גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,796 דיונים בפורום זה
-
שלום אני מחפש טאבלט בגודל 9-7 אינץ'. מה שאני רוצה ממנו זה הצגת קבצי וורד באופן ברור (לא קטן מדי), חיבור לווייז (חיבור טוב, בלי בעיות ותקלות) ודואר אלקטרוני. כל השאר - פחות חשוב. לא משהו משוכלל יותר מדי, שלא יהיה יקר (עד 1000-1200 שקל), אבל איכות טובה (כלומר, אמינות). על מה אתם ממליצים? תודה ארי
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אשמח לדעת איך הוא, האם כדאי לקנות כמחליף לטאבלט 10" המזדקן שלי (Z4 יקר מדי) קראתי שיש שתי בעיות לחלק מהמשתמשים : - מסך נשבר/נסדק מעצמו - מסך לעיתים לא מגיב/מדויק למגע האם נתקלתם בזה או בבעיות אחרות? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי את המכשיר , קניתי אותו היום ף אחלה מכשיר רק שצריך להתרגל אליו. רציתי לדעת איך אני מוחק וודגט'ים וקיצורי דרך שנמצאים לי על דף הבית ? תודה
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הם הולכים לספק הכל, החל משיחות, SMSים, שירותי אינטרנט וכו' - כשלפי מה שרשום עולה כי רק השיחות וה-SMSים יהיו תכלס על גבי רשת פלאפון. הקידומת שלהם הולכת להיות 055-33XXXXX. מאחל להם ולשאר המפעילים בהצלחה, אנחנו כצרכנים רק נרוויח - זה בטוח. http://tech.walla.co.il/?w=/4/1771405&m=1&mid=106107
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היות והחברה התקדמה לMilestone, צריך לשפוך החוצה את מה שיש לה בנייד הישן. אורנג' טוענים שהם לא יכולים לעשות את זה לתוך המיילסטון כי הם לא משווקים אותו אז הם לא טרחו ללמוד איך מעבירים אליו דברים, וכשביקשתי מהם לתת לי את זה באיזשהו פורמט אחר, הם התעקשו שאי אפשר. אז אם למישהו מכן יש כבל נתונים שיתאים ל6070 והוא גר באיזור המרכז, אני אשמח אם תוכלו להשאיל לי אותו ליום אחד (: עד כמה שהבנתי הכבל צריך להיות CA-42 והמכשיר נראה ככה:
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
חג שמח לכל החברים פה.... בשבועות הקרובים אמור להגיע אליי מארה"ב נגן ZVP 2GB חדש באריזה, עד היום דיי התלהבתי ממנו. אך, לפני כמה ימים ראיתי אצל חבר שלי את הנגן (החדש?) של iAudio ה-D2, ותאמ'ת שהוא נראה מצויין (מסך מעולה) ושקלתי להחליף את הנגן שלי בזה. רציתי לשאול קודם כל אז הדבר בכלל כדאי, מה ההבדלים בין הנגנים (הרי עדיין לא ראיתי את ה-ZVP). דבר שני, במקרה ואני אחליט להחליף, מה המחיר שאני אוכל להשיג על ZVP 2GB חדש באריזה פה בארץ? ראיתי שבנועה הוא עולה כ-900 ש"ח. דבר שלישי (ואחרון!), לאחר ההגעה המיוחלת של הנגן (אם אני אחליף או לא) רציתי לקנות אוזניות איכותיות לנגן (עד 200 ש"ח). אוזניות קטנות לאוזן (אוזניות כפתור ?!) ולא אוזניות מאסיביות. אפשר המלצות..? בכל מקרה אני מוד…
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
OnePlus 7 Pro הוא היקר והיוקרתי ביותר של היצרנית הסינית עד היום - ויהיה לו גם מלווה מוזל במעט לכתבה
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
- 2 followers
-
-
אני מחפש כרטיס זיכרון למכשיר שלי Galaxy Note 2 מתלבט אם לקנות סאנדיסק אקסטרים וגם ראיתי כאלה של סמסונג אבו מה עדיף יותר? יש לי כרגע 16 ג'יגה של סאנדיסק אבל הוא ממש איטי
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
רצוי כמה שיותר דומה לאיי פוד נפח 1GB חובה מחיר כמה שפחות איכות לפחות סבירה
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
המכשיר הישן שלי התקלקל קראתי על Sony Ericsson Xperia ray ביקורות טובות האם יש לכם הצעות נוספות שמתאימות לתקציב
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שאפשר להתקין עליו DESTINATOR/NavNGo.(לא חייב שהתוכנה תגיע עם המכשיר).
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%94%d7%9b%d7%99%d7%a8%d7%95-%d7%90%d7%aa-%d7%94%d7%98%d7%90%d7%91%d7%9c%d7%98-%d7%94%d7%9e%d7%95%d7%96%d7%9c-%d7%a9%d7%9e%d7%a8%d7%99%d7%a5-%d7%97%d7%9c%d7%95%d7%a0%d7%95%d7%aa-8-1-%d7%95%d7%90/
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום כרגע יש לי samsung galaxy s4 ואני אוצה לקנות מחשיר חדש ואני לא יודע מה לבחור אז אני רוצה המלצות אם יש לכם. תודה
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, לא מזמן הפלאפון שלי החליט שהגיע זמנו והוא מת(יהי זכרו ברוך ) ועכשיו אני תקוע עם התחייבות לפלאפון שרוצים מחיר מגוחך על תיקון או לתת לי פלאפון חדש עם עוד התחייבות ל36 חודשים + תוספת קטנה למסלול(כן בטח ) אחרי שהם רימו אותי ושינו את העסקה ללא הסכמתי, הראו לי נתונים מופרכים שהגעתי אליהם פעמיים למרכז שירות וכל זה בלי להחשיב את העובדה שהמסלול שלי הוא לא משהו גם ככה. בכל אופן הפיתרון הפשוט ביותר שנראה לי הוא לקנות פלאפון פשוט וזול(בכיוון ה300 ש"ח) לסיים את ההתחייבות שלי איתם ולטוס לאורנג'. ועכשיו רק נותרה הבעיה שאני לא ממש יודע איפה ישנן חנויות לפלאפונים משומשים אז אשמח אם תוכלו להמליץ לי על איזו חנות באיזור המרכזאו לחלופין אם יש למישהו פה פלאפון ספייר שמתאים לפלאפון והו…
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
היי אני צריך נגן נייד עד 1500 שקלים. חיפשתי הודעות ישנות ולא ממש מצאתי. הדרישות שלי הן שיהיה בעל נפח כמה שיותר גדול, פיזית כמה שיותר קטן (אני מעדיף מאוד משהו שאפשר להסתובב איתו בכיס) ותומך ב-FLAC (רצוי מאוד אבל לא חובה). כמובן איכות סאונד כמה שיותר גבוהה. עד כמה שאני יודע ה-ZVM הוא האופציה הכי טובה, אבל הוא קצת גדול מדי. הייתי מעדיף אחד יותר קטן. תודה מראש.
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
ברשותי נוקיה E71, וכמו רוב הטלפונים המודרניים(יחסית) כמעט בלתי אפשרי לראות את המסך שלו באור שמש. יש משהו שאפשר לעשות בנוגע לעניין? לקנות "מגן מסך" anti glare למשל יכול לעזור? זה ממש ממש לא נוח, ובטח במדינתנו הקטנה ושטופת השמש 90% מהזמן...
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שיאומי, מאחוריך? ה-Galaxy A30 וה-Galaxy A50 נראים כמי שמתיימרים לספק תחרות ישירה עבור משפחת ה-Redmi Note המצליחה לכתבה
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום לכולם אני רוצה לחבר טאבלט של טושיבה (WT10-A-103) באופן המתואר בשרטוט המצורף. עד כה לא הצלחתי למצוא התקן שיכול בו זמנית גם לטעון אותו וגם לסכנרן אותו עם שני התקנים נוספים (אחד מהתקנים הנ"ל צריך גם להיטען תוך כדי). אשמח לעזרתכם - האם אתם יודעים על התקן מתאים עבור צרכיי? תודה מראש על עזרתכם. אסף
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם בקרוב אני טס לתאילנד (צריך עזרה דחוף!) ואני רוצה להצטייד בנגן MP3/MP4 חדש. איני יודע איזה נגן לקנות בהתאם לדרישות שלי ואני מקווה שתמליצו על משהו. הדרישות שלי מהנגן החדש: 1. בעל מסך ברור וקריא (לא חייב להיות גדול, העיקר שיעשה את העבודה). 2. 16GB ומעלה או בעל חריץ הרחבה של הזיכרון. 3. שיספק ווליום חזק 4. שיוכל לקרוא קבצים מסוג FLAC (מוכן להתפשר על זה) לגבי התקציב כרגע אני לא אגביל אותו אך אני מצפה שאם כבר אתם ממליצים אז שזאת תהיה השקעה כמה שיותר מינימלית ביחס לדרישות שציינתי. מקווה שתעזרו לי כי חייב כבר לקנות ואני לא רוצה לקנות משהו שאינו מומלץ.
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
קבוצת מדענים מסטנפורד מצאה דרך יעילה וחכמה יותר להפוך את סוללות הליתיום-יון לעמידות בפני שריפה לכתבה
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
די הייתי סגור על הנוקייה N95 ....שניראה מדהים! לא בטוח כמה הוא שימושי לי - כי אני לא ממש מעוניין לקבל מיילים לסלולאר מצלמה לא מעניינת אותי וגם לא נגן MP3 אח"כ אמרו לי ללכת על הסוני 800 שהוא מצויין ויותר זול מה שהכי חשוב לי זה ה דור שלוש ביגלל הבלוטוס וה WIFI (שאומרים שמאפשר לדבר בSKIPE ) מה שלא פחות חשוב לי זה הניראות של המכשיר...
-
- 14 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן יש לי Xiaomi Redmi Note2 ומערכת מולטימדיה ברכב טויוטה קורולה שנת 2014. כל פעם שאני מסנכרן בBT את המערכת עם הפלאפון, הוא עובד ולאחר יומיים מתנתק שוב. מבחינתי הבחירה המשתלמת ביותר לפלאפון חדש היא הXIAOMI 4X החדש, אבל אני מפחד שבעיית הBT קיימת בכל המכשירים של שיאומי. מחפש המלצה למכשיר בסטנדרטים של הרדמי נוט 4 מחברה אחרת, רצוי ממותג מוכר ולא מחברות סיניות. בינתיים האופציה הכי טובה שחשבתי עליה היא הLG G3... מה אתם אומרים? אשמח להמלצות. תודה וחג שמח!
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
זיכרון - לא חשוב לי כלכך אני יסתדר גם עם 4GB מסך מעל 8 אינץ' - בדקתי היום מסך של 7 אינץ' וזה ממש קטן אז לא להציע לי בבקשה 7 אינץ' WIFI, אין צורך ב 3G USB (אפשר גם מיני אבל עדיף רגיל) תמיכה בעברית חיבור HDMI לטלויזיה שיריץ משחקים (כמו טמפל ראן, פארקינג מאניה, נינג'ה פרויט) חלק, שלא לא יהיה איטי מדי, שיריץ סרטים באיכות טובה. איזה מכשיר אתם ממליצים ולמה? שאלות: 1. האם זה נכון שהטאבלטים אמורים להתייקר בגלל שהדולר התחזק? 2. אם אני מחבר את הטאבלט דרך HDMI לטלוויזיה שבסלון אני יכול להזרים ישירות סרטים מהמחשב שבחדר שלי דרך הWIFI?
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
בגלל שאני חייל החלטתי שאחרי 8 חודשים שאני משתמש בגאלקסי S1, שסך הכול עובד טוב אבל דיי לאט, אז החלטתי שאני רוצה לשדרג טלפון. אני רוצה מסך גדול כי אני קורא מאנגות ומרבה לקרוא באינטרנט, אם יהיה לי אפשרות אז גם לראות דברים באונליין או להעביר לטלפון. כמובן שאני אקנה. otterbox defender, התקציב עד 3000 שקל אני מניח, חשבתי על הנוט 2, נשמע פלאפון מתאים בשבילי, יש עוד הצעות?
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=10065 אני שוקל לקנות ---עריכה-- האוזנייות ישולבו עם נגן : CREATIVE C100 MUVO SPORT ---עריכה 2--- לא מצאתי אף ביקורת עלהן
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-