עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. רציתי לדעת אם מישהו מכיר אפליקציה שמציגה תאריכי יציאה של משחקים PC,XBOX,PS כמו שיש אפליקציות בסגנון לסדרות וסרטים. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 2.1k צפיות
  2. שלום לכולם, אבא שלי קנה את הנקסוס 7 FHD 2013 אחלה מכשיר הוא מאוד מבסוט. צירפתי תמונה בה הטבלט במצב רוחבי באפליקציה GMAIL יש אפשרות לקרוא מיילים בלי לראות מצד שמאל את כל ההודעות האחרות? כלומר .. שנוכל לקרוא הודעה על כל המסך במצב רוחבי אם צריך אפליקציה צד שלישי חוץ מ GMAIL זה גם יהיה טוב כי חשוב לאבא שלי לראות את ההודעה במלואה. שאלה שניה - בניגוד לסמרטפון בטבלט אין 3G או WIFI בנסיעה כל מה שיש זה אנטנת GPS בזמנו שהיה פסח אם אני לא טועה, הורדתי לפלאפון של אבא שלי iGO שהיה חינמי רק ליום אחד והיום הוא עולה 260 ש"ח. העניין הוא שלאבא שלי יש iGO על הפלאפון אבל אם ניכנס דרך הטבלט לגוגל פליי וננסה להוריד את ה IGO הזה זה יעלה מחיר מלא ... ממה שאני זוכר אפשר להוריד אפלי…

3. הי לכולם אני זוכר שלפני שנתיים בערך, הייתי רואה טאבלטים עם מערכת הפעלה Windows, בגודל "8, ובמחיר של 90-100$. האם עדיין יש כאלה לקנייה איפהשהו? תודה

4. היי, קניתי HTC Cruise (כולם להגיד לי להתחדש!) אני משתמש ב-SIM דור שלישי מהעבודה שלי. מקום העבודה שלי לא רוצה לשלם על חיבורי אינטרנט סלולרים והם סיכמו עם אורנג' שהוא יהיה חסום בחשבונות הטלפון שלנו. האם יש דרך להגיד למכשיר לא לנסות להתחבר לאינטרנט דרך הסלולרי? כי בינתיים זו ברירת המחדל שלו גם כשיש WIFI באיזור. ואז הוא כל הזמן מראה הודעות שגיאה שהוא לא מצליח להתחבר לרשת. בנוסף זה יכול להיות שימושי בחו"ל כדי לוודא שלא יתחבר שם אפילו בטעות כי עלויות האינטרנט הסלולרי הן עצומות בחו"ל. תודה רבה מראש

• 0 תגובות
    • 658 צפיות
  5. אני רוצה כבר זמן מה רוצה לשדרג את המכשיר שברשותי נוקיה 5800, מכיוון שאין לי שום ידע לגבי עולם הפלאפונים אני צריך את עזרתכם. הדרישות מהמכשיר מסודר מהכי חשוב לפחות: קרינה נמוכה , פחות מ0.8 sar סוללה חזקה ספיקר חזק מבחינת גודל מסך שתיהיה פחות מ3.7 אינצ' תודה.

• 24 תגובות
    • 3.9k צפיות
  6. שלום לכולם הרגע רכשתי באתר את המשחק assassins creed iv deluxe רציתי לדעת אם מישהו התנסה באתר הזה ממה שאני מציץ בכמה מקומות אני מבין שזה אתר שכירות של משחקים מה שהזמנתי לא שלי באמת לתמיד הבנתי שיש גם דמי שימוש חודשיים האם זה נכון לגבי או רק לגבי משחקים מסויימים או תכנים מסויימים צריך לעבור אימות של paypal הוא מבקש להסתכל בחשבון הבנק ולראות את הפעולה שהשתנתה שם אך אינני רואה שום פעולה ולכן אני לא יכול לאקטב את החשבון אודה מאוד למי שנתקל באתר הזה בעבר יכול לעזור לי איתו.

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by Cyanide,

אוקיי עוד מעט אני קונה את האייפוד טאצ' ורציתי לשאול כמה שאלות לגביו: -הבנתי שהוא כולל Wi-Fi, האם אני אוכל לגלוש באנטרנט מכל מקום? לדוגמא בדרך לאילת, או סתם בבית? -אם אני ארצה לראות באייפוד סרט, ויהיה לו תרגום מובנה, אני אוכל לראות את הכתוביות בבירור? -הבנתי שבשביל לחבר אותו למחשב דרושה כניסת USB 2.0, הלוח אם שלי עתיק ואין בו כניסה כזו, האם יש איזשהי דרך לחבר אותו למחשב? אם עדיין יש איזשהם פרטים שאתם חושבים שאני צריך לדעת לפני שאני קונה אותו תרגישו חופשי לכתוב.

• 3 תגובות
    • 833 צפיות
  8. Started by Cheif,

אתמול בערב, בשקט, ובלי הרבה צילצולים הוסיפה חברת גוגל שני מכשירים חדשים לחנות ה-PLAY שלה וצבע חדש למכשיר מוכר. אחרי ה-Galaxy S4 וה-HTC One הנמכרים בחנות של גוגל עם אנדרואיד נקי המגיע ישירות מגוגל, מוסיפה גוגל את ה-Sony Xperia Z Ultra וה-LG G Pad 8.3. ה-Sony Xperia Z Ultra הוא בעל מסך בגודל 6.4 אינץ׳ עם גוף חסין למים ואבק שמשקלו 212 גרם ועוביו בסה"כ 6.5 מ״מ. מבחינת החומרה - הוא מבוסס על Snapdragon 800 עם 4 ליבות במהירות 2.2GHz, זיכרון פנימי RAM בנפח 2GB, נפח אכסון פנימי של 16GB ואפשרות הרחבה עד ל-64GB באמצעות כרטיסי microSD. יש לו מצלמה קדמית של 2M פיקסל ואחורית של 8M פיקסל והוא כולל את כל אפשרויות האלחוט המקובלות כולל LTE, בלוטות' 4 ותמיכה ב-AC ו-NFC. הסוללה שלו היא בע…

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by bennnn,

-ושלום קיבלתי את המכשיר לפני כמה ימים,והאמת שאני דיי מרוצה הוא נחמד בסה"כ,השאלה שלי היא כזו יש לי ANDROID 2.1 ECLAIR וכשאני מתקין משחקים עם סיומת של APK אז המשחקים הרציניים כמו נגיד ASSASIN CREED עובדים ממש לאט ועם מלא באגים ואנגרי בירדס למשל לא עולה בכלל,השאלה מה הבעייה?ו האם יש משחקיםן עם תאימות שונה למכשיר"? כי המשחקים שיש לי הם במקור של פלאפונים.. אודה לעזרה..

• 0 תגובות
    • 949 צפיות
  10. Started by Duskull,

אני נוסע לאיטליה בעוד שבועיים, אז רציתי לשאול: אני אוכל לקנות את ה Nokia 5800 מרומא\מילאנו? הוא עולה שם 279 יורו? והאם הוא יעבוד עם הרשתות בארץ (יש לי ביגטוק אורנג') (כאילו האם הוא נעול או לא) תודה רבה לעונים.

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. Started by barbone,

אני מקווה שאני בפורום הנכון. מצאתי בחור מEBAY שמוכר את המכשירים הבאים במחירי גניבה (יחסית) חחח ודווקא יש לו 99% מתלבט בין: 1. ricomagic mk902 (יצא ממש לפני 3 חודשים) 269 ש"ח 2. NEO X7 (לא המיני) ומקבלים בנוסף MELE F10 Pro Air Mouse במחיר 289 ש"ח 3. ricomagic mk802iv ב170 שח מה אתם ממליצים לקחת? תודה

• 0 תגובות
    • 2.1k צפיות
  12. המחירים הרשמיים של אחת המציגות הרשמיות של אפל בישראל נחשפים - והם כולם מעל ל-3,000 שקלים, גם עבור דגם המיני הצנוע ביותרלכתבה

13. Started by padirn,

שלום! יש לי iriver H10 20G מהגירסא האמריקאית אני חושב... (זה שפועל דרך ה windows media player) ואני לא יכול להעביר קבצי TXT, כל פעם שאני מנסה להעתיק לתיקיה של הTXT במכשיר אני מקבל הודעה שהוא לא תומך בקבצים מהסוג הזה.... מה שמוזר זה שבמחשבים אחרים אני כן מצליח להעביר קבצים כאלה אבל יש משהו שונה בקריאה של המכשיר... כשאני נכנס אליו דרך המחשב שלי אז הוא נותן לי קודם שתי תיקיות ראשיות אחת של מדיה ואחת של מוסיקה ובמחשב שלי זה נותן לי את כל התת תיקיות שיש בתוכן ביחד... אולי זאת הבעה? ניסיתי גם למחוק את התוכנת חומרה של זה ולהתקין אותה מחדש אבל זה לא עזר.... אני אודה אם תענו בהקדם האפשרי... תודה!

• 0 תגובות
    • 593 צפיות
  14. דגם הפרימיום הטרי של החברה היפנית עבור נראה כמו מוצר מסקרן מאוד למי שמעוניינים במימדים קומפקטיים ככל הניתן ללא התפשרות על כל היכולות המודרניות בתחוםלכתבה

15. Started by OR2OOO,

אני רוצה לקנות Galaxy Tab 7(ב-1800 ש"ח) ואני רוצה חוות דעת איך המכשיר. גם אשמח לדעת אם יש משהו יותר טוב במחיר. אני רוצה גם לדעת על טאבלטים עם OS(מערכת הפעלה) Windows 7. אשמח לקבל עזרה...

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by arkady,

היי יום טוב לכם, היום בחיפושי אחר נגן Mp3, החלטתי שאני לא מעוניין להשקיע הרבה כסף בנגן, אז חיפשתי נגן סביר שישמש אותי. אז ניכנסתי לZap והתחלתי לחפש, מצאתי חברה שנקראת Clubin ומייצרת העתק של הנגן Ipod Touch בשם Clubin iTouch, העתק זול כנראה. אבל המכשיר עולה "רק" 500 שקל והנתונים הטכניים שלו מרשימים אותי יותר מהאייפוד למען האמת [יש לו הרחבת כרטיס זיכרון למשל]. ברור לי שזה העתק, חברה ג'נרית. אבל, האם בכל זאת המכשיר יפעל כמו שצריך? אני לא אחד שחייב איכות שמע, גם ככה השמיעה שלי דפוקה למדי, אני צריך משהו שישמש אותי באופן יום יומי, האם זה המצב? תודה :-)

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by amit2792,

שלום רציתי לדעת עם ה n95 8gb אין בו תקלות עם הסוללה טובה ? עם המצלמה ? עם שומעים טוב?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by coldfire1312,

שלום לכולם בבעלותי מכשיר IPAQ3850 לפני תקופה נתקע המכשיר והייתי חייב לבצע הארד ריסט, מאז התחילו הבעיות, לא מוכן לקבל את העברית בחזרה, לא מוכן לקבל את הדיסטנטור בחזרה אי אפשר להתקין עליו תוכנת ניווט חדשה עושה בעיות בסינכרון אי אפשר לעדכן את הווינדוס לעומת זאת התקנת נורטון קומנדר וזה בסד, הוא מקבל קבצי קול תמונות ווידאו אגב, יש לי דיסטנטור 3 ברשיון יכול להיות שזאת הבעיה עם התקנתה? האם אני חייב לקנות גירסה יותר חדשה? כמו כן יש לי IGO 2005 ברשיון אבל כשאני מתקין את הדיסטנטור , הכל מתנהל כמו שצריך אבל המחשב כף יד לא מזהה בסוף את הקובץ הפעלה של התוכנה, הוא אומר שחסרים קבצים או משהו ב IGO אני מנסה להפעיל את קובץ SETUP במחשב כף יד ועדייןם הוא טוען שחסרים קבצים או חלקים? למיש…

19. Started by liorn,

שלום! רציתי לדעת מה ההבדל בין MICROSD רגיל לבין גירסאת ULTRA2 בגדלים של 2GB ?

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. שלום ברשותי מחשב כף יד מסוג אסוס A636N כאמור בכותרת. ניסיתי להתקין בו את תוכנת הניווט נאב נ גו אך קרתה בעיה והופיעה לי הודעת שגיאה שהתוכנה לא מאושרת או לא הותקנה טוב ועלי להתקינה שוב. נכנסתי לכרטיס והתקנתי שוב, הוא שאל אותי משהו בטעות לחצתי YES לפני שהספקתי לקרוא והופיע מסך ASUS heart of technolagy המסך ממשיך להופיע גם לאחר שאני לוחץ ריסט שאמור לבצע ריסט הגדרתי מבלי למחוק נתונים מישהו מכיר את הבעיה? מה לעשות? נ.ב מכוון שלא חשבתי שזה יקרה לא רשמתי את הסידי קיי של העברית והדיסק כרגע לא אצלי(הGPS יותר נכון של דוד שלי וזה אצלו) ויעברו כמה שבועות עד שאני אקבל אותו, יש מה לעשות? תודה רבה על העזרה מראש.

• 0 תגובות
    • 743 צפיות
  21. http://preorder.oneplus.net/

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  22. מקשרים את האפליקציה לחשבון וזהו. תהנו. http://www.box.com/

• 25 תגובות
    • 4k צפיות
  23. Started by TaMiRn2,

הנגן SANSA שלי לא נדלק... הוא היה מחובר למחשב ואז כשניתקו אותו (לא יודע בקשר להוצאת חורה באופן בטוח....) הוא הפסיק לפעול... גם לא כשמחברים אותו למחשב... המחשב בכלל לא מזהה אותו.... לא עדכנתי חומרה אפילו....הדגם הוא e270 נראה לי עם FM ו6GB... אני אשמח לעזרה מהירה כי אני דיי צריך אותו מחר.... תודה...

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. סוני מציגה את מכשיר הביניים החדש שלה, ה-Xperia M4 Aqua, בתערוכת MWC לצד טאבלט הדגל החדש של החברה, ה-Xperia Z4 לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%a6%d7%a4%d7%95-%d7%a1%d7%95%d7%a0%d7%99-%d7%97%d7%95%d7%a9%d7%a4%d7%aa-%d7%90%d7%aa-%d7%98%d7%90%d7%91%d7%9c%d7%98-%d7%94%d7%90%d7%a0%d7%93%d7%a8%d7%95%d7%90%d7%99%d7%93-%d7%94%d7%9e%d7%a8%d7%a9/

• 3 תגובות
    • 2.3k צפיות
  25. Started by full_clip,

אודה לכם על כל המלצה למכשיר GPS לאוטו הדרישות מהמכשיר הם GPS אין צורך שידע לעשות עוד משו מלבד מערכת ניווט המכשיר מיועד לאדם מבוגר לכן הדגש הוא על ממשק כמה שיותר נוח וקליל כמובן שיש צורך במכשיר איכותי תודה מראש על כל עזרה....

• 0 תגובות
    • 658 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.