עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. ב3100 שלי הייתה אפשרות לימי הולדת. כותבים מתי האיש נולד ואז ביום הולדת שלו, הטלפון מתריע ואומר שיש לו יום הולדת ובן כמה האיש. איך עושים זאת ב6680? האם יש תוכנה או משהו כזה?

• 18 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. Started by yaloner,

המליצו לי לשדרג את גרסת האנדרואיד בגלקסי אס שלי מ-2.2 ל-2.3 באחד ממרכזי השירות של פלאפון. האם שדרוג הגרסא מאפס את המכשיר מבחינת הגדרות? ומה לגבי כל האפליקציות?

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. Started by bomba6,

שלום. היום עם SGS1. מעוניין לשדרג מכשיר. הוא כבר די ישן. במחיר של SGSIII מחו"ל אפשר להביא גם Galaxy Nexus וגם Nexus 7. אני חושב שהטאבלט יכול להיות מכשיר נוסף נחמד לבית, אבל לא יודע כמה שימוש אעשה בו באופן אישי. (מצד שני- מעולם לא היה לי טאבלט אז אני לא יודע כמה אפשר להוציא ממנו). השיקול הוא שה-Galaxy Nexus פחות מושך אותי מהבחינה שעל אף שהוא מקבל עדכונים ישירות מגוגל, הוא עדיין יחסית ישן (יחסית ל-Galaxy SIII) חומרתית, ללא כפתורים פיזיים, ללא סוללה נשלפת וללא כרטיס זכרון. ה-Galaxy SIII עונה על כל הדרישות שלי, רק שהוא מעט גדול מדי לדעתי. אני פשוט מנסה לחשוב ביחסי עלות/תועלת, ואם שווה לקנות מכשיר שהוא לא מהדור האחרון. המטרה היא כמובן לא להצטרך לקנות מכשיר חדש בשנתיים/שלוש הקר…

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. היי.. הכותרת אומרת דיי הכל... מה שאני צריך לדעת זה איזו תוכנה מקטינה את הרזולוציה שתתאים לפלאפון (איזו רזולוציה בכלל המסך שלו?) ראיתי בפלאפון של חבר שיש לו divxplayer, והוא מפעיל סרטים בצורה חלקה.. בתנאי שהם הוקטנו מראש. הבעיה שאני לא יודע איך עושים זאת. מעבר לזה , לא הכי קשור אבל יש תוכנה שמצרפת את הכתוביות לסרט שאני אוכל לראות את הסרט עם הכתוביות? תודה!

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. Started by geigera,

ברצוני לספר על חוויית השירות הנוראית שהיתה לי עם החנות גיים אנד מובייל. לפני כשנה קניתי מהם נקסוס 4. נסעתי עד לראשון (מנתניה) כי לא היה את המכשיר בהרבה חנויות וחשבתי שמבין אלה שיש – זו חנות בסדר. כבר בשבוע הראשון הייתי צריך להחליף את המכשיר פעמיים. בשני המכשירים הראשונים היו בעיות. אחרי כמה חודשים התחילה בעיה של טעינה. הסוללה היתה נגמרת מהר ובמצב של חצי טעינה הטלפון היה מפסיק לתפקד. פעם ראשונה החליפו סוללה. פעם שניה החליפו גרסה. פעם שלישית החליפו סוללה נוספת. שום דבר לא עזר. בשלב מסוים עירבתי את המנהל. הוא טען שהבאתי את המכשיר רק פעמיים. התיקון של הגרסה בכלל לא הופיע אצלם. הוא לא היה מוכן להחליף לי את המכשיר. אמר שהוא לא מכיר תקלה כזאת ואם החלפת הסוללה לא תעזור – הוא ישלח…

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. אהלן, יש לי בעיה כשאני מנסה לשלוח הודעות בעברית, הנמען מקבל סימני שאלה. אני משתמש ב AnySoftKeyboard עם הaddon של עברית. אגב אני ממש לא מבסוט על המקלדת אם אתם יכולים להמליץ על אלטרנטיבות גם טוב. אגב נגיד ב whatsup אין לי בעיה או משהו בסגנון. מכשיר motorola razr. רעיונות? תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. Started by skycaller,

איזה מכשיר מאילו שהזכרתי בכותרת עדיף? אשמח להשוואה הכוללת גם מחיר

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. Started by Danikk8,

מחפש לקנות את המכשיר HTC Sensation Unbrended (ישירות מהיצרן ולא מחברה) מי שהוא יכול להמליץ על המקום ? בינתיים לא מצאתי כזה(Tickom,eline לא מוכרים)

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. שלום, אני מחפש קייס ל-Ainol Novo7 Aurora II... מן הסתם (ולצערי הרב) יש להניח שכמו ב-99.9% מהפעמים שאני רוכש משהו - זה לא יהיה בארץ...אז פתחתי גוגל וקיבלתי המון תוצאות. גם באיביי, אמזון וכל האתרים שמוכרים מוצרים סינים (dhgate - מוכר רק בכמויות?). לכן, אני נאלץ לבקש את עזרתכם (מי שמכיר, התנסה, שמע...) בהכוונה לקייס ברמת איכות סבירה-טובה (סחורה סבירה-טובה בעלות לא גבוהה). לא חשוב לי שיהיה מעור או מבד (רק לא פלסטיק). מצורפת תמונה של קייס - כזה אני רוצה... אשמח לקבל המלצות (לינקים לאתרים)...מחפש מן קייס בצורת "ספר". כמו-כן, יש חברות רציניות שמייצרות מגיני מסך ל-Ainol Novo7 Aurora II? גם פה - אם יש לכם נסיון - אשמח ללינק למקום בו רכשתם. אביזרים מסוימים שאתם ממליצים לי לקנות? ול…

10. Started by sapir2909,

שלום לכולם! חדשה בפורום ואשמח לעזרה...אמורה לטוס ב3.8 לחו"ל ורוצה לקנות סמטרפון חדש בדיוטי פרי. אני מעלה פה קישורי לסמרטפונים שבאים בחשבון (מבחינת מחיר) ואשמח אם מישהו שמבין יגיד לי מה הכי טוב (פשוט כי אין לי מושג מה אומר המפרט הטכני) הראשון: http://www.alm.co.il/dutyfree/Items.aspx?ItemId=242&vmenu=5 השני: http://www.alm.co.il/dutyfree/Items.aspx?ItemId=86&vmenu=5 השלישי: http://www.alm.co.il/dutyfree/Items....mId=66&vmenu=5הרביעי: http://www.alm.co.il/dutyfree/Items....mId=43&vmenu=5 תודה!!!!

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. ראיתי שהדגם החדש עולה 60 דולר ונחשב טוב יותר מהקודם. מישהו קנה? יכול לתת חוות דעת? http://www.aliexpress.com/item/Rikomagic-MK802-IIIS-Mini-PC-Blue-Tooth-Mobile-Remote-Control-STB-box-RK3066Cortex-A9-1GB-RAM/708073648.html 1) אין לי USB ב LCD שלי. האם אוכל לחבר אותו לחשמל? במידה וכן, האם אני חייב מתאם כזה? http://www.ebay.com/itm/Output-5V-DC-2A-USB-Charger-Adapter-Supply-Wall-Home-supply-EU-/221060604894?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item33783d23de 2) הבנתי שבדגמים הקודמים היו בעיות קליטה WIFI מבחינת עוצמה. הראוטר שלי נמצא במקום המרוחק ביותר מה TV המדוברת. מישהו צופה בעיות? באותו מיקום יש לי בנייד קליטה סבירה של 2 קווים מהראוטר. 3) האם מישהו ניסה את האפליקציה הייעודית כ…

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  12. Started by superblader,

שלום רב אני רוצה לקנות פלאפון חדש וצריך קצת עזרה... כרגע יש לי 6680 וכמו שאני מאמין שיודעים פה ברגע שהרגשת סימביאן אי אפשר בלי אז חייב שיהיה בו סימביאן מצלמה כמה שיותר טובה חריץ הרחבה וכל הסטנדרט (אם אפשר גם WIFI אבל לא חובה) ושהגודל יהיה נורמלי כמובן, ה6680 למי שמכיר לא פלאפון קטן בכלל לא הייתי רוצה לחרוג מהמידות שלו (בטיפה זה לא נורא) התקציב נניח שהוא לא מוגבל (אני קונה בחו"ל אז תציעו חופשי גם דברים שלא משווקים בארץ) יש הצעות?

• 20 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. אני מחפש נגן קומפקטי שלא אצטרך לתקוע במחשב/קיר כדי לקבל כמה שעות של ניגון, אלא שיעבוד על סוללה רגילה, שיהיה לו איכות שמע כמה שיותר טובה וזהו בערך... בדקתי כבר והG3 לא מיובא ע"י היבואן, וה"מחליף" שלו הוא עוד MP3 עם סוללת ליטיום מעצבנת..תודה על העזרה

• 17 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. Started by iakovl,

טוב, בשעה טובה ומוצלחת הצטרפתי למשפחת הגלקסי S. הCaptivate נחת אצלי חדש בתוך קופסא והנה כמה תמונות מהירות מה עושים איתו עכשיו? 1. פתיחה של המכשיר לסים של אורנג' 2. ביצוע root 3. התקנת רום חדש והסרת התועבה של ATT 4. התקנת LAGFIX נורמלי, כנראה VOODO 5. הוספת עברית 6. העברת מידע מהנקסוס (עוד צריך להבין מה השיטה הטובה ביותר) אני חדש עם הסמסונג אז עוד נראה מה צריך לעשות, ברוך השם האנשים הטובים בXDA דאגו להכל אם למישהו יש המלצות (לרומים תוכנות וכו'), טיפים או סתם דברים שמשתמש סמסונג מתחיל צריך לדעת, זה הזמן לדבר

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. Started by Systema,

הסוני אריקסון W800I שלי התחיל להשתגע. היום הוספתי אילו הרבה שירים לתקיית ה- MP3 ושימו לב מה קרה: היה לי שיר בשם PANIC.mp3 ורציתי לעשות תקיה לכל השירים של הלהקה אז מחקתי את הקובץ MP3 ופתחתי תקיה חדשה עם אותו שם של הקובץ כמובן בלי הMP3. נכנסתי לתקייה ומה אני רואה? הרבה תקיות והרבה קבצים שהגיעו משומקום שהשמות שלהם היו משהו כמו +__-+-=-^% וכו.. לא יכולתי להכנס לשום תקיה בפנים נתקלתי בשגיאה. לא יכולתי למחוק את התקיה ולא לשנות לה את השם. הוספתי עוד כמה שירים חדשים וניתקתי את הפלא. ומה אני מקבל? מיקס נחמד של השירים שהוספתי שקוראים לו PANIC. עריכה: עכשיו כל השירים הישנים שלי הם בעצם גם כן מיקסים כאלה לשירים שהוספתי אז. האורך של ה"שירים" נשאר אותו דבר.

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. Started by eranneu,

שלום לכולם אני שוקל לקנות טאבלט במחיר בינוני של כ- 900 שקל - מישהו יודע אם על פי המפרט אשפר יהיה להשתמש בו למשחקים-אינטרנט-סטרימינג בצורה סבירה? מישהו יודע איך המסך והרגישות לנגיעה בו? [table][tr][td]מחשב טאבלט TEAC Classic 101 יצרן Teac טאבלט של חברת TEAC מדגם Classic 101, עם מסך בגודל ´´10, מערכת הפעלה Android 4 ומעבד A9 1.5GHz. מק"ט: 7290006105301 מפרט טכני:מעבד: Cortex A9 Multi Core 1.5GHzמערכת הפעלה: Android 4מסך: 10’’רזולוציה: 1024x600קיבולת: 16GBחריץ הרחבה: לכרטיסי זיכרון microSD עד 32GBתקשורת אלחוטית: WiFi802.11b/g/nמגן מסך ונרתיק מתנה כלולים באריזהתכונות נוספות:מצלמה קדמית 1.3MPצילום וידאו באיכות נגן מוזיקה ווידאו ממשק HDMIתמיכה ב-Adobe Flashתמיכה מלאה בעבריתאח…

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. איך נראה ה-Apple A10X שמפעיל את מכשירי ה-iPad החדשים ומצעיד את אפל אל עידן שבבי ה-10 ננומטר במבט מקרוב? התשובות בפנים לכתבה

18. יש לי טלפון XPERIA NEO V כל פעם שמנסה לעדכן אפליקציה רושם שאין מספיק זכרון , כבר העברתי כל מה שאפשר לכרטיס SDCARD , אני חושב על קנייה של LG G2 MINI F כי לא רוצה מסך יותר גדול מ-4.7" . אני רואה שיש לטלפון זה זכרון מכשיר של 8G . האם זה מספיק זכרון להרבה אפליקציות ? הבנתי שמערכת ההפעלה תופסת בערך 4G כך שנשארים רק 4G לאפליקציות,האם לדעתכם זה מספיק או עדיף לקנות טלפון עם 16G ? מתוך סינון שעשיתי בזאפ ל16G הגעתי למכשירים HTC M7 , HTC M8 MINI 2, SONY Z1 COMPACT איזה טלפון מבין השלושה עדיף? (ב- M7 אין דור 4 -האם זה משמעותי?) מצורף קישור השוואה בין הטלפונים http://ksp.co.il/?list_compare=.19862..24500..22380. תודה אייל.

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  19. איך עושים זאת?

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. Started by Michael Pupsik Shvartzman,

שלום לכולם אני סטודנט להנדסת תוכנה במכללה בב"ש ונרשמתי עם חבר שלומד איתי לקורס פיתוח אפליקציות במכללת נס. עכשיו הוא די ירד מהרעיון ומנסה להוריד אותי כי המליצו לו ללמוד לבד שזה גם חסכון של כסף וגם זה נראה יותר טוב בראיונות עבודה אשמח לשמוע דעתכם בנושא

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. סמארטפון סיני זה כבר מזמן לא שם נרדף לאיכות מפוקפקת וסטנדרטים לקויים - יותר ויותר יצרניות ממדינת הענק מאתגרות את המותגים העולמיים המוכרים עם מכשירים מרשימים במחירים מפתיעים, ואנחנו כאן כדי להציג לכם את הטופ של הטופ לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%a2%d7%a9%d7%a8%d7%aa-%d7%94%d7%a1%d7%9e%d7%90%d7%a8%d7%98%d7%a4%d7%95%d7%a0%d7%99%d7%9d-%d7%94%d7%a1%d7%99%d7%a0%d7%99%d7%9d-%d7%94%d7%9e%d7%a2%d7%a0%d7%99%d7%99%d7%a0%d7%99%d7%9d-%d7%91%d7%99/

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. Started by Milford Cubicle,

יש לי פיקסל בודד שתקוע על לבן, מישהו יודע מה מדיניות התיקון במקרה כזה? יש דרך "לשחרר" או מצידי "לבטל" אותו (שיקבל את הצבע של הפיקסל הצמוד אליו או משהו)?

23. Started by CoinWalk,

יש לי את האפשרות לקחת את אחד מהשניים מאורנג'.. כיוון שאני לא מכיר את הטלפונים האלו בצורה האישית וגם לא מכיר אנשים שיש להם אותם.. יש מישהו שיודע עליהם קצת.. נוחות.. איכות.. חוזק.. ממשק... מהירות... וכו'.. חיפשתי קצת באתר של נוקיה עליהם אבל שם יש מצב שמחרטטים אותי... אם מישהו יוכל לעזור לי אני אשמח תודה!

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. Started by Elite_Sniper,

אני רוצה לקנות גלקסי 2 מחנות פרטית, אני בחברת אוראנג, מה צריך לדעת לפני הקנייה? ואם יש המלצה לחנות טובה באיזור המרכז?

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. Started by atomic rooster,

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים