עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by atomic rooster,

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. Started by dog,

עומדים לנסוע עוד כמה ימים לארה"ב ומתכנים לרכוש שם סים מקומי לגלישה. המכשיר הוא נוט 3 n 9005. כזכור סמסונג החלה משלב זה בחסימה אזורית. כרגע המכשיר עובד עם סים של חברת סלולאר ישראלית. השאלה אם החסימה הנ"ל לא תפגע ביכולת שלו לעבוד עם סים אמריקאי. שאלה נוספת נוגעת לווטסאפ. מניח שנקבל מספר טלפון חדש רק לצורך זה. מבין שזה יהיה המספר שיראו אנשים שאני יוצר אתם קשר בווטסאאפ? חשוב לנו לדעת מראש. תודה לעונים

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  3. Started by Michael Pupsik Shvartzman,

שלום לכולם אני סטודנט להנדסת תוכנה במכללה בב"ש ונרשמתי עם חבר שלומד איתי לקורס פיתוח אפליקציות במכללת נס. עכשיו הוא די ירד מהרעיון ומנסה להוריד אותי כי המליצו לו ללמוד לבד שזה גם חסכון של כסף וגם זה נראה יותר טוב בראיונות עבודה אשמח לשמוע דעתכם בנושא

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. Started by boss,

איזה חברת מומלץ SIM גלישה בלבד של בלגיה? אם לינק SIM גלישה ותעריפים? תודה

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. Started by ofirshmueli,

שלום. אני רוצה לקנות גלקסי חמש ואני לא יודע איפה הכי זול... נ.ב - אם אני קונה בסלקום יש לי אחריות תיקונים או רק אחריות יצרן?

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. Started by ofir2000,

קניתי היום טאבלט ASUS TF101 ויש כמה דברים שלא מובנים לי כאשר אני מצלם (תמונות או וידאו) הקבצים נכנסים לי לתיקייה"גלריה" - כעת נניח צילמתי 100 תמונות ואני רוצה להכניס כל 10 קבצים לתיקייה אחת. האם ניתן לעשות זאת דרך הטאבלט או שאני חייב להתחבר למחשב ולעשות את זה? איך אני יוצר תקייה חדשה על הדסק טופ? איך עושים העתק הדבק לקובץ? כאשר אני פותח תיקייה מסויימת אני יכול לסמן את הקובץ ולעשות לו העתק אבל אם אני חוזר לדסק טופ אין לי שום אופציה לבצע הדבק (מה שמקביל לקליק ימני בעכבר)

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. שלום, אני מתלבט בנוגע לרכישת נגן. האם כדאי לי לקנות אייפוד 4 8 או 32 GB או נגן של ZUNE. מדובר על הנגן הזה: http://www.amazon.com/Zune-Video-MP3-Player-Black/dp/B002JPITXY/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1291054101&sr=8-1 את הZUNE ראיתי וממש אהבתי ואשמח אם מישהו יוכל לפרט לי יותר במדויק פיצ'רים ותכונות שלו בהשוואה לאייפוד 4 כי לא יצא לי יותר מדי לחקור אותו. בנוסף גם את האייפוד החדש לא יצא לי לראות ואשמח לדעת איזה שיפורים יש מגרסאות קודמות.

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. היי לא הבנתי מה זה בידיוק עושה האם אפשר לשלוט איתו בשני מסכים שמחוברים על מחשב אחד או שאפשר לפצל את המחשב ולשים עוד מסך ומקלדת והשתמש בו במחשב שני בו זמנית? http://www.overstock.com/Electronics/Portable-2-port-KVM-Switch-Box-with-Cables/1552978/product.html תודה מראש~!

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  9. שלום לכולם. יש לי HTC Cruise עם WM6 כמובן. אני חדש בעולם הזה, אשמח להמלצות לתוכנות מעניינות \ שימושיות, לשפצר את המכשיר קצת 8) תודה!

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. שלום, אני מחפש קייס ל-Ainol Novo7 Aurora II... מן הסתם (ולצערי הרב) יש להניח שכמו ב-99.9% מהפעמים שאני רוכש משהו - זה לא יהיה בארץ...אז פתחתי גוגל וקיבלתי המון תוצאות. גם באיביי, אמזון וכל האתרים שמוכרים מוצרים סינים (dhgate - מוכר רק בכמויות?). לכן, אני נאלץ לבקש את עזרתכם (מי שמכיר, התנסה, שמע...) בהכוונה לקייס ברמת איכות סבירה-טובה (סחורה סבירה-טובה בעלות לא גבוהה). לא חשוב לי שיהיה מעור או מבד (רק לא פלסטיק). מצורפת תמונה של קייס - כזה אני רוצה... אשמח לקבל המלצות (לינקים לאתרים)...מחפש מן קייס בצורת "ספר". כמו-כן, יש חברות רציניות שמייצרות מגיני מסך ל-Ainol Novo7 Aurora II? גם פה - אם יש לכם נסיון - אשמח ללינק למקום בו רכשתם. אביזרים מסוימים שאתם ממליצים לי לקנות? ול…

11. שלום, חשבתי לרכוש את הG3, אבל בטכל'ס אני לא צריך רזולוציה כלכך גבוהה, במיוחד אם היא מגיעה על חשבון חיי סוללה. מה שחשוב לי: מסך- עד 1920X1080. גודל 5-5.5 ראם- 3GB סוללה חזקה חברה מוכרת עם עדכוני תוכנה זמינים מה יש עוד בשוק ברמת המחיר הזו?

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. שלום, יש לי זיכוי של 170 ש"ח ברשת באג שמצאתי והוא עדיין תקף. אז חשבתי לעצמי ואני מתלבט מה עדיף לי לקנות. או לקנות זיכרון נייד הנה http://www.bug.co.il/fpage.asp?orderby=1&c=212&t=14 אז ככה, יש לי כבל VGA כרגע, מפרט מחשב בצד. אז רציתי לדעת אם יהיה הבדל כלשהו בתצוגה אם אני אחליף לכבל DVI? אם כן, אז אני כנראה אקנה כבל DVI ובסכום שנשאר זיכרון נייד, או שאני אשקיע את כל התקציב ואקנה זיכרון נייד של 8 GB. אז מה עדיף? ומה עדיף בין הזכרונות שבלינק? תודה מראש לעוזרים

• 19 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. Started by Systema,

הסוני אריקסון W800I שלי התחיל להשתגע. היום הוספתי אילו הרבה שירים לתקיית ה- MP3 ושימו לב מה קרה: היה לי שיר בשם PANIC.mp3 ורציתי לעשות תקיה לכל השירים של הלהקה אז מחקתי את הקובץ MP3 ופתחתי תקיה חדשה עם אותו שם של הקובץ כמובן בלי הMP3. נכנסתי לתקייה ומה אני רואה? הרבה תקיות והרבה קבצים שהגיעו משומקום שהשמות שלהם היו משהו כמו +__-+-=-^% וכו.. לא יכולתי להכנס לשום תקיה בפנים נתקלתי בשגיאה. לא יכולתי למחוק את התקיה ולא לשנות לה את השם. הוספתי עוד כמה שירים חדשים וניתקתי את הפלא. ומה אני מקבל? מיקס נחמד של השירים שהוספתי שקוראים לו PANIC. עריכה: עכשיו כל השירים הישנים שלי הם בעצם גם כן מיקסים כאלה לשירים שהוספתי אז. האורך של ה"שירים" נשאר אותו דבר.

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. מישהו יכול אולי להסביר לי מה ההבדל בין סים טורבו לבין סים פרי?

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. לאור ההצלחה התודעתית של ה-W200 החדש שלי, הוחלט שאחותי הצעירה תשתדרג אף היא. הדבר הכי משתלם משצאנו כרגע הוא ה-W200 ב-667 שקלים בטיינידיל, אבל המסך גדול לה. היא זקוקה למכשיר עם מסך קטן יותר, רצוי פחות מ-4.5 אינץ'. הדרישות הנוספות הן מצלמה קדמית טובה (פטיש מפגר של מתבגרות כנראה), ורזולוציה של 720P. ישוחקו משחקים קז'ואליים בלבד. סוללה גדולה היא תכונה שמהווה יתרון. חפשנו מכשירים של לנובו, אך הם עולים יותר מ-W200 ונותנים פחות. ואין מסכים קטנים ברזולוציה נורמאלית שמה נשמח להמלצות

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. הנה עוד סמארטפון סיני שכדאי לשים אליו לב: ה-Bluboo X550 מציע מערכת אנדרואיד 5.1 עדכנית וסוללה בקיבולת 5,300 מילי אמפר-שעה, עכשיו בפחות מ-150 דולר לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%94%d7%9b%d7%99%d7%a8%d7%95-%d7%90%d7%aa-%d7%94-bluboo-x550-%d7%a1%d7%9e%d7%90%d7%a8%d7%98%d7%a4%d7%95%d7%9f-%d7%a2%d7%9d-%d7%a1%d7%95%d7%9c%d7%9c%d7%aa-%d7%a2%d7%a0%d7%a7-%d7%91%d7%9e%d7%97%d7%99/

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  17. Started by Dan7hearz,

שלום, יש לי GPS מדגם GARMIN NUVI 205 הורדתי מפה של ישראל אבל זה לא כותב לי את השמות של הרחובות איך לתקן את זה ? עם יש למישהו מפה מעודכנת השמח ללינק תודה, דן

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. מציב רף חדש של ביצועים? http://www.engadget.com/lg-star/preview

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. Started by FeedMe,

שלום! ה-H10 היקר שלי חזר מתיקון לא מזמן... עם נסיון הסנכרון הראשון שמתי לב למשהו מוזר: כתוב במפורש שיש רק 445 מגה פנויים על המכשיר מתוך 5 גיגה. בכניסה למכשיר עצמו וגם דרך FILE BROUSER מצויין בפירוש שאין קבצים על המכשיר. רעיונות?

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. Started by מנחם,

יש לי אייפון 4 בן שנה וחצי בערך, שנקנה בארה"ב עם נעילה ל at&t. הגירסה שהוא מריץ היא 5.1, עם baseband 2.10.4 (בנתיים לא jailbroken) עד אתמול, הייתי מנוי בסלקום ולא הייתה שום בעייה מיוחדת - פתחתי את המכשיר עם gevey sim ב4.5$ מדיל אקסטרים, ולא הייתה בעייה לקבל/ להוציא שיחות. אתמול עברתי לרמי לוי (כי העלות לדקה היא שליש מהעלות בסלקום..), ומאז אין לי אפשרות להוציא/ לקבל שיחות. אני כרגע על טלפון נוקיה מצ'וקמק. מישהו הצליח להפעיל אייפון על הרשת של רמי לוי? אם כן, איך? מה פספסתי? תודה!

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. שלום. אני מעוניין לקנות נגן MP3 ואוזניות עד 400 שקל לשניהם. מכיוון שעיקר השימוש יהיה ריצות אני צריך נגן עם תפס ליד/קליפס ואוזניות שיושבות טוב על האוזן. חשבתי על הSansa Clip 2GB בגלל הקליפס והאיכות הטובה ועל Sennheiser CX300 בגלל שהן יושבות טוב באוזן עם האטמים ולפי מה שהבנתי יש להן גם איכות מצויינת. הבחירה שלי טובה או שיש לכם משהו יותר יעיל וטוב להציע בגדר המחיר שלי?

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. שכל אחד יבחר מה שהוא חושב

• 22 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. אין לי קשר נפשי עמוק לא לISO7 ולא לאנדרויד - (סה"כ אותה הגברת בשינוי אדרת עם קצת יותר חופש)

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. Started by netanelf,

שלום, אני מעוניין לקנות את הדגם הזה, הוא נראה בגודל המתאים לי, עונה על הצרכים ומעוצב יפה (-: שתי שאלות: עברתי לא מזמן לגולן טלקום, העניין הוא שאני רואה שמוכרים את הדגם st25i, שזה דגם שאינו תומך בתדר 850 בדור 3. 1. האם לדעתכם עדיף לחכות ולמצוא חנות שתמכור את הדגם st25a שתומך ב850 ? (שנראה שימושי בארץ) 2. האם עקב החוק החדש אני יכול לדעת כמה מיסים אשלם אם אזמין את המכשיר לדוגמא מפה: http://www.clove.co.uk/sony-xperia-u-black (המחיר שם הוא כ 1050 ש"ח לא כולל מיסים ומשלוח תודה מראש נתנאל

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. Started by esaly,

היי! יש לי בעיה בהתקנת SYGIC על E71... לאחר התקנה אני מריץ ומקבל UNEXPECTED ERROR... מדובר על גירסה Sygic McGuider 7.52 מישהו מכיר? אשמח מאד לעזרה...

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים