גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,792 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, רכשתי לא מזמן גלקסי נקסוס (מודל GSM)- וזה בעצם הסמארטפון הראשון שלי איי פעם. שדרגתי היום לחבילת גלישה באורנג'. הפעלתי את אופציית Mobile Data, וזה לא מתחבר לשום דבר. מישהו יודע איך גורמים לטלפון להתחבר לאינטרנט הסלולרי? לפני יומיים הטלפון שלי בטעות השתמש באינטרנט הסלולרי, וקיבלתי SMS מאורנג' שאומר שחייבו אותי. נטרלתי את אופציית Mobile Data וזה הפסיק. עכשיו כשרכשתי חבילה מתאימה והפעלתי את האופצייה מחדש, כלום לא קורה. אני מפספס משהו? אני ממש חדש בכל הנוגע לסמארטפונים.. תודה
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, אני גר בעוטף עזה בקיבוץ חולית. קניתי גלקסי 3 ורציתי לדעת לאיזה חברה יש קליטה טובה יותר באזור מגוריי. תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
בקרוב נוסע ללונדון מעוניין לקנות SIM מקומי לתקופה עם חבילת DATA נורמלית יש חיה כזאת?
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שיאומי, מאחוריך? ה-Galaxy A30 וה-Galaxy A50 נראים כמי שמתיימרים לספק תחרות ישירה עבור משפחת ה-Redmi Note המצליחה לכתבה
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
- 2 followers
-
-
ניסיתי כבר אבל זה מחק לי את כל האפליקציות כבר שחיברתי למחשב ניסיתי עם קופי טראנס מנג'ר אבל הוא לא מלא... מה אני עושה? לבטל אפשור באייטונס או להוריד משהו מהסידה? לא אכפת לי להשתמש בתוכנה אחרת ולא באייטונס... תודה לעוזרים...
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי חברה, אני פעיל מאד בפורום כרטיסי מסך ומפרטי מחשב, ושם לפני שפותחים דיון מחויבים למלות טופס, אני לא יודע איך זה כאן ואין לי את הטופס אז אני ארשום מה שאני צריך. אני מתכנן בשבוע הקרוב לקנות IPAD MINI, יש לי התלבטות האם לקנות 32GB או 16GB ??????? השימושים יהיה למשחקים (15-20) ולצפיית סרטים (גם 15 סרטים בערך) . אני יודע שמערכת ההפעלה של ה- IPAD MINI כמו בכל מכשירי Apple לוקח זיכרון, האם 16 GB מספיק לדרישות שלי? או שעדיף 32GB? אני אשמח שמי שעונה לי יפרט ויסביר לי עד לעומק העניין, כי זה לא קצת כסף ואני רוצה באמת להבין מה יותר כדי. תודה רבה רבה רבה לכל העוזרים!!! (נ.ב אני קונה את האייפד מיני עקב נסיעה של חודש ל…
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי! מישהו יודע איפה אני יכול להשיג את המוצר הנל? למישהו יש ניסיון עם המוצר?
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
בחודש ספטמבר חברת Adobe האחראית על תוסף ה-Flash העלת את דרישות המינימום לתוסף ה-Flash 10.1 דרישות המינימום העדכניות נכון להרגע : המכשירים הנתמכים : http://www.adobe.com/flashplatform/supported_devices/smartphones.html האם חברת ADOBE שכחה להסיר את ה-A853 Milestone\A855 Droid מרשימת העדכון? או שעדיין יש תקווה? חברות הסלולר הבטיחו שתשוחרר גרסת 2.2 של Android OS ל-Droid\Milestone,יש אומרים שהמכשירים יעודכנו לגרסה 2.2 אך התמיכה ב-Flash 10.1 תבוטל.
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום זה זמן רב שאני מחפש רום ICS יציב ובעברית לCaptivate/ אשמח אם מישהו יוכל להדריך אותי בנושא ולהמליץ על אחד שעובד לו והוא מרוצה ממנו. יום טובבב ושנה טובה@!
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
אהלן חברים. העליתי את השאלה הזו בפורום הסלולאר ולא קיבלתי תשובה, אני מקווה שמכאן אקבל מידע רלבנטי. אני מעוניין לרכוש סמארטפון בתקציב של 500 ש"ח, מצאתי שני מכשירים שיכולים להתאים עבורי: Lenovo A369i Samsung Galaxy Mini 2 S6500 לגבי הגלקסי קראתי ביקורות מאוד טובות ממשתמשים (זאפ) ולגבי הלנובו לא מצאתי תיעוד לאמינות שלו. כרגע אני מתלבט אם לקחת אותו (את הלנובו) בעיקר כי המסך שלו גדול יותר, למישהו יש מידע עליו? מישהו יכול לומר לי מה איכות המכשיר? אשמח לכל עצה.. תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מי מהם צורך יותר חשמל? ברור ל שה835 יבצע הרבה יותר טוב, אבל זה לא העניין אלא צריכת החשמל שלהם בהשוואה אחד לשני.
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
תקציב : 2000 חריגה: בלי חריגה מקור רכישה: ירכש בגרמניה תאריך הרכישה המשוער: שבוע הבא מפעילה סלולרית: גולן טלקום דברים הכרחיים במכשיר: מסך גדול ברזולוציה גבוהה מעבד חזק מצלמה טובה רצוי מ htc או lg הערות נוספות: המכשיר שיש לי עכשיו הוא נקסוס 4 ודי נמאס לי ממנו לכן אני מוכר אותו. חשבתי על האופטימוס g פרו הבעיה שהוא די יקר חשבתי אולי תמליצו לי על משהו דומה יותר זול
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
לדוגמה: http://support.apple.com/kb/HT4066 לא יודע אם היא רצה על האייפון אבל אם היה משהו דומה לאנדרואיד הייתי שמח מאוד. תודה!
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
האם אי פעם תהיתם איך אפל מצליחה לדווח על רווחים כל כך עצומים בדוחות הפיננסיים שלה? התשובה קשורה להכנסות החברה ממכשירי האייפון שלה, העומדות על כמעט פי שלושה מיצרנית מכשירי האנדרואיד הממוצעת לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%a1%d7%95%d7%93-%d7%94%d7%94%d7%a6%d7%9c%d7%97%d7%94-%d7%9e%d7%97%d7%99%d7%a8-%d7%94%d7%90%d7%99%d7%99%d7%a4%d7%95%d7%9f-%d7%94%d7%9e%d7%9e%d7%95%d7%a6%d7%a2-%d7%92%d7%91%d7%95%d7%94-%d7%a4%d7%99/
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
היי. אני מתלבט בין 2350 שח יבואן לא רשמי ל2750 יבואן רשמי. מדובר על דגם 32 ג׳יגה של Lg g3 מה הייתם אתם לוקחים? תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי מכשיר של מוטורולה הC380 המסריח הזה שהוא "חינם" לחיילים מהיום שקיבלתי אותו אני מת להחליף אותו למשהו מתקדם יותר עם מצלמה וכמות זיכרון נורמלית לשמיעת שירים או העברת מידע המכשירים שאני מתלבט בינהם הם הX820 הדקיק והמעוצב, הK800I עם המצלמה האיכותית (שניהם עולים 35 ש"ח ל36 חודשים) או הK610I הפשוט יותר שעולה 20 ש"ח ל36 חודשים חשוב לי שלמכשיר יהיה ממשק נוח, שיהיה עמיד, שיהיה עם כמות זיכרון מכובדת (לפחות לכמה שירים וכמה עשרות תמונות) ואם אפשר אז אפשרות להרחבה (שמעתי שלסמסונג אין בכלל אפשרות ושלK800 זה כרטיס נורא יקר שאין בכלל בארץ) מה אתם אומרים? מה אתם ממליצים? האם שווה בכלל לשלם 35 ש"ח עבור הX820 או הK800 או שעדיף לשלם 20 ש"ח בחודש על הK600?
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
אני טס עוד שבועיים לארה"ב ואני רוצה שתביא לי HTC ONE X משם אני הולך לבקר שם קרובי משפחה אז ככה שאפשר לקנות במשלוח השאלה שלי היא איפה הכי זול יש שמה התקציב הוא עד 500$ תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
זה היה מצחיק כשהכנסנו אותם לבלנדר... אבל זה?! אני כמעט בוכה פה! תרבות בזבזנית!!!
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4953787,00.html ציטוט "אז אם אתם קונים גלקסי S8 או S8 פלוס, כדאי שתקחו בחשבון את הסיכון, ובהחלט שווה להצטייד במגן מסך וכיסוי. נציין שלפי ניסיון העבר מדגמי ה-Edge הקמורים, מציאת מגן מסך אינה משימה פשוטה מאחר שהשוליים המעוגלים גורמים למדבקות להתרומם ולבסוף להתקלף". אודה על חוות דעת
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, יש לי מכשיר גלקסי 2. כחלק מהעבודה שלי אני משמיעה קבצי מוסיקה מתוך מאגר מוסיקה דרך המדיה פלייר בלפטופ קטן. אני מעוניינת להשתמש בגלקסי כבגיבוי לבנייה ועבודה עם קבצי מוסיקה ומאגר מוסיקה, במקרה והמחשב שלי מתקלקל. אם כן, האם יש תוכנה כמו מדיה פלייר או איטיונס שאפשר לעבוד אתה בצורה קלה, מסודרת ומקצועית ??
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
קניתי לא מזמן את המכשיר, לאחר השימוש הראשוני חיברתי אותו למטען שקיבלתי באריזה, והטעינה הייתה ארוכה - מאוד. משהו כמו 6-7 שעות מ0 ל100. הנחתי שזאת הטעינה הראשונית, וגם מישהי שיש לה את המכשיר הרגיעה אותי שככה זה בטעינה הראשונית. אבל - כרגע המכשיר נמצא בטעינה השנייה שלו, וגם היא בקושי מתקדמת. כבר כמעט שעה והוא עלה 6% בערך. אני די מודאג.. מישהו נתקל בבעיה כזאת?
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום בחודש הקרוב אני כנראה יזמין לי נגן iriver clix ורציתי לדון איתכם בכמה סוגיות שעלו לי בראש ואני אבקש לדעת את דעתכם : 1. לגבי הבטרייה, מדובר בבטריית ליתיום מובנת כך שיש להניח שהיא תחלש עם הזמן. מישהו רואה בזה חיסרון גדול ? האם אפשרי להחליף סוללה כזאת ? איך שומרים על סוללה שכזאת (מהרגע שמקבלים את הנגן לראשונה) שתמצה את עצמה הכי טוב שאפשר ? ובכללי,אם אני אשתמש בנגן משהו כמו 2-3 פעמים בשבוע למשך 2-3 שעות של שמיעה רציפה... כמה זמן תחזיק הסוללה ? 2. התמיכה של הנגן הזה ב-WMP 11 - הקליקס דבוק למדיה פלייר כמו שהאיי פוד דבוק לאיי טיונס. עד כמה זה חיסרון ? האם זה צריך להדליק לי נורת אזהרה ? 3. מסך הטאץ' - האם זה מועד לבלאי ?! מישהו שמע איזה פידבק על השיטה הזאת ? חוץ מטביעות אצבע…
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
חיברתי אותו למחשב , כשהוא מחובר למחשב חיבתי אותו ומאז הוא לא נדלק. מה לעשות? :'(
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-