עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. שלום, יש לי כרגע Nexus4 שהוא בסדר אבל התחלתי לחשוב על שדרוג (יותר זיכרון, מצלמה טובה יותר, מסך, LTE וכו'.). אפשרויות שנראות לי טובות ואפשריות מבחינת התקציב: LG G4, אקספיריה Z3, וגם הוואוי P8 בא בחשבון. מה דעתכם? ועוד שאלה לגבי הנקסוס 6 של מוטורולה: כנראה שגם הוא מצויין והוא נקסוס, אבל הוא יקר יותר וקשה לי לראות את ההצדקה לכך. האם אני מפקשש פה משהו לגביו? למישהו יש כזה ויכול לחוות דעה לגביו? (כחובב "בלייד ראנר" קשה לי להיות אדיש למכשיר שנושא את השם הזה ) תודה! יובל.

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. Started by dolypooh,

אהלן חברים. העליתי את השאלה הזו בפורום הסלולאר ולא קיבלתי תשובה, אני מקווה שמכאן אקבל מידע רלבנטי. אני מעוניין לרכוש סמארטפון בתקציב של 500 ש"ח, מצאתי שני מכשירים שיכולים להתאים עבורי: Lenovo A369i Samsung Galaxy Mini 2 S6500 לגבי הגלקסי קראתי ביקורות מאוד טובות ממשתמשים (זאפ) ולגבי הלנובו לא מצאתי תיעוד לאמינות שלו. כרגע אני מתלבט אם לקחת אותו (את הלנובו) בעיקר כי המסך שלו גדול יותר, למישהו יש מידע עליו? מישהו יכול לומר לי מה איכות המכשיר? אשמח לכל עצה.. תודה.

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. Started by redead,

מה עדיף? הנקסוס אמור מתישהו להמכר גם באחת מהרשתות הסלולריות?

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. Started by DXter,

אהלן היה לי דיון דומה פה לא מזמן אבל אני לא מוצא אותו אז אני פותח חדש. מצאתי שהמכשיר נמכר באתר http://www.expansys-usa.com/htc-one-x+android-smartphone-unlocked-237901/ יש לי חבר בארצות הברית שמגיע לארץ ויוכל להביא לי אותו. אני רק לא הצלחתי להבין מהtechnical details למטה על איזה גרסה מדובר (בינלאומית או צפון אמריקה). המכשיר שהם מוכרים באתר יעבוד בארץ? (רק לדוגמא: ראיתי שם HSPA/WCDMA ואני יודע שCDMA זה משהו שלא עובד בארץ

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  5. במילה אחת: אכזבה!!!! http://www.forum.nokia.com/devices/N97 מעבד ישן ויחיד! במקום לשים 2 מעבדים של TI הם שמו מעבד ישן! קצת יותר מהיר מה 5800. בכל זאת מכשיר שעובד ממש ממש מהר, כל העולם ציפה שנוקיה שמו 2 מעבדים חדשים של TI. בכל אופן, אני N97 לא קונה.

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. Started by yortem,

לכתוב סמארטפון למבוגרים נשמע אחרת... בכל אופן. אני מחפש סמארטפון להורים שלי, שיש בו כפתורים ברורים וגדולים, קל לתפעול שפועל על מערכת אנדרואיד. לא מעניין אותי מצלמה או גודל מסך. עד 600 ש"ח. ושיהיה אפשר לקנות בחנויות בישראל.

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. Started by splitman,

שלום, אני מחפש טאבלט שיכיל GPS , בלוטות', ואפשרות לגלישה סלולרית. רוב הטאבלטים הם ללא התכונות הנ"ל. תוכלו להמליץ לי בבקשה על טאבלט שכן מכיל את הדברים האלה? הסתכלתי על asus transformer prime e pad tf201, אך הוא ללא תמיכה ב3G. יש אפשרות להשתמש בו ב NETSTICK ? ובמידה וכן - האם הוא מומלץ?

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. לפני כמה שנים בכיתה חבר שלי הכניס דבר כזה שכמו מטען פלאפון נכנס לשקע ואז האורות נכבים בכיתה.. מישהו יודע על כזה דבר איפה אפשר להשיג ? ואם אפשר למצוא כזה דבר שמכבה את כל החשמל באותו חדר? אני מקווה שזה חוקי כי זה נשמע מוזר

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. שלום, אני מחפש המלצה לפלאפון עד 1000 שח כאשר מה שהכי חשוב הוא שהמצלמה תהיה כמה שיותר טובה. שאר הפרמטרים פחות קריטיים. תודה מראש, ערן.

10. Started by Big_White,

יש כרגע ברשותי E72 שדי מספיק לי. הוא מתקשר,מסמס, יש לו מייל,פיסבוק, ווטסאפ... הסוללה שלו מספיקה ליום שלם של עבודה וטלפונים ואסמסים.... אבל בזמן האחרון הוא התחיל לעשות בעיות מוזרות כמו לא להשמיע צליל בקבלת אסמסים ולא להתריע על האסמסים. והסוללה התחילה להיגמר מהר יותר... בכל מקרה חשבתי על HTC SENSATION XL. יש הצעות אחרות? אייפון זאת לא אופציה בכלל... למוזיקה אני לא ישתמש בו מכיבן שיש לי אייפוד.

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. אני מעוניין בקניית טאבלט שמריץ WINDOWS 8. ההתלבטות העיקרית שלי היא בין Microsoft Surface Pro ל Samsung Ativ Smart Pc Pro. על מה אתם ממליצים לי מבין שניהם?

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  12. שלום לכולם... יש ברשותי את הדגם GPS1070 ואני מעוניין לעדכן אותו לגרסא הכי חדשה שיש ( בעברית כמובן ) אני מעוניין לקבל קובץ הורדת עדכון גרסא וגם איך לעדכן אותו כאשר יהיה לי את הקובץ של העדכון... המכשיר: http://www.getit.co.il/Prod/42427/ http://www.getit.co.il/ie2/HugePic.asp?PID=42427 תודה רבה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  13. Started by doreiny,

שלום לכולם, יש ברשותי מכשיר sgs שקניתי יד שניה לפני כשלושה חודשים, המכשיר עובד בצורה מזעזעת עם הרום של אורנג' (2.3.3), ברמה שאפילו להוציא שיחות מהטלפון קשה לפעמים כי הוא פשוט נתקע כל שניה! כבר מזמן רציתי להחליף לו רום, המדריכים בכל האתרים לא מספיק ספציפיים (או שלא נתקלתי בכאלה) לגבי מכשירים מהארץ עם רום 2.3.3 כל פעם שהטלפון מתחיל להתקע אני מחליט מחדש לעדכן רום, נכנס לחפש מדריך ורואה שכל הפרוצדורה מסובכת ולא בשבילי... הבנתי שאי אפשר לקבל רוט עם הגירסה הזאת של אורנג' וצריך לשנמך גירסה או משהו.. מישהו יכול לעשות לי סדר בבלאגן בבקשה? או לתת לי מדריך יעודי בשבילי שאני אוכל לשדרג רום למכשיר הצולע שלי סוף סוף? אגב אני מעוניין ברום של pilotx. תודה מראש לכל העוזרים.

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. משחק בניית פארק השעשועים האלמותי, משחק פוקימון חדש שיגרום לכם להתמכר, משחקים שיזכיר לכם למה אתם כל כך אוהבים את Skyrim ו-Fallout 4 - כל זאת ועוד ממתין לכם ממש עכשיו במכשירי האנדרואיד והאייפון שלכם לכתבה

15. מי מהם צורך יותר חשמל? ברור ל שה835 יבצע הרבה יותר טוב, אבל זה לא העניין אלא צריכת החשמל שלהם בהשוואה אחד לשני.

16. הי חברים, ראיתי את שבאג מוכרים במבצע את הנגן Cowon i7 בנפח 16GB במחיר 500 ש"ח. יש לי מס' שאלות לגבי הנגן: 1. האם המחיר משתלם או שיש נגנים אחרים שמשתווים לו ברמת המחיר הזאת? 2. מה זמן הסוללה? חשוב לי זמן סוללה גדול. 3. איך הוא נטען? USB? 4. איך התמיכה שלו בשמות עבריים? תודה מראש!

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. החברה האמריקאית מחייה את דגם ה-Blade Pro שלה, שיתחרה עם האליטה העליונה של עולם מחשבי המשחקים לכתבה

18. Started by etay93,

שלום לכולם אני מחפש פלאפון חדש בשביל אמא שלי, עדיפות הגבוהה היא ל touch ברמה גבוהה כד כמה שאפשר , ו wifi . אני ישמח להמלצות תודה.

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  19. בס"ד שבוע טוב אני לא כל כך מכירים את הטלפונים החכמים רק ממה שאני רואה אצל אחרים מה שחשוב לי ביותר זה: מחיר איכות - לא מעוניין לרוץ לתקן כל שנה אחריות לשנה לפחות וגם שתיהיה מעבדה באיזור המרכז ולא בסוף העולם שירות טוב, שלא יעשו לי משחקים אם הטלפון עושה בעיות או יבקשו תשלום על תיקונים בתקופת האחריות בתירוצים שונים ומשונים השימושים שלי מאוד בסיסיים אני חושב SMS, whatsup, צבע אדום, waze קצת, moovit, מצלמה, שמיעה של audio, קצת אתרים באינטרנט, skype בשביל הדברים האלה זה עד כמה משנה לי איזו גירסה של אנדרואיד? מה אתם אומרים על טלפון מחודש\מתצוגה ? אמרולי שמחודש זה אחד שבדרך כלל יש לו היסטוריה של תקלות זה נכון? אני רואה בזאפ טלפונים ב-300 שקל מה אתם אומרים על זה? תודה

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. Started by Naftul85,

שלום לכולם, פתחתי קבוצת רכישה למכשיר ה- Nexus 6P שעתיד להגיע במהלך חודש נובמבר. כמה שיהיו יותר נרשמים, ככה נגדיל את ההנחה שנוכל לקבל עבור המכשיר. טופס הרשמה לקבוצת הרכישה: http://goo.gl/forms/Zz0wDIa4Ho עמוד הפייסבוק לקבוצת הרכישה: https://www.facebook.com/Nexus6PIsrael שבוע טוב.

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. Started by marmark,

ברשותי MIO 550 ,המכשיר תומך בבלוטוס + WIFI. אני רוצה לדבר בו בעזרת SKYPE או תוכנה אחרת. הבעיה היא שמתי שאני מתחיל להתקין המחשב אומר שהוא לא מזהה את התוכנה. מה לעשות ? האים יש תוכנה דומה לסקייפ שיותר ידידותית להתקנה ? תדה.

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. Started by ibnsmc,

שלום לכולם, רוצה להחליף לאמא שלי את הטלפון. ורוצה משהו ברמה טובה ולא יקר מידי. תקציב של 1500 שקלים בערך. השאלה היא האם עדיף לקנות אחד מהסינים דגם חדש או שעדיף דגם סמסונג ישן.. למשל הגלקסי s6 שעולה היום בערך 1500.. מה דעתכם? אשמח לשמוע המלצות.

23. יש לי מכשיר של מוטורולה הC380 המסריח הזה שהוא "חינם" לחיילים מהיום שקיבלתי אותו אני מת להחליף אותו למשהו מתקדם יותר עם מצלמה וכמות זיכרון נורמלית לשמיעת שירים או העברת מידע המכשירים שאני מתלבט בינהם הם הX820 הדקיק והמעוצב, הK800I עם המצלמה האיכותית (שניהם עולים 35 ש"ח ל36 חודשים) או הK610I הפשוט יותר שעולה 20 ש"ח ל36 חודשים חשוב לי שלמכשיר יהיה ממשק נוח, שיהיה עמיד, שיהיה עם כמות זיכרון מכובדת (לפחות לכמה שירים וכמה עשרות תמונות) ואם אפשר אז אפשרות להרחבה (שמעתי שלסמסונג אין בכלל אפשרות ושלK800 זה כרטיס נורא יקר שאין בכלל בארץ) מה אתם אומרים? מה אתם ממליצים? האם שווה בכלל לשלם 35 ש"ח עבור הX820 או הK800 או שעדיף לשלם 20 ש"ח בחודש על הK600?

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. שלום רב, כיום אני משתמש ב- Jiayu G4S שקניתי בכ- 750 ש"ח לפני כשנה. במכשיר מצויין אך אני מעוניין להשתדרג לטלפון בעל אותן יכולות ובעל מסך קטן יותר. נתוני ה- Jiayu: מסך 4.7 אינץ'. זכרון פנימי 2GB אחסון פנימי 16GB מעבד: 8 ליבות במהירות 1.7GHz כל אחת הכל נפלא ואני נורא מרוצה אבל הגודל של המסך מפריע לי ואני רואה שככל שהזמן עובר המסכים רק גדלים :-( אני מחפש את הסמארטפון הקטן ביותר ובעל הנתונים הגבוהים ביותר שניתן "לדחוס" בו. אודה לכל עזרה.

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. Started by Radeon38,

שלום. אני שוקל רכישה של נגן אפל ואני רוצה לעשות בו מוד קטן בתוכנה. ידוע לי שיש לאיפוד מערכת הפעלה אלטרנטיבית שפותחת בו אופציות נוספות בתוכנה ומשפרת את הממשק עבודה איתו. אשמח לדעת מה השם שלה ומאיפה מורידים אותה.התוכנה היא קוד פתוח על בסיס לינוקס ומתעדכנת מעת לעת.

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים