עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. במילה אחת: אכזבה!!!! http://www.forum.nokia.com/devices/N97 מעבד ישן ויחיד! במקום לשים 2 מעבדים של TI הם שמו מעבד ישן! קצת יותר מהיר מה 5800. בכל זאת מכשיר שעובד ממש ממש מהר, כל העולם ציפה שנוקיה שמו 2 מעבדים חדשים של TI. בכל אופן, אני N97 לא קונה.

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. שלום לחברי הפורום אבא שלי כרגע משתמש בgalaxy mini, ובתור בן אדם שגובהו שני מטר אתם יכולים להבין למה זה בעייתי. ולכן אשמח לקבל את עצתכם לסמארטפון עד 500 שקל, עם אפשרות לחריגה קלה כמובן במידה והדרישות לא בקנה אחד עם הטלפונים הקיימים. דרישות: לפחות 5 אינץ' (לG2 שלי יש 5.2, וזה סבבה לו), GPS, קליטת WIFI, אנדרואיד, וזהו בעצם. שימושים עיקריים כרגע זה רק אינטרנט ואסאמאסים, במידה ויהיה טלפון נורמלי אז אולי גם וויז וכדומה. לא שימוש כבד בכלל. אין לי בעיה עם מכשירים סיניים (ובמחיר הזה עם הדרישות זה כנראה הדבר היחיד שאפשרי) ואין לי בעיה להזמין מחו''ל ולחכות. זמן זה לא פקטור, אבל רק אם יש הפרש משמעותי בין לקנות מהארץ לבין חו''ל. תודה על העזרה.

3. Started by proevo4ever,

כנראה השתבש לי הכרטיס במכשיר.... אני רוצה לקנות חדש מה ההבדלים בין ה CLASS ? וראיתי שיש גם קלאס X133 / X600 מה זה אומר? כמו כן, איזה חברה מומלצת ? יש לי SANDISK ושוב פעם הוא מתפקד דיי גרוע חח(אחרי שנה וחצי)

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. Started by yosda-boy,

שלום רב, אתמול קניתי את הפלאפון W995 (שהוא אחלה דרך אגב), איך אפשר להעביר סרטים לפלאפון (יש לי המון מקום). בתודה מראש Mystery

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. Started by ofir2808,

שלום לכל חברי הפורום, אני מנסה להעביר את כל הודעות ה-SMS שהיו לי במכשיר הנוקיה N95 שלי לאייפון, מישהו יודע איך אני יכול לעשות את זה? בתודה מראש לכל העוזרים (יש לי הודעות חשובות שהייתי רוצה שיעברו איתי למכשיר החדש שלי - אומנם אייפון 3 אבל גם משהו).

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. Started by Guy King,

שלום, אני מתלבט בין שני הנגנים האלו. איזה מהם עדיף יותר?

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. די הייתי סגור על הנוקייה N95 ....שניראה מדהים! לא בטוח כמה הוא שימושי לי - כי אני לא ממש מעוניין לקבל מיילים לסלולאר מצלמה לא מעניינת אותי וגם לא נגן MP3 אח"כ אמרו לי ללכת על הסוני 800 שהוא מצויין ויותר זול מה שהכי חשוב לי זה ה דור שלוש ביגלל הבלוטוס וה WIFI (שאומרים שמאפשר לדבר בSKIPE ) מה שלא פחות חשוב לי זה הניראות של המכשיר...

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. Started by Dror Arasheven,

המשטרה החרימה את הטלפון שלי לפני שבוע והיום הוא מראה את פעולות המערכת 'בסיגנון דוס' על המסך שלי בשכבה נוספת למה שהיה המסך הרגיל .... מה נראה לכם הבעיה ? זה נראה שצריך להתקין את המערכת שוב ....

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. שלום כרגע יש לי samsung galaxy s4 ואני אוצה לקנות מחשיר חדש ואני לא יודע מה לבחור אז אני רוצה המלצות אם יש לכם. תודה

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. ההכרזה על מכשיר הדגל הבא מבית היצרנית הסינית בת השמונה הופכת ברגע לחשיפה של שלושה דגמים חדשים ומבטיחים, כל אחד בדרכו ובמחירו לכתבה

11. Started by tzolerguy,

היי כולם אז ככה אחרי קצת יותר מ 3.5 שנים עם מספר אחד בדור ה3 כמו שקראו לו כשהוא יצא ה 6680 שלי החלטתי שהגיע הזמן להתפנק ולהמשיך הלאה המכשיר הנ"ל אמור להיות מושק עוד היום או מחר באורנג ורציתי לדעת אם יש פה מישהו שיכול לתת עליו חו"ד ממקור ראשון משהו שיש לו את המכשיר ועובד איתו יום יום כמובן שאם מישהו התנסה בו ולא משתמש עדיין אשמח לשמוע מה דעתו על המכשיר ואם יש לכם המלצות על מכשיר דומה גם יתקבלו בברכה תודה ויום טוב.

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. קבוצת מדענים מסטנפורד מצאה דרך יעילה וחכמה יותר להפוך את סוללות הליתיום-יון לעמידות בפני שריפה לכתבה

13. שלום, יש ברשותי מכשיר אייפון 4 שנקנה ברשת סלקום שבה אני נמצא כרגע, אני מעוניין להתנייד ורציתי לוודא שאכן אוכל לעבור להוט בלי בעיות. משיטוט ברשת הבנתי שיש לא מעט בעיות: - הבנתי שלהרבה אנשים קיימת בעיית קליטה בהוט מובייל בעיקר בגלל חוסר תמיכה של המכשיר שלהם, מה לגבי המכשיר שלי? - בעייה של חיסול הבטרייה של המכשיר בשל roaming קבוע שהמכשיר עושה כאשר מדלג בין רשתות.. או משהו כזה, זה נכון? - אי תמיכה בIMESSAGE ושליחת mms ? בעיות אלו הן בעיות כתוצאה של חבלי לידה של החברה או שעדיין קיימות ? האם קיימות בעיות נוספות שכדאי לי להיות מודע אליהן? האם אכן אוכל לעשות מעבר חלק מסלקום להוט? בן.

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. Started by geigera,

שלום אני מחפש טאבלט בגודל 9-7 אינץ'. מה שאני רוצה ממנו זה הצגת קבצי וורד באופן ברור (לא קטן מדי), חיבור לווייז (חיבור טוב, בלי בעיות ותקלות) ודואר אלקטרוני. כל השאר - פחות חשוב. לא משהו משוכלל יותר מדי, שלא יהיה יקר (עד 1000-1200 שקל), אבל איכות טובה (כלומר, אמינות). על מה אתם ממליצים? תודה ארי

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. שלום לכל העוזרים והקוראים, יש ברשותי מחשב כפיד Mio P560 שמכיל תקשורת WiFi, ויש לי מחשב נייד שגם הוא מכיל תקשורת WiFi, ואני מעונין לתקשר בין שניהם להעברת קבצים והתחברות לאינטרנט בין אחד לשני. לכן אני מחפש מדריך שיסביר כיצד לשנות את כל ההגדרות שאמורות להיות בשני המכשירים. אני יודע שאפשר להתקין בנייד אקטיב סינכ, אך, המטרה היא ללמוד ולהבין את ההגדרות שיש לשנות במכשירים. תודה מראש לכל העוזרים.

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. שלום לכולם אני רוצה לחבר טאבלט של טושיבה (WT10-A-103) באופן המתואר בשרטוט המצורף. עד כה לא הצלחתי למצוא התקן שיכול בו זמנית גם לטעון אותו וגם לסכנרן אותו עם שני התקנים נוספים (אחד מהתקנים הנ"ל צריך גם להיטען תוך כדי). אשמח לעזרתכם - האם אתם יודעים על התקן מתאים עבור צרכיי? תודה מראש על עזרתכם. אסף

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. אני מחפש כרטיס זיכרון למכשיר שלי Galaxy Note 2 מתלבט אם לקנות סאנדיסק אקסטרים וגם ראיתי כאלה של סמסונג אבו מה עדיף יותר? יש לי כרגע 16 ג'יגה של סאנדיסק אבל הוא ממש איטי

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. Started by LiorP23,

רצוי כמה שיותר דומה לאיי פוד נפח 1GB חובה מחיר כמה שפחות איכות לפחות סבירה

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. היות והחברה התקדמה לMilestone, צריך לשפוך החוצה את מה שיש לה בנייד הישן. אורנג' טוענים שהם לא יכולים לעשות את זה לתוך המיילסטון כי הם לא משווקים אותו אז הם לא טרחו ללמוד איך מעבירים אליו דברים, וכשביקשתי מהם לתת לי את זה באיזשהו פורמט אחר, הם התעקשו שאי אפשר. אז אם למישהו מכן יש כבל נתונים שיתאים ל6070 והוא גר באיזור המרכז, אני אשמח אם תוכלו להשאיל לי אותו ליום אחד (: עד כמה שהבנתי הכבל צריך להיות CA-42 והמכשיר נראה ככה:

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. Started by Warped,

בקרוב מישהו שאני מכיר טס להונג קונג. קיום יש ברשותי נגן iRiver iFP-799, ואני רוצה לשדרג אותו למשהו יותר רציני. שמעתי שהiAudio X5L טוב... יש עוד המלצות?

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. מחקר שבחן כמה עשרות יישומים של מערכת ההפעלה הסלולרית של גוגל גילה כי כמחציתם מספקים לחברות הפרסום מידע פרטי על בעל המכשיר, כולל מספר הטלפון שלו ומיקומו הפיזי, ללא רשותו או ידיעתו. התגלה שהמידע על המשתמש במכשיר הועבר לשרת חיצוני, בדרך כלל של חברה מסחרית. המידע שהעבירו האפליקציות כולל את מספר הטלפון, ולעתים קרובות גם את מיקומו הפיזי, בהתבסס על יכולות ה-GPS שבמכשיר. האפליקציות שלחו את המידע בתדירות גבוהה, לעתים אחת ל-30 שניות, גם כאשר לא הציגו פרסומות. הכתבה במלואה: http://www.calcalist.co.il/internet/articles/0,7340,L-3419085,00.html

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. Started by amirn,

אשמח לדעת איך הוא, האם כדאי לקנות כמחליף לטאבלט 10" המזדקן שלי (Z4 יקר מדי) קראתי שיש שתי בעיות לחלק מהמשתמשים : - מסך נשבר/נסדק מעצמו - מסך לעיתים לא מגיב/מדויק למגע האם נתקלתם בזה או בבעיות אחרות? תודה

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. Started by Sh_Dor_Lq,

שלום לכולם בקרוב אני טס לתאילנד (צריך עזרה דחוף!) ואני רוצה להצטייד בנגן MP3/MP4 חדש. איני יודע איזה נגן לקנות בהתאם לדרישות שלי ואני מקווה שתמליצו על משהו. הדרישות שלי מהנגן החדש: 1. בעל מסך ברור וקריא (לא חייב להיות גדול, העיקר שיעשה את העבודה). 2. 16GB ומעלה או בעל חריץ הרחבה של הזיכרון. 3. שיספק ווליום חזק 4. שיוכל לקרוא קבצים מסוג FLAC (מוכן להתפשר על זה) לגבי התקציב כרגע אני לא אגביל אותו אך אני מצפה שאם כבר אתם ממליצים אז שזאת תהיה השקעה כמה שיותר מינימלית ביחס לדרישות שציינתי. מקווה שתעזרו לי כי חייב כבר לקנות ואני לא רוצה לקנות משהו שאינו מומלץ.

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  24. הם הולכים לספק הכל, החל משיחות, SMSים, שירותי אינטרנט וכו' - כשלפי מה שרשום עולה כי רק השיחות וה-SMSים יהיו תכלס על גבי רשת פלאפון. הקידומת שלהם הולכת להיות 055-33XXXXX. מאחל להם ולשאר המפעילים בהצלחה, אנחנו כצרכנים רק נרוויח - זה בטוח. http://tech.walla.co.il/?w=/4/1771405&m=1&mid=106107

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. Started by hwMiller,

שלום לכולם, אני מחפש SmartPhone לחברה שלי, התקציב שלה בסביבות 1000 ש"ח, אפשר למשוך עד 1500. (כך שמובן שאנחנו מחפשים יד 2) מה חשוב לה במכשיר? 1. שיהיה מסך מגע 2. שהיא תוכל להנות מאפליקציות 3. עדיף - שיראה טוב עקרונית הייתי מעדיף את ה - Iphone 3g אבל נדמה לי שאי אפשר להתקין עליו את מערכות ההפעלה שאחרי גרסא 4.1 מה שאומר שהיא לא תוכל להתקין אפליקציות חדשות. ב Xperia יש אנדרואיד 1.6, אני לא כל כך מבין בזה או אם יש מגבלות בנושא הזה. אשמח לקבל תגובות והצעות גם למכשירים אחרים.

דיונים חדשים בפורומים