גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,797 דיונים בפורום זה
-
היי, איפה מוכרים מתאם מכניסה של סוני אריקסון לאוזניות רגילות? הפלאפון שלי הוא K610 אם זה חשוב. אני צריך חנות בבאר שבע. תודה
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
לקחנו לבדיקה את הטאבלט ההיברידי של Lenovo כדי לראות האם מסך FullHD בשילוב מעבד אטום ומחיר תחרותי יספיקו על מנת להקנות חווית חלונות ראויה לכתבה: http://hwzone.co.il/lenovo-miix-2-%d7%91%d7%91%d7%99%d7%a7%d7%95%d7%a8%d7%aa-%d7%94%d7%98%d7%90%d7%91%d7%9c%d7%98-%d7%a9%d7%97%d7%9c%d7%9d-%d7%9c%d7%94%d7%99%d7%95%d7%aa-%d7%9e%d7%97%d7%a9%d7%91-%d7%a0%d7%99%d7%99/
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
היצרנית הטאיוואנית מכינה משפחת שבבים חדשה עם מאפיינים מתקדמים, וכוונה ברורה לקרוא תיגר על הביצועים של המיטב מקוואלקום וסמסונג לכתבה: http://hwzone.co.il/helio-%d7%94%d7%a9%d7%91%d7%91%d7%99%d7%9d-%d7%94%d7%97%d7%93%d7%a9%d7%99%d7%9d-%d7%a9%d7%9c-mediatek-%d7%9e%d7%9b%d7%95%d7%95%d7%a0%d7%99%d7%9d-%d7%90%d7%9c-%d7%a4%d7%99%d7%a1%d7%92%d7%aa-%d7%94/
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש טאבלט נוח שיריץ מערכת של ווינדוס עד מחיר של 3500 שקל. אני צריך שמעבר לויפי תהיה לו אפשרות לאינטרנט 3G. יש חיה כזאת? תודה...
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי חברה, יש לי אייפוד קלאסיק 80 GB, שבצורה מטרידה עדיין עובד כמו שצריך. הבעיה היא - הבטריה שלו נגמרת אחרי 5 שירים בערך. ניסיתי לטעון דרך החשמל, דרך המחשב, לרוקן ולטעון, וכו וכו, אבל היא פשוט מתה, עבר זמנה. לא מצאתי באתר של איידיגיטל כמה זה עולה והאם זה בכלל אפשרי להחליף אצלם, ובאתר של אפל המחירים רק בדולרים. כיוון שאני טס לחול בימים הקרובים זה די דחוף - מאיפה אני יכול לקנות, עדיף בישראל אבל גם איביי יתקבל בטריה חלופית ואיכותית לאייפוד שלי, ואיך אני פותח אותו כדי להחליף? אם אתם לא יודעים אבל מכירים איזשהו מדריך זה גם יהיה נחמד... תודה רבה! נ.ב. בדקתי באיביי, והמחיר של הסוללות נע סביב 10 דולר... הגיוני?
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מקור Now, הנה מכשיר דור 3 ששווה לקנות! K800, "המצלמה הסלולרית" המגניבה הזאת, בצבע מגניב שלא תראה אצל כל בן אדם שני בעוד כמה חודשים (*שיעול* N73 *שיעול*)...
-
- 13 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
ברשותי lg g2. המסך שלו נשבר ולא עובד. הפלאפון עצמו עדיין עובד, נדלק, חוץ ממסך המגע הוא תקין בעקרון. אני רוצה לחלץ את כל המידע שיש על הפלאפון, מדיה ואנשי קשר בעיקר למחשב. איך אני מצליח לעשות זאת אם אני לא יכול לאשר בפלאפון את ההתחברות שלו למחשב וסנכרון של קבצים ממנו?
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
כל המכשירים חייבים להיות במלאי בחברת פלאפון, מכיוון שאני תקוע איתם בהתחייבות. ביקשתי כאן המלצה לא מזמן לסלולארי חדש, שישמש בין השאר לגלישה באינטרנט, שמיעת MP3 וצילום בקטנה. קיבלתי המלצה למכשיר שציינתי בכותרת, ואני די מרוצה בייחס למכשיר הקודם שהיה לי, אבל הבעיה שלי מתחילה עם הרמקולים של המכשיר, הם ממש על הפנים! נתקלתי במכשירים שעלו 700 שקלים ומסוגלים לספק איכות טובה פי 10 מאצלי! זה חיסרון די משמעותי בשבילי, שרק בגללו אני מחליף למכשיר אחר. השאלה היא, מה אפשרויות השדרוג שלי מכאן? אני די נהנה מהמכשיר בכללי, אז אולי לעבור לאחים הגדולים שלו N9X...? סדר העדיפויות שלי הוא איכות MP3 גבוהה, גלישה באינטרנט ובסוף מצלמה.
-
- 22 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום ברצוני לרכוש נגן Mp3 עכשיו לצרכים שלי: אין צורך בכל כך הרבה ג'יגה מספיק לי 4-6 (למרות שכמה שיותר לא כזה יזיק האמת אבל אם זה יבוא על חשבון דברים אחרים אז לא) גם חשוב הממשק של הנגן...שיהיה מהיר ונוח לשימוש בלי יותר מדיי חפירות עכשיו חשבתי על האייפוד נאנו הוא דיי נחמד קטן ובעל ממשק טוב אבל העוצמה לא ממש מספקת אותי....ראית גם הרבה ממליצים על האיי אודיו הזה האם הוא שווה את ההשקעה?בכל מקרה אני יודע שאם אני לא יקנה נגן עם ניגון סרטים וכל שאר הפיצ'רים אני בסופו של דבר אצטער אבל מה לעשות שקשה לחרוג מהתקציב הזה.... הבעייתיות הגדולה עם האייפוד בכל מקרה שהוא מצריך לקנות הרבה דברים לאחר הקנייה של הנגן עצמו....והשאלה מה אני מקבל עם הבאנדל של האיי אודיו? ואגב איך נחשבת החבר…
-
- 19 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום חברים, ראשית אני מקווה שאני לא פוגע בחוקי הפורום. חשבתי שזה יהיה מקום טוב לפרסם שני סיקורים ראשוניים שעשיתי לספינות הדגל של מכשיר ה LG g4 ומכשיר ה samsung galaxy s6. תרגישו חופשי להכנס ולצפות, אם יש לכם אילו שהם הערות או בקשות ואפילו שאלות אשמח לשמוע ולהגיב. ניסיתי להכניס את רוב הפרטים (לא את כולם) שחשבתי שחשוב לדעת בזמן הכי קצר למי שמעוניין או מתלבט ברכישת המכשירים, הלינק לסקירת המכשיר LG g4 ביו טיוב : https://youtu.be/aH9FVOuRKV4 הלינק לסקירת המכשיר samsung galaxy s6 ביו טיוב : https://youtu.be/oiQ6Xhmuh50 תודה וצפיה מהנה
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אהלן חברים, ההתלבטות היא בין htc desire z לבין ה-samsung galaxy s. מה אתם אומרים/יודעים/חושבים? תודה!
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אהלן, שיחררתי היום גרסא ראשונה לאפליקציה חדשה שלי - סימולצייה למסחר בבורסה. הרעיון שלה נורא פשוט, מסחר בבורסה עם כסף מדומה, על בסיס מידע אמיתי. ניתן להוריד אותה מכאן: https://play.google.com/store/apps/d...stocksimulator אשמח לקבל פידבק על האפליקציה, ואשמח גם אם תתנו לה דירוג חיובי במארקט. תודה !
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום יש לי טאבלט של אסוס (MeMO Pad 7 ME170CX), והמטרה לשמה קניתי אותו היא ניהול ספריית מוזיקה והשמעה למערכת סאונד. הבעייה היא שברגע שאני שם הרבה מוזיקה בטאבלט, הוא נתקע! שמתי למשל כ 10GB של שירים, והאפליקציות מוזיקה התחילו לעבוד לאט ולהתקע, או לתת שגיאות של "אי אפשר לנגן את השיר הזה". חשבתי אולי להחליף למערכת הפעלה אחרת, אולי למשהו יעודי למוזיקה... יש דבר כזה? (כרגע יש אנדרואיד 3.4.43, בילד של אסוס MeMo_Pad)
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, פתחתי ת'רד על נושא דומה לאחרונה, אך הגעתי למסקנה ששם "קפצתי מעל הפופיק". התחילו להיות לי תהיות בסיסיות יותר. אז כך: כרגע אני מנוי של "פלאפון", עם מסלול חיילים הישן (אזי, כ 220 שקל עבור 600 דקות שיחה). אני שנה לפני תום ההתחייבות. היה לי מכשיר SAMSUNG R510 אשר נהרס, והחלפתי את המכשיר ל TELIT X110 הישן של אמא שלי. (זה דור 2, CDMA, למי שתוהה) הבעיה: המכשיר הזה פשוט מסריח. חרא של מכשיר. הוא נורא עבה, להסתובב איתו בכיס זה קקה. אני מעוניין לרכוש מכשיר "חכם" אשר תומך בקישוריות wifi, וכן יהיה נוח יותר. מה התהליך אשר אני אמור לעבור, במידה ורכשתי מכשיר כזה? (אשר חייב להיות בעצם בדור 3 של GSM, כי אין דור 2 GSM בפלאפון - נכון?) האם אני פשוט אוכל לקנות SIM דור 3 מפלאפו…
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום. אני מאוד רוצה ללמוד לפתח אפליקציות לאנדרואיד- אז כמובן באתי לhwzone כדי למצוא מקורות לאיפה להתחיל. אני חייב לציין שהתאכזבתי מאוד לגלות סטיקי לזה בשביל אייפון ( ) ושאין בכלל לאנדרואיד ( ) אני חושב שהגיע הזמן שייפתח כאן סטיקי לזה- אני אתחיל עם מה שמצאתי (תקחו לצומת לבכם שנכון לכתיבת שורות אלו לא התחלתי ללמוד ממש ואני רק מחפש מקורות (..אז החלוקה לא משו -מצטער) מתחילים: http://www.makeuseof.com/tag/write-google-android-application/ מתקדמים: http://iandroid.co.il/academy/ http://developer.android.com/index.html תרגישו חופשיים להוסיף.
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מכונת תספורת לראש שלא תעלה מעל 500 ש"ח שתהיה עם סכין רחבה ועם דרגות חיתוך עד 6 מ"מ דגש על מנוע חזק! עם כבל הטענה ואופציה לנורית חיווי סוללה *עריכה החלטתי לקנות את המכונה Moser 1881[h=1][/h]
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
הפלאפון המעפן הזה עולה על העצבים. מעבר לזה שאין לו בכלל דרייברים והייתי צריך להוריד דרייברים מפוקפקים כדי שהמחשב יזהה אותו בכלל (כמודם) אז אי אפשר בכלל להעביר דברים דרכו למחשב ולהפך. הורדתי כל מיני תכנות כמו P2K וBITPIM (כמו שכתוב באתר www.moto-il.net) אבל הן פשוט קורסות ברגע שאני משנה את תיקיית היעד (יש שם אפשרות יענו להכנס לכונן של הפלאפון במקום לקשיח - ברגע שעושים את זה התכנה קורסת. כתוב שהיא זיהתה את המכשיר וזהו). יש מישהו שבכלל הצליח להעביר עם זה משהו למחשב? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
עזרה בבקשה ! האם ניתן להעביר כרטיס זיכרון של IGO MORE מ-GPS של חברת BLUERON ל-GPS אחר למשל QUE ??? האם התוכנה תעבוד בכל GPS מכל פירמה ?? האם זה תלוי רק בסוג מערכת ההפעלה של ה-GPS ?? דחוף !! תודה !!
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, הגיע הזמן להחליף את ה- HD340 האגדי שלי ששירת אותי נאמנה יותר מ 4 שנים. ואין מחליף טוב יותר מאשר ה-32gb S9 של COWON לדעתי. הפיצ'ר שהכי חשוב לי בנגן (טוב לא הכי חשוב, אבל מ-א-ו-ד חשוב) הוא שתהייה אפשרות של Folder Browsing, כלומר: אצלי ב- HD340 יש לי תיקיות לכל השירים מ- A עד Z פלוס אחת למספרים ואחת לעברית וכו' שכשאני רוצה למצוא שיר ספציפי - למשל Metallica - Nothing Else Matters אני אגש לתיקיית "M" ואמצא את השיר הזה שם. אני ש-ו-נ-א IDTAGS ורציתי לדעת אם אני אוכל לנווט ולמצוא ככה שירים גם ב- S9 - לפי תקיות ולפי שם השיר בתכלס, כלומר שם הקובץ שמופיע במחשב שלי ולא ה Tags שלו. בנוסף, חשבתי להשתמש ביכולת ה BT של הנגן ואולי להחליף גם את האזניות המצויינות שיש לי ה- Sony…
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מישהו מכיר אולי איזה תוכנה ל K800I שאני אוכל להשתמש בפלאש שמובנה בטלפון בתור פנס? תודה.
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
סבתא שלי מבוגרת וקצת מתקשה עם המחשב שלה, אז חשבנו לרכוש לה טאבלט מכיוון שזה מכשיר נייד וקל לתפעול. רציתי לשאול אתכם- תוכלו לעזור לי להחליט איזה טאבלט כדאי לי לרכוש? המאפיינים העיקריים שאני מחפש בו הן- שיהיה לו מסך בוהק שקל לקרוא בו (יש לה קצת בעיות ראייה, לא משהו קריטי), שיהיה נוח לתפעול, שלא יהיה נעול להורדת אפליקציות (כמו הIPAD למשל, שבו אני לא מעוניין, כי צריך לפרוץ אותו כדי להוריד כל מיני אפליקציות) ושהמחיר שלו יהיה סביר (נדמה לי שעד 2,500 ש"ח ככה, אני לא ממש מבין במחירים של המכשירים האלה). לפני שנכנסתי לכאן נכנסתי לזאב וראיתי טאבלט של Archos שהיו עליו המלצות חמות, אך אמרו שהמכשיר נעול מבחינת אפליקציות. הבנתי גם שהטאבלטים של סאמסונג הם פשוטים ונוחים לתפעול. אז אם תוכל…
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
יש לי בעיה ממש מעצבנת הפלאפון (נוקיה 6131) בעיה שאי אפשר להעביר שירים קדימה (למשל לאמצע השיר בלי לשמוע את כל היתר) כמו בנוקיה 6280 או כמעט כל פלאפון שאני מכיר מישהו מכיר תוכנה שמאפשרת לעשות את זה..תודה מראש
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום חברים. הנקסוס 6 שלי פגש את מותו בטרם עת. מחפש מכשיר חלופי (כולל היכן הכי משתלם לרכוש) במחיר של כ 300-400 דולר. כרגע אני מתלבט בין ONEPLUS Two ל LG G4. מה דעתכם?
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-