גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,792 דיונים בפורום זה
-
חברים, אני זקוק להמלצות לסמארטפון אנדרואיד בתקציב מינימלי - גג 1000 ש"ח. לא פלוס מינוס 1000. גג 1000. ז"א אם יש משהו טוב ב-500-700 אז עדיף. מה שחשוב בסדר חשיבות יורד: איכות שמע טובה ורמקול איכותי (מאוד חשוב), מסך פלוס מינוס 5 אינץ', שלא יזחל, לקנות בארץ ושתהיה אחריות סבירה. זהו. תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
במקום לפתח ולשדרג את האפליקציה המרכזית של המדיה החברתית, השיקה Facebook אפליקציה המבוססת רשת השוקלת רק כ-252 קילו-בייט למדינות עם שווקים מתעוררים לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%94%d7%a1%d7%95%d7%a3-%d7%9c%d7%9b%d7%a8%d7%a1%d7%95%d7%9d-%d7%97%d7%91%d7%99%d7%9c%d7%95%d7%aa-%d7%94%d7%92%d7%9c%d7%99%d7%a9%d7%94-facebook-lite-%d7%92%d7%99%d7%a8%d7%a1%d7%94-%d7%90%d7%95/
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, מישהו יודע איך מדביקים תרגום לסרט בגלקסי 4, הסרט נמצא על הכרטיס של הפלאפון. תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום אני עומד לקנות טלפון אנדרואיד בקרוב, זה יהיה הטלפון אנדרואיד הראשון שלי. הגרסא תהיה 4.2, ואני סקרן לגבי משהו אחד חשוב. אני זוכר שלפני כמה זמן, אנשים שיש להם אנדרואיד, אמרו לי שהטלפון מסנכרן כל מיני דברים שאנחנו מזינים לתוכו, אל החשבון בגוגל. דוגמא אחת שאני זוכר, היא שאם למשל אתם מוסיפים בן אדם ל-Contacts בטלפון, אז גוגל מסנכרנים את זה אל חשבון ה-google שלכם, ואז אם למשל תיכנסו ל-gmail, מכל מחשב desktop, ותלחצו על Contacts, אז תראו את האנשים שיש לכם בפלאפון. (זו רק דוגמא אחת לסינכרון - אבל אני זוכר שהיו עוד כמה וכמה..) השאלה שלי: האם יש איזה Setting שמשפיע על זה, ויכול לאפשר לי כמשתמש לבחור לא לסנכרן דברים? ומהם הדברים שכן מסונכרנים, בנוסף לדוגמא שהבאתי שהיא ה-Contact…
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
נפטר לי האייפון 4 קצת נשבר לי ממערכת ההפעלה שלהם שחונקת ולמרות שלל חומרת אפל שברשותי (כולל אייפד 2) החלטתי לערוק. הכיוון המתבקש היה כמובן מכשיר מבוסס אנדרוייד אלא שבבדיקות גב אל גב שערכתי לסאמסונג גלאקסי S מול אייפון 4 התאכזבתי קשות מרמת ליטוש ממשק המשתמש של מערכת האנדרוייד (2.3). ייתכן ולרבים תצוגה קופצנית בהגדלת/הקטנת תוכן הדפדפן, פונטים שאינם מלוטשים דיו לאחר הגדלה או ארגון מסכים שלדעתי סובל מחוסר סדר וארגון אינם מהווים סיבה טובה להדיר אצבעותיהם ממערכת הפעלה שעל פניו נראית לא רעה אולם לי חוסר הבשלות בנקודת זמן זו של המוצר הנוכחי הביאה אותי לשקול מכשיר מבוסס WP7. סירטונים שראיתי ברשת מציגים מערכת הפעלה ממוקדת וברורה שנראה כי רמת הליטוש והתצוגה בה קרובה יותר לרמת iOS4…
-
- 18 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום! לאחרונה שמעתי ש- MOTO X FORCE הוא בעל מסך בלתי שביר - הראשון והיחיד בשוק. האם הוא באמת היחיד? בנוסף, האם יש כיום מגן מסך שמאפשר ביטחון קרוב למוחלט שהמסך לא יישבר? תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
ברשותי נוקיה E71, וכמו רוב הטלפונים המודרניים(יחסית) כמעט בלתי אפשרי לראות את המסך שלו באור שמש. יש משהו שאפשר לעשות בנוגע לעניין? לקנות "מגן מסך" anti glare למשל יכול לעזור? זה ממש ממש לא נוח, ובטח במדינתנו הקטנה ושטופת השמש 90% מהזמן...
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מחפש נגן מוזיקה MP3 איכותי עד 8GB ועד מחיר של 350 ש"ח. קראתי באינטרנט קצת וראיתי שמאוד ממליצים על הנגן של Sandisk. רציתי לדעת מה ההבדל בין הנגן > Sandisk Sansa Clip לנגן > Sandisk Sansa Fuze? למה ה- Fuze יקר משמעותי יותר? איזה תכונות יש ב- Sansa? האם הוא איכותי? מבחינת מוזיקה? אוזניות? תומך עברית? מה צריך לדעת לפני שבוחרים נגן? היעוד שלו הוא ליומיום ולריצות קצת גם אפשרי. תודה רבה!
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מעונין לעדכן את הנקסוס 5 שלי למרשמלו 7.1 אנני מכיר את כל הנושא אם מישהו יכול להדריך אותי כיצד לעשות נכון וטוב
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי פלאפון Samsung Galaxy S שקניתי מOrange וזה כמובן אומר שיש לי את האנדרואיד עם הדברים של Orange וגם Android 2.2 ואני רוצה לעדכן אותו ל2.3. אני חייב לעדכן אותו דרכם או שיש דרך לעשות את זה לבד (בלי לפרוץ או משהו שיסיר לי את האחריות)? ואם יש לי גם את הזכות לבקש שיעדכנו לי את המערכת הפעלה בלי הנעילה של Orange? (שמעתי שזה לא חוקי שהם עושים את זה).
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מישהו יכול בבקשה להמליץ לי על דגם של מכונת עיצוב זקן? לא מעוניין לעשות משהו מיוחד אלא שתהיה אפשרות לקבוע אורך זיפים ושיהיה יעיל ונוח (מקווה שזה המקום הנכון לפרסום) תודה
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
ברשותי מוטורולה אטריקס 4G, רציתי לשאול האם יש רום מותאם שכדאי להתקין במקום המקורי.. בסך הכל אני מסתדר עם המכשיר, העברית קצת מציקה לפעמים אבל לא קריטית, אבל יש לי רושם שרום מותאם עשוי לגרום למכשיר לבצע פעולות הרבה יותר מהר ממה שכבר עכשיו.. תודה
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
חברת הענק חוגגת רבעון מוצלח ברובו עם השקת גרסאות מעודכנות ל-Surface Book 2 ול-Surface Laptop לכתבה
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
- 2 followers
-
-
ערכתי חיפוש ועברתי על הנושאים האחרונים בפורום, ויצאתי משם רק יותר מבולבל. הבנתי שכדאי לבחור ב-Kindle או ב- Nook. השימוש העיקרי יהיה קריאת ספרים אלקטרוניים באנגלית. הדרישות הן: - תקציב של 400-500 ש"ח. - E-INK - דפדפן מובנה (יכולת לקרוא טקסטים מ- Howstuffworks ו- Wiki למשל) - 7 אינץ' - הצגת מסמכי PDF (לא חובה אבל יכול להיות בונוס נחמד) יש מע"מ על קורא אלקטרוני? מאיפה מומלץ לקנות?
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי! אני עם מוטורולה דיפיי + פלוס, עם הגרסה המקורית של מערכת ההפעלה שלו (+MOTOBLUR), והכל רץ מה זה מעאפן. יש לאגים. לוקח לי איזה 20 שניות לחכות לפעמים כדי לעבור נגיד לסקשן של הסמסים בטלפון. הטלפון גם לא מגיב מהר. לפעמים מנסה ללחוץ על משהו והטלפון מקבל את הפקודה רק איזה 5-10 שניות אחרי. שמעתי על התקנת CM7 שיכולה לעזור, אך אני לא מתמצא וצריך לשמוע ממישהו שעשה את זה כבר בדיוק על גרסת הפלוס הזו, ויכול להעיד שהכל עדיין עובד כמו שצריך?! (חייב לציין שהיה לי בזמנו מוטורולה דיפיי שהחזרתי כבר לחו"ל. עליו התקינו לי CM7, והיה שם באג נוראי - שכל פעם שהשתמשתי בספיקר-אנשים מהצד השני לא שמעו ת'שיחה! היו רעשים! ומאז אני לא יודע אם זו הייתה בעיה חומרתית או תוכנתית עם ה CM7, ולכן אני חו…
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן, לאחות של חברה שלי יש MILESTONE - אז הצעתי לה שנתקין לה כמה משחקים חינמיים וכמה ערכות והכי חשוב נבצע גיבוי. משום מה בשביל לבצע את כל הפעולות הללו חייבים להשתמש לפחות כפעולה ראשונית בMARKET. ניסיתי דרך הWIFI וניסיתי דרך האינטרנט של סלקום - ואני מקבל שגיאת תקשורת כשאני מנסה להירשם לMARKET וגם כשאני מנסה להשתמש בשם משתמש קיים ! ניסיתי לעשות ריסט למכשיר וזה לא הועיל - ניסיתי אפילו בלי כרטיס סים ! - פשוט לא רוצה לעבוד מה עושים ? (רציתי לעשות שחזור הגדרות יצרן אבל אין איך לגבות ללא תוכנת גיבוי שמורידים עם הMARKET)
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי , אני רוצה לעשות אפשרות לגישה מסויימת לפי מרחק מסויים ממכשיר אחר ..איך כותבים פקודה כזאת בפשטות ? הסבר : נגיד שני מכשירים אנדרואידים שמותקנת אצלם האפליקציה. מקבלים גישה מסויימת שאני יגדיר כשהם יהיו במרחק של x מטר אחד ליד השני ..כמובן שהגי פי אס דלוק.. זאת אומרת שהמרחק יהיה מתאים לתנאי המרחק של הקוד תפתח אופציה משותפת .. אני מתלמד לפתח אפליקציות וחשבתי על איזה משהו שאני עדיין לא מסוגל לבנות . אני צריך איזה מדריך של עבודה עם מיקום location באנדרואיד .. תודה לעוזרים .. אנא ממכם לא להתחכם ולזלזל רק לענות לשאלה מי שיכול יכול מי שלא בבקשה לא להגיב סתם
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן חברים בפעם האחרונה שהייתי כאן התלבטתי בין מספר מכשירים, לאחר חיפוש ברשת ומספר פורומים הגעתי להחלטה שאלך על ה AMOI A862W . הביקורות עליו טובות ורציתי לשאול האם יש למישהו ניסיון איתו? מעניין אותי מה איכות הרמקול,GPS המסך האם זה מסך פלסטיק או זכוכית? רגיש לנגיעות או לא? תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום רב. כאשר אני מנסה להפעיל סרטים בmk802 אני שומע רעש של אפלקציות שאני מפעיל,לחיצה על תיקיות במערכת הפעלה וכו..(כל הדברים שקשורים למערכת הפעלה) אבל שאני מנגן סרט אני לא שומע סאונד... מישהו נתקל בבעיה ויודע לפתור אותה?
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
סמארטפון האנדרואיד השאפתני של היצרנית הקנדית זמין באופן רשמי לקראת הנחיתה בחנויות בחודש הבא, עם תג מחיר מאתגר במיוחד שמתחרה ישירות במיטב מאפל, סמסונג, LG וכל השאר לכתבה: http://hwzone.co.il/שיהיה-בהצלחה-ה-blackberry-priv-זמין-להזמנה-מוקדמת-ב/
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
הטאבלט ישמש לגלישה באינטרנט, צפייה בסרטים וקריאת ספרים. מעדיף שזה לא יהיה ווינדוס 8, אז כנראה שאנדרואיד (אלא אם זה הגרסה המלאה ולא RT, אז אני מניח שזה יהיה יחסית בסדר) התקציב הוא עד 1000₪, אבל מעדיף לחסוך כמה שניתן גודל מסך "7 נראה מספיק. כמובן אם אפשר "10 באותו התקציב אז עדיף קנייה בארץ באזור המרכז וממש בימים הקרובים תודה
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
http://www.techradar.com/reviews/phones/mobile-phones/motorola-milestone-xt720-694979/review אחלה מכשיר בהחלט,אך שכחו לציין כמה דברים חשובים : * איכות השיחה * איכות הספיקר * רגישות המסך * קליטה * האם יהיה ניתן לשדרג לאנדו 2.3 סקירה נחמדה,אך נחכה לסקירות של ההוא עם הקול הסקסי מ-PhoneArena ו-GSMArena
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יתרונות ? חסרונות ? סוללה ? ממשק ? זרימה בתפעול המכשיר ללא תקיעות ? אלה שקנו אשמח לשמוע תגובות שלכם על המכשיר . התלבטות הייתה בין ה- LG G3 ל- HTC ONE M8 ( עדיין קיימת )
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום יש לי טבלט galaxy tab 1 verizon, sch-1800 יש אפשרות לעשות לו עברית? ומקלדת עברית? ובכלל לאיזה גירסה אפשר לשדרג אותו הכי שאפשר והכי מהירה? זה על 2.3.5 והוא אומר שזה הכי מעודכן
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הדור החדש של המחשבים הניידים מבית הענקית הקוריאנית מציג שילוב חסר תקדים בין מעבדי Intel 18A פורצי דרך, יכולות AI מתקדמות הפועלות באופן מקומי על המכשיר ומבנה דקיק במיוחד שאינו מתפשר על עוצמת עיבודלכתבה
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-