גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,797 דיונים בפורום זה
-
שלום חברים! אני מחפש טייפ מנהלים לסבא שלי. הוא נוהג ללכת להרצאות שבועיות. הוא מעוניין להקליט אותן כדי לא לרשום במהלכן כלום, ולשמוע אותן אחר כך. דרישות: איכות הקלטה מטורפת! רוב המכשירים בתחום זעירים ומיועדים להקלטה של שיחה 1 עד 1, לכן חשוב לי מכשיר עם איכות הקלטה טובה גם להרצאה. אינדיקציה להקלטה: שימו לב שזה חשוב! רוב המכשירים בתחום דווקא מותאמים להיות מזעריים ולא מחשידים, ולכן לא ינסו להבהב או משהו כדי ליצור אינדיקציה מחשידה. אני חושב שזה חשוב כדי שסבא שלי לא יגלה בסוף ההרצאה שהוא לא הקליט בעצם כ הערה: לא אכפת לי גם דגמים ישנים יותר אפילו עם קסטות, כל עוד הם איכותיים במיוחד. למרות שסבא שלי מבין באופן בסיסי במחשבים, אז הוא יסתדר בכל מקרה גם עם הקלטות דיגיטליות. אשמח…
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, הייתי בטוח שאמצא תשובה פשוטה עם חיפוש קל בפורום, אבל מסתבר שטעיתי. אני רוצה לעשות ROOT לשני נמכשירים שלי, SGS ו-SGS2. מישהו יכול להפנות אותי למדריך ? תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום רב אני מחפש טאבלט שישמש אותי גם לקריאת קבצי וורד (לכן הוא צריך להיות בעל מסך שיאפשר קריאה סבירה שלהם) וגם לשימוש בווייז ברכב (במקום סמארטפון, שאין לי). מחפש משהו לא יקר, כי אני לא צריך ביצועים, משחקים וכדו' (עד 1000-1200 שקל). לכאורה יש סתירה בין הדרישות שלי, כי קריאת קבצים מחייבת מסך גדול ושימוש ברכב מחייב מסך קטן. האם ניתן למצוא משהו שיענה על שתי הדרישות האלה? בנוסף, האם שווה לקנות בארה"ב? האם החסכון (אם ישנו בכלל) שווה את הבלגן של האחריות, שירות וכדו'? תודה רבה ארי
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
האשכול הקודם נדפק. איזה טאבלט בין השניים יהיה עדיף לצפייה בסרטים, גלישה באינטרנט,משחקים? אני בעיקרון נוטה קצת לכיוון הגלקסי בגלל האנדרואיד שנותן יותר customization אבל ה iPad 2 פחות laggy ויותר מהיר.. יש לי אייפוד טאצ' 4 אז מה אתם אומרים, כדאי לקחת גלקסי בגלל זה? הייתי שמח לחוות דעת ממישהו שיש לו נסיון עם אחד מהמכשירים. תודה )
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
איזה smartphone הכי חזק היום מבחינת זיכרון,מעבד,מצלמה וסלולה עד 4.2 אינטצ מסך? חוץ מ APPEL (לא סובל אותם)
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הי חברים פוטרתי מעבודתי במפתיע (עקב סגירת החברה) יש לי חנות באיביי שאני כרגע מרים אותה יותר אבל לסדר את הראש החלטתי לטוס לחודש-חודשיים להודו - תאילנד אני חייב שיהיה איתי טאבלט (מעדיף מיני) ואין לי שמץ של מושג מה לקנות כל כתבה באינטרנט אומרת משהו אחר אני מודיע מראש שאין לי הרבה כסף אבל מה שאצטרך לשפוך אשפוך. אז ככה: שיהיה מיני טאבלט שיהיה חזק איכותי כמה שאפשר אמרו לי מינימום 32 ג'יגה אבל אם זה אנדרואיד אז תמיד אפשר להשים סים שידע לקבל אינטרנט ממקומות קצת יותר מבודדים בעולם כמו הודו ונראה לי שזה הכל..... יש לי בבית לאפטופ pc ומחשב mac אז אני יכול לעבוד עם מה שתמליצו תודה מראש על עזרתכם לאחד שלא מבין תודה ושבוע טוב
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
כמו שהכותרת אומרת...הגיע הזמן לרכוש גלקסי 3, מישהו מכיר חנות טובה באיזור המרכז עם 24-36 תשלומים במחיר נורמלי ? כלומר בסביבות 2500-2700 ...ללא ריבית כמובן. כמובן ש100 שקל לפה או לא לא משפיע במיוחד חשובה אמינות החנות יותר מהכל
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יותר מדי טוב מכדי להיות אמיתי? מכשיר הדגל של LG צץ באתר המכירות הבינלאומי מצוייד בתג מחיר תחרותי ביותר לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%94-lg-g4-%d7%a0%d7%95%d7%97%d7%aa-%d7%91%d7%90%d7%99%d7%91%d7%99%d7%99-%d7%91%d7%9e%d7%97%d7%99%d7%a8-%d7%a9%d7%9c-500-%d7%93%d7%95%d7%9c%d7%a8/
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, הורדתי את הרום של סלקום מאחד האתרים ויש לי בוט לופ, איך אני יכל לסדר את זה ? והאם יש אפשרות לעשות שיחזור למה שהיה לי ממש בהתחלה ? כי עשיתי בריקוברי מוד באקאפ .. מה שחשוב לי זה האנשי קשר .. או שפשוט יחזיר לי את הפלאפון למה שהיה לפני שהתחלתי לעשות שטויות.. אפשרי ?
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
-
יום הרווקים שובר השיאים כבר חלף לו, אך בחנויות המקוונות מהמזרח הרחוק המבצעים המעניינים לא נפסקים לכתבה
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
מעוניין לקנות מכשיר חדש. כרגע מחזיק (i9100 (S2 והוא גמר את הקריירה. יש כמובן את ה-nexus 4 אבל המסך שלו דיי ירוד יחסית ל-S2 שהתרגלתי אליו וכמו כן הבנתי שהוא קצת שביר. מה אתם אומרים מה יש בשוק בסביבות ה-1500 אפשר קצת לחרוג שאפשר לקנות עכשיו בארץ. מעדיף משהו נפוץ שאפשר לקבל עדכונים עבורו מ-CM. i9300 ?? לא מיושן קצת?
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
נו, אולי עוד כמה ימים אחד כזה יידלוף בארץ . השאלה הגדולה היא אם עכשיו אפל ישלחו את הCIA להחזיר את האייפון "האבוד". נראה שהעיצוב נקי יותר: אין ברגים ויש הדפסה מלאה מאחור. ומי יודע - אולי הסינים כבר הוציאו זיוף לאייפון 4 עוד לפני שהוא ייצא, יותר מדי "אייפון הלך לאיבוד" לאחרונה. אולי לאנשי השיווק של אפל יש תשובות לגבי זה. http://www.gsmarena.com/the_nextgen_iphone_spotted_again_this_time_in_vietnam-news-1649.php http://gizmodo.com/5536912/another-lost-iphone-4-shows-new-details?skyline=true&s=i
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אם אני עכשיו רוצה ללכת ללמוד שפת תוכנה Objective-C לא מצאתי הרבה מדריכים ללמידה של השפה הזאת אבל יש הרבה מאוד ברשת ללמוד c ... עכשיו הבנתי ששניהם זהים ומי שיודע c יודע גם Objective-C זה נכון? או ששני השפות הם שונות? אם אני רושם נגיד משהו בשפת C או c++ אני יוכל לתרגם אותה גם ל Objective-C ? ואם אין לי אנגלית אבל אני ממש רוצה להיכנס לתחום וללמוד שפה אפשרי ללמוד? או שבלי אנגלית אין מצב בעולם? אני רוצה ללמוד לפתח אפליקציות של אפל זאת המטרה תודה .
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
נפטר לי האייפון 4 קצת נשבר לי ממערכת ההפעלה שלהם שחונקת ולמרות שלל חומרת אפל שברשותי (כולל אייפד 2) החלטתי לערוק. הכיוון המתבקש היה כמובן מכשיר מבוסס אנדרוייד אלא שבבדיקות גב אל גב שערכתי לסאמסונג גלאקסי S מול אייפון 4 התאכזבתי קשות מרמת ליטוש ממשק המשתמש של מערכת האנדרוייד (2.3). ייתכן ולרבים תצוגה קופצנית בהגדלת/הקטנת תוכן הדפדפן, פונטים שאינם מלוטשים דיו לאחר הגדלה או ארגון מסכים שלדעתי סובל מחוסר סדר וארגון אינם מהווים סיבה טובה להדיר אצבעותיהם ממערכת הפעלה שעל פניו נראית לא רעה אולם לי חוסר הבשלות בנקודת זמן זו של המוצר הנוכחי הביאה אותי לשקול מכשיר מבוסס WP7. סירטונים שראיתי ברשת מציגים מערכת הפעלה ממוקדת וברורה שנראה כי רמת הליטוש והתצוגה בה קרובה יותר לרמת iOS4…
-
- 18 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שיאומי, מאחוריך? ה-Galaxy A30 וה-Galaxy A50 נראים כמי שמתיימרים לספק תחרות ישירה עבור משפחת ה-Redmi Note המצליחה לכתבה
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
- 2 followers
-
-
היי.. אני מתכן לקנות אייפון ולפרוץ אותו כדי לאפשר התקנת תוכנות צד שלישי.. השאלה עם תהיה אפשרות להריץ עליו IGO8 חוקי שקניתי ל-GPS אחר שברשותי? הכל כמובן בצירוף מתאם GPS לאייפון תודה על העזרה
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן, יש כאן http://lcdeal.co.il/items/214558-LG-G2-32GB-D802-%D7%99%D7%91%D7%95%D7%90%D7%9F-%D7%A8%D7%A9%D7%9E%D7%99-%D7%90%D7%9C-%D7%92-%D7%99 lg g2 ב1595 בלי אחריות יבואן רשמי, ו1845 עם האחריות של היבואן הרשמי. איזה אפשרות עדיפה?
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכם, יש לי מערכת קולנוע של סמסונג בעלת יציאת HDMI אחת אני מעוניין לשמוע מהמערכת גם מהמחשב וגם מהטלוויזיה הבעיה היא כזאת: יש לי ממיר HD של הוט שמחובר לטלוויזיה (משמע אני רואה ושומע HOT רק מהטלוויזיה) - גם הממיר בעל יציאת HDMI אחת ואני צריך איזשהי דרך לחבר גם את הממיר של הוט אל המערכת קולנוע, ואני צריך גם לראות בטלוויזיה (המחשב שלי מחובר למערכת קולנוע באמצעות PL בלבד ומחובר לטלוויזיה באמצעות VGA) אם אני יקנה את המפצל הבא: ואני יחבר את המפצל אל הממיר, ואני יחבר יציאה אחת לטלוויזיה ויציאה אחת למערכת קולנוע, האם אני אראה בטלוויזיה וישמע מהמערכת קולנוע או שHDMI לא יודע לעבוד במקביל ?
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
חיברתי אותו למחשב , כשהוא מחובר למחשב חיבתי אותו ומאז הוא לא נדלק. מה לעשות? :'(
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אז מה אפשר להגיד נורא קטן וקל לנשיאה,איכות סאונד מדהימה ומדויקת, מסך איכותי במיוחד,ומחיר הגון. בלי יותר מדי דיבורים קצת תמונות. [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום אני מחפש נגן שיחליף את האייפוד שאפל שלי. הגודל הפיסי מאד חשוב- בגלל זה אני עובד עם השאפל. רצוי כמה שיותר זמן סוללה, כמובן. מעדיף 2GB, אבל גם 1 זה בסדר. לא חובה מסך. אני שומע כמעט ורק MP3, ככה שלא חובה תמיכה בקידודים שונים ומשונים. מאד רוצה שיהיה רדיו. יש משהו שעונה על כל הדרישות, שהוא לא של אפל? תודה!
-
- 17 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, לאחרונה רציתי לקנות smartphone חדש, אז חשבתי על HTC Desire , iPhone 4 ו Samsung Galaxy's. לאחרונה ירדתי מהאייפון 4 בגלל שבעית חוסר הקליטה שלו נראית עלובה מאין כמוה, ואם הם לא השקיעו באנטנה אז למה שאני אשלם להם (גם המסך רגיש הרבה יותר..)? מה Galaxy's גם ירדתי בגלל שאני בכלל לא אוהב את העיצוב שלו, הוא פשוט מכוער לטעמי, ואם הוא פחות או יותר זהה ל Desire (שנראה טוב בהרבה) אז למה לקנות אותו? בקיצור, לפני שאני קונה את ה desire, אני מעוניין לדעת באיזה בעיות אני עלול להיתקל, ז"א "מהן הבעיות הנפוצות שלו והאם פשוט להתמודד איתן?". חוץ מזה, האם מישהו כאן מנוסה איתו מהבחינה של.. נפילות? עד כמה המכשיר רגיש לכך? תודה מראש.
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הי, אני מחפש טבלט עם הדרישות הבאות: - andorid 4.3+ או windows 8\8.1 - לא סיני ומהארץ - מסך 8-10' רצוי FHD + IPS חיבור מיקרו SD (תמיכה ב OTG לא מספיקה). - חווית שימוש כמה שיותר "חלקה" רצוי -2 GB RAM שימושים: -גלישה באינטרנט, קריאת ספרים, סרטים. המלצות? ASUS MeMO Pad FHD 10 ME302C-1A052A ASUS Transformer Book T100TA-DK002H / H100TA-DK001H תודה
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
סבתי רוצה להחליף לטלפון חדש מהנקסוס 4 שיש לה כרגע והעדיפות מספר אחת היא שהמערכת תהיה כמה שיותר דומה למה שיש לה כרגע (כלומר אנדרואיד נקי ככל האפשר) ולאחר מכן דברים כמו סוללה וגודל (עדיף שיהיה דיי קטן כלומר לא מעל ל5.2 אינץ') ושהמחיר ישאר נמוך. הטלפונים שחשבתי עליהם הם- מוטו G5 או מוטו E4 או הנוקיה 5, הבעיה הגדולה היא שקשה עד בלתי אפשרי למצוא אותם בארץ ובמשלוח מאמזון זה יוצא יקר למדי. תודה מראש על כל העזרה.
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-