גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,771 דיונים בפורום זה
-
ברצוני לחבר דונגל GPS USB ל-ARCHOS 101 ולהשתמש בתוכנת ניווט כגון IGO מישהו התנסה או יודע שזה אפשרי? אפשר לשייך את השאלה הזו למערכת ההפעלה אנדרויד, האם היא תכיר את הדונגל. תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן חברים לאחרונה קניתי קינדל ואני ממש ממש מרוצה ממנו, באמת המחיר ממש לא בשמיים והמכשיר פשוט עובד טוב וממש נח לקריאה. הדבר היחיד שחסר לי זה תמיכה בעברית, אני יודע שאין תמיכה רשמית, אבל רציתי לדעת אם מישהו במקרה מכיר דרך כלשהי לקבל תמיכה בעברית? הבנתי שאם אני פשוט מעלה למכשיר קובץ PDF בלי המרה, אז אני אראה עברית, אבל הבנתי שלראות PDF בלי המרה זה ממש לא נח... האם יש עוד אלטרנטיבות? תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אחר צהריים טובים לכולם הסלולר שלי N95 סיים את חייו הלילה (אחרי הרבה שנים) , והחלטתי לקנות סוף סוף סמראטפון. לפני כמה חודשים החזקתי במכשיר - Alcatel One Touch 918 שהיה נוראי (הוא נגנב אחרי שבועיים למזלי הרב). אומנם הוא עלה 600 ש"ח , אבל הוא היה מאוד מאוד איטי (גם לאפליקציות סבירות -WAZE לדוג) , נוחות מינ' (קריאת דפי אינטרנט לדוג) , וכמובן הרבה מאוד באגים . הדרישות שלי הם סבירות - סמארטפון שיעלה אפליקציות בינוניות - וייז , ואטסאפ , משחקים סבירים (לא שיא הטכנולוגיה) , שירגיש טיפה "יוקרתי" , מהמכשיר שהחזקתי (ALCATEL) , אני מתכוון שיהיה קצת דק , אולי שיהיה עם מסך קצת יותר טוב (הדגשתי באיזה מכשירים השתמשתי , בלשון המעטה לא שיא הטכנולוגיה). וכמובן אני מעדיף במחיר סביר ( בכול זאת…
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום. אתם בטח כולכם כבר שמעתם שבארה"ב ומקומות אחרים שווק הגלקסי עם 2 גיגה RAM במקום 1. רציתי לדעת אם פה בארץ יש מקום שגם מוכר אותו עם 2 גיגה ואם הוא נותן אחריות יצרן עליו. תודה לעונים.
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות גלקסי 4 השבוע הזה אך שמעתי שהוא מתחמם נורא... האם ניתן לסדר את זה במידה ואעדכן לרום עדכני של מדינה אחרת? וחשוב שהכל יהיה מקורי? הייתם מעדיפים אותו או HTC ONE? והדגם הזה נראה לכם בסדר? http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=10927
-
- 21 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות סטרימר מתנה והמטרה העיקרית שלו תהיה לצפות בסרטים ב KODI .. אני לא מבין בסטרימרים .. השמח לקרוא את המלצותיכם #הטלויזיה היא FHD ואין מערכת קולנוע (כלומר יש רק טלוויזיה בלי רמקולים וכו..)
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אז ככה, לפני זמן מה עשיתי הזמנה מוקדמת של ה aiki5 מבאג. ואז התחלתי כמו תמיד לחפש משהו טוב יותר. מצאתי את הדבר המושלם: XIAOMI M2 Quad core http://www.aliexpress.com/item/XIAOMI-M2-Quad-core-Android-4-1-MIUI-1-5G-CPU-4-3-IPS-1280-x720/674349160.html הוא חזק יותר יפה יותר מעניין יותר וכו, ממה שמצאתי באינטרנט מחיר שלו היה אמור להיות 350 דולר פלוס מינוס, בפועל לא מצאתי מי שמוחר ב 450 (כולל משלוח) שתכלס לא כל כך רע. אז להלן כמה שאלות, 1) מאיפה אני יכול לקנות את הxiaomi בפחות מ400 דולר אם יש מקום כזה בכלל ? 2) שווה לי בכלל לקנות אותו ב450 ולא את הaiki ? יש משהו שאני לא יודע על המכשיר? 3) אותה שאלה לגבי ה aiki, הוא לא מכשיר מושלם, אבל הוא זול יחסית, שורה תחתונה מה עדיף? . תודה…
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן. מחפש אפליקציה לניהול ססמאות, לאתרים וכו'. שהממשק יהיה ידידותי ונוח. עפ אפשרות לשמירת מידע יותר רגיש כמו כ.א וכו'. האם בכלל כדאי לשים מידע רגיש שם? האבטחת מידע חזקה בד''כ באפליקציות כאלה? חינמי או בתשלום כמובן עדיפות לחינמי. תודה אשמח גם לתקציר למה כדאי.
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אחי בצרפת וקונה לעצנו את ה s4 mini ב 900 שקל, שאל אם אני מעוניין גם, בדקתי קצת וראיתי שיצא ה MOTO G המשופר, ושהוא בערך באותו מחיר, יש קונצנזוס מי עדיף? מה היתרונות והחסרונות של כל אחד (אני יודע שלמוטו מצלמה גרועה...) שניהם 8 ג'יגה אני מניח. צריך להחזיר לו תשובה עד הבוקר
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
כחלק ממוצריה החדשים שמציגה Huawei בתערוכת MWC השנתית, הציגה החברה סמארטפון עוצמתי לשוק הנמוך, טאבלט חדש בעל עיצוב מלוטש ותמיכה ב-LTE, זאת בנוסף לשעון חכם מהנאים ביותר שראינו עד כה לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%94%d7%a4%d7%aa%d7%a2%d7%95%d7%aa-%d7%a0%d7%a2%d7%99%d7%9e%d7%95%d7%aa-%d7%9e%d7%a1%d7%99%d7%9f-%d7%94%d7%98%d7%90%d7%91%d7%9c%d7%98-%d7%94%d7%9e%d7%aa%d7%a7%d7%93%d7%9d-%d7%95%d7%94%d7%a9%d7%a2/
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי, כבר הרבה זמן שאני מחכה להכרזה, רציתי לקנות את ה-M8 אבל אמרתי שאני יחכה קצת, ידעתי שלא יהיו שיפורים משמועתיים, אבל החידושים הקיימים מספיקים לי וזה הטלפון הבא שאני רוצה לקנות. עכשיו, ראיתי את ההכרזה, אבל אני לא יודע אם הוא יצא כבר בעולם ומה יהיו המחירים שלו.. אשמח אם יש מישהו שמבין ב-HTC בפרט שיוכל לתת לי קצת פרטים תודה
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הגיע הזמן לשדרג את המכשיר הסלולארי שיש לי ואם אפשר מכם כמה המלצות יש כמה דרישות מהמכשיר דבר ראשון, שיהיה פליפר מסך פנימי גדול וצבעוני לפחות 2" ובאיכות טובה (1.8" לא יספיק P:) וגם מסך חיצוני נורמלי BT וWI-FI חריץ הרחבה לזיכרון מקשים גדולים ונוחים אלה דברים שאני מוכרח שיהיו מומלץ מרשת אורנג' איך הN76? שווה קניה? הבנתי שזה מכשיר אחלה אבל המקשים שלו ממש לא נוחים והמסך החיצוני שלו באיכות גרועה למדי המלצות?
-
- 19 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
בהמשך לדיון כאן: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=485310.msg4164113#msg4164113 כל עזרה או בעיקר עצה ממי שעבר את העניין בעצמו תתקבלנה בברכה. תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
חיפשתי באתר הזה ובפוקט פריק איך לפרוץ את המכשיר הנ"ל על מנת לעדכן לו מפות ותוכנה חדשה אם מישהו יכול לעזור לי איך לעשות את זה אודה לכם
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
שלום. על איזה נגן MP4 אתה ממליצים? אני רוצה משהו עד 300 ש"ח בערך. רציתי לדעת על מה אתם ממליצים ולמה, אשמח אם תציגו לי שם מלא ואם אפשר גם אתר באינטרנט שמוכר את הנגן הזה. דרך אגב, מה אתם אומרים על הנגן הבא: http://www.getit.co.il/Group/31704/#description תודה מראש.
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מפתחת השבבים הטאיוואנית לא נחה לרגע, ומתכוננת להשקתו הרשמית של שבב ה-Helio X20 אשר יהיה הראשון בעולם בעל עשר ליבות עיבוד - ויכולות מתקדמות נוספות, שאמורות לאיים אפילו על ה-Snapdragon 810 של קוואלקום לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%a9%d7%91%d7%91-%d7%a2%d7%a9%d7%a8-%d7%94%d7%9c%d7%99%d7%91%d7%95%d7%aa-%d7%a9%d7%9c-mediatek-%d7%94%d7%a4%d7%a8%d7%98%d7%99%d7%9d-%d7%94%d7%98%d7%9b%d7%a0%d7%99%d7%99%d7%9d-%d7%a0%d7%97%d7%a9/
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני לא יודע אם זה הפורום המתאים אבל יש לי חבר טוב שמעוניין לקנות טאבלט הטאבלט נועד בעיקר כדי להעביר את הזמן בנסיעות ברכבת (ב"ש-ת"א) השימוש העיקרי הוא לצרכי עבודה - אינטרנט, מיילים וכתיבה ועריכה של מסמכים (אופיס) בנוסף גם קצת משחקים במידת האפשר הוא הבין ממספר אנשים שה IPAD לא יענה על צרכיו ושגם בענייני עריכה וכתיבת מסמכים התמיכה בעיברית היא בעייתי ביותר הוא מבקש המלצה על הטאבלט של חברת Archos 101 האם זו חברה אמינה? האם הטאבלט הזה עונה על הצרכים שלו? מצורף קישור של המוצר בבאג http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=10121&perur=2&t=1&c=613 אשמח מאוד לכל מי שיוכל לעזור!! אין לנו הרבה ידע בתחום של הטאבלטים ואנחנו לא רוצים לקנות IPAD רק בגלל שזה IPAD תודה!
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הזמנתי NOOK מאמזון והוא מגיע עם מערכת הפעלה מבוססת אנדרויד אך מנוונת (ה NOOK הוא בעצם ספר אלקטרוני). מצאתי מספר אפשרויות להחליף את מערכת הפעלה שלו לאנדרויד מלא אך אני לא מבין מה ההבדלים בן השתיים. - CM 10 Jelly Bean -Android 4.4 KitKat מה עדיף?
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
משהוא מכיר טאבלט ש GPS שיעבוד כמו מכשיר GPS בלי אינטרנט שינווט אותי ברכב ושלא יאחר שיודיע לפני כל פנייה מהיר כי יש מכשירי GPS שמאחרים בלי תקיעות ועוד דבר שיהיה תמיכה ברשת סלולרית המחיר לא רלוונטי תודה מראש ושבת שלום
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
אני מחפש טלפון סלולרי חדש עד ה 2500, אני מחפש טלפון עם מסך בינוני עד אזור ה 5 אינץ' לא יותר מזה. מעדיף כזה שניתן להחליף סוללה אבל זה לא dealbreaker. עדיפות לטלפון עמיד מים אבל לא חייב. מערכת הפעלה: העדפה לאנדרואיד, שיהיה מהיר עם סוללה חזקה יחסית. עיצוב: עדיפות למשוה שהוא לא איזה עיצוב זיני זול. כמו כן אני צריך מצלמה טובה- זה בגדר dealbreaker כרגע יש לי htc one x מאוד אוהב את המכשיר אבל הוא כבר מראה סימני גסיסה, אז מחפש לו מחליף. חשבתי על z3c אבל מכיוון שהוא יחסית שביר, והבנתי שיש לו בעיה שהזכוכית נשברת ממש קלות ולעיתים ללא סיבה אני מוותר עליו.
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
האם יש תוכנה לנעילת תיקיות או אפלקציות באייפוד??? בבקשה ותודה לעוזרים?
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי מ95 והיה לי ערכת נושא של סלקום שאיתה בא שומר מסך שכל פעם שלא משתמשים בטלפון יש אותו החלפתי ערכת נושא אבל השומר מסך נשאר עדיין. איך אני יכול לבטל אותו או להחליף אותו?
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
נתחיל מזה, רק נוקיה, התקציב הוא באיזור ה2000 פחות או יותר אם יש צורך להשלים קצת כלפי מעלה אין בעיה. חשבתי על נוקיה N85, חשוב לי שאני אוכל לשמוע מוזיקה כמו שצריך (חיבור רגיל לאוזניות, לא החיבור המעצבן הייעודי לאוזניות של יצרן הטלפון), WIFI, מצלמה חמודה לא יכולה להזיק, אך גם לא כ"כ חשובה, ואני לא ממש בקטע של מגע, אבל אני פתוח לאופציות. תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום ברצוני לרכוש נגן Mp3 עכשיו לצרכים שלי: אין צורך בכל כך הרבה ג'יגה מספיק לי 4-6 (למרות שכמה שיותר לא כזה יזיק האמת אבל אם זה יבוא על חשבון דברים אחרים אז לא) גם חשוב הממשק של הנגן...שיהיה מהיר ונוח לשימוש בלי יותר מדיי חפירות עכשיו חשבתי על האייפוד נאנו הוא דיי נחמד קטן ובעל ממשק טוב אבל העוצמה לא ממש מספקת אותי....ראית גם הרבה ממליצים על האיי אודיו הזה האם הוא שווה את ההשקעה?בכל מקרה אני יודע שאם אני לא יקנה נגן עם ניגון סרטים וכל שאר הפיצ'רים אני בסופו של דבר אצטער אבל מה לעשות שקשה לחרוג מהתקציב הזה.... הבעייתיות הגדולה עם האייפוד בכל מקרה שהוא מצריך לקנות הרבה דברים לאחר הקנייה של הנגן עצמו....והשאלה מה אני מקבל עם הבאנדל של האיי אודיו? ואגב איך נחשבת החבר…
-
- 19 תגובות
- 1.7k צפיות
-