עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by asaf556,

​ תקציב : 2000 חריגה: בלי חריגה מקור רכישה: ירכש בגרמניה תאריך הרכישה המשוער: שבוע הבא מפעילה סלולרית: גולן טלקום דברים הכרחיים במכשיר: מסך גדול ברזולוציה גבוהה מעבד חזק מצלמה טובה רצוי מ htc או lg הערות נוספות: המכשיר שיש לי עכשיו הוא נקסוס 4 ודי נמאס לי ממנו לכן אני מוכר אותו. חשבתי על האופטימוס g פרו הבעיה שהוא די יקר חשבתי אולי תמליצו לי על משהו דומה יותר זול

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. לדוגמה: http://support.apple.com/kb/HT4066 לא יודע אם היא רצה על האייפון אבל אם היה משהו דומה לאנדרואיד הייתי שמח מאוד. תודה!

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. היי. אני מתלבט בין 2350 שח יבואן לא רשמי ל2750 יבואן רשמי. מדובר על דגם 32 ג׳יגה של Lg g3 מה הייתם אתם לוקחים? תודה.

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. Started by ibnsmc,

שלום לכולם, רוצה להחליף לאמא שלי את הטלפון. ורוצה משהו ברמה טובה ולא יקר מידי. תקציב של 1500 שקלים בערך. השאלה היא האם עדיף לקנות אחד מהסינים דגם חדש או שעדיף דגם סמסונג ישן.. למשל הגלקסי s6 שעולה היום בערך 1500.. מה דעתכם? אשמח לשמוע המלצות.

5. Started by m1ke,

זה היה מצחיק כשהכנסנו אותם לבלנדר... אבל זה?! אני כמעט בוכה פה! תרבות בזבזנית!!!

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. ניסיתי כבר אבל זה מחק לי את כל האפליקציות כבר שחיברתי למחשב ניסיתי עם קופי טראנס מנג'ר אבל הוא לא מלא... מה אני עושה? לבטל אפשור באייטונס או להוריד משהו מהסידה? לא אכפת לי להשתמש בתוכנה אחרת ולא באייטונס... תודה לעוזרים...

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. כמו שהכותרת אומרת, קניתי היום את ה-LG G3 והוספתי 250 שקל ליבואן רשמי. הכל טוב ויפה, כשחזרתי הביתה קיבלתי איזה 5 עדכוני תוכנה כשהאחרון שבהם הוא הלוליפופ - אך הפלא ופלא, נעלמה לי העברית במכשיר. לאחר פשפוש באינטרנט בדקתי את ה-IMEI של המכשיר ומסתבר שיש לו מספר של סינגפור ולא של ישראל ולכן קיבלתי את העדכונים שלהם. זה הגיוני? זה תקין? צריך ללכת להרים מישהו על טיל? (אני יודע שיש morelocale 2 אבל זה לא העניין פה...)

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  8. Started by kebibas,

שלום, אני גר בעוטף עזה בקיבוץ חולית. קניתי גלקסי 3 ורציתי לדעת לאיזה חברה יש קליטה טובה יותר באזור מגוריי. תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. Started by Chronic,

שלום לכולם! אני מחפש משקפי מציאות מדומה ברמה ומחיר סבירים+ (לא יותר מ 1500 שח), לשימוש במשחקי מחשב וצפייה בסרטים. מה שבעצם אני מחפש זה משקפיים שמתחברים למחשב בלבד, לא האלו ששמים את מכשיר הטלפון בתוכם.. מה שאני שואל, זה האם יש דרישות כלשהם לכרטיס מסך או נתוני מחשב? כרטיס המסך שלי כבר בן 5 שנים ולא בדיוק המילה האחרונה מבחינה טכנולוגית.. אשמח להמלצות מגולשים שרכשו וניסו את המשקפיים.. בתודה מראש

10. הי חברים, ראיתי את שבאג מוכרים במבצע את הנגן Cowon i7 בנפח 16GB במחיר 500 ש"ח. יש לי מס' שאלות לגבי הנגן: 1. האם המחיר משתלם או שיש נגנים אחרים שמשתווים לו ברמת המחיר הזאת? 2. מה זמן הסוללה? חשוב לי זמן סוללה גדול. 3. איך הוא נטען? USB? 4. איך התמיכה שלו בשמות עבריים? תודה מראש!

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4953787,00.html ציטוט "אז אם אתם קונים גלקסי S8 או S8 פלוס, כדאי שתקחו בחשבון את הסיכון, ובהחלט שווה להצטייד במגן מסך וכיסוי. נציין שלפי ניסיון העבר מדגמי ה-Edge הקמורים, מציאת מגן מסך אינה משימה פשוטה מאחר שהשוליים המעוגלים גורמים למדבקות להתרומם ולבסוף להתקלף". אודה על חוות דעת

12. Started by Ronfer123,

היי חברה, אני פעיל מאד בפורום כרטיסי מסך ומפרטי מחשב, ושם לפני שפותחים דיון מחויבים למלות טופס, אני לא יודע איך זה כאן ואין לי את הטופס אז אני ארשום מה שאני צריך. אני מתכנן בשבוע הקרוב לקנות IPAD MINI, יש לי התלבטות האם לקנות 32GB או 16GB ??????? השימושים יהיה למשחקים (15-20) ולצפיית סרטים (גם 15 סרטים בערך) . אני יודע שמערכת ההפעלה של ה- IPAD MINI כמו בכל מכשירי Apple לוקח זיכרון, האם 16 GB מספיק לדרישות שלי? או שעדיף 32GB? אני אשמח שמי שעונה לי יפרט ויסביר לי עד לעומק העניין, כי זה לא קצת כסף ואני רוצה באמת להבין מה יותר כדי. תודה רבה רבה רבה לכל העוזרים!!! (נ.ב אני קונה את האייפד מיני עקב נסיעה של חודש ל…

13. Started by yoxo,

עכשיו אני משתמש בדפדפן שבא עם ה-5800 אבל הוא לא נוח בכלל אפשרי להתקין במקומו IE?

14. שלום. אני טסה לארה"ב ומזמינה לעצמי סמסונג גלקסי ס3 (דרך האינטרנט). אבא שלי מעוניין בסמארטפון גם. מה שחשוב לו: מצלמה טובה, ממשק הפעלה נוח ופשוט, התאמה לאפליקציות של בנק, חנייה וכו'. מבחינת מחיר- התקציב עד 700 דולר. אשמח לשמוע המלצות שלכם- האם לקנות לו אייפון? או אולי כדאי ללכת על סמארטפון של HTC? או מוטורולה? או משהו אחר שאני לא מכירה? תודה!

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. שיאומי, מאחוריך? ה-Galaxy A30 וה-Galaxy A50 נראים כמי שמתיימרים לספק תחרות ישירה עבור משפחת ה-Redmi Note המצליחה לכתבה

16. Started by Amit BL,

אני צריך שמות של אפליקציות שהם רדיו fm ונגן מוזיקה שתומך בעברית, זה לאדם שאינו יודע אנגלית ודיי חסר גישה לטלפונים

17. Started by Cyanide,

שלום, בזמן האחרון בכל מכשיר של נוקיה יש פגם שכל פעם גורם לי לוותר עליו. כנראה שבסוף אני אלך על הN900 אלא אם כן יצא פלאפון חדש, כי הוא המכשיר שאני מעדיף הכי הרבה למרות שהגודל והמשקל ממש נראים לי לא נוחים, זה באמת עד כדי כך גדול וכבד? אני יודע ש86 מכשיר מצויין אבל, אין סיבה מיוחדת פשוט לא בא לי עליו. וגם ה97 אומרים שהוא איטי מאד ויש בה הרבה באגים. אני כבר לא יודע מה לקנות, התקציב כבר לא בעיה למרות שאני ממש לא רוצה לשלם 600 דולר על פלאפון. כל הEseries מצויינים אבל רק בגלל הגודל אני לא רוצה אותם. שום מכשיר של SE לא יתקבל וגם לא מוטורולה, לא רוצה אייפון, היה לי ניסיון רע עם כולם חוץ מהאייפון שהסיבה שהוא לא רצוי היא בגלל שיש לי כבר אייפוד טאצ' וחוץ משיחות אין כל כך הבדל,ומה שאנ…

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. Started by Master Boo,

שלום אני מחפש נגן שיחליף את האייפוד שאפל שלי. הגודל הפיסי מאד חשוב- בגלל זה אני עובד עם השאפל. רצוי כמה שיותר זמן סוללה, כמובן. מעדיף 2GB, אבל גם 1 זה בסדר. לא חובה מסך. אני שומע כמעט ורק MP3, ככה שלא חובה תמיכה בקידודים שונים ומשונים. מאד רוצה שיהיה רדיו. יש משהו שעונה על כל הדרישות, שהוא לא של אפל? תודה!

• 17 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%a9%d7%99%d7%97%d7%95%d7%aa-%d7%a7%d7%95%d7%9c%d7%99%d7%95%d7%aa-%d7%91-whatsapp-%d7%9e%d7%a2%d7%9b%d7%a9%d7%99%d7%95-%d7%92%d7%9d-%d7%91%d7%90%d7%a0%d7%93%d7%a8%d7%95%d7%90%d7%99%d7%93/

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. פתחתי את הנושא בהתייעצות לפני שבוע אבל לא הייתה שם תגובה אחת אז אני מקווה שכאן יעזרו לי. אז ככה, שאלה הזויה אני יודע, אבל יש באפשרותי לקבל אייפון S4 חדש דנדש בחינם (לא יודע כמה נפח), וההצעה הזאת בדיוק באה לי בזמן שחשבתי לקנות גלקסי 3 (או 4, אין לי מושג מה ההבדל ביניהם בכלל), מה דעתכם? אגב עוד משהו שמאוד חשוב לי ולא גרם לי לקפוץ על האייפון זה נושא הקרינה שהוא פולט, הבנתי שכמות הקרינה באייפון היא בשמיים לעומת מה שהגלקסי פולט, האם זה נכון? ההבדלים באמת כאלה משמעותיים?

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. שלום רב, כיום אני משתמש ב- Jiayu G4S שקניתי בכ- 750 ש"ח לפני כשנה. במכשיר מצויין אך אני מעוניין להשתדרג לטלפון בעל אותן יכולות ובעל מסך קטן יותר. נתוני ה- Jiayu: מסך 4.7 אינץ'. זכרון פנימי 2GB אחסון פנימי 16GB מעבד: 8 ליבות במהירות 1.7GHz כל אחת הכל נפלא ואני נורא מרוצה אבל הגודל של המסך מפריע לי ואני רואה שככל שהזמן עובר המסכים רק גדלים :-( אני מחפש את הסמארטפון הקטן ביותר ובעל הנתונים הגבוהים ביותר שניתן "לדחוס" בו. אודה לכל עזרה.

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. Started by dids22,

היי, הגיע הזמן לשדרג את המכשיר הישן, כבר שבועיים אני מחפש מקום לרכוש מכשיר ולא מוצא. החברות הסלולריות כובלות אותך לחתום על "אינטרנט" ויש את כל החנויות החאפריות האלו שמציעים לך מכשיר "חדש". מכירים אולי חנות אמינה וזולה בארץ? מה עם חו"ל? מה הכדאיות לרכוש מכשיר בחו"ל? תודה

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. על פי הדיווחים, סמסונג שמה בצד את כל מה שהיא למדה עם סדרת הגלקסי הפופולארית שלה עד עכשיו ותתכנן מאפס את מכשיר הדגל הבא שלה, ה-Galaxy S6 לכתבה: http://hwzone.co.il/project-zero-%d7%a1%d7%9e%d7%a1%d7%95%d7%a0%d7%92-%d7%9e%d7%9e%d7%a6%d7%99%d7%90%d7%94-%d7%9e%d7%97%d7%93%d7%a9-%d7%90%d7%aa-%d7%94%d7%92%d7%9c%d7%a7%d7%a1%d7%99/

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. Started by yonathanxp,

שלום לכולם, קניתי בתאילנד נוקיה 5300 מקורי (גם פתחתי אותו לעברית בארץ) ויש לי בעיית קליטה. יש לי SIM ביג טאק של אורנג'. תודה לעוזרים!!

25. שלום, אני מחפש המלצה לפלאפון עד 1000 שח כאשר מה שהכי חשוב הוא שהמצלמה תהיה כמה שיותר טובה. שאר הפרמטרים פחות קריטיים. תודה מראש, ערן.

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.