גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,774 דיונים בפורום זה
-
אז... כמו שכתבתי, יש לי אפשרות לקנות או בהונג קונג, או בטאיוואן או בסין (ביג'ינג). אני מתלבט בין ה-S3 ל-OneX, אבל זה שאלה אחרת. למישהו יש ניסיון עם הנושא? איפה אפשר להשוות מחירים, איפה לקנות, מה לקחת וכו'? יש הבדלי מחיר גדולים בין המדינות?
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
נעלם לי הכבל של ה MP4 שלי וזה כבל מיוחד לא כמו MINI USB רגיל הכבל נראה ככה: משהו יודע מאיפה אני יכול לקנות כבר כזה?? תודה לעוזרים זה ממש חשוב!!
-
- 20 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
המכשיר הישן שלי התקלקל קראתי על Sony Ericsson Xperia ray ביקורות טובות האם יש לכם הצעות נוספות שמתאימות לתקציב
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
ערכתי חיפוש ועברתי על הנושאים האחרונים בפורום, ויצאתי משם רק יותר מבולבל. הבנתי שכדאי לבחור ב-Kindle או ב- Nook. השימוש העיקרי יהיה קריאת ספרים אלקטרוניים באנגלית. הדרישות הן: - תקציב של 400-500 ש"ח. - E-INK - דפדפן מובנה (יכולת לקרוא טקסטים מ- Howstuffworks ו- Wiki למשל) - 7 אינץ' - הצגת מסמכי PDF (לא חובה אבל יכול להיות בונוס נחמד) יש מע"מ על קורא אלקטרוני? מאיפה מומלץ לקנות?
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, לא מזמן הפלאפון שלי החליט שהגיע זמנו והוא מת(יהי זכרו ברוך ) ועכשיו אני תקוע עם התחייבות לפלאפון שרוצים מחיר מגוחך על תיקון או לתת לי פלאפון חדש עם עוד התחייבות ל36 חודשים + תוספת קטנה למסלול(כן בטח ) אחרי שהם רימו אותי ושינו את העסקה ללא הסכמתי, הראו לי נתונים מופרכים שהגעתי אליהם פעמיים למרכז שירות וכל זה בלי להחשיב את העובדה שהמסלול שלי הוא לא משהו גם ככה. בכל אופן הפיתרון הפשוט ביותר שנראה לי הוא לקנות פלאפון פשוט וזול(בכיוון ה300 ש"ח) לסיים את ההתחייבות שלי איתם ולטוס לאורנג'. ועכשיו רק נותרה הבעיה שאני לא ממש יודע איפה ישנן חנויות לפלאפונים משומשים אז אשמח אם תוכלו להמליץ לי על איזו חנות באיזור המרכזאו לחלופין אם יש למישהו פה פלאפון ספייר שמתאים לפלאפון והו…
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן חברים בפעם האחרונה שהייתי כאן התלבטתי בין מספר מכשירים, לאחר חיפוש ברשת ומספר פורומים הגעתי להחלטה שאלך על ה AMOI A862W . הביקורות עליו טובות ורציתי לשאול האם יש למישהו ניסיון איתו? מעניין אותי מה איכות הרמקול,GPS המסך האם זה מסך פלסטיק או זכוכית? רגיש לנגיעות או לא? תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מעונין לעדכן את הנקסוס 5 שלי למרשמלו 7.1 אנני מכיר את כל הנושא אם מישהו יכול להדריך אותי כיצד לעשות נכון וטוב
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
מישהו יכול בבקשה להמליץ לי על דגם של מכונת עיצוב זקן? לא מעוניין לעשות משהו מיוחד אלא שתהיה אפשרות לקבוע אורך זיפים ושיהיה יעיל ונוח (מקווה שזה המקום הנכון לפרסום) תודה
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי פלאפון Samsung Galaxy S שקניתי מOrange וזה כמובן אומר שיש לי את האנדרואיד עם הדברים של Orange וגם Android 2.2 ואני רוצה לעדכן אותו ל2.3. אני חייב לעדכן אותו דרכם או שיש דרך לעשות את זה לבד (בלי לפרוץ או משהו שיסיר לי את האחריות)? ואם יש לי גם את הזכות לבקש שיעדכנו לי את המערכת הפעלה בלי הנעילה של Orange? (שמעתי שזה לא חוקי שהם עושים את זה).
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אם אני עכשיו רוצה ללכת ללמוד שפת תוכנה Objective-C לא מצאתי הרבה מדריכים ללמידה של השפה הזאת אבל יש הרבה מאוד ברשת ללמוד c ... עכשיו הבנתי ששניהם זהים ומי שיודע c יודע גם Objective-C זה נכון? או ששני השפות הם שונות? אם אני רושם נגיד משהו בשפת C או c++ אני יוכל לתרגם אותה גם ל Objective-C ? ואם אין לי אנגלית אבל אני ממש רוצה להיכנס לתחום וללמוד שפה אפשרי ללמוד? או שבלי אנגלית אין מצב בעולם? אני רוצה ללמוד לפתח אפליקציות של אפל זאת המטרה תודה .
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום! לאחרונה שמעתי ש- MOTO X FORCE הוא בעל מסך בלתי שביר - הראשון והיחיד בשוק. האם הוא באמת היחיד? בנוסף, האם יש כיום מגן מסך שמאפשר ביטחון קרוב למוחלט שהמסך לא יישבר? תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
האם יש אפליקצייה שמסוגלת לבדוק היכן אני נמצא ולהתריע?
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
סמארטפון האנדרואיד השאפתני של היצרנית הקנדית זמין באופן רשמי לקראת הנחיתה בחנויות בחודש הבא, עם תג מחיר מאתגר במיוחד שמתחרה ישירות במיטב מאפל, סמסונג, LG וכל השאר לכתבה: http://hwzone.co.il/שיהיה-בהצלחה-ה-blackberry-priv-זמין-להזמנה-מוקדמת-ב/
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
היי! אני עם מוטורולה דיפיי + פלוס, עם הגרסה המקורית של מערכת ההפעלה שלו (+MOTOBLUR), והכל רץ מה זה מעאפן. יש לאגים. לוקח לי איזה 20 שניות לחכות לפעמים כדי לעבור נגיד לסקשן של הסמסים בטלפון. הטלפון גם לא מגיב מהר. לפעמים מנסה ללחוץ על משהו והטלפון מקבל את הפקודה רק איזה 5-10 שניות אחרי. שמעתי על התקנת CM7 שיכולה לעזור, אך אני לא מתמצא וצריך לשמוע ממישהו שעשה את זה כבר בדיוק על גרסת הפלוס הזו, ויכול להעיד שהכל עדיין עובד כמו שצריך?! (חייב לציין שהיה לי בזמנו מוטורולה דיפיי שהחזרתי כבר לחו"ל. עליו התקינו לי CM7, והיה שם באג נוראי - שכל פעם שהשתמשתי בספיקר-אנשים מהצד השני לא שמעו ת'שיחה! היו רעשים! ומאז אני לא יודע אם זו הייתה בעיה חומרתית או תוכנתית עם ה CM7, ולכן אני חו…
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן, לאחות של חברה שלי יש MILESTONE - אז הצעתי לה שנתקין לה כמה משחקים חינמיים וכמה ערכות והכי חשוב נבצע גיבוי. משום מה בשביל לבצע את כל הפעולות הללו חייבים להשתמש לפחות כפעולה ראשונית בMARKET. ניסיתי דרך הWIFI וניסיתי דרך האינטרנט של סלקום - ואני מקבל שגיאת תקשורת כשאני מנסה להירשם לMARKET וגם כשאני מנסה להשתמש בשם משתמש קיים ! ניסיתי לעשות ריסט למכשיר וזה לא הועיל - ניסיתי אפילו בלי כרטיס סים ! - פשוט לא רוצה לעבוד מה עושים ? (רציתי לעשות שחזור הגדרות יצרן אבל אין איך לגבות ללא תוכנת גיבוי שמורידים עם הMARKET)
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי את המכשיר , קניתי אותו היום ף אחלה מכשיר רק שצריך להתרגל אליו. רציתי לדעת איך אני מוחק וודגט'ים וקיצורי דרך שנמצאים לי על דף הבית ? תודה
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן. אני מחפש נגן MP3 חדש עם דרישות הבאות: נפח- הכי טוב 3 גיגה, מקסימום 5, ולא משנה אם זה פלאש או קשיח... איכות שמע ויכולת הגברה טובה- הכי חשוב בשבילי. מאוזניות שבאות עם המכשיר לא איכפת לי (אני משתמש באוזניות משלי...) סוגי קבצים- מפסיק לי רק MP3, עד איכות של 320 ביט. גודל- לא איפוד מפלצתי... משהו קטן עד גודל של פלאפון מחיר- 400 ש"ח, גג 500, אבל רק אם זה משהו שממש שווה את הכסף. אחריות ועמידות- אני רוצה מכשיר עמיד ואמין, עם אחריות לשנה לפחות. תודה
-
- 17 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי, אני רוצה לקנות פלאפון חדש, ואשמח לייעוץ. נכון לעכשיו אני שם עין על ה LG G2 משתי סיבות עיקריות - המסך הוא לא גדול מדי ולא קטן מדי (לטעמי כמובן, השימוש העיקרי שלי הוא יוטיוב) ויותר חשוב לפי מה שקראתי חיי הסוללה שלו אדירים. מבחינת תקציב אין לי בעיה להוסיף ולהגיע עד 3000 אפילו אם מדובר במכשיר באמת טוב. האם אתם מכירים מכשיר שיש לו את שתי התנאים האלה (חיי סוללה טובים ומסך בערך באותו גודל של G2) שלדעתכם יותר משתלם/כדאי לקנות? מצלמה למשל לא מעניינת אותי, גם לא קריטי לי לקנות את מכשיר הדגל הכי חדש שיש. עדיף שיהיה משהו שאוכל לקנות מאילת (KSP נניח) אשמח לייעוץ בנושא, אבי.
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מחפש נגן מוזיקה MP3 איכותי עד 8GB ועד מחיר של 350 ש"ח. קראתי באינטרנט קצת וראיתי שמאוד ממליצים על הנגן של Sandisk. רציתי לדעת מה ההבדל בין הנגן > Sandisk Sansa Clip לנגן > Sandisk Sansa Fuze? למה ה- Fuze יקר משמעותי יותר? איזה תכונות יש ב- Sansa? האם הוא איכותי? מבחינת מוזיקה? אוזניות? תומך עברית? מה צריך לדעת לפני שבוחרים נגן? היעוד שלו הוא ליומיום ולריצות קצת גם אפשרי. תודה רבה!
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, מישהו יודע איך מדביקים תרגום לסרט בגלקסי 4, הסרט נמצא על הכרטיס של הפלאפון. תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אחי קטן שיחק בפלאפון שלו ונעל את ה-PIN, עכשיו המכשיר (יותר נכון, הכרטיס SIM) לא עולה וצריך להזין לו קוד PUK (שאותו אני לא יודע). באורנג' יתנו לי את הקוד בלי בעיות או שאני יצתרך לשלם ? אפשר להשיג את הקוד הזה באינטרנט? קצת עזרה
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
ברשותי מוטורולה אטריקס 4G, רציתי לשאול האם יש רום מותאם שכדאי להתקין במקום המקורי.. בסך הכל אני מסתדר עם המכשיר, העברית קצת מציקה לפעמים אבל לא קריטית, אבל יש לי רושם שרום מותאם עשוי לגרום למכשיר לבצע פעולות הרבה יותר מהר ממה שכבר עכשיו.. תודה
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
יש איזה חנות שמוכרת מקשים בעברית לפלאפונים מחו"ל במחיר לא מופקע ?
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום רב. כאשר אני מנסה להפעיל סרטים בmk802 אני שומע רעש של אפלקציות שאני מפעיל,לחיצה על תיקיות במערכת הפעלה וכו..(כל הדברים שקשורים למערכת הפעלה) אבל שאני מנגן סרט אני לא שומע סאונד... מישהו נתקל בבעיה ויודע לפתור אותה?
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
בקרוב מישהו שאני מכיר טס להונג קונג. קיום יש ברשותי נגן iRiver iFP-799, ואני רוצה לשדרג אותו למשהו יותר רציני. שמעתי שהiAudio X5L טוב... יש עוד המלצות?
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-