גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,797 דיונים בפורום זה
-
יש לי s3 mini כשאני מדליק wifi או אינטרנט סלולרי אז אחרי כ10-15 שניות הוא מכבה את המכשיר ומדליק אותו. וככה בלי הפסקה עד שאני מכבה את האינטרנט ואז הוא מפסיק להיכבות ושוב עובד רגיל. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש לקנות מכשיר סטרימינג, ואחרי בדיקה באינטרנט רק הסתבכתי יותר... ראיתי שזה נע בין 200₪ ל2000₪... בגדול הצורך שלי הוא דופלייקט סקרין עם המחשב כדי שאני פשוט אוכל לראות סרטים בלי כבלים... משהו דומה לapple tv, אין לי צורך בכל האפליקציות שמציע רוקו לדוגמה... הבנתי שקרוומקאסט יכול להיות טוב אבל הוא יכול להסתנכרן רק עם הchrome? בכל אופן הכיוון הוא בין 200₪ ל400₪ אם יש למישהו כיוון עבורי, אשמח לשמוע. תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני מחפש טאבלט 7 אינצ' ומעלה עד 500 ש"ח מחפש להזמין מEBAY או כל אתר אחר התומך בפייפל. השימוש העיקרי של הטאבלט הוא לצפייה בסרטים לכן עדיפות ליחס מסך של 16:9, סרטי 720P ו1080P אז שהטאבלט יריץ סרטי HD חלק. בקשר לסאונד בזמן הסרט הולך להשתמש עם אוזניות רוב הזמן ככה שהרמקול החיצוני לא כזה חשוב. ושיתמוך בכרטיס זכרון של 32GB או יותר. ואנדרואיד כמה שיותר חדש רצוי. עכשיו חיפשתי באינטרנט ובפורום וראיתי שהרבה ממליצים על ה-Ainol novo 7 fire שמחירו בEBAY כ400 ש"ח עם משלוח חינם. עכשיו השאלה האם בתקציב של עד 500 שקל כלומר עוד 100 שקל להוסיף אפשר למצוא טאבלט טוב יותר לסרטים? מבחינת איכות מסך,חומרה, ממשק וכדומה. וגם האם אפשר למצוא טאבלט 10 אינצ' שיהיה טוב לסרטים בתקציב של עד 500 שקל? או …
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אהלן, אחרי שבטיפשותי הרבה הפלתי את ה HTC Butterfly שלי face-on וניפצתי את המסך שלו (בכאב רב אגב, הוא שירת אותי מאוד נאמנה בשנתיים האחרונות), אני רוצה לקנות טלפון to of the line חדש. עשיתי קצת מחקר (קראתי ביקורות ב gsmarena וandroidcentral), ואני דיי מתלבט בין הסוני Xperia Z3 לבין ה HTC Butterfly 2 (למי שלא מכיר, מעין גרסא פלסטיקית אך עמידה במים ועם מצלמה יותר טובה של ה one M8). אני מאוד אוהב את הממשק של HTC (שווה לציין שבחיים לא התעסקתי עם טלפון של סוני), אבל לסוני יש בטריה ורמקולים טיפה יותר טובים.. אני מבין שלאף אחד אין עדיין את המכשירים הללו מכיוון שהם מאוד חדשים בשוק, אבל הייתי שמח לשמוע קצת דעות בנושא לפני שאני מוציא 650 דולר :-) תודה!
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
אהלן רציתי לדעת משהו פשוט ואני לא מוצא תשובה באנטרנט האם אפשר בטאבלט מבוסס אנדרויד לכתוב טקסט ולצפות/לערוך אותו במחשב עם ווינדוס? האם יש וורד לאנדרויד שאפשר גם לכתוב בו? או שיש אפליקציה מיוחדת שמותאמת גם למחשבים מבוססים וינדוס? חשוב לי לדעת את זה, תודה
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
הטאבלט הפופולרי חוזר בגירסה מוקטנת ומוזלת עדכנית לכתבה
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום. לא משנה הסיבה, אבל אני צריך מכשיר רק בשביל Waze. לא משנה לי אם זה יהיה טלפון או טאבלט. פשוט שאשים בו כרטיס סים עם אינטרנט, ושה-Waze יעבוד. אני מחפש את האופציה הכי זולה, אבל שיעבוד בצורה נורמאלית תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שעון ה-ZenWatch החכם של אסוס זמין כעת אצל גוגל בהנחה של 35 אחוזים ממחירו המקורי לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/השעון-האלגנטי-של-אסוס-זוכה-לירידת-מחיר/
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אירוע ההשקה הרשמי מבשר לנו על תחילת המכירה של שלישיית מוצרי הדגל מבית סמסונג - עם מלחמת מחירים שכבר נראית באופק לכתבה
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
מחפש פלאפון עד בערך 2000 ש"ח. שימושים עיקריים: - נגן מוזיקה. יחליף את האייפוד. - אינטרנט. (עם WiFi). גלישה נוחה, משמע מסך גדול (מגע). יש הצעות? אולי מכשירים שייצאו בזמן הקרוב? יש סיכוי לדחוף אנדרואיד בתקציב הזה?
-
- 13 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
המכשיר שברשותי הוא בעל תכולה של 2 גיגה. כאשר בודקים את תכולתו לאחר החיבור למחשב, המכשיר "מאבד" 64 מגה (!), כלומר 64 מגה "תפוסים" על ידי משהו שלא נראה לעין ולא ברור. המכשיר מפורמט, ולא נמצאו בו קבצים "חבויים". אני מבין שבמכשירים מסוימים מוקצה נפח מסוים לטובת קבצי מערכת וכיוצא בזה, אבל 64 מגה??? האם יש למישהו הסבר הגיוני?
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אחרי ה-Snapdragon 620, גם מוצר הדגל העתידי של קוולאקום עובר במבחן הביצועים Geekbench ושופך קצת אור על היכולות הצפויות לנו לכתבה: http://hwzone.co.il/snapdragon-820-%d7%aa%d7%95%d7%a6%d7%90%d7%95%d7%aa-%d7%9e%d7%91%d7%97%d7%a0%d7%99-%d7%91%d7%99%d7%a6%d7%95%d7%a2%d7%99%d7%9d-%d7%a8%d7%90%d7%a9%d7%95%d7%a0%d7%95%d7%aa-%d7%9c%d7%a9%d7%91%d7%91/
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום! אני יכול לקנות מחו"ל בזול את הגלקסי 3 החדש אבל הדגם שלו זה sch-i535 ולא gt-i9300, המכשיר של חברת verizon, האם הוא יעבוד בארץ?
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
התקנתי ANDROID חדש על הפלאפון שלי.. SPICA של SAMSUNG על פי המדריך הזה... http://www.londatiga.net/it/samsung-i5700-galaxy-spica-android-2-1-flashing-guide/comment-page-4/#comment-4667 אז... יש לי את החדש.. הבעיה היא שאין לי עיברית עכשיו לא יכול לקבל ולא יכול לשלוח הודעות בעברית וכן לא יכול לעשות כלום בעברית... זה בעיה קשה.... חיפשתי קצת בגוגל עזרה ולא ממש מצאתי משו למצב שלי... אם מישו מצא או חושב שיכול למצא יותר טוב ממני מדריך איך לעשות את זה... זה ממש יעזור לי... תודה רבה! [br]פורסם בתאריך: 25.07.2010 בשעה 04:13:40 היתקנתי ע"י מדריך אחר עוד פעם.. http://samsung-firmware.webs.com/I5700_Flash_Tutorial_English.pdf זה המדריךוזה המקום שממנו הורדתי את הקושחה http://samsung-f…
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
חיפשתי באתר הזה ובפוקט פריק איך לפרוץ את המכשיר הנ"ל על מנת לעדכן לו מפות ותוכנה חדשה אם מישהו יכול לעזור לי איך לעשות את זה אודה לכם
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם מצאתי את השאלה הזאת לפני כשנתיים אז ... אני נאלץ לשאול אותה שנית בהתחשב במחירים שירדו ובטכנולוגיה שהתפתחה . אני מעוניין לקנות כרטיס 32gb Class-10 MicroSD עבור הסלולאר שלי/ שאלתי היא האם יש כרטיס שמיועד לסלולארי ולא ומצלמות ואם יש לכם המלצה לכרטיס מסויים תודה על העזרה
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום אני מתלבט בין ה lg g4 ל וואן פלוס 2 איזה מכשיר עדיף?
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
הקישור כאן האם הטלפון בקישור מעלה מתאים לתדרים בארץ? לא מצליח להבין מהטבלאות שלהם, אם מישהו יכול להסביר מה זה אומר: GSM B2/B3/B5/B8 WCDMA B1/B2/B5/B8 FDD-LTE B1/B3/B4/B5/B7/B20 TD-LTE B38/B40 בעוד שבארץ מדברים על LTE או GSM אבל בתדרים אחרים ... איך משווים?
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי קו טלפון שכרגע רשום על אבא שלי (באורנג') ואני רוצה לנייד אותו לחברה אחרת, ולרשום אותו עלי. האם אני יכול לעשות את זה, או שאבא צריך להתעסק בזה? תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
נעלם לי הכבל של ה MP4 שלי וזה כבל מיוחד לא כמו MINI USB רגיל הכבל נראה ככה: משהו יודע מאיפה אני יכול לקנות כבר כזה?? תודה לעוזרים זה ממש חשוב!!
-
- 20 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש כרטיס מסך סביר עבור Intel® Core i7-3770 CPU @3.40GH RAM 16 GB Motherboard: Asus p8z77-V-LX בטווח מחירים של 600-1000 ש"ח. אני לא גיימר רציני (כרגע משחק ב Mortal Kombat X בלבד), אבל גם לא רוצה להשקיע במשהו שאחליף תוך זמן קצר. תודה!
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש ברשותי מכשיר nokia N85 ואני רוצה לחבר אותו למחשב נייד ושהחבילת גלישה במכשיר של 1 GB תשמש אותי לגלישה במחשב הנייד.. שימושי הגלישה הם אתרים קלים ולא צפייה בסרטונים ולכן אני חושב שזה יספיק.. מישהו יודע כיצד אני יכול לעשות את זה ? תודה לכל העוזרים, תום.
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני מתכון לקנות משם את הגלקסי S אחד,עשו לי מחיר טוב. חנות טובה? שירות טוב? אחריות? אשמח למידע למי שיודע,תודה!
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
טבלט מעולה של מייקרוסופט~!! מעבד i5 זכרון 4 giga הארדיסק 64ssd תריצו חיפש קצר עליו בגוגל..) אז מי שמעוניין יש לי למכירה!! 2600ש"ח 054-2400689
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-