב שהוא 10W ו 2.1 אמפר לכל יציאה, האם הוא יתאים גם? זה לא יהווה בעיה? מה יהיה ההבדל ? תודה מראש לעוזרים.

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by Ronfer123,

היי חברה, אני פעיל מאד בפורום כרטיסי מסך ומפרטי מחשב, ושם לפני שפותחים דיון מחויבים למלות טופס, אני לא יודע איך זה כאן ואין לי את הטופס אז אני ארשום מה שאני צריך. אני מתכנן בשבוע הקרוב לקנות IPAD MINI, יש לי התלבטות האם לקנות 32GB או 16GB ??????? השימושים יהיה למשחקים (15-20) ולצפיית סרטים (גם 15 סרטים בערך) . אני יודע שמערכת ההפעלה של ה- IPAD MINI כמו בכל מכשירי Apple לוקח זיכרון, האם 16 GB מספיק לדרישות שלי? או שעדיף 32GB? אני אשמח שמי שעונה לי יפרט ויסביר לי עד לעומק העניין, כי זה לא קצת כסף ואני רוצה באמת להבין מה יותר כדי. תודה רבה רבה רבה לכל העוזרים!!! (נ.ב אני קונה את האייפד מיני עקב נסיעה של חודש ל…

21. שלום חברים. במשך הכמה שעות האחרונות אני קורא נושאים פה בפורום על החוק הזה וכבר נשרף לי המוח, לחלק מהשאלות שלי יש תשובות סותרות בדיונים כאן ולחלק אחר בכלל לא מצאתי איזכור. אז אני ממש אודה לכם אם תוכלו לענות על כמה שאלות פשוטות (אני מקווה) שיש לי. לפני הכל, המצב שלי: יש לי חשבון עסקי באורנג' עם כמה קווים. אני רוצה להעביר לחשבון הזה עוד קו מחברה סלולרית אחרת. בנוסף, ואולי בלי קשר, אני רוצה לרכוש מכשיר Samsung Galaxy S II. כאשר אני מסתכל באתר של אורנג' אני רואה שהמחיר הוא 5004 ש"ח, או במסלול חיוב-זיכוי, 684 ש"ח עם זיכוי של 120 ש"ח בדיבור מעל 299 ש"ח בחודש: http://www.orange.co.il/he-il/Catalog/devices/Pages/Samsung/samsung-galaxy-SII/ כאשר אני בודק בזאפ אני רואה שרכישת מכשי…

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. Started by Zinger777,

שלום, אני אתחיל מזה שאבא שלי שובר הרבה דברים (כמובן בלי כוונה) ולכן אני (וכל המשפחה) דורשים ממנו שיעטוף מכשיר כל כך יקר בשכבת הגנה טובה כדי שלא יקרה למכשיר משהו תוך שבוע.. אבא שלי רוצה בקרוב לקנות בארץ את הSGS2 ורוצה להזמין באמצעות EBAY כיסוי סיליקון למכשיר. חיפשתי כיסויים ומצאתי כיסויים מכל מיני סוגים.. קשיח, סיליקון, ג'ל, פוליקרבונאט וכל מיני שילובים שלהם.. במהלך השיטוטים ברשת הבנתי שcase mate ו ottorbox אלה "מותגים" בקרב הכיסויים של המכשירים והעלות שלהם כצפוי גם יקרה הרבה יותר (18$-32.5$ כולל משלוח) מהפשוטים ביותר (1$ בלבד כולל משלוח). לדוגמה ממה שראיתי: ottorbox: http://www.ebay.com/itm/OTTERBOX-COMMUTER-CASE-SAMSUNG-GALAXY-S-II-S2-I9100-/140603106660?pt=Other_MP3_Pla…

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by RnG,

הגנו על עצמכם, גלו כמה כיף בועות מקפצות יכולות להיות והיכנסו לעולם של גיבורי החרקים - משחקים חדשים לאנדרואיד לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%9e%d7%a9%d7%97%d7%a7%d7%99%d7%9d-%d7%97%d7%93%d7%a9%d7%99%d7%9d-%d7%9c%d7%90%d7%a0%d7%93%d7%a8%d7%95%d7%90%d7%99%d7%93-%d7%a9%d7%91%d7%95%d7%a2-32/

24. Started by shaul5540,

אתמול בערב הבן שלי נסע ברכב עם ה-WAZE שלו בגלקסי2 שלו ופיתאום ה-WAZE לא קולט לווינים....בזמן שהגלקסי2 של החברה שלו גם עם WAZE כן קלט בלי בעייה... ביום שלישי האחרון הוא נסע עם ה-WAZE ולא הייתה שום בעייה עם קליטת לווינים, מה שקרה זה, שביום חמישי ניידתי אותו מ"הוטמובייל" ל"פלאפון", ביגלל סיום מיבצע ובשישי בבוקר ניידתי אותו בחזרה ל"הוטמובייל" עם 49שקל לחבילה בלתי-מוגבלת מחדש לחצי-שנה.... אלא שכניראה ההגדרות של האינטרנט של פלאפון והחזרה להוטמובייל שיבשו משהו בקליטת לווינים.... התומכים הטכניים של הוטמובייל לא יכלו לעזור ואמרו ש-WAZE לא שייך להם, אז היתקשרתי לאיזה טכנאי-סלולאר שאני מכיר והוא אמר שצריך להשכיב אצלו את הגלקסי2 וגם לא ניראה לו שהתקלה עכשיו בקליטת-לווינים, היא ביגלל …

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. Started by Sargon,

אני רוצה לקנות טאבלט 7 אינצ שייתמוך בגירסה הכי חדשה של אנדרויד(בלי להתקין רומים או רוט). אני רוצה את הטאבלט בשביל לפתח משחקים עליו ולכן אני רוצה את מערכת ההפעלה החדשה ביותר. יש לי פלאפון אנדרויד(NOTE 1) אבל הוא לא תומך מעבר לICS וכשהתקנתי עליו ROM של גירסה חדשה יותר נהיו לי תקלות עם המסך. השינמוך פתר את הבעיות עם המסל בNOTE 1 אבל אז יש לי פחות אפשרויות בתור מפתח. מצאתי את הטאבלט הזה: http://www.gomobile.co.il/asus-google-nexus-7-2013-16gb-wi-fi-only האם הוא תומך במערכת ההפעלה החדשה ביותר של אנדרויד? (מה גם שיוצא עכשיו ANDROID L או משהוא כזה?)

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.