גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,774 דיונים בפורום זה
-
עד 200$ מחשש ייתפס במכס הדרישות הן סטנדרטיות, עם חשיבות לזמן סוללה, מצלמה סבירה עם פלאש, ומסך 4.5" לפחות שמסוגל להריץ משחקים פשוטים בלי להיתקע מה מומלץ?
-
שלום, אני רוצה להתקין ל-Android ICS 4.0.4 על ה-Samsung Galaxy S3 שברשותי (קיבלתי אותו עם JB 4.1.1 משום מה..).איך אני יודע באיזה גירסה של build להתקין את ה-ICS 4.0.4? ראיתי שיש קיצורים של מדינות בכל build. האם זה משנה בכלל או שאם אני אתקין את הגירסה הלא נכונה המכשיר לא יתחבר לרשת הסלולרית?מצאתי כאן רשימה של גירסאות שונות של Android: http://samsung-updates.com/device/?id=GT-I9300 בבקשה אני חדש בענייני סמארטפונים וממש כבר לא יודע מה לעשות עם הדבר הזה, עשיתי כבר 20 פעם ריסטרט למכשיר אחרי שהתקנתי את הרוט ועדיין כל פעם יש בעיה אחרת, ואני חושב שזה בגלל שמותקן JB 4.1.1.. בנוסף פתאום יש רק 3 מסכי home במקום 5 או 6 אם אני לא טועה, שהיו קודם לכן.. אני אובד עצות ומנסה לדלות מידע ממ…
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי גלקסי S2 PLUS בן שנה וחצי. לאחרונה הוא התחיל לעשות ריסטרט באופן עצמאי. עשיתי שחזור להגדרות יצרן - לא עזר הוצאתי כרטיס SD - לא עזר. אמרו לי שאולי זה הסוללה... מה יכול לגרום לזה? אשמח להמלצות למעבדה טובה, אמינה, וזריזה בירושלים. תודה!
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן חברה, אני כרגע מריץ nightly מאחד השבועות האחרונים של CM10.1 עם קרנל Siyah 6. הרום עובד די טוב, חוץ מזה שלפעמים המכשיר נתקע, הטעינה איטית (בעיה ידועה של CM10), יש כמה באגים במסך נעילה החדש כApollo מנגן מוסיקה ברקע. יכול להיות שנפלתי על build בעייתי, אבל בא לי לנסות לעבור לרום שלא מבוסס על AOKP/CM משהו שמבוסס על הרום של סמסונג אולי. מישהו מכיר גירסא מומלצת ? בדגש על חיי סוללה ויציבות. בחיפוש בXDA נתקלתי בAllianceRom, NeatROM למישהו יש חוות דעת עליהם ? או אלי משהו אחר מומלץ ?
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום. אבא שלי נותן לי את הA696 שלו כי הוא רוצה שאני אמצא לו מכשיר עם מסך גדול, וזה כמובן משאיר אותי רק עם מערכות ניווט לוויניות למיניהן ולא עם מחשבי כף יד. המערכות באות חלק עם I-go 8 וחלק עם Miomap, ורציתי לדעת איזו תוכנה מומלצת יותר. *כרגע יש לי רק נסיון עם I-go ואני מרוצה. תודה מראש!
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום! אני זקוק להמלצה בקניית טאבלט לאחותי (ילדה בת 11) יש אפשרות לקנות את הטאבלט בגרמניה (אני דיי בטוח שזה יוצא זול יותר) השימושים המרכזיים: -סרטים -מוזיקה -אפליקציות אנדרויד -משחקים גודל מסך וזמן סוללה עפ''י מה שנכנס בתקציב. מומלץ כמה שיותר לרדת בתקציב עם עדיפות לאזור ה600 שקלים. תודה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן אני מחפש לרכוש לבת זוג שלי מכשיר חדש ליומלדת באיזור ה 1000-1300 ש"ח, ויש העדפה חזקה לרכישה מ KSP כי זה מאוד נגיש לי. היום יש לה גלקסי 5 מיני שהתחיל כבר לעשות בעיות. אני לא מעוניין מבחינה טכנית במשהו נחות מזה, ההיפך אני מחפש לשדרג אותה. בגדול אין העדפה למשהו מסוים.. אנדרואיד זה משהו שרשמתי מאחר ואני אישית משתמש באייפון וזה לא משהו שהיא תרצה, הגלקסי הנוכחי והקודם שלה הרבה יותר נוחים לה מבחינת שימוש שוטף. היא משתמשת די קבוע יום-יום במכשיר.. גם לעבודה וגם שעשועים ( אינסטגרם, פייסבוק וכו' ). אז בגדול אני מחפש לשדרג לה את הגלקסי 5 מיני וחשוב לי שיהיה לה מסך די איכותי, מכשיר מבוסס אנדרואיד ואם זה אפשרי - שיהיה במלאי של KS…
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
אני מתכנן לקנות גלקסי 4 השבוע הזה אך שמעתי שהוא מתחמם נורא... האם ניתן לסדר את זה במידה ואעדכן לרום עדכני של מדינה אחרת? וחשוב שהכל יהיה מקורי? הייתם מעדיפים אותו או HTC ONE? והדגם הזה נראה לכם בסדר? http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=10927
-
- 21 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
איך נראה ה-Apple A10X שמפעיל את מכשירי ה-iPad החדשים ומצעיד את אפל אל עידן שבבי ה-10 ננומטר במבט מקרוב? התשובות בפנים לכתבה
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן יש לי גלקסי מיני ואני רוצה שהוא ישתף את האינטרנט הסלולרי שלו למחשב הנייד שלי. אני הופך אותו בהגדרות לנקודה חמה ומנסה להתחבר דרך המחשב. המחשב מצליח להתחבר אבל מודיע באמצע שההתחברות לקחה הרבה זמן ואח"כ הוא מראה שזה מחובר ללא גישה לאינטרנט. מה הפיתרון? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום. כבר שנה שיש לי את ה YP-P2 של סאמסונג ואני מבסוט ממנו וכל זה... אבל היומולדת שלי מגיעה ומגיע יומו של כל אדם להשתדרג... יש לי אזניות bluetooth אלחוטיות (אפילו דיי איכותיות הייתי אומר...) וזה חשוב שהנגן החדש יוכל לתמוך בהם איכשהו...(לא משנה ממש איך רק בלי הדוגנלים המעפנים האלא שחייב לטעון כל פעם בנפרד...) יש לי תקציב בסביבות ה200$ חשוב מאוד שהנגן יהיה יפה (למה לא? יפה זאת לא מילה גסה...) כמובן איכותי (היה ספק?) יחסית קומפקטי... אני לא בטוח אבל אולי ה CLASSIC טיפה גדול מידי? חשבתי לקנות IPOD NANO 16 GB ואז לקנות לו מתאם של SONY זאת הייתה המסקנה שלי...(מי שהתייחס לדיון הקודם שלי...) אבל חשבתי שהכי כדאי לפנות ולשאול כאן כי חבל לעשות טעות מפגרת וסתם לקנות משהו מעפן... (אנ…
-
- 19 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות את המוצר הבא - http://www.dealextreme.com/p/fv-1-google-tv-box-android-2-2-internet-tv-box-w-wifi-usb-rj45-hdmi-sd-4gb-samsung-s5pv210-1ghz-66302?r=88474882 השימוש יהיה בעיקר הזרמת וידאו לטלויזיה ואולי גלישה מדי פעם באינטרנט. משהו התנסה עם המכשיר או מכשיר דומה? עד כמה אפשר לסמוך שהוא מוצר אמין? נ.ב. מצאתי אותו באתר סיני ב-75 דולר, נשמע הגיוני?
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום וברכה, מכיוון שהאפליקציה להרחקת יתושים משמיעה קול בתדר גבוה, רציתי לדעת האם זה יכול להרוס את התקן הקול המכשיר? יש בעיה כלשהי להשתמש בה? תודה לעונים!
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום חברים ראו נושא. מבקש המלצה למודם סלולרי USB עבור רשת פלאפון, אבל אחד שיתאים גם לרשתות האחרות, כדוגמת סלקום. חיפשתי בזאפ, ומצאתי מבחר גדול http://www.zap.co.il/models.aspx?sog=c-modem&keyword=%ee%e5%e3%ed+%f1%ec%e5%ec%f8%e9 אשמח להמלצות. נ.ב. נראה לי שזה הפורום המתאים לנושא זה. אם טעיתי, בבקשה להעביר.
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי lg g3 שמתחיל להיות בלתי נסבל ודורש החלפה מכיוון שיש לי אותו רק 10 חודשים החלטתי הפעם לא להשקיע סכום ענק ולקנות פלאפון ב1000-1500 שקל (כמה שפחות יותר טוב) השימושים העיקריים שלי הם המצלמה ואפליקציות פשוטות (פייסבוק וואטסאפ וכדומה) מבחינת ביצועים הg3 מספק אותי (הוא דורש החלפה כי הוא עושה הרבה בעיות כמו כיבוי פתאומי וכדומה) אז אני רוצה משהו שיתקרב למפרט שלו כמה שיותר אין צורך לעבור אותו חשבתי על הzenfone 2 הדגםב1200 ש"ח מה דעתכם? איך הוא מבחיעת מצלמה לעומת הg3? תודה רבה
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי מספר שאלות: 1)האייפון הוא אייפון דור רביעי (אייפון 4) שהגיע אלי מחבר הוא לא שמושי בשבילו יותר... והוא גם שבור ב3 מקומות:סוללה נפוחה ולכן החלק האחורי שבור משהו כזה והמסך. הסוללה שלו התנפחה(לפני שבועיים לפני שהוא הגיע) אני אחליף אני יודע אבל לפני איזה חצי שנה הוא ניכנס למים והוא מאז עבד פיקס עד שפשוט הוא הפסיק להתשמש בו ביגלל סיבות אחרות אז הוא החליט לתרום לי אותו הוא השאלה שלי האם יש קשר בין המים לסוללה? 2)השפוץ יעלה לי בערך 700 ש"ח השאלה שלי מה ההבדלים בין מסך מקורי ולא מקורי ואיך אני יכול לדעת עם הוא מקורי או לא... 3)כדאי לעשות את הבדיקה בחומרה של האייפון ( החלק הפנימי)? כי הוא עבד פיקס חצי שנה.... תודה לעונים
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מאוד מתלבט לקראת רכישת נגן איכותי ובעל עוצמה גבוהה מה שאני מחפש בנגן מיוחד הוא שכשאני שומע אני אשמע ממש חזק עד שהתפוצצו לי האוזניים אני רוצה לשמוע ממש ממש חזק וגם שהממשק יהיה נוח ויציג עברית תודה לעזורים ולמצביעים
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות סטרימר מתנה והמטרה העיקרית שלו תהיה לצפות בסרטים ב KODI .. אני לא מבין בסטרימרים .. השמח לקרוא את המלצותיכם #הטלויזיה היא FHD ואין מערכת קולנוע (כלומר יש רק טלוויזיה בלי רמקולים וכו..)
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
ברצוני לחבר דונגל GPS USB ל-ARCHOS 101 ולהשתמש בתוכנת ניווט כגון IGO מישהו התנסה או יודע שזה אפשרי? אפשר לשייך את השאלה הזו למערכת ההפעלה אנדרויד, האם היא תכיר את הדונגל. תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אז ככה לאמא שלי היה moto g שפתאום המטען לא מצליח להטעין אותו וגם מטענים אחרים פשוט נגמר לו הסוללה שום דבר שעשיתי לא ממש עבד היה מהבהב בלבן וכמה שניסתי לעשות reboot ו recover וnormal power up לא עזר לי היה נקסוס 4 ששמתי תשים שלה וחיברתי למטען המטען התחמם בטירוף וגם הטלפון ופתאום הפסיק לעבוד אי אפשר אפילו להחיות אותו בשום צורה צריך עזרה על מה לקנות גם אמא שלי רוצה טלפון יחסית יותר טוב מ MOTO G אבל לא מחיר בשמיים ואני גם צריך טלפון במקום הנקסוס לא יודע מי מה מו חשבתי על נקסוס 5 לא ראיתי שמוכרים אותו עצות יתקבלו בברכה תדה
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום אני מחפש טאבלט סיני עד 150 דולר כאשר השימוש העיקרי בו יהיה אינטרנט וקריאת ספרים אלקטרוניים (ואולי מעט משחקים). יהיה נחמד אם יהיה לו BT כדי שנוכל לחבר מקלדת חיצונית בקלות, אבל לא חובה. בגלל שאני רוצה לקרוא ספרים אני חושב שמסך 7 אינץ' יהיה קטן מדי, ומצד שני מחשבים עם מסכי 9.7 אינץ' ומעלה עולים בדרך כלל מעבר לתקציב שלי. היום ראיתי באתר של ainol את הטאבלט הנחמד הזה שגודלו 8 אינץ': http://www.ainol-novo.com/android-4-1-tablet-pc-spider-8-inch-ips-screen-dual-core-1-6ghz-bluetooth-16gb.html רזולוציית המסך לא מדהימה אבל כל השאר נראה אחלה. אבל יש שני דברים שקצת מעלים אצלי חששות: משום מה לא מופיע עליו הלוגו של ainol כמו בכל הטאבלטים האחרים שלהם, ושנית, אי אפשר למצוא ברשת שום …
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום, יש מוצר שאני מעוניין לרכוש דרך חנות המשווקת מוצרים דרך אתר alibaba שם החנות: http://www.bycfmarket.com/ מישהו מכיר את החנות ויכול להגיד לי אם הם מוכרים מוצרים מקוריים? או אם הם מספיק אמינים? בתודהמראש לכל העוזרים.
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
כחלק ממוצריה החדשים שמציגה Huawei בתערוכת MWC השנתית, הציגה החברה סמארטפון עוצמתי לשוק הנמוך, טאבלט חדש בעל עיצוב מלוטש ותמיכה ב-LTE, זאת בנוסף לשעון חכם מהנאים ביותר שראינו עד כה לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%94%d7%a4%d7%aa%d7%a2%d7%95%d7%aa-%d7%a0%d7%a2%d7%99%d7%9e%d7%95%d7%aa-%d7%9e%d7%a1%d7%99%d7%9f-%d7%94%d7%98%d7%90%d7%91%d7%9c%d7%98-%d7%94%d7%9e%d7%aa%d7%a7%d7%93%d7%9d-%d7%95%d7%94%d7%a9%d7%a2/
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-