גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,774 דיונים בפורום זה
-
יש טאבלטים חדשים שיצאו לעולם מבית ארכוס, אבל אני לא חושב שהם מקבלים תשומת לב מספקת.. אלה טאבלטים חזקים וטובים עם מערכת הפעלה אנדרויד פרויו 2.2 ועוד מלא תכנים בפנים, אני רוצה לרכוש איזה טאבלט אבל לא שמעתי עדיין על ביקורות חזקות.. למישהו יש מושג עלייהם?ביקורת?משהו?? (אני מזיל ריר על ה101 )
-
- 0 תגובות
- 936 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך נגן (אם יש אפשרות לMP4 אז סבבה)שיהיה לפחות בנפח של 1גיגה ומעלה..חובה קליטת רדיו מעולה ביותר כי אני רוכב על אופניים והרבה בכבישים (ריצה התעמלות) וחייב רדיו מעולה!! תקציב:450ש"ח+אפשרות לטיפה לחיצה מעלה לכיוון ה500 אם צריך. אחריות שתהיה רחבה ככל שניתן. חברה ידועה וטובה. אם יש אפשרות לבאנדל עשיר סבבה אם לא לא נורא. אוזניות בעלות שמיעה טובה. אודה לכל המגיבים.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, אני כרגע בסלקום, ואורנג' מנסים למשוך אותי אליהם. בין היתר זה יכלול החלפה של המכשיר הנוכחי שלי, K800, לכל מכשיר אחר שקיים אצלהם. המחיר לא רלוונטי. אהבתי מאוד את ה-K800 בזכות המצלמה האיכותית יחסית שלו. אני אוהב בלי קשר את המכשירים של SE בזכות הממשק הנוח שלהם, והייתי שמח להישאר איתם (מה גם שכבר יש לי כרטיס זיכרון בשבילו, וזה יהיה הכי נוח מבחינת שדרוג בצורה חלקה). כרגע נושא המצלמה כבר פחות קריטי עבורי (כניסה לעולם ה-DSLR), ומה שיותר חשוב לי זה גודל המכשיר (עובי, בעיקר) ועוצמת השמע, הספיקר, והצלצול. לצערי ה-K800 שלי לא מתבלט במיוחד בתחומים האלה, כשאני שומע את העוצמה של הספיקר במירסים למיניהם (לצורכי דיבור כמובן, לא שמיעת מוזיקה ברחוב כמו ערס) לעומת העוצמה אצלי, אני…
-
- 7 תגובות
- 958 צפיות
-
-
לאחרונה מחפש טלפון סלולרי, מאוד נדלקתי על NEXUS1 (כל עוד אפשר להשיג אותו...) מה שהטריד אותי זו הכתבה הזו (ויש עוד שמועות על זה) מישהו יודע על מה מדובר ואם זה סיכון גבוה? http://crave.cnet.co.uk/mobiles/htc-on-nexus-one-cracked-screen-they-dont-go-in-pockets-49305156/
-
- 14 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום,אני מעוניין לקנות עכשיו סטיק אנדררואיד..... מהחפירות שלי ברשת הבנתי שMK802 החדש הוא העסקה המשתלמת... אז הרצתי חיפוש בDX(http://goo.gl/K0LmY),וחוץ מהבדל הזיכרון בין הדגמים(8 ו-4GB)לא מצאתי שום הבדל אחר...(גם צבע,אבל בואו לא נהיה גזעניים ) המחירים בין הדגמים,שונים,למה?אתם יכולים לחדד לי את ההבנה? ועוד משהו,עדיף להזמין ממקומות אחרים או שמDX זה המחירים הכי זולים? ואם יש סטיק יותר חזק באזור של ה-50-65$ אני אשמח לעצה....(חשוב לי בעיקר ביצועי WIFI טובים וטיפה משחקים כשמשעמם...) תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מחפש משהו שכבר כנראה לא קיים בימינו, טלפון שהוא כשמו - טלפון, בשבילי זה אומר קטן, סוללה שתחזיק לי יותר מהיומיים שהטלפון שלי עכשיו נותן לי, וחשוב לי גם שתהיה מצלמה יותר איכותית מה-5800 שיש לי כרגע. כמובן שאני מעדיף שיהיה בלי מסך מגע. יש דבר כזה עדיין? התקציב הוא 1000 אבל אני מוכן לחרוג (אפילו עד פי 2) אם תשכנעו אותי שזה כדאי...
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
1 שאני מצרף תמונה לאיש קשר שמתי לב שהיא ממוזערת,האם אפשר שהיא תוצג כשאותו איש קשר מתקשר בצורה גדולה יותר ? 2 איך אני מגיע לשעון מעורר 3 איך אני בוחר צילצול להודעה נכנסת תודה.
-
- 4 תגובות
- 815 צפיות
-
-
היי. כרגע אני משלם 240 שקל לאורנג' (חבילה שמהווה שריד לתקופה שלפני "המהפכה") ומקבל אינטרנט במהירות מגוכחת של מקסימום 1.5 מגה, העלאה של 0.3 מגה, ופינג באזור ה 150. זאת ועוד, לעיתים הוא מחליט להתנתק למספר שניות. בכל מקרה, שמעתי שלפלאפון יש את האינטרנט המהיר ביותר. האם יש דברים בגו? ומה לגבי יציבותו? בנוסף, יהיה נחמד אם תהיה אפשרות ל personal hotspot מבלי לעקוף את המגבלה (הלא חוקית) של המפעילה בדרכים עקלקלות. אני אציין שאני לא בדיוק נמשך למפעילות הקטנות והחדשות, אני מעדיף לחשוב שבמקרים של תקלות או בעיות כלשהן - יש עם מי לדבר. תודה.
-
- 14 תגובות
- 5.7k צפיות
-
-
http://androidspin.com/2010/12/02/galaxy-s-wanna-be-available-now-who-wants-one/
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
בוקר טוב, אני רוצה לעשות debrading ועדכון קשוחה לנוקיה E72 של חברת פלאפו, rm-529. http://2best4u.goop.co.il/Web/?PageType=0&Item... המכשיר ככל הנקראה אמריקאי. השאלה היא איזה קוד אני צריך לצרוב לו עם NSS בשביל לשמור על העברית ולקבל את הגירסא הכי עדכנית של הקשוחה? תודה שבת שלום
-
- 0 תגובות
- 911 צפיות
-
-
אני מחפש לקנות נגן חדש וברגע שהתחלתי לקרוא פשוט הלכתי לאיבוד! אני הולך להתשמש בנגן בעיקר לספורט והכי חשוב לי זה איכות. מספיק לי 16 GB, מעדיף שיהיה רדיו ולא כל כך חשוב לי כמה הוא ג'אג'טי הוא יהיה! עד עכשיו היה לי Iriver מבוסס סוללה והייתי דיי מבסוט. השאלה היא אם הדגמים היותר מתקדמים שלהם גם טובים? תודה רבה לעוזרים!
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה אני צריך לעשות כדי לראות באתרים בנגנים. . למשל אני רוצה לראות תקצירים באתר של ספורט 5 זה לא נותן לי ..מראה לי את החלון של הנגן שחור! אה ויש לי אייפון 4 גירסה הכי עדכנית : 4.2.1
-
- 0 תגובות
- 952 צפיות
-
-
מה קורה, בת דודה שלי רוצה מכשיר של סוני. מה היא יכולה לקנות? אני יודע שהm5 מכשיר לא טוב, נראה טוב אבל לא מסתדר עם המדיהטק ויש לו איטיות רבה ונתקע המון אבל איך הe5 או איך סדרת ה x? יש להם עוד מכשירים עם בעיות חוץ מה M5.?
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
-
שלום לכולם, ראיתי שהנגן Archos 104 עם ה-8 גיגה זיכרון FLASH הגיע ארצה, איך הנגן הזה מבחינת איכות קול ואיכות מוצר ? האם הוא ברמה של חברות מסדר גודל של IRiver ו- IAudio ? http://www.usbid.co.il/viewproduct.aspx?product_id=234&category_id=6 תודה מראש לכל העוזרים
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היצירה החדשה של שיאומי מבטיחה לספק לנו ביצועים של סמארטפון-על, בפחות ממחצית המחיר של המתחרות המרכזיות לכתבה
-
- 38 תגובות
- 3.6k צפיות
- 1 follower
-
-
בחברת הטאיוואנית לא ממש מתרשמים מהמגמה להפוך את ניידי הגיימינג לקומפקטיים יותר, ומשיקים את ה-GT75VR המאסיבי והמתקדם עם המקלדת המכאנית לכתבה
-
- 2 תגובות
- 795 צפיות
- 2 followers
-
-
היי חברה, יש לי פלאפון Motorola K3 KRZR (דור 3.5). יש שם כמה דברים שאני עדיין לא מצליח לקנפג ואני רוצה לשאול לעצתכם: 1. כשאני לוחץ 'אתר אותי' אני גלוי לסביבה למשך 3 דקות בלבד. אני רוצה להיות גלוי בכל עת. אני יכול לשנות? 2. אני לא יכול לחפש אנשים סתם ככה בסביבה אלא אם כן אני בוחר שיר מסויים ורק אז מוצא אנשים וזה פונה אליהם ישר בשיר הזה. מה אני יכול לעשות? 3. שאחי, למשל, מתחבר אלי הוא צריך להקיש סיסמא (סתם אחת שאנחנו מגדירים בנינו) וכשאני מתחבר אליו לא צריך - איך אני מבטל את זה כי לא מצאתי :[ 4. יש תוכנה לבלוטות' שאני יכול להתקין על הפלאפון כדי לסדר את כל האופציות האלה במידה ואין אותם בייסיק בפלאפון? אולי זה קבור איפהשהו בהגדרות אבטחה ולא בהגדרות בלוטות'??
-
- 5 תגובות
- 962 צפיות
-
-
שלום חברים. אני מחפש לאשתי סמארטפון נורמלי יד שניה וחשבתי ללכת על הגלקסי נקסוס שמצאתי ביד שניה ב-900 ש"ח. איך הטלפון הזה לדעתכם לשימושים רגילים+? מה שחשוב לי זה שהוא יהיה עמיד, איכות בניה טובה, חזק כדי להריץ אפליקציות בסיסיות כמו וויז, דרופבוקס וכ"ו איכות שיחה, שלא יתקע וקרינה נמוכה. מסקירה קצרה אני מבין שהסמסונג גלקסי עונה על כל אלה. עד עכשיו היה לה מוטורולה דיפיי שהתברר כנפילה די רצינית, נתקע, מגמגם, איטי - לא מוצלח. אשמח לשמוע את דעתכם וגם המלצות על סמארטפון טוב יד שניה בטווח המחירים הזה. תודה רבה!
-
- 22 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
ה cowon s9 שלי מחשב את קיצו לאחור. אחרי שהכפתור הדלקה נשבר המכשיר קצת התחיל להשתגע ומגיע הזמן לחפש לו מחליף. בגדול נורא אהבתי את הcowon במיוחד עם המסך שלו (נוח לי מסך יחסית גדול ואיכותי יחסית גם אם אני לא צופה בו הרבה בוידאו). הזמן סוללה המדהים שלו גם אחרי 3 שנים הוא שומר מספיק לי ליומיים בעבודה על רדיו בלי טעינה. אז מה שחשוב לי בגדול זה זמן סוללה מעולה, רדיו, אפשרות להרחבה עם כרטיס זיכרון וזהו בגדול. ורציתי לדעת האם הנגנים המבוססים על אנדרואיד שווים משהו?
-
- 0 תגובות
- 797 צפיות
-
-
מכשירי ה-iPhone החדשים כוללים יכולת שהפכה להיות אלמנט בסיסי בעולם מכשירי האנדרואיד - אבל רק עבור אלו שירכשו אמצעים תואמים בנפרד לכתבה
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
- 2 followers
-
-
תודה על הברכות שכנראה יבואו. בכל אופן, שאלה לי אליכם, יש לי כמה אפליקציות מותקנות בישן שלי, המיילסטון, איך אני יכול להעביר את ה"זכרונות" שם ל-N1. ולדוגמא, יש לי אפליקציה שסופרת את שעות העבודה שלי, איך אני יכול להעביר את ההיסטוריה שם לאותה אפליקציה רק ב-N1?
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכם, אני רוצה לקנות בקרוב את המכשיר החדש samsung galaxy s4 (אשמח לקבל עליו עוד פרטים כמו מתי הוא יגיע לארץ וכמה זיכרון יש לו ובכלל מה חדש בו) קודם לכן לא היה לי אף סמארטפון, למעשה גם עכשיו אין לי.. אז רציתי לשאול קודם כל מה עלי לדעת כדי לאבטח את הפאלפון כך שלא יפרצו עליו ויגנבו מידע, כל מיני וירוסים למינהם שכבר שמעתי שיש במקרה של גניבה של המכשיר איך אני יודע איפה הוא נמצא ולבוא לקחת אותו חזרה
-
- 0 תגובות
- 887 צפיות
-
-
היצרנית הסינית השאפתנית אמורה לנסות את מזלה עם שבב Surge חדש מתוצרת עצמית, כבר בחודש הבא לכתבה
-
- 0 תגובות
- 641 צפיות
- 2 followers
-
-
שלום, מעונין בטאבלט לפחות 10", מסך איכותי-חובה. המטרה היא להראות עבודות וידאו ותמונות בפגישות עם לקוחות (לוידאו אני מחבר רמקול חיצוני). מעולם לא עבדתי עם אנדרואיד. יצא לי לקרוא קצת מידע בנושא, וקניתי מהארץ SANEI N10 ליבה כפולה 3066 מהירות 1.6 ב 1000 שקל. בתוכנה ANTUTU הוא נותן 11,219 . זה נחשב טוב? רואים בו מעולה למרות שהוא 1280*800 , הרמקול שלו חלש מאוד ומאכזב (בהשוואה לטבלט 7 של 50$ שיש לאחי). הבעיה העיקרית היא שהוא לא מזהה רשת של האיפון שלי (נקודת גישה) גם ממרחק 0 (טאבלט של 50$ מזהה אותה בקלות). (אולי בעיה ספציפית?) זה דבר חשוב לי מאוד. אני יכול להחזיר אותו ולקנות משהו אחר מחו"ל. ראיתי שיש רזולוציות גבוהות יותר למסך כמו 4K, או 1920*1200- השאלה אם זה מרשים יותר בוידא…
-
- 19 תגובות
- 2.3k צפיות
-