עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by taltarablus,

גוגל ו-HTC לא ייצרו יחדיו מכשיר נקסוס מאז 2010, כאשר HTC לא ייצרה טאבלט כבר הרבה שנים - כעת כל זה הולך להשתנות לכתבה: http://hwzone.co.il/htc-%d7%aa%d7%99%d7%99%d7%a6%d7%a8-%d7%90%d7%aa-%d7%94%d7%98%d7%90%d7%91%d7%9c%d7%98-%d7%a0%d7%a7%d7%a1%d7%95%d7%a1-9/

2. היי, טוב אז ראשית, קניתי את הפלאפון, בחול (מחנות פיסית, אני לא בארץ כרגע), בהתחלה הוא בכלל לא נטען לי, אז חשבתי שהמסך שחור בזמן הטעינה או משהו, הסתבר שהמטען דפוק. שזה מעצבן (כי זה לא משהו שבודקים בחנות), אבל אפשר לחיות איתו הבעיה הגדולה האמיתית היא שהמקשי טאץ' לא עובדים לי, מה שהופך עבודה עם אנדוראיד לבלתי אפשרית לחלוטין. מה שמ-מ-ש מעצבן אותי (ובעיקר מבאס כי צריך להתחיל להתעסק עם אחריות מחול ושיט). השאלה היא כזו, קודם כל, האם אני מפספס משהו? יש אולי איזו הגדרה שאני צריך לעשות? עדכון שכדאי לי לעשות? שנית, האם מישהו אולי נתקל בדיון על משהו דומה? כי מהחיפוש הקצר שערכתי לא מצאתי שום דבר. איזה עצבים, עד שנפטרתי מהטלפון העתיק שלי אני צריך לחכות שהגלקסי יתוקן יא אללה

• 6 תגובות
    • 2.4k צפיות
  3. Started by NeoTrix,

היי חברים, אשמח לסיוע קל. אני מנסה למצוא טאבלט זול לרכישה, משהו באיזור ה-500-600 שקל. אני מבין שכמובן במחיר הזה אי אפשר להביא מציאה מי יודע מה, ושזה יהיה קרוב לוודאי משהו סיני אבל זה בסדר מבחינתי כל עוד זה משהו סביר+. את הרכישה כנראה לא אעשה בארץ, מן הסתם, אלא דרך אתרים כמו ebay,aliexpress,amazon אם אפשרי למצוא משם אז יותר טוב. אין לי יותר מדי דרישות, רק שיהיה Android, שיריץ Skype (כלומר מצלמה קדמית סבירה) קצת אינטרנט ומסמכים וזהו. + לא חובה אופציה ל-SIM. אם יש, אז מה טוב, אם לא אז לא צריך. כי אני מניח שהיכולת ל-SIM מייקרת קצת את הטאבלט. השימוש יהיה על WiFi בלבד. אם מישהו מכיר, אשמח מאוד. תודה רבה מראש!

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. אהלן, אז נמאס לי כבר מהתקלות האינסופיות שיש לי עם המקשים והסוללה ב-K800I שלי אז החלטתי לרכוש מכשיר חדש. אני מחפש משהו כמה שיותר זול, מעדיף לא להתקרב ל-2000 שקל שיוכל לספק לי את הדברים הבאים: אמינות גבוהה ומיעוט תקלות ותקעיות במכשיר. סוללה חזקה כמה שאפשר (למרות אני יודע שבסמרטפונים זאת נקודת תורפה). מפה עם GPS. כמה שיותר אמיד למכות/מים ובקיצור, שרידות גבוהה כמה שאפשר. ייעוד עיקרי: מוזיקה - זקוק להרבה מקום, 16GB מינימום עם עדיפות ל-32GB. אם המכשיר בא עם פחות, אז צריך לקחת בחשבון במחיר שאני הולך להוסיף לו כרטיס זכרון (במקרה ואפשר). ייעוד משנה: אפליקציות קטנות, בעיקר אפליקציות עם סרטוני סלסה למינהם. זהו, אשמח לעזרתכם

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by cheat-it,

ראיתי ברשת BUG משקפיים שאמורות להפחית לחץ בעבודה מול מחשב, יש למישהו אותם או אתם יודעים אם שווה לקנות??? http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=8656&perur=2&t=45&c=600

• 6 תגובות
    • 2.6k צפיות
  6. Started by saarxee,

בעוד כחודש בערך, אתם חושבים שהמחיר ירד בצורה משמעותית לפי ניסיון עבר עם S3 לדוגמה? אני שם לב שהמחיר יורד במעט מיום ליום, כרגע הוא עולה כ- 2814 ב-VMOBILE. מה דעתכם? והיכן הכי משתלם לבצע רכישה של המכשיר? האם יהיה משתלם לרכוש אותו בתשלומים?

7. Started by yaron@,

שלום רב, אני מעוניין לרכוש סמארטפון חדש בתקציב של 1200 שקל. השימושים שלי הם להפעלת אפליקציות כגון וויז, וואטס אפ, פייס בוק , וכמובן גלישה באינטרנט וצפייה בסרטונים. חשוב לי שהמכשיר יהיה חזק ולא יתקע עם איכות צפייה וצילום. 1)רציתי שתמליצו לי האם עדיף לקנות S2 או S3. 2)האם קיים מכשיר אחר במסגרת התקציב שעדיף לקנות. 3)אני מתכוון לקנות את המכשיר מחנות והוא צריך להיות חדש. תודה על העזרה. ירון.

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%94%d7%9b%d7%99%d7%a8%d7%95-%d7%90%d7%aa-%d7%94%d7%98%d7%90%d7%91%d7%9c%d7%98-%d7%94%d7%9e%d7%95%d7%96%d7%9c-%d7%a9%d7%9e%d7%a8%d7%99%d7%a5-%d7%97%d7%9c%d7%95%d7%a0%d7%95%d7%aa-8-1-%d7%95%d7%90/

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. מישהו נתקל בבעייה הזאת? קניתי לפני שבוע את האייפון שלי בשישי שעבר מksp. חזרתי הביתה ואחרי שעתיים השוותי עם מכשיר לבן של חבר, ושלו יותר חד וברור שלי יותר צהבהב. אתמול, גם כן. באו אליי דודים שלי והשוותי עם כולם והאייפון שלי באמת צהוב יותר הלכתי ל ksp ומה שהיה להם להגיד זה "אפל מוציאים סדרות של מסכים ולא הכל אותו דבר". אני יכול לממש את אחריות היצרן במקום אחר שהוא במסגרת גבולות המדינה שלנו? כי אני יודע שאם אני עכשיו אטוס לארה"ב ואלך לאפל סטור יחליפו לי בשנייה הראשונה שישימו לב שיש הבדל בין המכשיר שלי למכשיר אחר! עזרה?

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by Symbore,

שלום רב, השאלה בכותרת. לאחרונה החלפתי סוללה (הסוללה מקורית נקנתה באורנג' במחיר הפקרות של 150 ש"ח) הסוללה מחזיקה כיום שלם דלוקה ללא שימוש וכחצי יום עם שיחות קצרות ניסיתי להטעין ולרוקן כמה פעמים וזה לא עזר. לאחר מימוש האחריות והחלפת סוללה, הענין ממשיך. האם יכול להיות שזה משך זמן הסוללה? האם יכול להיות שהטלפון עצמו לא תקין?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  11. מחפש המלצות לסמארטפונים עם הערות/הארות של בעד ונגד,המכשיר הראשון שמשך את עייני היה ה-HTC Desire מה אתם אומרים עליו? שאלה נוספת,במידה ואני רוכש מכשיר בארה''ב תהיה בעיה להשתמש במלוא הפונקציות שלו בארץ? ועניין נוסף איך ההתייחסות מצד חברות הסלולר למכשיר שנרכש באופן פרטי ובהקשר הזה,האם אני מפספס הטבות כלשהן וכולי... בקצרה, התייעצות כללית לרכשית מכשיר סמארטפון ראשון,ומכשיר סלולארי ראשון שלא דרך חברה סלולארית מקווה שהגעתי לפורום הנכון! תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. יום חמישי הגיע ה IAUDIO7 4GB שהחליף את ה G3 ז"ל . קצת רשמים ותמונות : 1. החבילה - הקופסא עצמה נראת ומרגישה מאוד איכותית . 2. הבאנדל - מאוד דליל, מכיל חוברת הפעלה, דיסק התקנה, כבל USB, אוזניות וטופס אחריות. 3. הנגן עצמו - מאוד קטן וקל. מרגיש ונראה מאוד איכותי. 4. איכות הסאונד - אין מה לדבר. הפעם IAUDIO הוכיחו שהם מייצרים את הנגנים הכי טובים מבחינת איכות הסאונד. יש המון אפשרויות שאפשר לשחק איתם ולהוציא סאונד פשוט מצוין ביחס לנגן MP3 . לנגן יש פירוט מצוין ואפילו במוזיקת רוק רועשת בפול ווליום הוא לא נחנק ומוציא סאונד מפורט ומדויק. הבאס של הנגן פשוט מהמם ! כל כך עמוק ומדויק שעושה צמרמורת, ביחד עם ה JBL 220 מוציא באס מדהים. 5. איכות הצג - הצג מאוד מאוד חד ביחס לגודל שלו . מספק…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. שלום לכולם, במכרז של עיתון "כלכלה - ידיעות אחרונות" על נגן MP3 דגם NW-E002FB של סוני, הגיעה למקום ראשון החנות "שלמה סטור" עם מחיר של 300 ש"ח (כולל משלוח). אפשר לראות את הפרטים כאן: http://www.shlomostore.co.il/product.asp?productid=3878&CatCode=456. אני לא מבין גדול בתחום, אבל בדיוק חשבתי לקנות נגן, אז אשמח לשמוע מה דעתכם. אולי יש דגם עדיף במחיר הזה ? תודה לעונים...

• 6 תגובות
    • 990 צפיות
  14. Started by shibie,

לcreative zen vision:m יש עדכוני קושחה? ואיך איכות הסאונד שלו? תודה..

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by WarNet,

היי,אני מעוניין לקנות את המכשיר הנייד הזה:http://www.htc.com/www/product/hd2/overview.html בחנות שאני קונה מספקים את תוכנת EYRON-תוכנה שמספקת עברית למכשיר הזה :http://www.pocketpc.co.il/. האם מישהו נתקל בבעיות עם התוכנה הזו? האם למישהו שהוא בעל המכשיר הזה צצו בעיות מסוימות במערכת ההפעלה שלו,במכשיר,במסך מגע? האם המכשיר יעבוד כסדרו עם כרטיס SIM של Orange שהוא לא דור 3? תודה רבה על העזרה.[br]פורסם בתאריך: 14.05.2010 בשעה 21:38:38 מישהו?

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים.. מתלבט בין שני מכשירים המוצעים חינם ממקום העבודה, ההתלבטות היא בין J7 2016 לבין A5 2017, דבר אחד שממש קסם לי במכשיר ה-J7 הוא פלאש במצלמת הסלפי הקדמית. לאחר צפייה באין ספור ביקורות הבנתי את הדברים הבאים. J7: זיכרון RAM 2 גיגה, זיכרון פנימי 16 גיגה, מסך גדול "5.5 אך נחות באיכות משל ה-A5(בנוסף לא גורילה גלאס), סוללה נשלפת(אפשרי להחליף), פלאש למצלמה קדמית(אהבתי), חיבור רגיל מיקרו USB נפוץ יותר, ספיקר חלש לטעמי, A5:זיכרון RAM 3 גיגה, זיכרון פנימי 32 גיגה, מצלמות איכותיות יותר מאשר ב-J7 גם קדמית וגם אחורית, מסך איכותי יותר אך קטן יותר "5.2(גורילה גלאס), סוללה לא נשלפת, עמיד למים ואבק עם תקן IP68, חיבור טעינה חדש …

17. אני מחפש נגן בסביבות נפח של 20GB, אין לי צורך בניגון סרטים או הצגת תמונות אך במידה ויש נגן מומלץ שאכן כולל את הפונקציות הללו אז גם טוב חשוב לי שאיכות הסאונד תהיה מצויינת... יש לי כבר כמה נגנים בראש אבל אני רוצה לשמוע את המלצותיכם... אגב, מה אתם אומרים על ZUNE החדש של MS? יש לכם כבר חוות דעת לגביו?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by UnwiZ,

בעבר המחשב שלי העביר בקלות את כל השירים מהאייטונס לאייפוד (למרות כמה קשיים מעצבנים שחוזרים תמיד למשל שלפעמים המחשב מחליט שהוא לא מזהה בערך חצי מהפלייליסט שלי...), והיום כשאני בא להעביר שירים מהאייטונס לאייפוד (שם את זה בפלייליסט שהאייפוד אמור לקלוט ואז לוחץ Sync "My iPod" זה מעביר לי רק 20 שירים במקום ה160 שלי! יש למישהו מושג מה יכולה להיות הבעיה??

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by vista,

שלום יש לי טאבלט של אסוס (MeMO Pad 7 ME170CX), והמטרה לשמה קניתי אותו היא ניהול ספריית מוזיקה והשמעה למערכת סאונד. הבעייה היא שברגע שאני שם הרבה מוזיקה בטאבלט, הוא נתקע! שמתי למשל כ 10GB של שירים, והאפליקציות מוזיקה התחילו לעבוד לאט ולהתקע, או לתת שגיאות של "אי אפשר לנגן את השיר הזה". חשבתי אולי להחליף למערכת הפעלה אחרת, אולי למשהו יעודי למוזיקה... יש דבר כזה? (כרגע יש אנדרואיד 3.4.43, בילד של אסוס MeMo_Pad)

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. Started by motogt,

אני מתעניין לאחרונה לקנות iphone 3gs יד שניה. יש לי שאלות בנוגע לגלישה באינטרנט שלו. 1. שמעתי שיש גלישה בפורטל התוכן ויש גלישה חיצונית. אם אני גולש באתרי אינטרנט רגילים, למה זה נחשב? 2.שמעתי גם שהאייפון מחובר תמיד לאינטרנט זה נכון? 3. שרותים כמו GPS, איזה סוג גלישה זה (חיצוני או פורטל)? 4. כרגע יש לי סים דור 2, עד כמה אני חייב את הגלישה הסלולרית של המכשיר? משתמש ממוצע יכול להסתדר רק עם WIFI ? זהו בנתיים...תודה לעונים

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by Ramax,

הממ ... יש דרך כלשהי להפוך את העברית שתהיה נורמלית ?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by Morphine,

מהו הסמארטפון הטוב ביותר שניתן לקנות בתקציב הזה? לא ממש משנה לי מערכת ההפעלה או העדפה למותג מסוים, יותר חשוב לי שתהיה מצלמה כמה שיותר איכותית.

• 6 תגובות
    • 2.6k צפיות
  23. Started by Guarding angel,

?

24. Started by TripMan,

אני מתעוון לקנות את SANDISK SANSA E250 ב-480 ש"ח ב-KSP האם שווה? תודה מראש

• 6 תגובות
    • 923 צפיות

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.