עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by geigera,

שלום אני מחפש טאבלט בגודל 9-7 אינץ'. מה שאני רוצה ממנו זה הצגת קבצי וורד באופן ברור (לא קטן מדי), חיבור לווייז (חיבור טוב, בלי בעיות ותקלות) ודואר אלקטרוני. כל השאר - פחות חשוב. לא משהו משוכלל יותר מדי, שלא יהיה יקר (עד 1000-1200 שקל), אבל איכות טובה (כלומר, אמינות). על מה אתם ממליצים? תודה ארי

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. Started by habahaba,

שלום רב, אני מקבל את הטאבלט הנ"ל כמתנה מהעבודה. נראה די סיני ולפי המחיר ב- ZAP אני מבין שהוא לא הטבלט הכי יקר שיש. רציתי לשאול האם הוא שווה משהו? האם כדאי לבקש מתנה אחרת? האם הוא באמת מצליח להריץ סרטונים ב- HD? איך זמן הסוללה שלו? תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. Started by J0n1,

לאחרונה מספר השלטים אצלי בחדר ובבית בכללי גדל, המחשב,טלוויזיה,DVD,מזגן וכדומה, נמאס להסחב עם מלא שלטים, להפיל,לשבור,לאבד ומה לא... לכן חשבתי על האופציה של שלט חכם, כדוגמת סדרת ההרמיוני של לוג'יטק. אבל אני לא יודע למה משמשים השלטים האלו, ואם הם יוכלו לעזור לי, לכן הכנתי מקבץ שאלות קטנות, אשמח אם תוכלו לעזור לי: בשאלות אתייחס לשלטים כדוגמת הLogitech Harmony 895 1. איך השימוש הכללי בשלט כזה? נוח? אפשר להשתמש רק במסך במקום בכפתורים? זה נוח בלילה... 2. כמה שלטים אפשר "להכניס" לתוכו? איך אני מלמד אותו? 3. אני מרבה להשתמש בפונקציות שבד"כ יחודיות לשלט המקורי, כמו כיוון ערוצים,שליטה על עוצמת האור,וכדומה, האם זה מופיע גם בשלט החכם? 4. מה לגבי חברות שכוחות אל? לדוגמא מזגני א…

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. אבל לא עם חוט לחבר לרדיו דיסק שזה יהיה יפה כזה מחובר קבוע גם אם זה עם רדיו דיסק שלפחות זה יהיה מחובר מבפנים ולא מבחוץ עם חוט

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. Started by ag43,

הפלאפון של אמא שלי טבע והיא הלכה וקנתה מכשיר SE W995 מחנות סלולר פרטית. מהמבט החפוז שנתתי בו, החנות השתמשה בטריק הקושחה בשפה זרה שמשתנה אחרי עדכון. אשמח לקישור לקושחה העדכנית בעברית +הוראות כיצד לצרוב אותה למכשיר. כ"כ אשמח להמלצות להגדרות ותוכנות שכדאי להתקין במכשיר הזה.

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. די הייתי סגור על הנוקייה N95 ....שניראה מדהים! לא בטוח כמה הוא שימושי לי - כי אני לא ממש מעוניין לקבל מיילים לסלולאר מצלמה לא מעניינת אותי וגם לא נגן MP3 אח"כ אמרו לי ללכת על הסוני 800 שהוא מצויין ויותר זול מה שהכי חשוב לי זה ה דור שלוש ביגלל הבלוטוס וה WIFI (שאומרים שמאפשר לדבר בSKIPE ) מה שלא פחות חשוב לי זה הניראות של המכשיר...

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. Started by Oryam,

יש לי את המכשיר , קניתי אותו היום ף אחלה מכשיר רק שצריך להתרגל אליו. רציתי לדעת איך אני מוחק וודגט'ים וקיצורי דרך שנמצאים לי על דף הבית ? תודה

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. Started by wooper,

המכשיר הישן שלי התקלקל קראתי על Sony Ericsson Xperia ray ביקורות טובות האם יש לכם הצעות נוספות שמתאימות לתקציב

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. Started by g.xorre,

אהלן יש לי Xiaomi Redmi Note2 ומערכת מולטימדיה ברכב טויוטה קורולה שנת 2014. כל פעם שאני מסנכרן בBT את המערכת עם הפלאפון, הוא עובד ולאחר יומיים מתנתק שוב. מבחינתי הבחירה המשתלמת ביותר לפלאפון חדש היא הXIAOMI 4X החדש, אבל אני מפחד שבעיית הBT קיימת בכל המכשירים של שיאומי. מחפש המלצה למכשיר בסטנדרטים של הרדמי נוט 4 מחברה אחרת, רצוי ממותג מוכר ולא מחברות סיניות. בינתיים האופציה הכי טובה שחשבתי עליה היא הLG G3... מה אתם אומרים? אשמח להמלצות. תודה וחג שמח!

10. Started by Ghtm,

היי אני צריך נגן נייד עד 1500 שקלים. חיפשתי הודעות ישנות ולא ממש מצאתי. הדרישות שלי הן שיהיה בעל נפח כמה שיותר גדול, פיזית כמה שיותר קטן (אני מעדיף מאוד משהו שאפשר להסתובב איתו בכיס) ותומך ב-FLAC (רצוי מאוד אבל לא חובה). כמובן איכות סאונד כמה שיותר גבוהה. עד כמה שאני יודע ה-ZVM הוא האופציה הכי טובה, אבל הוא קצת גדול מדי. הייתי מעדיף אחד יותר קטן. תודה מראש.

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%94%d7%9b%d7%99%d7%a8%d7%95-%d7%90%d7%aa-%d7%94%d7%98%d7%90%d7%91%d7%9c%d7%98-%d7%94%d7%9e%d7%95%d7%96%d7%9c-%d7%a9%d7%9e%d7%a8%d7%99%d7%a5-%d7%97%d7%9c%d7%95%d7%a0%d7%95%d7%aa-8-1-%d7%95%d7%90/

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. שלום כרגע יש לי samsung galaxy s4 ואני אוצה לקנות מחשיר חדש ואני לא יודע מה לבחור אז אני רוצה המלצות אם יש לכם. תודה

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. שלום לכולם אני רוצה לחבר טאבלט של טושיבה (WT10-A-103) באופן המתואר בשרטוט המצורף. עד כה לא הצלחתי למצוא התקן שיכול בו זמנית גם לטעון אותו וגם לסכנרן אותו עם שני התקנים נוספים (אחד מהתקנים הנ"ל צריך גם להיטען תוך כדי). אשמח לעזרתכם - האם אתם יודעים על התקן מתאים עבור צרכיי? תודה מראש על עזרתכם. אסף

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. Started by Sh_Dor_Lq,

שלום לכולם בקרוב אני טס לתאילנד (צריך עזרה דחוף!) ואני רוצה להצטייד בנגן MP3/MP4 חדש. איני יודע איזה נגן לקנות בהתאם לדרישות שלי ואני מקווה שתמליצו על משהו. הדרישות שלי מהנגן החדש: 1. בעל מסך ברור וקריא (לא חייב להיות גדול, העיקר שיעשה את העבודה). 2. 16GB ומעלה או בעל חריץ הרחבה של הזיכרון. 3. שיספק ווליום חזק 4. שיוכל לקרוא קבצים מסוג FLAC (מוכן להתפשר על זה) לגבי התקציב כרגע אני לא אגביל אותו אך אני מצפה שאם כבר אתם ממליצים אז שזאת תהיה השקעה כמה שיותר מינימלית ביחס לדרישות שציינתי. מקווה שתעזרו לי כי חייב כבר לקנות ואני לא רוצה לקנות משהו שאינו מומלץ.

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  15. אני מחפש כרטיס זיכרון למכשיר שלי Galaxy Note 2 מתלבט אם לקנות סאנדיסק אקסטרים וגם ראיתי כאלה של סמסונג אבו מה עדיף יותר? יש לי כרגע 16 ג'יגה של סאנדיסק אבל הוא ממש איטי

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. הם הולכים לספק הכל, החל משיחות, SMSים, שירותי אינטרנט וכו' - כשלפי מה שרשום עולה כי רק השיחות וה-SMSים יהיו תכלס על גבי רשת פלאפון. הקידומת שלהם הולכת להיות 055-33XXXXX. מאחל להם ולשאר המפעילים בהצלחה, אנחנו כצרכנים רק נרוויח - זה בטוח. http://tech.walla.co.il/?w=/4/1771405&m=1&mid=106107

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. היי, אני רוצה לקנות פלאפון חדש, ואשמח לייעוץ. נכון לעכשיו אני שם עין על ה LG G2 משתי סיבות עיקריות - המסך הוא לא גדול מדי ולא קטן מדי (לטעמי כמובן, השימוש העיקרי שלי הוא יוטיוב) ויותר חשוב לפי מה שקראתי חיי הסוללה שלו אדירים. מבחינת תקציב אין לי בעיה להוסיף ולהגיע עד 3000 אפילו אם מדובר במכשיר באמת טוב. האם אתם מכירים מכשיר שיש לו את שתי התנאים האלה (חיי סוללה טובים ומסך בערך באותו גודל של G2) שלדעתכם יותר משתלם/כדאי לקנות? מצלמה למשל לא מעניינת אותי, גם לא קריטי לי לקנות את מכשיר הדגל הכי חדש שיש. עדיף שיהיה משהו שאוכל לקנות מאילת (KSP נניח) אשמח לייעוץ בנושא, אבי.

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. Started by Amit BL,

בגלל שאני חייל החלטתי שאחרי 8 חודשים שאני משתמש בגאלקסי S1, שסך הכול עובד טוב אבל דיי לאט, אז החלטתי שאני רוצה לשדרג טלפון. אני רוצה מסך גדול כי אני קורא מאנגות ומרבה לקרוא באינטרנט, אם יהיה לי אפשרות אז גם לראות דברים באונליין או להעביר לטלפון. כמובן שאני אקנה. otterbox defender, התקציב עד 3000 שקל אני מניח, חשבתי על הנוט 2, נשמע פלאפון מתאים בשבילי, יש עוד הצעות?

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. שלום ההייתי רוצה לקבל המלצה לנגן MP3 עם מינימום 4 ג'יגה איכסון.. כאמור התקציב עד 500 שקל, לא יותר מזה. הנגן לא אמור בהכרח להציג תמונות או לנגן כל מיני סרטונים למינהם..זה לא כל כך משנה לי.(זה נקרא MP4 לא?) העיקר שיהיה איכותי מגיע עם אוזניות טובות ,קל ,וטוב לשימוש. (שיהיה אפשר לסדר שם תיקיות , לפי ז'אנר וכו'..) עם חיבור קל USB למחשב בלי שום דרייבר. תודה עריכה: מה אתם אומרים על Sansa e260-FM 4GBוSandisk???

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. שלום, לא מזמן הפלאפון שלי החליט שהגיע זמנו והוא מת(יהי זכרו ברוך ) ועכשיו אני תקוע עם התחייבות לפלאפון שרוצים מחיר מגוחך על תיקון או לתת לי פלאפון חדש עם עוד התחייבות ל36 חודשים + תוספת קטנה למסלול(כן בטח ) אחרי שהם רימו אותי ושינו את העסקה ללא הסכמתי, הראו לי נתונים מופרכים שהגעתי אליהם פעמיים למרכז שירות וכל זה בלי להחשיב את העובדה שהמסלול שלי הוא לא משהו גם ככה. בכל אופן הפיתרון הפשוט ביותר שנראה לי הוא לקנות פלאפון פשוט וזול(בכיוון ה300 ש"ח) לסיים את ההתחייבות שלי איתם ולטוס לאורנג'. ועכשיו רק נותרה הבעיה שאני לא ממש יודע איפה ישנן חנויות לפלאפונים משומשים אז אשמח אם תוכלו להמליץ לי על איזו חנות באיזור המרכזאו לחלופין אם יש למישהו פה פלאפון ספייר שמתאים לפלאפון והו…

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  21. אירוע ההשקה הרשמי מבשר לנו על תחילת המכירה של שלישיית מוצרי הדגל מבית סמסונג - עם מלחמת מחירים שכבר נראית באופק לכתבה

22. Started by tzolerguy,

היי כולם אז ככה אחרי קצת יותר מ 3.5 שנים עם מספר אחד בדור ה3 כמו שקראו לו כשהוא יצא ה 6680 שלי החלטתי שהגיע הזמן להתפנק ולהמשיך הלאה המכשיר הנ"ל אמור להיות מושק עוד היום או מחר באורנג ורציתי לדעת אם יש פה מישהו שיכול לתת עליו חו"ד ממקור ראשון משהו שיש לו את המכשיר ועובד איתו יום יום כמובן שאם מישהו התנסה בו ולא משתמש עדיין אשמח לשמוע מה דעתו על המכשיר ואם יש לכם המלצות על מכשיר דומה גם יתקבלו בברכה תודה ויום טוב.

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. קבוצת מדענים מסטנפורד מצאה דרך יעילה וחכמה יותר להפוך את סוללות הליתיום-יון לעמידות בפני שריפה לכתבה

24. אז... כמו שכתבתי, יש לי אפשרות לקנות או בהונג קונג, או בטאיוואן או בסין (ביג'ינג). אני מתלבט בין ה-S3 ל-OneX, אבל זה שאלה אחרת. למישהו יש ניסיון עם הנושא? איפה אפשר להשוות מחירים, איפה לקנות, מה לקחת וכו'? יש הבדלי מחיר גדולים בין המדינות?

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  25. Started by LiorP23,

רצוי כמה שיותר דומה לאיי פוד נפח 1GB חובה מחיר כמה שפחות איכות לפחות סבירה

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.