גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,773 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם. אני מעוניין להצטרף עכשיו לגולן טלקום, אבל אני צריך מייקרו סים לגלקסי 3 שלי. האם הם שולחים לי אותו או שאני צריך לעשות משהו מיוחד ? בקיצור איך הוא מגיע אלי ? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בקשר לסמסונג גלקסי אס 2 II שאלות: 1. מתי סלקום יציעו אותו? יודעים מתי? 2. אני שם לב שהמחיר שלו בחנויות הפרטיות יורד מיום ליום, כיום עוד על כ 3200-3300, עד לאיזה מחיר הוא יירד או כמה זמן לדעתכם יקח עד שיעלה סביבות ה 2700?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
החלטתי שאני מעדיף את ה-NEC N411i מכיוון שהמחיר מאוד חשוב לי (אין לי ממש הרבה כסף כרגע) ובנוסף גם המצלמה שלו באיכות טובה ביחס לפלאפונים בסביבת המחיר שלו ככה שהחלטתי ללכת על זה. בסך הכל הוא פלאפון לא רע, נכון? ורציתי לשאול עוד משהו, באיזשהו מקום, לא ממש זוכר איפה, ראיתי שאי - אפשר לשים בפלאפון זה TalkMan או BigTalk עכשיו אם אני קונה את זה מחנות ולא ישירות מ-orange או cellcom עדיין אני לא יוכל להשתמש ב-bigtalk או talkman בפלאפון הזה? אין אפשרות בכלל להשתמש בפלאפון הזה ב-bigtalk או talkman?
-
- 0 תגובות
- 826 צפיות
-
-
אמא שלי קנתה את הפלא הזה לפני כחודשיים היא לא ממש אוהבת אותו כי היא לא כזה אוהבת אTOUCH בצבע וורוד וחשבתי לקחת אותו לכמה חודשים פלא חמוד =] רק שיש בעיה אם מישו יכול לעזור... תמונות : איפה אני יכול להשיג לקנות והאם זה בכלל אפרי לקנות את הפאנל האחורי לפלאפון הזה? כאילו את הסוגר לסוללה? שיהיה רגיל? בלי העור הוורוד בצבע כסף? שחור? משו יותר גברי חחחח יש לי סוני אריקסון Z61OI ומן הסתם שזה פלא יותר טוב אז בכיף אני אלך איתו רק בלי העור הוורוד הזה
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מתלבט בין ה6500 ל6120.... איזה יותר כדאי?
-
- 0 תגובות
- 536 צפיות
-
-
איך אפשר להשתמש ב 2 פלאפונים בשביל לגלוש ולשוחח על אותו קו? תודה.
-
- 3 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
מתלבט לגבי קניית אנדרואיד חדש. הפרמטרים החשובים - 1. מחיר - 1000-1200 ש"ח, אפשרי להזמנה מחו"ל 1. מצלמה איכותית 2. זכרון מובנה 32/16 + אפשרות הרחבה 3. זמן סוללה ארוך, עדיפות לטעינה מהירה 4. מסך לא ענק (4.7-5.5 אינץ', בעדיפות ל5.2). 5. תמיכה באנדרואיד 6 6. לא משחק בפלאפון אז לא מחפש מפלצת חומרה, אופציונלי אך לא נדרש. 7. עדיפות ל- USB Type C אשמח ל-2-3 המלצות, אפשרות לקנות סיני.
-
- 0 תגובות
- 731 צפיות
- 1 follower
-
-
היי אבקש את עזרתכם בקניית סמארטפון אני סטודנט ומבלה דיי הרבה זמן באוניברסיטה, אשמח להסיר את דאגת הסוללה מחיי היום יום תקציב - 1000₪ אפשר לחרוג ב 500 במידה וההבדל משמעותי קנייה - בארץ (אפשרי לתת הצעות מעניינות לקנייה מחול דרך אמזון ואחכה ל black Friday) מצלמה אחורית לא חשוב מידיי שיהיה MP13+- מצלמה קדמית מבחינתי שלא יהיה(לא קריטי אם יהיה) הדגש העיקרי בטלפון הוא זמן השימוש לפני הצורך בהטענה פונקציה חשובה אך לא הכרחית לי היא נורת אינפרא אדום מריץ בעיקר דפדפן/you tube/משחקי חשיבה/whatsapp והרבה קבצי pdf (בעיקר זמן מסך הוא הגוזל סוללה העיקרי) גודל מסך 5.5"-5.0" אנדרואיד 5+ 32Gb ומעלה שאר הדברים פחות מ…
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
היי אני מחפש טאבלט לסרטים (9-10 אינץ-חשבתי קודם ללכת על הAURORA אבל הוא רק 7 אינץ וזה פחות מתאים לסרטים). על מה הייתם ממליצים בתקציב של עד 200$? (חשוב שהוא יהיה פופולארי כדי שיהיו לו גירסאות שידרוג לאנדרואיד). תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי עבר הרבה זמן מאז שעסקתי בנושא ונראה שאני לא בעניינים. אני מחפש טלפון עם התכונות הבאות: - שני SIM - מצלמה רחבת זווית - NFC - אנדרואיד בגרסה עדכנית. לא משהו ישן. עדיף גם: - עמיד ככל הניתן לנפילות, ואם אפשר גם למים. מה המכשיר הזול ביותר שכולל את התכונות האלה? תודה
-
- 0 תגובות
- 443 צפיות
-
-
בלי קשר להודעה הקודמת, אני זקוק להמלצה למכשיר סמרטפון חדש. דרישה ראשונה שלי היא שאני אוכל להקליט את כל השיחות הנכנסות והיוצאות מהמכשיר באופן אוטומטי. היום יש לי Galaxy S2 וזה היה מסובך יחסית (הייתי צריך root, ואז להתקין תוכנה שתקליט, ומדי פעם היא הפסיקה לעבוד, וכל מיני דברים משונים קרו), אני משער שזה בגלל שהחוק ב-12 ממדינות ארצות הברית דורש מודעות של שני צידי השיחה להקלטתה. (בעוד שבחוק בישראל מספיק צד אחד, ועל אף שכך גם ב-38 הנותרות בארה"ב) חוץ מזה, אני אשמח למערכת עם הרבה אחסון לא נדיף. (זה נקרא HD בסלולרי?)
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי שתי בעיות חמורות במכשיר - * קונקטור ה-USB לא עובד * המסך התחיל להתקלקל, והאזור העליון שלו חשוך מדי האם יש טעם לתקן, או שעדיף לקנות חדש? אם כן כדאי, כמה לתקן, והאם תוכלו להמליץ על מעבדה באזור ת"א?
-
- 2 תגובות
- 853 צפיות
-
-
היי, אני מחפש סמארטפון חדש, לפי הדרישות הבאות: א. מסך גדול. אני מחפש משהו בסביבות ה"5.5, אפשר גדול יותר. ב. זכרון פנימי: 32GB זה טוב, אפילו יותר זה מעולה. ג. חריץ הרחבה: תמיכה עד 128 ג'יגה. ד. מחיר: ראיתי את הNOTE 3 למשל, והוא 2500 כיום. נראה לי שזה הגבול העליון שלי. על ב' ואולי ד' אני מוכן להתפשר אם יש משהו מאוד טוב, אבל א' וג' הם חובה מבחינתי. אשמח אם תוכלו להמליץ לי על מכשירים! תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, איזה סמארטפון מומלץ לרכישה בארה"ב? עם יחס תמורה-מחיר גבוה ועדיף כמה שיותר זול, סוללה חזקה ומצלמה טובה לא חובה אבל רצוי עמיד למים תודה רבה
-
- 11 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום חברים יקרים, המכשיר שלי כבר הזדקן, ומכיוון שלא בצעתי עליו שום עדכון מכל סוג מאז הקנייה אני אשמח לרענן אותו ולהרגיש כאילו יש לי מכשיר חדש. מחפש רום יציב (מאוד) ומהיר. העיצוב והסגנון פחות חשובים לי. כן חשוב: שיהיה נקי מכל מיני אפליקציות סמסונג לא שימושיות ושאר אפליקציות שלא משתמשים בהם ועברית בכתיבה (השפה של התפריטים יכולה להשאר אנגלית) אני מעלה תמונה של מצב הפלאפון הנוכחי שלי ואני אשמח לדעת מהם השלבים העיקריים שאני צריך לעשות מבחינת החלפת רוט/קרנל והדברים האלו, אשמח אם תפנו אותי למדריכים מתאימים. המון תודה לעוזרים. איתי
-
- 12 תגובות
- 7.4k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש טלפון נייד פשוט שיחליף את הנוקיה הנוכחי שלי שמת אחרי קרוב ל7 שנות שימוש. אני לא מעוניין בכל הצעצועים החדשים. מה שאני רוצה זה טלפון חזק שיחזיק מעמד עם יכולת לשלוח SMS וחיי בטריה ארוכים. לא צריך אינטרנט / תוכנות / כל דבר אחר. כמו כן אני מעדיף שהקרינה שלו תהיה נמוכה, אבל זה פחות חשוב. מה אתם יכולים להמליץ לי? האם יש בכלל נייד כזה בשוק או שאני צריך להתחיל לחפש אחרי נוקיה ישנים מיד שניה? תודה דב
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום חברים, לאחר תקופה ארוכה עם נוקיה 1280 החלטתי שהגיע הזמן להתחדש: בבקשה המליצו לי על סמרטפון שעונה על הקריטריונים הבאים: 1) ניתן לרכוש אותו בארץ בצורה חוקית 2) תומך בסלקום כמפעילה 3) ניתן להעביר אליו מידע, תמונות, שירים וכד' באמצעים חוטיים ואלחוטיים 4) זמן צילום מהיר זאת אומרת קליק=תמונה כמעט ללא שהות 5) מסך מגע איכותי (וצבעוני) ולא פצפון 6) אפשרות לרשום ולקרוא טקסט בעברית 7) זיכרון להרבה אנשי קשר 8) ניתן להתקין עליו ווטס אפפ 9) זמן עבודה של כ~ 8 שעות לכל הפחות 10) שלא יתחיל להיתקע ו"לחשוב" מכל דבר פשוט *אני לא מתעקש על חברות מסויימות ** אם יש מכשיר עם אחריות מה טוב *** אם יש מכשיר עדיף מבחינה משמעותית בהפרש מחירים קטן אני מוכן להשקיע בזה
-
- 34 תגובות
- 5.2k צפיות
-
-
שלום לכולם מישהו יכול להביא לי בבקשה מדריך לאיך משתמשים ב-GPS? (בתכנות אפליקציות כמובן)
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אחרי הדלקה של הD2 שלי יצא לי הדבר הבא: כמו שאומרים... נדפקתי קשות לאור העובדה שקניתי אותו מבאג ב27/03/07 מבקש עזרה מכל בעלי D2 לבן 4G... מי שיכול לעזור לי שיפנה אלי בבקשה
-
- 6 תגובות
- 848 צפיות
-
-
מישהו יכול להביא עוד פרטים על המכשיר MODU (הפלאפון הזה שמפותח בארץ...) עוד כמה זמן הוא יצא וכל מיני פרטים על הג'קטים שלו? פשוט כל העניין כל כך מוזר היה בהשקה שלו מלא בלגן והרבה פרטים ועכשיו סגרו את הברז במכה אחת.... בעיקרון אני רוצה לחליף מכשיר סלולרי... אתם חושבים שכדאי לחכות?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הכירו את דקות התנועה ונקודות הלב - הנתונים החדשים שיוכלו לסייע לכם להיות בריאים ובטוחים יותר לכתבה
-
- 3 תגובות
- 868 צפיות
- 2 followers
-
-
שלום לכולם אתמול השתמשתי במדריך הזה כדי לנסות לתקן עברית הפוכה בכותרות בג'ימייל http://iandroid.co.il/dr-iandroid/archives/485 כשהגעתי לשלב האחד לפני האחרון שהמכשיר עושה REBOOT הוא נדפק ומאז כל פעם שהוא עולה הוא נתקע על המסך GALAXY S GT-I9000 SAMSUNG. לפי הת'רד הזה http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=536331# כל מי שהיתה לו את הבעיה הזו בסופו של דבר החליף את המכשיר אני קניתי את שלי באיביי אז אני מניח שאין עליו אחריות. ניסיתי להפעיל אותו כשאני לוחץ קומבינציות שונות של מקשים (vold dow+home, vol dow+pow, vol down+pwr+home) אבל כלום לא קורה, לפעמים הוא עושה REBOOT ומגיע לאותו מצב. לא זוכר איך בדיוק אבל אני מצליח להגיע למסך שמופיע לי משולש צהוב גדול וכתוב ל…
-
- 55 תגובות
- 7.5k צפיות
-
-
לפי מה שראיתי נוקיה 2730 וסוני-אריקסון J108 די קרובים לצורך שלי. האם מישהו יכול להזהיר אותי בנוגע לחולשות לא ידועות של הדגמים הללו ? אני מניח שהמצלמה בדגמים אילו לא יכולה לצלם מקרוב, למשל לא יכולה לצלם דף של ספר, בגלל שהחומרה שלה היא פוקוס לאינסוף שמתוקן במקצת על ידי תוכנה, האם אני טועה ?
-
- 0 תגובות
- 972 צפיות
-
-
ערב טוב! ברצוני לקנות סמסונג גלקסי S2 מחנות פרטית.נמאס לי לשלם יקר לחברות הסלולריות. האם אפשר לקבל בבקשה המלצה על חנות אמינה וגם עם מחיר סביר? תודה רבה, ליאור
-
- 9 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
שלום. כמו בכותרת, תהיתי אם יש דרך להשתמש במצלמה הקדמית גם בלי להתחיל שיחת וידאו עם מישהו אחר. תודה
-
- 2 תגובות
- 644 צפיות
-