גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,796 דיונים בפורום זה
-
שלום יש לי טאבלט של אסוס (MeMO Pad 7 ME170CX), והמטרה לשמה קניתי אותו היא ניהול ספריית מוזיקה והשמעה למערכת סאונד. הבעייה היא שברגע שאני שם הרבה מוזיקה בטאבלט, הוא נתקע! שמתי למשל כ 10GB של שירים, והאפליקציות מוזיקה התחילו לעבוד לאט ולהתקע, או לתת שגיאות של "אי אפשר לנגן את השיר הזה". חשבתי אולי להחליף למערכת הפעלה אחרת, אולי למשהו יעודי למוזיקה... יש דבר כזה? (כרגע יש אנדרואיד 3.4.43, בילד של אסוס MeMo_Pad)
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
חושב להזמין את ה- LeTV 1. אני לא מבין בענייני התדרים והמפעילות, האם צפויה להיות בעיה אם מפעילה מסויימת בקליטה/אינטרנט? אני גם כרגע מנוי דרך אורנג', האם הם יעשו לי בעיות עם מכשיר לא מוכר?
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
היצרנית הטאיוואנית מכינה משפחת שבבים חדשה עם מאפיינים מתקדמים, וכוונה ברורה לקרוא תיגר על הביצועים של המיטב מקוואלקום וסמסונג לכתבה: http://hwzone.co.il/helio-%d7%94%d7%a9%d7%91%d7%91%d7%99%d7%9d-%d7%94%d7%97%d7%93%d7%a9%d7%99%d7%9d-%d7%a9%d7%9c-mediatek-%d7%9e%d7%9b%d7%95%d7%95%d7%a0%d7%99%d7%9d-%d7%90%d7%9c-%d7%a4%d7%99%d7%a1%d7%92%d7%aa-%d7%94/
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי, בעיקר מחוסר רצון להסתובב עם השטות הזאת, להוציא עליה כסף או להתמרמר (כמו אבא שלי) ש"למרות שהאייפד הזה מגניב, אין לי ממש מה לעשות איתו" (פלוס לא ממש בא לי על אנדרויד, חס וחלילה לתת כסף לאפל) - אז כן, אין לי טאבלט. עכשיו עקב חוסר בזמן וניידות חשבי שאם השטות הזאת יכולה לענות לי על צרכים כאלה ואחרים אז אני בכיף יתן לגוגל כסף ויתחיל לנצל את יתרונותיו. הצרכים שלי לדעתי לא ממש קיימים באנדרויד ולכן אני מאוד סקפטי, אבל אולי תפתיעו אותי. אני צריך קומפיילר JAVA, סיבבת עבודה לפיתוח אינטרנט (כולל FTP לעבודה מול שרתים), אופיס (כזה או אחר) וזמן סוללה מכובד. אפשרי ויהיה מאוד נחמד, אם קיים קליינט TEX, איך שהוא יהיה איזה צורה נחמדה לעבוד עם עט (בלי להתקרב למחיר של הNOTE), יהיה אפשר לאר…
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי בעיה ממש מעצבנת הפלאפון (נוקיה 6131) בעיה שאי אפשר להעביר שירים קדימה (למשל לאמצע השיר בלי לשמוע את כל היתר) כמו בנוקיה 6280 או כמעט כל פלאפון שאני מכיר מישהו מכיר תוכנה שמאפשרת לעשות את זה..תודה מראש
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
הפלאפון המעפן הזה עולה על העצבים. מעבר לזה שאין לו בכלל דרייברים והייתי צריך להוריד דרייברים מפוקפקים כדי שהמחשב יזהה אותו בכלל (כמודם) אז אי אפשר בכלל להעביר דברים דרכו למחשב ולהפך. הורדתי כל מיני תכנות כמו P2K וBITPIM (כמו שכתוב באתר www.moto-il.net) אבל הן פשוט קורסות ברגע שאני משנה את תיקיית היעד (יש שם אפשרות יענו להכנס לכונן של הפלאפון במקום לקשיח - ברגע שעושים את זה התכנה קורסת. כתוב שהיא זיהתה את המכשיר וזהו). יש מישהו שבכלל הצליח להעביר עם זה משהו למחשב? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
ערב צח וערב זח כולם ביום ראשון קיבלתי סוף סוף את האוזניות המיוחלות- האוזניות האלחוטיות של לוג'יטק. אז דבר ראשון, בקשר לאיכותן- לא ציפיתי להרבה מאוזניות אלחוטיות עם יחס snr/db של 85, אבל תחזית זו התבדתה- איכותן של האוזניות מעולה, במיוחד הופתעתי מהבאסים העמוקים, מזכירים את אלו של ה PMX60 אחרי בדיקה קצרה הצלחתי לסחוט מהן טווח של 6.5 מטר בלי הפרעות, וטווח של 8 מטר עד לניתוק מוחלט התיאום בין המתאם לאוזניות הוא חד פעמי וקל- אח"כ כל פעם שתדליקו את שניהם הם יתקשרו מיידית. הקשת אל האוזניות לא כל כך שבירה כמו הרושם שקיבלתי עליה מתגובות של אחרים- אחרי קצת התעסקות וכיפופים לא קרה כלום. יש בקרת ווליום על האוזניות, חביב ושימושי אני שומע שהווליום בנגן (Zen V ) על 13 והווליום באוזניות 2…
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום. אני מעוניין לקנות מכשיר סלולרי חדש אך שיהיה בדור 2. הדרישות שלי הן: 1. שיהיה בתצורת צדפה. 2. שיהיה לו מסך מקדימה שאני יוכל לראות מי מתקשר אלי בלי לפתוח את המכשיר. 3. שיהיה לו תמיכה בMP3 4. רצוי רדיו (אבל לא חובה) 5. איכות שמיעה טובה. 6. שיהיה לו BlueTooth. אני שייך לרשת סלקום כך שאני צריך מכשיר עם SIM מדור 2 הישן. המכשיר הנוכחי שלי הוא: Samsung SGH-X450 תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מכשיר הדגל החדש של LG עתיד להציע מספר שינויים מהותיים לעומת ה-LG G4, וגם מספר טכנולוגיות ייחודיות ומעניינות שיוכלו להיות המפתח שלו להצלחה מסחרית בעוד קצת יותר מ-24 שעות נזכה להיכרות רשמית ומלאה עםמכשירי ה-Galaxy החדשים של סמסונג ועם ה-G5 העדכני של LG, ובדומה לצמד של הראשונה – גם על דגם על LG אנחנו כבר יודעים די הרבה פרטים, כולל המראה הסופי לכאורה ורוב האלמנטים במפרט הטכני. עם זאת, נראה שיש עוד מספר סימני שאלה, במסגרת כמה מהמאפיינים הייחודיים שיביא עימו הסמארטפון. בבסיס, ניתן לטעון שה-G5 יהיה דומה מאוד ל-Galaxy S7, עם מסך ברזולוציית QHD (אם כי בגודל של 5.5 או 5.6 אינץ', במקום 5.1 אינץ'), שבב Snapdragon 820 עדכני, 4GB של זכרון RAM, מערכת אנדרואיד מרשמלו ונפח אחסון…
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
מה אתם ממליצים? ??? אני נוטה לטובת F480 כי יש יש עוד מעט את אומניה HD או HTC HD או IDUO של אריקסון.. אך הבעיה שאני לא יודע מתי יגיעו כבר לארץ לרשתות הסלולר או אפילו לפרטיים.. :s05:בואו אהיה יותר ברור: שלום לכולם, לאחרונה אני מרגיש צורך עז להחליף את הפלאפון הישן שלי (C130 של סמסונג) בפלאפון חדש יותר. מבקש המלצות על פלאפונים בסביבות 2000-2500 ש"ח. חשבתי על סמסונג F480 אך הוא בלי WIFI (זה לא כזה חיוני? או כן אם יש לי אינטרנט אלחוטי בבית? ) או על 5800 של נוקיה אך הוא עם מסך מגע לא נוח משהו, אם יש מישהו שמוכן למכור את אומניה 16GB? או שזה יותר מדי ולהסתפק ב8GB? יש הבדל חוץ מהזיכרון הפנימי? אני לא יודע אם כדאי לי לקנות עכשיו מאחר והאומניה HD או HTC HD (מה יותר טוב?) א…
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מכשיר הדגל החדש של סמסונג הוא כל מה שציפינו לקבל בהתבסס על ההדלפות המוקדמות - לטוב ולרע לכתבה
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
- 5 followers
-
-
מגרסה 4.3 גוגל הכניסו את היישור לימין בעת מעבר לעברית. כתוצאה מכך ישנן תופעות לא צפויות. לדוגמא, ברום מסויים נתקלתי בבעיה שכאשר נמצאים בעברית, שם המתקשר לא מופיע, כנראה מהיישור לימין הוא נזרק מחוץ למסך (במצב שפה אחרת הוא מופיע כמו שצריך). כשהפעלתי מצב force ltr בgravity box, שם המתקשר חזר להופיע, אבל האריחים של הרשת אלחוטית בלוטוס וכו' נעלמו. שאלתי, האם יש הגדרה כלשהיא בxml של הapk שאחראית על מיקום הטקסט וכו' בכל מצב? אני חושב לעשות decompile לאפליקציות הסוררות ולבצע תיקון ידני, רק אני לא יודע מה לחפש. אשמח לכיוונים
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אשמח להמלצות, רום ללא באגים בבקשה, שנגני המוזיקה יפעלו כראוי, אנשי הקשר יעבדו, המצלמה ושיהיה מהיר. ברום שהתקנתי הרמקול חלש מאוד. גירסה 4.1.2 לפחות. רצוי באנגלית. תודה.
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אהלן אני עם רום 2.3.5 ג'ינג'ר ורציתי להתקין את ה ICS עליו. מישהו ניסה ויודע איך זה עובד? האם זה כדאי? ואיזו גרסה אם כן? תודה!
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
ברשותי lg g2. המסך שלו נשבר ולא עובד. הפלאפון עצמו עדיין עובד, נדלק, חוץ ממסך המגע הוא תקין בעקרון. אני רוצה לחלץ את כל המידע שיש על הפלאפון, מדיה ואנשי קשר בעיקר למחשב. איך אני מצליח לעשות זאת אם אני לא יכול לאשר בפלאפון את ההתחברות שלו למחשב וסנכרון של קבצים ממנו?
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
מישהו יכול לפרט בבקשה מהן האופציות הכי טובות לייבוא מבחינת שירות ומחיר? אני מכיר חלק מהאופציות (כמו byu2usa, buyamerica) אבל אני מניח שיש עוד הרבה.
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
יש למישהו השערה מתי ה- iphone החדש יגיע לארץ ביבוא אפור? האם יש אופציה לעברת אותו בכלל ולהתקין מפות של ישראל?
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, אתמול נפל לי מכשיר נייד מסוג 6230i למים וכמובן שהתחילו הבעיות! לאחר ייבוש של כמה שעות הטלפון חזר לעצמו אבל יש לי בעיית קליטה רצינית! המצלמה גם נהרסה לי אבל זה פחות חשוב.. לעיתים הקליטה חוזרת ממש למספר דקות ואז נעלמת להמון זמן...כמובן שלא ניתן לתפקד כך עם המכשיר הנייד אז פירקתי אותו לגורמים עד לרמת המעגל האלקטרוני ונתתי לו להתייבש טוטאלית. קראתי כאן שאפשר לשים אותו בתוך קופסא עם אורז על מנת לספוג את הלחות הקיימת בתוך המעגלים. יש עוד משהו שאפשר לעשות? מישהו יודע איך נראה המעגל של המשדר בפנים? אולי אני אצליח לייבש את האזור טוב יותר עם פן בזהירות או משהו כזה... חייב את עזרתכם בעניין! כל תגובה (רצינית) בנושא תעזור לי. תודה מראש!
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום חברים. הנקסוס 6 שלי פגש את מותו בטרם עת. מחפש מכשיר חלופי (כולל היכן הכי משתלם לרכוש) במחיר של כ 300-400 דולר. כרגע אני מתלבט בין ONEPLUS Two ל LG G4. מה דעתכם?
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום יש לי טאבלט Asus Transformer Pad TF103C מבוסס אנדרואיד, ואני רוצה שיהיו בו 2 פרופילי משתמשים. הצלחתי ליצור 2 משתמשים, אבל אני לא מצליח לעבור ביניהם. במסך הנעילה יש 2 אייקונים, של 2 המשתמשים, אבל לא הצלחתי להיכנס בתור השני, אלא רק בתור הבעלים. אשמח לעזרה.. תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מישהו יודע אולי מה המחיר שלו בארה"ב ואיפה אפשר לקנות אותו?
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מקור Now, הנה מכשיר דור 3 ששווה לקנות! K800, "המצלמה הסלולרית" המגניבה הזאת, בצבע מגניב שלא תראה אצל כל בן אדם שני בעוד כמה חודשים (*שיעול* N73 *שיעול*)...
-
- 13 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
טוב אז בטח תשאלו מה חשוב לי בנגן?! אז הייתי אומר שאולי בעיקר הממשק, שיהיה כמה שיותר נוח! בנוסף אני נוהג לשמוע מוזיקה עברית לא מעטה, ולכן גם תמיכה טובה בעברית הינה תנאי חשוב מבחינתי (הבנתי שבD2 אפשר רק אם הופכים גם את התפריט לעברית, דבר שהייתי מעדיף להמנע ממנו...) איך התמיכה של הA2 בעיברית? גודל הזכרון?!? כרגע אני לא יודע כמה אני באמת אצטרך... ברגע זה אין לי יותר מידי מוזיקה משל עצמי, אבל אני מתכוון לקחת מחברים. כעקרון נראה לי ש8 ג'יגה למוזיקה נטו יהיה דיי והותר בשבילי (D2 + כרטיס 4 ג'יגה). אבל ההתלבטות שלי נכנסת בעיקר בנושא של וידיאו, עד כמה A2 יהיה נוח לצפייה בסדרות תוך כדי נסיעה? האם אני אוכל לחבר את הA2 לטלוויזיה ולראות דרכו סרטים? אופציה נוספת שקורצת לי בA2 הינה האופצ…
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, ההורים שלי עומדים לסוע ללונדון ב29.6. הם יכולים לקנות לי איזה פלאפון שארצה (אין שום הגבלה בתקציב) עכשיו רציתי לדעת מתי הn86 8mp אמור לצאת? ועוד דבר אם אני כבר קניתי את הn86 אני יודע שאין אותו במפעילות הסלולר אז האם יהיה אפשר לעשות עברית למכשיר ולהשים מקשים בעברית?? תודה רבה לכוולם!
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
נציגי החברה מבקשים לשים סוף לשמועות אודות היקפי מכירות מאכזבים ומצהירים: הדגמים החדשים נמכרים הרבה יותר טוב ממכשירי ה-Galaxy S7 לכתבה
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
- 2 followers
-