גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,773 דיונים בפורום זה
-
שלום ברשותי מכשיר S3 MINI דגם N ואני מעוניין לעדכן לו את הרום או לשנותו. הרום המוצג הוא משום מה לדגם T או משהו בסגנון וכנראה משום כך הKEIS עושה בעיות. סך הכל הטלפון בסדר אך אני מאמין שעם עדכון הוא ירוץ טוב יותר. איך אני אוכל לעשות זאת ובכלל איך אני יכול לעשות לו רוט?? בעבר התעסקתי עם זה בטלפון I987 כך שאני פחות או יותר יודע על מה מדובר, אך לא מצאתי מדריך טוב לדברים האלה ואני גם מעדיף שיהיה לי סטוק רום ולא איזה פירטי אלא אם כן יש אזושהי המלצה. תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
קניתי את המכשיר הזה: http://www.ebay.com/itm/121848660219 הוא הגיע עם ANDROID 4.4 מותקן עליו. שתי שאלות... האם יש לי מה לחשוש שהותקנה עליו דירסא פיראטית של ANDROID והוא יכול פשוט לשמור את הסיסמאות שלי? יש לי חשבון בGOOGLE עם אימות בשני שלבים, אז אני מניח שאם האימות יופעל אז אני אגלה? שאלה שניה, ניסיתי להתחבר עם החשבון שלי בGOOGLE, אבל בשלב השני של האימות(אחריי שהכנסתי את הסיסמה של החשבון) הוא לוקח אותי לדף של האימות אבל מכיוון שאני שולט במכשיר עם גיימפד, משום מה בדפדפן הוא לא נותן לי להכניס מספרים עם השלט(או שהמקדלת לא מופיעה). יכול להיות שאני פשוט צריך קודם להתחבר דרך הדפדפן של הכרום לחשבון שלי ואז לנסות להתחבר לגוגל פליי? לא ס…
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אחרי שקניתי את הנגן והשתמשתי בו כמה ימים נתקלתי בתופעה מאוד מוזרה אחת לכמה זמן הנגן פשוט "קופא" (freeze) ללא כל יכולת לכבות אותו או להוציא אותו מהמצב הזה (חוץ מלחכות שהסוללה תגמר או לחבר אותו ל USB ) האם זאת בעייה מוכרת אן בעיה בעלת פיתרון? אן שאני צריך ללכת לצעוק על מישהו (ז"א לממש את האחריות שלי) תודה לעוזרים, מאור.
-
- 9 תגובות
- 877 צפיות
-
-
יש לי SANSA e270 של SanDisc עם 6 GB, ולפני כמה זמן התחילו לי בעיות עם הגלגלת (זו שזוהרת בכחול, למי שלא מכיר). בהתחלה חשבתי שאולי נתפס שם אבק, אבל זה לא זה. הדבר מקשה מאוד על העבודה עם הנגן כי כל פעם שמסובבים את הגלגלת או שזה קופץ קדימה יותר מידי או שזה בכלל מסובב אחורה. מה אפשר לעשות? יש לי את הנגן מנובמבר 2006 והאחריות נגמרה ואני לא יודע אם שווה לפתוח את זה ולראות מה הולך, לשלוח לתיקון או לא לעשות כלום. חבל, הוא נגן מעולה ואני ממליץ עליו! אם זה קרה לעוד מישהו שיגיב. תודה מראש: TMRider
-
- 0 תגובות
- 851 צפיות
-
-
יש לי בעיה עם נוקיה 5800, קורה לפעמים שאני לא יכול לבצע שיחה ולא יכולים להתקשר אליי (אפילו שיש קליטה), כשאני מנסה להתקשר מופיעה הודעה שאומרת "שיחה נדחתה" ויש צליל גבוה כזה, עכשיו זה קורה כל הזמן! חשבתי על לעדכן גרסא אבל אם אני מנסה להוריד דרך OTA זה אומר שאין עדכונים וכשאני מחבר את הפלאפון למחשב בעזרת PC SUITE המחשב בכלל לא מזהה אותו... מישהו נתקל?
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן חברה... אתמול קניתי נוקיה E65 והיום גיליתי שכשאני לוחץ לחיצה ארוכה על מקש ההקלטה בצד כדי שיפעיל את הפקודות הקוליות אז המכשיר נתקע ורק ע"י הוצאת הסוללה אפשר להחזיר אותו לחיים.. בנוסף כשאני מחבר אליו אוזניית BT של מוטורולה אז המכשיר עושה ריסט מוזר... מה נראית לכם הבעיה? תודה רבה לעוזרים...
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
היי. עברתי מגלקסי s3 ל-LG G2. הייתי ונשארתי באורנג'. אין מה לדבר - פאר יצירה של מכשיר. אבל.... פתאום יש בעיות קליטה. בעיקר במרכז תל אביב סביב הקריה. וגם ברכבת בדרך צפונה. במקומות בהם לגלאקסי לא הייתה בעיה. כשאני עושה בדיקות מסגנון nPerf במקביל לשניהם נראה שהציונים הרבה יותר טובים ל-lg. ועדיין - המון בעיות קליטה. קרה למישהו?
-
- 5 תגובות
- 5.9k צפיות
-
-
שלום, לפני כמה חודשים עברתי לפלאפון במסגרת מסלול חיילים שדרך אגב יוצא לי מאוד זול. עברתי לשם ולא קניתי שום מכשיר, פשוט שמתי את ה SIM בנוקיה N95 שלי. מאז היו לי בעיות קליטה שפשוט בהמון מקומות או שיש לי קליטה חלשה או שאין קליטה ולשאר החברים שלי יש קליטה עם פלאפונים ממש ישנים. עכשיו נדפק לי ה N95 אז קיבלתי מחבר N86 שגם לו יש אחד כזה, עכשיו שלו הוא קיבל מפלאפון ושלי הוא רכש אז מאורנג'. אני בודק לידו במקומות שאין לי קליטה ולו יש קליטה מלאה, וזה אותו מכשיר בדיוק, אותה גרסא עם אותו עדכון ואותה חברת סלולר (פלאפון) ומשום מה לו יש קליטה ולי אין. הלכתי לפלאפון ואמרו לי שאני צריך לפתוח את המכשיר לתדרים גבוהים, אין לי מושג מה זה אומר ואם זה בכלל נכון.. אז אני מבקש בבקשה עזרה לפתור את …
-
- 4 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום לכולם עברתי לדירה שכורה במרתף ויש לי בעיות קליטה בטלפון אני לא מצליח להוציא ולקבל שיחות הגלישה בקושי עובדת וכל מי שמגיע אליי גם אין לו קליטה האם יש פתרון לדבר הזה? אני בטוח שיש הרבה מקומות שיש להם את אותה בעיה... אני לקוח של גולן טלקום אבל מגיעים אליי חברים שהם לקוחות של כל החברות ולכולם אין קליטה. דיברתי עם גולן והם אמרו שאין להם פתרון חייב עזרה דחוף
-
- 3 תגובות
- 7.8k צפיות
-
-
עברתי לחדר במרתף ואין לי קליטה בפלאפון יש איזה דרך לעשות שיהיה קליטה לחבר למחשב או אנטנה חיצונית משהו? מקווה שזה המקום לא מצאתי מקום אחר תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
עברתי היום להוט מובייל, וזה נראה כאילו שהמכשיר לא יודע "לנדוד" כשצריך לרשת פלאפון. היה מקרה היום שהגעתי למצב בלי קליטה וזה בכלל לא "נדד" לפלאפון. (בבאר שבע ...) בנוסף, בבדיקת מהירות גלשיה דרך הסלולרי הגעתי לנתונים הבאים : (פינג ממש גבוה לדעתי, ומהירות הורדה לא גבוה מי יודע מה. ראיתי כאלה שמגיעים למהירויות של 6-7-8MBPS. נ.ב בזמן בדיקת המהירות - הקליטה הייתה מלאה.) עריכה : בנוסף - פינג של 200-300 לירושלים :s05: יש ברשותי SENSATION 4G שעודכן לפני כמה ימים לICS מקורי של T-MOBILE. מה אפשר לעשות במצב כזה? יש מצב שהפלאפון(המכשיר עצמו)הוא הבעייתי במקרה הזה? אפשר לעשות משהו עם המכשיר על מנת לשפר זאת? תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכולם , כמו שאתם שמים לב אני די עצבני מכל העניין הבנתי שכאן כל המומחים לענייני פלאפונים אז באתי להתייעץ... רכשתי מכשיר Samsung Galaxy S I9000 מרשת פלאפון לפני כשבועיים ... בהתחלה המכשיר עבד מדהים הכל היה מעולה , אבל עם הזמן התחילו הבעיות ... מה שקורה זה שיש כל מיני תקיעות בסיטואציות מוזרות : כשאני מוציא שיחה , מנסה לקבל שיחה , פעם אחת גם קרה שהמכשיר ממש נתקע והייתי חייב להוציא את הסוללה !! לפעמים בסיטואציות שאני ממש חייב להתקשר דחוף !!! זה ממש מתסכל כי לפי הביקורות שקראתי באינטרנט המכשיר הוא מאוד נחשב , אבל הבנתי שיש מצב שרשת פלאפון פשוט דפקו אותו :s05: כל הצעה תתקבל בברכה תודה רבה רבה !! יש הצעות ? מה לעשות ?!?!?!?!
-
- 6 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
מיזה זמן רב כשמתקשרים אלי אני בקושי מסוגל לשמוע את הצד השני, ואני ממש מצמיד את המכשיר בכוח לאוזן. אם אני שם על ספיקר אז אני שומע טוב, או לחילופין מחבר אוזניות וגם אז אני שומע מצויין. השאלה שלי האם הבעיה במכשיר וניתן לתקן? או שהבעיה קשורה לכרטיס הסים או לחברת התקשורת (הוט מובייל)? גרסת האנדרואיד שלי היא 4.2.2
-
- 0 תגובות
- 981 צפיות
-
-
לאחר כשנה הוא פשוט לא מגיב לשום דבר,לא ניתן להדליק אותו והוא אינו מגיב לחיבור ה USB,יש הצאות לפתרון(האחריות נאבדה ולא בטוח שניתן לממשה) ?
-
- 1 תגובה
- 671 צפיות
-
-
שלום קניתי לפני מספר שבועות סאמסונג גלאקסי 1 S PLUS עכשיו יש לי מדי פעם הפרעות בשיחה כשאני מדבר החלפתי סים וביקשתי לעשות רענון קו עדיין לא עזר ויש לי הפרעות אקראיות בשיחה מדי פעם האם הבעיה היא במכשיר(מוזיקה שומעים מצוין)?מה אפשר לעשות??
-
- 0 תגובות
- 849 צפיות
-
-
לא מזמן קניתי את הG3 של COWON ואני ממש מרוצה אבל בטעות כנראה מחקתי איזה קובץ הגדרות מהתיקייה של הRECORD שיש בנגן אחרי שחיברתי אותו למחשב ועכשיו אני לא יכול להקליט ותמיד שאני מנסה להקליט הוא מקליט איזה שנייה ואז הוא עוצר והוא גם לא יכול לשמור את ההקלטה.אז אם מישהו יודע איך אפשר לסדר את זה אז הוא מבורך
-
- 0 תגובות
- 834 צפיות
-
-
שלום לכולם , יש לי מכשיו מיני גלאקסי 5570! התקנתי עליו waze ושאני פותח את הwaze יש לי אותיות חצי מחוקות במפת הניווט ? אשמח אם יש למשהו פתרון לבעיה
-
- 0 תגובות
- 728 צפיות
-
-
בס"ד ישלי בעייה באיפוד ואין לי מוסג מה לעשות בבקשה עזרה דחופה. שאני מנסה להפעיל את האיפוד הוא מראה לי תסימן של אפל ואחר כך מראה לי איפוד כאילו בוכה ומתכבה ולידו יש משולש. תודה לעוזרים
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בס"ד מה המצב צוהרים טובים ישלי שאלה ובעייה בקשר לאיפוד השאלה שלי התקנתי את העברית בזכות משהו ששלח לי את זה כאן מהפורום ואני רוצה לדעת מה סוג הפונט שהאיפוד קורא בעברית למשל אם זה דיויד או משהו אחר. ובעייה אני לא שומע מוזיקה באיפוד ולא יודע למה השיר שוקל ויש זמן אבל הוא לא רץ שאני לוחץ על פלי. ועוד שאלה אני לא מצליח לעשות את העדכון של העברית משהו יודע למה זה אומר לי שהקובץ לא טוב.
-
- 1 תגובה
- 645 צפיות
-
-
שלום, יש לי MP3 512MB ולפני כמה זמן הוא לפתע לא נדלק. כמובן שהסוללות מלאות והם לא הבעייה. כל מי שמבין בנושא ויכול להציע דרכים להפעלתו (דרכים שאני בתור אחד שלא מומחה בנושא יוכל להפעיל ולא לקחת לתיקון) נ.ב. מבינים בדבר טענו שהבעייה טמונה בעובדה שהטענתי אותו יותר מדי זמן וזה גרם להתהפכות בקוטביות של המכשיר. אם זוהי הבעייה (וגם אם לא) בבקשה שלחו שלבים לתיקון למשל: 1) פתח את המכשיר 2).... וכו' וכו'...תגובה בסגנון כזה תסייע לי מאוד. בתודה רבה, רועי.
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
העברתי לאייפוד שירים (לא לתוך ה-itunes אלא לתוכו כדיסק קשיח) במטרה להעביר אותם למחשב אחר. כשהתחלתי להעביר למחשב השני מופיעה לי השגיאה: cannot copy... ...: data error (cyclic redundacy check) מה עושים עם זה?
-
- 1 תגובה
- 832 צפיות
-
-
שלום רב, קודם כך אני רוצה להמליץ על הטאבלט! בנוי ומורכב מחומרים ממש איכותיים ומרגיש מאוד טוב בידיים. בהתחלה היה קצת איטי ונתקע אבל אחרי עידכון קושחה שעשיתי לגרסא החדשה (Novo9-Spark-LX-20130422v1) המכשיר פשוט עובד מצויין, עובר בין תפרטים בקלות ומבהירות האפליקציות מגיבות טוב וכו וכו ובכללי למחיר של 230$ כולל משלוח וכיסוי עור איכותי זה ממש השקעה שווה. ועכשיו לבעיה ישלי 12 ג'יגה פנוי בטאבלט וכאשר אני מנסה להעביר קובץ סרט של 4 גיגה(באיכות HD 720P) הוא כותב לי שהקובץ גדול מידי למכשיר? איך אני יכול לפתור את הבעייה? משהו בהגדות של של הטאבלט? או שלעשות משהו עם הקובץ? להמיר אותו לרזולוציה יותר נמוכה או משהו? תודה רבה מראש.
-
- 0 תגובות
- 574 צפיות
-
-
יש לי פלאפון K750I עם כרטיס של ג'יגה. הוא מחובר עם USB למחשב. כשאני מנסה להעתיק קבצים מהמחשב לפלאפון זה מתחיל להעתיק אותם ובאמצע העברה אני מקבל את ההודעה ההעברה נפסקת, והתוכן שבכונן נעלם.(אם אני עושה רענן אז הכונן עצמו גם נעלם...). כדי שהמחשב יזהה אותו שוב אני צריך להפעיל אותו מחדש.(לא עוזר לנתק את הUSB ). ואחרי שאני מפעיל מחדש זה ממשיך ואני מקבל את ההודעה בקובץ אחר. ככה שזה לא בעייה בקבצים. יש לי 2 מכשירים כאלה וגם 2 כרטיסי זיכרון (Kingmax ms pro duo 1gb) וניסיתי לחבר אותם בשני מחשבים ועדיין יש את אותה הבעייה. הבעייה היא בכרטיס זיכרון לדעתכם? כי לפי מה שהבנתי MS PRO DUO אמור להתאים לK750I תודה
-
- 2 תגובות
- 926 צפיות
-
-
יש לי מכשיר GPS של IVISION...(כן כן אני יודע של הקמצנים) עכשיו היה לי עליו IGO ישן יחסית..גיביתי אותו במחשב..והעתקתי במקום את הקבצים של IGO 8 שהורדתי ... עשיתי ריסט למחשב ואז הבנתי שאמורה להיות איזהשהיא התקנה אבל הGPS פשוט לא עולה לי..אני מנסה להיכנס לתוכנה וזה לא נותן לי כאילו זה לא מזהה אותה מישהו יודע אולי יש דרך מיוחדת להתקין את IGO 8 על המכשיר הזה?
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-