גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,770 דיונים בפורום זה
-
היי, כשאני מגיע הביתה, אני שם את הסלולרי איפהשהוא, שוכח ממנו ולא שומע שיחות נכנסות. האם יש מכשיר דמוי טלפון קווי שאני יכול לחבר לו (אלחוטית/בלוטות') את הסלולרי כך שיצלצל כשנכנסת שיחה ? כזה שאפשר לחבר לו שלוחות (אלחוטיות) לחדרים אחרים בבית. אני מנוי אורנג' ושאלתי אותם אם הם מציעים קו ביתי שיצלצל יחד עם הסלולרי, אמרו שאין. תודה.
-
- 16 תגובות
- 8.6k צפיות
-
-
אהלן יש ברשותי S3 mini דגם GT-I8200L שנקנה בפנמה, לטלפון אין ממשק עברי וגם לא מצאתי דרך morelocale2 ראיתי מדריכים לדגם 8190, האם המדריכים יוכלו להתאים ללא בעיה גם לדגם 8200? או אם יש מדריך מיועד ל 8200? אשמח לקבל קישור
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם חודש הבא אני רוצה לקחת פלאפון מחברת אורנג אני מבין שבאותו הסכום אוכל בטח להביא מכשיר הרבה יותר טוב אבל אני מעדיף לקחת מהם בגלל תשלומים קטנים ובגלל האחריות הנוחה . הייתי רוצה שזה יהיה באזור ה 50 ש"ח לחודש ככה שאוכל להביא מאורנג את אחד מהמכשירים האלו . LG L70 http://www.gsmarena.com/lg_l70_dual_d325-6101.php Galaxy SIII mini http://www.gsmarena.com/samsung_i8190_galaxy_s_iii_mini-5033.php LG G2 mini http://www.gsmarena.com/lg_g2_mini-6077.php Nokia Lumia 625 http://www.gsmarena.com/nokia_lumia_625-5438.php Nokia Lumia 520 http://www.gsmarena.com/nokia_lumia_520-5322.php הדרישות שלי הם : 1.אמינות 2.ביצועים 3.חיי בטריה 4. אני אתכוון לגלוש ב…
-
- 12 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש לקנות מכשיר סטרימינג, ואחרי בדיקה באינטרנט רק הסתבכתי יותר... ראיתי שזה נע בין 200₪ ל2000₪... בגדול הצורך שלי הוא דופלייקט סקרין עם המחשב כדי שאני פשוט אוכל לראות סרטים בלי כבלים... משהו דומה לapple tv, אין לי צורך בכל האפליקציות שמציע רוקו לדוגמה... הבנתי שקרוומקאסט יכול להיות טוב אבל הוא יכול להסתנכרן רק עם הchrome? בכל אופן הכיוון הוא בין 200₪ ל400₪ אם יש למישהו כיוון עבורי, אשמח לשמוע. תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
בס"ד שני המכשירים עולים כעת בערך אותו דבר, כאשר הנקסוס עולה מעט פחות. ההבדלים העיקריים הם - לנקסוס יש מעבד חזק יותר SD 800 מאשר SD 600 של HTC. מסך יותר גדול לנקסוס "5 לעומת 4.7(אני מעדיף מסכים גדולים, אבל גם 4.7 של HTC זה גודל בסדר). הבטרייה באותה עוצמה (רק שנראה לי שהיתרון פה הוא לHTC שעם מעבד חלש יותר צריכת החשמל נמוכה יותר). לHTC יש רמקולים מצוינים. איכות המצלמה לא כזו קריטית לי, מצלמה בינונית שאפשר לצלם בה תמונות באיכות טובה מספיקה לי. התוכנה - אני מאוד אוהב את הסטוק אנדרואיד של גוגל. אבל הבנתי שהSENSE של HTC גם לא מסובך. לא יצא לי להתנסות על HTC, על נקסוס 4 יצא לי. הבנתי ששניהם תומכים בדור רביעי שיהיה פה בארץ, האם זה נכון? אני לא יודע מה להחליט, האם יש נקודות מבט …
-
- 7 תגובות
- 3k צפיות
-
-
יש לי 2 שאלות, אשמח אם מישהו פה יוכל לעזור לי. 1. בspec של המכשיר כתוב שצריך להשתמש במטען של 1.2 A מה אמור לקרות אם אני מחבר מטען א. עם 2A (במצב הזה המכשיר משתגע..) זה לא אמור להטעין כרגיל? ב. עם 0.7-1 A (זה לא אמור להיטען רק לאט יותר? ) 2. הזמנתי מטען לא מקורי באיביי, מלבד שוני בנתונים של זרם מתח מה יכול לגרום למטען להתחמם ולמכשיר להשתגע (לדוגמה כשמקלידים SMS הוא מקליד כל מיני אותיות שונות ומכפיל חלק מההקלדות בזמן שהמטען מחובר)? למעשה השאלה : איך אפשר לדעת שמזמינים מטען טוב שלא עלול להתפוצץ לי בקיר? תודה
-
- 12 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
אהלן, ברשותי גלקסי 3 9300I וGPS/הWAZE מדי פעם עובד טוב ומדי פעם לא(מתי שמתחשק לפלאפון). רציתי לדעת מה יכולה להיות הבעיה? ישנם מקרים בהם אני נוהג והוייז לא עובד וכשאני ממזער את האפליקצייה של הוייז ונמצא במסך הבית נגיד של הפלאפון איזה דקה אז פתאום הוייז מתחיל לעבוד והתוכנה מתחילה לדבר ולנווט אותי כמו שצריך ומראה את מקומי המדויק.
-
- 2 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום, מחפש המלצה איפה אפשר לקנות בטרית Panasonic vw-vbt190 באינטרנט באתר ששולח לארץ. ניסיתי באיביי, אמזון, דילאקסטרים) תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחזיק ב3 קווים.כרגע נמצא באורנג' והקליטה מצוינת אך המחירים מוגזמים. מסיבה זו החלטתי לעבור לאחת החברות המציעות חבילות ללא הגבלה במחירים נמוכים יותר. אזור השימוש הוא יקנעם והסביבה. המכשירים שבהחזקתי הם: Blackberry 9700 Ipone 5 LG G2 החלטתי ש"יו פון" היא החברה שמתאימה בשל היותה מבוססת על תשתיות אורנג' ובשל המחיר המצוין לחבילות: "ללא הגבלה 1GB" ו"ללא הגבלה 5GB" האם יש לכם המלצה אשר תצא לי זולה יותר לשלושת הקווים כאשר 1 משתמש בחבילת 1GB והשנייים הנותרים ב5GB? תודה לכל מי שמגיב.
-
- 1 תגובה
- 4k צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי GALAXYS3 9300I. המצב הוא כזה- כשאני מחבר סוללה למכשיר אז המכשיר נדלק מבלי לחוץ על כלום(מופיע הלוגו של הסמסונג עם הגלקסי S3 לכמה שניות ואז הוא נכבה ואז עוד פעם נדלק ונכבה וכך הלאה בלי הפסקה. ניסיתי להחליף סוללה, להוציא כרטיס זיכרון, להוציא SIM, להטעין את המכשיר, שום דבר לא הלך. מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 3 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את ה-ps4 dualshock ולחבר למחשב. רציתי לדעת איפה המחיר הכי זול שניתן לקנות? תודה מראש על כל עזרה.
-
- 9 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
הטאבלט ישמש לגלישה באינטרנט, צפייה בסרטים וקריאת ספרים. מעדיף שזה לא יהיה ווינדוס 8, אז כנראה שאנדרואיד (אלא אם זה הגרסה המלאה ולא RT, אז אני מניח שזה יהיה יחסית בסדר) התקציב הוא עד 1000₪, אבל מעדיף לחסוך כמה שניתן גודל מסך "7 נראה מספיק. כמובן אם אפשר "10 באותו התקציב אז עדיף קנייה בארץ באזור המרכז וממש בימים הקרובים תודה
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מה עדיף? הצרכים שלהם לא כבדים במיוחד: שיהיה ווצאפ, סוללה טובה, מכשיר מהיר ומצלמה טובה. התקציב הוא עד 1500 לכל אחד אני מאמין.. כעקרון לאס3 יש את המצלמה הכי טובה אבל הוא איטי.. והאם לדעתכם כדאי לנסות ולרכוש את G2 או שהוא מיותר בשבילם?
-
- 11 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
הי, מעוניינת לרכוש סמארטפון אמין ועמיד עבור אמא שלי. התקציב - 1000 ש"ח. ישמש אותה לקריאת מיילים, צילום, SMS, גלישה באינטרנט. חייב להיות ידידותי למשתמש, רצוי עם פונטים גדולים או לפחות עם אפשרות להגדלתם. קיבלתי מספר המלצות על LG אבל לא על דגם ספציפי. אשמח להמלצות, רצוי מכאלה שרכשו עבור הוריהם. תודה מראש לכל המגיבים! F
-
- 12 תגובות
- 3k צפיות
-
-
היי! מישהו יודע איפה אני יכול להשיג את המוצר הנל? למישהו יש ניסיון עם המוצר?
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום רב, הלך לי מכשיר הנוקיה הישן והטוב לעולמו. אחרי שישבתי עליו שבעה (7 שניות), ובעצת החברים ("תתקדם כבר למאה ה 21") החלטתי להשתדרג לסמארטפון. עם זאת, ישנה בעיה - אני קמצן. החלטתי להקציב 1000 שקלים חדשים למטרה זו. אני הולך להשתמש בטלפון בעיקר למטרות דיבור וסמס, אבל מדי פעם גם GPS,מצלמה, מעט גלישה ומשחקים "לייט" (כגון 'אנגרי ברדס'). כמו כן, סוללה שתספיק לזמן רב (התרגלתי להטעין את הנוקיה שלי פעם בשבועיים) מצאתי שני טלפונים בתקציב הנ"ל: Samsung galaxy S3 mini LG Optimus L7-II P714 על איזה מהם אתם ממליצים? אם יש עוד אופציות - אשמח לשמוע. תודה.
-
- 46 תגובות
- 12.6k צפיות
-
-
שלום, מדי פעם אין לי קליטה במכשיר note 3... מופיע עיגול עם פס כזה במקום של הקליטה. זה קורה הרבה גם תוך כדי שיחה ואז השיחה מתנתקת וגם חלק גדול מהיום אני לא זמין. מישהו נתקל בבעיה כזו? תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כפי שחלקכם יודעים וחלקכם לא, גוגל שינתה את מערכת ההרשאות שלה כביכול לפשט אותה למשתמש ההדיוט. כל עשרות ההרשאות השונות מקובצות במספר קטגוריות מצומצם עם הסבר פשוט וקצר על כל קטגוריה, נראה כי מדובר בשינוי קוסמטי ועל פניו נראה כי זה שינוי מבורך, אך מאחורי השינוי יש הרבה יותר מהנראה לעין. מסתבר שכאשר נותנים לאפליקציה הרשאה אחת בקטגוריה מסוימת, כל ההרשאות תחת אותה קטגוריה "נפתחות" לאפליקציה. http://www.androidauthority.com/google-play-simplified-permissions-389714/ למשל מפתח אשר החליט לבדוק יותר לעומק את השינוי - http://www.reddit.com/r/Android/comments/27n7yr/what_latest_changes_to_play_store_app_means_for ההשלכות של שינוי זה מאוד גדולות, הפרטיות של המשתמשים הולכת ומצמצמת ובעקב…
-
- 6 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
בלי שייכות לשום חברה. נקי, פשוט, לא אוכל סוללה ושהכל יעבוד עליו כמו שצריך ! תודה רבה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
-רק אנדרואיד -סוללה כמה שיותר גדולה ותחזיק כמה שיותר זמן -חריץ SD -GPS מתפקד (לא כמו בסינים עם כול ה MTK שעושים בעיות) -שיריץ אינטרנט,מיילים,וואסטאפ וקבצי טקסט לדפדוף במהירות, ללא לאגים ותקיעות מועמדים: LG l90 MOTO G NEXSUS 5? מה דעתכם? אני נוטה לכיון ה L90 של LG, האם יש למישהו נסיון? קרא ביקרות?
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש קורא אלקטרוני ולא מבין בתחום. אני מבין שהקינדל הרגיל הוא הקורא המוביל בעולם, אך האם הקינדל פייר (שהוא בעצם טבלט צבעוני) הוא קורא ספרים נוח וטוב כמו הקינדלים "הרגילים" ? תודה
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם ! אני מתכוון בעזרת ה' לשדרג את האייפון 4 - או לאייפון 5S או לגלקסי S4. האם ניתן במעבר לגלקסי (אנדרואיד) להעביר את אנשי קשר + הודעות וכו' מהאייפון 4 ? האם ניתן במעבר לאייפון 5s להעביר את אנשי קשר + הודעות וכו' מהאייפון 4 ? אם כן. כיצד ? תודה רבה רבה לכל העוזרים !
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, לאבא שלי יש את המכשיר הנ"ל (HTC Sensation XE - אני לא יודע אם יש הבדלים משמעותיים מול ה-Sensation הסטנדרטי בצד התוכנה), ולאחרונה הוא מתחיל לסבול מבעיות כמו תקיעות של תוכנות, התקנות תוכנה שעורכות הרבה מאוד זמן, והחל מהיום בבוקר חוסר יכולת לגשת לאנשי הקשר (תהליך בשם acore נתקע). קיוויתי שיש פיתרון זריז לדברים האלה, אך מחיפוש זריז ברשת לא מצאתי פיתרון קסם כזה. זה המקום לציין שאם מישהו מכיר את זה, אני יותר מאשר אשמח לשמוע. חשבתי שאם כבר יש סיבה, אז אפשר להתקין עליו ROM כלשהו עם מערכת מעודכנת יותר ולהרוג 2 ציפורים במכה. הבנתי שעדכונים מ-HTC לא יצאו כבר המון המון זמן, ולכן כל מה שנשאר לי הוא בעצם ROM כלשהו שאינו "רישמי". לצערי אני ממש לא מומחה בנושא וצריך עזרה לבחור…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://hwzone.co.il/gadgets/news/142943 מה אתם אומרים? אני אישית חושב שאם הוא יעלה בין 1300 ל 1700 אני קונה אותו.
-
- 48 תגובות
- 9.5k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, הרבה זמן שאני עם אנדרויד והחלטתי לגוון קצת. מעוניין בסמארטפון WP8 או WP8.1 בנחשב סמארטפון לשוק הבינוני. לא מחפש את הכי חזק בשוק אך מאידך לא הכי חלש. משהו ביניים שלא ירגיש לי זול מידיי. דגשים: *מסך טוב בין 4-5 אינצ' *חומרה בינונית+ התקציב כמו שכתוב 1000 ש"ח עם אפשרות לחריגה באם יש הצעה לסמארטפון ששווה את התמורה למחיר.
-
- 7 תגובות
- 2k צפיות
-