גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,774 דיונים בפורום זה
-
אני מחפש פלאפון למוזיקה שיהיה יפה מגניב וטוב למוזיקה... חשוב מאוד שיהיה כניסה של PL 3.5 לא משנה חברה.. תקציב יכול להיות לא קטן תלוי אם המכשיר כדאי... אה... וגם מאוד חשוב שיהיה עברית...
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אם אני צורב על הפלאפון שלי(K800I ) גירסה של k810i מה זה יתן לי ? איזה שיפורים ? יתרונות חסרונות
-
- 6 תגובות
- 951 צפיות
-
-
הקישור: http://www.dealextreme.com/p/3-5-capacitive-android-2-2-dual-sim-dual-network-standby-quadband-gsm-tv-cell-phone-w-gps-wi-fi-70778 נראה soc חלש למדי, מישהו מכיר / התנסה. אני יודע שזה לא תומך דור 3 בדרך כלל יעבוד עם wifi. שימושים עיקריים, שיחות, smsים פייסבוק ומסנג'ר.
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
האם יש לנקסוס הזה טלפון סלולרי Samsung Galaxy Nexus I9250 סמסונג - זאפ אפשרות לשיחות וידאו דו צדדיות דרך הסקייפ? זה מאד חשוב לי הפרמטר הזה. ו.. האם גם למוטורולה יש אפשרות כזו? טלפון סלולרי Motorola RAZR XT910 מוטורולה - זאפ תודה ! _________
-
- 6 תגובות
- 943 צפיות
-
-
שלום חברים וערב טוב. רציתי לבקש את המלצותיכם למכשיר אנדרואיד מחברה מוכרת, בעלות של עד 1000 שקלים. אופי השימוש במכשיר הוא סטנדרטי למדי: הוצאת שיחות, שליחת SMS, שימוש ב-Whatsup ו-Waze, מעט משחקים לא תובעניים כדוגמאת Candy Crush ומעט גלישה סלולרית. רצוי מכשיר שיתקע כמה שפחות כמובן ובעל אורך חיי סוללה סביר, כיום עבודה רצוף ללא טעינה. בתודה מראש לכל העונים, ליאור בן משה.
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני מתלבט איזה מבין שני המכשירים הנ"ל לקנות והחלטתי להתייעץ איתכם, Qtec T168: מידע עליו- http://www.shopy.co.il/groupsales/7360 Meizu M6: מידע עליו- http://www.elecom.co.il/product_info.php?cPath=47&products_id=1469 ההבדלים הגדולים ביניהם: לQtec רשום שיש תמיכה מלאה בעברית (אם מישהו יודע על זה שגם לMeizu יש שיגיד, כי זה חשוב לי כי אני שומע הרבה עברית), בנוסף המסך שלו יותר גדול (הQtec 2.8 מול 2.4 בMeizu). הMeizu הוא לא מסך מגע (אני דיי נגד מסך מגע כי אני מפחד שהוא יהרס לי מהר), מישהו יודע עד כמה המסכי מגע האלה איכותיים (של הQtec)? או מכיר מישהו שיש לו את המכשיר זמן ומה ונהרס/לא נהרס לו המסך מגע? מישהו יודע בערך מה זמן החיים של הסוללה של הQtec? לא מצאתי בשום מקום למישהו …
-
- 6 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
זה אמין? http://cgi.ebay.com/Apple-iPod-touch-16-GB-16GB-WiFi-MP3-Digital-Media-Pl_W0QQitemZ130256177480QQcmdZViewItem?hash=item130256177480&_trkparms=39%3A1%7C66%3A2%7C65%3A15%7C240%3A1318&_trksid=p3286.c0.m14 כמה זה יעלה אחרי כל החארטות שמסביב? והאם כדי בכלל להשקיע באייפוד או על נגן אחר?
-
- 6 תגובות
- 918 צפיות
-
-
חברת HMD Global ניצלה את תערוכת ה-IFA 2019 הגדולה בגרמניה בכדי להציג צמד מכשירים חכמים לשוק הביניים - ושלושה מכשירים סלולריים טיפשים שמזכירים את ימי תחילת המילניום לכתבה
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן, יש לי מוטורולה דיפי, 2.3.4 אני מעונין לחבר את הטלפון למחשב (לפטופ) ולהתחבר לאנטרנט דרכו. נייסיתי להוריד דריברים אבל זה לא ממש עזר. מה אני צריך להוריד כדי שזה יעבוד? תודה
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שאלה בכותרת וחיפשתי בגוגל ללא הועיל, תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/oppo-%d7%9e%d7%9b%d7%99%d7%a0%d7%94-%d7%a1%d7%9e%d7%90%d7%a8%d7%98%d7%a4%d7%95%d7%9f-%d7%9b%d7%9e%d7%a2%d7%98-%d7%9c%d7%9c%d7%90-%d7%92%d7%91%d7%95%d7%9c%d7%95%d7%aa/
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם לאחר כמה ניסיונות של הגדרות שונות ובראשן הגדרת APN כפי שמופיע באתר שלהם internet.golantelecom.net.il אני עדיין לא מצליח לגלוש דרך הסלולר יש לי כרגע מכשיר HTC HD2 עם רום של אנדרויד באורנג הייתי צריך להגדיר ב APN שדות נוספים מה שבגולן טלקום לא מפרסמים אשמח לעזרה עריכה הצלחתי למצוא קובץ אינטרנט להגדרות באתר של גולן טלקום אך אני לא מבין איך מתקינים אותו http://www.golantelecom.co.il/web/GTelAPN.mobileconfig
-
- 6 תגובות
- 20.3k צפיות
-
-
גוגל מפיצה תמונות דוגמה רשמיות שמתיימרות להמחיש את יכולות הצילום במכשירי ה-Pixel וה-Pixel XL החדשים לכתבה
-
- 6 תגובות
- 836 צפיות
-
-
הסמארטפון המרשים מבית שיאומי מתחיל את מסע ההופעות הבינלאומי שלו לכתבה
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
היי קיבלתי היום את הAV500 100GB (מדהים ד"א) ואני מחפש דחוף מגן מסך למה דחוף: כי אני טס עוד שבוע וחצי ואני ממש מפחד על המסך שיפגע או משהו אני יודע שהמגן מסך של הA2 אמור להתאים אבל בBUG אמרו לי שהמגן שיש להם מגן גם על המקשים מה שעושה אותו לא מתאים לארקוס אפילו שלשניהם מסך 4" אז אם מישהו יודע איפה יש לקנות (בזאפ לא מצאתי) או אפילו אם מישהו מוכר אחד (חדש) תגיבו בבקשה ועוד דבר אחד... מי שקנה את הנגן בארץ הבנתי שקיבל הוראות בעברית (על דיסק או בחוברת) אז למי שיש יכול ליצור איתי קשר? תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, קניתי לפני שבוע LG-OPTIMUS-L3 עם אנדרואיד 2.3.6 ואני לא מבין איך מגיעים לקבצים שבתוך הזיכרון....במכשיר NOKIA701 הקודם שלי עם מערכת SYMBIAN-BELL, היה לי אייקון "קבצים", שכשהייתי לוחץ עליו הייתי מקבל את הזיכרון הפנימי של המכשיר ואת הזיכרון החיצוני וכשהייתי לוחץ על הזיכרון החיצוני, הייתי מקבל את כול התיקיות של הזיכרון, (מוזיקה, הקלטות וכו'), ואז הייתי יכול להגיע לשיר מסוים שיש לי שם ולישמוע אותו, או להגיע להקלטה של שיחה מסוימת שעשיתי ולישמוע אותה.... איך זה באנדרואיד אין אייקון כזה ואיך מגיעים לשיר מסוים או להקלטה, או לכול קובץ מסוים שנימצא במכשיר? ------------- בתודה מראש על העזרה! - ד'0650 - שאול
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
למי שלא מכיר את החברה Outterbox מדובר ביצרן של מגני גוף למכשירים סלולריים אתם יכולים למצוא עוד פרטים עליהם באתר שלהם www.otterbox.com אני מתכנן לעשות הזמנה לקראת סוף החודש, כל מי שמעוניין יכול להצטרף ועל ידי כך להוזיל את המשלוח הם שולחים בFedEx מה שדי מיקר יחסית את המגן עצמו (ולכן הרצון שלי הוא לקנות כמה במכה) המגנים ישלחו לאחר ההגעה לארץ בדואר לאנשים
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
רציתי לעבור להוט מובייל בעקבות החצי שנה ב-49 שקל. היום קיבלתי את הסים, התחלתי בתהליך האקטיבציה באתר ולהפתעתי הופיע מספר ששונה מהמספר שלי אותו רציתי לנייד. שלחתי להם פנייה דרך האתר, השאלה כמה מהר הם חוזרים ללקוח כי אני רוצה לבצע את הניוד מקסימום עד ה-24 בכדי לא להיכנס לחודש חדש בגולן טלקום.
-
- 6 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
הצרכים שלי הם נטו מוזיקה... ושתהיה כמה שיותר איכותית. עכשיו שיהיה כמה שיותר קומפקטי (לדוגמא הנאנו), 16GB לפחות, שתהיה תמיכה לשירים בעברית.. לא חייב שמערכת הפעלה תהיה בעברית אני יכול לקנות אותה בבאג דיוטי פרי שזה יוצא 730 שקל בערך, השאלה האם זה שווה? יש נגנים יותר מומלצים במחיר הזה ? מהאינטרנט אני לא מעוניין לקנות, לא אוהב לקחת את הסיכון שבדבר. המלצות ?? :s05:
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
http://www.trekstor.de/en/products/detail_mp3.php?pid=66&page=1 ואם לא, מהי הדרך המומלצת לקנות אותו בחו"ל ולשלוח לארץ? תודה
-
- 6 תגובות
- 877 צפיות
-
-
היי, אני צריך נגן mp3 בנפח 2GB מינימום שיכול לעבוד גם כ Disk on Key בכמה שפחות כסף. הוא צריך להתאים לריצות.. חשבתי על זה: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=372567 יש לו איזה נרתיק שמתאים לריצות? (כזה ששמים על הזרוע). איך האוזניות שלו? יש משהו עדיף בתקציב הזה? תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הדגם הסלולרי הטיפש המחודש של HMD Global מקבל גירסת דור שלישי שהופכת אותו למעט יותר רלוונטי בעולם המודרני לכתבה
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש לעצמי סמארטפון ואחרי כמה בדיקות הגעתי לשני המכשירים האלו:nexus 4,galaxy s3. אם אני לא טועה המחירים של הNEXUS 4 הולכים לרדת בזמן הקרוב ואני שוקל לבחור בו מבין השניים, אך יש לו מספר דברים שלא הבנתי/לא אהבתי: *יש מורכבות יחסית בהחלפת סוללה(זה לא לפתוח מאחורה להוציא את הסוללה להכניס אחרת לסגור את המכסה וזהו) *איפה שמים את הסים? בנוסף לכך יש לי מספר דברים שאני לא יודע מי מוביל על מי: *לאיזה מכשיר איכות הצבעים ואיכות הצילום טובה יותר? *אצל מי אורך חיי הסוללה טוב יותר?ובכמה אחד מהם מפסיד לשני? *איזה מכשיר גולש מהר יותר,התנועה בדפדפן טובה יותר וחלקה יותר? אם יש מכשירים נוספים בטווח המחירים של שני המכשירים האלה,אשמח להמלצות. תודה רבה על המענה
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ערב טוב לכולם, אני לא ממש מתמצא בכל הנושא של הסמארטפונים ואני מרגיש שאני קצת נאבד בתוך ההיצע העצום הקיים. מחפש לרכוש פלאפון במחיר סביר העונה לקריטריונים הבאים: א. מבוסס מערכת הפעלה אנדרואיד. ב. כרטיסי זיכרון פנימי עם נפח של בערך 8GB או לחילופין אפשרות להוסיף כרטיס SD חיצוני. ג. מצלמה - אם אפשר שיהיה פלאש (ניתן לוותר על אופציה זו). ד. תומך באפליקציות השונות (מניח שזה בא אוטומטית עם הדרישה שלי למערכת אנדרואיד) - השימוש שלי הוא בעיקרו ב waze, whatsup, facebook messenger וכו'. ה. רכיב GPS איכותי (כלומר לא מכשיר שידוע בבעיות קליטה שונות ומשונות). ו. רמקול ברמה סבירה (שיהיה אפשר לדוגמא לשוחח במהלך נסיעה). ז. יציאת usb -שניתן יהיה לחבר למחשב ולבצע גיבויים. ח. חובה תמ…
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש טאבלט ומתלבט ארוכות בין מספר דגמים. הצרכים שלי הם פשוטים ביותר, בעיקר הצגת תמונות וסרטונים, קריאת מסמכים, מיילים וגלישה באינטרנט. נקודה נוספת היא מראה המכשיר - כיוון שהמחשב ישמש להצגת תמונות ומפרטים ללקוחות חשוב לי שהוא יהיה מרשים. אין כמו רושם ראשוני על הלקוח . פרטים קצת יותר טכניים שאני מחפש במכשיר: מסך - לפחות 10 אינץ יכולת שימוש בעט על גבי המסך לצורך שרטוטים ביד חופשית מהירות תגובה לפעולות מהירות עלייה מכיבוי זמן סוללה - לפחות 6 שעות משקל - לא משנה בכלל חיבור קווי לאינטרנט (כבל רשת) אינטרנט אלחוטי חיבור USB GPS מובנה בלוטות' - יתרון מבחינתי אבל ממש לא חובה קורא כרטיסים - גם מהווה יתרון אבל לא קריטי חוזק ועמידות למקרי נפי…
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-