עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by yousux,

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3659402,00.html מעבר לזה שהמערכת הפעלה עצמה לא מאפשרת מגוון תוכניות צד שלישי כמו הסימביאן, איך הוא בשאר הדברים במיוחד בדברים שלשמו הוא נועד (מכשיר עסקי) ?

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  2. Started by SilentBob,

סרטון של מודל תלת מימד מפורט עשוי להוות את ההצצה הראשונה שלנו למכשיר המוביל הבא מבית סמסונג לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%94%d7%90%d7%9d-%d7%9b%d7%9a-%d7%a0%d7%a8%d7%90%d7%94-%d7%94-galaxy-note-5/

• 0 תגובות
    • 881 צפיות
  3. קיבלתי במתנה ipod touch , ניסיתי להדליק אותו והוא מבקש את itunes. אני לא אוהב את המדיניות הזאת של אפל להכריח אותנו להשתמש בתוכנות שלהם לאחר רכישת המכשיר. מכירים אלטרנטיבות טובות? אתרים מומלצים בכלל עבורו? האם כל מה שמתאים ל iphone, מתאים גם ל ipod? לצורך ההבהרה מדובר על דגם ה 8GB.

• 0 תגובות
    • 625 צפיות
  4. מה השיקולים שעלי לעשות כדי להחליט אם לקנות Note או S3? אל תגיבו "note יותר טוב..." או "s3 יותר טוב..." כי אין דבר כזה יותר טוב. אני מחפש נקודות להשוואה מקיפה על פי צרכים + חסרונות + יתרונות, אני רוצה לקבל קווי השוואה כדי להחליט מה יהיה לי הכי טוב. בעקרון אני התלהבתי בהתחלה מה note מאוד בגלל הגודל של המסך, זה מבחינתי יתרון גדול כי יותר כיף ונוח לגלוש לדעתי על מסך גדול + לשחק משחקים + לראות סרטים / סדרות / סרטונים בגדול זה הרבה יותר כיף. אני פחות אוהב פיצ'רים ו"שטויות" למיניהן, גם המראה והממשק פחות חשובים. אני רוצה בעיקר שיהיה לי נוח לשחק, נוח לגלוש, נוח לראות סרטים / סדרות / סרטונים, נוח להתכתב, ונוח לעבוד עם אפליקציות. כמובן שגם חשוב המעבד בשביל משחקים כבדים (שכמובן S3 ל…

• 4 תגובות
    • 3.1k צפיות
  5. Started by ALÞHA,

די משעמם, אם כי נחמד לראות שה GUI סוף סוף מואץ חומרתית.

• 1 תגובה
    • 756 צפיות
  6. כמו שכתבתי אני קונה גלקסי 3 ואני רוצה לדעת על מה אני צריך להסתכל, תדרים, סים חופשי וכו... אשמח אם תכווינו אותי.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by DimRah,

היי, אני רוצה לחבר את ה-iPod שלי לרשת ה-VPN, כי עם Wi-Fi קשה מאוד להתחבר (אם בכלל) כאשר אתה בתנועה. לפי מה שהבנתי, VPN זה מה שאני צריך. עכשיו, בהגדרות של ה-VPN יש לי 3 אפשרויות: L2TP, PPTP ו-IPSec. לא מבין בשיט מה זה אומר, אני רק זוכר שראיתי את הדברים האלה בראוטר שלי או כנראה כשהייתי מתקשר לספקית האינטרנט שלי שיעזרו לי להתחבר לאינטרנט. בכל מקרה, איך אני יכול להתחבר לרשת VPN עם הנגן שלי? מודה מראש!

• 7 תגובות
    • 2.3k צפיות
  8. Started by doreiny,

שלום לכולם, החלפתי לפני כשבועים את מכשיר ה s2 בגלקסי note הוא הגיע עם kingdroid v2 וקרנל 3.0.15 פרנקו המכשיר נתקע על ימין ועל שמאל .. הייתי רוצה לקבל הדרכה מפורטת הבחלפת רום בגלל בעיית הבריק הידועה ב note.. מחפש רום ics מבוסס סמסונג שיכלול את ה social hub שלהם.. תודה מראש לעוזרים.

• 8 תגובות
    • 3.4k צפיות
  9. אני מעוניין לנצל את יכולת הישומי JAVA שלי במכשיר ה LG, רציתי לדעת אם יש תוכנה שיכולה ליצור לי קבצי JAR שיפעלו בטלפון סלולרי - כל מה שאני רוצה זה שיהיה טקסט על כל המסך של הטלפון עד שאני לוחץ ואז תהיה גלילה למטה.... לצורך העניין אני רוצה להכניס מילים של שיר מסויים את כל השיר ואז לגלול אותו מתי שאני רוצה... זה חשוב לי מאוד... האם יש תוכנה שאני יכול לתת לה קובץ טקסט והיא תיצור לי קובץ כזה? האם יש פה מישהו שמבין (זה לא נראה לי מסובך, סה"כ טקסט)... ויכול לעשות את זה? האם בכלל אפשר לתכנת לסלולרי או שאני הוזה? תודה מראש....

• 4 תגובות
    • 2.9k צפיות
  10. Started by J S Bach,

היי, התחדשתי בGPS של MIO דגם S505 והתוכנה שלו למחשב קורסת אחרי כמה שניות. יש פיתרון? בתודה מראש.

• 2 תגובות
    • 720 צפיות
  11. שעון ה-Blocks הצליח לגייס כ-1.5 מיליון דולר בפלטפורמת הקיקסטארטר בעזרת קונספט מדליק, שמאפשר לרצועת השעון עצמה להוסיף יכולות למכשיר לכתבה: http://hwzone.co.il/הכירו-את-השעון-החכם-המודולרי-והמדליק-ש/

• 3 תגובות
    • 533 צפיות
  12. Started by shikasha,

היי, אשמח לקבל המלצה לטאבלט ואם יש עליו מבצע, מה טוב. אני מחפש טאבלט שהשימוש העיקרי שלו הוא אחסון תמונות משפחתיות. רצוי שיהיה מסך גדול 10" ואיכותי עם אחסון מספק. כל שאר התכונות לא מעניינות, אפילו לא מערכת ההפעלה. תודה.

• 1 תגובה
    • 626 צפיות
  13. ארגון התקינה הסיני מציג פרטים על צמד סמארטפונים חדש של שיאומי, שאמור לשדרג עוד יותר את ההיצע שלה בשוק הביניים העמוס שיאומי מציעה כבר היום כמה ממכשירי הביניים המשתלמים ביותר שניתן להעלות על הדעת ביקום המכשירים החכמים המודרני (Redmi Note 3, Redmi Note 2 וגם ה-Redmi 2,בגירסת ה-Pro שלו), אך עושה רושם שהיא ממש לא מסתפקת בזה, ועומלת במרץ על לכל הפחות שני מכשירים נוספים במטרה לשפר את התחרותיות שלה בטווחי מחיר נוספים. לפי מידע שמגיע אלינו מגוף התקינה הסיני המרכזי TENAA, היצרנית מכינה סמארטפון אחד שכולל מסך 5 אינץ' ברזולוציה של 720p, עם שבב מתומן ליבות בתדר של 1.5GHz (ה-MT6753 של מדיהטק? או שאולי דווקא ה-Snapdragon 615 של קוואלקום?), מערכת אנדרואיד 5.1, זכרון RAM של 2GB,…

• 0 תגובות
    • 604 צפיות
  14. Started by lear,

לא יודע איך זה נוצר אבל כשאני נכנס לדונלאוד מוד הוא עושה לי 41.. כשהתקנתי את הרום הבריטי עליו (S3) היה COM7 ועכשיו אין.. איך אני מחזיר אותו? הצלחתי להגיע לCOM6 אבל הוא עוד היה דלוק..

• 2 תגובות
    • 775 צפיות
  15. צמד ה-R9 וה-R9 Plus של היצרנית הסינית אשר משלב מראה יוקרתי וחומרת ביניים זוכה להצלחה בלתי מבוטלת עם תחילת השיווק בשוק המקומי Oppo היא אולי לא שם שנמנה עם אריות עולם המכשירים החכמים, אך זה לא מונע ממנה לקצור הצלחות ולשבור שיאים אישיים משלה תודות לצמד הסמארטפונים החדשים אותם חשפה לאחרונה, ה-Oppo R9 וה-Oppo R9 Plus – אשר כבר זכו לתיאור כמי שהצליחו להידמות הן למכשירי ה-Galaxy S העדכניים והן למכשירי ה-iPhone העדכניים בו זמנית. לפי דיווח עדכני, צמד הסמארטפונים צבר מכירות בהיקף מרשים של כ-180,000 יחידות ביום הראשון שבו החל להימכר באופן מקוון ובאופן פיזי ברחבי סין – לא רע בכלל, בהתחשב בכך שתגי המחיר שלהם עומדים על סכומים בלתי מבוטלים של כ-2,800 יואן וכ-3,300 יואן לדגם ה…

• 0 תגובות
    • 818 צפיות
  16. אני קונה נגן חדש, סוף סוף. ובגלל שכנראה הוא ישמש אותי לעוד הרבה זמן, אני צריך אחד טוב... הדרישות שלי: -זמן סוללה ארוך למוזיקה (לסרטים זה לא ממש משנה, כי אני אראה רק קליפים). -איכות שמע טובה+, בלי הפרעות... -איכות וידאו טובה. למרות שאראה רק קליפים, הם עדיין צריכים להיות באיכות נורמלית. \= -ממשק נוח. -סידור לפי תיקיות. -הגודל לא ממש משנה, אבל אני לא רוצה לסחוב בלטה בכיס. -תומך בפורמטים רבים, שאני לא אצטרך להמיר כל פעם. -אמין. לא ממש בא לי שהוא יתקע פעם בחודש... -שיהיה לו נרתיק נוח. חשוב מאוד. רצוי לציין שאני קונה את גרסת ה-30 GB של אחד משניהם. התקציב לא חשוב. אשמח לשמוע דעות. לא רק "קנה את ההוא כי הוא יותר טוב"... תודה מראש.

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. Started by Sargon,

חיברתי את הפלאפון שלי למכשיר האנדרויד החדש שלי שהוא מעין מחשב PC קטן קצת יותר גדול מDISK ON KEY במטרה להעתיק קבצים למכשיר שלי. כשחיברתי את הפלאפון הוא התלונן משהו על MTP ובנוסף הGALLERY נפתח אוטומתי והתחיל לסרוק את כל קיבצי המדיה שלי בפלאפון. האם יכול להיות שהמיני PC שלי לא תומך בהעברת קבצים רגילים דרך USB?(נדמה שהוא אמור לעשות MOUNT?) האם יכול להיות שיש קשר למפצל USB שדרכו חיברתי את הפלאפון או שאין מצב, זה בעיית תוכנה טהורה ולמפצל עצמו אין שום קשר לMTP? איך אני יכול להעביר קבצים "ידנית" ולא דרך האינטרנט?

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by yonatanph,

היה לי ויכוח שבו טענתי שלאייפון יש מתחרים בשוק מבחינת גודל המסך (ואיכותו) ובאותה רמת מחיר (או יותר זול). האם מישהו יכול לאשר או להפריך? אם אני צודק אשמח לקבל דגמים ספציפים שעונים על הדרישה. מדובר על אותה רמת מחיר בחו"ל ולאו דווקא בארץ.

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. מתברר שמגיעים דיווחים רבים מרחבי העולם על ״מוות פתאומי״ של מכשיר ה v10 . כזכור ,כך החלו הפרסומים לגבי ה g4 - רק שלקח לחברת lg מספר חודשים להודות שקיימת תקלה חומרה The LG V10 might have the same bootloop problem as the G4 http://www.androidauthority.com/lg-v10-bootloop-problem-711334/

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by Gil28,

חיפשתי פיתרון יצירתי למעמד לטלפון שלי באוטו. נתקלתי בזה: http://www.ebay.com/itm/Flexible-Micro-USB-Data-Sync-Charger-Mount-Stand-Cable-Cord-Fr-Samsung-HTC-Phone-/350639152895?pt=PDA_Accessories&hash=item51a3b8deff מישהו מכיר? זה אכן מספיק קשיח?

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. Started by The Dom,

קיבלתי את הN95 שלי מאורנג' לאחר תיקון, ובמסך הראשי איפה שיש את השורה עם כול מיני אפליקציות, שהראשון אמור להיות ספר טלפונים - הם החליפו את זה בשירותי הטלוזיה שלהם. איך אני משנה את זה חזרה לספר טלפונים?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  22. שבת שלום לכל הפורום, קבלתי הצעה מפתה הבוקר מסלקום ולמרות כל רצונותיי לא להתחייב מחדש לחברות הסלולר אני מוכרח לציין שזה מפתה אותי... כבר הרבה זמן שאני רוצה לקנות מכשיר חדש (עכשיו אני עם נוקיה 7120 ) ובקרוב אני טס לניו יורק (תחילת דצמבר) והחלטתי שאקנה מכשיר שם. נכון לעכשיו אני מעוניין לקנות את הגלקסי אס 16GB והוא עולה באזור ה640 דולר... יכול להיות שאם הנקסוס אס כבר יהיה זמין אז אלך עליו אבל אי אפשר לדעת מה קורה איתו בינתיים... סלקום הציעו לי את המכשיר המדובר דרכם בהתחייבות לשלוש שנים שבהן אם אני עובר את ה150 ש"ח בחודש אני מקבל החזר מלא על המכשיר, ואני מתחייב לעלות שימושים בקו של 75 ש"ח. זאת אומרת שלצורך העניין אם עוד שנה וחצי מהיום אני אחליט להתנתק הקנס שאאלץ לשלם יהיה…

• 42 תגובות
    • 8.6k צפיות
  23. Started by yossi21,

את המכשיר הנ"ל קיבלתי מחבר שהביא לי מחו"ל, ולא נראה לי שיש אותו בארץ מה גם שלא רשום עליו שם של חברה כלשהי. המכשיר הינו בעל מסך מגע. לפני יומיים סיימתי שיחה והשלכתי את המכשיר על מושב ברכב, ומאז נדפק לי התגובה של המסך מגע. השאלה שלי היא האם יש מקום שיודע לתקן תקלה מסוג כזה גם במכשיר שאינו קיים בארץ וכמה זה אמור לעלות לי? תודה רבה.

• 13 תגובות
    • 2.6k צפיות
  24. אני רוצה לקנות נגן מפי 4 סביר שיעשה את עבודתו ושה יריגישו שיש איכות המחיר עד 350 שקל ככה מומלץ שלא יהיה אן גויסטיק

• 0 תגובות
    • 804 צפיות
  25. Started by bezangeloo,

הA2 של אחי החליט היום לפרוש, אני חושד בדיסק הקשיח שלו. הסימפטומים הם אלו- כשמנסים להדליק אותו, הוא מראה אחרי מסך הפתיחה הכחול תמונה של הנגן שעלייה איקס (קרה לי בעבר, אחרי שפירמטו אותו במערכת קבצים NTFS ולא FAT32) כשמחברים אותו למחשב, הוא לא מופיע ב"מחשב שלי" ובמנהל הדיסקים, אבל במנהל ההתקנים מופיע דיסק קשיח עם שם בשלל תווים שמעולם לא היה להם קשר לנגן. לכן אני חושד שהדיסק הקשיח שלו הלך. אז השאלות שלי הן האם מישהו חווה את הבעייה הזו בעבר, האם מישהו חושב אחרת ממני, והאם מישהו יודע איזה הארד דיסק מותקן בתוך הנגן כרגע, ואם הוא יסכים לקבל דיסק קשיח בנפח גדול יותר. תודה, בז'נגלו.

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.