עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. המסך הגמיש החדש של חברת Japan Dispay יוכל להרחיב משמעותית את הגישה למכשירים בעלי תצורות בלתי רגילות לכתבה

2. Started by RS4,

אני מעוניין לחבר את ה-Ipod שלי לרכב עכשיו איזה חיבור אני יכול לקנות כדי שיהיה מוסתר ולא נגלה לעין, כמו בתא כפפות למשל... ואני רוצה שזה יהיה חלק (מתאם) מקצועי כדי שתהיה מוסיקה איכותית אז אם אפשר המלצה בבקשה תודה מראש

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  3. עשיתי חיפוש ומצאתי את הנרתיק הבא אבל הוא מאוד יקר יחסית לנרתיק[140 שקל,קצת מוגזם לא? ] http://www.gomobile.co.il/Product.aspx?productid=165 אני מחפש נרתיק שאני יוכל להחזיק בו את הפלפון תמיד ולא יצטרך להוציא אותו...בסגנון של הנרתיק בקישור. תודה רבה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 774 צפיות
  4. Started by davidcohen,

היי, רציתי לדעת אם יש עידכון עברית או משהו לנגן sansa m240 הכל רשום לי בג'בריש אם יש אז תביאו קישור תודה

• 0 תגובות
    • 652 צפיות
  5. Started by kvutzat.rechisha,

היי לכולם, כפי ששבוע שעבר הודענו, קבוצה של סטודנטים מאוניברסיטת בן גוריון בבאר שבע פתחה קבוצת רכישה ל IPHONE. מטרת הקבוצה הצרכנית הזו היא להשתחרר מכבלי חברות הסלולר ולקנות את המכשיר באופן פרטי ומוזל שכן קבוצה גדולה = כוח מיקוח גדול= מחיר זול ממחיר השוק. אנחנו רוצים להודות ל 324 חברים שכבר שייכים לקבוצה אשר יקנו את המכשיר בזול בעתיד הקרוב. כדי לממש את היוזמה הצרכנית הזאת, אנו מזמינים את כל מי משעוניין לרכוש IPHONE מכל הדגמים ומכל הנפחים השונים לפנות אלינו לאתר ולהרישם שם. ההרשמה אינה מחייבת ותצרף אתכם לקבלת עדכונים בנוגע להתקדמות הקבוצה. מי שמעוניין בפרטים נוספים ובהצטרפות ליוזמה הצרכנית המבורכת: http://iphoneil.weebly.com שוב תודה ל 324 החברים שכבר הצטרפו!

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by matanya,

חשוב לי, כפתור פיזי שיעביר ממצב צלצול למצב רוטט, כך שבמקרה מבוכה באמצע שיעור אוכל להעביר לרוטט ללא הוצאת הטלפון מהכיס. האם משהוא מכיר דרך לתכנת את אחד המקשים הפיסיים לזה?

• 1 תגובה
    • 775 צפיות
  7. שלום, ה- CRT שלי התחיל לזייף (כן בשנת 2013 אני עדיין עם CRT - ואני יכול להתערב שכשהוא היה תקין הביצועים שלו היו טובים מרב ה-LCD שיש היום). אני לא מתכוון לתקן אותו - המה גם שאשתי כבר רוצה יותר מקום על שולחן המחשב. חשבתי על המסך דלעיל של דל אני מבקש לדעת חוות דעת ממי שיש לו - ממה להיזהר וממי כדאי לרכוש (מעדיף מקום אמין על פני מקום זול) תודה, גבריאל

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by RobiNooB,

רוב הנגנים שראיתי אצל אנשים הרדיו פשוט זוועה !! במיוחד אילו שאי אפשר לכוון תדר מונו או סטראו כי אז זה תמיד פועל בסטראו ועדיף מונו כדי לקבל קליטה טובה איזה נגן מתמחה ברדיו אבל זול ? (לא זקוק ליותר מ 512M) נ.ב ואם אפשר שיבוא עם הסנהייזר הקטנות והממזרות האילו ....פשוט אהבתי אית האיכות שלהן

• 3 תגובות
    • 886 צפיות
  9. Started by shai87,

אחרי שהתלבטתי המון, ירדתי מהאנדרואידים וכל המכשירים היקרים. הבנתי שלי זה לא מתאים, יש לי מחשב נייד צמוד אליי ואין לי באמת צורך בכל המכשור המתקדם. הדרישות שלי הם אמינות, מצלמה יחסית סבירה , זכרון שאוכל לשים בו מוזיקה (בין אם זה פנימי או בעזרת הרחבה) ויציאת 3.5. שמתי עין על הנוקיה X2 שעולה כ500 ש"ח. ראיתי קצת ביקורות עליו ואומרים שהמצלמה לא משהו, למרות שבמחיר הזה אני לא יכול לצפות למשהו איכותי באמת. האם מבחינת זכרון מול המכשיר צפויים בעיות? אני הולך לשמוע במכשיר כמעט כל יום. אם למישהו יש הצעה טובה אשמח לשמוע, אולי פלאפון שקיים כמה שנים אבל ידוע באמינותו ולא מתקשה בקריאת קבצים מכרטיס זכרון.. בברכה, שי

• 0 תגובות
    • 821 צפיות
  10. אוהבים את Fortnite Battle Royale ומתקשים להפסיק ולשחק? מעכשיו תוכלו לעשות זאת כמעט בכל מקום לכתבה

11. Started by Omer Hakim,

היי ראיתי שהמליצו כאן בפורום על הטאבלטים הסימניים של Ainol אבל יש להם כל מיני גרסאות וסוגים וגם המחירים של אותם דגמים באתרים שונים שונה. מה הדגם המומלץ שלהם עד 150 דולר כמו כן עם יש חברה סינית אחרת באותו תקציב שיש להם מכשיר מומלץ אשמח מאוד. חשוב שיהיה תמיכה קלה בעברית אפילו מובנית ולא אצטרך לפרוץ רומים וכאלו.. זה יותר לשימוש בייתי מיילים משחקים לילד וכו. כמו כן אשמח להמלצה על אתר שאפשר לסמוך עליו שיגיע מקורי ובזמן כמו אליאקספרס פנדהוויל ודומיו תודה רבה לכל העוזרים

• 0 תגובות
    • 559 צפיות
  12. היי לכולם אני עוזרת לחבר שעומד לקנות לאשתו sgs3 כרגע מבחינת המכשיר עושה רושם שהיא נעולה ואין על מה לדבר ולכן זה מה שיהיה. השאלה היא האם הוא צריך לשים לב למשהו בקניית המכשיר בחנויות בארץ או שפשוט ילך על החנות שמציעה את המכשיר במחיר הזול ביותר? בנוסף, המלצות לחנויות בת"א וסביבתה תתקבלנה בשמחה. תודה ושבש.

• 0 תגובות
    • 800 צפיות
  13. שלום חברים התחדשתי אתמול ב IPHONE 4 ! איזה תוכנות ממליצים להוריד ?לפרוץ לא לפרוץ ? עכשיו איך אני מאריך את זמן הסוללה ?איזה ישומים לסגור או להשתמש פחות ? הבנתי שיש גם כמה גרסאות ממשק שיותר טובות ופחות טובות ,הבנתי שהאחרונה ה 4.3.1 פחות טובה והסוללה איתה נגמרת מהר יחסית האם זה נכון ? תודה

• 2 תגובות
    • 999 צפיות
  14. Started by ali,

שלום אני מחפש נגן MP3/MP4 עם רמקול מובנה וכמובן אם איכות סאונד טובה ומסך טוב אם זה MP4 אז עדיפות למסך גדול שלא יהיה אם סוללה מובנית אלה סוללה שאפשר להחליף כמו הAA *בגלל שפשוט הבטריות האלה מתפגרות ויש איתם בעיות לי פחות ככה היה אז בבקשה אל תציעו לי כאלו אם בטריות מובנות כלומר "יחודיות" תודה לכול מי שעוזר

• 0 תגובות
    • 650 צפיות
  15. שלום וברכה, מכיוון שהאפליקציה להרחקת יתושים משמיעה קול בתדר גבוה, רציתי לדעת האם זה יכול להרוס את התקן הקול המכשיר? יש בעיה כלשהי להשתמש בה? תודה לעונים!

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. אני רוצה לקנות עוד שבועיים אייפון חדש אז נכנסתי לזאפ לבדוק מה המחירים. נכון לעכשיו האייפון 5C יותר זול מה-5 בכ-120 שקל. למישהו יש הסבר?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. הזמנות למסיבת עיתונאים גדולה שתתקיים בקליפורניה בתחילת השבוע הבא לא משאירים הרבה מקום לספקות - מכשירי iPhone חדשים נמצאים בדרכם אלינו לכתבה

18. מחשב כולל תוכנה וכולל הכל אם אתם מכירים מקומות שמוכרים שמות של תוכנות וכמובן מחירים חשוב שהמחשב יוכל לשמש כGPS ויעבוד עם התכנה מהר וגם כיומן וכמקבל מיילים. תקציב כ2000-2500 שקל תודה רבה

• 0 תגובות
    • 802 צפיות
  19. אני לא ממש רוצה להשקיע יותר מזה... אז זה התקציב. אני מחפש נגן בעל נפח גדול מינימום 20 ג'יגה, שיציג גם סרטים, שיהיה אפשר להשתמש בו גם כהארד-דיסק נייד... דברים נחמדים היכולים להוסיף: סוג של מנהל אישי בנגן עם יכולת סינכרון ל-OUTLOOK הקלטות קול למיניהם... זהו... תודה לעוזרים מראש נ"ב צפויה ירידת מחיר ל-Creative Zen Vision M? פשוט שמתי עין על הנגן והוא ממש עונה לי על כל הדרישות, אבל המחיר הכי זול ב-ZAP הוא 1700... וזה קצת יקר לי.

• 19 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. אני מתלבט בין שני סמארטפונים, עוד שבועיים אני בארה"ב ואקנה אחד מהם. השאלה היא פשוטה. ב SPEC של המכשירים בין היתר יש ערכי SAR. על האוזן 0.48 לפי תקן אירופאי ו 0.96 לפי התקן האמריקאי. למה אני צריך להתייחס ? האם אלו אותם ערכים שנמדדים לפי תקנים שונים בין 2 היבשות ? האם מכשירים שנמכרים בארה"ב משדרים יותר חזר ולכן הערכים שלהם יותר גבוהים? תודה רבה לעוזרים. ליאור.

• 0 תגובות
    • 976 צפיות
  21. Started by Aviko,

באיזה סוגי זיכרון הוא תומך? תנו לי גם לינקים לזאפ עם המלצות על כרטיס זיכרון.... מה אתם אומרים עליו פלאפון טוב?,, כך שמעתי..!

• 2 תגובות
    • 885 צפיות
  22. שלום לכולם, אבא שלי בטיוואן ואומר שיש שם סלולרים ממש בזול. אנחנו עוברים בקרוב מפלאפון לאורנג' וחשבתי שהוא יכול להביא כמה מכשירים שנוכל להשתמש בהם כאן. יש למישהו המלצה למכשירים שיהיה קל לעשות להם עלייה ? אנחנו צריכים מכשיר אחד עסקי, מכשיר אחד מגניב (מולטימדיה ומצלמה) ושני מכשירים פשוטים. המלצות בבקשה

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. דגם ה 4 שיצא, שמחירו רק 100 ש"ח יותר (בארה"ב) הבנתי שהוא מאוד מאוד מומלץ, מה הגודל שלו במציאות... בערך קופסאת סיגריות?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. דגם הביניים המבטיח שכולל סוללה בקיבולת 7,000mAh זוכה לתמחור רשמי בשוק הגרמני - ומגדיל את התקוות והציפיות שלנו להשקה גם בישראל לכתבה

25. Started by GUNZ,

השאלות הן: 1 איך נגן זה בהשווה לאייפוד מבחינת איכות סאונד? 2 מה חיי הסוללה שלו? 3 אפשר להתעין אותו דרך החשמל ולא דרך המחשב? 4 אולי יש איפה שהוא מטען למצת של הרכב בשבילו? אני נהג בצבא לכן זה מאוד חשוב לי! זהו פחות או יותר תודה מראש סרגיי

• 45 תגובות
    • 3.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.