עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by AmitDanan,

אני מנסה לאפס את המכשיר אבל הוא מבקש ממני סיסמה למורות שאף פעם לא עשיתי סיסמה למכשיר ניסיתי 1234 זה לא ממש עזר הסיסמה צריכה להיות בין 4 ל 8 ספרות האם יש סיסמה ברירת מחדל שעשו באורנג, כיום אני לקוח של סלקום אבל ממשיך לשלם על המכשיר כל חודש.

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. הי חברים פוטרתי מעבודתי במפתיע (עקב סגירת החברה) יש לי חנות באיביי שאני כרגע מרים אותה יותר אבל לסדר את הראש החלטתי לטוס לחודש-חודשיים להודו - תאילנד אני חייב שיהיה איתי טאבלט (מעדיף מיני) ואין לי שמץ של מושג מה לקנות כל כתבה באינטרנט אומרת משהו אחר אני מודיע מראש שאין לי הרבה כסף אבל מה שאצטרך לשפוך אשפוך. אז ככה: שיהיה מיני טאבלט שיהיה חזק איכותי כמה שאפשר אמרו לי מינימום 32 ג'יגה אבל אם זה אנדרואיד אז תמיד אפשר להשים סים שידע לקבל אינטרנט ממקומות קצת יותר מבודדים בעולם כמו הודו ונראה לי שזה הכל..... יש לי בבית לאפטופ pc ומחשב mac אז אני יכול לעבוד עם מה שתמליצו תודה מראש על עזרתכם לאחד שלא מבין תודה ושבוע טוב

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. נעלם לי הכבל של ה MP4 שלי וזה כבל מיוחד לא כמו MINI USB רגיל הכבל נראה ככה: משהו יודע מאיפה אני יכול לקנות כבר כזה?? תודה לעוזרים זה ממש חשוב!!

• 20 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. אחותי רוצה לקנות כעת כשהיא טסה לקנדה קורא ספרים כי היא קוראת הרבה ספרים שהיא מורידה למחשב וכאלה, ועוד שניה נכנסת ללמוד בעברית בירושלים ורוצה לקרוא עליו את המאמריי PDF שישלחו אלייה. חשוב לציין, שחובה שהוא יהיה בעל E-INK= טאבלטים לא יכולים להיות תחליף לבעיה. כעת הדילמה בקטגוריית הקוראיי טאץ' שעולים 99$, מה הכי עדיף? במידה ויש משהו אחר שעדיף עליהם, אשמח לשמוע! KINDLE- http://www.amazon.com/Kindle-Touch-e-Reader-Touch-Screen-Wi-Fi-Special-Offers/dp/B005890G8Y/ref=r_kdia_h_i_gl NOOK- http://www.barnesandnoble.com/p/nook-simple-touch-barnes-noble/1102344735 KOBO- http://www.kobobooks.com/touch תודה רבה על העזרה!

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. Started by CodeNinja,

היי אנשים, כחלק מאפליקציה שאני עובד עליה עכשיו אני צריך ליצור טיימר פשוט. ניסיתי לעשות זאת כך: private void starTimer() { // TODO Auto-generated method stub new AsyncTask<Integer, Void, Boolean>() { @Override protected Boolean doInBackground(Integer... params) { try { Thread.sleep(params[0]); } catch (InterruptedException e) { e.printStackTrace(); } return true; } @Override protected void onPostExecute(Boolean result) { while(true) { sec++; showTime(); if(sec==60) { min++; sec=0; showTime()…

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. שלום, יש לי כרגע Nexus4 שהוא בסדר אבל התחלתי לחשוב על שדרוג (יותר זיכרון, מצלמה טובה יותר, מסך, LTE וכו'.). אפשרויות שנראות לי טובות ואפשריות מבחינת התקציב: LG G4, אקספיריה Z3, וגם הוואוי P8 בא בחשבון. מה דעתכם? ועוד שאלה לגבי הנקסוס 6 של מוטורולה: כנראה שגם הוא מצויין והוא נקסוס, אבל הוא יקר יותר וקשה לי לראות את ההצדקה לכך. האם אני מפקשש פה משהו לגביו? למישהו יש כזה ויכול לחוות דעה לגביו? (כחובב "בלייד ראנר" קשה לי להיות אדיש למכשיר שנושא את השם הזה ) תודה! יובל.

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. שלום לכולם, אני לא מתמצא בתחום בכלל. חשבתי לקנות LG G4 או OnePlusTwo (שתרם יצא) או ASUS Zenfone. מה שחשוב לי זה זמן סוללה ארוך (אני גם קורא הרבה במכשיר) ושהוא פאקינג יריץ את כל המשחקים שרכשתי מהאמבל באנדל מובייל וHearth Stone לא כמו הזבל הנוכחי שלי (גאלאקסי די בעייתי בגרסאותיו האחרונות אז אני מראש מוותר). אני קראתי ביקורות\תגובות סותרות בנוגע לG4 אבל נראה לי שמסך 2K זה די overkill בלי שימוש אמיתי וזה לא כזה חשוב לי (אני מוכן להסתפק גם רק ב1080P, אפילו ב720P). מצלמה טובה גם חשוב לי אבל ממש לא ערך עליון. אם אתם תשכנעו אותי לקנות 1+2, הבנתי שאפשר לקנות את זה רק דרך האתר. איך זה עובד בידיוק כשמייבאים את זה לארץ והאם יש לזה אחריות? שוב אני לא מתמצא בתחום בכלל. ועוד שאלה, האם מ…

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. היי, אני רוצה לקנות פלאפון חדש, ואשמח לייעוץ. נכון לעכשיו אני שם עין על ה LG G2 משתי סיבות עיקריות - המסך הוא לא גדול מדי ולא קטן מדי (לטעמי כמובן, השימוש העיקרי שלי הוא יוטיוב) ויותר חשוב לפי מה שקראתי חיי הסוללה שלו אדירים. מבחינת תקציב אין לי בעיה להוסיף ולהגיע עד 3000 אפילו אם מדובר במכשיר באמת טוב. האם אתם מכירים מכשיר שיש לו את שתי התנאים האלה (חיי סוללה טובים ומסך בערך באותו גודל של G2) שלדעתכם יותר משתלם/כדאי לקנות? מצלמה למשל לא מעניינת אותי, גם לא קריטי לי לקנות את מכשיר הדגל הכי חדש שיש. עדיף שיהיה משהו שאוכל לקנות מאילת (KSP נניח) אשמח לייעוץ בנושא, אבי.

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. Started by olinial,

אהלן, אני מחפש לקנות מכשיר סטרימינג, ואחרי בדיקה באינטרנט רק הסתבכתי יותר... ראיתי שזה נע בין 200₪ ל2000₪... בגדול הצורך שלי הוא דופלייקט סקרין עם המחשב כדי שאני פשוט אוכל לראות סרטים בלי כבלים... משהו דומה לapple tv, אין לי צורך בכל האפליקציות שמציע רוקו לדוגמה... הבנתי שקרוומקאסט יכול להיות טוב אבל הוא יכול להסתנכרן רק עם הchrome? בכל אופן הכיוון הוא בין 200₪ ל400₪ אם יש למישהו כיוון עבורי, אשמח לשמוע. תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. הטלפון שלי (N97) כבר הרבה זמן עושה לעצמו ריסט מתי שמתחשק לו ואפילו מכבה את עצמו. זה יכול להגיע ל5 פעמים ביום ואפילו יותר. אתמול בבוקר יורוקום התקינו לי גרסא 21 וקיוויתי שהבעיה תיפתר אך לצערי ב10 דקות אחרונות הוא התחיל את עצמו מחדש 3 פעמים. הטלפון נבדק ע"י יורוקום כבר כמה פעמים ואפילו נשלח למפעל. לצערי שום דבר לא עזר. הדבר היחידי שהם מציעים לי זה לשלוח אותו שוב למפעל... האם הבעיה הזאת קיימת אצל עוד מישהו? האם יש למישהו מושג הבעיה ו\או איך לפתור אותה?

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. Started by exercise,

יש איזה חנות שמוכרת מקשים בעברית לפלאפונים מחו"ל במחיר לא מופקע ?

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. Started by redead,

מה עדיף? הנקסוס אמור מתישהו להמכר גם באחת מהרשתות הסלולריות?

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. Started by camera,

שלום לכולם, מישהו יודע איך מדביקים תרגום לסרט בגלקסי 4, הסרט נמצא על הכרטיס של הפלאפון. תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. פוסט המלצות על אביזרים טובים וסלולרים זולים, אם אתם רוצים המלצות על דברים נוספים תעדכנו בתגובות http://tinyurl.com/nz83238

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. Started by shimronfio,

היי, קניתי לפני כחודשיים אקסטימר לחדר, היום בערך בצהריים לקחתי את הסטריר וחיברתי לטלוויזית HD שיש לי בבית עם כבל HDMI לא מזהב, והסטרימר לא עלה לי, לפני כמה שעות חיברתי אותו בחיבור AV לטלוויזיה שלי והסטרימר לא נדלק לי, הנורית תקעת על צבע כתום מהבהב והמכשיר לא עולה, נסיתי להוציא את כל מה שמחובר לסטרימר ועדיין הוא לא עולה, אפילו נסיתי לחבר אותו למחשב דרך כבל USB ועדיין הסטרימר על כתום מהבהב. מישהו יודע מה אפשר לעשות?

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. Started by etay93,

שלום לכולם אני מחפש פלאפון חדש בשביל אמא שלי, עדיפות הגבוהה היא ל touch ברמה גבוהה כד כמה שאפשר , ו wifi . אני ישמח להמלצות תודה.

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  17. אני מעוניין בקניית טאבלט שמריץ WINDOWS 8. ההתלבטות העיקרית שלי היא בין Microsoft Surface Pro ל Samsung Ativ Smart Pc Pro. על מה אתם ממליצים לי מבין שניהם?

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  18. Started by splitman,

שלום, אני מחפש טאבלט שיכיל GPS , בלוטות', ואפשרות לגלישה סלולרית. רוב הטאבלטים הם ללא התכונות הנ"ל. תוכלו להמליץ לי בבקשה על טאבלט שכן מכיל את הדברים האלה? הסתכלתי על asus transformer prime e pad tf201, אך הוא ללא תמיכה ב3G. יש אפשרות להשתמש בו ב NETSTICK ? ובמידה וכן - האם הוא מומלץ?

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. יש לי סאסמסונג מיני גלאקסי (לא יודע אם 1 או 2) ואני רוצה לחבר אותו למחשב כדי לעשות סדר בתיקיות מתוך המחשב. אני מחבר את הכבל USB, (ניסיתי כבר כמה כבלים) ושום דבר! התקנתי Kies וגם לא עוזר. מה עושים? זה ממש חשוב!

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. Started by gt2,

יש לי נוקיה N85 ואין לי כבל TV OUT(בגלל שלא קניתי חדש אלא החליפו לי דגם כי המכשיר הקודם שלי היה דפוק וזה והיית יצריך לשלם אקססוריז ואני קמצן אז לא קניתי כבל TV OUT + זה נראה לי סתם מגניב לפעמיים שלוש ולא יותר ולכן לא שווה את כל הכסף שלו וזה עולה המון) בכל מקרה רציתי לשאול שאלה כזאת אם אני אקח כבל PL של שלושה חלקים ואפצל אותו ל3 RCA זה יעבוד או שיש עוד משהו באמצע? כי כשאני מחבר אוזניות במצב TV OUT זה עובד יופי השאלה זה לגבי ווידאו אם שמו עוד משהו באמצע? למרותנ שנראה לי זה רק פיצול כל העסק... מישהו ניסה פעם?

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. Started by adirze,

השאלה בכותרת. תודה.

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. Started by IG,

אהלן. אני מחפש נגן MP3 חדש עם דרישות הבאות: נפח- הכי טוב 3 גיגה, מקסימום 5, ולא משנה אם זה פלאש או קשיח... איכות שמע ויכולת הגברה טובה- הכי חשוב בשבילי. מאוזניות שבאות עם המכשיר לא איכפת לי (אני משתמש באוזניות משלי...) סוגי קבצים- מפסיק לי רק MP3, עד איכות של 320 ביט. גודל- לא איפוד מפלצתי... משהו קטן עד גודל של פלאפון מחיר- 400 ש"ח, גג 500, אבל רק אם זה משהו שממש שווה את הכסף. אחריות ועמידות- אני רוצה מכשיר עמיד ואמין, עם אחריות לשנה לפחות. תודה

• 17 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. Started by DXter,

אהלן היה לי דיון דומה פה לא מזמן אבל אני לא מוצא אותו אז אני פותח חדש. מצאתי שהמכשיר נמכר באתר http://www.expansys-usa.com/htc-one-x+android-smartphone-unlocked-237901/ יש לי חבר בארצות הברית שמגיע לארץ ויוכל להביא לי אותו. אני רק לא הצלחתי להבין מהtechnical details למטה על איזה גרסה מדובר (בינלאומית או צפון אמריקה). המכשיר שהם מוכרים באתר יעבוד בארץ? (רק לדוגמא: ראיתי שם HSPA/WCDMA ואני יודע שCDMA זה משהו שלא עובד בארץ

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  24. שלום חברים, אני מתעתד לטוס לברלין בעוד כחודש ומעוניין לדעת מה האופציות העומדות לפני בעניין הגלישה הסלולארית. האם הגלישה הסלולארית בחול במהירות סבירה? אני לקוח חברת פלאפון ויש להם כל מני חבילות לחול במחיר נסבל, השאלה האם האינטרנט יסחוב?

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. Started by Big_White,

יש כרגע ברשותי E72 שדי מספיק לי. הוא מתקשר,מסמס, יש לו מייל,פיסבוק, ווטסאפ... הסוללה שלו מספיקה ליום שלם של עבודה וטלפונים ואסמסים.... אבל בזמן האחרון הוא התחיל לעשות בעיות מוזרות כמו לא להשמיע צליל בקבלת אסמסים ולא להתריע על האסמסים. והסוללה התחילה להיגמר מהר יותר... בכל מקרה חשבתי על HTC SENSATION XL. יש הצעות אחרות? אייפון זאת לא אופציה בכלל... למוזיקה אני לא ישתמש בו מכיבן שיש לי אייפוד.

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.