גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,774 דיונים בפורום זה
-
שלום לפני כמה ימים קניתי את הגלקסי 3 אז אני די חדש עם האנדרויד. רציתי לשאול איך מבטלים את הפרסומות שאני מקבל מכל מיני אפליקציות שיש לי בהאתראות שלי, זה מאוד מעצבן כי זה עושה צליל של הודעה. אני מבין שאפלקציות חינמיות מראות פרסומות בזמן השימוש בהם ואין לי בעיה עם זה. אבל זה ממש מעצבן ומפריעה. תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי מכשיר Sansa e280, התקנתי עליו RockBox (מומלץ!) שמתי לב שיש שם משחקים שבאים אם התוכנה. יש לי כמה שאלות: 1. האם יש אופציה להוריד משחקים נוספים המיועדים לרוקבוקס, אם כן מאיפה? 2. בדקתי קצת והסתבר לי שהתוכנה יכולה להריץ גם משחקים של גיימבוי וגיימבוי קולור שמתי כמה משחקים והם פועלים לאט, האם יש דרך לתקן זאת? 3. למשחק DOOM שבא עם התוכנה יש צ'יטים? LOL
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
היי, אני מחפש מכשיר שיתן לי מענה לצרכים הבאים: (אני לא יודע אם זה אמור להיות Mobile internet device, מחשב כף יד, נגן מתוחכם או לא יודע מה) - לא גדול - חשבתי על מסך של 5 אינצ' לכל יותר - מסך מגע - נגן סרטים \ מוזיקה - בתקווה שיהיה טוב מספיק לחווית צפייה בסרטים -אפשרות להתקנת pdf reader - חשוב מאוד. - אפשרות ל wifi - עם גלישה באתרים וכו'. בימים האחרונים עברתי על הרבה ביקורות בהרבה מקומות, וזה רק בלבל אותי יותר ??? ראיתי את ה smartq 5 שהוא ממש לא יקר, אבל אני לא יודע איך הוא יתמודד עם סרטים (הביקורות בעניין הזה לא כל כך בעדו) וראיתי עוד הרבה מאוד מכשירים נוספים - ולי נוצרה ההרגשה שאין מכשיר שיאחד את כל התכונות.. אשמח להמלצות... (כולל גם באיזה קטגוריות כדאי לי לחפש - האם מכשי…
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
ראיתי פרסומות לאייפון 5S מחודש אצל אחת מחברות הסוללר, והמחיר האמת קצת קורץ לי. אמנם לא בהרבה נמוך ממחיר מלא, אבל גם ההבדל הזה משמעותי בשבילי. עכשיו השאלה העיקרתי היא מה לחפש במכשיר כזה כדי לבדוק שהכל תקין? איך אפשר לדעת שהוא חודש על ידי אפל ולא על ידי חברת הסלולר עצמה או אפילו איזה מעבדה צד שלישי פה בארץ כדי לחסוך עלויות? ולגבי האחריות, עם כמות הסלולרים שעברתי, עד עכשיו לא הייתי צריך לממש אחריות, אבל כמה לדעתכם קריטי ההבדל בתקופת האחריות של המכשיר המחודש שמגיע עם 3 חודש, לעומת מכשיר חדש המגיע עם שנה אחריות? ויש אולי עוד דברים שאני צריך לבדוק?
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מה המצב אנשים אני רוצה להחליף את הפלאפון שלי ולעזוב אז הסימביאן אחת ולתמיד או לפחות עד שהיא תעבוד טוב. אני מתלבט בין שני המכשירים העלויות כמאט זהות השאלה היא מה יותר מתאים לי?! אני מעוניין במוסיקה באיכות טובה וגלישה באינטרנט מהירה כמובן גם לא יזיק קצת סרטים או משחקים לשעות הפנאי. הכי חשוב לי זה שיהיה יומן ברור ולא מסורבל כמו בסימביאן ששם בשביל לעשות תזכורת פשוטה צריך ללכת עד סוף העולם שמאלה. עוד דבר די חשוב זה זמן סוללה שיספיק לפחוט ל 12 שעות של אפליקציות \מוסיקה\חיבור אינטרנט. זהוא בעיקר זה כל מה שאני צריך תודה מראש לכל העוזרים.
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
חיפשתי פיתרון יצירתי למעמד לטלפון שלי באוטו. נתקלתי בזה: http://www.ebay.com/itm/Flexible-Micro-USB-Data-Sync-Charger-Mount-Stand-Cable-Cord-Fr-Samsung-HTC-Phone-/350639152895?pt=PDA_Accessories&hash=item51a3b8deff מישהו מכיר? זה אכן מספיק קשיח?
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מסתבר שבSGS2 שקיבלתי במקלדת ה-SWIPE וזאת של סאמסונג יש בערך כל שפה בעולם חוץ מעברית, יש ROM(רשמי כרגע) שיש לו עברית למקלדת?
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מחפש נגן קומפקטי שלא אצטרך לתקוע במחשב/קיר כדי לקבל כמה שעות של ניגון, אלא שיעבוד על סוללה רגילה, שיהיה לו איכות שמע כמה שיותר טובה וזהו בערך... בדקתי כבר והG3 לא מיובא ע"י היבואן, וה"מחליף" שלו הוא עוד MP3 עם סוללת ליטיום מעצבנת..תודה על העזרה
-
- 17 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום קניתי סנסה E280 והתקנתי רוקבוקס, רציתי לדעת אם יש למישהו טיפים או סקינים טובים עם עברית? בסך הכל אני דיי מרוצה עובד חלק כל העסק חוץ מבעיה של פס דק במסך למעלה שקראתי שבנתיים אין לזה פתרון האם למישהו יש פונטים טובים שכוללים עברי ואינם בחבילות הפונטים הרשמיים? בתור אחד שמעדיף לראות בגדול מה שרשום בנגן הפונט המועדף עלי הוא NIMBUS-19 הכולל עברית עכשיו אני רק מחפש THEME טוב שמנצל את המסך כמו שצריך עם ALBUMART והפונט הזה.. אשמח לדעת טיפים שימושים לרוקבוקס, קיצורי מקשים, פלאגינים טובים וכל מה שיש לכם לשתף בנושא תודה
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי חברים, לאבא שלי יש טלפון אנדרואיד שמריץ 4.0.3 מכשיר עגלה אבל הוא מרוצה ממנו אני רוצה לקנות לו דיבורית BLUETOOTH פשוטה לתפעול שעובדת גם עם WAZE הוא קנה 2 דיבוריות (אחת של פלאפון) שלא עובדת עם ה WAZE .. אומנם מראה שההתקן מחובר אבל לא שומעים את ה WAZE... יש המלצות על דיבורית שעובדת עם כל האפליקציות של האנדרואיד?
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
סמארטפון חדש שכדאי לכם לשים אליו לב מציע מערכת הפעלה עדכנית, זכרון מובנה וזכרון RAM ראויים וגם סוללה בקיבולת גדולה מהממוצע, במחיר אטרקטיבי מאוד לכתבה: http://hwzone.co.il/mlais-mx-base-%d7%90%d7%a0%d7%93%d7%a8%d7%95%d7%90%d7%99%d7%93-%d7%9c%d7%95%d7%9c%d7%99%d7%a4%d7%95%d7%a4-%d7%95%d7%a1%d7%95%d7%9c%d7%9c%d7%94-%d7%a0%d7%93%d7%99%d7%91%d7%94-%d7%91%d7%a4%d7%97%d7%95/
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שעון ה-ZenWatch החכם של אסוס זמין כעת אצל גוגל בהנחה של 35 אחוזים ממחירו המקורי לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/השעון-האלגנטי-של-אסוס-זוכה-לירידת-מחיר/
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שוקל לקנות את זה, אך יש לי כמה שאלות. 1. מה הדרישות המינימליות כלפי מכשיר הטלויזיה (חוץ מנוכחות חיבורים USB ו-HDMI)? 2. האם חייב כרטיס רשת במחשב ו\או ראוטר אלחוטי? 3. האם אפשר לראות ערוצים ישראליים 1,2,10 ובעיקר 9? 4. כמה תקעים זה תופס בסה"כ? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן, חיפשתי דרך לשדר תכנים לטלוויזיה שלי ללא הצורך לחבר את המחשב (ובכללי להיפתר מכבלים מיותרים) חבר אמר לי שקיים הכרומקאסט. מבירור קצר בגוגל עולה שיש גם את רוקו וגם את הפייר tv. קראתי, התעמקתי ובסוף יצאתי מבולבל יותר האם אלו מתחברים לטלוויזיה ואפשר לשדר אליהם תכנים מהמחשב (הצלחתי להבין שרק מהטאבלט או הפלאפון)? האם הם גם מאפשרים שידור תכני טלוויזיה כמו עידן פלוס? ואם כל התשובות נכונות אז איזה סטיק מומלץ? באמת שאני אובד... אשמח לכל סיוע ועצה אבי
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
כמה הייתם מוכנים לשלם עבור הדגם העליון של הענקית הקוריאנית, שמגיע עם כמות נדיבה במיוחד של זכרון דינאמי ונפח אחסון מהיר? במזרח הרחוק האפשרות הזו כבר קיימת לכתבה
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
- 4 followers
-
-
ובכן, לאחי הקטן נעלם הפלאפון. הפלאפון הוא מחברת פלאפון, משהו של סמסונג, והוא עובד עם טוקמן (ז"א, אין לו סלוט להכניס כרטיס SIM). השאלות שלי הן כלדלקמן: 1)האם יש דרך לאתר אותו (לא את אחי, את הפלאפון). 2)האם אפשר לחסום את השיחות ממנו בינתיים? 3)האם הבן [הכנס מילה נורא גסה כאן] שהעלים אותו יכול, נניח, לשנות לו את המספר/להפוך אותו לפלאפון שפועל על SIM, או לפרוץ אותו איכשהו? בתודות מראש![br]פורסם בתאריך: 16.01.2009 בשעה 16:04:07 שכחו מזה. ה"גנב", שמסתבר שהוא ילד בן 12 שמצא את הפלאפון זרוק איפשהו, יחזיר לי אותו עוד 20 דקות.תודה על ההיענות המרשימה.
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, יש לי זיכוי של 170 ש"ח ברשת באג שמצאתי והוא עדיין תקף. אז חשבתי לעצמי ואני מתלבט מה עדיף לי לקנות. או לקנות זיכרון נייד הנה http://www.bug.co.il/fpage.asp?orderby=1&c=212&t=14 אז ככה, יש לי כבל VGA כרגע, מפרט מחשב בצד. אז רציתי לדעת אם יהיה הבדל כלשהו בתצוגה אם אני אחליף לכבל DVI? אם כן, אז אני כנראה אקנה כבל DVI ובסכום שנשאר זיכרון נייד, או שאני אשקיע את כל התקציב ואקנה זיכרון נייד של 8 GB. אז מה עדיף? ומה עדיף בין הזכרונות שבלינק? תודה מראש לעוזרים
-
- 19 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הגנו על עצמכם, גלו כמה כיף בועות מקפצות יכולות להיות והיכנסו לעולם של גיבורי החרקים - משחקים חדשים לאנדרואיד לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%9e%d7%a9%d7%97%d7%a7%d7%99%d7%9d-%d7%97%d7%93%d7%a9%d7%99%d7%9d-%d7%9c%d7%90%d7%a0%d7%93%d7%a8%d7%95%d7%90%d7%99%d7%93-%d7%a9%d7%91%d7%95%d7%a2-32/
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום רב אני רוצה לקנות פלאפון חדש וצריך קצת עזרה... כרגע יש לי 6680 וכמו שאני מאמין שיודעים פה ברגע שהרגשת סימביאן אי אפשר בלי אז חייב שיהיה בו סימביאן מצלמה כמה שיותר טובה חריץ הרחבה וכל הסטנדרט (אם אפשר גם WIFI אבל לא חובה) ושהגודל יהיה נורמלי כמובן, ה6680 למי שמכיר לא פלאפון קטן בכלל לא הייתי רוצה לחרוג מהמידות שלו (בטיפה זה לא נורא) התקציב נניח שהוא לא מוגבל (אני קונה בחו"ל אז תציעו חופשי גם דברים שלא משווקים בארץ) יש הצעות?
-
- 20 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הי, רכשתי אתמול נוקיה 2730 והוא ממש מתחמם כשמדברים איתו כמה דקות וזה ממש לא נעים. זה נורמלי? המכשיר הקודם שלי הוא 6230 הישן והטוב והוא לא היה מתחמם בכלל. יכול להיות שזה קשור להגדרות במכשיר? האם יש טלפונים של נוקיה שאינם מתחממים? או שאני אצטרך להתרגל לזה? תודה, נמרוד
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
ב3100 שלי הייתה אפשרות לימי הולדת. כותבים מתי האיש נולד ואז ביום הולדת שלו, הטלפון מתריע ואומר שיש לו יום הולדת ובן כמה האיש. איך עושים זאת ב6680? האם יש תוכנה או משהו כזה?
-
- 18 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, אחותי הגיעה כעת לבירת תאילנד, ומסוף החודש תהיה בסין. האם שווה לקנות דרכה סמארטפון באחת ממדינות אלה? זה משתלם כלכלית? יש סיכון לחוסר התאמה בתדרים? אם קונים והיא משתמשת בו, כך שהוא כבר לא חדש כשהיא חוזרת ארצה, האם עדיין צריך להצהיר עליו במכס? תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום. לפני כמה ימים החלפתי את הסמסונג S8300 שלי לנוקיה N86 . החלפתי אותו בגלל שאני מתגייס ולא רציתי פלאפון עם מסך מגע בשביל הצבא . ראיתי שבטלפון הזה יש לי WIFI מה שלא היה לי בסמסונג . הורדתי OPERA MINI BETA והצלחתי לגלוש באינטרנט . השאלה היא איך אני בדיוק גולש ? דרך הWIFI או דרך הרשת של סלקום ? איך אני מדגיר את זה שזה יגלוש לי רק דרך הWIFI . והWIFI זה בחינם נכון ? תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
בשלושת הרשתות ולהלן החבילה בכל אחת: סלקום- 1100 דקות 1100 SMS חבילת גלישה ללא הגבלה איפון 4 בהחזר מלא מחיר: 225 ש"ח שנה ראשונה. 245 ש"ח למשך שנתיים נוספות. פלאפון- 400 דקות 400 SMS חבילת גלישה 2GB איפון בהחזר מלא מחיר: 200 ש"ח שנה ראשונה. 220 ש"ח למשך שנתיים נוספות. אופציה שניה: 500 דקות 500 SMS חבילת גלישה 1GB איפון בהחזר מלא מחיר: שנה ראשונה 180 ש"ח. 200 ש"ח למשך שנתיים נוספות. אורנג'[החצופים]- 400 דקות 400 SMS חבילת גלישה ללא הגבלה סלולרי Nokia 6500S טרייד אין [המכשיר הנוכחי שלי דרכם] מחיר: 277 ש"ח לחודש. אופציה שניה: הכל כנ"ל מלבד חבילת גלישה - 1GB מחיר: 210 ש"ח לחודש. *** עכשיו, שום חבילה לא באמת מושלמת פה, בטח לא באורנג'. בכל אחת מהרשתות …
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי חברים, אני מחפש סמארטפון מדרג הביניים. הדרישות הן: דואל סים חובה - אני עובד עם שני מספרים ושני ואטצאפים (ועדיף ממשק נוח שיתאים לשימוש עם שני מספרים) מצלמה טובה בסטילס (או לפחות סבירה פלוס). כמעט לא מצלם וידאו שיהיה מכשיר עמיד יחסית, אני לא בחור עדין (ושאם נשבר, בעיקר מסך זה לא הון לתקן) חיי סוללה חשוב לי מאוד גם שלא תיהיה לו בעיה עם הקלטת שיחות (עם אפליקצית מקליט שיחות אוטומטי. בחלק מהטלפונים מסיבה כלשהיא השיחה עצמה לא מוקלטת, רק הקול של האדם שמדבר בטלפון המקליט) אני מתלבט בין השיומי A1 שיצא לא מזמן (אהבתי את האנדרואיד הנקי, מזכיר לי את הנקסוס), לבין הסמסונג A5, וגם הLG G5 עומד בסה"כ בקריטריונים. תובנות…
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-