עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by rony_s1,

שלום רב אני משתמש במחשב כף-יד מתוצרת Mio P560 ואני מחפש עבורו מילון עברי - אנגלי - עברי, שאלתי היא: איזה מילון מומלץ והיכן ניתן להשיגו ואולי נמצא כזה חינמי? בתודה רבה רוני

• 0 תגובות
    • 899 צפיות
  2. 1. בזמן שאני מדבר עם מישהו בטלפון ,ואני מבקש שיקריאו לי מספר טלפון של מישהו אחר , אין לי דרך נוחה לשמור את המספר לחיוג מהיר בעבר היה לי טלפון "מסכן" שתוך כדי שיחה אני בחייגן רושם את המספר ובסיום השיחה המספר נשמר ואני מחייג למספר שרשמתי , משום מה ב S3 לאחר שאני רושם את המספר בזמן השיחה בחייגן וכשאני מסיים את השיחה המספר שרשמתי בחייגן לא נשמר ונעלם , יש פתרון נוח לזה? 2. רציתי לדעת אם יש אפליקציה טובה ויציבה ככה שעל כל התראה/הודעה שונה בטלפון כגון : פייסבוק / SMS / משחקים /עדכונים שונים וכו ,אני אוכל לשלוט על סוג הצלצול ? ( מצאתי אפליקציה שמשנה את צבע ה LED בטלפון אבל זה לא שימושי בשבילי) 3. "בגלריה" שלי של הקבצים(תמונות ווידאו) , נגיד ויש לי מספר דברים אישיים ואני רוצה …

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by iyehuda,

האם יש כרטיס BLUETOOTH למחשב כדי שאוכל להוריד את התמונות http://www.mobile-phones-uk.org.uk/nokia-6650.htm

• 4 תגובות
    • 744 צפיות
  4. Started by (G),

מאז הפיקסון 12 של סמסונג חיכיתי ליורש הבא שלהם. כבר שבוע אני מתהלך עם המכשיר הזה וכמו שהוא "בולקי" הוא גם מרשים מכל בחינה. ביקורות והשוואות על המכשיר יש מספיק ברשת לכן לא אפרט בעניין, אאסוף מספיק תמונות כדי לשתף אתכם באיכות.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. הי, הגלקסי S2 שלי מת. או יותר נכון בשלבי גסיסה מתקדמים. כשאני מדליק אותו הוא מתחיל לעלות אבל נתקע על מסך ה Hello הכתום של אורנג' האם יש דרך להציל את הנתונים שלא גיביתי - מספרי טלפון, מסרונים וכו'? אני מצליח להגיע למסך Android System Recovery כאמור ה ROM הוא רשמי של אורנג'

• 0 תגובות
    • 621 צפיות
  6. יש לי טבלט HP Touchpad 32G עם מערכת הפעלה HP Web OS 3.05 Model HSTNH-130C. ברצוני להפוך אותו למערכת אנדרויד. קיימת הגנה שלא נותנת למחוק את המערכת הפעלה הקיימת. מה אני צריך לעשות לשינוי המערכת ?

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  7. Started by yuval48,

http://www.ebay.com/sch/i.html?LH_BIN=1&LH_ItemCondition=3&_from=R40&_sacat=0&_nkw=phone+car+holder+magnet&_sop=15 כל האלה עם המגנטים .. כמה זה בריא לטלפון? (אני רוצה לשים על הכיסוי ועל הרכב)

• 4 תגובות
    • 963 צפיות
  8. היצרנית הטאיוואנית מספקת תחרות מעניינת לדגמי ה-Gram של LG עם מוצר הכולל מסך 14 אינץ' ומשקל כולל של פחות מקילוגרם לכתבה

9. הסמארטפון האולטרה-יוקרתי שהיה אמור להגיע אל חנויות ברחבי העולם כבר בשבוע הבא עשוי להתעכב בשל הדיווחים על מגוון בעיות טכניות - לפחות בחלק מהשווקים לכתבה

10. כשאני פותח את חובץ הזבה בפלפון ואני מתחיל להתקין כימת בסוף התכנה מופיעה לי "לא ניתן להתקין" בכול דבר שאני מנסעה להתקין מישהוא יכול להגיד לי מה לעשות בבקשה????? תודה.

• 1 תגובה
    • 725 צפיות
  11. Started by amisu,

אני מתלבט האם להזמין את המוטו X מאיביי: http://www.ebay.com/itm/Motorola-Moto-X-XT1058-16GB-Black-Unlocked-Free-Shipping-/200969435985?pt=Cell_Phones&hash=item2ecab63b51 האם הוא יתאים לרשת בארץ? הוא סים פרי ללא חברה אמריקאית האם יש למישהו את המכשיר?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  12. Started by eliXir,

היי, האם ניתן לעדכן GPS מדגם TomTom עם מפות בישראל?

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. Started by WarSoul,

שלום , אני מעוניין בפלאפון חדש בתקציב של עד 800 ש"ח , בדקתי באינטרנט ומצאתי 2 פלאפונים שאהבתי ה- http://www2.zap.co.il/compModels.asp?model_id=371376 וה- http://www2.zap.co.il/compModels.asp?sog=E-Cellphone&model_id=375928 , מה אתם אומרים עליהם ? בעיקרון אני לא רוצה מצלמה ולא mp3 ואני רק מעוניין לעשות שיחות אם הפלאפון .

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by aviz,

אני מחפש מכשיר נוקיה סימיבאני עם wifi חדש שיעלה בארה"ב בסביבות ה350 דולר יש לכם הצעות אחרות ?

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by winil,

למישהו יש אותו? אני כנראה קונה אותו עוד יומיים. איך המכשיר הוא איטי ויש לו הרבה באגים כמו לשאר הנוקיות עם הסמביאן? איך איכות הרמקול והמצלמה?

• 0 תגובות
    • 847 צפיות
  16. Started by שניצל,

שלום אני מחפש נרתיק עבור Zen V Plus שמתלבש על הזרוע (Armband), משהו כזה: http://us.creative.com/products/product.asp?category=13&subcategory=&product=15444 אבל מה: א. אין אותו בארץ. ב. הוא ממש יקר. מישהו יכול להמליץ על נרתיק דומה? לא ממש הצלחתי למצוא בזאפ.

17. דגמי ביניים מעודכנים במחירים מעניינים מאת סמסונג נוחתים בישראל - ומצטרפים אל ה-Galaxy Note 10 Lite לכתבה

18. דרישה לתמיכה בflac קודם כל חשוב לי שהסאונד יהיה ממש טוב שמעתי iauido s9 הסאונד שלו היה מדהים מחפש משו ברמה הזאתי אבל שיהיה קטן מאוד חשבתי ללכת על u3 או משו בסגנון i9? אבל הi9 קצת גדול מידי אין חשיבות למחיר

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. איך יודעים אם אתר אינטרנט מסוים מותאם לסולולרי ? חשבתי לקנות סולולרי ולהתבר דרכו לתחנות רדיו אינטרנט. אם זה אפשרי. ? נאמר לי שצריך לבדוק קודם אם לאתר יש גרסה לצפיה בסולולרי. איך יודעים ?

• 2 תגובות
    • 751 צפיות
  20. Started by eyal27103,

אני מחזיק כרגע IRIVER H10 שיש לי יותר משנתיים ובא לי לשדרג אותו. האיכות של הסאונד באמת מעולה אך פונקציונאליות מוגבלת. הממשק גם קצת מיושן. חשבתי על D2 של COWON הD2 נראה ממש יפה ומתאים. קראתי בביקורת שלו שהסאונד שלו טוב מאוד אך לא ברור לי איך איכות הסאונד בהשוואה ל IRIVER, האם מישהו ערך השוואה בין ה H10 ל D2 ? האם מבחינת הסאונד אלך אחורה כשאעבור ל D2 ?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  21. מחשב נייד עם RTX 3080 ומסך בתדר 300Hz הוא בהחלט לא דבר נפוץ, אך GIGABYTE אוהבת לנפץ שגרה עם מוצרים מהסוג הזה - בואו לראות את ה-AORUS 17G בפעולהלכתבה

22. שלום אני מחפש את הטלסקופ הכי טוב שאפשר למצוא עד מחיר של 600 שח, אני לא מבין בנתונים טכניים ודברים כאלה אז אודה לכם מאוד אם תעזרו לי. תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 817 צפיות
  23. Started by Jeka90,

אני רוצה לעבור מסלקום לאורנג' ואני לא יודע מאיפה להתחיל: יש לי 2 מכשירים של סלקום שעל אחד אני משלם 25 ש"ח לחודש ועל השני 10 ש"ח לחודש. הזה שאני משלם עליו 25 ש"ח לחודש, חודש הבא נגמר התשלום עליו, ולמכשיר של ה- 10 ש"ח נשארו עוד 18 חודשים. אני רוצה לבטל את כל הדברים בסלקום (משפחתי וכל הדברים האלה) ולהשאיר רק את התשלום של ה- 10 ש"ח. אני יכול לעשות כזה דבר? איך אני עושה את המעבר לאורנג'? קודם כל אני מבטל את המנוי בסלקום ואז הולך לאורנג' או להפך? אם אני רוצה שהמספר הנוכחי של יישאר, איך אני עושה את זה? אני שמעתי על איזשהו חוק שאפשר לשמור על המספר שלך במעבר מחברה לחברה... דרך אגב, המכשיר שאני רוצה לקנות באורנג' זה 6280. בסלקום המכשיר עולה בכמה מאות שקלים יותר... תודה.

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by Guy King,

שלום, אני מתלבט בין שני הנגנים האלו. איזה מהם עדיף יותר?

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.