גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,797 דיונים בפורום זה
-
היי.. אני מתכן לקנות אייפון ולפרוץ אותו כדי לאפשר התקנת תוכנות צד שלישי.. השאלה עם תהיה אפשרות להריץ עליו IGO8 חוקי שקניתי ל-GPS אחר שברשותי? הכל כמובן בצירוף מתאם GPS לאייפון תודה על העזרה
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יותר מדי טוב מכדי להיות אמיתי? מכשיר הדגל של LG צץ באתר המכירות הבינלאומי מצוייד בתג מחיר תחרותי ביותר לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%94-lg-g4-%d7%a0%d7%95%d7%97%d7%aa-%d7%91%d7%90%d7%99%d7%91%d7%99%d7%99-%d7%91%d7%9e%d7%97%d7%99%d7%a8-%d7%a9%d7%9c-500-%d7%93%d7%95%d7%9c%d7%a8/
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מעוניין לקנות מכשיר חדש. כרגע מחזיק (i9100 (S2 והוא גמר את הקריירה. יש כמובן את ה-nexus 4 אבל המסך שלו דיי ירוד יחסית ל-S2 שהתרגלתי אליו וכמו כן הבנתי שהוא קצת שביר. מה אתם אומרים מה יש בשוק בסביבות ה-1500 אפשר קצת לחרוג שאפשר לקנות עכשיו בארץ. מעדיף משהו נפוץ שאפשר לקבל עדכונים עבורו מ-CM. i9300 ?? לא מיושן קצת?
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם. לחברה שלי היקרה יש יומהולדת וכמתנה היא מקבלת את האפשרות לבחור איזה נגן שהיא רוצה בתקציב של 1100 בערך. לאחר סקירות רשת קצרות התחלנו להתבלבל,ARCHOS , IPOD TOUCH , מה עדיף ?? מאיפה?? בכל מקרה היא מעוניינת במשהו שהיא תוכל לחבר אולי לטלויזיה או למערכת אשמח לתגובה מהירה - יש אפשרות לרכוש מארה"ב דרך חבר מחר
-
- 17 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הי חברים פוטרתי מעבודתי במפתיע (עקב סגירת החברה) יש לי חנות באיביי שאני כרגע מרים אותה יותר אבל לסדר את הראש החלטתי לטוס לחודש-חודשיים להודו - תאילנד אני חייב שיהיה איתי טאבלט (מעדיף מיני) ואין לי שמץ של מושג מה לקנות כל כתבה באינטרנט אומרת משהו אחר אני מודיע מראש שאין לי הרבה כסף אבל מה שאצטרך לשפוך אשפוך. אז ככה: שיהיה מיני טאבלט שיהיה חזק איכותי כמה שאפשר אמרו לי מינימום 32 ג'יגה אבל אם זה אנדרואיד אז תמיד אפשר להשים סים שידע לקבל אינטרנט ממקומות קצת יותר מבודדים בעולם כמו הודו ונראה לי שזה הכל..... יש לי בבית לאפטופ pc ומחשב mac אז אני יכול לעבוד עם מה שתמליצו תודה מראש על עזרתכם לאחד שלא מבין תודה ושבוע טוב
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן, יש כאן http://lcdeal.co.il/items/214558-LG-G2-32GB-D802-%D7%99%D7%91%D7%95%D7%90%D7%9F-%D7%A8%D7%A9%D7%9E%D7%99-%D7%90%D7%9C-%D7%92-%D7%99 lg g2 ב1595 בלי אחריות יבואן רשמי, ו1845 עם האחריות של היבואן הרשמי. איזה אפשרות עדיפה?
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
הגלגול החדש והמשוכלל של נגן ה-XBMC זוכה לגירסה חדשה, יוצא משלב הבטא וזמין כעת להורדה רשמית עבור מכשירי האנדרואיד, בחנות האפליקציות הרשמית של גוגל לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/אפליקציית-מרכז-המדיה-kodi-זמינה-לאנדרואי/
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, אני מתלבט בין שני הנגנים האלו. איזה מהם עדיף יותר?
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום אני מחפש טאבלט בגודל 9-7 אינץ'. מה שאני רוצה ממנו זה הצגת קבצי וורד באופן ברור (לא קטן מדי), חיבור לווייז (חיבור טוב, בלי בעיות ותקלות) ודואר אלקטרוני. כל השאר - פחות חשוב. לא משהו משוכלל יותר מדי, שלא יהיה יקר (עד 1000-1200 שקל), אבל איכות טובה (כלומר, אמינות). על מה אתם ממליצים? תודה ארי
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
נו, אולי עוד כמה ימים אחד כזה יידלוף בארץ . השאלה הגדולה היא אם עכשיו אפל ישלחו את הCIA להחזיר את האייפון "האבוד". נראה שהעיצוב נקי יותר: אין ברגים ויש הדפסה מלאה מאחור. ומי יודע - אולי הסינים כבר הוציאו זיוף לאייפון 4 עוד לפני שהוא ייצא, יותר מדי "אייפון הלך לאיבוד" לאחרונה. אולי לאנשי השיווק של אפל יש תשובות לגבי זה. http://www.gsmarena.com/the_nextgen_iphone_spotted_again_this_time_in_vietnam-news-1649.php http://gizmodo.com/5536912/another-lost-iphone-4-shows-new-details?skyline=true&s=i
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
ההכרזה על מכשיר הדגל הבא מבית היצרנית הסינית בת השמונה הופכת ברגע לחשיפה של שלושה דגמים חדשים ומבטיחים, כל אחד בדרכו ובמחירו לכתבה
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
רצוי כמה שיותר דומה לאיי פוד נפח 1GB חובה מחיר כמה שפחות איכות לפחות סבירה
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכם, יש לי מערכת קולנוע של סמסונג בעלת יציאת HDMI אחת אני מעוניין לשמוע מהמערכת גם מהמחשב וגם מהטלוויזיה הבעיה היא כזאת: יש לי ממיר HD של הוט שמחובר לטלוויזיה (משמע אני רואה ושומע HOT רק מהטלוויזיה) - גם הממיר בעל יציאת HDMI אחת ואני צריך איזשהי דרך לחבר גם את הממיר של הוט אל המערכת קולנוע, ואני צריך גם לראות בטלוויזיה (המחשב שלי מחובר למערכת קולנוע באמצעות PL בלבד ומחובר לטלוויזיה באמצעות VGA) אם אני יקנה את המפצל הבא: ואני יחבר את המפצל אל הממיר, ואני יחבר יציאה אחת לטלוויזיה ויציאה אחת למערכת קולנוע, האם אני אראה בטלוויזיה וישמע מהמערכת קולנוע או שHDMI לא יודע לעבוד במקביל ?
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
פתחתי את הנושא בהתייעצות לפני שבוע אבל לא הייתה שם תגובה אחת אז אני מקווה שכאן יעזרו לי. אז ככה, שאלה הזויה אני יודע, אבל יש באפשרותי לקבל אייפון S4 חדש דנדש בחינם (לא יודע כמה נפח), וההצעה הזאת בדיוק באה לי בזמן שחשבתי לקנות גלקסי 3 (או 4, אין לי מושג מה ההבדל ביניהם בכלל), מה דעתכם? אגב עוד משהו שמאוד חשוב לי ולא גרם לי לקפוץ על האייפון זה נושא הקרינה שהוא פולט, הבנתי שכמות הקרינה באייפון היא בשמיים לעומת מה שהגלקסי פולט, האם זה נכון? ההבדלים באמת כאלה משמעותיים?
-
- 18 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
כותרת. זה השיקול היחיד שלי לאחד קריאת ביקורות עליו האם לקנות אותו או לא [32 ג"ב]. לפי הבנתי יש לו צ'יפ דאק של אולפסון איכותי מאוד, דבר שהעלה דרסטית את איכות השמע בטאץ' - מה שהופך אותו למאוד אטרקטיבי. [לפי אנשים רבים כולל האד-פי איכות הסאונד של הטאץ' החדש משתווה ל-סנסה קליפ|קואון די-2|סדרת אס של סוני|סוני איי-829 ועוד רבים נחשבים אחרים].
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
בחודש ספטמבר חברת Adobe האחראית על תוסף ה-Flash העלת את דרישות המינימום לתוסף ה-Flash 10.1 דרישות המינימום העדכניות נכון להרגע : המכשירים הנתמכים : http://www.adobe.com/flashplatform/supported_devices/smartphones.html האם חברת ADOBE שכחה להסיר את ה-A853 Milestone\A855 Droid מרשימת העדכון? או שעדיין יש תקווה? חברות הסלולר הבטיחו שתשוחרר גרסת 2.2 של Android OS ל-Droid\Milestone,יש אומרים שהמכשירים יעודכנו לגרסה 2.2 אך התמיכה ב-Flash 10.1 תבוטל.
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
בקרוב מישהו שאני מכיר טס להונג קונג. קיום יש ברשותי נגן iRiver iFP-799, ואני רוצה לשדרג אותו למשהו יותר רציני. שמעתי שהiAudio X5L טוב... יש עוד המלצות?
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הי, אני מחפש טבלט עם הדרישות הבאות: - andorid 4.3+ או windows 8\8.1 - לא סיני ומהארץ - מסך 8-10' רצוי FHD + IPS חיבור מיקרו SD (תמיכה ב OTG לא מספיקה). - חווית שימוש כמה שיותר "חלקה" רצוי -2 GB RAM שימושים: -גלישה באינטרנט, קריאת ספרים, סרטים. המלצות? ASUS MeMO Pad FHD 10 ME302C-1A052A ASUS Transformer Book T100TA-DK002H / H100TA-DK001H תודה
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכל העוזרים והקוראים, יש ברשותי מחשב כפיד Mio P560 שמכיל תקשורת WiFi, ויש לי מחשב נייד שגם הוא מכיל תקשורת WiFi, ואני מעונין לתקשר בין שניהם להעברת קבצים והתחברות לאינטרנט בין אחד לשני. לכן אני מחפש מדריך שיסביר כיצד לשנות את כל ההגדרות שאמורות להיות בשני המכשירים. אני יודע שאפשר להתקין בנייד אקטיב סינכ, אך, המטרה היא ללמוד ולהבין את ההגדרות שיש לשנות במכשירים. תודה מראש לכל העוזרים.
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, הורדתי את הרום של סלקום מאחד האתרים ויש לי בוט לופ, איך אני יכל לסדר את זה ? והאם יש אפשרות לעשות שיחזור למה שהיה לי ממש בהתחלה ? כי עשיתי בריקוברי מוד באקאפ .. מה שחשוב לי זה האנשי קשר .. או שפשוט יחזיר לי את הפלאפון למה שהיה לפני שהתחלתי לעשות שטויות.. אפשרי ?
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום אבא שלי כרגע משתמש בgalaxy mini, ובתור בן אדם שגובהו שני מטר אתם יכולים להבין למה זה בעייתי. ולכן אשמח לקבל את עצתכם לסמארטפון עד 500 שקל, עם אפשרות לחריגה קלה כמובן במידה והדרישות לא בקנה אחד עם הטלפונים הקיימים. דרישות: לפחות 5 אינץ' (לG2 שלי יש 5.2, וזה סבבה לו), GPS, קליטת WIFI, אנדרואיד, וזהו בעצם. שימושים עיקריים כרגע זה רק אינטרנט ואסאמאסים, במידה ויהיה טלפון נורמלי אז אולי גם וויז וכדומה. לא שימוש כבד בכלל. אין לי בעיה עם מכשירים סיניים (ובמחיר הזה עם הדרישות זה כנראה הדבר היחיד שאפשרי) ואין לי בעיה להזמין מחו''ל ולחכות. זמן זה לא פקטור, אבל רק אם יש הפרש משמעותי בין לקנות מהארץ לבין חו''ל. תודה על העזרה.
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
אם אני עכשיו רוצה ללכת ללמוד שפת תוכנה Objective-C לא מצאתי הרבה מדריכים ללמידה של השפה הזאת אבל יש הרבה מאוד ברשת ללמוד c ... עכשיו הבנתי ששניהם זהים ומי שיודע c יודע גם Objective-C זה נכון? או ששני השפות הם שונות? אם אני רושם נגיד משהו בשפת C או c++ אני יוכל לתרגם אותה גם ל Objective-C ? ואם אין לי אנגלית אבל אני ממש רוצה להיכנס לתחום וללמוד שפה אפשרי ללמוד? או שבלי אנגלית אין מצב בעולם? אני רוצה ללמוד לפתח אפליקציות של אפל זאת המטרה תודה .
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
חברת Huawei השיקה תצורה חדשה לשוק ה-PC הנייד - כאשר אפל ויצרניות אחרות צפויות לאמץ את המגמה בקרוב לכתבה
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
- 2 followers
-
-
אהלן יש לי Xiaomi Redmi Note2 ומערכת מולטימדיה ברכב טויוטה קורולה שנת 2014. כל פעם שאני מסנכרן בBT את המערכת עם הפלאפון, הוא עובד ולאחר יומיים מתנתק שוב. מבחינתי הבחירה המשתלמת ביותר לפלאפון חדש היא הXIAOMI 4X החדש, אבל אני מפחד שבעיית הBT קיימת בכל המכשירים של שיאומי. מחפש המלצה למכשיר בסטנדרטים של הרדמי נוט 4 מחברה אחרת, רצוי ממותג מוכר ולא מחברות סיניות. בינתיים האופציה הכי טובה שחשבתי עליה היא הLG G3... מה אתם אומרים? אשמח להמלצות. תודה וחג שמח!
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-