גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,771 דיונים בפורום זה
-
יום חמישי הגיע ה IAUDIO7 4GB שהחליף את ה G3 ז"ל . קצת רשמים ותמונות : 1. החבילה - הקופסא עצמה נראת ומרגישה מאוד איכותית . 2. הבאנדל - מאוד דליל, מכיל חוברת הפעלה, דיסק התקנה, כבל USB, אוזניות וטופס אחריות. 3. הנגן עצמו - מאוד קטן וקל. מרגיש ונראה מאוד איכותי. 4. איכות הסאונד - אין מה לדבר. הפעם IAUDIO הוכיחו שהם מייצרים את הנגנים הכי טובים מבחינת איכות הסאונד. יש המון אפשרויות שאפשר לשחק איתם ולהוציא סאונד פשוט מצוין ביחס לנגן MP3 . לנגן יש פירוט מצוין ואפילו במוזיקת רוק רועשת בפול ווליום הוא לא נחנק ומוציא סאונד מפורט ומדויק. הבאס של הנגן פשוט מהמם ! כל כך עמוק ומדויק שעושה צמרמורת, ביחד עם ה JBL 220 מוציא באס מדהים. 5. איכות הצג - הצג מאוד מאוד חד ביחס לגודל שלו . מספק…
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הנה הדרישות: *אורך סוללה ארוך (אם לא מובנה, אז איזה בטריות צריך להכניס) *הרבה מקום איחסון ( 6-8 GB) *מחיר יחסית נמוך (הכוונה ל1000 ש"ח ומטה) אני מוכן לוותר על כל הפונקציות שבעולם, רק שידע לנגן מוזיקה.
-
- 6 תגובות
- 785 צפיות
-
-
יש לי 6120 שקניתי מאורנג' אבל אני רוצה לאפס אותו מההתחלה בלי שום אפליקציות נילוות ובלי שום כלום שאורנג' מתקינה אני רוצה שהוא יהיה בידיוק איך שהיצרן הוציא אותו לשוק
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
ראיתי את הנגן הזה וממש התלהבתי ממנו...מה אתם אומרים? http://zimmer.zap.co.il/RateModel.aspx?model_id=692165&pageInfo=1 http://reltronics.shopy.co.il/products/103708 \/ \/ | | לא רלוונטי על איזה נגנים אתם ממליצים עד 500 ש"ח עם אפשרות לחריגה קטנה שיהיה בו: רדיו וידאו סידור מוסיקה נוח איכותי פחות או יותר אני לא מצליח לחשוב על עוד דברים אבל אם אני אזכר אני אוסיף.
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי 6230i כבר בערך 3 שנים והגיע הזמן להתקדם. אני ממש לא בקיא בשוק הסוללרים ועד לא מזמן הייתי סגור על הN95 ועכשיו קצת ירד לי ממני. אני צריך המלצה למכשיר של נוקיה וחשוב שלא יהיה איטי מידי (הבנתי שלסימביאן יש בעיות עם זה), נגן טוב, מצלמה טובה אבל לא מטורפת ושהסוללה לא תיגמר אחרי שעתיים של שימוש בפיצ'רים שלו. בקשר לתקציב.. זה די גמיש ואני מניח שאני אוכל להוציא באזור ה2000 ש"ח על מכשיר ממש טוב שעונה לדרישות. תודה!
-
- 6 תגובות
- 855 צפיות
-
-
אני מצרף תמונות של המקום המיועד לסים! ??? מה שאמרו לי בסלקום שזה נראה להם כמו הכנה לסים ואני לא רואה שם שום מגעים , למרות שיש תבנית של סים ועוד הוא אמר שאולי צריך מתאם לסים ולא מצאתי בנתיים ב2 חנויות פלאפונים שהייתי . תמונות.... הסים הרגיל של סלקום (רוקד) בפנים ולא יושב טוב כנראה שזה רק הכנה מה אני עושה?!!! ???
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך המלצה לנגן MP3, סתם בשביל לשמוע ובשביל ספורט. ראיתי בתקציב הזה את הSAN DISK ואת הMEIZU? מה יותר מומלץ? (ואיזה דגם הכי מומלץ מבחינת הSAN DISK?) כמו כן, יש לי אפשרות להשיג נגן יד שנייה (שנקנה מחו"ל), שלא היה בשימוש הרבה זמן, CREATIVE ZEN VISION 8 GIGA (בהנחה שאני לא טועה בדגם) בכ270 שקל... מה כדאי לעשות?
-
- 6 תגובות
- 965 צפיות
-
-
אני מתלבט איזה מבין שני המכשירים הנ"ל לקנות והחלטתי להתייעץ איתכם, Qtec T168: מידע עליו- http://www.shopy.co.il/groupsales/7360 Meizu M6: מידע עליו- http://www.elecom.co.il/product_info.php?cPath=47&products_id=1469 ההבדלים הגדולים ביניהם: לQtec רשום שיש תמיכה מלאה בעברית (אם מישהו יודע על זה שגם לMeizu יש שיגיד, כי זה חשוב לי כי אני שומע הרבה עברית), בנוסף המסך שלו יותר גדול (הQtec 2.8 מול 2.4 בMeizu). הMeizu הוא לא מסך מגע (אני דיי נגד מסך מגע כי אני מפחד שהוא יהרס לי מהר), מישהו יודע עד כמה המסכי מגע האלה איכותיים (של הQtec)? או מכיר מישהו שיש לו את המכשיר זמן ומה ונהרס/לא נהרס לו המסך מגע? מישהו יודע בערך מה זמן החיים של הסוללה של הQtec? לא מצאתי בשום מקום למישהו …
-
- 6 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
היי, קניתי את ה iPod בסין ואין לו שום תמיכה בעברית. אני לא מעוניין להתקין קושחה חדשה או משהו כזה רק שאוכל לראות עברית, לדוגמא באתרים ישראליים כמו ynet. כרגע, במקום העברית מופיעים ריבועים. תודה, אופיר
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
דרוש לי יעוץ מהיר. אני חייל.19 יש אוטו של הורים אני לא יודע עד כמה אני צריך GPS ואינטרנט כי אני משרת בתור טכנאי אבנט כחול. אני רואה שיש N95 ב 69 שקל לחודש + שקל20 לחבילה סלולארית. ו N73 כידוע לי עדין עולה 79 + 20 אז מה? לקנות N95? אני מאד מעוניין אבל מדאיג אותי הסוללה הקצרה. הבנתי ששיפרו אותה? האם ניתן לקנות סוללה יותר איכותית? למישהו יש המלצות אחרות לאורנג? בכל מקרה חשוב לי מקשים נוחים,נגן,מצלמה,מגניבות. נ.ב. יש לי אוזניות BT סטריאופוניות בבקשה ענו בדחיפות כי אני חייב לקנות נייד עוד היום מאחר ששלי נגנב. בתודה 24
-
- 6 תגובות
- 933 צפיות
-
-
אם אני צורב על הפלאפון שלי(K800I ) גירסה של k810i מה זה יתן לי ? איזה שיפורים ? יתרונות חסרונות
-
- 6 תגובות
- 935 צפיות
-
-
שלום קיבלתי היום איפון שצלל בכינרת ולא עובד מאז. יש דרך לתקן או מישהו יודע על מקום שניתן אולי להחזיר את המכשיר לחיים? תודה
-
- 6 תגובות
- 959 צפיות
-
-
שלום, מישהו יודע האם NOKIA 6233 תומך בזיכרון יותר גדול מ- 2GB?! תודה!
-
- 6 תגובות
- 812 צפיות
-
-
אהלן, כפי שוודאי רובכם יודעים, iGo היא תוכנת הניווט למיטב ידיעתי המובילה בישראל, כאשר אין לה ממש מתחרות רציניות בארץ בתחום השימוש שלה (קיים שירות הניווט של הסלולרים, אך לא מדובר באותו אופי של מערכת) חוץ מכמה בודדות מזעריות. אי שם בשנת 2006, חברת NavNGo (היצרנית) הוציאה את תוכנת iGo 2006, עם מפות של ישראל. לכל רוכשי התוכנה - שאגב עולה קצת מעל 1,000 ש"ח - הובטח עדכון תוכנה בחינם, ועדכון מפות ראשון חינם. עד אמצע שנת 2007 לא היה שום עדכון מפות, כאשר navngo האשימו את קבלן המשנה שלהם - חברת "מפה". באמצע שנת 2007, סוף סוף יצא העדכון המיוחל. יחד איתו (פחות או יותר), יצאה גם גירסה חדשה של התוכנה, iGo 2006 Plus שמה. אנשים שידרגו את התוכנה בחינם בהתאם להבטחה של navngo, ואת המ…
-
- 6 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת השוואה בין הנגנים הנ"ל לפי איכות הסאונד בעיקר (אני מתכנן לקנות scl2 shure בנוסף כנראה) ראיתי ששני הנגנים תומכים בFLAC (כן, עדיין לא קניתי מאז הנושא הקודם שפתחתי כאן קודם) קודם לא ידעתי שD2 תומך בFLAC ועכשיו אני דיי בהתלבטות עקב האפשרות להרחיב את הD2, המסך,המחיר והגודל. אז אשמח לדעת אם כדאי ללכת על הD2 במקום הi7. תודה רבה (תודה בכל מקרה henz16 בנושא הקודם.).
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בשעה טובה נפתר המכשיר הישן שלי, ואני לא כל כך מעוניין לעבור לדור ה"חדיש", החלפת מספר והדמי "שירות" לא כל מתאימים לי כרגע. הגעתי למסקנה לחפש פלאפון מהדור הקודם בEBAY. הבעיה היא שאין לי מושג לגבי המכשירים של פעם... אז אולי משהו מוכן להמליץ על מכשיר חביב לדור הנ''ל? מה שחשוב לי בעצם שיהיה קטן (או יחסית קטן) ועמיד, גם ספיקר יכול להוות פלוס. אני מניח שתמיכה בצלצולים באיכות אמפי3 יהיה גם נחמד. לא צריך לחזור יותר מדי אחורה הזמן :] ואני ברשת סלקום אם זה חשוב... תודה רבה לעוזרים.
-
- 6 תגובות
- 943 צפיות
-
-
מבחינת האיכות שמע ואיכות וידאו(וגם איכות שמע בוידאו)?? ipod touch או iphone?? או שאין הבדל? ולמי יש מסך איכותי יותר? (יותר צבעים וכו'..)
-
- 6 תגובות
- 859 צפיות
-
-
שלום לכולם אני הנוב הכי גדול בעולם בנושא פלאפוונים.. ולכן אני שואל אתכם - אני יכול לקבל כל אחד מהם בחינם 100% מאמא שלי שקיבלה סטוק שלהם... איזה אחד לבחור ? על הנייר נראה שעדיף לבחור ב- 6500 אבל מה אתם אומרים ? תודה זה חשוב חברה
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=5802&perur=2&t=12&c=390 פלוס כרטיס MICRO SD 4GB במחיר של 200 דולרים ? המבצע בדיוטי פרי. האם המבצע שווה את המחיר? והאם הנגן מוצלח יחסית למתחרים בשוק? קראתי בזאפ ביקורות ואני צריך המלצות נוספות.
-
- 6 תגובות
- 839 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה גיליתי הרבה זמן פנוי בלילות שאני מעביר בצבא, וחשבתי מדוע לא אקנה לעצמי גם נגן DVD כמו שראיתי שלרבים אחרים יש. הסתובבתי קצת בחנויות, הסתכלתי באינטרנט, אך לא הגעתי להחלטה. ראשית אינני יודע אם אני יותר רוצה נגן DVD נייד (קורא דיסקים) או נגן מבוסס דיסק קשיח. אין לי כרגע תקציב, אבל מה שחשוב זה שהמסך לא יהיה קטן מידי. מצד אחד אני מאוד מתלהב מהARCHOS למיניהם.. ומצד שני גם הנגן של PIXXEL נראה נחמד. מישהו יכול לתת לי איזשהן המלצות? תודה! (:
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי אני יכול לבקש בערך מה שאני רוצה שיביאו לי מארהב כמובן חשבתי ישר על האיפון אבל אני לא בטוח ב100% היתי שמח לשמוע הצעות לטלפונים ניידים וגאגטים בכללי ששווה להביא מארהב או שאולי האיפון באמת הגאגט הנבחר להיום
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כמה מגה פיקסל יש לאייפון החדש? ואיזה מצלמה יותר טובה שלו או של N82 ?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, אני מתכנן לקנות פלאפון חדש של SE [רק שלהם, לא יעזור כלום אני הולך רק על SE] בכל מקרה, לאחרונה אורנג' התחילו לשווק מכשיר ששמתי את עיני עליו כבר תקופה די ארוכה...הC902... מדובר במכשיר עם ציפוי אלומיניום, דק רצח, עם מצלמה 5 מגה פיקסל + אוטופוקוס + מצב מקרו + פלאש תמיכה עד ל-8GB זיכרון, רדיו, כולל RDS [מקלט רדיו + משדר רדיו], מצלמה קדמית באיכות 1.3MP, וכל שאר הפיצ'רים המעולים של SE, כולל הפיצ'ר החדש ביותר, החישן תנועה [שמאפשר לסובב את המכשיר והוא יתאים את התפריטים והתמונות שלו למצב רוחבי או אופקי בהתאם]. +למכשיר יש כפתורי מגע על המסך שייעודיים אך ורק למצלמה. הקיצורו...תהיתי אם למישהו יש חוות דעת על המכשיר, האם הוא שווה? האם הוא מהיר? האם אין בעיות טכניות? איך המצלמה? תמ…
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום חברים, לאחרונה קניתי נגן COWON D2 8GB מאוד התרשמתי ממנו ובמבט ראשון אני מאוד מרוצה קניתי גם כיסוי פלסטיק על מנת להגן עליו, אולם חיפשתי קצת באינטרנט וקיבלתי את הרושם שכדאי לקנות גם מגם למסך עצמו כיוון שזה מסך מגע אז הלכתי לבאג וקניתי מגן מסך, הורדתי את המגן שבא יחד עם המכשיר, ושמתי אותו - הבעיה שהוא מושך הרבה אבק ועושה בועות ופשוט מעצבן ולא נוח התמונה לא נקייה איתו מה עושים במקרה הזה? אפשרי ללכת פשוט בלי מגן מסך, זה לא יגרום לחיים קצרים יותר של המסך? אשמח לעזרה, תודה רבה.
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-